Találatok a következő kifejezésre: A fogaim tul érzékenyek. Már a (1 db)

A fogaim tovei tul érzékenyek. Már a fogmosás is fáj. Olyan mintha az íny vissza lenne húzódva. Mitol van ez? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Van egy szer, anyukámnak is segített, bizonyos Green or. De mindenképpen keress fel fogorvost, mert lehet akár fogínysorvadás is.

Van egy szer, anyukámnak is segített, bizonyos Green or. De mindenképpen keress fel fogorvost, mert lehet akár fogínysorvadás is.
nekem is volt ilyen, fogorvosnál voltam. ez fognyakérzékenység, idõnként vissza fog jönni. amit tehetsz: puha sörtéjû fogkefe óvatosan moss fogat, ne súrold, és vízszintesen nem szabad mozgatni és használj sensodyne fogkrémet
a hugomnak is fogínysorvadása van (a tünetek amiket leírtál erre utalnak), õ meridol fogkrémet használ, van fogkefe és szájvíz is ebbõl a márkából. Neki ez bevált. Mindenképp soft fogkefét fasználj, akár gyerekfogkefét. Ha elhanyagolod nagyobb bajod is lehet, a fogaid láthatják a kárát. Pl: hugomnak van olyan foga, ahol a szemben lévõ (alsó) hiányzik, ezért a felsõ, ami így nem ütközik rágásnál másik foggal, folyamatosan nõ ki neki, már 2-3 mm-el hosszabb, mint a többi foga. Szerintem nézesd meg dokival is, hátha õ tud jobb megoldást.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Leesett a brackettem, kell fizetni, hogy mást rakjanak? 15/f

7

Valahogy így néz ki az egyik lyukas fogam, de nem ennyire fegete belül, szerintetek ezt tömetni kell, vagy kihúzni?

http://kepfeltoltes.hu/130812/rossz-fog-parkapcsol___at_www... Ez nem az én fogam

3

Gyökérkezelés után fél évvel (vagy még később) kialakulhat a gyökércsúcsnál probléma?

9

Fogmosáskor inkbb gyengébben vagy erosebben nyomjuk rá/sikáljuk a fogkefét a fogainkon?

1

Szájspray-t hol lehet kapni? Bármelyik gyógyszertárban? Mert nem vagyok tisztába ezzel a dologgal hogy hol lehet kapni.

2

Írnátok minél több házi készítésű fogkrém receptet amiben nincs szódabikarbóna, kaolin, fogpor vagy zeolit?

3

Reggelente mindig büdös a szám, pedig mindig jól mosok fogat és alaposan. Mi lehet a gond?

A fogaim tiszták, nincs lyukas fogam, viszont a nyelvemen van fehéres lerakódás. Ez lehetne a gond forrása? És ha igen, akkor pontosan mitől van a lerakódás? És hogyan lehetne eltüntetni?

6

Lassan egy hete huzták a fogam! És még mindig fáj a helye föleg reggelente. Ez természetes? Kb meddig tart ez a fájdalom? Lehetséges hogy kisugároz a többi fogamra? Mintha azok is fájnának

1

Tudnátok segíteni? (lent)

Az a helyzet hogy az egyik szemfogam kintebb ál mint a többi és kiszeretném huzatni. Műfogat szeretnék a helyére. Akinek van: mennyire megbízható és hogy megy az eljárás? Mik a tapasztalatok? Azt is hallottam, hogy a szemfog kihúzása igen fájdalmas és nehéz. Mennyibe kerülhet az eljárás?
Azt gondoltam először megkérdezem itt.
Előre is köszönöm.

4

Tudnátok fogorvosokat ajánlani?

Fogszabályzót szeretnék csináltatni, (alul, felül)és akármilyen oldalt néztem csillagászati árakat láttam, persze tudom a minőséget meg kell fizetni, ezért is nem az államilag támogatott kedvezményesebb fogszabályozást választottam (17 éves vagyok) szóval a kérdésem az lenne, hogy jutányos áron Budapesten (esetleg Vác környékén)tudnátok-e egy jó fogorvosi rendelőt, plusz mellé hogy mennyiért dolgozik? (a fogszabályzó ára + havonta mennyiért "igazít" rajta)A válaszokat előre is köszönöm! :)

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!