Találatok a következő kifejezésre: A fiuk szeretik h (40 db)

csinálj neki töltött káposztát
hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: én 14 leszek nyáron õ meg 15.
Szerintem a paprikás krumpli jobb lenne.
vagy a csirkepörkölt :D
csinálj pacal pörköltöt
szerintem süss neki sütit de ez komoly!!!:)
vagy adj neki valami ajándékot
15 évesen tapasztalt? be tudja kötni a cipõjét? amúg vegyél neki mákdarálót

Fiúk! Nektek mi jön be jobban? Elég nagy fenekem van, és nemtom és fogyni szeretnék belőle, de sokan azt mondják, h ne, mert a fiúk ezt szeretik.

Legjobb válasz: Ha formás, akkor felõlem jó nagy is lehet, amúgy olyan h "lefogyok a fenekembõl" olyan nincsen. Sokan azt hiszik ha hasra gyúrnak akkor meg a hasukból adnak le... ez egy tévhit. A test egységesen fogy és alkat szerint hízik. Az edzés csak az adott izomcsoport tömegét növeli.

Ha formás, akkor felõlem jó nagy is lehet, amúgy olyan h "lefogyok a fenekembõl" olyan nincsen. Sokan azt hiszik ha hasra gyúrnak akkor meg a hasukból adnak le... ez egy tévhit. A test egységesen fogy és alkat szerint hízik. Az edzés csak az adott izomcsoport tömegét növeli.
képet kérünk, nem vagyunk médiumok....
ha jó formája van, és szép a bõr rajta, akkor bizony szeretjük a nagy feneket :)
haggyá má ne foggyááá így jó vagy :D
Hasra elég sok gyakorlattal lehet gyúrni vannak benne meglehetõsen izzasztó kalóriaégetõ mókák is.
Igen kedves 11-es, csoda vagy. Ilyen nincs, az nem a felüléstõl/lábemeléstõl ment le, hanem a diétától vagy az aerobtól.
ne a gyurásrol beszéljetek már! engem a csajnak a segge jobban érdekel! kééépet, vegyél usb-t :D
Ha még nem volt pasid, akkor felesleges volt a kérdésed...
Utolsó elõtti - Fura én gyúrok a hasamra másfél hónapja és le is ment a pocim. Akkor én csoda vagyok?
ne ! ne fürgyéé LE!
ha ilyen akk ne merészelj fogyni
A kérdező hozzászólása: igen kb ien.....
http://files.mommo.hu/pictures/000/679/679455_e890e3e880_s.jpg Így nagy? Formája is van? :D Lehet egy nagyobb fenék szép de ha edzel rá se halsz bele, legalább ad neki valami formát.
akkor mondj legalább vmi mezsörmentet
A kérdező hozzászólása: nemtok képet küldeni......nincs meg az usb kábelem...
Mutass róla képet mert igy elég relativ.Látni kellene ahoz , hogy véleményt tudjunk mondani.
Képet!
7/17. Kb ilyen? Eszedbe ne jusson változtatni rajta!!!! Én imádnám! Ha nincs barátod azonnal írj nekem! Ha nem vagy egy utálatos, önzõ, kiálhatatlan hárpia akkor nyert ügyed van.

Lányok ti szeretitek h ha egy fiú csak úgy kinyal? Mármint sztem nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak és kiváncsi vok h a lányok hogy vannak ezzel

Legjobb válasz: "nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak" Hát te sem dugtál még jót életedben...

A kérdező hozzászólása: nekem meg már ki van a f.szom ezektõl a retkes k.rva kommentektõl h nem tetszik ha véletlenül elgépelek vmit hogy lehet ilyet hozzászolni egy ilyen nagyon komoly és minden nemb.zi férfi állampolgárt érintõ kérdéshez? azt kérdezném h mi a retkes f.szt rontottam el? mert ha vki elgépel vmit már rögtön belekötnek mindenhol azt látom
"nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak" Hát te sem dugtál még jót életedben...
A kérdező hozzászólása: hát igazad van nem dugtam jót vagy csak annyira jól cumiztak h attól megszédültem mindig:) de hát ha egyszer ezt élvezem akk ez van de senki nem tagadhatja h szereti h lepippantják:) ) am meg konkrétan nem gondoltam privire de most hogy így mondod..:)
Jaja, igazad van kérdezõ
A kérdező hozzászólása: de ha orgazmusig nyal, meg ha nem a pasid csak egy bulin vki vagy ismerõs vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: jó bevallom h nem szeretek írni és ink rövidítek de ahhoz h ne lehessen elolvasni nagyon analfabétának kell lenni tudok én rendesen is írni csak nem szeretek és már megszoktam ink arra szeretnék válaszokat amire kérdeztem:) am 16/f
én szeretem.. csak utána általában többet is akarok..:)
Nem vagyok b.uzi(épp velük vitázom) csak nem értettem egy kukkot se amit te írtál. És ez tudod miért szomorú? Mert én mobilról olvashatóbban írok és múltkor volt egy 10 éves kiscsaj aki bealázna téged fogalmazásban. A fészen is kitudják írni, hogy valamit....istenem
én is kiváncsi vagyok privikre is számítassz ne titkold :d
Am, sztem próbalj meg írmi tanulni és prb megfogalmzni normágisan és akk nomális vláasz fogysz kapnl....
A kérdező hozzászólása: meg arra is kiváncsi vagyok h ha kinyalnék vkit akk viszonozná-e?
ezt a kérdést figyelem :) tényleg jó.
Kérdezõ, tisztázzunk egy-két dolgot. 1: ha szívességet kérsz, vedd a fáradságot, hogy normálisan megfogalmazd! Ha a szüleidhez odamész, hogy "csá mutter, toljá' lóvét!", valószínûleg pofán fognak b*szni, nem jogtalanul. Akkor is elkezdesz pattogni, hogy ez pontosan ugyanaz, mintha szépen kérnéd, csak rövidebb? 2: azt mondod, tudsz te rendesen is írni? Akkor ÍRJÁL RENDESEN! Én meg tudok 9:50 alatt százat futni, csak nincs kedvem sietni, ezért nem vagyok olimpiai bajnok. Ha valamit tudsz rendesen, akkor csináld rendesen! 3: hogy nem szeretsz írni, azt itt mindenki pont leszarja; itt írásban kell kérdezni, ha csak beszélni szeretsz, kérdezd a telefonos tudakozót, vagy anyádékat. Tudunk mi is rendesen válaszolni CSAK a magadfajtáknak nem szeretünk. Nem nem szeretsz normálisan írni, hát mi a f*szért szeretnénk mi normálisan válaszolni? Neked nem gond? Nekem meg igen. Hogy fogjuk eldönteni, kinek van igaza? Egyszerû: TE KÉRDEZTÉL, ne mi alkalmazkodjunk már. Ha én kérdezek, és te így válaszolsz, akkor majd alkalmazkodom én, elvégre én kértem szívességet. 4: ha az utcán szívességet kér tõled valaki, aki szakadt göncben van, büdös és idegesítõ, akkor gondolom, elküldöd a p1csába. Csak azért kérdem, mert egy ilyen fórumon a fogalmazóképességed, a mondandódból sugárzó intelligencia és a helyesírás a ruhád, a hajad és a kisugárzásod, mi csak ezek alapján alkotunk rólad képet; márpedig ezek alapján te egy igénytelen gyökérnek tûnsz és még te vagy felháborodva.


Fiúk, ti azt szeretitek h a lány ki van festve vagy azt h nem?

Úgy értem h randihoz ugye lehet h kifesti magát a lány, és ugye, lehet h használ(ok) rúzst/szájfényt...az oké vagy jobb száj dolgok nélkül (csóknaál szeretitek h van vmi a csaj száján v nem?) Csak kiváncsi lennék.

Legjobb válasz: Jobb szeretem, amikor nincs rajta semmi hasonló, de ha õ jobban érzi magát, akkor nyugodtan fesse ki magát. Persze csak módjával.

Jobb szeretem, amikor nincs rajta semmi hasonló, de ha õ jobban érzi magát, akkor nyugodtan fesse ki magát. Persze csak módjával.
A rúzs nem jó. Egyszer kegyetlenül megijedtem mikor elmentem pisálni utána. :) VÖRÖS volt ember azt hittem le fog esni!!! Aztán persze rájöttem hogy rúzsos lett. De akkor is szar érzés volt.
Én is arra szavazok, hogy smink nélkül!
sem*
Gyûlölöm még a minimális sminket is. Természetesség mindenek felett. A festett hajat szem szeretem. 22/F
Nekem kifejezetten imponál, ha egy lányon nincs smink.
Ha nincs kifestve.
A kérdező hozzászólása: oki, koszi:)
Számomra a rúzsozott szájban semmi vonzó nincs. Szerintem menj csak el teljesen natúrban, nem hinném, hogy gond lenne belõle.
Mi meg pont a rúzst akartuk hanyagolni...
A kérdező hozzászólása: csak azér mer énnekem sajna csak a szájra szabad, mer van vmi allergiaám v mi és a szemem tabu, nem szabad semmit se rákennem, ezér legtöbb sminkkellékem rúzs, szájfény. igazából sztem van pár türhetö izü (ugyebár miért van az h egy idö utaán lejön a rúzs?) és ezér gondolkozom h most akk rakjak e fel vmit v ne. elsoö igazi randi:)
Így van, csak módjával, és szájra szerintem semmit.
1. Smink nem kötelezõ, nem is kell. 2. Egy szolid smink viszont simán mehet, ha akarja.
Legyen kifestve. Én is megfürdök. :-)

Szeretem a párom, de az anyósjelölttel annyira nehéz. Az ő pici fiát nem akarja maga mellől elengedni, hogyan tudnám puhítani, s bebizonyítani h én vagyok a fia számára a megfelelő?

Praktikákat, tippeket várnék..Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Nálam is ez volt még annó, ezt csak az idõ oldja meg, és próbáld rávezetni, h jó kezekbe adja a pici fiát :D

Nálam is ez volt még annó, ezt csak az idõ oldja meg, és próbáld rávezetni, h jó kezekbe adja a pici fiát :D
Az õ pici fiának csak õ tudja a legjobbat nyújtani és senki nem elég jó!!! Ez a fiús anyukák 90%-a. Már annak elégnek kellene lennie, hogy szeretd s õ viszont szeret.Légy türelmes az anyósoddal nem neki kell megfelelned, hanem a párodnak.
Az anyós az anyós, legyen bármelyik félé is :P
Hogy jó az anyós? Ha PORHANYÓS! Hát igen... az örök probléma! Az enyém is hülye, de a párom miatt muszáj jó képet vágni hozzá!
A kérdező hozzászólása: A páromnak 100%-osan megfelelek, de az anyjának...Nagyon nehéz:( megkeresíti az életünket:S
Ilyenkor az elsõ lépés, hogy kikeresed a Youtube tulajdonosának az Email címét, és írsz neki... Megírod, hogy te nem csináltál semmi olyat...

Ciki, vagy nem szeretik azt a fiuk, ha a lany mondja eloszor, h. Tetszik neki az a bizonyos fiu?

mert hat eloszor ugy illik,h. a fiu kerdezi meg,h. akar e vele jarni a lany...de ha egy lanynak tetszik? mer van egy fiu,aki tetszik,jarnak vele,nem tudom tetszek e neki,mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sztem próbálj beszélgetni vele,de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen,akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani,ha nem ,akkor se estél pofára,mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!

Sztem próbálj beszélgetni vele, de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen, akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani, ha nem , akkor se estél pofára, mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!
Ma már teljesen elfogadott dolog, ha egy lány kezdeményez, de nem mindegy, hogy hogyan! Semmiképp se ronts rá azzal, hogy 'szia, tetszel nekem, járunk?' mert megijed szegény, és elmenekül:) nem tudom, hogy most milyen viszonyban vagy a fiúval? Barátok vagytok, ismerõsök, esetleg még nem is nagyon beszéltetek egymással? Ha még nem ismer Téged nagyon, akkor elõbb próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, legyél hozzá kedves, de semmiképp ne áruld el az elején az érzéseidet, csak ha már látod, hogy Õ is hasonlóképp van vele. De az elején barátként közeledj hozzá, majd flörtölj vele, de végig maradj titokzatos! Ha barátok vagytok, akkor is óvatosnak kell lenned, és inkább csak akkor 'vallani', ha már biztos vagy a dolgodban...
Szerintem teljesen jó ha a lány kezdeményez. Ha látod hogy tetszel neki ade nem meri megkérdezni akkor kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: koszi, de az a szitu, hogy :) mar nem tudomm miota, de ismerem ot... egy faluval odebb lakik mint en, ha talakszunk, mosolyog ram, beszel hozzam , de nem tudom , hogy most akkor mi van :)
Akkor szerintem megkérdezheted azt, hogy nincs e kedve valamikor összefutni beszélgetni, vagy ilyesmi:)
Ezt csak valami nõ találhatta ki, Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint mi, miért ne mondhatnátok?
A kérdező hozzászólása: okej, de jo lenne ha azewr eszrevenne, h. tetszik nekem, azer ugy jobb lenne :) .. utolso valaszado: nekem is ez a velemenyem, de az utolso esetem, kicsit regebben az volt, hogy egy fiutol megkerdeztem.h. nem e szeretne velem jarni, egyszer amr elotte jartunk, de az nem jaras volt, csak hat erdekes dolog volt az..... na es mondta, hogy van neki egy lany akit szeret, hat borzasztoan messze lakik, ezert nem is ertem... es egyik lany haverjanak pedig majdnemhogy lemondott engem, hogy ez igy milyen szanalmas meg stb, hogy en kerdeztem meg szal :S

20éves lány vagyok, de még csak 1komoly barátom volt egész életembe, de nagyon szeretnék járni valakivel, mert hiányzik a szeretet. Meg más is! De egyszerűen úgy veszem észre, h nagyon nem tetszek a fiúknak és nem érdeklődik irántam senki?

+én viszont elég nyitott személyiség vagyok, és ha megtetszik valaki, odamegyek hozzá, h megismerkedjek,nem vagyok visszahúzódó. de nem tudom mit csinálhatok rosszul. tudna valaki segíteni?

Legjobb válasz: Így látatlanban elég nehéz megmondani.

Így látatlanban elég nehéz megmondani.
Hát, abból a rengeteg információból, amit leírtál csak azt tudom mondani, hogy próbálkozz többet.
külsõd lehet a probléma vagy a viselkedésed miatt nem jön össze erre akettõre tudok tippelni mivel nem írtál semmi konkrtémutom magadról :)
lehet hogy rossz pletykák is terjengenek rólad mási keset hogy átlagos kinézeted van és átlagos szerencséd is
baljós a helyzeted:aki szóba áll majd veled annak totál odaadod magad és olyan "részletekkel" nem foglalkozol majd hogy egyáltalán milyen ember az aki úgy áll hozzá hogy "bárki csak járjon már velem valaki" azok végül rosszabbul járnak mintha szinglik maradtak volna
Külsõ talán. Esetleg kép, segítség gyanánt? (Nem szeretnék ismerkedni, kisebb gondom is nagyobb annál, nem azért kérem)
A külsõddel nincs valami rendben, vagy valami más jellegû probléma lehet, pl. a viselkedéseddel. Ezt így nehéz megmondani. Egy képpel segítenél, de nyugi, én sem ismerkedni akarok. :-D
Hát nem könnyû eset de ha rám írsz akkor megpróbálok segíteni.

Annyira szexelnék már. : /// elég lenne csak egy éjszakás kaland is. H mutassam ki a fiuknak h szeretnék velük szexelni?

Legjobb válasz: Amúgy meg ha elmész diszkóba és megállsz a falnál még ha randa is vagy 10 perc nem kell és odamegy egy pali hozzád aki utána biztos megdug....

Amúgy meg ha elmész diszkóba és megállsz a falnál még ha randa is vagy 10 perc nem kell és odamegy egy pali hozzád aki utána biztos megdug....
Állj ki a sarokra. Duplán jól jársz: szét búbolják a pics*dat és még zséd is lesz...
Kor?
Én nem csak egy éjszakásban vagyok benne. :)
Írd meg a korod és hogy hol laksz!:)
Keress meg engem és segíteni fogok megígérem. Az alábbi címen vedd fel velem a kapcsolatot. [email protected]
Bizony, uccsónak igaza van. A férfiak az egyenes dolgokat szeretik, nem a célzásokat. Ha le akarsz feküdni vkivel akkor mondd meg neki, és ha a külsõddel nincs baja akkor meg is teszi. A belsõ ilyenkor nem érdekli õket.
Egyszerûne mondd a neked tetszõ srác szemébe, hogy le akarsz feküdni vele!
Járj el szórakozóhelyekre. Elõbb utóbb leszólít valami pasas.
Írj privit, lehet h benne lennék :)
Nekem elég, ha azt mondod: Dugj meg!
ezzel én is így vagyok szóval engem is érdekelne...:D
Mégis, hány éves vagy? Ha tudnád, hogy mennyi veszély leselkedik rád, nem így tennéd fel a kérdést. Egyáltalán: ahogy feltetted a kérdést, valószínûsítem, hogy még nem kéne ilyet tenned, pláne felelõtlenül. Ne és ne!

Fiúk/lányok én még nem csináltam orálisan a páromnak és már szeretném neki csinálni. Viszont azt nem tudom, h szeretik a fiúk ha a golyókkal is kezdek valamit?

(Voltunk már együtt,szeretkeztünk már).Ne szóljatok le nem tudhatom,h mit szeretnek,én csak azt szeretném,h jó legyen neki... 19/L

Legjobb válasz: vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.

vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.
Pasija válogatja. Én spec. nem szeretem. Esetleg kezd el finoman simogatni, ha látod, hogy tetszik neki, akkor folytasd. Bár elõszörre szerintem a "sima" is megteszi.
Itt egy link, ahol online tudod nézni: http://mcload.to/?Mod=Divx&Hash=3b60f7c6bc0f1ea53f7539e5d171..
A legtöbb pasinak nem jó, ha közben a golyókat is ingerlik. Elõtte lehet, mielõtt a szádba veszed, de az egész másképp ingerel, és a kettõ általában nem fér össze jól. (Van, akinek igen, de ez valószínûtlenebb.) Szerintem hanyagold, aztán ha hiányzik neki, majd szóvá teszi.
Hüvelyk-, mutató- és középsõ ujjaiddal mindkét kézzel fogd megg egy-egy golyóját és váratlanul koccantsd össze. Ezt nagyon szeretik az olyan pasik akik váratlan kalandra számítanak. Vagy egyszerûen csak már amikor a szádban van és majdnem elmegy, ahogy csak bírod olyan erõsen váratlanul markold meg a golyóit és csavard meg balra. Ettõl megõrül.
Na akkor egy konkret valaszt, mert en bevallalom :D Ne kapd be elsore! :D Simogasd kezzel neki, aztan kezd el puszilgatni emg nyalogatni, mintha egy nyalokat vagy fagyit nyalnal el, lassan. Aztan lassan el lehet kezdeni bevenni meg finoman szopogatni. Eloszor lassan, aztan aprankent gyorsitani a tempon. Van, aki szereti, ha kozben a golyokat simogatjak, van, aki arra indul be, ha a combjat simogatjak kozben, de amikor csinalod, akkor figyeld a reakcioit, es megtudod, mi tetszik neki. Jatssz vele, ennyi a lenyeg. Sok sikert! :)
Ja es meg valami :) Ha vegeztel, mondd el neki, hogy ez volt az elso ilyen, es kerdezd meg, milyen volt, miben valtoztass legkozelebb. En mindig megteszem, hiaba van mar "rutinom" a paromnal ebben :) Ne menjen el a lkedved, ha azt mondja, elsnek nem volt rossz. :) Probalkozz, nem lesz mindenkibol elsore akrobata. :) )))
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem még nem volt olyan pasim, aki ne szerette volna, ha simogatom vagy lefedem a kezemmel a golyóit közben. Ez persze nem zárja ki, hogy legyen olyan, aki nem szereti, de szerintem egyszerû, mert ha megsimítod hamar jön a reakció, ha pozitív, ha negatív, és ha nem tetszik neki, akkor vagy eltolja a kezed, vagy azt mondja, hogy azt ne, és nem történt semmi, lehet folytatni, sõt, meg sem kell állni. Ha tetszeni fog neki, azt is hamar megtudod. Nem kell ezen nagyon gondolkodni, tedd, amit úgy gondolsz, hogy jól esik neki. Egyébként pedig ha elõször fogod csinálni neki, akkor nem is biztos, hogy minden, amit szeret vagy nem szeret kiderül rögtön. Nekem a párom annyira meg volt lepve és el volt olvadva az elsõtõl, hogy nem is igazán tudott arra figyelni, mi történik még, s amúgy sem tudott egy egész mondatot kipréselni magából...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!