Találatok a következő kifejezésre: A fium ezer (106 db)

Van egy fiu aki szerelmes belem, de en nem sezretem ot. Az egyik legjobbbaratnom szerelmes a fiuba, ezert pikkel ram. Mondtam mar neki hogy en nem sezretem a fiut es nyugodtan osszejohetnek mert nem zavar de nem erti. MIt tehetnek?

Legjobb válasz: Ezek a legjobbarátnõk már csak ilyenek. Igazi jó kis szerelmi háromszögbe keveredtél. Ha a barátnõd nem ért a szép szóból, nem tehetsz nagyon semmit, és még csak azt se mondhatja senki, hogy te vagy a hibás.

Ezek a legjobbarátnõk már csak ilyenek. Igazi jó kis szerelmi háromszögbe keveredtél. Ha a barátnõd nem ért a szép szóból, nem tehetsz nagyon semmit, és még csak azt se mondhatja senki, hogy te vagy a hibás.
Sajnos nem sokat...ülj le még egyszer beszélni a barátnõddel, hátha felfogja a dolgot. Ha pedig nem, akkor õ a hülye ha ilyen miatt eldobja a barátságotokat.

Szerintetek jó ez a csizma egy 20 éves fiúnak? (Fázós a lábam, ezért gondoltam. )

http://kepfeltoltes.hu/view/121205/g_1_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Fiúnak? Bocsi, de én nem igazán tudnám elképzelni egy fiún.

Fiúnak? Bocsi, de én nem igazán tudnám elképzelni egy fiún.
Én nem ajánlom.Fiúnak végképp nem.
ritkán látok ennél undorítóbb férfi o.O lábbelit.
Nagyon divatos! Merre lehet venni ilyet? Szerintem tök jó, de tényleg a többi cuccnak is passzolni kell hozzá: Mit akarsz felvenni hozzá?
Szerintem tök jó fiúnak is! Egy menõ, fekete szövetkabáttal kifejezetten! :)
Ez nem férfi csizma. Lehet, hogy az van ráírva, de nézd meg a mai divatot! Lassan rózsaszín skót-szoknyát fognak a férfiosztályon árulni. Ha fázik a lábad, vegyél meleg zoknit, akár egyszerre kettõt. Ha ez se jön be, akkor max cowboy csizma.
A kérdező hozzászólása: supra01: ioffer. com farmer, combközépig érõ sötétszürke kabát
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Uhhh... így ránézésre én lány gyerekcsizmának tippeltem volna. Olyan ovis, alsó tagozatos szintig.
végülis cipõnek is elmegy. Fõleg, ha ráhúzod a nadrágszzárát. De a Gucci jel gáz.
2. vagyok. Simán, ma már egy lánynak is lehet 45-ös lába. Két barátnõmnek is ilyen körüli.
A kérdező hozzászólása: Kedves második, lány csizma 45-46-os méretben?:)
Ez lány csizma, ne csodálkozz ha b*zinak néznek ebben.
Szerintem nem gáz ! :) nyugodtan hordhatod ;)
Há' semmit. Nem te kelletnél neki, ez van. Amúgy ha nincs büszkeséged esetleg sorbaálhatsz
Kezdésnek nõj fel....
szerintem a srác vagy hazudott neked hogy az másik lány nem tetszik neki , vagy csak egyszerûen nem áll ki a saját véleménye mellett ... Olyan szerintem nincs hogy azért mert valaki erõszakos összejön vele :/
Eléggé [email protected] barátod van ha, azért jött össze azzal lánnyal, mert a lány erõszakos.
life is life
vanezígy.. ha nemkell a pasinak ne huzza már magát rajta.. meg miaz h nem reagál? meghalt v mi?:D
mondj a fiúnak jókat róla, dicsérd a barátnõdet. Ez mindig beválik :) 15l
Sütit amit te sütöttél
Hát ha a fiú vitt, akkor neked se ártana. Az elsõ már le is írta hogy mit.:D
Mindenképp. Én valami minõségi bonbont vinnék.

Ha egy lány visszautasít egy fiút, akkor lehetséges, hogy pont ezért fog kelleni a fiúnak?

Mondjuk egy fiú és egy lány jóban van, sokat beszélgetnek de csak haveri szinten állnak. Egyik sem akar a másiktól semmit, na de ha a lány azt mondja egyszer a fiúnak, hogy soha semmi nem lesz köztük, akkor a fiú pont ezért akarhat t?le valamit? Nem velem történt ilyen, csak kíváncsi vagyok, hogy az egyértelm? visszautasítás válthat-e ki ilyen reakciót valakib?l!

Legjobb válasz: Francokat, még jobban demotivál, még jobban megundorodok az ilyen nõtõl. Kizárós szemét picha az ilyen,aki ezt csak úgy felhozza, ezzel kérkedik, hogy barátok vagyunk bár, de szexuálisan szarba se nézlek pajtás. Maradunk haverok, csakhogy tudd.... Ilyen dumától azt várod,hogy égnek álljon a férfi fasza? Vagy mit?!

Francokat, még jobban demotivál, még jobban megundorodok az ilyen nõtõl. Kizárós szemét picha az ilyen, aki ezt csak úgy felhozza, ezzel kérkedik, hogy barátok vagyunk bár, de szexuálisan szarba se nézlek pajtás. Maradunk haverok, csakhogy tudd.... Ilyen dumától azt várod, hogy égnek álljon a férfi fasza? Vagy mit?!
Nem.
Néha igen, néha nem. Személyiségfüggõ Válthat, ha a fiú már elõtte sem haveri szinten gondolkozott a lányról...
Ha jól értem, te vagy a lány. :) Ebben a felállásban valószínûleg te rejtetted el a bogarat a szívében (elõször majdnem "szöget a szívében"-t írtam, de az kicsit morbid lett volna... :D), talán elképzelte, és mivel alighanem nem vagy számára egy bányarém, vagy épp a bányász, aki miatt feljött a bányarém, elkezdett vonzódni hozzád. De lehet hogy rosszul dekódoltam a szituációdat... Mindenesetre elõször "semmi sem lehet köztünk", aztán "lehet hogy tetszik nekem?", aztán meg már "ugye tetszem neki???"... Így megy ez... ;-)
Azért, ha komolyan akarsz valamit, ne próbálkozz ezzel az alternatívával, mert fordítva is elsülhet. Ez egy komoly negatív impulzus, arról nem is beszélve, hogy ezt csak úgy nem mondja egy lány a fiúnak, valami komolyabb beszélgetésnek kellene megelõznie.
A kérdező hozzászólása: a srác mondta elõször, hogy nem akar tõlem semmit...

Szerelmes vagyok egy fiúba, 4 hónapja járunk! Sulikezdés előtt állok, nagyon nehéz év jön a gimiben, ezért jobbnak láttam szakítani. Okos döntés volt szakítani?

nem találkoznánk annyit,mint eddig, v ha mégis, a tanulás kárára menne!most nekem a legfontosabbak a jegyeim, h jó egyetemre vegyenek fel, de sajnálom Õt is:-(

Legjobb válasz: Én a helyedben nem szakítottam volna,ha szereted a fiút,akkor butaság volt. Miatta nem kellene majd elhanyagolnod a sulit,ettõl nem kell félned. Meg kell tervezned elõre ,hogy például suli után találkoztok egy-két órát,és utána hazamész tanulni.Szerintem ez kivitelezhetõ

Én a helyedben nem szakítottam volna, ha szereted a fiút, akkor butaság volt. Miatta nem kellene majd elhanyagolnod a sulit, ettõl nem kell félned. Meg kell tervezned elõre , hogy például suli után találkoztok egy-két órát, és utána hazamész tanulni.Szerintem ez kivitelezhetõ
Az egyetemen egy darab szigorlat felér az egész szutyok érettségivel. Mit fogsz ott csinálni? A nap akkor is csak 24 órából fog állni. A gimit igazán nem kell végighajtanod, az azért nem annyira gáz. Tartogasd ezt az energiát az egyetemre ( vagy képzeld el, hogy be sem kerülsz, akkor mi lesz, potyára szakítottál?) Az életedben következõ fontos mérföldkövek közül, elhiheted, hogy ez a legeslegkissebb. Mit csinálsz majd a többinél? Új állás stb.. elõtt? Lehet nem kéne kibékülnöd a sráccal, ebbõl azért látszik, hogy krízishelyzetekben nem számíthat rád, egyátalán nem tudod kezelni a válsághelyzeteket. Na, remélem nem sértõdtél meg, tényleg csak segítõ szándékkal írtam, hogy felnyiljon a szemed.
és ha felvesznek egyetemre, mi lesz? minden vizsgaidõszak elõtt kirúgod az aktuális pasit? késõbb meg minden új állás elõtt elválsz a férjedtõl?
Hát ha õ szeret téged, szerintem megértette volna azt hogy ezidõ alatt több idõt töltöttél volna a tanulással, mint vele.emiatt szerintem nem kelett volna szakits vele fõleg akkor nem ha te is szereted õt...
Milyen jó lesz hogy egy fárasztó hét után nem lesz senki akivel eltölts egy pár nyugodt és szép órát, aki meghallgat, támogat, segít ha kell, mert szeret. Mennyivel könnyebb hogy tanulhatsz és tanulhatsz, és egyedül lehetsz. Milyen jó hogy nem lesz melletted akivel együtt izgulhatnátok a jegyek meg a felvételi miatt, akivel tervezhetnétek a jövõt. Ugye ha a szerelmedet kiiktattad akkor a barátaidat is, meg a háziállataidat, meg a hobbidat, meg a kedvenc sorozatodat, azok is elvesznek idõt, és a barátok kivételével feleslegesebbek mint a szerelem. Teszem hozzá, nem lehet annyit tanulni ép ésszel hogy ne férjen bele heti kettõ randi minimum. Még érettségi elõtt sem. És valljuk be, csak arra kell tanulni, középszint 4 simán megvan ha órán odafigyelsz és megírod a tételeket. Nagy hülye voltál...
Csaklakozok az elõttem szólókhoz tényleg hülye ötlet volt szakítanod.Figyelj suli után 1-2 órára találkozgattok meg ott van az egész hétvége is és tudnál szorítani idõt a tanulásra.Hát ezt jól elbaltáztad.Most már bánhatod hogy ezt tetted
Hát szerintem is kicsit jobban meg kellett volna fontolnod ezt a szakítást. Nem igazán volt értelme, mert tudatosíthattad volna a fiúban máshogy is, hogy neked a tanulás az elsõ, amit - ha igazán szeret - meg is értett volna. Hidd el, a gimiben egyik év sem durva! Az egyetemen minden vizsgaidõszak legalább egy érettségivel felér. Ne rontsd el a középiskolás éveidet ilyen butasággal! Ha lassabban tanulsz, akkor próbáld beosztani az idõdet, ha pedig gyorsan tanulsz, akkor hol a baj? :) Próbáld visszacsinálni a dolgot, amíg lehet, mert a srácot is biztosan nagyon megbántottad ezzel.
Szerintem nagy hülye voltál, hogy szakitottál. Képzeld én is idén érettségizem, készülök egyetemre is, de eszembe sincs ezért szakitani. Ne akard senkinek bemesélni, hogy egész évben tanulni fogsz, mert úgyis próbálnál kikapcsolódni...akkor meg miért ne lehetnél vele??? Mert nem szereted igazán, és ez csak az ürügy, szerintem.
Amugy meg hanyadikba messz? csak erdekelne az a "legnehezebb ev"...mert szerintem gimiben nem kell azert annyira hajtani, h ne lehessen maganeleted...(jo kemeny suliban vagyok, es jotanulo is...) ha elsobe messz akkor csak uj a kornyezet ha masodikba akkor semmi nagy ha harmadikba "jon az erettsegi" ha negyedikbe akkor a nyakadon van az erettsegi, de a 4. az BULI...meg akkor is ha tanulni kell... es hidd el, akarki akarmit mond, nem az a LEGfontosabb... (UDV az elozovalaszado)
Neharagudj, de ha ezt megcsinaltad a baratoddal nem szereted...Sosem ertettem azokat akik ilyensmi miatt szakitottak, "nem tudunk talalkozni, nem birnam ki nelkuled" es igy most jo? mostmar vegleg kizartad az eletedbol...arra gondolj, nem h neha fogod latni, hanem egyaltalan nem. teljesen kizartad az eletedbol azt akit "szeretsz" (bar szerintem nem szereted) ha szeretned akkor lenne annyira fontos neked, h kitartanal mellette, amellett h boldog legyen O is Te is...amugy meg lehettel volna megfontoltabb, (ha egyetemre keszulsz) kb 18 eves fejjel. Legalabb meglehetett volna probalni...h haddlam mukodik e vagy tenyleg nem...de igy??? szerintem hulyeseget csinaltal...habar ha nem hianyzik es nem vagysz arra h ott legyen melletted akkor valoszinuleg nem is vlt szukseged Ra...es akkor jobb lesz Neki, is Neked is. Nem tisztem es nem is itelkezhetek, de ha rajottel h szereted (igy utolag) probald meg menteni ami mentheto. UDV
hát ha szereted akkor ..hm...öö...IIGGEEENNN.... hülyeség ez a húú a jegyeim dolog...hidd el hogy suli mellett is van magánélet én is gimibe járok nekem is épp a legnehezebb évem jön mégsem szakítottam a pasimmal...hülyeség lett volna mert jóideig bánnám a dolgot mert még egy ilyen pasit nem találnék ...
Ez most megrázott, mert akár az én barátnõm is írhatta volna szó szerint, de remélem nem õ írta, legalábbis engem nem tájékoztatott, hogy szakított velem, de nem is szeretném. Szóval én is félek hogy neki ilyen durva éve lesz, de ezért szakítani nagy butaság, ha szereted. Ennél egy kapcsolatnak 1000szer durvább dolgokat is ki kell bírnia. De ha csak szórakozásból voltál vele akkor jobb is.
Így van, nagyon rossz ötlet volt szakítani. Most egyátalán nem errõl van szó, hogy szakítasz a barátoddal a suli miatt, hanem hogy nem tudod a dolgaidat összeegyeztetni. Életed során mindigezt fogod majd csinálni? Valamit kiiktatsz, hogy egy másik dolgot meg tudj csinálni? Csakhogy ezt nem lehet így csinálni!!! Tanuld meg a dolgiadt, kötelességeidet összehangolni, tudj rangsorolni, és jól beosztani az idõdet. Ne haragudj, ha megbántottalak, de tényleg butaság volt. Képzeld el, hogy én is iktassam ki a gyerekeimet meg a férjemet, hogy jó jegyeket kapjak az egyetemen? Nem, hanem megtanultam, összekordinálni a munkát, tanulást, családot. Sok sikert neked is ehhez. nem tudom hogy vissza tudod e még csinálni, mindenesetre, ha még akarod a fiút, szorítok neked.
Rendkívül helytelen lépés volt kihajítani! Remélhetõleg még vissza tudod csinálni (mert az 1. válaszadónak igaza van)
ritka bolond vagy. amúgy meg biztos nagyon szeretted azt a pasit, ha iylen szemét voltál vele... sajnálom, h pont veled kezdett... képzeld, nekem is volt pasim 12.ben, és mégis most leszek 3adéves az egyetemen... ha iylen okos vagy, meg szeretnél jó egyetemre menni, akkor miért nem hallottál még olyanról, h kompromisszum?? nézz utána az értelmezõ szótárban, lehet, h hasznodra válik...

Bűntudatom van azért mert a legjobb barátnőm összejött azzal a fiúval aki nekm évek óta tetszik és ezért kibeszéltem más barátaimmal. Szerintetek jogos h bűntudatom van? 13/L

Legjobb válasz: Ha a barátnõd tudta hogy neked évek óta tetszik a fiú akkor nem volt fer hogy bepróbálkozott nála. Maximum ha elõtte megkérdez téged hogy nem zavarna e. Az ilyet én nem nevezném barátnak. Ha ez a helyzet akkor ne aggódj azért mert kibeszélted. Nem szép dolog az sem, de valakivel meg kellett beszélned ami a szívedet nyomta...

Ha a barátnõd tudta hogy neked évek óta tetszik a fiú akkor nem volt fer hogy bepróbálkozott nála. Maximum ha elõtte megkérdez téged hogy nem zavarna e. Az ilyet én nem nevezném barátnak. Ha ez a helyzet akkor ne aggódj azért mert kibeszélted. Nem szép dolog az sem, de valakivel meg kellett beszélned ami a szívedet nyomta...
Ha csak tetszik, akkor semmi gond. És a barátnõd sem volt gonosz veled. Nekem is sok pasi tetszik, és furcsa is lenne, ha tabu lenne a bnõim számára mind. De ha szerelmes vagy belé évek óta, akkor már más tészta. Ha kibeszélted az érzéseidet, akkor bízz abban, hogy õk valóban a barátaid, és nem mondják el a fiúnak.
Igen, jogos a bûntudatod. Nem a barátnõdre kéne haragudnod, hanem saját magadra, hogy évekig csak a távolból figyelted a fiút, ahelyett, hogy léptél volna, és összeismerkedtél volna vele.
A kérdező hozzászólása: Nem csak tetdzett, hanem szerelmes voltam belé. És azért nem mozdultam rà, mert egy màsik barátnõm is szerette

Nagy baj ha 2 gyerek 1 szobában van (ha esetleg különbözö nemüek akkor és ha 2 fiu)? Most akarnánk lakást venni de a 2.5szobásnak sok a rezsije (? ), ezért 2est vennénk, de akkor 1 szobában lennének az baj?

Ti hogy oldottátok ezt meg?Most még csak 1 gyerek van de 2-3éven bellül szeretnénk még 1 et,akkor együtt kéne lenniük elég sokáig erz megoldhato szerintetek mit csináljunk?

Legjobb válasz: Szia! Én 20 éves koromig laktam a bátyámmal 1 szobában és soha nem merült fel bennem, hogy ez nekem nem jó. Néha voltak viták, de ha külön szobában lettünk volna, ez akkor sem lett volna másképp. Esténként olyan jókat tudtunk beszélgetni. A férjemék 4 szobás lakásban laktak, mégis 1 szobában volt a tesóval (igaz, ö is fiú). Szerintem, ezen ne idegeskedj, semmi bajuk nem lesz a közös szobától. Meg egyébként is, ha csak ezt engedhetitek meg magatoknak, akkor nem is kérdés, hogy mi legyen.

Szia! Én 20 éves koromig laktam a bátyámmal 1 szobában és soha nem merült fel bennem, hogy ez nekem nem jó. Néha voltak viták, de ha külön szobában lettünk volna, ez akkor sem lett volna másképp. Esténként olyan jókat tudtunk beszélgetni. A férjemék 4 szobás lakásban laktak, mégis 1 szobában volt a tesóval (igaz, ö is fiú). Szerintem, ezen ne idegeskedj, semmi bajuk nem lesz a közös szobától. Meg egyébként is, ha csak ezt engedhetitek meg magatoknak, akkor nem is kérdés, hogy mi legyen.
Nekünk 1+2 fél szobás lakásunk volt. Az öcsém és köztem 10év a korkülönbség. Mindig egy szobában laktunk. Anyáméknak eszükbe sem jutott lemondani a hálószobájukról, mondván én úgyis kolégista vagyok minek a külön szoba nem vagyok otthon csak hétvégén. Mégis felnõttünk. Ha nem teheted meg anyagilag akkor az lesz ami van és kész. Nem tudsz mit tenni, akárki akár mit ír. Ez pénzkérdése és ha nem megy akkor ne idegeskedj.
Szia! Kicsinek hülyeség õket külön szobába rakni. Úgyis mindig a nappaliban fognak játszani együtt. Egyénként nekem két fiam van 4 éves és 6 hónapos és 2 szobás lakásunk. Egy szobában laknak és élvezik. Pontosabban a nagy élvezi meg mi:) ))
Szia! Én 13 éves koromig egy szobában laktam a bátyámmal, csak utána lett külön szobánk. Mondjuk nekünk eleve 2 és fél szobás lakásunk volt, csak addig anyuéknak volt egy hálójuk, és utána költöztek a nagy szobába. Ha majd esetleg a második más nemû lesz akkor szerintem 5-6 évig, vagy esetleg 10 éves korig belefér, de utána minden képpen kell egy külön szoba, mert akkor kezdenek el már "magán életet" élni.Ha az csak a napló vezetésben, meg a más zenei irányzatok hallgatásában is merül ki még egy darabig. Meg jön a pubertáns.Ha egy nemûek akkor szerintem még tovább elvannak együtt. Az ismerõsömék 3an vannak testvérek.A srác hugai 25 körül vannak és ameddig mind ketten otthon laktak egy szobájuk volt.És csak nem rég költözött el otthonról a nagyobbik. Remélem segítettem!
Szia.Szerintem 1 ideig egyik sem baj, esetleg késõbb amikor már felsõsök lesznek.Ha tudtok, lehet inkább 1+2felest kéne venni, ami mondjuk elképzelhetõ, hogy négyzetméterre ugyanannyi, mint a 2 szobás és akkor a rezsiben sincs nagy különbség.Szerintem járjatok utánna, jobb mint 6-7 év múlva újra költözni.
Én az öcsémmel 12 éves koromig laktam együtt, öcsém meg 9 volt akkor. Mi szerettünk egy szobában élni, jókat játszottunk, hülyéskedtünk. Szerintem akkor célszerû õket külön tenni, ha 1. a lány az idõsebb, és már menstruál (ilyenkor már biztos szégyenlõsebb, szüksége van rá) 2. fiú az idõsebb és már kezd inkább férfiasan mint fiúsan viselkedni.
Szia.Mi 3-an laktunk egy szobában a tesóimmal.Igaz nem volt pici szoba, de egy légtérben voltunk, és semmi hátrányunk nem lett belõle.Mikor aljött az a 14-15 éves kor akkor mentünk külön szobába.Pedig elõtte is lett volna rá lehetõségünk, de nem láttuk értelmét.Nagyon jól megvoltunk, és imádtuk, imádjuk egymást.Már külön városban lakunk, de mikor hazamegyünk a szüleinkhez akkor most is egy szobában szoktunk aludni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!