Találatok a következő kifejezésre: A fiukat hogyha (113 db)

Miért hiszik azt a fiúk, hogyha egy lány kedves hozzá, akkor az akar is valamit?

Számtalanszor bebizonyosodott, mert én alapból kedves és szép vagyok, és ha egy fiúval kedves vagyok, az már rögtön akar engem....miért?????? ugyanolyan kedves vagyok lányokkal is könyörgöm!!!!!! Havernak tök jó lenne, de én tudom hogy többet akar, és én onnantól már látni sem bírom az illet?t!!!!

Legjobb válasz: mert kevés lány volt hozzá kedves.

mert kevés lány volt hozzá kedves.
mert a legtöbb szép nõ nem kedves senkivel? vagy mert a férfiak akikhez kedves vagy vágynak a kedvességre, szeretetre?és azt hiszit te megadod ezt nekik.
mert a fiuk nagy része szertett hiányos és félre érti a dolgokat meg kevés lány viselkedik velük kedvesen meg úgy ahogy te :D
Mivel teljesen félreérthetõ jeleket adtok, már azt se tudjuk mit akartok..
A másodiknak igaza van, sok a szemét ribi szóval nagy a kontraszt... Ja és szerintem te is dsz félreérthetõ jeleket, én is kedves vagyok, segítek nem is vagyok ronda, mégse akar megkapni mindenki....
A kérdező hozzászólása: itt nem konkrétan a szexre gondolok, jó arra is, hanem már kapcsolatot akarnak, találkozni, randizni, megismerkedni. itt nem csak a "megdugáson" van a hangsúly.!! Hanem járni akarnak!!!
Jaj, akkor ez már sokkal bonyolultabb. Azért akar randizni, találkozni járni veled, mert tetszel neki. Ha nem lennék kedves akkor is tetszenél.
A talomba tenni ?:) :D
A kérdező hozzászólása: Jó de akkor legalább nem tudom. Na jó, igazából azért idegesít mert nagyon nem tetszik az illetõ :) )
"mert én alapból kedves és szép vagyok" Oda ne rohanjak neked akkor. :D A fiúk próbálkoznak barátnõt szerezni, ha nem próbálkoznának, várhatnák, h õket szedjék fel a csajok. ;)
A kérdező hozzászólása: :P
De igen kérdezõ! Kérdezõ most tudta meg, hogy így is úgyis tetszene azoknak a fiúknak!! HOGY MII?!! Ééss most már sose fogod tudni kiverni a fejedbõl!! Buuáháháháháháháh, , buáháhá, , áháhá...ááhá..áhhá..há..pfuh
A kérdező hozzászólása: a 26-ost nem nagyon értem :D
Ó persze kérdezõ nem probléma :) )! A lényeg, hogy tudni fogod! Buáhááháháháh, tudni fogod hogy tetszel a fiúknak. Már nem menekülhetsz a gondolat elõl, folyton ott lesz a fejedben, ÉS ZAVARNI FOG! Hiába leszel bunkó, tetszeni fogsz nekik,
A kérdező hozzászólása: 26 és 28-as: Te szívtál valamit?? :D
Hmmm, neem. Leginkább csak nagyon fáradt vagyok, kicsit kómás. DE egyébként én Szívesen lennék a haverod! és már alapból tudni fogom, hogy nem akarsz semmit, tök jó :D
A kérdező hozzászólása: Te bolond :DD
Nekem voltak lány barátaim, amúgy. Most is van egy, nagyon bírom. Néha szoktam flörtölgetni vele, de nem jönnék õssze vele.
Jaj, szõrnyû!!:O Kérdezõ szerintem ennek õszintén semmi köze nincs ahhoz, hogy kedves vagy hanem alapból megakarna dugni, ez meg egy jó kiindulási pont. Ha nem lennél kedves, akkor is megakarna, csak akkor lehet nem kerülnétek így kontaktba. Egyébként meg kedvesség, muhahaha.. már 1 like is olyan dolgokat válthat ki hogy ajjjajj
A kérdező hozzászólása: de mi a félreérthetõ? ha mosolygunk?? vagy udvariasak vagyunk?? vagy jófejek?? kedvesek??? lányokkal is azok vagyunk...miért kell rögtön belemagyarázni azt, hogy tetszetek nekünk?????? ha akarunk valamit higgyétek el az nem lenne félreérthetõ...
Eléggé egyhangú a válasz:)
Miicsoo..mii..neem.. de HÁT AZ NEM LEHET!! Õ LIKEOLTA A MACSKÁS VIDEÓMAT!! LIKEOLTA!! Már rég lekellet volna feküdnie velem..de akkor ezek szerinte.. AAAAAARRRRGGWAAAaaaa.WAAAA..nEEee!!
A kérdező hozzászólása: akkor legyek bunkó? vagy érdektelen?? én ugyanúgy viselkedek fiúkkal is meg lányokkal is.
elsõ jól mondja
Ez nem olyan egyértelmû a mai világban. Szeretjük a kedves lányokat, ha zavar akaszd fel magad, vagy légy flegma, és felszínes barátaid, kapcsolataid lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de van párom, elég hosszú ideje. De attól még lehetne/lehetnének fiú barátai is a lányoknak. na de így?
A kérdező hozzászólása: vagy akkor a szép lányok ne barátkozzanak csak hetero lányokkal???? mert a fiú rögtön szerelmes lesz belé...annyira idegesítõ.
Ezen most mi a meglepõ????? Mindenki párt keres magának. A pasiknak a kedvesség a gyengéje.
A kérdező hozzászólása: jó, akkor ezentúl bunkó leszek a fiúkkal.
ez így van. én is beadom a derekam ha egy lány kedves hozzám. már sokszor csalódtam emiatt :'( de nem megy, egyszerûen kész vagyok attól ha lány kedves hozzám, nem tudok mit tenni :$ annyira nõies dolog a kedvesség
A kérdező hozzászólása: nem meglepõ, hanem idegesítõ!!!
Tudod a lányok nagy rèsze azzal fejezi ki a tetszését, hogy kedves az adott fiúval.Szerinted mi honnan a francból különböztessük meg? Nem látunk a fejetekbe..

Létezik, hogy a citromail törölte a fiókomat, hogyha huzamosabb ideig nem lépek be?

Próbálkoztam a belépéssel, és nem enged be... :( Azt írja, hogy a fiók újra aktiválásáig még 1 nap van...

Legjobb válasz: Igen, 90 belépés nélküli nap után törlik.

Igen, 90 belépés nélküli nap után törlik.
A kérdező hozzászólása: Qrva jó... És ugyanazzal a névvel ugye tudok csinálni másikat?
90nap a határ! igen mivel törölték xd

Miért baj a fiúknak hogyha egy tinilány visszafogott, művelt és komoly?

miért baj az ha egy lánynak van véleménye a világ dolgairól és ki is meri mondani? úgy veszem észre hogy csak az mindenen vihogó,buta lányokat veszik észre. nem vagyok befásult fanatikus én is szoktam viccel?dni és nevetni,de nem vagyok men? csaj. nem öltözöm ribancnak,még rövidnadrágot sem veszek föl. persze szórakozni is szoktam járni,nem vagyok otthonül? típus. még is azt veszem észre hogy egy ilyen lány senkit sem érdekel. (tisztelet a kivételnek)

Legjobb válasz: ÁLTALÁNOSÍTÁS !!! Én pl szeretem ha egy lány okos,ügyes, mûvelt !!! Legyenek önálló gondolatai ne csak a pénz járjon a fejében !!

ÁLTALÁNOSÍTÁS !!! Én pl szeretem ha egy lány okos, ügyes, mûvelt !!! Legyenek önálló gondolatai ne csak a pénz járjon a fejében !!
Mert a tinifiúk butuskák még és éretlenek. A komolyabb fiúk fõként ilyen lányokat keresnek. :)
Én is ilyen lány vagyok, mindenrõl van véleményem, olyan dolgokról, amikrõl sok korombelinek fogalma sincs hogy micsida. Az a legszomorúbb, hogy nem is érdekli õket. Félnek hogy esetleg valami újat tanulnának. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy azért mert többet gondolkodom, olvasok, nézek utána dolgoknak, esetleg unalmasnak és sznobnak tarthatnak. Pedig én is mosolygós vagyok, eljárok ide-oda. De nem öltözök k.urvának, és nem is viselkedek úgy, és úgy tûnik itt vágom el magam a korombeli fiúknál. Ez van. Majd késõbb hasznunkra fog válni. 14l
Nekem nem bajom hogy ilyen egy lány! Sõt az ilyen lányok jobban bejönnek nekem!!!
A tinifiúk elsõsorban szexelni akarnak. Vagy csak elveszteni végre a szüzességük, vagy egy újabb trófeát. A cél egy és ugyanaz. Ma a csapból is az folyik, hogy az a menõ pasi, aki mindent megdug, ami mozog. A komoly, okos, tájékozott lányokat nem lehet elsõ füttyentésre gerincre vágni. Nem nyalják be a sablon dumákat, nem lehet lyukat beszélni a lába közé, meg nem veszi be, hogy ha mindig lenyeli, akkor gyorsabban nõ a haja. Nekik a könnyû préda kell. Küzdeni nem akarnak. Késõbb, ha benõ a fejük lágya, már értékelik a kihívást. Tapasztalt vadász nem tyúkokra meg libákra hajt, hanem igazi nagyvadra. :) Figyeld meg, egy-két év, és észreveszed, hogy a nálad idõsebbeknek jössz be elsõsorban.
Mert az ilyen lányokat nehezen tudják megfektetni. Ellenben a férfiak már szeretik az ilyen nõket.
Nekem nem baj. Bárcsak egy ilyen barátnõm lenne.
A te és a hozzá hasonló általáosítás nem zavar. A lenézõ és gúnyos már sokkal inkább.
én 17/F vagyok és ilyen lányt keresek
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! :)
A kérdező hozzászólása: én nem általánosítottam és szerintem az 5. hozzászóló sem sértésnek szánta! manapság ha kimondasz egy véleményt akkor azt "nem általánosítok, tisztelet a kivételnek" feliratú táblával teheted csak? mindig vannak kivételek, ezt mindenki tudja. ez a mindenki általánosít téma már kezd olyan méreteket ölteni a gyk-n mint a helyesírásba való belekötés.
Kedves 5-ös számú! Mégegy általánosítás. Fantasztikusak vagytok.
Én nagyon szeretem az ilyen lányokat!Sokkal jobban mint a libákat. Fõleg ha jól is nézel ki...:) 16/F
Ha így folytatod, imádni fognak :)
ez egyáltalán nem baj..sõt az ilyeneknek kéne a többségben lenni..persze azért jól nézzenek ki :DDDDD
miért lenne baj? én örülnék neked köszönöm, hogy megtisztelsz:)
Én fiú létemre nem szeretem az ilyen lányokat. Az intelligencia a legfontosabb tulajdonság nekem, és a komolyságot is szeretem, de amikor valaki "mûveltebbnek" hiszi magát a többieknél, vagy épp minden dologról meggondolatlanul véleményt mond (okoskodik), azt nem tudnám elviselni. Az ilyenek rendszerint sértõdékenyek, ha rámutatnak hibáikra és elvárnák, h a másik nézzen fel rájuk. A kritika nem konkrétan ellened szól, csak épp már a kérdésedbõl is ilyesmi jön le. Hogy nem is abban keresed a hibát amilyen te vagy, azért hogy nem találsz párt, hanem h biztos a fiúknak a röhögõ ribancok kellenek. Pár éven belül egyre több olyannal találkozol szórakozóhelyen stb, akinek kellenél, valószínûleg össze is jössz velük. Majd akkor irkálhatsz, hogy minden férfi egy k****g, mert akkor sem benned lesz a hiba. Egyébként meg 15 évesen ne várd, hogy megtalálod a nagy Õ-t, még ekkor nem kiforrott a személyiségetek. Bõven ráérsz várni még, hogy Õt megtaláld. Tudom le fogsz értékelni emiatt a válasz miatt, de gondold át.

1:2fiúk, lányok Lányok, ha utcán egy fiú odamenne hozzátok és megkérdezné tőletek azt, hogy szűz vagy még, akkor te mit válaszolnál? És a másik kérdés fiúkhoz. Mit csinálnátok fiúk, hogyha pár lány elkezdene beszélgetni egymással.

úgy, hogy nem látja, hogy ott vagy és elkezdik boncolgatni a menstruációs témákat. pl, hogy most pont megjött és más a színe, vagy, most fáj mert görcsölök stb, stb, stb... te felfednéd a jelenlétedet, mert ugye eddig nem tudták, hogy ott vagy....vagy inkább kussba maradnál és megvárnád, hogy elmenjenek onnan?

Legjobb válasz: én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D

én végighallgatnám. szeretem tudni az ilyen háttérinfókat :D
Én azt mondanám nyilas vagyok :)
Innék még egy korty Whiskyt.
En megbotrankoznek, ha egy vadidegen a szuzessegem felol erdeklodne.
"1:2fiúk, lányok Lányok" - ez mit is akar jelenteni?
Én ezer éve barát zónás srác vagyok, velem ezeket a dolgokat a csajok megosztják.
Válaszolnék õszintén az illetõnek a szüzességemmel kapcsolatban.
A kérdező hozzászólása: egyben a kettõ. egy kérdésben....2 kérdés...egyik a fiúkhoz, másik a lányokhoz.
A kérdező hozzászólása: mi?
A kérdező hozzászólása: akkor jól döntöttem.
Vagy ott hagynam az illetot vagy megbotrankoznek, de semmikepp sem kapna valaszt a kerdesere. Esetleg, ha jo kedvemben lennek, akkor valamilyen horoszkopos valaszt kapna.

Fiúk, mik a jelei annak, hogyha tetszik nektek egy lány, akit még nem annyira ismertek? Illetve, mi a különbség a sima udvariasság között, és a között, hogyha érdeklődtök egy személy iránt? Illetve, milyen jeleket adhat egy fiatalabb fiú? 19L

Két év van köztünk, és nem tudom, hogy most bejövök neki, vagy csak szimplán udvarias. :)

Legjobb válasz: megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál

megfogom a mellét ha nem pofoz fel akkor szimpatikusnak talál
Hát.. Ha Regina a neved, akkor igen, tetszel nekem.

Fiat bravam minden sebességben rángat de ojan szinten hogy majd ki szakad az eleje decsak akkor rángat hogyha 2000 alá esik a fordulat hogyha nyomom neki akkor nem voltam több szerelőnél nem tudják mi a baj segitesz?

Legjobb válasz: Ha a szerelõ nem tudja mi a baj, akkor érdemes lenne rákérdezni, hogy hol tanulta a szakmáját. (Van neki egyáltalán hivatalosan?) Egyébként meg néha nem ártana nyelvtankönyvet a kezedbe venni.

Ha a szerelõ nem tudja mi a baj, akkor érdemes lenne rákérdezni, hogy hol tanulta a szakmáját. (Van neki egyáltalán hivatalosan?) Egyébként meg néha nem ártana nyelvtankönyvet a kezedbe venni.
Faék egyszerû az a motor, nem tudom milyen szerelõnél jártál te. Tipikusan gyújtás hibára utal a hibajelenség. Elsõ körben gyertya és gyújtókábel csere. Bravak nem mai gyerekek már én arra tippelek, hogy elöregedett a kábel és áthúz a szikra a szelepfedélre. http://www.youtube.com/watch?v=Y113db62w9E
Motortartó gumibak lesz az szerintem!

Nektek is van olyan barátnőtök a környezetetekben, aki hogyha fiúk társaságában vagytok, a fiúkkal foglalkozik, veled pedig nem? 16L

Úgy értem, hogy ha csak ketten vagytok, minden jó és szép, elbeszélgettek, elviccelődtök. De ha már fiú is van a társaságban, akkor mintha ott se lennél, vele kezd el beszélgetni, és téged szinte levegőnek néz? Lehet ez ellen tenni valamit? (van barátja ennek ellenére)

Legjobb válasz: Lehet, öltözz fiúsan és legyen neked is ádámcsutkád.

Lehet, öltözz fiúsan és legyen neked is ádámcsutkád.
A kérdező hozzászólása: Nagyon humoros.. :) megoldhatatlan ^^
Ne is mondd, van egy ilyen barátnõm. Csodaszép, nagyon népszerû csaj, úgyhogy, ha csak nem otthon vagyunk valamelykünknél szinte kivitelezhetetlen, hogy ne legyen fiúk körülötte. És simán leáll beszélgetni bármilyen haverrel, ismerõssel, ismeretlennel, bárkivel, aki akar vele. Volt, hogy szar passzban voltam és felutaztam Pestre Debrecenbõl, hogy lássam. Rávett, hogy menjünk el bulizni, erre õ egész este valami srácokkal táncikált én meg le voltam ejtve. Nagyon jó volt a szerelmi bánatomra...
ez még a jobbik eset, nekem olyan barátnõim vannak akik ha fiúk vannak a közelünkben akár velünk akár csak mellettünk lévõ asztalnál akkor játsszák az eszüket, hangosan röhögnek, mintha meglennének bolondulva úgy viselkednek úgy isszák a pálinkát mintha kötelezõ lenne, volt mikor a berendezést verték szét, szégyen velük mutatkozni és még csodálkoznak, hogy õ velük nem megyek inkább szórakozni. Egyszer egy csávó nem tûrte a viselkedésüket és majdnem felrugdosta õket.
A kérdező hozzászólása: akkor látom nem csak én vagyok ilyen helyzetben. és pont azoknak a fiúknak teszi magát, akikkel én már több mint 10 éve jóba vagyok, de õ próbálkozik, hogy ne velem beszélgessenek, hanem vele.. szép :) )
Ez úgy lenne illendõ, hogy ha tegyük fel egy fiú odaül hozzátok, akkor a barátnõd téged is bevon a beszélgetésbe, és csak akkor vonul el, ha Neked is van társaságod.
Nekem csak volt. Mindenkinek vele kellett foglalkoznia, valahogy mindig kiharcolta magának. Ha ketten voltunk, teljesen normális volt, ha valaki más volt a közelében, engem megpróbált kitúrni a beszélgetésbõl. Annyi a különbség, hogy akkor is ezt csinálta, ha csak lányok voltunk. Pl hárman mentünk valahova, csak a másik lányhoz szólt, a testbeszédével is próbált kitúrni, tehát miközben beszélt feltûnõen csak a másik lányhoz, hátat fordított, úgy helyezkedett, hogy ne tudjak bekapcsolódni. Az õ ismerõse volt, nekem ez nagyon kellemetlen volt, úgy éreztem, mintha végig utánuk szaladnék õk meg próbálnának lerázni. Csak azt nem értem, hogy minek hívott el. Azóta hanyagolom, mert rájöttem, hogy nekem ilyen "barát" nem kell :) .
Nekem volt, amikor 14 voltam... egyéb dolgok is belejátszottak ugyan abba, hogy nem vagyunk már olyan jó barátnõk, de ezt sem bírtam... nem azért, mert irigykedtem, hanem azért, mert ha együtt elmegyünk vhova, akkor ne az legyen, hogy le se tojja a fejemet. Egy másik bnõ (jó, õ már haver volt akkor is) elhívott Szigetre, aztán az egész idõt az ott megismert, 3 napja ismert ausztrál pasijával töltötte... még szerencse, hogy volt ott más ismerõsünk is, mert azt nem tudom, hogy dolgoztam volna fel, hogy kiperkáltam a napijegyre anno 8e Ft-ot, aztán meg elhúz a pasival, és engem hagy a fenébe, és nincs társaságom... Ja meg az osztálybulik anno... az tipikus volt, hogy a fél lánycsapat tette magát a fiúk elõtt, és ha véletlenül vki úgy érezte, hogy épp nem hárul rá elég figyelem, eljátszotta, hogy rossz a kedve, vagy fáj a feje, menjen oda a fél osztály vigasztalni...
A fiúk is váltogatják a lányokat...ez egy ilyen világ :D
Te meg mindig visszafogadod...addig hülye lenne megváltozni amig van egy biztos pont..
:D Mert mégis mit csináljon? Maradjon egy olyan pasival, aki valójában nem kell neki?:D
A kérdező hozzászólása: Kérlek értelmes válaszokat kérek értitek tik mire gondolok!Kérlek tikteket , nagyon szépen köszönöm!!
A kérdező hozzászólása: De egyszer szereti egyszer nem!A végén mindig visszajön hozzám!!

18 éves fiúnak az apukától egy olyan ajándék, hogyha a fia igényt tart rá akkor elmenni egy luxus prostituálthoz?

Vélemények?

Legjobb válasz: Az,hogy bizarr egy kicsit és fura,hogy már minden nem útszéli prostira azt mondják,hogy luxus.

Az, hogy bizarr egy kicsit és fura, hogy már minden nem útszéli prostira azt mondják, hogy luxus.
Szerintem jó ajándék. Én 24 évesen leptem meg magam ezzel, mert senkitõl sem kaptam meg :-( Ha lett volna eszem akkor már 18 évesen megteszem. Azóta is csak annyi tapasztalatom van.
Jó ötlet. De 40 ezer??? áááá Ennyit nem adnék egy prostiért. Itt vidéken zalában 10-15 egy óra. Persze nem szépség királynõkkel. Az igazán szép nõk biztos drágábbak, de 20 ezerért már lehet kapni szépeket.
elõzõ vagyok, csak elfelejtettem odaírni, hogy öcsém 13
Attól függ, milyen értékeket akarsz tanítani a fiadnak. Szerintem nagyon kúl ajándék lehet, én is ezt tenném, sõt, én már azon gondolkodtam, hogy egy családi nyaraláson elviszem öcsémet valami buliba, hogy meglegyen élete cickófogdosása, vagy hasonló, de húgom lebeszélt, mondván beteges lenne, ha közünk lenne élete elsõ szexuális érintkezéséhez. A prostikat meg a narkósokkal tartom egy szintû söpredéknek, de azzal a gondolattal eljátszottam már, hogy majd egy barátnõmet dumálom meg, hogy vezesse bele öcsémet ilyen dolgokba, szerintem jót tehet a szexuális önbizalmának. És jut eszembe, volt olyan szeretõm is, akinek az apja ezt adta ajándékba, pontosabban egy nyaralást két luxusprostival, és ilyen kis alamuszi stréber gyerekbõl ez az élmény szabad szellemû, belevaló srácot csinált.
Leborulok a 9-es elõtt, igaza van! :D
nem tudom, én inkább a pénzt választanám:DD
Attól, hogy drága, még nem luxus. Azokról más körökben lévõk tudnak csak és még az utolsó anyajegyük is fel van jegyezve.
A kérdező hozzászólása: Nyilván, csak kíváncsi voltam az ötletre. Amúgy 40ezer 1, 5 óra.
hát ha olyan a személyisége akkor jó ajándék ha nem akkor meg nagyon szar te ismered...
én a kapcsolat híve vagyok és veszítse el az igazival ha még szûz. Ha már nem az akkor pedig kérd ki a véleményét, hogy örülne e neki :) beszélj vele
Nem tartom túl jó ötletnek.
sztem oké, csak akkor olyat válasz aki neki is tetszik. Na meg miért 1x? akkor már 2x az elsõt úgy se tudná rendesen kiélvezni. mennyit kóstál most egy luxus prosti?
Luke, én vagyok az apad!
Én örültem volna neki.
Ugye 15 éves vagy ?:D
Na akkor én komolyan válaszolok, mert épp szerelmes vagyok: kábé hasznavehetetlen vagyok, mivel minden második gondolatom Õ körülötte jár. :) Hozzáteszem, SZERELMES vagyok, halálosan. Ha csak tetszik, az kimerül annyiban, hogy jól megnézem magamnak, keresem a tekintetét.
Ha csak tetszik, akkor nem. Ha szerelmes vagyok, akkor (sajnos) igen. Ez viszont meglátszik a jegyeimen is. 14/f
Igen, oké bevallom... Csak rád tudok gondolni. :( De nem tehetek róla... Annyira vonzó vagy! ;) :D
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok, de pár hónap múlva 15 leszek :D Köszönöm a válaszokat! :)
Még fiatal a leányzó :)
Ha szerelmes vagyok és ránézek egy másik lányra akkor róla is a szerelmem fog eszembe jutni :D
Haaa szeretem is akkor igen.. :p
nem folyton csak mindig
Ha tetszik, akkor nem. Ha szerelmes vagyok, akkor igen.
Én csak rád tudok gondolni.
22/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!