Találatok a következő kifejezésre: A fiuknak az (6635 db)

Kulcsra zárod. Avagy jelszót cserélsz.
Állíts be a fiókodnak jelszót.

Szeretnek megbaratkozni a fiukkal az osztalyombol?

Szoval... uj osztaly. Csak fiuk. Fogalmam sincs,hogy hogy fogadhatnanak be. Adjatok par tanacsot, ez teljesen mas mint a "baratnok". Nem ismerem a vilagukat... De szeretnek baratkozni veluk.

Legjobb válasz: csak fiúk vannak az osztályodban? hogy kerültél te oda?:D de ha tényleg így van akkor nagyon jó helyzetben vagy, mert az összes srác téged fog akarni.;) legyél laza (a fiúk olyanok) de azért ne feledkezz el róla h te nõ vagy! legyél benne a jó bulikban, de öltözz nõiesen, és továbbra is legyél higiénikus. lehet h a srácok nem fognak kiröhögni ha 3 napig mondjuk nem mosol fogat, de azért nem jó pont a szemükben.

csak fiúk vannak az osztályodban? hogy kerültél te oda?:D de ha tényleg így van akkor nagyon jó helyzetben vagy, mert az összes srác téged fog akarni.;) legyél laza (a fiúk olyanok) de azért ne feledkezz el róla h te nõ vagy! legyél benne a jó bulikban, de öltözz nõiesen, és továbbra is legyél higiénikus. lehet h a srácok nem fognak kiröhögni ha 3 napig mondjuk nem mosol fogat, de azért nem jó pont a szemükben.
A kérdező hozzászólása: uh igazabol en nem osszejonni akarok veluk. Csakhat osztalytarsak vagyunk...es nem nagyon beszelunk. Igaz, hogy csak angolul lehet, de eleg makacsak. Amugy beraktak egy osztalyba mert nem beszelem a nyelvet, es evet ismetelek :(

Másnak is így beszél a fia az anyjával? (én vagyok a húg)

Szóval a testvérem anyuval nagyon csúnyán beszél, más anyával is így beszél a 20 éves fia. Egyátalán otthon lakik a 20 éves fia??

Legjobb válasz: Nagy átlagban tisztelettudóan,normálisan Veszekedéskor elõfordul mind2 részrõl csúnya beszéd,de ritka 20 évesen ha tanul,akkor evidens h otthon lakik,de ha az én fiam lenne és igy beszélne,akkor már nem biztos hogy az én kenyerem enné... De sok múlik az anyám is,hogy hogy neveli.. Te is beszélsz igy anyukáddal?

Nagy átlagban tisztelettudóan, normálisan Veszekedéskor elõfordul mind2 részrõl csúnya beszéd, de ritka 20 évesen ha tanul, akkor evidens h otthon lakik, de ha az én fiam lenne és igy beszélne, akkor már nem biztos hogy az én kenyerem enné... De sok múlik az anyám is, hogy hogy neveli.. Te is beszélsz igy anyukáddal?
Ez a szülõn is múlik, mert ehhez a játékhoz két ember kell. Egy, aki meg meri csinálni és egy, aki hagyja, hogy megcsinálják vele.
Hûû vannak még cifrábbak is. Van ismerõsöm aki simán megveri az anyját, pedig annak semmi bûne azon kívül, hogy tisztességben, kényelemben, jólétben nevelte fel. Én soha nem beszélnék így a szüleimmel. Jó van olyan amikor egy cifrább kiszalad de az soha nem haragból van, és mindig nevetünk rajta.
Hát ha a fiam így beszélne velem, mehetne a háztól.....
az ilyen helyzetet a szülõ rontja el, nagy eséllyel ritka nagyon ritka amikor nem. kicsi korától félreneveli, és ezt a beszédmintát mutatta így ezt használja a gyerek. nem tanitotta szeretettel az egymás tiszteletére.
Nem tudom, hogy mi áll a veszekedés hátterében, de az édesanyánkkal soha, semmilyen körülmények között nem beszélünk így! Kb. 15 éves lehettem, mikor anyukám nem engedett el egy buliba, és hirtelen azt mondtam neki, hogy "miért vagy ilyen szenyó?", azóta is szégyellem magam érte! Állj anyukád mellé, és mondd meg a tesódnak, hogy nem beszélhet így! 25/N
Sajnos velem a 21 éves lányom bánik nagyon csúnyán. Együtt neveltem a bátyjával, amit csak lehetett mindent megkaptak, mindent megtettem értük. Így jártam. A fiam dolgozik, tanul, rendes hozzám, a lányom aki még tanul szinte nézni sem bir rám.
Nekem 17 éves a fiam, de mindig igyekeztem õt visszafogni. Nem beszél így és nem is szabad hagyni, idejében el kell folytani. Szegény Anyukád!
Van két gyerekem, egy kamasz, 1 felnõttkorú, akik néha szájalnak. Van, hogy oda se figyelek, de ha csúnyát szól, azonnal leintem, hogy ilyet meg ne próbáljon. velem rendesek a gyerekeim, de sok idõt is töltöttem velük, a nevelésükkel (NEM AZ EGYÜTT VÁSÁRLÁSOKKAL!!!)
Majd évek múlva bármit megadna bátyád azért hogy anyukátok ott legyen és minden egyes szavát vissza vonhassa. De sajnos mire erre magától is rájön már túl késõ lesz, és nem marad más csak a sírig tartó bûntudat.
Ennél még cifrább dolgokat is lehet mondani, ha oka van rá. Ha nincs rá jó oka, akkor a válaszom, nem , nem szabad.
A kérdező hozzászólása: És hogyan beszél veletek a felnõtt gyereketek?? Akit felneveltetek??
Hmm...oké hogy õ így beszél és viselkedik de biztos nem ok nélkül.Azt is kéne tudni hogy vele hogy bánnak és hogy nevelték.Úgy hogy nem ismerem a történetet nem tudok mit írni...
Pedig kedves utolsó sokszor kell egy jókora pofon azért hogy észhez térjen az ember fia és megtanulja becsülni azt aki felnevelte. Eldobni nem kell de rá ijeszteni kötelezõ. Másképp csak rosszabb lesz.
Én akkor sem dobnám ki a gyerekem a házból, ha így beszélne velem, nem tudom más hogy lenne erre képes. A teljes történet ismerete nélkül én nem alkotok véleményt.
Én nem tûrném vagyis nem fogom eltûrni ezt a fiamnak. Most vagyok 23 hetes kismama szóval ez még messze van de szerintem ha egy "gyerek" így beszél az anyjával akkor az nem fogta elég erõsen és sok mindent ráhagyott megengedett neki. Az én környezetemben is van egy hasonló példa 21 éves lány mindent ráhagyott az apja most meg úgy beszél vele mintha az orrából fújta volna ki. Vissza térve a bátyádra ha én anyukád helyében lennék ajtót mutatnák neki. Jól van édes fiam büdösek vagyunk meg koszosak akkor ott az ajtó menj és állj a saját lábadra. Ha úgy is olyan rossz anyád vagyok és ennyire nem becsülsz meg amiért felneveltelek és eltartottalak, hát tessék menj és csináld jobban. Nem vagyok híve annak hogy egy szülõ ilyet tegyen de eltûrnie sem kell mindent. Hidd el bátyád rövid idõn belül észhez térne ha nem lenne minden a segge alá tolva és fel kéne nõnie.
A kérdező hozzászólása: Ugyanúgy nevelte a másik bátyámat is mint Õt. Engem kicsit talán "elkényesztettek" Azért mert én vagyok az egyetlen lány. És megbecsülöm az édesanyám, mertt nagyon szeret engem. És a bátyám is szereti. Nagyon
Ha az én gyerekem így beszélne velem, úgy szájba verném, hogy a fal adná a másikat!!!!!Egy fiú nem lehet ilyen tiszteletlen az anyjával!!!Valami itt nagyon el lett rontva!!!!!
A kérdező hozzászólása: Én talán életembe 3-szor mondtam hogy "utállak" Nem tudnám le öpni aki felnevelt. Aki kis koromba ott volt mellettem, és apuval úgy szintén nem tudnák így bánni, ahogy Õ vele. Aout le alkoholistászta. Nem normális. Apuval ennél még rondábban beszél. Olyat is mondd apunak hogy -esné össze aztán dögölné meg. Vagy hogy - kapnál szív rohamot.
A kérdező hozzászólása: Hát pofon vágja , anyu a tesót, de Õ meg le köpi. Apa is meg szokta jól pofozni. Annál rosszabb
Elõfordul az ilyen veszekedéseknél. De persze itt tudni kell a szülõ, hogy beszél a gyerekkel. Mert sok szülõ is azt hiszi bármit megtehet.

Miért félnek a fiúk az okos lányoktól?

18 éves lány vagyok, két nyelvvizsgával, orvosi egyetemre készülök. Érett vagyok és értelmes, humorérzékem is van b?ven. Az emberek általában megbámulnak mert különleges a küls?m. Az összes n?i ismer?söm szépnek talál és el is hiszem. Mégis eddig sose hívtak randira. Félnek a fiúk komoly lányokkal kikezdeni, mivel értük többet kell dolgozni?

Legjobb válasz: "Félnek a fiúk komoly lányokkal kikezdeni, mivel értük többet kell dolgozni?" Vagy csak rohadtul beképzelt vagy és senki nem vágyik ilyen barátnõre? Csak mert megeshet... :)

"Félnek a fiúk komoly lányokkal kikezdeni, mivel értük többet kell dolgozni?" Vagy csak rohadtul beképzelt vagy és senki nem vágyik ilyen barátnõre? Csak mert megeshet... :)
Én szeretem ha egy lány intelligens. Mondjuk az tény, hogy az okos és szép lányok általában komoly kapcsolatban vannak.
el vagy szállva magadtól, nincs benned báj és alázat és ez gáz, és egy pasinak se kell egy ilyen rideg elszállt pitsa. bocsi.
szerintem az lehet a probléma (bár én lány vagyok, egy nyelvvizsgával, két egyetemre járva, stb, mégse ezért várom, hogy szeressenek...), hogy az egy dolog, hogy te ilyen okos vagy, meg humoros, meg szép (amit szintén nem lehet így mondani, mindenkinek mást jelent a szépség), hogy ezzel együtt az emberi dolgok nincsenek a helyén nálad. Nem lehet, hogy kissé el vagy szállva magadtól?
Szerintem a tulajdonságaid miatt akaratlanul is büszkébb lehetsz az átlagnál. Ha nem, akkor is kifelé elérhetetlennek tûnhetsz. Szerintem ne azzal kezdd h mid van, hanem hallgasd meg a kiszemeltedet és próbálj érdeklõdõ és hozzá nem értõ arcot vágni, h õ érezhesse magát a mentor bõrében. Remélem érted. 20/F
Szerintem csak szimplán várnod kell a megfelelõ emberre :) Én is hasonló cipõben jártam, aztán megismerkedtem a mostani barátommal :) Nyilván nem azzal kezdtem neki, hogy 12 éve kitûnõ vagyok, versenyeket nyerek stb... :D Én pl. egyáltalán nem szoktam dicsekedni az eredményeimmel, csak akkor beszélek róluk, ha valaki megkérdezi. De a barátomnak meg kellett dolgoznia értem, és azzal a problémával is szembesült idõközben, hogy a tanulás miatt kevés idõm marad más dolgokra. De mostanra -3 éve után- elfogadta a helyzetet és jól megvagyunk. Orvosira járok, ráadásul itt is kb kitûnõ vagyok, a barátom viszont épphogy bennmaradt az egyetemén, nah akkor mikor próbálok neki segíteni a tanulásban, néha elhangzik 1-2 ilyen, hogy "neked könnyû mert Te okos vagy és mindig minden összejön"... :( Talán azért nem akar sok fiú "okos" lányokkal járni, mert lelombozza õket, ha a lány "jobb" náluk. Ami persze nem igaz, de talán sokan ezt gondolják. Én ezt elkerülendõ mindig dicsérem a barátom, mindig hangsúlyozom az õ pozitív adottságait és jó tulajdonságait és soha egy percig nem éreztetem vele, hogy kevesebb lenne nálam mivel nem is az, csak Õ más területeken jó, nem azokban a dolgokban, amikben én, pont ezért is alkotunk jó párost. Ha magadat adod, és nem az eszeddel, hanem a személyiségeddel próbálod elvarázsolni a fiúkat, akkor nem lesz nehéz dolgod szerintem :) Meg aztán az orvosira sok helyes pasi jár... ;) Sok sikert! :) 19/L
Meg lehet kérdezni, hogy honnan vagy?
Bocs, de aki kifoszt egy férfit, az biztosan okos, de az illetõ férfi sem lehet egy toronyész, ha hagyja magát csövessé tenni. Egyébként pedig az olyan nõ, aki erre képes, az egyszerûen gerinctelen, hiába okos és ez látszik egy emberen.
okos lányok? Á[email protected]ák a srácokat ahol tudják. Tisztelet a kevés kivételnek. Nem is inkább a tudáson van a hangsúly, hanem a talpraesettségen, meg hogy az adott lány nagymester! Na az ilyentõl kell félni, mert még a férfi csöves lesz úgy kifosztják. Sajnos ez a való igazság. A nagyon szépekkel megint érdekes a helyzet...
Milyen környezetben szoktál lenni leginkább? Azaz szoktál bulikba járni például?
Kikérem magamnak! Én pont hogy ilyeneket kerestem mindig is, és mindenkinek az ilyeneket is ajánlottam! :) És nem vagyok egyedül, elhiheted; fogsz találkozni te is hozzám hasonlókkal, akik hozzád hasonlókat keresnek. :) (Ha szeretnéd meggyorsítani a folyamatot, ajánlom figyelmedbe a netes társkeresõket.)
Én is értelmesnek vallom magam és humorosnak, a szépség szubjektív, nem látom magam csúnyának, de istennõnek sem, aztán ossza be mindenki ahogy akarja :) Velem is elõfordult, hogy odajöttek hozzám és meglepõdtek, hogy válaszoltam a kérdésükre. Volt aki közölte, hogy imádja az okos nõket, a másik elpirult és otthagyott, a harmadikról azt hittem, hogy õ is okos ember, de nem tudott az én kérdésemre válaszolni, így gondolom ez okozta, hogy nem lett semmi. Viszont olyan ember is volt, aki kijelentette, hogy imád velem lenni, mert mindenhez van hozzáfûzni valóm, bármirõl eltársalog velem, csak ne lennék ilyen fiatal. Na kösz szépen :) Szóval nyugi, majd ha a sors úgy akarja akkor lesz valami :)
túl jó vagy, sokan azt gondolják hogy semmi esélyük nem lenne nálad.
Barátok elbeszélése a bukott ügyeikrõl, miszerint próbálkoztak, de gyorsan lekoptatta az a "gyönyörû nõ".Vagy emberünknek is volt 1-1 próbálkozása, de az is inkább kudarccal járt, mint sikerrel.-ezek, s társaik hamar lelohasztják az ember lelkesedését e téren, amelybõl csak ennyi marad:"mien szép is az a lány"-majd legyint rá, hogy úgyse sikerülne. magabiztosság hiány, beletörõdés, rossz berögzülések.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a véleményeket. Nyílván nem ezek felsorolásával indítok, hanem egy idõ után kiderül. Aki meg hülye ribancnak tart, annak üzenném, pont ez a kettõ nem vagyok és mivel nem ismer, nem is tudhatja! Nem teszem magam, hanem mindig megmondom mit gondolok.

Tobbszor elofordult mar az, hogy nehany pattanas miatt a fiuk azt kerdeztek tollem hogy szex hianyom van e? Telleg lehet ez az oka?

meg nem is kezdtem el a szexualis eletemet, ugyhogy meglepett a kerdesuk. :-??

Legjobb válasz: egyszerûen csak serdülsz. a fiúk meg idióták, ezzel valószínûleg õket szivatják az idõsebb testvéreik, ismerõseik.

egyszerûen csak serdülsz. a fiúk meg idióták, ezzel valószínûleg õket szivatják az idõsebb testvéreik, ismerõseik.
Hány éves vagy? És a fiúk? Szerintem csak hülyítenek.
Valószínû , hogy ezt arra értették, hogy ha valaki sokat szeretkezik és pattanásos az arca, akkor egy idõ után kezdenek elhalványulni...és ha számít vmit, akk én is így tapasztaltam :)
Az ilyen fiúk nem hülyék, nemes egyszerûséggel csak gyerekes bunkók. És csak azért meg ne kezdj szexuális életet élni, mert ettõl a bunkóság elmúlását várod. Személy szerint én nem tapasztaltam, hogy a rendszeres szexuális élet bármilyen hatást tett volna a pattanásaimra ugyanúgy, ahogy a szülés sem. Valószínûleg nem hormonális oka van. Ha zavarnak a pattanásaid, amit javasolhatok: írass fel magadnak a háziorvosoddal Zineryt-et. Ez egy stift, és a kezdeti bõrirritáción kívül nincs mellékhatása. Ha az elsõ hónapot kiböjtölöd vele, és az elõírásoknak megfelelõen használod, nagy rá az esély, hogy a második tubus felére olyan sima lesz a bõröd, mint a babáké. Szerintem egy próbát megér. Nem nagy beruházás (1270 Ft/hó) és jók a tapasztalatok. Ha mégsem jönne be, és nem akarsz beletörõdni, akkor érdemes felkeresni egy bõrgyógyászt.

Milyen vicces ellenőrző beírásokat ismeretek? Ill. milyen beírást kaptatok már életetekben? Nekem volt ilyen: A fia az osztályteremben MÁV bemondásokat hallatott melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett.

Az örök klasszikus az, h gyermeke a tanórák közötti szünetben a nemiszervét az osztálytársának étkezési célokra ajánlotta fel ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem.

Legjobb válasz: Ezeket olvastam valahol,elvileg megtörténtek. A fia szöllõt(így van leírva!)evett órán,figyelmeztetésben részesítem. Gyermeke órán bontotta a falat,hiába szóltam rá,nem hallotta meg.Kérem vigye el hallásvizsgálatra. (szülõ válasza:)Már elvittem.Ott is bontotta a falat. Fia a padok alatt mászkált irodalom órán,szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ezek elég fárasztóak:D

Ezeket olvastam valahol, elvileg megtörténtek. A fia szöllõt(így van leírva!)evett órán, figyelmeztetésben részesítem. Gyermeke órán bontotta a falat, hiába szóltam rá, nem hallotta meg.Kérem vigye el hallásvizsgálatra. (szülõ válasza:) Már elvittem.Ott is bontotta a falat. Fia a padok alatt mászkált irodalom órán, szaktanári figyelmeztetésben részesítem. Ezek elég fárasztóak:D
Az én ellenõrzõmben volt: "T. Szülõk! Lányuk az órán nyálas papírgalacsinokat köpködött ezért megintem." Amikor mondtam anyukámnak, hogy ez nem is igaz, mert csak egyet köptem és el sem találtam Peitkét, röhögött. Az öcsém esete: Anyu szülõin volt, ahol számon kérték, hogy miért nem írta alá az öcsém intõjét. Óriási lila fejjel jött haza, kérdezte az öcsémtõl, hogy milyen intõt kapott, mire az öcsém: Ez nem intõ, csak figyelmeztetés. A szöveg így volt: "Verekedett, figyelmeztetem."
Középiskolában, egy csoportos lógás után: "a szóbeli figyelmeztetés 'ejnye-bejnye' fokozatában részesítem"
"Józsika ma matekórán lehülyézett" A szülõ válasza: "Panaszkodott már a tanárnõre, de lehet, hogy ez csak egy elhamarkodott vélemény vol..."
"Órán rendetlen voltam, tiszteletlenül beszéltem" - és alatta a tanár aláírása. "Az osztályfõnöki dicséretet még mindig nem íratta alá. Megintem." "T. Szülõ, Pisti a szünetben osztálytársának étkezésre kínálta nemiszervét. Ezért megróvásban részesítem" "Kémia óra folyamán padtársával zümmögött és brummogott." "Gyermekük óra alatt orvul elfogyasztotta padtársa uzsonnáját." "Kémia órán a kísérleti anyagot elfogyasztotta." "Gyermeke az órámon írószer nélkül akart írni." "Lacinak két ellenõrzõje van. Én mosom kezeimet. - Osztályfõnök." "Fia olvashatatlanul ír. Bár párszor még így jár jobban." "Kesztyûben ül az órán, mert fázik a keze és nem írja a szavakat." "Óra alatt kukorékolt!" "A gyerek a szünetben az iskola keretein kívül játszott." "A gyerek az órán beszél, és állandóan jelentkezik." "Körzõjével veszélyeztette társai testi épségét" "Elkobozta társa tízóraiját" "Fia óra alatt a pad sarkával jéghokisat játszott a terem körül, eközben MÁV bemondásokat tartott, melyben a rólam elnevezett szerelvény közeledtére figyelmeztetett" "Fia az órán rágózott, ezért elvettem tõle." "Szellemessége és feltûnési viszketegsége a pofátlanság határait súrolja." "Fia a szünetben sztrájkot szervezett. Letörtük." "Nem elég, hogy a szünetekben állandóan krétacsatákat vív osztálytársaival, ráadásul mindig veszít." "Tûvel látta el barátait, hogy osztálytársait szurkálják." "Gyermeke azt mondta, hogy szerinte jó gondolat lenne az egyik osztálytársát bántalmazni, ezért figyelmeztetem. "T. Szülõ, a gyereke állandóan tõlem kér tollat. Lássa el otthon írószerrel." "Tájékoztatom, hogy gyerekének egy ideje átható kénszaga van." És egy pár méltó szülõi viszontválasz: "Fia az órán szõlõt evett." -- "Kedves tanárnõ, október van, mit egyen a gyerek, banánt?" "Kedves Szülõ, tájékoztatom, hogy Péter az étkezdében többször is kézzel evett evõeszköz helyett." -- "Köszönöm a tájékoztatást, már tanul lábbal is." "A fiú túl sokat foglalkozik a lányokkal." -- "Tanárnõ, kövezzen meg, de én ennek inkább örülök!" "Jancsika rendszeresen nem issza meg az iskolatejet." -- "Kivégzésérõl gondoskodom." "Fia az órán állandóan beszél!" -- "Szerintem az anyjától tanulta. Mindkettõnek ellátom baját!" "Értesítem a T. Szülõket, hogy fiuk történelemkönyve lapokból áll." --"Ellenõriztük, valóban." "Katika nem tud olvasni!" -- "Ha tudna, nem járatnám iskolába." "T. Szülõ! Leánya irodalomórán vihogott. - Tanárnõ" -- "Megdorgáltam. Akkor is vihogott." "T. Szülõ, fia órán neveletlenül beszélt. Figyelmeztetem." -- Szülõi válasz: "Engem?" "Megkérném önöket, hogy ismertessék meg gyerekükkel kulturált vécéhasználat alapjait!" -- Szülõi válasz: "Laci szerint ezt ön neki kevésbé cizelláltan mondta: "Ne szarj az ülõkére, te hülye!" Ez kulturált viselkedés???"
T. Szülõ, ezúttal lánya rajz órai munkájának címe "A tanárnõ boncolása". Kérem keressenek fel egy pszichológust. (valami ilyesmi) Nekem ez volt a legjobb amit kaptam, anyám röhögött rajta egy fél napig:D Elõtte is kaptam ilyen beírásokat, mikor kibelezett embereket rajzoltam meg ilyesmi. A váza unalmasnak bizonyult amit rajzolni kellett volna.
pont ma jött egy ilyen körüzi nekem myvipen.....hogy miért azt nem tom,
Annak írom, aki elõttem írt. Ezeket a szövegeket honnan olvastad és honnan írtad ide be?
ja a 09:37-es voltam
Amit ma 09:56-kor írtam, azt annak írtam, aki ma 09:37-kor írt.
Én kiváltképp rossz gyerek voltam és abban az idõben nagyon szigorúan vették a magatartási problémákat. A sok sok közül kettõre emlékszek tisztán: "Tisztelt szülõk! XXYY fiuk testnevelés óra után az osztálytársai elõtt mutogatta nemi szervét és hevesen rázta. Ezután bebújt a tanteremben található szekrénybe, ahonnan nem volt hajlandó egész tanórán elõjönni. Néhány osztálytársa holmijában károkat okozott. Kérem fiuk fegyelmezését és a kár megtérítését!" - ez alsó tagozatos koromban fordult elõ "Tisztelt Szülõk! XXYY fiuk a mellékhelyiségben lévõ villanykapcsolók burkolatait eltávolította és elmondása alapján lehúzta a wc-n, életveszélyt okozva ezzel. Igazgatói intésben részesítem!" -ez felsõ tagozaton történt
Engem és 2 bajtársamat bevittek a tanáriba és leiratták velünk, hogy mit csináltunk az órán:a fiú 10 percig hosszasan szorongatta a ceruzát és nem irt le semmit, a lány azt irta:Nevetgéltem.Nem ültem a helyemen, de a helyemen ültek! Én pedig:Bélgázos hangokkal zavartam az órát. Odaadtuk a tanárnak a lapokat és nagy vihogva kivágtattunk a tanáriból. De a magatartás füzetembe került olyan is hogy kacarásztam, ettem-ittam az órán, beszélgetek, forgok, beszólogatok...
A kérdező hozzászólása: Valami hasonló: Tisztelt Szülõk! Mikor megkérdeztem, mi volt a legkellemesebb emlékük a nyáron a fia azt válaszolta, hogy mikor a sátorban megdugtam egy jó nõt a Szigeten. Ezért szaktanári figylemeztetésben részesítem. Szülõi válasz: Tisztelt tanár úr! Ennél jobb élményt én se tudok elképzelni, de amennyiben a tanár úr másképp gondolja, azonnali hatállyal intézkedem, hogy a fiam egy másik osztályba kerüljön.
ezeket én kaptam... T.szülõ!Krisztián veszélyzteti társai é tanárai testi épségét ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem. T.szülõ!Krisztián az angol órán angolul olyan szavakat használt a mondatba , hogy nem értettem mit mondott, majd visszakérdeztem 2-szer majd azt mondta, ''hagyjuk az egészet biztos a piacon vette a papírját az angol tudásáról'' ezért szaktanári figyelmeztetõben részesítem
XD
Tornaórán ugrált :) - sajnos elveszett az ellenõrzõ, pedig évekig õrizgettem.
"T. Szülõk! ... rajz órán rajzolt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem." "T. Szülõk! ... ének órán énekelt, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem!" Ezeket most sikerült egy napon beszereznem! :D És külön tanártól... Anyám szakadt a röhögéstõl :D
:D
A kérdező hozzászólása: Ilyenrõl hallottam, hogy a fia túlságosan érdeklõdik a lányok iránt, kérem beszéljen vele errõl. Válasz is jött: Tanárnõ én ennek inkább örülök, természetesen megpróbáltam felvilágosítani , de õ világosított fel engem. Beírás: Gyermeke a szexuális felvilágosító óra alatt képregényt olvasott Válasz: akár az anyja. Beírás: A gyerek óra alatt a padon lévõ morzsákat eszegette Válasz: A gyerek este a vacsora után az asztalon lévõ morzsákat eszegette Tanár: Ezt miért írta be? Szülõ: Ugyanazért amiért maga.
Matektanárnõm mindig is irigy volt rám, mert mindig szép, divatos ruháim voltak. Egyik nap volt rajtam egy kis szempillaspirál és szájfény. Elkérte az ellenõrzõm és beírta: "Anna ma úgy nézett ki mint, aki most jött a kozmetkustól." Anyám csak nevetett. :)
"XXXX megette az osztályfõnök tízóraiját, ezért szaktanári figyelmeztetésben részesítem." Forrás: Szilvásbukta (képként van)
imádom az ilyen lányokat
Nekem speciel nem jönnek be az alacsonyabb lányok. 185cm vagyok meg meglehetõsen nagydarab olyan 95 kg szóval egy 150 cm es45 kgos csaj elég hülyén néz ki mellettem.
imádom õket (190 vagyok)
Nálam 175tõl kezdõdik a nõ :D [196/F] Neeem... de a lényeg, hogy önmagamnak mindig is magas barátnõt szerettem volna. A picik nem tetszenek.
185 centi magas vagyok és a hasonló magas csajokat preferálom. :)
Annyira nem vagyok hanyattesve tõlük ami azt illeti. 165 azért minimum legyen meg, az alatt gyereklány örökre nálam. Nem kell. aZ a jó ha úgy 170 centis, az az én 180 centimhez tökéletesen megfelel. Nem jók a nagy szintkülönbségek, és azt mondom. A túl kicsik túl gyerekek kinézetre. Nem izgatnak fel.
na öröm hallani hogy azért mi, 170 centi körüliek is bejövünk pár embernek és nem homályosítanak el mindig a kis cuki, ari törpillák
én imádom az alacsony lányokat. a kis csepp testüket ágyba nagyon jo
Nekem tetszenek, olyan kis törékenyek:) Bár egy 150 centis 45 kilós lány kicsit túl gyerekesen néz ki.. 17/F 187 cm
Nekem nem jönnek be.
nekem nagyon is tetszenek 184vagyok 25/f
Állva tudnak szopni!
152cm vagyok és 42 kiló. teljesen elégedett vagyok magammal és nem nagyon tudok olyan pasiról a környezetemben akinek legalább kicsit ne jönnék be. Pedig már lassan ott a Dr. a nevem elõtt.:D Minden csak nõies öltözködés és egyéniség kérdése szerintem.:)
Két méter vagyok, de nekem éppúgy tetszenek mint a kevésbé alacsonyak. Azonban praktikusabb ha passzol a magassága, de a szerelem ugye vak.
Az alacsony fiúknak bejönnek, szerintem átlagban a magas fiúk jobban szeretik a magas lányokat, jobban össze is illenek (látványra is meg az ágyban is :P), bár ez személyes tapasztalat.
én alacsony vagyok és vékony, de a magas fiúk tetszenek :)
180 cm vagyok és a párom évekig 150 cm volt és vékony! Meg volt mindene melle fenék. nagyon agresszív volt és ha siettünk valahova akkor olyan gyorsan szedte a lábait hogy már majdnem hogy én szaladtam mellette :)
nagyon szeretem a pici, alacsony lányokat. (na jó, mondjuk törpenövésû ne legyen...) 178 cm, F

Az én papámnak az apukájának a testvérének a fiának a fia. az nekem ki?

fontos lenne nagyon

Legjobb válasz: Az apukád unokatestvére.

Az apukád unokatestvére.
Nem biztos, de talán a te másod unokatestvéred. Amúgy miért annyira nagyon fontos?
tehát a nagypapáitok testvére? akkor õ apád unokatestvérének a fia, õ lenne a másodunokatesvér ? de ezt nem tudom pontosan
Ha a papád az apád, akkor a másodunokatestvéred. A dédapád unokájára nem tudom, lenne-e szó.
Rokon.
A nagyapád testvérének az unokája az a másodunokatestvéred. (A dédnagyszülõ testvérének a dédunokája meg a harmadunokatestvéred lenne.)

A fiuknak az elso faj?

a pasimnak en vagyok az elso... mikor elkezdtuk volna a sexet, azt mondta h valami fura erzese van, es leallt, aztan par masodperc mulva fojtatta... ez ment kb 10-15 masodpercig es hirtelen kivette megr jott a sperma, ez mi volt? nem volt orgazmusa se semmi, csak kijott! :S ez az miatt lehet mert az volt neki az elso? vagy valami gond lehet? ja meg meg az is h mikor kijott nem konyult le teljesen, csak felig.... leci segitsetek, mert ot is megviselte, es engem is, lehet hogy en vagyok a hibas? :S

Legjobb válasz: senki nem hibás. a fiúknak nem fáj az elsõ. a barátod szerintem izgult, mivel elõször csinálta. ennyi az egész. :)

senki nem hibás. a fiúknak nem fáj az elsõ. a barátod szerintem izgult, mivel elõször csinálta. ennyi az egész. :)
A kérdező hozzászólása: De aztan meg egy picit fajt neki.... vagy ez is attol volt, hogy izgult?! :S
sztem minden csak attól volt h izgult- ha sperma táviozott akkor valszeg orgazmusa volt, csak a parája miatt nemlehetett túl nagy élmény :D sokat kell gyakorolni és minden jólesz. azmeg h amikor kiveszi, és nincs lekonyulva teljesen, ezzel semmi gond nincsen, nem konyul az le 1 mp alatt rögtön orgazmus után. veszít keménységébõl, de nemlesz rögtön puha, meg picike
egy értelmes válaszoló van, a harmadik, azt is lepontozzátok:S
te se lehetsz több 14nél
Szerintem azért fájhatott neki, mert meglátta a nyelvtan osztályzatod...
tényleg, ez elképzelhetõ...
Nekem az elsõ után fura érzésem volt, egy kicsit fájt a hasam. Alvás után el is mult. Másodikra meg már minden rendben volt, nem kell aggódni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!