Találatok a következő kifejezésre: A fiuk veszik h (15 db)

Kicsi a cicim, és ezért nagyon kevés az önbizalmam, és úgy érzem h a fiúk észre se vesznek. Mit tehetek? 16/L

Legjobb válasz: Vááá, de kár, hogy nem vagy idõsebb! Imádom a kis mellû lányokat. Ne aggódj, semmi baj nincs a melleiddel. Amúgy is még nõhetnek. A Te korosztályod meg persze, hogy nem vesz észre, õk még megszédülnek két dinnyétõl(de "szépen" tudnak azok lógni, Istenem), de késõbb, hidd el, a srácok csak egy éjszakára választanak partnert mell méret alapján Amúgy ez abszolút nem döntõ.

Vááá, de kár, hogy nem vagy idõsebb! Imádom a kis mellû lányokat. Ne aggódj, semmi baj nincs a melleiddel. Amúgy is még nõhetnek. A Te korosztályod meg persze, hogy nem vesz észre, õk még megszédülnek két dinnyétõl(de "szépen" tudnak azok lógni, Istenem), de késõbb, hidd el, a srácok csak egy éjszakára választanak partnert mell méret alapján Amúgy ez abszolút nem döntõ.
Egyet értek az elsõvel teljesen :) 17F
Én speciál nem szeretem a túl nagymellû lányokat ;) 16/F
Nekem is kicsi, 13-17 évesen én is sokat bosszankodtam ezen. Idõvel majd rájössz, hogy nem a melleddel van gond, hanem hogy nem nyitsz a fiúk felé. 20 éves vagyok, és már tudom, hogy mell alapján csak a p*csfejek választanak barátnõt. Humor, ész, szép/kedves arc, esetleg jó fejnék vagy jó lábak. Valamit mindig kap az ember, amivel kompenzálhatja a , , hiányosságait."
Bizz magadban jobban! Hidd el, h azok a fiúk, akik csak a hatalmas cicikre buknak, meg sem érdemelnek téged! Majd jön egy fiú, aki szeretni fog pici cicikkel is! 16 évesen nekem is miniatûr melleim voltak, mégis volt fiúm, és észrevettek. A lényeg, h milyen a kisugárzásod. Ha jól érzed magad a bõrödben, akk lényegtelen, h mekkora a melltartó méreted! Am meg van idõd még, h megnõjjenek, nekem is 21 évesen nõtt 2 kosárméretet! :) Kitartás és fel a fejjel! :)
Érthetö. Szinte minden forumon verik a nyálukat azok a csajok akik "megcsináltatták" a mellüket pedig nem lettek szebbek-jobbak, hogy egy müanyag darab van bennük. A tied meg természetes és biztos nagyon aranyos, kivánatos!
Légy "k*rva" egybõl a figyelem középpontjában találod magad.
Õszintén... Mit akarsz a fiúktól?
Kedves 1-es! Elmondanád, hogy a kismellû nõket miért lehet szeretni? Mármint nekem nem annyira kicsi, elégedett vagyok vele, de azért a tényleg kicsi mell rajongókat nem értem. Miért jó? Barátnõmnek tényleg "nincs", a férje úgy szereti, de õ nem tud belenyugodni. Egy nõ mégiscsak szeretné, ha legalább lenne melle, még ha nem is nagyok. A kérdezõnek pedig szerintem rendben vannak a mellei. Lesz még nagyobb szerintem, de a mostani méret sem tragikus. Majd szülés után, meg érettebben máshogy fogod ezt látni. :)
#9 Nem változtattam semmin se! Egyszerûen csak, úgy látszik, késõn érõ tipus vagyok, s most kezdtek el a hormonjaim mûködni. :) Alakra és nagyságra is változtak, szerencsére pozitiv irányba.
felállt a farkam. kb 8mp kellett az erekcióhoz :D , sztem nem kéne aggódnod miatta! Különben meg ez nem is kicsi! F18
"Elmondanád, hogy a kismellû nõket miért lehet szeretni?" Te elmondanád, miért ne lehetne? Van, akinek a nagyon nagy seggû, van akinek a dagadt nõk jönnek be, azon szerinted mit lehet szeretni? Van olyan cimborám, aki lesz*rja, ha lóg a lány melle, csak jó nagy legyen; simán lehet, hogy valakinek az apró mell jön be. Nem az, ha nincs, hanem ha kicsi. A barátnõd férje azért szereti, mert a barátnõdön van.
Az én szememben nem kicsik a melleid.
Kedves Kérdezõ! 16 évesen ne panaszkodj légyszíves, ha ekkora melled van már most! Vannak nõk, akiknek tényleg pici mellük van, azok mit szóljanak? Örülj, hogy domborodik. Mások teljesen laposak, úgy néznek ki, mint a pasik és azok is túlélik valahogy. Nyugodj meg, emiatt ne legyen önbizalomhiányod :) ! Ha valaki szerelmes lesz beléd, annak így fogsz tetszeni és nem fogja érdekelni, hogy nem D-s a melled.
A melltartó sokat ront az öszképen, így nem lehet megállapítani, küldj melltartó nélkülit.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/120308/F_nyk_p0669_www.kepfeltol.. http://kepfeltoltes.hu/view/120308/F_nyk_p0672_www.kepfeltol..
Ha-ha nekem még a formája is változott 23 évesen, és tökre örültem neki!Kerekebbek lettek. De ettõl függetlenül a büdös életben nem leszek elégedett a melleimmel! Mert a legfontosabb a kisugárzás, és hogy tudd szeretni önmagadat olyan testtel, amilyen van:) Mellmérettõl és formától függetlenül tud az ember szép és nõies lenni:) majd te is rájössz:)
Prünike, hogyhogy kinõttek 21 évesen? Változtattál étrenden vagy ilyesmi? Hátha még nekem is nõ egy kicsit. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
Jó , , fejnék", ezt jól leírtam...:) Kettõ az egyben..
Ne izgulj, jól van ez.
A magasságodhoz, szerintem tökéletes súllyal rendelkezel. Nekem pl ez jön be. Sárky
honnan veszed hogy az emos lányok gebék?
jó az, nekem bejössz. várom az e-mailt :)
Srácok! Tudnátok linkelni számotokra ideális súllyal rendelkezõ csajokról képet? Fõleg akik szerint a husis a jobb:) Egyébként szerintem is a husi a jobb! Én 164 cm, 63 kg vagyok, 18 lány:) Szóval dagibb vagyok tõled, de így is formás a barátom szerint!
Nekem is a soványabb lányok tetszenek, mert feszes a fenekük :P
én pl utálom a vékony lányokat :S sokkal jobb az ha egy kicsit husibb (szvsz) nem dagi csak olyan na értitek (:
Én pl. 173cm magas vagyok és 60-62kg lehetek most. A barátom imádja a nagy kerek popsimat meg a vastag, de formás combjaimat, állandóan azokat dicséri rajtam! 17/L
Ki mit ért vékony alatt. Vékony az anorexiás, vékony az is, aki nem anorexiás, de gebe, vékony az egészséges testsúlyú lány, és vékonynak mondják egyesek azt is, akin van mit fogni, de nem gurul, nincsen rajta 8 hurka. Én 165 centi vagyok szintén, ehhez 64 kiló , ami ijezstõen hangozhat, de sportolok rendszeresen. Igaz, van rajtam mit fogni, van fenekem, van combom, néha van pici poci, de rengeteg srácnak majd' kiesik utánam a szeme, szóval sok pasinak tetszem. Nem vagyok elszállva magamtól, csak látom, meg a párom is megjegyzi néha. Szóval nem, nem csak a pálcák tetszenek a srácoknak.
Általában igen. A "jó" srácok, mivel tudnak válogatni, a vékony csinos csajokra buknak. És fõleg azért, mert eredendõen egészségesebbnek, és szexibbnek néz ki aki fiatalon nem túlsúlyos, vagy hájas. Persze nem a gebékre gondolok..
Rájöttem!!!! :D xD a sok fiú azért utálja az emo csajokat, mert gebe. Tehát sztem ha normális súllyal rendelkezik egy lány akkor tetszeni fog a srácoknak.De ez végülis ízlés kérdése :) Sajna nekem csak a fenekem "nagy" olyan: markolj bele stílusú xD de nem vagyok emo.
Utolsó megint én vok, nah ha [email protected]ák ne törõdj vele, figy lehet, hogy okostojásnak fogok tûnni de ez jusson eszedbe:"Olyanok véleményére adj akik ott tartanak ahol te akarsz tartani minimum 5 év múlva." Ezt egy nagyon sikeres üzletember mondta.Jó, oké megbocsátok, enm vok haragtartó ember, egyáltalán. Pozítiv gondolkodás, ne törõdj a sok gyökérrel(csak általánosságba , mondom, nem konkrétan bárkire) Nézd meg a Titok címû filmet és a könyvet olvasd el, ha kell akkor szóljál van egy rahedli agykontrollos cucc. Kicsit OFF lett de nem baj.Ez is kell
Köszi. És tényleg nagyon sajnálom.Bocsánat.Ne haragudj. Hibáztam.Sok a stressz. További sok síkert kívánok neked, az életben és mindenben. Kítartást! És elnézést mégegyszer.Sajnálom. Üdvõzlettel: Tímea
Jó oké, persze, elfelejtettem, neked is sok sikert továbbiakban. Kezdelek megkedvelni így hirtelen. Üdvözlettel:Gábor
Csak még annyit: sajna a munkámban keménynek kell lenni, de amúgy van egy érzelmes oldalam is. Csak eléggé haragszom most a férfi társadalom nagy részére...de ez hosszú. Amúgy válaszolók a kérdezõ kérdésére: minden fiúnak/férfinek más lány/nõ tetszik. Valami szinten a külsõ az elsõ szempont.Egy nõ legyen igényes, ápolt, ne legyen kövér, egészséges teste legyen. Sajna ez a modellekre nem jellemzõ, de ez van.Van velük bõven dolgom.... Egy férfi is legyen ápolt, igényes, törödjön magával....de mindenkinek más.
26/N - "Hibázni emberi dolog, beismerni emberfeletti." Öröm volt számomra olvasni, hogy vannak, akik még képesek a saját szemükben is észrevenni a szálkát. Ez sem idetartozott, de jó volt olvasni. Sárky
Igen utolsó ez így van, egyik érintett a fiú vagyok, vannak néha dolgok amik kibuktatják az embert, de ne emésszétek magatokat mert valaki vmiben keresztbe tesz nektek.Nekem annyiban jó, hogy mindig igyekszek mindent megoldani és sajna mindent magammal, sose hárítok másra, ez se jó annyira.
Bocsánat mindenkitõl, ez nem ide tartozik de említetted a Titok c. filmet.Tényleg használ? sokat hallottam róla, de eddig furcsa volt elhinni.
22F vok, igen nagyon is jó a Titok, nézd meg és van az edesviz.hu weboldal kapcsolódó könyveket is találsz.
Köszönöm szépen. És tényleg ne haragudj! Megveszem a filmet.Könyvet nincs idõm olvasni nagyon, de megveszem. Köszönök mindent, és a tippet.Hálás vagyok. Sajnálok mindent mégegyszer!
A Titok tényleg nagyon csodálatos és használ:) Hihetetlen:)
Nem is itt lakom. jó tudod mit? bocsánat.rendben? Ne haragudj. [email protected]ák az agyam. Bocsi, elismerem, hibáztam. Sorry!
Rendben utolsó, köszi szépen.Csak védem magamat mer oltottak, nemtom ez mire volt jó, sajnos ez az ország ilyen. 22F
Hogy lehet "utálni a vékony lányokat"? O.O Nekem meg nem jönnek be a macis pasik, akkor én most utálom õket? Pfff.. -.-
:D ki mondta h minden emo "gebe"?:D emo vok, 165 cm és 55 kg... mindezektõl függetlenül sok pozitív visszajelzést kapok, annak ellenére, h a combom kerülete nem akkora mint a kifutókon rohangáló modelleké...leginkább a 2, 5×ese v ink 2×ese:D, popsi van és a melleimmel sincs semmi komolyabb problémám...a 80B nekem tökéletesen megfelelO.o mindenki találhatna milliónyi "hibát" magán, de most õszintén...kinek lesz ettõl jobb? több önbizalmad lesz??nem! akkor meg minek az önsanyargatás?O.o
egyébként meg nem csak a pálcák tetszenek... hûny olyan párt látsz rohangálni ahol a férfi soványabb a nõnél? rengeteget...szóval, mint ahogy a példa mutatja, az alkat csak egy dolog... elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat =) Am. sokan mondják hogy nem vagyok kövér, mert sportolok (karate) és attól viszont tényleg nagyon vastag a combom. Van a hasamon is egy pici háj. csak zavar az is hogy a környezetemben mindenki nagyon vékony..
Nem, nekünk a vékony, csinos lányok tetszenek, tehát ne gebe legyen azt utálom, vékony alatt olyan szép nõisesn izmos, feszes kemény cicik, fenék, szolibarna test, jah és alap a hátközépig érõ hosszú haj.Sportolni kell, és odafigyelni maximálisan
Édes pláza cicám. Már megint ez a bunkó [email protected] írt. Ez mindig a pláza [email protected]@ákkal jön :D
Utolsó engem te milyen jogon bunkó faszozol le, ha nem tetszik amit írok akkor nem kell lereagálni, az hogy van véleményem van, ne legyél már egy SZTÁR.Igen meg van, és kell vhogy kinézni, bár gondolom te milyen lehetsz mennyire figyelsz oda magadra, chipsek evése közben meg a TV elõtt. Kicsit komolyabb az életem mint neked sportolok, tanulok, dolgozok, üzlet, nah csak ennyi.Te gondolom mit csinálsz elmész dolgozol, minden jó úgy ahogy van minek is kellene változtatni, el vagy, majd 30év múlva is így leszel vele.Nekem legalább vannak elképzeléseim és céljaim nem úgy mint néhány embernek. 22F
Te dumálsz nekem? na, soha életemben nem ettem chip-set Sportolok, tanulók, dolgozom. És vannak céljaim amit már elértem, jó sokat. És hidd el többet dolgozom mint te azon hogy síkerüljõn minden. Mit vagy oda magadtóL? egoista állat? egyszer kapnál egy pofont egy igazi férfitól nyalnád a földet öcsém. Hidd el, több mindent elértem már az életben mint te! Sajnállak, te nyomorult. És hidd el, csak rám kell nézni, és máris elöttem hever minden férfi. Képzeld jól nézek ki. És mellesleg amire a legbüszkébb vagyok: híres cégeknek dolgozom, divatcégeknek. És büszke vagyok arra hogy a semmibõl indultam, és itt tartok.Te engem ne hurrogj! Csak törödj azzal micsoda macsó vagy, te szánalmas férfi. Még annyit sem érsz hogy hozzád szóljak! lenézlek, férfiak szégyene! 26/N
Hát nem nevezném magam egoista állatnak, honnan tudod hogy a férfiak szégyene vok?Tán ismersz?Akkor meg. Ki is az egosta már bocs, "Lábaim elõtt hever minden férfi" Én hányszor mondok ilyet, hogy minden nõt megb....szok, meg bárki a lábaim elõtt hever, ezen gondolkozz el mielõtt oltol, nem is tom most ki a beképzelt állat, már bocsi.A stílusodhoz gratulálok amúgy biztos finom nõ lehetsz, illemtanóra nem ártana neked amúgy.Azt se mondtam, hogy macsó vok, te ezt honnan veszed vagy be vagy állva és nem tudod mi van.Kicsit gondolkozz már mielõtt írsz, az hogy amit elértem ne tudd már ilyen jól. Miér vok szánalmas, hm mert leírtam a kérdésre a válasz ezzel most mi volt a baj, nah mond el mi kivetni valót írtam az válaszomba amivel egybõl lebunkóztál, nah? Nah várom észrevételedet, férfiak szégyene vok, hát ezt nehezen hiszem, de hidd ezt nyugodtan.Nem tudom, hogy ki támadt be kit. Amúgy már kaptam az araboktól fülest kint Angliában akkor is két lányt védtem be a nemi erõszaktól, nah errõl ennyit.
Ne veszekedjetek most annak sok értelme nincs ha önéletrajzot adtok mert csak mégjobban veszekedtek tudjátok okos enged...:D
A kérdező hozzászólása: Én is láttam a Titok c. filmet. Nagyon jó, sztem érdemes megvenni. :)

Szerintetek az fontos hogy egy ember mondjuk a ZARA vagy a C&A H&M-ben vásároljon? Vagy megteszi a sima Kinai üzletek is . Azt veszem észre hogy az emberek sokkal inkább a fiúk azt nézik hogy milyen a ruha egy lányon. Nem a belső értékeket!

Legjobb válasz: Akárhogy próbálják az emberek elõadni a "külsõségek nem számítanak", be kell látni, hogy igenis számítanak. Ettõl függetlenül szerintem a kínai boltból is lehet szépen öltözködni. Én egyedül azért vásárolok a H&M-ben, mert jó a minõsége, és elég sokáig tudom õket hordani, viszont ha a kínaiban tetszik meg valami, azt is simán megveszem. Az meg hogy mások errõl mit gondolnak, pont nem érdekel :)

Akárhogy próbálják az emberek elõadni a "külsõségek nem számítanak", be kell látni, hogy igenis számítanak. Ettõl függetlenül szerintem a kínai boltból is lehet szépen öltözködni. Én egyedül azért vásárolok a H&M-ben, mert jó a minõsége, és elég sokáig tudom õket hordani, viszont ha a kínaiban tetszik meg valami, azt is simán megveszem. Az meg hogy mások errõl mit gondolnak, pont nem érdekel :)
Igaza van az elsõnek, igenis ítélkezik az átlagember külsõrõl is. Nem arra gondolok, hogy nem állnék szóba valakivel, aki nem tetõtõl talpig márkás cuccokban jár, hanem, hogy amíg nem ismerem, nem tudom más alapján megítélni, mint a kinézete és ak isugárzása. Én is azért vásárolok H&M-ben meg C&A-ban (ZARA nincs a közelben) mert jó minõség, és gyártanak jó alapdarabokat. A kínaikkal a legnagyobb bajom, hogy mindenre rátesznek pár flittert, mintát, kövecskét. Szóval magamon a márkás, de ha valaki ugyanolyan jól érzi magát kínaisban, akkor egyáltalán nem ítélem el.
Igenis sokat számít hogy igényesen nézzél ki, de ha te tudsz kínaiból igényesen és stílusosan öltözni akkor senki nem fog megszólni ezért. Ott is ki lehet fogni jobb darabokat. Én ettõl függetlenül a H&M-et és a C&A-t preferálom, ha tehetem ott vásárolok, Zara nincs a közelben, meg drága is.
Ez a converse cipõs gyerek tényleg nagyon gáz.
A turkáló miért nincs a listán? :D Én a legtöbb ruhámat onnét vásárolom. Néha veszek egy-két darabot a H&M-be, C&A-ba, (meg az F&F-be, ami ugye a Tesco-ba van, rengeteg jó cucc van ott, és sok az akció) kínaiba már egyáltalán nem. Ahogy elõttem is mondták, nekem se tetszik ez az agyon flitterezett, csillogós, köves ruhák. Meg mindenbõl olyan pici méretek vannak ott! Vagy ha van nagyobb, az is annyira passzentos... Amúgy engem nem érdekel, hogy most ki milyen márkás vagy márkátlan ruhát hord. Egy csomó ruhámat megdicsérték, ami turiból van! De sajnos olyan világot élünk, ahol ez nagyon számít. Ez a converse cipõ mánia egyszerûen felidegesít, a 99%-a csak azért hordja, mert ez a menõ! A maradék 1% meg azért hordja, mert tényleg szereti a márkát, stb.
Én szívesen öltözködnék a kínaiból is, ha normális cuccokat árulnának.
a fiúk szerintem ránézésre nem tudják annyira megállapítani hogy márkás-e a ruha vagy sem, szerintem inkább arról van szó, hogy a kínaiban egy csomó túldíszített, ízléstelen cucc van, és ha meglátok egy csajt olyanban, engem is taszít, a lényeg az lenne hogy ízlésesen kombináljuk õet, ha meg csak az árat nézzük, nem biztos hogy a kínai jobb, mert szerintem annyiért simán veszel üzletbe is leárazáskor
Én régebben csak a kínaiból öltözködtem, mivel nem igazán engedhetünk meg magunknak drágábbat. De mostanában már szinte csak a New Yorkerben veszem a ruháimat, mert a kínaiban egyszerûen nem lehet normális ruhát kapni. Van egy tök jó alap darab, de azt olyan szinten túlcsicsázzák, hogy már gusztustalan. Nagyon ritka, hogy valóban normális felsõket tudok ott venni. Inkább spórolok és veszek egy drágább, de normális pólót, vagy megvárom a szezonvégi akciókat és akkor bevásárolok. Ettõl függetlenül ha meglátok valamit a kínaiban, ami tetszik, akkor azt megveszem. Illetve cipõt, alsónemût, nadrágot még mindig ott veszek, mert olcsóbb és azért ezek még normálisan néznek ki nagyjából. Engem nem zavar, ha valaki nem márkás ruhákban van, inkább az a fontos, hogy igényesen legyen felöltözve.
Mert a kínai cucc nem sokat ér. Mindig amit ott vettünk régen, kiszakadt, feljött a talpa, kifakult stb. A pizsama jó a kínaiban, vagyis nem rossz. De az én köreimben felismerik, ha valami nem olyan. Inkább legyen kevesebb, de jó minõségû, mert ha van egy gagyi, és folyton cserélgetni kell, azon nagyon gáz. A használt ruha meg a legrosszabb, hogy más vette fel elõttem, ki tudja miket csinált benne, az õ úgymond tulajdonságai, szelleme van benne. Nem hiszek ilyen cuccokban, csk hasonlítanom kellett. Szóval inkább a márkás ruhák jobban bejönnek, de kinek mi. Turiba be sem megyünk.
A kérdező hozzászólása: hú és ez a szomorú hogy nem ez az egyetlen......a másik az hogy az egyik osztálytársam egy átlagos 13-éves lány mongyuk nem olyan csúnya de nem is olyan szép és még rendes se csak gazdagsok converse cipõje van meg minden és mégis ha nem száz barátja volt és 250-lájkos a profilképe ...... nem akarok nagyképû lenni de szerintem 100-szor szebb vagyok és jobban is öltözködök és 1000-szer rendesebb vagyok mint õ mégis csak 50-lájkos a profil képem nem mint ha irigyelném én nem szeretnék 13-évesen ....lenni
A kérdező hozzászólása: hát igazatok van én is C&A-Tally Weijlbõl öltözködök és nekem sincs semmi bajom a kinaikkal vannak ott jó cuccok de valakit példáól a barátnõmet elitélik mivel kinaiból öltözködik mivel nem olyan miliomosok mint az itélõk......de engem az még most is nagyon idegesithogy valakit emiatt itélnek el az egyik fiú barátom azt mondta hogy õ neki egy lány biztos nem tetszene ha nincs rajta converse cipõ....ez nagyon kiakasztott
Kínai: Én alapból utálom a kínaiakat azért mert minden ócska akármit behordanak ide szemétnek, de azt kell tudni, hogy ide csak a selejt szemetet szállítják én Angliába voltam egy kínaiba és elállt a szavam, jóval drágább, de jóval igényesebb ruhák voltak és nem ilyen tipikus neon színekel ! Converse: Gyerekek ne adjatok már 15-20 ezreket ahol amin egy rohadt csillag van, de oké adjál mert ki adsz ugyan ennyit amin egy krokodil vagy egy pipa van de az CIPÕ mert nem két, három hétig bírja hanem akár évekig is, aki biciklizik vagy csámpás annak meg eszébe se jusson ! ZARA, H&M, C&A: Imádom õket én hozzá venném a Pull & Bear-t is. Rengeteg jó cucc és elég drágán, de ! Szezon váltáskor a 20 ezer forintos ZARA nadrág is 5-6 ezer (errõl már lecsúsztál mert ilyenkor résen kell lenni, mert 2 nap alatt kifosszák a boltot). Én mindig résen vagyok és mindig így vásárolok már Júliusba megvettem a kötött pulcsiakt télre és a hosszú nadrágokat ! 3 ezer forintért darabját ! Fiúk: Én személy szerint nagyon megnézem egy lány mit hord! Mivel nem ismerem csak errõl tudok azonosítani, de van egy gyenge pontja szerintem az összes férfinak a magas sarkú (NEM CONVERSE cipõ) :D

20éves lány vagyok, de még csak 1komoly barátom volt egész életembe, de nagyon szeretnék járni valakivel, mert hiányzik a szeretet. Meg más is! De egyszerűen úgy veszem észre, h nagyon nem tetszek a fiúknak és nem érdeklődik irántam senki?

+én viszont elég nyitott személyiség vagyok, és ha megtetszik valaki, odamegyek hozzá, h megismerkedjek,nem vagyok visszahúzódó. de nem tudom mit csinálhatok rosszul. tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Így látatlanban elég nehéz megmondani.

Így látatlanban elég nehéz megmondani.
Hát, abból a rengeteg információból, amit leírtál csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz többet.
külsõd lehet a probléma vagy a viselkedésed miatt nem jön össze erre akettõre tudok tippelni mivel nem írtál semmi konkrtémutom magadról :)
lehet hogy rossz pletykák is terjengenek rólad mási keset hogy átlagos kinézeted van és átlagos szerencséd is
baljós a helyzeted:aki szóba áll majd veled annak totál odaadod magad és olyan "részletekkel" nem foglalkozol majd hogy egyáltalán milyen ember az aki úgy áll hozzá hogy "bárki csak járjon már velem valaki" azok végül rosszabbul járnak mintha szinglik maradtak volna
Külsõ talán. Esetleg kép, segítség gyanánt? (Nem szeretnék ismerkedni, kisebb gondom is nagyobb annál, nem azért kérem)
A külsõddel nincs valami rendben, vagy valami más jellegû probléma lehet, pl. a viselkedéseddel. Ezt így nehéz megmondani. Egy képpel segítenél, de nyugi, én sem ismerkedni akarok. :-D
Hát nem könnyû eset de ha rám írsz akkor megpróbálok segíteni.

A fiuk eszre veszik h a lany mar nem szuz?

le akarok fekudni egy fiuval en 15eves vagyok es o meg 16.....en mar nem vagyok szuz(de megbantam az elsot),de o meg szuz...nem mertem neki megmondani h mar nem vagyok szuz felek h elhagy emiatt pedig tudom h nagyon szeret,es en is nagyon szeretem.....adjatok tanacsot pls....honnan tudja eszre venni h mar nem vagyok szuz???

Legjobb válasz: Hát ha már lefeküdtök akkor észreveszi hogy nincs szûzhártyád amit át tudna szakítani.Szoval ráfog jönni elõbb vagy utóbb.

Hát ha már lefeküdtök akkor észreveszi hogy nincs szûzhártyád amit át tudna szakítani.Szoval ráfog jönni elõbb vagy utóbb.
egyet értek az elõttem szólókkal: 1, 16 éves szûz srác nem fogja tudni megmondani, mert nincs viszonyítási alapja 2, ez miért számít annyira? 3, valóban lazán ráfoghatod, h magadnak csináltad és lehet akkor már meggyengült/kiszakadt.
szerintem ha szeretitek egymást ez nem okozhat gondot, sõt szerintem õszintének kéne lennetek egymáshoz, mond meg, hogy volt, de nem volt jó. Szerintem mivel ha õ nem volt még korábban sem szûzzel, sem nem szûzzel nem igen tudja mihez viszonyítani, hogy ott lenn mit kell érezzen így vagy úgy, viszont a viselkedéseden észreveheti, ha azt tapasztalja, Te már tudod mit, hogy merre...
Egy 16 éves fiú aki még szüz biztosan nem fogja észrevenni a különbséget. És szerintem nem is igazán lényeg hogy te az vagy-e még. Ha szeret akkor ezért biztosan nem hagy el.
Mivel már nem vagy az tudhatod hogy mikor elvették milyen volt. Volt-e vérzés, stb. De! Nem mindig az elsõ szex közben veszthetik el csak, hanem pl maszturbálástól. Így ha esetleg neki fura valami vagy rákérdez, akkor mondhatod hogy magaddal szoktál játszani, lehet akkor veszítetted el, ezt megérti, sõt mivel õ is az ezért még nem volt szûz lánnyal, így nem is tudja minek kell lenni, nem lesz gáz. Ellenben ha tudja, akkor meg már ugye õ se az.
Szép mondhatom még csak bátorítsd nem elég, hogy már nem szûz még hazudozzon is. Mond csak meg a srácnak, ha szeret nem hagy el./ Meg ha qrva jól nézel ki:) /
sztem egy szûz pasi nem tudja mit kell észrevennie, de azért megmondhatnád neki!
Hát szégyeld magad!!!Milyen lesz az fiunak szted ha rajon??? Sztem az ilyen lanyokra csak annyit lehet mondani h kurva mar ne is haragudj de ez szegyen rad.. azert mert kikezdel massal es kozba a masik meg mar elintezett!!!!!! Legalabb megmondtad volna neki az elejen a kapcsoloatnak te ribanc.. az ilyen lanyokat csak felakasztani!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vaok ribanc se kurva:Pha nm ismersz akkor ne itelj el:P:P:P:P
Egyetértek a másik válaszolóval teljesen!!!!!!

Fiúk, érdekel titeket, h egy lány hol veszi a ruháit (rendes bolt vagy turi), vagy csak az összhatás? Kell szégyellni h turkálózom?

Legjobb válasz: áhh csajok :P minket leginkább az érdekel hogy hogy veszitek [le] :P legyünk õszinték :P ha meglátunk 1 csajt nem a ruhát nézzük :P persze sokat segít abban h helyes skatulyába rakjuk :P de az hogy a ruha honnan van nem igazán érdekel :P

áhh csajok :P minket leginkább az érdekel hogy hogy veszitek [le] :P legyünk õszinték :P ha meglátunk 1 csajt nem a ruhát nézzük :P persze sokat segít abban h helyes skatulyába rakjuk :P de az hogy a ruha honnan van nem igazán érdekel :P
Miért árulod el, hogy turkálsz, ha szégyenled? Én is onnan vásárolok, mert OLCSÓ. És olyan dolgokat lehet találni, amit boltban nem kapsz meg. A turka régen volt igénytelen, mostmár igenis szép, márkás és igényes dolgokat lehet túrni. Sõt, akár szexi fehérnemûket, vadonat újan, címkével. Olcsón.
megint én [1.] ez meg a másik [2.] vannak ott jobb cuccok néha mint többi boltba :P [már ha be jön vkinek az a stile] + lévén M.O. ezért nehogy már vki a szemedre vesse hogy nincs 30.000-ed 1 cuccra :P
Dehogy baj. Inkább becsülöm, hogy nem dob ki tízezreket ruhákra. Utálom a rongyrázást, amikor valaki arra veri a testét, hogy neki ilyen meg olyan márkás cucca van.
Engem nem a ruha érdekel, hanem aki benne van :) A ruhából max arra következtetek, h rendes lánnyal, pláza3, 14csával v esetleg útszéli ribivel van dolgom.
NEM A RUHA TSZI AZ EMBERT!
Szánalmasnak tartom a turikat, de a legjobb cuccaim onnan vannak. :-)
Én nem vennék ott ruhát , de bartnõm "mindig" ott vesz magának és sose néztem le ezért . Lényeg hogy szexisen öltözzél és adjál magadra .
Teljesen mind1, hol veszed a ruháid, a lényeg, h tudd viselni õket, és persze azért ne legyen szakadt, stb.
erre mondom hogy stílusodhoz illik-e :P én inkább stirõlök 1 acél betétesbe flangáló csajt mint 1 tû sarkúban bugdácsolót :P
és megint én :P 3. hszelõ : 1ik exemnek volt 1 pólója amit direkte szét szaggatott stb :P nos az melltartó nélkül :P komolyan az volt a kedvencem :P
A kérdező hozzászólása: teljesen igényesen, stílusosan öltözködöm, azért járok turiba mert 1 olcsó, 2 nem csak tucatruhák vannak... de hallottam már olyat h vki szerint tök gusztustalan dolog a turkáló és ciki
nem a ruha érdekel hanem , hogy , hogy nézel ki éppen ne legyen szakadt a ruhád!
nem izgat. Amugy turi-turi között vannak különbségek. Voltam már olyanba, drágább volt mint egy sima bolt, 30-40K-s bõrkabátok, szinte újak stb.A legjobb az mikor szinte totál új a cucc, meg nem mondja senki, h nem új! Nekem mind1, hogy a lány honnan szerzi a ruháit, sztem ezt a választási lehetõséget azért hagyjuk meg a lányoknak.

Szerdánként CSAK azért járok edzésere hogy lássam azt a fiút aki nekem iszonyatosan tetszik. De ő észre sem vesz. Mit tegyek h észre vegyen? Fiuk véleményét is várom! (amm. én 13 ő meg 16)

mit csináljak???

Legjobb válasz: Várj még. Tizenhárom évesen kizárt, hogy komolyan vesz :( Csak a beégést kockáztatod. Egy-két év...

Várj még. Tizenhárom évesen kizárt, hogy komolyan vesz :( Csak a beégést kockáztatod. Egy-két év...
Mutasd meg neki a melleidet. (már ha vannak már)

Fiúk, ha egy haverotok megjegyzi, h jó az a csaj, és mondja, h a társaságban ő a legjobb, akkor figyelembe veszitek a véleményt?

Akkor esetleg ez esetben Ti is megfontoljátok újból a véleményeteket? A kérdés az,h a fiúknál ez hogy m?ködik? Remélem érthet? a kérdés...ha nem,írjatok.De maga a kérdés általánosságban értend?..

Legjobb válasz: Nem tuti... Ha nekem is tetszik a csaj és szerintem is õ a legjobb a társaságban akkor elismerem h õ a legjobb :) De az h szerinte ki a jó azaz õ dolga. Vol már ilyen elég sokszor de nem nagyon érdekel.

Nem tuti... Ha nekem is tetszik a csaj és szerintem is õ a legjobb a társaságban akkor elismerem h õ a legjobb :) De az h szerinte ki a jó azaz õ dolga. Vol már ilyen elég sokszor de nem nagyon érdekel.
a másodperc töredéke alatt képesek vagyunk megállapítani, hogy ki jó csaj és ki nem, függetlenül mások véleményétõl
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
ahogy a 2-eske is mondja, 1 pillanat alatt leszûrjük h ki a jó nõ. (és mint mondtam nemtuti h ugyanaz)
A kérdező hozzászólása: Kinézetre biztosan, de attól még a belsõ nincs ráírva (tudtommal)...
nem is ez volt a kérdés!! Azt a haverunk sem tudja h milyen belül, és ezt nem is mondtad! De normális esetben úgy indul a dolog, hogy meglátsz valakit, megfigyeled és ha megtetszik akkor utána odamész kezdeményezel megismetred és csak ekkor derül ki h milyen azaz ember!
A kérdező hozzászólása: Igen, a kérdés valóban nem ez. Igazad van, ezt csak írtam..mind1
Neked van olyan, hogy hülyülsz egy haveroddal, és meglevesedik a sunád?
Hogy észrevesszük-e hogy feláll a farkunk? Sanszos.
Én észre veszem ha áll a farkam
Hülyülés= tapizás+szexuális témájú viccelõdés? Akkor igen, ha egy jó csajnak húzom az agyát feláll az egyszemû kígyó, ez azért van mert olyankor meg akarom dugni.
A farkának nincs olyan h jó haver csak olyan van h jó suna .....
szinte mindig, sõt most is persze h észrevesz...
Igen, elõfordul, és nem zavar.
Enyém az osztály vigyázzra is feláll...

Az anya hibája ha a 10 éves fiának nem veszi észre h fitymaszűkülete van és emiatt műteni is kell? Vannak még ilyen nők, akik ennyire nem foglalkoznak a gyerekükkel? Miért?

Egy ismer?sömt?l hallottam ezt a sztorit:(Az anya múltkorába a nagymamának "passzolta" le a fiát,h a párjával nyugodtan szórakozhasson egy hétvégén:S

Legjobb válasz: Én tényleg nem értem, hogy a fitymaszûkületet miért nem veszik észre maguk az orvosok, miért nem kérdeznek rá? Alapvetõen az õ feladatuk lenne. Egy ismerõs gyerekének meg a heréje nem szállt le. A csecsemõkét mindig megnézik, így egyszerûen nem értem, hogy az orvos akkor éppen mit csinált, hogy nem vette észre??

Én tényleg nem értem, hogy a fitymaszûkületet miért nem veszik észre maguk az orvosok, miért nem kérdeznek rá? Alapvetõen az õ feladatuk lenne. Egy ismerõs gyerekének meg a heréje nem szállt le. A csecsemõkét mindig megnézik, így egyszerûen nem értem, hogy az orvos akkor éppen mit csinált, hogy nem vette észre??
Szerintem azzal nincs baj, hogy a szülõk néha kikapcsolódnának. És még jó helyre is kerül addig a gyerkõc. 10 éves, már ráadásul nem is pici. Én is voltam, akár vacsizni a férjemmel, anyukám vigyázott a picire. 10 évesen már akár egy hétre is elmennek táborozni a gyerekek. Szerintem ez teljesen normális. Fitymaszûkülett...., és mi van a háziorvossal, évente van státusz vizsgálat. Oké az anyuka is láthatta volna, de nem most hanem évekkel ezelõtt.
egy 10 éves azért már magának mossa és foglalkozik vele nem? Most nem mondod komolyan hogy ezért minden este az anyuka nyissa rá az ajtót. Te meg egyébként ne ítélkezz mert nem tudhatod mi van/volt a háttérben. Attól mert fitymaszûkülete van és a szülõk elmentek szórakozni még nem biztos hogy felelõtlenek! Foglalkozz a magad dolgával.
Nehezen tudom elképzelni, hogy egy tízéves gyereket anyukának kéne fürdetni, pisiltetni. És esténként ellenõrizni a fitymáját, hogy hátra lehet e húzni a bõrt. A msáik pedig lepasszolta az anya a 10 éves fiát?????? Az én szüleim reggel hattól-kettõi dolgoztak, ergo 7 éves koromtól tök egyedül jártam iskolába majd haza, megmelegítettem a kajámat, megebédeltem és aztán mentem anyukám munkahelyére anyukám elé. És egyedül voltam otthon a szünetekben. Tízévesen egyedül ellettem volna otthon egy hétvégét. Nem kellett lepasszolni. Nehogy már 10 éves gyerek mellõl ne lehessen elmenni kikapcsolódni. Az meg külön jó, hogy van egy nagyszülõ, akihez el lehetett vinni a gyereket. Kicsit túlreagálod a dolgot és próbálsz mindenbe belekötni. Pedig el kell fogadnod nem vagyunk egyformák.
De hányan vannak még! A múltkor a játszótéren volt egy kisfiú - talán 1, 5 éves lehetett - és folyt le a lába szárán a kaki. Szóltam az anyukájának, aki éppen nagy beszélgetésben volt, hogy tisztába kéne tán tenni a gyereket, de visszaküldte hozzám, hogy az nem is kaki (pedig bûzlött a gyerek). Ciki, nem ciki ott a játszótéren a padon tisztába tettem a kisfiát (nálunk mindig van + néhány pelus meg popsitörlõ). Szerintem fel se tûnt neki a dolog. Ahogy elnéztem a gyereket, enni sem sûrûn kaphat, de az anyja ki sem látszik a fukszokból meg a márkás cuccokból. :-(
Nem tudom mi az oka, de az egyik rokonom is 10 éves volt és akkor vették észre. Pedig foglalkoztak a gyerekkel. Alapvetõen a gyerekorvos és a nõvér és védõnõ a hibás, ha addig senki nem veszi észre, és nem az anyuka, aki nem is orvos!!!!!!
Szerintem inkább az apáé. Az meg, hogy lepasszolták, hogy szórakozhassanak... Az meg miért lenne baj???? Mi is leadtuk mindkettõt hétvégén, hogy elmehessünk szabadtérire.
Nem, persze.:)
a százalékok meg csak Téged érdekelnek:-)) Engem nem:-))
"Kicsit túlreagálod a dolgot és próbálsz mindenbe belekötni. Pedig el kell fogadnod nem vagyunk egyformák. " na ezt sem én irtam ugy látszik nem vagyok egyedül.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, ha téged nem érdekel a te dolgod, de más nem nagyon fogja megfogadni a tanácsod, mert semmit sem ér:D:DÉs az is érdekes, h mki más a kérdésre válaszol, te meg azzal foglalkozol amivel nem kéne:DTudod itt kérdésre kell válaszolni, nem pedig a kérdezõvel foglalkozni!Unatkozol vagy mit kötekedsz itt?Akkor csinálj hasznosat, ha a válaszaid haszontalanok!:D Én itt befejeztem, mert ahogy szokták mondani, soha ne vitatkozz h.lyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és túl szárnyalnak a rutinjukkal:D:D:D:D:D
Na te is csak valami 16 éves lehetsz... Vagy annyi se.
Ja nem bakker, te vagy a 10 éves kisfiú. Hát öregem, akkor viszont te is odafigyelhettél volna már a fitymaszûkületedre, anyukád párjának a kislányára meg ne legyél féltékeny. Ha megérdemled, mert normális vagy, akkor visznek téged is.
Mindenki abba üti bele az orrát amibe akarja. Nem kell oltogatni sem ha nem tetszik, oltogasd a szomszédodat. Személyesen nem hiszem hogy akkora arcod lenne. ;) És ha nem tudsz érdemleges választ adni, akkor le is léphetsz innen -_-"
A kérdező hozzászólása: Én már fel sem veszem:)
de ilyet akkor sem lehet csinálni..
A kérdező hozzászólása: Érdekes h csak a 14:33as látja így h én bele ütöm az orromat:DÉs azt szokták mondani mki magából indul ki!!!!:DEz a százalékodon is látszik:) No mind1:) ))) Mki másnak köszi a véleményét!!!:)
Tényleg, bocsi! Akkor viszont simán szemétség :( Mert az télleg más lenne hogyha hancúrozni akarnak a pasival akkor a gyerek ne menjen...nálunk volt rá példa de akkor ottvoltunk mindhárman -.-"" Lehet hogy nem régóta vannak együtt, és szoktatják a másik gyereket az "új anyucihoz". Talán még ez lenne egy indok.
A kérdező hozzászólása: A kisfiú elpanaszkodta a nagynénjének, meg a mamájának, h bizony bántja, h õt nem vitték el a Balatonra!Hozzáteszem a nõ párjának a kislányát vitték ám magukkal!
A kérdező hozzászólása: Utolsó, ha provokálni akarsz, ne itt tedd, éld ki magad más oldalakon!!Köszi
Azért az más hogy a másik gyereket vitték õt meg nem..én rákérdeznék a szülõknél, vagyis elmondanám nekik, hogy a gyereküket ez bántja, hogy ha õ nem mehetett akkor a másik gyerek miért..
Én sem értem, miért az anya hibája. Ha lenne fütyije, akkor még talán megérteném, de így nem. Apa, orvos, védõnõ, tetszõleges sorrendben, de nekik kellene vagy kellett volna okosnak lenni. A hétvégi kikapcsolódás még végképp nem értem, hogy jön ide. Miért ne mehetnének el a szülõk gyerek nélkül? Vagy csak a másik gyerekével? Kérdezd meg õket, ha ennyire zavar és fúrja az oldalad a kíváncsiság, mert számtalan oka lehet.
Most õszintén, gondolj bele, ha lenne egy gyereked és a pároddal szeretnél lenni néha napján, te nem passziolnád le a nagyihoz? Ez egyáltalán nem felelõtlenség.
de a kérdezõ ezt írta "A kisfiú elpanaszkodta a nagynénjének, meg a mamájának, h bizony bántja, h õt nem vitték el a Balatonra!Hozzáteszem a nõ párjának a kislányát vitték ám magukkal!" akkor? ez mégsem kikapcsolódás volt..ha egy gyerek mehetett a másik miért nem? itt nem arról van szó, hogy felelõtlenség vagy nem..teljesen megértem ha kettesben akarnak lenni és a nagyi vigyáz a gyerekre..de nem így!! hogy egy másik gyereket meg vittek magukkal.
Én viszont megértem, nyilván oka volt, csak mi nem tudunk róla.
kedves kérdezõ: Te beleütöd mindenbe az orrod és ha leirom akkor provokállak? Sulyos problémáid vannak az önértékeléssel. És a témához szólva: Akkor sincs jogod ahhoz hogy egy ilyen oldalon mást szidalmazz! De ehhez már intelligencia kell:-D
Kedves apuka! Mivel kukid neked van, esetleg te is megmutathattad volna , hogyan mosogassa a szerszámját a kisfiad! Elvégre a te gyereked is és nem csak akkor amikor kötekedsz az anyjával, mert féltékeny vagy, hogy boldog az új párjával!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!