Találatok a következő kifejezésre: A fiuk veszik (197 db)

Miért veszi így a levegőt mostanában a fiam?

kb.3 napja vettem észre,hogy kisfiam tápszerevés és szopi közbe jó pár másodpercig nem vesz levegőt,majd hírtelen sóhajt 1 nagyot.És ezt kb.4x-5x megismétlődik.Nagyon ijesztő! Direkt csinálhatja?Vagy valami baj lehet? Már nem merek elaludni!

Legjobb válasz: Én fiam a vizet mindig is így itta. Nem tudom, miért. Õ egészen addig nem vesz levegõt, amíg bírja szusszal, utána meg kell állnia pihenni az ivásban is. Fogalmam sincs, miért csinálja, de tényleg ijesztõ néha.

Én fiam a vizet mindig is így itta. Nem tudom, miért. Õ egészen addig nem vesz levegõt, amíg bírja szusszal, utána meg kell állnia pihenni az ivásban is. Fogalmam sincs, miért csinálja, de tényleg ijesztõ néha.
Magamból kiindulva szerintem azért;hogy minnél többet tudjon inni.Egy szuszra sokat.Persze hogy direkt csinálja.Nekem is csinálta és én is így szoktam inni egy húzásra sokat.Azt hittem eleinte tõlem örökölte, de látom más is van igy :)

Vajon miért lehet az, hogy engem a fiúk észre se vesznek? Én nem veszem éppen észre, vagy tényleg ennyire randa lennék?

Már rengetegszer megfigyeltem,hogy engem a fiúk sohasem vesznek észre,de más lányokat meg igen.:S Nekem még egy fiú se mondta,hogy szép vagyok vagy valami,inkább azt ,hogy"aranyos"(mindenki ezt mondja) általában akkor mondják mindig ezt ha nem akarnak megsérteni valakit mert nem szép.. Kicsit rosszul esik,bevallom ?szintén.. Megyek az utcán,szembejön velem egy fiú,még rám se pillant egyszer se,inkább merengve néz a messzi távolba.. Néha már nagyon úgy érzem,mintha leveg? lennék,nem is léteznék,engem senki se lát,senki se vesz észre,de én mindenkit látok,észreveszek.. Alacsony vagyok,és a combom kicsit vastag,ez zavar engem nagyon magamon.. Ennyire meglátszana rajtam,hogy nem szeretem/tudom elfogadni magamat? Már megpróbáltam,kicsit csinosabb,n?iesebb ruhákban járkálni,de semmi... Régen nagyon zárkózott voltam,most már nyitottabb vagyok valamennyivel de ez se segít.. Szerintetek mivel van a baj?:/ 15/L

Legjobb válasz: Amit gondolsz magadról az nagyon meglátszik a járásodon, testtartásodon minden mozdulatodon, mennyire vagy határozott, mennyire vagy tisztában önmagaddal. 15 évesen még ne aggódj ezen, én sem voltam valami menõ a fiúk körében, aztán pár év múlva jött a pálfordulás.. szó szerint.. most 25 éves vagyok és van egy férjem :) kitartás és ne felejtsd el: érezd jól magad, legyél vidám és ha nem keresed, akkoris rádtalál valaki, még ha most nem is így érzed!!! :)

Amit gondolsz magadról az nagyon meglátszik a járásodon, testtartásodon minden mozdulatodon, mennyire vagy határozott, mennyire vagy tisztában önmagaddal. 15 évesen még ne aggódj ezen, én sem voltam valami menõ a fiúk körében, aztán pár év múlva jött a pálfordulás.. szó szerint.. most 25 éves vagyok és van egy férjem :) kitartás és ne felejtsd el: érezd jól magad, legyél vidám és ha nem keresed, akkoris rádtalál valaki, még ha most nem is így érzed!!! :)
lehet hogy átlátszó vagy ^^)
22:54 LOL :D ezen behaltam, félig meddig :D Ha csak 15 éves vagy, akkor ne csodálkozz ezen, mert még kislány vagy. Késõbb változni fog. Esetleg legyél rocker vagy gót, azok úgy öltözködnek, hogy mindenki észreveszi õket, fõleg a diszkóba :D
nekem sem élõben mondta még egy fiú sem:( nemis volt barátom, és mindig csak neten írják, hogy szép vagy meg milyen jó kép.. de élõben? tökre más..úgy érzem, hogy csak a "képeken" vagyok szép, és valóságban nem, pedig mondják, hogy az vagyok , de nem értem.. engem sem nagyon vesznek észre..próbálok majd 9.re magabiztosabb lenni 14/l
Dettó , ugyanilyen vagyok én is annyi különbséggel, hogy én pár évvel idõsebb vagyok nálad ;) (lány vagyok szintén) Még csak egy csókon sem vagyok túl, egy párkapcsolatom sem volt. A suliban a srácok észresem vesznek. Mintha átlátszó lennék , komolyanxD. Nem tudom mi lenne a megoldás, mert már kezdem unni, hogy sosem mondta nekem senki, hogy szeretlek vagy valami. Vagy, hogy szép vagy csinos vagy. Aggasztó, de még neked van idõd ezen aggódni mert csak 15 éves vagy. Nekem már neccesebb(amúgy 18 vagyok). Talán az a baj, hogy én nem álltam be a csordába(partyarcok), ezért nem vesznek észre:) . de ha tényleg így van, akkor szeretnék külsõ szemlélõ maradni;).

Mi a véleményetek arról az apáról, aki a fiának egy karton cigit vesz a névnapjára?

Legjobb válasz: Szóval az apa jól keres, a fia pedig egy dohányzó felnõtt. Arról nem esett még szó, hogy a srác hogy keres. Lehet, hogy minimálbért kap. Akkor szerintem örült annak a karton ciginek, mint majom a farkának. És nem tudjuk, hogy mi volt az elõzmény. Lehet, hogy egy vasárnapi ebédnél kérdezte az apa, hogy mit kér a gyerek, õ meg rávágta, hogy semmit. Ez esetben nem volt más ötlete az apának. De az is lehet, hogy kifejezetten cigit kért. Én is ilyen dolgokat szoktam kérni, bár nem cigizek, szóval arra értettem, hogy olyat, ami számomra fontos, szükségem van rá, hasznát veszem, és magamtól mondjuk sajnálnám megvenni (vagy épp nem is lenne rá pénzem). Hasznosabb dolog értelmes ajándékot kérni, mint hülyeségeket kapni.

Szóval az apa jól keres, a fia pedig egy dohányzó felnõtt. Arról nem esett még szó, hogy a srác hogy keres. Lehet, hogy minimálbért kap. Akkor szerintem örült annak a karton ciginek, mint majom a farkának. És nem tudjuk, hogy mi volt az elõzmény. Lehet, hogy egy vasárnapi ebédnél kérdezte az apa, hogy mit kér a gyerek, õ meg rávágta, hogy semmit. Ez esetben nem volt más ötlete az apának. De az is lehet, hogy kifejezetten cigit kért. Én is ilyen dolgokat szoktam kérni, bár nem cigizek, szóval arra értettem, hogy olyat, ami számomra fontos, szükségem van rá, hasznát veszem, és magamtól mondjuk sajnálnám megvenni (vagy épp nem is lenne rá pénzem). Hasznosabb dolog értelmes ajándékot kérni, mint hülyeségeket kapni.
Milyen rendes, hogy gondolt ra. Mondjuk kérdés, hogy dohányzik e a fiú es hogy mennyi idõs....
Attól függ, hány éves a fia, dohányzik-e, eleve ilyen ajándékot szeretett volna-e, meg hasonlók. Ha egy dohányzó, felnõtt ember cigit kap az apjától, hát kapjon, az õ dolguk.
Semmi.Valószínûleg a kisöregnek most nehezebb ideje van. Ne hogy már ezen megsértõdj. A szándék a lényeg és nem az összeg.
G.Á.Z!
A kérdező hozzászólása: 26 éves a fiú, az apa nagyon jól keres. Igen, dohányzik.
A kérdező hozzászólása: Ki mondta, hogy nincsenek? Nyilván vannak, mindenkinek. Vagy most mi is a gondod? Hogy ez nem akkora "probléma"? Mert szerintem sem probléma, az nálam máshol kezdõdik. Pusztán érdekelt mások véleménye is, ha nem haragszol :-)
Szerintem ennél vannak nagyobb problémák is az életben.
A kérdező hozzászólása: Ohmy... Persze, igazából az böki a csõröm, hogy nekem ebbõl semmi hasznom nincs, mert nem cigizek.. Egyszerûen csak szerintem ez egy személytelen ajándék, a haveromat a 18.szülinapján talán meglepném vele, de a gyerekemet.. Na mindegy, köszönöm annak, aki válaszolt. Annak meg külön örülök, hogy nem csak én gondolom úgy, ahogy.
Én a kérdezõvel értek egyet!
Ja, hát igen. A húsból te is ehettél volna, a cigi meg csak a férjedé. Így már értem, miért lett feltéve a kérdés. Legalábbis nekem ebbõl a hozzáállásból az jön le, hogy te nem dohányzol. Ha jól keres a férjed, akkor te meg kérj húst a te szülinapodra.
Szerintem nem "gáz". Én is dohányzom és sokszor szülinapra/névnapra virág, vagy csoki helyett egy doboz cigit kapok, mert külön azt kérek. Mondjuk mostanában nem állok fényesen anyagilag, úgyhogy én baomira örülnék egy karton ciginek (sokszor még egyetlen doboznak is :D). Tudom, hogy mennyire káros és hasonlók, de úgy gondolom, ha valaki dohányos, az úgyis meg fogja magának venni a cigit, ha nem is egyszerre egy egész kartonnal, de dobozonként, úgyhogy hasznos ajándéknak tartom. Ezzel az erõvel azt a kérdést is fel lehetne tenni, hogy ciki-e csokit, vagy virágot kapni névnapra, hiszen a csoki hízlal, a virág elhervad, szóval ezek is abba a kategóriába tartoznak, mint mondjuk a cigi, csak ezek ajándékozása ugye megszokott. Amúgy meg ha az ünnepelt örült neki, akkor tökmindegy, mit adott neki az apja, a lényeg, hogy örömet szerzett vele. L/26
A kérdező hozzászólása: A férjemrõl van szó, õ is jól keres, mindketten kuülföldön dolgoznak. Nem mondta, hogy mit kér a névnapjára. Csak szerintem gáz, hogy egy karton cigit vett? Ennyi erõvel 1kg húst is vehetett volna, az legalább nem mérgez.
Jah, elsõ voltam....ha anyagi gondjai vannak, akkor természetesen nem gáz, de ha csak azért mert nincs jobb ötlete akkor viszont az!
Ja, értem! Arról van szó, hogy jól keres az apa és a fia nem kap mást, csak egy karton cigit, semmi értelmesebbet. Hát nem tudom... lehet alapból spórolós az öreg.
Hát így szerintem viszont gáz. Még akkor is, ha dohányzol...most komolyan, miért nem gyûrt egy kis pénzt a zsebedbe ennyi erõvel..?
jófej:D

XV. Kerben lakunk. A fiamnak kell vérből allergia vizsgálat, ige meghatározás, azt hol veszik le?

Legjobb válasz: Kapsz egy beutalót a vérvételre és az SZTK-ban (Rákos úti) veszik le a vért. Reggel fél 8-8ra odamentek, húzol egy sorszámot. Én ahogy felmegyek mindig jelzem, hogy kisgyerekkel vagyok. Elõre vesznek és még kb. 10 percet sem várunk.

Kapsz egy beutalót a vérvételre és az SZTK-ban (Rákos úti) veszik le a vért. Reggel fél 8-8ra odamentek, húzol egy sorszámot. Én ahogy felmegyek mindig jelzem, hogy kisgyerekkel vagyok. Elõre vesznek és még kb. 10 percet sem várunk.
öö..nem, ilyen nem létezik:D
A kérdező hozzászólása: Mármint?xD
Hát hogy ne felvételizhessen egy iskolába egy lány, nincs nem szerinti diszkrimináció..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!!! Csak azért kérdeztem, mert a közelbe járok iskolába, minden reggel mellette megyek el, de soha nem látok sehol sem fiúkat... :DD
A kérdező hozzászólása: Vagyis lányokat xD
:) Ez egyszerûen csak az iskola beállítottsága miatt van. Apa konkrétan az egész egészségügyi szakközépben az egyetlen fiú volt..:D
Második, ezt rosszul tudod:van olyan iskola, ahova csak fiúk járhatnak: http://phbences.hu/ Az ilyen mûszaki, gépészeti iskolákkal csak az szokott lenni, hogy ez inkább a fiúkat érdekli.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... :D Sokan furcsállják is, hogy érdekel. Egyébként most néztem meg a honlapjukon a képeket, azért egy-két lány is van ott. :D
lényeg a külsõ.
Hát bocsi ezt én se tudom pedig én sorra dobálom õket kifele .. egyszerûen csak jönnek :D és mennek.
Azért mert akik dobálják a pasikat, azok nagyon jó nõk, akik meg lábtörlõ csajok és mindent megtesznek egy pasiért, azok meg nyomik és rondák. A fiúknál a belsõ nem fontos, mivel csak dugni akarnak minimum 30 éves korig. Pasiknál teljesen személytelen a szex, szóval nekik a külsõn kívül nem számít más, nem is tudják értelmezni egy lány belsõ tulajdonságait, nekik csak a mell meg a segg a fontos.
Utolsó, ez pont a lányokra igaz. Én pl nagyon nem ilyen vok, de a külsõm miatt egy lánynak se kellek.
18:11 A lányokra is, de a fiúkra még inkább. Náluk nemcsak hogy csak a külsõ fontos, de még érzelmeik sincsenek, tehát a pasiknak tényleg külön van a dugás, a lányok legalább a jópasikba valóban szerelmesek lesznek, érzelmileg szenvednek, ha otthagyják õket stb. Na, a pasiknak ilyen nincs. Nekik az kell, aki a legkönnyebben szétteszi nekik a lábát + legjobban néz ki. Próbálj meg egyszer pasikat megkérdezni, hogy meséljenek a barátnõik belsõ tulajdonságaikról... ki fognak röhögni, mert csak a biztosított dugás a lényeg a pasik 95%-nak. Leszarnak minden érzelmet vagy belsõ tulajdonságot, az nekik nem kell semmire. (Maximum jó, ha tud fõzni egy pina, mert akkor tdnak jót zabálni dugás után is, nem kell hazamenni az anyjukhoz).
Utolsó:D Elég frankón megmondtad. Egyébként tényleg ez van a pasiknál, de nem csak fiatal korban hanem még 35, 40 évesen is. A biztosított pina a lényeg, aztán, hogy az a csaj belül milyen? Nem is tudnak értelmezni egy személyiséget, nincs is rá szükségük, ha pina már van :)
Meg fogtok lepõdni, de nekem pasi létemre érzelmeim is vannak. Voltam már szerelmes nem egyszer, és rengeteget szenvedtem emiatt. Ha ti csak szexre kelletek a pasiknak, akkor biztos úgy öltözködtök meg úgy viselkedtek.
Én ezt nem saját tapasztalatból mondtam, hanem mert rengeteg pasit ismerek, nagyon sok haverom van, és én csak abból írtam a hozzászólásomat, amirõl egymás között beszélnek a nõikrõl, feleségeikrõl, barátnõikrõl
Ne abból indulj ki sztem, egymás között az a "menõ", ha vki olyan, mint amit te írtál. Ha vki elárulja h szereti is a bnõjét/feleségét, akkor rögtön papucsnak nevezik.
Azért, mert, akik dobálják a csávókat, azok kvjól néznek ki, akik meg csak nyalogatják kívülrõl a lekváros üveget, azok általában rondák.
Fiúknál se nagyon számít... Legyen jó segge meg melle, 2 nap után lehessen dugni azt kész. Aki normális, az nem adja könnyen magát...
Én nem utolsó vagyok, de azt mondom, hogy nem..:D Ha megnézed... Hány lány van itt neten is, aki kiírja, jóképû izmos pasik írjanak stb. Nyomorékok kíméljenek... Ezek annyira buták.. De majd ha véletlenül bekap egy izmos, jóképû palit, aki mellesleg egy idegbeteg állat, és üti a nõket...
A kérdező hozzászólása: Utolsó....és a belsõ nem számít?
"lényeg a külsõ." ott a pont...ez az igazság...
Fordítsd meg az oksági viszonyt: akiért megvesznek, az megteheti, hogy eldobálja a pasikat.
hát nekem nemjönnek be az olyan r!bancok akik dobálják a pasikat, és ismerettségi körömben kevés srácnak. jó lehet h kva jól néznek ki meg minden, de azért nem vagyunk hülyék :D 16/F
Nekem az kellene, aki igazán szeret, de mindig csalódnom kellett.
Nem tudom, miért van ez, de ismerõs helyzet. :(
amugy hidd el én se szeretem mindet xD akit meg szeretek azzal ugyse olyan a kapcs.
milyen okosak itt a lányok, csak az a gáz h nem fiúk. akkor meg honnan veszitek h jobban tudjátok? attól még mert olyan pasid volt aki [email protected] aztán átbäszott nem jelenti azt hogy mindegyik ilyen! de gratulálok, ennyi ésszel szabadlábon..

Miért van az, hogy a mai fiúk csak azokat a lányokat veszik észre akik miniszoknyában vannak és agyon vannak sminkelve? 16/l

(ez csak saját vélemény/tapasztalat)

Legjobb válasz: Nem õket veszem észre, rájuk sem nézek. (Ez csak saját szemszögbõl)

Nem õket veszem észre, rájuk sem nézek. (Ez csak saját szemszögbõl)
A kérdező hozzászólása: Szoktam szoknyát hordani csak hát nem olyat mint "azok a lányok" hogy kb kint van a bugyijuk
a szépet könnyebb észrevenni. és akik így öltözködnek, azok a lányok többnyire csinosak, jó az alakjuk. csak írigy vagy, vagy legalábbis nem nézel ki olyan jó, akármit mondasz is
Ne legyél álszent kérdezõ. Te ugyanúgy megnéznél egy izmos, stílusos, jólöltözött fiút.
A kérdező hozzászólása: A szitu pl állok a megállóban mellettem áll egy ilyen miniben egy csaj fullra sminkelve meg minden, én meg csak egy sima mondjuk farmerben és rajtam keresztül néznek a lányt pedig hát szemmel láthatóan a pasik ott megdug*ak és én ezt nem értem pedig én sem vagyok csúnya szõke hajam van kék szemem nem vagyok kövér és mégis ez van...
mert õ többet mutat magából, így jó hogy õ lesz a vonzóbb még ha nem is szebb egyikõtök a másiknál
Ne légy irigy.
ezt figyelemhiánynak hívják, és 1-2 év múlva te is így fogsz kinézni, és ott helyben...
DE NÉZZ MÁR MAGADBA! Te melyik pasit veszed észre? A sima farmerpólósat vagy aki stílusos ruhájú, atletikus testû?
Én mást meg sem nézzek nekem ott van õ:) )) Csodálatos.
Én személy szerint hányok az ilyen agyonpúderezett cicababáktól, én azokat kedvelem akik sokat törõdnek a kinézetükkel, de nem néznek ki r*bancosan 16/f
azért, mert amit a pofádba raknak azt elõbb észreveszed, mint amit a hátad mögé. és legtöbbször persze, ami a hátad mögöt van, és emiatt nem veszed észre, az a jobb. de hát, ilyen kis mókás világban élünk:)
Mert a szoknya szép és csinos? Ezt lányként mondom, szerintem sokkal jobban is nézünk ki benne :) Téged mi tart vissza, hogy hordd? Természetesen én sem az extra minire gondoltam, mielõtt félreértenétek... Aki meg túl sok sminket hord, azért teszi, mert nem tartja magát elég szépnek. Aki szép, az kevés sminkben is szép és feltûnõ!
A kérdező hozzászólása: #11 én tudtam :)
Mert egy csinos öltözék és egy esztétikus smink különbözteti meg az átlagos lányt a tömegbõl kitûnõtõl. Aki agyon sminkeli magát az alapból nem szép max messzirõl :D 24/F
Erre csak annyit kontrázok.. Ti miért csak a bunkó suttyó "swag" pasikat veszitek észre? Én pl az elõttem szólóval értek egyet.. azokat meg sem nézem...
És a lányok miért csak azokat a fiúkat akiknek fel van waxolva a haja és divatosak?
Ne általánosíts. :)
nekem pl nem jönnek be azok a lányok akiken 20 kg smink van!
mert õk szopnak jól :)
És a lányoknak miért csak a kigyúrt, iphonnal pózoló egoista majmok jönnek be?
Hetesnél a pont.
Õk meg csak a páwa fiúkat veszik észre, szóval tök mindegy. Legyenek is el egymással, mai generáció hulladék része. Az értelmesebbek le se szarják õket. Amúgy engem kifejezetten taszítanak az ilyen lányok.
Tudtátok, hogy a "swag" jelentése: srecretly we are gay?
Hát... Elõször is, nem, nem kritérium egy lánynál hogy a teljes bõrfelülete jól látható legyen. Ami érdekes, az az, hogy nekem nagyon úgy tûnik, sokszor a lányok érzik szükségét annak, hogy így nézzenek ki. Kétségtelen, hogy van akinek nagyon jól áll a sok smink, meg a kivágott ruhák. De például én sokkal vonzóbbnak találok egy farmernadrágot, ha az kiemeli a lány alakját. Ez lehet hogy az én perverzióm :) Szóval, ha te magadat nem érzed olyan lánynak, aki sminkelné mahát, ne tedd. Nem fog javítani. Az meg, hogy kinek néznek utána a srácok... Nem tudom. Mindenki más miatt talál valakit fizikailag vonzónak. Ha valakinek be akarsz jönni, szerintem nem kell szégyellned, hogy elegánsan öltözöl, de amúgy csak úgy a világnak ne mutogasd a húsod! Volt barátnõmnek pl. az volt a nagy dilemmája, hogy vegyen-e föl hidegben harisnyát. Miért!? Kit érdekel?! De ettõl függetlenül elismerem, csinos volt rajta a harisnya... Na mindegy, elkalandoztam. A lényeg annyi volna, hogy ha valaki tetszik neked, és ezt tudatni akarod vele, akkor nem árt, ha a ruházatod nem akármilyen, de nem kötelezõ; a smink baromság, szeritnem, de van akinek plusz pont; és egyébként engem egy lányban sokkal jobban "felizgat" az, ha normálisan tud viselkedni, nem bugyután, nem sikoltozik ha meglát egy barinõt, stb... Szóval, ha inkább nõ, és kevésbé "bulik*va". Emellett sajnálom, gondolom ez nem vonatkozik rád, mivel azt írtad volna, de nem épp elõny, ha bányarém vagy. :/ De ez alatt értem a kirívóan csúnya lányokat, pl aki baráti 25-30as BMI indexszel, feszes topban búg az ember fülébe, mint egy csapatszállító helikopter... Tudod, van ilyen is. De ez ritka. A lényeg, hogy add magad. Ez fiúknál nem mindig a legjobb tanács, de lányoknál azt hiszem! Megállja a helyét. 17/F +1: Amivel ne feltétlenül próbálkozz, szerintem, SOHA!, az az indokolatlan mennyiségû nehézfém karkötõ. Nem tudom, az ilyen lányokról mindig az jut eszembe, hogy zsonglõrködik.

A fiúk azt hiszik, hogy ha "titokban" bámulnak egy lányt, akkor a lány nem veszi észre?

Legjobb válasz: az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \

az esetek 90%-ban nem veszik észre, csak ha észre akarjuk vetetni magunkat. ☻ /▌\ / \
Én hát..még nem vettek észre...xDDD
Az elsõnek igaza van. Tudunk úgy bámulni, hogy észre se vegyétek, de más esetben meg direkt figyelemfelkeltésnek szánjuk, és várjuk, hogy észrevegyétek és küldjetek valami "választ" rá.
Amikor kicsi voltam, egyszer beszólt egy lány az utcán, hogy mit bámulsz:D
Ugyanez fordítva is igaz!
Örülj annak hogyha bámulnak!
figyelj kérdezõ..tegnap..2csajnak kilátszódodt a ...puncija... eléggé szppen megnéztem...xDDDD és nem hinném h észrevettek volna..fõleg h egyik feküdt..és nem felém nézett másik mondjuk szembejött velemxD
teljes mértékben azt hiszem, mivel akiket eddig néztem, direkt úgy csináltam h ne vegye észre, és tényleg nem vette észre :)
A kérdező hozzászólása: Hát pedig lehet érezni, hogy valaki bámul.
Nem számít. Jó nézni és kész. Ha meg észre veszi, van jel is.
Szerintem a fiuk nem is tudják, hogy mennyire feltünõen tudnak bámulni.:D

Miért? Van az hogy ha a fiuk pukiznak akkor, tök természetesnek veszik de a lányok meg röhögnek és azt emlegetik egy hétig:D

Legjobb válasz: mert a fiúktól már megszokhattuk, hogy disznók (bocs fiúk tisztelet a kivételnek) a lányok viszont általában jó illatúak tiszták és szépek ezért elég rosszul áll nekik ha pukiznak. persze vannak fiúk is akik szépek ááá na mindegy nem tudom úgy leírni, hogy senkit ne sértsek meg...

mert a fiúktól már megszokhattuk, hogy disznók (bocs fiúk tisztelet a kivételnek) a lányok viszont általában jó illatúak tiszták és szépek ezért elég rosszul áll nekik ha pukiznak. persze vannak fiúk is akik szépek ááá na mindegy nem tudom úgy leírni, hogy senkit ne sértsek meg...
A kérdező hozzászólása: :DDD oké!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!