Találatok a következő kifejezésre: A fiuknak fel all (52 db)

A fiuknak mitol all fel? Ugy ertem, hogy mar a nyelves csokoknal merevedtek meg, nem? Vagy akar tapizastol is, nemde? Barmitol (ha jol csinaljak? )

Legjobb válasz: Ez a hangulattól is függ. Voltam már úgy, hogy egy egyszerû öleléstõl is már beindult a gépezet :) Én általában úgy vagyok vele, hogy ha fél percnél tovább tart a csókolózás, és hevesebbé is válik, akkor már erõsen dudorodik a gatyám. 25/F

Ez a hangulattól is függ. Voltam már úgy, hogy egy egyszerû öleléstõl is már beindult a gépezet :) Én általában úgy vagyok vele, hogy ha fél percnél tovább tart a csókolózás, és hevesebbé is válik, akkor már erõsen dudorodik a gatyám. 25/F
A páromnak néha az is elég, ha csak látja, hogy öltözök éppen a szoba másik végén.
Pontosan... néha elég egy puszta gondolat, és már kõkemény. Máskor viszont teljes vizuális-fizikai izgatás kell. Személy szerint nekem a kapcsolataim legelején a legdurvább a helyzet, olyankor elég akár egy forróbb ölelés is..
Fontos hogy megfelelõ ráhangolódás, lelkiállapot. A csokolózástól kezdve a simogatás, tapizás persze kell hogy a érzékien csinálja a hölgy. És akkor beindulunk.
Ha egy lány dögös, pusztán a látványától is.Ha meg nem annyira sexbomba, akkor egy kis tapi+csók és tuti áll a szerszám!

A fiúknak miért áll fel reggelente, amikor kelnek?

Legjobb válasz: antennaként funkcionál, az veszi a reggeli rádióadásokat és és felébreszt a rádiósok ripacskodásával és humortalanságával, kvázi ébresztõóraként mûködik.

antennaként funkcionál, az veszi a reggeli rádióadásokat és és felébreszt a rádiósok ripacskodásával és humortalanságával, kvázi ébresztõóraként mûködik.
Nehogy beírjuk a tetves keresõbe, hogy: reggeli merevedés oka... És nehogy rákattintsunk az elsõ találatra... NE! Minek? Egyszerûbb ide kiírni egy kérdést, aztán meg sírni, ha valaki megszól miatta... [link]
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ja és #2 nem sírok ilyenek miatt :D
Nekem például azért, mert nincs egy jó kis tini csaj, aki leápolna rendszeresen. Kérdezz még hülyébbet!:D
nem csak reggel áll, hanem napközben is ... sõt este még jobban, akkor szoktam recskázni

A fiúknak miért áll fel reggel?

Legjobb válasz: Akkor a legmagasabb a tesztoszteron szint.

Akkor a legmagasabb a tesztoszteron szint.
Biológia rendszeresség... Körülbelül annyi értelme van, minthogy a menszesz havonta jön. Ugyanúgy csak egy rendszeresség. Ha már nem áll fel, akkor baj van!
Itt mindent megtalálsz róla röviden: http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/test/2382/Reggeli-erekcio ;)
Mer felizgulnak a reggeli mûzlire :D
második, nem, nincs baj. Erekció növelés Spontán erekció Tartós erekció Mi okozza a reggeli erekciót? Ma már tudjuk, hogy ez nem igaz, hiszen merevedés éjszaka is jelentkezhet, amikor is a húgyhólyag még korántsem mondható telítettnek. Az éjszakai erekciók az alvás REM-fázisával hozhatók összefüggésbe, tehát azzal a szakasszal, amikor álmodunk. Nem mindenki tapasztal reggeli merevedést, de ha a szexuális élet ettõl függetlenül zavartalanul mûködik, nincs ok az aggodalomra. A reggeli erekció hiánya valószínûleg a szervezet hormonszintjének ingadozásával hozható összefüggésbe.
Én is így tudom, hogy a húgyhólyag nyomja a prosztatát és ezért áll fel. Bár bioszon eltöltöttem egy évet és annyit megtanultam, hogy mindig van kivétel.
Hát sajnos a helyes válasz: Az éjszaka a húgyhólyagban felgyülemlik a vizelet, ami nyomja a prosztatát. Ettõl. Az álomnak ehhez semmi köze.
Szerintem igen egy kicsit bi vagy, ha nem teljesen meleg..ne aggódj nem fog elmúlni:D
cukiskodj de egy biztos, homokos vagy.
sztem teljesen bu....izé.. meleg vagy. de az biztos hogy bi. am 18 évesen nem tudod eldönteni? 16/L puszi cuki=D
Férfias kifejezés a "cuki". Gondolom emellett tangát is hordasz és sminkeled magad.
Írj privit, szívesen megismerkednék veled! F 27
A kérdező hozzászólása: csõ 71% os lány:D 18 vagyok, és a 14-20 évesekrõl beszélek:D Szal lehet nem vagy egyedûûûl, bár sztem ez nem pedofília:D legyünk barátok! ;) Neked hány évesek tetszenek?:D
Hát a kérdésedbõl ítélve még nem lehetsz 100 %-ig biztos benne, hogy biszexuális vagy addig, míg nem kerültél intim kapcsolatba egy másik fiúval. Szerintem ha mindenki tudna olvasni a másik gondolatában, akkor igen meglepõdnénk, mert nem te vagy az egyetlen olyan, aki ilyenekrõl fantáziál. És ez normális, természetes kíváncsiság. Lehet, hogy most így gondolod, de ha tényleg együtt kellene aludni egy fiúval vagy megszeretgetni, más lenne a véleményed. Egyébként a cuki fiúk aranyosak. Fõleg két cuki fiú. XD
79%-os kire? XD : A kérdezõre vagyok kíváncsi :D
amúgy ki számít cuki fiúnak ?
Rico rulez!!! XD
A kérdező hozzászólása: 18/F ez lemaradott!
már ha néztek napiszart...:P
OMG az az az pf. Az a abaj, hogy az egy fullbu.zi vagyis inkább köcsög, ami már undorító...
A kérdező hozzászólása: hehe, lehet kisit pedo vaok énis:D õ cuki pl:D http://www.19nitten.com/free/current/Toshik2/
kire? XD
Küldj már privit, kíváncsi vagyok rád :D 18\F
Cukiskodj még pár évig, aztán nõjj fel.
A kérdező hozzászólása: ezt a cukiskodjál dolgot nem értem:D
Már írtál egy kérdést...
Gyerekek ez nem a homi klub És a kérdezõnek. Nem feltétlenül vagy HOMI- talán 1 kicsit de hát ez van:D
óóh, kis cuki fiú mániákus... egyetértek (bár én lány vagyok xD) apropó... cuki fiúk, te itt milyen korosztályra gondolsz konkrétan, mer lehet hogy nem csak bi vagy, hanem még pedofil is, de nem baj, mert akkor legalább nem leszek egyedül xD
Ha lányokra is feláll, akkor bi vagy, ha nem, akkor meleg.
09:57 Nem vagy egyedül ^u^ *cuki kissrác mániás*
dirr micsoda fertõ. én a tacskókra izgulok, szerintem azok a cukik.
Egy cuki pedo? Azt hiszem, holnap kivándorlok innen...

Fiúk! Mitől áll fel a farkatok?

Arra lennék kíváncsi, hogy melyek azok a szituk, amit?l már képes felállni a farkatok.

Legjobb válasz: Felállhat ezen kívül buszon, álmosan, vagy olyan gondolatoktól... Attól, hogy ránézek egy jó nõre, nem áll fel, attól sem, ha rágondolok... Attól igen, ha arra gondolok, hogy de megdugnám... Csóktól általában nem, de van hogy igen (bár nem discoban.

Felállhat ezen kívül buszon, álmosan, vagy olyan gondolatoktól... Attól, hogy ránézek egy jó nõre, nem áll fel, attól sem, ha rágondolok... Attól igen, ha arra gondolok, hogy de megdugnám... Csóktól általában nem, de van hogy igen (bár nem discoban.
nem feltétlen nem feltétlen naná! Mivel lábmániás vagyok , látok egy szép talpat , lábfejet arra aztán mint az állat! Egy szép fenék , dekoltázs is ki tudja váltani. Ha fáradt vagyok akkor semmi se :D ez is hangulatfüggõ
mostanában már attól is feláll, ha egy lenge szellõ fújdogál. kéne egy barátnõ... :)
Hû hát én pl ha meglátok egy klassz srácot az utcán, nekem annyi, de a legjobb az uszodai tusoló, nagyon durva, beáll mellém egy jó srác, és kész vagyok ..... De gondolom ezzel sokan vannak így.
Az már elég nagy baj ha nem tudod mitõl áll fel
Gerjedsz erre a betûtípusra? XD
Egyébként nekem ahogy ezeket a válaszokat olvasom már attól is felállt.
Egy jól kivágott dekoltázstól, a mellek és a vagina látványától, de ez mindenkinél máshogy van, valakinek érzékenyebb, valakinek még a szexnél sem akar felállni, nekem már attól is ha bikiniben látok egy nõt.
A marihuánás cigitõl másnap a gyárban.
1:Nem!! 2:Ha részletes a dolog akkor igen;) 3:Hol-így hol-úgy:) Ha strandon látok, egy szép csajt, attól még nem áll fel! De ha ismerem is azt a csajt és eddig nem láttam bikinibe akkor AJJAJ:D
Azért van a fórum, hogy megkérdezzük:) Nem mindegy neked hogy hány éves? Az õ dolga;)
na igen, nekem is elég csak bizonyos helyzetekre gondolnom, és tuti ...
Ne viccelj má'!Pirosbetüt nem tud olvasni a lap tetején, de az foglalkoztatja, mitõl áll fel a farkad?Ez kicsit blama...
22:29 nem értem amit írtál, hát ha úgymond búza lenne, akkor is felállna neki, csak másra ... ennyi nem?
smárolástól tuti áll :)
Mondjuk most arra áltt fel, ahogy az osztálytársam és a tesója bikiniben van lefotózva :P
Sok mindentöl föl áll. A látványtól, egy jó csaj illatától. Néha elg rá gondolni egy jó csajra. Régebben ha meztelenre vetköztem már akkor állt :) /F
bocs de nekem egy kérdésem lenne miért van napjába kb 10-20 merevedésem ? xD 12 vok
Csak látványtól nem olyan gyakran áll fel (ugyanis ritka az olyan látvány), a leggyakoribb talán az elkalandozás miatt van, utána egybõl az inger a következõ kiváltó ok. Igaz nekem volt, hogy a csajjal beszélgettünk és már akkor keményedett, amikor meg kicsit pikánsabb lett a téma egybõl HOPP, hapták. Erre már van leplezõ pózom :D Régebben csak úgy lenyomtam ilyenkor XD de nem volt kellemes és könnyû sem, néha erõsebb volt :D
hát nekem látványtól, gondolattól nem áll fel.
csóktól mindenképpen ...kivéve, ha részeg vagyok... akkror még szexnél is néha baj van...de azért mindig megoldom :) amugy hány éves vagy kérdezõ? 12-13?
Ha csak úgy látok egy csinos nõt akkor nem.. de ha még van idõm jobban megnézni, bámulni kicsit, hogy elkalandozzanak a gondoloataim, akkor igen :) Gondolatra is esetleg, de csóknál mindenképp ;) Am miért fontos ez neked?
mert neki nem áll fel és mivel még nem volt csajjal, nem tudja búza-e vagy sem :\
1. Nem. 2. Ha részletesen elgondolom hogy mit csinálnék vele, és a képi megjelenítés is eléggé részletes tud lenni, akkor igen, különben nem. 3. Csókolózás közben egyértelmûen igen. Érintkezés, izgató nõkkel való játék, birkózás, fizikai kontaktus miatt simán feláll.
a farkam semmitõl. a fa.szom viszont igencsak ágaskodik egy jó dekoltázs/ülõgumó láttán!
Szép fenék, dekoltázy. De az enyém "hiperérzékeny".Bárhogy hozzáérek véletlenül, már is áll!:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, az idióta válaszokat pedig nem. Amúgy lány vagyok 14 éves...
22:43-mal egyáltalán nem értek egyet. Teljesen normális, ha egy lányt ez érdekli, és neki más lehetõsége nincs ugye utánajárni, csak az, hogy megkérdezi. Ami meg a válaszomat illeti, az nagyjából ugyanaz, mint 22:36-nál. Sima látványra még nem áll fel, csak ha magát az aktust is elképzelem mellé. Csóknál, fizikai kontaktusnál viszont igen.
Nem tudom...-sok mindentõl függ, de az tuti, hogy ha arra figyelek, hogy na most erre fel kéne állnia akkor tuti nem fog... 23f
Érdekes, egy válasszal meg tudom mondani. Hangulattól, és hormontól függõ. Ha nem volt aktus/önkielégítés arányosan érzékenyebb mindenkinél :)

Csak akkor all fel egy fiunak ha beindul? A fiuk milyen csokot szerentek sima vagy nyelves?

Legjobb válasz: nem csak akkor áll fel. sima és nyelves egyaránt jó.

nem csak akkor áll fel. sima és nyelves egyaránt jó.
Van spontán erekció is. Ilyen pl a reggeli, de akármikor is lehet. Mindenfélét.
Csak úgy is felállhat, ha rágondol vmire, vagy pl. reggeli erekció, vagy meglát vmit és beindul rá a fantáziája. Csókból mind jó, sima is nyelves is, egyszerre is. A lényeg hogy vaditó legyen.
A fiúk szeretik a simát a lányok pedig a nyleves csókot.jah, és NE keverd össze..
mért ne? amugy valamelyik fiú ezt szereti a másk az senki sem egyforma..-______-
másik azt*

Miert nem all fel egyedul a fiam?

13hoanpos lesz.jol megy mar szinte csak figyelnem kell.De nem all fel egyedul.Odamaszik valamihez es ugy all fel vagy keri a segiteseget tolem.Baj ez?Hogy segitsek neki megtanulni?

Legjobb válasz: Az én lányom 14 hónapos, még nem jár és nem is áll fel egyedül, csak vmibe kapaszkodva. Nincs semmi baja, ahogy a Tiédnek sem. Meg fogja tanulni magától, egyáltalán nincs elmaradva.

Az én lányom 14 hónapos, még nem jár és nem is áll fel egyedül, csak vmibe kapaszkodva. Nincs semmi baja, ahogy a Tiédnek sem. Meg fogja tanulni magától, egyáltalán nincs elmaradva.
18 hónapos koráig nem kell semmitõl aggódni nekem azt mondta a védõnõ.
A kérdező hozzászólása: Oke, csk az a fura hogy a fiam megy.Mar jar egyedul(90szazalekban :) .Lehet nem kene segitenem neki feallni?Mar mutattam is neki hogy hogy kene feallnia de hat...
Elsõ vagyok. Néhány órára rá, hogy írtam a válaszom, felállt a gyerekem egyedül. Én nem tanítottam neki sehogy! Ne légy türelmetlen, rá fog jönni magától!!! :)

Fiúk, lányok! Kövér lányként nagyon rosszul állnak rajtam ezek a ruhák, fel merjem venni őket, vagy inkább ne? Szerintetek?

Legjobb válasz: Jól áll, nyugodtan hordhatod! Sokkal rosszabb, amikor a duci nõk "zsákot" húznak magukra. És cseppet sem divatjamúlt, nyugodtan vedd fel hétköznap bárhová. off (csodaszép a cicid)

Jól áll, nyugodtan hordhatod! Sokkal rosszabb, amikor a duci nõk "zsákot" húznak magukra. És cseppet sem divatjamúlt, nyugodtan vedd fel hétköznap bárhová. off (csodaszép a cicid)
nem áll rosszul. de otthonra meg strandra használd csak. máshol elég nevetséges. de nem az alkatod miatt. hanem mert divatja mult. strandon még elmegy mert ott mások is használnak ilyet
egyet értek az elsõvel, de a kék szín sokkal jobban áll :) )
Szia! Szerintem is jól állnak. :) Én is hasonló "túlsúlyos" problémával küzdök, mint te. Nyáron mindig vagy hosszú, vagy 3/4-es nadrágot hordok, illetve idén már a szoknyákkal is barátkozni kezdtem... SZóval így megsúgom, hogy a C&A-ban és a H&M-ben is láttam jókat, amik nagyobb méretben is vannak. ;) 18L
A kérdező hozzászólása: szerintetek egy Maxi ruhát fel merjek venni v az már nem állna jól?
A kérdező hozzászólása: neked is köszönöm kedves utolsó, aranyos vagy:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek h válaszolt :) egyébként nálunk csak most jöttek be az ilyesmi ruhák...
Simáán
Szerintem teljesen jól áll. Ilyesmi ruhákat vehetsz most divatos mintákkal is(pl. virágmintásat).
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Fiúk? Mitől áll fel nektek a szerszám? Milyen pózban szeretitek a legjobban?

Legjobb válasz: neked nem áll fel? természetesen a jó csajokra

neked nem áll fel? természetesen a jó csajokra
Hát, a kettõnek nem sok köze van egymáshoz. Felállni sokkal gyakrabban áll fel, nemcsak a kedvenc póz hatására. Ne engedd például elélvezni néhány hétig, és a végén szerencsétlennek már a pasikra is fel fog állni kis túlzással. :D Vagy gondolj az éjszakai/reggeli merevedésre, amihez sokszor nem is kapcsolódik szexuális inger, pusztán egészségügyi okai vannak. ;)
általában a nagypapa b*zipornótól áll fel, és a kecskepóz a kedvencem
A kérdező hozzászólása: elsõnek mondom, hogy nincs minek felállnia mert lány vagyok :D
nekem mostanában mindenre fel áll :) de tényleg ha látok egy jó csajt már arra is.... (már rám férne egy dugás)
Ha megmondom melyik, kipróbáljuk? :D:D:D a kecske az jó... :D:D:D
A kérdező hozzászólása: Milyen az a kecske? xD :N
A kérdező hozzászólása: hmmm... xD mármint, hogy kutyába csak fenékbe? :D

Amikor feláll a fiúknak, akkor az felfelé áll, "az ég felé", vagy merőlegesen a testükre?

Mindig is foglalkoztatott ez a kérdés... :)

Legjobb válasz: hát név nélkül: nekem inkább ég felé mondanám. vagy kettõ közt, de tuti nem 90°os

hát név nélkül: nekem inkább ég felé mondanám. vagy kettõ közt, de tuti nem 90°os
Egyedi mindenkinél. Biztos tudod mit jelent ez.
Szerintem mindig észak felé áll így ha eltévedek csak feláll és tudom haza az utat :)
A sarkcsillag felé, te kis butus. :) 22/F
hány éves vagy hogy nem láttál még kukit állva még filmen sem?
Amúgy azt nem is tudtam, hogy a 85-95° ilyen ritka...
ha szembe állsz a pucér pasival egy méter távolságban, pont téged fog nézni a kobra...
Ez ugyanolyan egyénfüggõ és változatos, mint az orr kinézete. Az enyém pl. kvázi 90 fokos, tehát szinte elõrefelé áll, és nem felfelé. Max. csak egy nagyon picit felfelé (mondjuk olyankor 80-85 fokos lehet?), de az is inkább csak akkor, amikor már nagyon fel vagyok izgulva (sokáig húztak, vagy rég dugtam). Mindig is irigyeltem a felfelébb álló farkak tulajdonosait.
A helyes válasz az, hogy egyénfüggõ. Van olyan fiú, akinek inkább merõlegesen áll, és van olyan is, akinek inkább felfelé. 0°–30° 5% 30°–60° 30% 60°–85° 31% 85°–95° 10% 95°–120° 20% 120°–180° 5% Ez egy statisztika, amit 1564 férfin mértek le, és az erekcióban lévõ pénisz irányát mutatja úgy, hogy 0 fok a függõlegesen felfelé mutató, 90 fok a vízszintesen álló és 180 fok a függõlegesen lefelé mutató pénisz.
Ha fekszenek rásimul a hasukra, ha állnak akkor nem, de úgy se merõleges, valamivel feljebb néz na ez most nagyon értelmes lett, de remélem érted :D
mond valamit az a matematikai fogalom, hogy normálvektor? :D Nos, 10%-os hibahatárral kb úgy.
Szerintem logikus, hogy inkább felfelé áll, és nem a testre merõlegesen, hiszen eredetileg hátulról, kutyapózban közösültünk, és az evolúció ehhez alkalmazkodott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!