Találatok a következő kifejezésre: A fiuk veszik h a lany (7 db)

Fiúk! Ti mit csináltok ha az első sex-nél azt veszitek észre h a lánynak nem olyan szép a pucija? A kisajkai megnagyobbodtak! Otthagyjátok vagy nem érdekel?

Legjobb válasz: Szerintem te beteg vagy. Soha az életben eszembe nem jutott volna amiatt aggódni, hogy vajon a fiúnak fog-e tetszeni a puncim. Ez nem egy olyan dolog, amin változtatni lehet, hogy edzel minden nap, vagy fogyókúrázol. Egy egészséges férfinak ez meg sem fordulna a fejében emiatt szakítani valakivel. Betegekkel meg nem állok szóba. Igen, itt néha olvasni ilyeneket. De tudod kik írják? Akiknek soha életükben nem jutott még punci, és csak jár a szájuk. Ez konkrétan a férjem véleménye, szóval ne olvasgass ilyeneket.

Szerintem te beteg vagy. Soha az életben eszembe nem jutott volna amiatt aggódni, hogy vajon a fiúnak fog-e tetszeni a puncim. Ez nem egy olyan dolog, amin változtatni lehet, hogy edzel minden nap, vagy fogyókúrázol. Egy egészséges férfinak ez meg sem fordulna a fejében emiatt szakítani valakivel. Betegekkel meg nem állok szóba. Igen, itt néha olvasni ilyeneket. De tudod kik írják? Akiknek soha életükben nem jutott még punci, és csak jár a szájuk. Ez konkrétan a férjem véleménye, szóval ne olvasgass ilyeneket.
Azonnal felrántom a gatyám, és elmenekülök soha többé rá sem nézek.. Amúgy egyáltalán nem zavar.:)
Általában nem érdekel senkit hogy milyen. Nekem van ami tetszik és van amelyik nem. Amelyik nem tetszik, nem foglalkozom vele (nem teszem szóvá), mert a csajba akarok "szerelmes" lenni nem a puncijába. Ha meg tetszik, akkor megdicsérem. 26F
nekem jobban tetszik, ha nagyobb a kisajak..
Nem a testrészei miatt fekszem le a lányokkal, hanem mert szeretem õket. Onnantól kezdve meg hogy kicsit megduzzadtak a kisajkai, nem érdekel.
Minden egészséges punci szép!
Mennyire nagyok? Tudsz képet mutatni? Amúgy nem hiszem, hogy ez bárkit is zavarna... :)
A nagyobb kisajkak sokkal szebbek, mint akinek szinte semmi nincs. Amúgy pedig csúnya punci nincs, csak bunkó srác.

Fiúk, érdekel titeket, h egy lány hol veszi a ruháit (rendes bolt vagy turi), vagy csak az összhatás? Kell szégyellni h turkálózom?

Legjobb válasz: áhh csajok :P minket leginkább az érdekel hogy hogy veszitek [le] :P legyünk õszinték :P ha meglátunk 1 csajt nem a ruhát nézzük :P persze sokat segít abban h helyes skatulyába rakjuk :P de az hogy a ruha honnan van nem igazán érdekel :P

áhh csajok :P minket leginkább az érdekel hogy hogy veszitek [le] :P legyünk õszinték :P ha meglátunk 1 csajt nem a ruhát nézzük :P persze sokat segít abban h helyes skatulyába rakjuk :P de az hogy a ruha honnan van nem igazán érdekel :P
Miért árulod el, hogy turkálsz, ha szégyenled? Én is onnan vásárolok, mert OLCSÓ. És olyan dolgokat lehet találni, amit boltban nem kapsz meg. A turka régen volt igénytelen, mostmár igenis szép, márkás és igényes dolgokat lehet túrni. Sõt, akár szexi fehérnemûket, vadonat újan, címkével. Olcsón.
megint én [1.] ez meg a másik [2.] vannak ott jobb cuccok néha mint többi boltba :P [már ha be jön vkinek az a stile] + lévén M.O. ezért nehogy már vki a szemedre vesse hogy nincs 30.000-ed 1 cuccra :P
Dehogy baj. Inkább becsülöm, hogy nem dob ki tízezreket ruhákra. Utálom a rongyrázást, amikor valaki arra veri a testét, hogy neki ilyen meg olyan márkás cucca van.
Engem nem a ruha érdekel, hanem aki benne van :) A ruhából max arra következtetek, h rendes lánnyal, pláza3, 14csával v esetleg útszéli ribivel van dolgom.
NEM A RUHA TSZI AZ EMBERT!
Szánalmasnak tartom a turikat, de a legjobb cuccaim onnan vannak. :-)
Én nem vennék ott ruhát , de bartnõm "mindig" ott vesz magának és sose néztem le ezért . Lényeg hogy szexisen öltözzél és adjál magadra .
Teljesen mind1, hol veszed a ruháid, a lényeg, h tudd viselni õket, és persze azért ne legyen szakadt, stb.
erre mondom hogy stílusodhoz illik-e :P én inkább stirõlök 1 acél betétesbe flangáló csajt mint 1 tû sarkúban bugdácsolót :P
és megint én :P 3. hszelõ : 1ik exemnek volt 1 pólója amit direkte szét szaggatott stb :P nos az melltartó nélkül :P komolyan az volt a kedvencem :P
A kérdező hozzászólása: teljesen igényesen, stílusosan öltözködöm, azért járok turiba mert 1 olcsó, 2 nem csak tucatruhák vannak... de hallottam már olyat h vki szerint tök gusztustalan dolog a turkáló és ciki
nem a ruha érdekel hanem , hogy , hogy nézel ki éppen ne legyen szakadt a ruhád!
nem izgat. Amugy turi-turi között vannak különbségek. Voltam már olyanba, drágább volt mint egy sima bolt, 30-40K-s bõrkabátok, szinte újak stb.A legjobb az mikor szinte totál új a cucc, meg nem mondja senki, h nem új! Nekem mind1, hogy a lány honnan szerzi a ruháit, sztem ezt a választási lehetõséget azért hagyjuk meg a lányoknak.

Fiúk, mennyire veszitek észre, h egy lányon milyen ruha, kiegészítő van, milyen a haja stb? Vagy csak az összhatás az érdekes?

Arra gondolok, h mi órákat állunk a tükör el?tt, h tetsszünk nektek. Ennek van értelme? Meg szoktátok magatokban állapítani, h milyen jól van felöltözve egy lány, vagy milyen jó a haja, vagy csak az összhatás érdekel titeket?

Legjobb válasz: Abszolút semmi értelme nincs, nem is érdekel a ruha meg a smink, csak maga a lány :)

Abszolút semmi értelme nincs, nem is érdekel a ruha meg a smink, csak maga a lány :)
igen, szoktam értékelni ha látszik hogy odafigyelt magára.
hát engem nagyon nem érdekel konkrétan a ruha meg a beállított mittudoménmilyen séró meg kütyük, cipõk stb. nem is szoktam figyelni, nem is emlékszem, hogy akik nekem tetszenek csajoknak milyen ruhájuk, cipõjük van. nekem a lány arca és az alakja (popsi mell) a fontos. nyilván a ruha annyiban fontos, hogy minél jobban kiemeli a ruha a szép alakot (a feneket, mellet, derekat stb.) annál szexibb egy csaj. szóval a konkrét ruha+cipõ+haj nem érdekli szerintem a férfiakat, hanem arra figyelnek oda, akin minél hangsúlyosabbak a szép domborulatok :D
Egyáltalán nem vesszük észre, hidd el, mi szeretünk a dolgok mögé nézni inkább (:
Igen is Érdekel, hogyan Öltözködik ne figyellj az elöttem szolókra!! Akit ezek nem érdekelnek, amiket leírtál azokkal nem is érdemes foglalkozni.Ugysem tudsz egy ilyennel majd hosszabbtávon együtlenni.
Mert az idétlenül kihidrogénezett haj, meg az arcon lévõ több kg vakolat az annyira tetszik a férfiaknak. Talán a felszínes, ostoba gyökereknek igen. Amúgy meg senki sem kért meg titeket, hogy órákig álljatok a tükör elõtt. Bármennyire is hihetetlen, a férfiaknak is vannak érzelmeik és sokan pillantanak a ruha és a smink alá, mert kikenni bárki tudja magét, de normálisak csak kevesen tudnak lenni.
Ne hallgass rájuk! Akkor ezek szerint nincs is csak ez a két véglet?? aki nem sminkel, nem megy fodrászhoz, egyszóval az igénytelen és a másik véglet? ha valaki sminkel akkor már nem is lehet finoman csak több kiló vakolat meg ribancos öltözet meg ehhez párosuló viselkedés??a szórakozó helyeken meg csorgatjátok a nyálatokat az ilyen csajok után.. gondolom a ti nõitek soha nem rak fel sminket és szakadt göncökben jár! na ugye h nem! akkor meg mit kell itt szájalni?? egy nõ ha szép, akkor tud szép lenni sminkkel és anélkül is, aki meg nem, annak meg ugyan mindegy! jah és kérdezõ! nagyon sok fiu is órákat készül! nekem csak háromnegyed óra mire beállitom a hajam és mégsem hívnak diszf..asznak meg gigolonak meg mittomén még minek! de a lényeg h magadnak tetszél!!
uhh, bocsi ez egy kicsit durvára sikeredett... természetesen akinek nem inge ne vasalja!!
hamarabb észreveszik ha nincs rajtad ruha...

Szerintetek az fontos hogy egy ember mondjuk a ZARA vagy a C&A H&M-ben vásároljon? Vagy megteszi a sima Kinai üzletek is . Azt veszem észre hogy az emberek sokkal inkább a fiúk azt nézik hogy milyen a ruha egy lányon. Nem a belső értékeket!

Legjobb válasz: Akárhogy próbálják az emberek elõadni a "külsõségek nem számítanak", be kell látni, hogy igenis számítanak. Ettõl függetlenül szerintem a kínai boltból is lehet szépen öltözködni. Én egyedül azért vásárolok a H&M-ben, mert jó a minõsége, és elég sokáig tudom õket hordani, viszont ha a kínaiban tetszik meg valami, azt is simán megveszem. Az meg hogy mások errõl mit gondolnak, pont nem érdekel :)

Akárhogy próbálják az emberek elõadni a "külsõségek nem számítanak", be kell látni, hogy igenis számítanak. Ettõl függetlenül szerintem a kínai boltból is lehet szépen öltözködni. Én egyedül azért vásárolok a H&M-ben, mert jó a minõsége, és elég sokáig tudom õket hordani, viszont ha a kínaiban tetszik meg valami, azt is simán megveszem. Az meg hogy mások errõl mit gondolnak, pont nem érdekel :)
Igaza van az elsõnek, igenis ítélkezik az átlagember külsõrõl is. Nem arra gondolok, hogy nem állnék szóba valakivel, aki nem tetõtõl talpig márkás cuccokban jár, hanem, hogy amíg nem ismerem, nem tudom más alapján megítélni, mint a kinézete és ak isugárzása. Én is azért vásárolok H&M-ben meg C&A-ban (ZARA nincs a közelben) mert jó minõség, és gyártanak jó alapdarabokat. A kínaikkal a legnagyobb bajom, hogy mindenre rátesznek pár flittert, mintát, kövecskét. Szóval magamon a márkás, de ha valaki ugyanolyan jól érzi magát kínaisban, akkor egyáltalán nem ítélem el.
Igenis sokat számít hogy igényesen nézzél ki, de ha te tudsz kínaiból igényesen és stílusosan öltözni akkor senki nem fog megszólni ezért. Ott is ki lehet fogni jobb darabokat. Én ettõl függetlenül a H&M-et és a C&A-t preferálom, ha tehetem ott vásárolok, Zara nincs a közelben, meg drága is.
Ez a converse cipõs gyerek tényleg nagyon gáz.
A turkáló miért nincs a listán? :D Én a legtöbb ruhámat onnét vásárolom. Néha veszek egy-két darabot a H&M-be, C&A-ba, (meg az F&F-be, ami ugye a Tesco-ba van, rengeteg jó cucc van ott, és sok az akció) kínaiba már egyáltalán nem. Ahogy elõttem is mondták, nekem se tetszik ez az agyon flitterezett, csillogós, köves ruhák. Meg mindenbõl olyan pici méretek vannak ott! Vagy ha van nagyobb, az is annyira passzentos... Amúgy engem nem érdekel, hogy most ki milyen márkás vagy márkátlan ruhát hord. Egy csomó ruhámat megdicsérték, ami turiból van! De sajnos olyan világot élünk, ahol ez nagyon számít. Ez a converse cipõ mánia egyszerûen felidegesít, a 99%-a csak azért hordja, mert ez a menõ! A maradék 1% meg azért hordja, mert tényleg szereti a márkát, stb.
Én szívesen öltözködnék a kínaiból is, ha normális cuccokat árulnának.
a fiúk szerintem ránézésre nem tudják annyira megállapítani hogy márkás-e a ruha vagy sem, szerintem inkább arról van szó, hogy a kínaiban egy csomó túldíszített, ízléstelen cucc van, és ha meglátok egy csajt olyanban, engem is taszít, a lényeg az lenne hogy ízlésesen kombináljuk õet, ha meg csak az árat nézzük, nem biztos hogy a kínai jobb, mert szerintem annyiért simán veszel üzletbe is leárazáskor
Én régebben csak a kínaiból öltözködtem, mivel nem igazán engedhetünk meg magunknak drágábbat. De mostanában már szinte csak a New Yorkerben veszem a ruháimat, mert a kínaiban egyszerûen nem lehet normális ruhát kapni. Van egy tök jó alap darab, de azt olyan szinten túlcsicsázzák, hogy már gusztustalan. Nagyon ritka, hogy valóban normális felsõket tudok ott venni. Inkább spórolok és veszek egy drágább, de normális pólót, vagy megvárom a szezonvégi akciókat és akkor bevásárolok. Ettõl függetlenül ha meglátok valamit a kínaiban, ami tetszik, akkor azt megveszem. Illetve cipõt, alsónemût, nadrágot még mindig ott veszek, mert olcsóbb és azért ezek még normálisan néznek ki nagyjából. Engem nem zavar, ha valaki nem márkás ruhákban van, inkább az a fontos, hogy igényesen legyen felöltözve.
Mert a kínai cucc nem sokat ér. Mindig amit ott vettünk régen, kiszakadt, feljött a talpa, kifakult stb. A pizsama jó a kínaiban, vagyis nem rossz. De az én köreimben felismerik, ha valami nem olyan. Inkább legyen kevesebb, de jó minõségû, mert ha van egy gagyi, és folyton cserélgetni kell, azon nagyon gáz. A használt ruha meg a legrosszabb, hogy más vette fel elõttem, ki tudja miket csinált benne, az õ úgymond tulajdonságai, szelleme van benne. Nem hiszek ilyen cuccokban, csk hasonlítanom kellett. Szóval inkább a márkás ruhák jobban bejönnek, de kinek mi. Turiba be sem megyünk.
A kérdező hozzászólása: hú és ez a szomorú hogy nem ez az egyetlen......a másik az hogy az egyik osztálytársam egy átlagos 13-éves lány mongyuk nem olyan csúnya de nem is olyan szép és még rendes se csak gazdagsok converse cipõje van meg minden és mégis ha nem száz barátja volt és 250-lájkos a profilképe ...... nem akarok nagyképû lenni de szerintem 100-szor szebb vagyok és jobban is öltözködök és 1000-szer rendesebb vagyok mint õ mégis csak 50-lájkos a profil képem nem mint ha irigyelném én nem szeretnék 13-évesen ....lenni
A kérdező hozzászólása: hát igazatok van én is C&A-Tally Weijlbõl öltözködök és nekem sincs semmi bajom a kinaikkal vannak ott jó cuccok de valakit példáól a barátnõmet elitélik mivel kinaiból öltözködik mivel nem olyan miliomosok mint az itélõk......de engem az még most is nagyon idegesithogy valakit emiatt itélnek el az egyik fiú barátom azt mondta hogy õ neki egy lány biztos nem tetszene ha nincs rajta converse cipõ....ez nagyon kiakasztott
Kínai: Én alapból utálom a kínaiakat azért mert minden ócska akármit behordanak ide szemétnek, de azt kell tudni, hogy ide csak a selejt szemetet szállítják én Angliába voltam egy kínaiba és elállt a szavam, jóval drágább, de jóval igényesebb ruhák voltak és nem ilyen tipikus neon színekel ! Converse: Gyerekek ne adjatok már 15-20 ezreket ahol amin egy rohadt csillag van, de oké adjál mert ki adsz ugyan ennyit amin egy krokodil vagy egy pipa van de az CIPÕ mert nem két, három hétig bírja hanem akár évekig is, aki biciklizik vagy csámpás annak meg eszébe se jusson ! ZARA, H&M, C&A: Imádom õket én hozzá venném a Pull & Bear-t is. Rengeteg jó cucc és elég drágán, de ! Szezon váltáskor a 20 ezer forintos ZARA nadrág is 5-6 ezer (errõl már lecsúsztál mert ilyenkor résen kell lenni, mert 2 nap alatt kifosszák a boltot). Én mindig résen vagyok és mindig így vásárolok már Júliusba megvettem a kötött pulcsiakt télre és a hosszú nadrágokat ! 3 ezer forintért darabját ! Fiúk: Én személy szerint nagyon megnézem egy lány mit hord! Mivel nem ismerem csak errõl tudok azonosítani, de van egy gyenge pontja szerintem az összes férfinak a magas sarkú (NEM CONVERSE cipõ) :D

Mit csinálnátok fiúk? Házibuli végén hajnalban, punnyadás van. Veszekedsz a bnõddel, és azt mondod neki viccbõl h mennj haza. A lány komlyan veszi.

Elindul hajnalban hazafelé. Kimegy a lakásból le a buszmegbe. Utána mentek? Vagy hagyjátok hagy mennjen? L18

Legjobb válasz: Hisztiztél, és még neked áll feljebb? :D

Hisztiztél, és még neked áll feljebb? :D
utána sõt elnézést is kérnék tõle
Veszekedés közben viccbõl ezt mondta?:D Tudod, kit etessen azzal, hogy viccelt. Ha meg nem ment utánad, a barátod az új év bunkója.:)
Egy tapló
Veszekedés kôzben ilyet mondana, akkor az végleg összeveszés lenne. Amúgy is mire fel velem vitázik?mert punnyadás van, de ezzel akarja "feldobni" a bulit...? (Amúgy jelen esetben fura lenne ez a mondat tõle, mert az otthonunk ugyanott van:) :) )
Jah bocs a lány oldaláról írtam le...ha nem jönne utánam akkor annyi esélye sem lenne, mint amit elõtte gondoltam

20éves lány vagyok, de még csak 1komoly barátom volt egész életembe, de nagyon szeretnék járni valakivel, mert hiányzik a szeretet. Meg más is! De egyszerűen úgy veszem észre, h nagyon nem tetszek a fiúknak és nem érdeklődik irántam senki?

+én viszont elég nyitott személyiség vagyok, és ha megtetszik valaki, odamegyek hozzá, h megismerkedjek,nem vagyok visszahúzódó. de nem tudom mit csinálhatok rosszul. tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Így látatlanban elég nehéz megmondani.

Így látatlanban elég nehéz megmondani.
Hát, abból a rengeteg információból, amit leírtál csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz többet.
külsõd lehet a probléma vagy a viselkedésed miatt nem jön össze erre akettõre tudok tippelni mivel nem írtál semmi konkrtémutom magadról :)
lehet hogy rossz pletykák is terjengenek rólad mási keset hogy átlagos kinézeted van és átlagos szerencséd is
baljós a helyzeted:aki szóba áll majd veled annak totál odaadod magad és olyan "részletekkel" nem foglalkozol majd hogy egyáltalán milyen ember az aki úgy áll hozzá hogy "bárki csak járjon már velem valaki" azok végül rosszabbul járnak mintha szinglik maradtak volna
Külsõ talán. Esetleg kép, segítség gyanánt? (Nem szeretnék ismerkedni, kisebb gondom is nagyobb annál, nem azért kérem)
A külsõddel nincs valami rendben, vagy valami más jellegû probléma lehet, pl. a viselkedéseddel. Ezt így nehéz megmondani. Egy képpel segítenél, de nyugi, én sem ismerkedni akarok. :-D
Hát nem könnyû eset de ha rám írsz akkor megpróbálok segíteni.

A fiuk eszre veszik h a lany mar nem szuz?

le akarok fekudni egy fiuval en 15eves vagyok es o meg 16.....en mar nem vagyok szuz(de megbantam az elsot),de o meg szuz...nem mertem neki megmondani h mar nem vagyok szuz felek h elhagy emiatt pedig tudom h nagyon szeret,es en is nagyon szeretem.....adjatok tanacsot pls....honnan tudja eszre venni h mar nem vagyok szuz???

Legjobb válasz: Hát ha már lefeküdtök akkor észreveszi hogy nincs szûzhártyád amit át tudna szakítani.Szoval ráfog jönni elõbb vagy utóbb.

Hát ha már lefeküdtök akkor észreveszi hogy nincs szûzhártyád amit át tudna szakítani.Szoval ráfog jönni elõbb vagy utóbb.
egyet értek az elõttem szólókkal: 1, 16 éves szûz srác nem fogja tudni megmondani, mert nincs viszonyítási alapja 2, ez miért számít annyira? 3, valóban lazán ráfoghatod, h magadnak csináltad és lehet akkor már meggyengült/kiszakadt.
szerintem ha szeretitek egymást ez nem okozhat gondot, sõt szerintem õszintének kéne lennetek egymáshoz, mond meg, hogy volt, de nem volt jó. Szerintem mivel ha õ nem volt még korábban sem szûzzel, sem nem szûzzel nem igen tudja mihez viszonyítani, hogy ott lenn mit kell érezzen így vagy úgy, viszont a viselkedéseden észreveheti, ha azt tapasztalja, Te már tudod mit, hogy merre...
Egy 16 éves fiú aki még szüz biztosan nem fogja észrevenni a különbséget. És szerintem nem is igazán lényeg hogy te az vagy-e még. Ha szeret akkor ezért biztosan nem hagy el.
Mivel már nem vagy az tudhatod hogy mikor elvették milyen volt. Volt-e vérzés, stb. De! Nem mindig az elsõ szex közben veszthetik el csak, hanem pl maszturbálástól. Így ha esetleg neki fura valami vagy rákérdez, akkor mondhatod hogy magaddal szoktál játszani, lehet akkor veszítetted el, ezt megérti, sõt mivel õ is az ezért még nem volt szûz lánnyal, így nem is tudja minek kell lenni, nem lesz gáz. Ellenben ha tudja, akkor meg már ugye õ se az.
Szép mondhatom még csak bátorítsd nem elég, hogy már nem szûz még hazudozzon is. Mond csak meg a srácnak, ha szeret nem hagy el./ Meg ha qrva jól nézel ki:) /
sztem egy szûz pasi nem tudja mit kell észrevennie, de azért megmondhatnád neki!
Hát szégyeld magad!!!Milyen lesz az fiunak szted ha rajon??? Sztem az ilyen lanyokra csak annyit lehet mondani h kurva mar ne is haragudj de ez szegyen rad.. azert mert kikezdel massal es kozba a masik meg mar elintezett!!!!!! Legalabb megmondtad volna neki az elejen a kapcsoloatnak te ribanc.. az ilyen lanyokat csak felakasztani!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vaok ribanc se kurva:Pha nm ismersz akkor ne itelj el:P:P:P:P
Egyetértek a másik válaszolóval teljesen!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!