Találatok a következő kifejezésre: A fiuk szerelmesek (122 db)

Az ellenségem egy hülye liba folyamatosan olyan cuccokat vesz mint ami nekem van, azokkal van akikkel én jóban vagyok és azokba a fiúkba "szerelmes" akikkel én beszélek. Most mit tegyek?

Eddig nem nagyon tör?dtem vele de most túllépett minden határt a legjobb barátomba (fiú) "szerelmes" de csak megjátssza hogy engem idegesítsen ezt a barátom nem látja.

Legjobb válasz: Szia! Én is ugyanebben a szituációban vagyok. Én idõnkét kicsit kiosztom, hogy ne szálljon el magától. Akkor egy hétig kerül, de aztán folytatja, ahol abbahagyta...:/ Próbálj meg átnézni rajta, sok sikert! :)

Szia! Én is ugyanebben a szituációban vagyok. Én idõnkét kicsit kiosztom, hogy ne szálljon el magától. Akkor egy hétig kerül, de aztán folytatja, ahol abbahagyta...:/ Próbálj meg átnézni rajta, sok sikert! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom:) !
Én egy éve vagyok hasonló helyzetben. Ha szólok, azzal eléri a célját, mert végre hozzászólok, gondolom örül neki. Ha nem szólok, akkor felbátorodik, és csak még jobban csinálja. Szerintem ha tényleg nagyon elfajul a dolog akkor oltsd le szemtõl szembe, de úgy rendesen... Amúgy meg hagyd, mert hülye.
Sziaaa, elsõ vagyok. Hogy ment? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a választ!Csingilingg84 év végén beszóltam neki most megszabadulok tõle mert külön suliba fogunk járni:D a baj csak az hogy a barátommal egy suliba és egy osztályba fog járni:(...
Ó... nagyon sajnálom. Hál'Istennek én is megszabadultam tõle. És ne feledd: Mindenki azt kapja, amit megérdemel! :) Bízz a barátodban! ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm aranyos vagy!:)
:) )

A fiúk hogyan élik meg a szerelmet? Mit jelent számukra az a lány akibe szerelmesek?

Legjobb válasz: Én azt látom magam körül, na meg a személyes tapasztalataim is azt mutatják, hogy a férfiak kevesebbszer lesznek szerelmesek, mint a nõk (szerintem a nõkre eléggé jellemzõ, hogy szinte egybõl azt érzik, hogy ez szerelem, és beleélik magukat azonnal a tündérmesébe)... viszont ha egy férfi igazán szerelmes, akkor az erõsebb érzés, mint az, amikor egy nõ szerelmes. Egy szerelmes férfinek szinte "mániája" lesz a szerelme tárgya, csak azt nézi mindig, hogyan tehetné boldoggá a szerelmét, hogy lehetne vele stb... 22L

Én azt látom magam körül, na meg a személyes tapasztalataim is azt mutatják, hogy a férfiak kevesebbszer lesznek szerelmesek, mint a nõk (szerintem a nõkre eléggé jellemzõ, hogy szinte egybõl azt érzik, hogy ez szerelem, és beleélik magukat azonnal a tündérmesébe)... viszont ha egy férfi igazán szerelmes, akkor az erõsebb érzés, mint az, amikor egy nõ szerelmes. Egy szerelmes férfinek szinte "mániája" lesz a szerelme tárgya, csak azt nézi mindig, hogyan tehetné boldoggá a szerelmét, hogy lehetne vele stb... 22L
A férfiak nehezebben esnek szerelembe de akkor nagyon legalább is velem így van :)
Nem csak a külseje fog meg hanem a belseje is és bûntudatom van ha kiverem rá. XD Utolsó porcikájáig tökéletesnek látom még a külsõ belsõ hibái is tetszenek. Sokat gondolok rá pl. elképzelem, hogy megyünk ide-oda, együtt vagyunk nem pedig a szexet. Más lány már nem is érdekel, meg se nézek más nõket, pornót se nagyon van kedvem nézni.:DDD Talán ez a szerelem?
nem mindenki ugyanúgy
#13-as válaszomat kiegészítve: A #4-es az akinek baromi igaza van. (Dacára annak hogy lány.)
Eltudod képzelni milyen öröm az ha éhesen érsz haza és tudod hogy nincs otthon semmi de látod hogy valaki hozott egy nagyadag nutellát meg valamit amire rákenheted? Na nekem annak a sokadik hatványa ha láthatom a lányt akibe szerelmes vagyok. :) F/15
Nekem a szerelmem, maga az életem. :)
:3
az utolso aranyos :)
én szerelmes vagyok, de a lány azthiszi hogy otthagtam mert nem beszélek vele mar egy ideje és nagyon fáj csak mielött este elalszom vele gondolkodok, felidézem az emlékeimet vele kapcsolatban pl.hogy lobog a haja mikozben nevet, vagy hogy érinteném meg az arcát, vágyakozom utána nagyon.Mindig gondolok rá hogy mit mondana ekkor akkor.egyebkent megfogom a lánnyal be szélni hogy miert hagytam ott mert mar kb 3eve ismerem és az elsõ nap megtetszett.de már kezdek bizonytalan lenni.
Illuminated Bamboo válasza: sokkalta többet mint a saját életem -Ezen lépj túl ha sokáig élnél!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, aki akar még írhat. (Addig is az eddigieknek megy a zöld kéz) :)
Kb annyiból, hogy sose mertem odamenni :) Ja de kb 1 év után sikerült :D
sokkalta többet mint a saját életem
én szerelmes vagyok, de a fiú azt hiszi hogy nem tetszett nekem, és nem beszélek vele már egy ideje és nagyon fáj csak mielõtt este elalszom vele gondolkodok, felidézem az emlékeimet vele kapcsolatban pl hogy hogyan mosolyog rám, vagy hogy érinteném meg az arcát, vágyakozom utána nagyon.Mindig gondolok rá hogy mit mondana ekkor akkor.egyébként megakartam a sráccal beszélni hogy miért hazudtam, hogy nem tetszik nekem, mert már kb 3éve ismerem és az elsõ nap megtetszett. de bizonytalan lettem, írtam is neki, de valamiért õ szinte semmit nem írt vissza. bizonytalan vagyok most is vele kapcsolatban, és nem tudom mit tegyek..

Miért van az hogy a az osztályomban a fiuk mindig árulkodnak és a barátaim se titok tartoak pl:elmondom hogy kibe vagyok szerelmes hát csak eláruljak . A lányok normálisak meg 1-2 fiú. Meg azt mondják felesleges ilyen korban szerelmes lenni? 11/f

ocs ha rossz kategoriába irtam

Legjobb válasz: Valószínûleg õk még nem voltak szerelmesek és ezzel akarnak az agyadra menni, hogy elmondják. A húgom már ovi óta folyton szerelmes(?). Nekem is ilyen korba mindig elmondták a titkaimat, de mostanra megvannak a barátnõim, tudom mit kivel tudok megbeszélni. Szerintem ki fogják nõni :) nem tudom hogy milyenek a barátaid, de sztem ez késõbb fognak kialakulni jobb barátságok :))

Valószínûleg õk még nem voltak szerelmesek és ezzel akarnak az agyadra menni, hogy elmondják. A húgom már ovi óta folyton szerelmes(?). Nekem is ilyen korba mindig elmondták a titkaimat, de mostanra megvannak a barátnõim, tudom mit kivel tudok megbeszélni. Szerintem ki fogják nõni :) nem tudom hogy milyenek a barátaid, de sztem ez késõbb fognak kialakulni jobb barátságok :) )
Ha tetszik valaki az osztályból az nem azt jelenti hogy szerelem.. :D
Ezek szerint akkor nem ok a megfelelo barataid ://////
de aranyos XD
hát... a ''barátaid '' akkor nem is a barátaid ... :/ 14/l
Azért van ez, mert még megtehetitek.:D Aztán már nem, más mentséget fog kelleni találni. Majd egyszer megérted.:)
A kérdező hozzászólása: igazatok van éretlenek. De érdekes én soha nem árultam be õket kivéve ha megvertek
Azért, mert az ilyen korú fiúk imádják a másikat szívatni, mert éretlenek. A lányok ilyen korban érettebbek és normálisabbak szoktak lenni általában (most nem az elkényeztetett plázacicákról beszélek).
"Kibe vagyok szerelmes 11/F" vissza gondolva nálam is volt ilyen de jó is volt. :D Sztem. azért mondják el mert ahogy az elõttem szóló is írta õk nem azok és hát vmivel. csesztetni kell a másikat. :D
This is sparta!! :DD
háát.. nem is tudom... szerinted õ a rokonod? HÁT PERSZEHOGYAZ!
Attól függ hogy a másod unokabátyád az apja e a barátnõjének a fiának, vagy csak amolyan mostohaapja. Ha csak mostohaapa, akkor nem olyan gáz, de mindenképpen családtag.
Még nem családtag, mivel BARÁTNÕ. Ha a FELESÉGe lesz, akkor lesz családtag.
Ha nem a másod unokabátyád vérszerinti fia akkor nem vagytok rokonok. De attól még családtag.
Rokon, de nem vérrokon, mert kívülrõl jött! (Amúgy bátyám, -j- nélkül!) Bátran szerelmes lehetsz bele.:)
Semmi közötök egymáshoz vér szerint.
Mamàd testvérének a fiának a barátnõje fiába? Ezek szeret ez a fiù nem a mamàd testvérének a fiának a fia. Így nem vagytok rokonok. Ha összeházasodnak se nevezném rokonnak. Sok sikert a szerelemhez :-)
A szembeszomszédot is keverd még bele! ;-)

Nem értem a fiúkat. Most ez mi hogy tetszem neki de nem szerelmes belém?

Van egy haver akivel jóba vagyunk és barátok rákérdeztek hogy tetszem -e neki meg minden erre aztmondta hogy igen és utána megkérdezték hogy akk miért nem járunk erre azt mondta mert nem szerelmes belém..:/ Ez megváltozhat benne ez az érzés ? Hiszen utána ottaludtunk és megfogta a kezem és ugy aludtunk...

Legjobb válasz: ha sétálok az utcán én is látok 100 jó nõt, aki tetszik, jól megdugnám, aztán mégse vagyok beléjük szerelmes

ha sétálok az utcán én is látok 100 jó nõt, aki tetszik, jól megdugnám, aztán mégse vagyok beléjük szerelmes
kialakulhat még szerelem, de akkor találkozzatok!
neked terszik a srác?Szerelmes vagy beleé vagy nem?Ha nem , akkor még lehetsz nem?Ez ugy müködik mint a lányoknál, nem leszünk egybõl szerelmesek, ahoz valamilyen folyamatnak le kell játszódnia :)
A kérdező hozzászólása: igen nekem nagyon bejön a srác már egy ideje..:SS és köszi a válaszokat :)
Célszerû lenne az ilyen fickót megbecsülni. Nem játszadozott, pedig járhatott volna a kérdezõvel pár hónapot, és némi szex után szakíthatott volna "jaj, ez mégsem mûködik" felkiáltással. Nem tette, ez szerintem nagyon is jó! Másrészt: Kialakulhat, talán. Nem ismerjük egyik felet sem, honnan lehetne ezt így tudni? :)
Valószínûnek tartom, hogy nem tudta biztosra, és nem akarta idõ elõtt elszólni magát. Végül is ha mondta volna a talánra hogy igen és nem lesz belõle akkor mindketten szarul éreznétek magatokat. Reménykedj.

Fiúk! Mit gondoltok az olyan lányokról, akik olyan pirulósak, meg zavarban vannak azokkal a fiúkkal szemben, akik tetszenek nekik? Olyan nagyon szerelmes típusok.

Nevetségesnek v. gyerekesnek tartjátok az ilyen lányokat?

Legjobb válasz: Tetszenek. Nagyon kevés lányt láttam elpirulni, de majd' elolvadtam, mikor elõször elõfordult.

Tetszenek. Nagyon kevés lányt láttam elpirulni, de majd' elolvadtam, mikor elõször elõfordult.
aranyos nem nevetséges
Nem nevetseges es nem is gyerekes szerintem!
szerintem egy férfinak annál nagyobb bók nincs is, mint hogy egy lány elpirul
A barátnõm is mindig elpirul, és imádom... Nagyon gyönyörûek akkor a lányok ha elpirulnak..
Az egyik legszabb dolog szerintem.
Nincs vele semmi baj, sõt.

Mit csináljak ha a párom fia szerelmes belém?

A páromnak van egy 17 éves fia aki állandóan bókol nekem és egyik nap bevallotta, hogy szerelmes belém, azóta mindig olyan kínosan érzem magamat ha a közelében vagyok mert mindig kacsintgat nekem.

Legjobb válasz: Ilyen helyzetben te lányként írod le magadat? Miért nem nõként? Egy középkorú ffi mellett horgonyoztál akinek van egy kamasz fia és még mindig lányként érzed magad? Nem korrekt ez a kérdés!

Ilyen helyzetben te lányként írod le magadat? Miért nem nõként? Egy középkorú ffi mellett horgonyoztál akinek van egy kamasz fia és még mindig lányként érzed magad? Nem korrekt ez a kérdés!
Be kell venni egy családi hármasozásba, meglátod jó lesz:D
mi a francért nem eleve a sráccal kezdtél a fater helyett? korban õ illik hozzád...
"Egy 17 éves kamaszfiú nem fogja bevallani az apja nõjének, hogy belezúgott." Ismered az összes kamaszfiút a világon? Szerinted a kamaszfiúk egy futószalagon készültek, és mindegyik ugyan olyan?
A helyedben óvatosan felhoznám a témát az apának. Nehogy a végén úgy járj, hogy bosszúból a gyerek bemószerol téged, mint "csábítót", ha "nem veszed a lapot".
*horgonyoztál le 8. voltam
Így jár ha valaki vénemberrel kezd ki huszonévesen.
Kamu, de azért grat a fantáziádért. Egy 17 éves kamaszfiú nem fogja bevallani az apja nõjének, hogy belezúgott.
tipikus hatalmas szappanoperás történetet feldolgozó kamukérdés..olyan régóta járok már fel erre az oldalra, hogy rögtön kiszúrom az ilyet. vársz 5 ezer választ, hogy szórakozz, mert amúgy 0 életed van. amúgy egy 17 éves biztos, h nem fogj bevallani a "mostohaanyjának" hogy bejön neki. legalább írtad volna hitelesen.
Sztem is kamu, elég szar életed lehet.
az apának semmiképp nem mondanám el, hogy ne bántsam meg, vagy ne sértsem meg az egóját, vagy ne okozzak köztük ellenérzéseket. a fiút leoltanám, nem mosolyognék vissza és az ilyen a tiniknél, hamar el is múlik amúgy.
amúgy lehet a fiú nem vallotta be, csak kérdezõ nem akarta, hogy ne higgyenek neki ezért oda tette.
Bocsi, de hány éves a "párod", ha már 17 éves fia van???Pár év múlva már inkább õ illene hozzád korban, nem az apja...
Kamu...
Szerintem nem kamu. Miért ne lehetne valóság? Rám meg anyám hapsija kattant. Ilyen világot élünk, sokan nagyon ki vannak fordulva magukból.

A fiuk lehetnek szerelmesek?

nekik csak a sex jar az eszukben es nekik egy sex jelenti a szerelmet.Miert nem tudnak ok is olyan romantikusan szeretni mint a lanyok?mindig csak a testet figyelik es mas nem is erdekli oket csak hogy valakit hogy lehet megdugni

Legjobb válasz: Már megint csak az általánosítás. A férfiaknak is kellenek érzelmek, ugyanúgy mint egy nõnek. "Nekik csak a szex jár az eszükben" Nem csak nekik, nekünk nõknek is, mivel fantasztikus azzal szeretezni, akibe szerelmes vagy. Akkor meg miért ne járna ez a fejünkbe? Még nagyon fiatal vagy szerintem, és nem találkoztás azzal a férfivel, akivel kell. Petranova

Már megint csak az általánosítás. A férfiaknak is kellenek érzelmek, ugyanúgy mint egy nõnek. "Nekik csak a szex jár az eszükben" Nem csak nekik, nekünk nõknek is, mivel fantasztikus azzal szeretezni, akibe szerelmes vagy. Akkor meg miért ne járna ez a fejünkbe? Még nagyon fiatal vagy szerintem, és nem találkoztás azzal a férfivel, akivel kell. Petranova
én, mint fiú kikérem magamnak hogy csak a szex érdekel! igenis tudok romantikusan szeretni és nem minden fiú olyan hogy naponta 3szor is akarja. faszomat már ebbe a sok általánosításba
Nem értek egyet. Szerintem nem jó helyen keresgélsz vagy még nagyon fiatal vagy. Nekem nagyon sok fiú barátom van, a 22-30-as korosztályból, és szerelmesek! Nem csak a szex jár a fejükben, természetesen a kapcsolathoz az is hozzá tartozik, de szeretik/szerelmesek is a párjukba.
Én is fiú vagyok és kikérem magamnak ezt az általánosítást. Tudom mi a különbség az érzelmek és a vágyak közti különbség és mindkettõt jópárszor átéltem már. Igen, én nagyon is tudok szerelmes és romantikus lenni. Ezt a barátnõm is nagyon jól tudja.
Szerintem lehetnek szerelmesek, romantikusak a fiúk is. Lehet, hogy egy részük fél kimutatni, de attól igenis lehetnek szerelmesek. Most megismertem egy srácot, de soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaki tud ilyen szép dolgokat is írni, mondani (mert ugye eddig még nem volt részem ilyenben). Csak el kell jutnod addig a pontig, ahol megismered azt a személyt, aki megmutatja neked, hogyan lehet szeretni tiszta szívbõl.
Mert genetikailag így vannak kódolva, és ne is próbáld megváltoztatni õket, nem tudod legyõzni az evolúciót. A kérdésedre a válasz pedig, igen, lehetnek szerelmesek, esetek nagy részében azért nõsülnek meg/van élettársuk/ barátnõjük....
na ácsi. a fiúk azért lesznek szerelmesek mert szekszet akarnak. a lányok azért szekszelnek, mert szerelmet akarnak. gondoljatok csak bele. lány vagyok, és van uram már több mint 2 éve, de bevalotta nekem, h az eleján csak azt az egyet akarta. aztán meggyõztem, h nem csak puncim van, hanem agyam is :) szeretjük 1mást, de tudom, h a pasik agyát az mozgatja. belátom, h ez az igazság, de elfogadom. különben nem léteznének párkapcsolatok...

Fél osztály szerelmes belém a fiúk közül, és ez már idegesítő! 5-es vagyok. Mit csináljak? ://

Írjatok légyszíves!!

Legjobb válasz: mondjuk szállj le a földre!:D attól,h a fiúk kötekednek veled, vagy hasonló, még nincs mindenki belédzúgva!:D

mondjuk szállj le a földre!:D attól, h a fiúk kötekednek veled, vagy hasonló, még nincs mindenki belédzúgva!:D
ne szállj el magadtól, mert különben csak egy rossz qrva lesz belõled, igyekezz ilyen maradni, és akkor sokan fognak szeretni (ha már most is) :)
örülj neki. Próbáld megoldani, hogy 1-2 évig ez így is maradjon :) én pont az ellenkezõjétõl szenvedek 14/L
mondjuk egy képpel bizonyíthatnád!;)
A kérdező hozzászólása: Nincs kamera a gépen......
nehogy már ne legyen egy kép a gépen rólad vagy esetleg facebookod nincs?
így van, így van :P kép csak van rólad a gépen nem kell kilinkelni, üzibe is jöhet:D 14/F
Bárki képét elküldheted.. És ha igaz..hát..bárcsak belém lennének ennyien szerelmesek..
A kérdező hozzászólása: Nncs rólam a gépen.....
A kérdező hozzászólása: 5-es vagyok, azt csak úgy írtam..... mivel bizonyítsam?
Már bocs..de nevekbe ha már olyan számot tesznek hogy " 1994 " akkor az általában születésének az ideje.. Na szóval még mindig 5.esnek mondod magad....?
Örülj neki...
A kérdező hozzászólása: A fiúk közül a fele..... Van egy legjobb barátnõm és azzal mi vagyunk úgymond a legmenõbbek az osztályba szóval.... Nem küldök magamról képet mert nincs kamera a gépen:(( Sorry, de amúgy küldenék... Ipadról meg nem tok feltenni!
ja, ide is küldhetsz, nincs olyan hogy fél osztály. nálunk is egyik csajba rakásan voltak szerelmesek ott is csak 7.bõl 2-3 meg 8.ból 4-5... és elég jó nézett ki xD na szóval.. képet:P 14/F
küld egy képet magadról, kíváncsi vagyok hogy nézel ki ha már verekednek is érted!! :) 14/L
Ne foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: De már verekedtek is értem:// De barátok mindannyian.
Muszáj volt az iPad-ot ideírni.. Csupán annyi a teendõd, hogy leszállj a földre. Ez alapján valószínûleg csak a pénzed miatt "szerelmesek beléd". Bár szerintem egy ötödikes fiú nem szerelmes, csak kíváncsi.

Lezbi vagyok, vagy ez normális? A fiúk tetszenek, voltam is már szerelmes, de tetszik a lányok teste. Szeretem nézni a neten, de nem tudom elképtelni, hogy egy lánnyal csókolózzak, viszont fiúval igen.

Komolyan kérdezem, ne írj bunkóválaszt, megköszönném! ;)

Legjobb válasz: néha nekem is jobban tetszenek a lezbipornók mint a normálisak, de csak fiúkhoz vonzódok. sosem tudnám egy csajjal elképzelni az életemet, nyugi, nem vagy lezbi ! : )

néha nekem is jobban tetszenek a lezbipornók mint a normálisak, de csak fiúkhoz vonzódok. sosem tudnám egy csajjal elképzelni az életemet, nyugi, nem vagy lezbi ! : )
keress egy párt akiket "megleshetsz" persze úgy, hogy ott csinálják melletted :-). nekem már volt ilyen ;-)
Leszbikus tuti nem vagy! Biszex majd késõbb kiderül, bár szerintem így, hogy tetszik a lányok teste, de egy csókot már nem tudnál velük elképzelni elég esélytelen. Egy kort oda biggyeszthettél volna a végére. Sokat segítene.
max biszex vagy, az meg egyáltalán nem rossz, sõt! :)
Elõször is kezdjük az alapvetõ hibával: lezbi nem lehetsz. Csak leszbi ;) (leszbikus - leszbi. Szótõben sz van, nem z. ) Ez a hozzászólóknak is szólt. Nyelvtanóra megvolt. Kérdésedre a válasz következik. Nem, nem vagy leszbikus. De!! Biszex még lehetsz, mert én pontosan ugyanígy voltam, hogy csak tetszett a csajok teste, meg ilyesmi...és mára már csak a lányokhoz vonzódom :) ) (nálam nem volt erõs kötõdés a férfiak felé, sosem voltam szerelmes egybe se, és mindig el tudtam képzelni a lánnyal való csókolózást. Ezért gondolom, hogy tiszta leszbikus belõled nem lesz, de biszex lehetsz még). 17/L
Nem nem vagy lezbi :)
így leírás alapján max biszex lehetsz.
Hát én fiú vagyok úgyhogy megértem, hogy tetszik a lányok teste :D
A korod tényleg megírhattad volna ! Ha biszex vagy az sem baj !
Szerintem sem vagy leszbi. Max biszex de az nem cink. Én is az vagyok és még a barátaimat sem zavarja. ^_^
Leszbi semmi esetre sem. Még a biszexet sem mondanám biztosra, attól függ, mi fog meg mondjuk egy csupa nõi szereplõs pornóban. Lehet, hogy csak a gyengéd bánásmódjuk izgat. Szexuális vágyat ébreszt benned a nõi test vagy esztétikai értelemben tetszik? Miután ezeket megválaszoltad, esetleg beszélhetünk némi hajlamról.
Sok lány kinövi ezt a hajlamat, mikor gyerekei, s férje lesz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!