Találatok a következő kifejezésre: A fiuk be szoktak (4 db)

A fiuk is be szoktak "nedvesedni"?

Már hallottam arrol h ugymond ? is benedvesedik de még nem élvezett el.Ebben is ugyanugy van spermium?

Legjobb válasz: IGEN :) Én már nem is egyszer láttam petting elõtt a barátom alsógatyáján..

IGEN :) Én már nem is egyszer láttam petting elõtt a barátom alsógatyáján..
olyan módon, mint a nõk természetesen nem tudnak, de (amint azt az elsõ válaszoló már írta)van az Ún. elõváladék, amely síkos - ezzel segíti a behatolást és tartalmaz hímivarsejteket is - többek között ezért sem lehet biztonságos védekezésnek tekinteni a megszakított közösülést. (coitus interruptus)
az elõváladékuk a nedvesítõanyag..de az minimális és ha gumi van a fiún, akkor nem lényeg
A lány szokott benedvesedni.hogy nedvesedne már be a fiu?A fiuknak nincsen hüvelye. A fiúknak elõváladékjuk van
de igen, az elõváladék szolgálja ugyanazt a célt, mint a nõknél a nedvesedés!!!A behatolás könnyítésére való!
hmmm mennyi tapasztalt ember egy helyen...NEM. NEM SZOKTAK...kedves elõttem szóló...mondd meg a pasidnak hogy inkontinens

Szexchat-be mit szoktak a fiúk ill. a lányok csinálni?

Szval konkrétan, levetkőznek egymás előtt, és aztán?

Legjobb válasz: ráélveznek a monitorra

ráélveznek a monitorra
Maszturbálnak...jó esetben.
Utanna reggel anyuci pucolja a billentyuzetet.
A szexchatben írnak egymásnak és esetleg maszturbálnak. Amirõl te beszélsz (levetkõznek egymás elõtt) az a webcamszex. Szép estét
1. Nem. Inkább rámonitoroznak az élvezõre. Vagy rámontíroznak az élvezetre.
Szerintem nem vetkõznek. Egyik kéz a billentyûzeten, másik a masztizós, foggal meg max a zoknit lehet lehúzni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ;)

Szoktam az Ebay-en vásárolni apróságokat, pay pal fizetési módot szoktam használni. Be léptem tegnap az e-bay fiókomba és piros betûkkel ez a hibaüzenet fogadott. Hogyan tudnám újra rendesen használni az oldalt?

"Alert Your account has been suspended because recent account activity has raised serious security concerns. We've taken this precaution to protect our members and the eBay community. Due to the suspension, you won't be able to use your eBay account in any way. This includes using another existing account or registering a new account. Any outstanding selling fees are due immediately, and any amounts that you haven't previously disputed will be charged to the billing method currently on file. We appreciate your understanding. "? Tovább tudok lépni de vásárolni nem tudok. Tud valaki megoldást erre?

Legjobb válasz: Hmm... mit sikerült csinálnod? Ha semmit nem vásároltál az elmúlt napokban, és legutóbb még minden rendben volt, akkor javaslom, ellenõrizd a PayPal fiókodat is. Nem tudom, az eBay mikor dob súlyos biztonsági problémát, de a felhasználód gyanúsként van nyilvántartva. Vagy érkezett valami feljelentés fizetés rendszeres elmaradásáról, vagy feltörték.

Hmm... mit sikerült csinálnod? Ha semmit nem vásároltál az elmúlt napokban, és legutóbb még minden rendben volt, akkor javaslom, ellenõrizd a PayPal fiókodat is. Nem tudom, az eBay mikor dob súlyos biztonsági problémát, de a felhasználód gyanúsként van nyilvántartva. Vagy érkezett valami feljelentés fizetés rendszeres elmaradásáról, vagy feltörték.
A kérdező hozzászólása: Három dolgot vettem eddig, de az is max. 1500 ft értékben és mindet kifizettem elõre a paypal-on kersztül

A békéscsabai Szent-Györgyi Albert-be (SZEGYÁ-BA) az EÜ részen szoktak lenni fiúk?

Én is oda készülök , és amikor orvosi vizsgálaton voltam összesen 3 fiú volt velem együtt :/

Legjobb válasz: Szoktak, de gondolhattad hogy nem sokan lesznek.

Szoktak, de gondolhattad hogy nem sokan lesznek.
A 2013/2014-es tanévben az eü-n összesen 7 fiú indult. Két osztály van, az enyémben vannak 6-an :D Szeptemberben 36 fõvel kezdtünk, most úgy néz ki, hogy kb. 25-en leszünk. A fiúk megmaradtak :D Egy SzeGyÁ-s lány :) Ha bármilyen kérdésed van, akkor írj nyugodtam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!