Találatok a következő kifejezésre: A fiuk be (1239 db)

Ha kitörlöm a fiókom, be lehet állítani, hogy az új címemre elküldje az üzeneteket?

Kiszeretném a citromail-es fiókomat törölni, mert új címem van, és szeretném, hogy a régi címemre küldött üzenetek az új címemre érkezzenek meg. Be lehet állítani valahogy? És ha igen, akkor hogyan?

Legjobb válasz: ha kitörlöd a fiókod, akkor az nem mûködik tovább és nem továbbitja az új cimedre az üziket! Ne töröld, hanem állitsd be rajta a továbbküldést és kész

ha kitörlöd a fiókod, akkor az nem mûködik tovább és nem továbbitja az új cimedre az üziket! Ne töröld, hanem állitsd be rajta a továbbküldést és kész
Jövõ tavasszal kell beiratnod.
vannak helyek ahol be kellett volna íratnod kötelezõen. Székesfehérváron csak ajánlott elõzetes felmérés céljából Illetve ma már az ovik többségében szintén van lista (körzetesben is)ahova fel lehet iratkozni, mert helyhiány van. És a kötelezõen felveendõ gyerekek után, jelentkezési sorrendben történik a felvétel. Úgyhogy így nehéz válaszolni, mert ovitól, helytõl függ.
A sógornõmék a júniusi gyermeküket várólistára (felmérés szempontjából)"beíratták". Vagyis ezáltal jelezték, hogy a gyermeket oda kívánják hordani. Nálunk meghúzták a határt május 31-i dátummal, így a júniusi gyerekeket csak a jövõ évi beiratkozáskor várják. szóval valóban óvodától függ, mindenképpen utána kell kérdezned a választott oviban.
A kérdező hozzászólása: Huh... köszönöm a válaszokat, akkor érdeklõdöm az ominózus ovinál.

Bangó Károlyné vagyok és azzal a kérdéssel fordulok önökhöz hogy, a fiam be töltötte 18dik élet évét és tovább jár suliba járe őráis családipótlék? Azon kivül van 2 kiskoru gyermekem. Válaszát előreis köszöm. Bangó Károlyné.

Legjobb válasz: Szerintem a nagyobbik fiú után már nem jár a családi potlék,a kicsik után igen.DE ez nem 100%. Valoszinû a többi válaszolok biztosabbat tudnak mondani. Amugy ez valóban egy anonim oldal,de ez nem szentirás.

Szerintem a nagyobbik fiú után már nem jár a családi potlék, a kicsik után igen.DE ez nem 100%. Valoszinû a többi válaszolok biztosabbat tudnak mondani. Amugy ez valóban egy anonim oldal, de ez nem szentirás.
Ha az iskolába nappalin jár, akkor tovább fogja kapni.
A középiskolában tanulmányokat folytató tanuló után a családi pótlék annak a tanévnek az utolsó napjáig jár, amely évben a 20. életévet betölti. Ez alól kivételt képez az a sajátos nevelési igényû tanuló, aki az 1998.évi XXVI. tv. alapján fogyatékossági támogatásra nem jogosult. Ebben az esetben a családi pótlék annak a tanévnek az utolsó napjûig jár, amelyben a tanuló a 23. életévét betölti. (2010. aug. 1-tõl hatályos)
ez egy anonim oldal
ha iskolába jár, akkor 23 éves koráig jár.
kiegészíteném, hogy iskolába, de NAPPALI tagozatosba járó gyerek 23 éves korig kapja!
Én is így tudom, nappali tagozatos iskolás után jár akkor is ha elmúlt 18 éves!
Unokahúgom 19 éves, esti iskolába jár, és kapja a családi pótlékot!

Lányoknak miért mindig ugyanaz a férfitípus jön be a fiúknak meg más és más?

Van 10 pasi akkor érdesek módon 10 lánynak ugyanaz a 8 tetszik, a minnél nyálasabb vasaltabb hajú pasi, még ha van 10 lány akkor 10 fiúnak majdnem 10 különféle ízlése van és más és más tetszik nekik. A fiúk ha nem találnak ilyen lányt akkor tudnak más típusra is nézni, még ha a lányok nem találnak ilyen páWa külsej? pasit, akkor inkább évekig egyedül vannak, minthogy más férfikaragter után nézzenek, nem engednek semmilyen körülmények között az igényeikb?l. Tisztelet a kivételnek.

Legjobb válasz: Bocs, de honnan veszed, hogy a fiúknak más és más jön be? Ugyan, ez annyira kamu. Saját tapasztalat: amíg szõkére festett hajjal, pushuppal, miniszoknyában, magas sarkúban és dekoltált felsõben mászkáltam, odáig voltak tõlem a fiúk, folyton körüludvaroltak. Egy éve meguntam, hogy úgy nézek ki, a hajam átfestettem barnára, és egyszerûbb cuccokat hordok, középmagas sarkú cipõ, farmer, póló, pushup nuku, smink kevesebb. Azóta gyakorlatilag észre se vesznek. Pedig nem lettem csúnyább, csak már nem úgy nézek ki, mint egy hülye cicababa. Innentõl a kérdést elég álszentnek érzem. Miért van az, hogy tíz fiúból nyolcnak a szõke "félõránbelülmegdönthetem" típusú lányok jönnek be, és talán egy veszi észre a barna, átlagos kinézetû lányt?

Bocs, de honnan veszed, hogy a fiúknak más és más jön be? Ugyan, ez annyira kamu. Saját tapasztalat: amíg szõkére festett hajjal, pushuppal, miniszoknyában, magas sarkúban és dekoltált felsõben mászkáltam, odáig voltak tõlem a fiúk, folyton körüludvaroltak. Egy éve meguntam, hogy úgy nézek ki, a hajam átfestettem barnára, és egyszerûbb cuccokat hordok, középmagas sarkú cipõ, farmer, póló, pushup nuku, smink kevesebb. Azóta gyakorlatilag észre se vesznek. Pedig nem lettem csúnyább, csak már nem úgy nézek ki, mint egy hülye cicababa. Innentõl a kérdést elég álszentnek érzem. Miért van az, hogy tíz fiúból nyolcnak a szõke "félõránbelülmegdönthetem" típusú lányok jönnek be, és talán egy veszi észre a barna, átlagos kinézetû lányt?
Ha egy pasi, nem arra megy ki, hogy lefektesse a csajt, akkor õ se fog kapni olyan könnyen barátnõt magának...hidd el, ha komoly kapcsolatra gondol az ember a 10 nõbõl lehet csak 1 lenne jó egy férfinak is... Amúgy persze egy korosztálynak a vasalthajú pasik, más korosztálynak az elegáns/vagány, jólöltözött, jódumás pasik jönnek be, úgy ahogy a fiúknak a dögös, beválalós csajok.
A kérdező hozzászólása: Nekem tetszenek a rocker és átlagos csajok is.
Az emberek eloitéletesek, csak azt látják amit akarnak. A kérdés is erre bizonyíték.
A kérdező hozzászólása: Én nem azt látom meg amit látni akarok. De szerintem a kettesnek van a legfeminimebb arca. Az a leginkább modell alkatú, amit a kifutókon látni.
Nekem pl.tök átlagosnak tûnik a kettes. Nem jön be igazán. A 7. viszont nagyon szexi.
Nem a pasikra értettem hanem a kérdés lényegére. Ha kicsit nyitott szemmel járnál és nem lennél eloitéletes a nokkel szemben akkor biztos látnád h tévedsz
Végigelemzem a képeket. 1. hát õ borzasztó. Gagyi nonfigoratív tetkó van a vállán, már itt bukott (nem kizáró ok a tetoválás, de ez ronda), fazonra van nyírva a hasszõre, a feje meg amolyan "én vagyok az istenkirálycsászár". Hát nem. 2. tény, hogy kisfiús arca van, de nem feminin. Az álla határozott, és a nevetõráncai helyesek. Nem girnyó, vannak izmai, de nem lufira gyúrva. Igazából nem találok rajta kivetnivalót a kép alapján. 3. itt pocsék a képminõség, a pasi egyébként jól néz ki, de érettebb, huszonéves fejjel nekem az apukám jut eszembe róla. Tíz év múlva valószínûleg inkább majd mint pasit tudom értékelni. 4. Na õ a nyálas, vasalt hajú, nem a 2. A feje neki is elég beképzelt, jogosan, hisz a tinilánykák erre buknak. Az alakjáról nem derül ki semmi, de talán nem is baj. 5. itt nem tudok elvonatkoztatni a színésztõl, de azért el kell ismerni, hogy a stílus és az image ellenére a vonásai abszolút rendben vannak, más hajjal és ruhában igazán jó pasi lehetne. 6. kövér és az arca sem szép. Ilyen srácba az ember lánya a belsõ értékei miatt szeret bele, de ezek a képrõl nem derülnek ki. Bár elég bambán bámul a kamerába, ami nem jó jel. 7. õ elég titokzatos fejet vág, az ember arra gondol, hogy ez az a srác, aki éjfélkor szerenádot fog adni az ablaka alatt, és ha a szülõk eltiltják õket egymástól, akkor megszökteti. Miután szinte minden lánynak vannak ilyen álmai, naná hogy szimpatizálnak vele: nem a külsõvel, hanem az üzenettel, amit hordoz a kép. 8. ez a kép elég rossz, kicsit olyan balek fejet vág rajta az illetõ, de róla tudjuk, hogy minden nõ titkos vágyai között szerepel. Kislányoké között viszont nem. 9. Sok nõ számára elképzelhetetlen, hogy egy négerre potenciális partnerként tekintsen. Bár az õ vonásai már egész surópaiak. 10. õ is olyan alkat, aki inkább az idõsebb nõknek tetszik. De vegyük figyelembe, hogy itt a gyk-n fõleg fiatalok vannak.
Nem olvastam el a válaszokat, de erõsen általánosítasz. Na mindegy, ez nem az én bajom, a szemed úgyse nyílik fel, nem írok többet.
Aha, a férfiakra nincs hatással a média, ugye? Áhh hol: szo*jál úgy mint a pornóban, nézz ki úgy mint egy riban*, és már is odavannak érted a pasik. Honnan jönnének ezek a dolgok, hogy nyeld le a ge*it, ha nem a pornóból?
Na, álljon meg a menet, Robert Pattinson jól néz ki:) Kérdezõ, nem vagy te kicsit irigy? pedig csak önbizalom kellene neked is.
Kicsit fail a belinkelt kérdés, ugyanis a 4., 5., és 7. lehetõség is feminimebb, mint a kettes, úgyhogy itt a szokásos belemagyarázás áll fenn, nem azt vetted észre, ami van, hanem azt, amit látni akartál. Gondolom ha ezek közül bármelyikre érkezett volna a legtöbb szavazat, ugyanezt mondtad volna... Ja, és nem buliban kell ilyen messzemenõ következtetéseket levonni, mert így csak egy kisebb csoportot figyelsz meg: a "diszkós", bulibajáró szubkultur csajokat. Másoknál is ez a hiba. Bár, ahogy észrevettem, nektek csak ezek a csajok léteznek... Az esetleges rocker, rapper, vagy sima átlagos beütésûek mintha láthatatlanok lennének.
Amúgy elmondanám h régen a duci sot kovér no volt a legszebb. Mióta megjelentek a gebe modellek azóta a pasik azok után csorgatják a nyáluk. Szóval kit nem befojásol a média????
Menny már ki az utcára és nézz már szét... nem csak az ien 2-es típusu csávóknak van csajuk, naon nem!
A kérdező hozzászólása: Persze. Amikor meg lemegyek egy buliba, akkor érdekes módon az ilyen kettes típusú pasik nyalják lennt az összes lányt, a többit elzavarják a lányok. Régen nem az ilyen túl nõies, és semmi férfiasság típusú pasik jöttek be a lányoknak. Mi történt velük? volt itt más kérdés is a pasiknak, volt 6 v 7 fajta lány és a fiúknak szinte kivétel nélkül más és más típus tetszett.
Am nemtom ez a 2-es neked miért nõies nekedépp az h férfias! Tudod meik a nõies? A 7-es! És nem, nem attól lesz vki férfias h szõrös, kövér, vagy a teste 90%-a izom, mint ahogy azt sok fiu hiszi...
A kérdező hozzászólása: Na megint itt vannak a lányok, hogy nekünk csak a szõke bombanõk kellenek. Na küldhetek neked privit, hogy nekem épp most egy barna lány tetszik nagyon, aki abszolút nem bomba nõ, sõt köze sincs hozzá. Soha nem tudnék egy szõke bomba nõre tekinteni mint nõre. Azt meg hogy a pasiknak más és más tetszik, azt nagyon simán meg lehet itt nézni, már volt ezernyi ilyen kérdés itt, hogy pasik nektek milyen típusú lányok jönnek be. A válasz is nagyon heterogén volt. De a lányoknál csak ugyanaz a lányos arc jön be, ha már valakinek Banderes arca van, azt ma már kiröhögik a lányok, még a 90 es évek végén értek haltak után a nõk. De a média más tunkolt beléjük, így most az a trendi, hogy a vasalt hajú vámpíros cicafiúk a nyerõk. De szerencsére a média nem tudja a pasikra ráerõltetni aza akaratát, hogy csak ugyanaz a lánytípus a jó, a többi az hulladék. A pasik racionálisan gondolkodnak, még a mai lányok csak a barátnõk és a média nyomására alakítják ki az ízlésüket, mert nekik nincs saját ízlésük.
A kérdező hozzászólása: Mert a férfiasság jelképe a szõr és a nagy izomzat kedves válaszadó. Legalábbis ha a külsõségeket nézzük. Biológiából illett volna órára járnod. Az több tesztoszteron szintet jelent. Még a kevés szõr, vékony izomzat, feminibb nõies arc kevés tesztoszteronszintet jelent, csökkent férfiasságggal egyenlõ. Csökkent megtermékenyítõképesség.
Na jó, nézd ha te csak szajkózod a magadét, akkor minek tettél fel egyáltalán kérdést? Ha tökmindegy, ki mit mond, akkor is az van, amit te mondasz, akkor felesleges megkérdezni a véleményünket. Vicces egyébként a Banderasos példa, mert számomra pl. õ "a" jópasi, és az ismeretségi körömben nem vagyok ezzel egyedül. Esetleg nem azért tetted fel a kérdést, mert a lányok, akik tetszettek neked, azok a nyálas fiúkra buknak? Merthogy akkor talán magadba kéne nézned. A lányok, nõk nagyobb része ugyanis hányni tudna a páwáktól. Csak ezek szerint te csak a kisebb résszel találkozol.
ahhoz képest, hogy a férfiasság példaképe a szõr, millió és egy kérdést látok itt a farokborotválásról, és nem igazán fogadják el a "természetesen jobban néz ki" választ. akkor hol is a szõr a férfiasság jelképe? am nemtom, a 2. az neked hol lányos:D de nekem speciel a 3. jön be nagyon ^^ de tetszett már kövérebb srác is. tudod, a barátnõimmel megbeszéljük, kinek ki tetszik, és a két legjobb barátnõmmel annyira botrányosan eltérõ az ízlésünk, hogy néha már azon gondolkodom, most melyikünk a nagyon vak:D állíthatod magadról, hogy te rá sem néznél egy szõke cicababára, (hiszen én is ocsmánynak találom a twilight-os "szexisteneket"), de a pasik nagy része igenis rájuk néz, sõt! márpedig a kérdés a pasikról és nõkrõl általánosságban szólt, nem rólad vagy rólam. sajnos a pasiknak általában azok a csajok keltik fel a figyelmét elõször, akik minél többet mutatnak magukból, minél szebbek, minél jobb az alakjuk és minél feltûnõbbek. azt nem mondom, hogy ezekkel jönnek össze hosszútávra, de ezek azok, akiket elõször megkörnyékezik, mintha abban reménykednének, hogy hátha van köztük olykor 1-2 intelligens is. van, de nem sok. és igen, a lányoknak meg jelen korban a lányosabb arcú srácok jönnek be, ez van. nem akarhatod, hogy a 90-es évekbeli ízlést diktáljuk, hisz a pasik sem azt diktálják, akkor még nem ilyenek voltak a lányok nagy többségében.
Most am nekem a 10 kép kozull egyik sem kéne. Az a helyzet h a fiúk tobbségének a pláza [email protected] kellenek a lányok tobségének meg a plázapatkányok. Nézz kicsit jobban szét a bulikban és akkor meglátod azt az átlagos nem agyonsminkelt, nem miniszoknyás, csocskidóbos lányt aki csak arra vár h megszólitsa egy normális pasi. Hacsak nem buta kislányokról beszélunk. Mert azok tényleg csak a divat után mennek. Amúgy meg nem nemek kozti kérdés. MINDEN EMBERNEK MÁS AZ ÍZLÉSE!
Kérdezõ... szerintem örülj neki, hogy nem Robert Pattinsont választották... és szerintem durván általánosítasz. Mert ha van 9 jó nõ, és 1 bombajó és megkérdeznek 10 férfit, akkor ott is a nagy részük a bombajót választja, mert nem vakok. És az a lista amit belinkeltél meg elég gáz, és férfiként mondom, hogy a 2-es az egyik legnormálisab köztük...
Hát én nagyon nem bírom az ilyen nyálgépeket, meg ezeket a vasalt hajú buzákat, ezekben nincs semmi férfias, milyen lenne már ha a pasim több idõt töltene a tükör elött mint Én:S

Ma mikor felmentem a facebook adatlapomra, azt az üzenetet kaptam, hogy egy olyan helységből és olyan pcről jelentkeztem be amiről eddig még nem és ezért felfüggeszteték ideglenesen a fiókomat!?

A kérdésem az lenne, hogy az az illet?t aki belépett a fiókomba automatikusan kidobta a rendszer vagy már hozzáfért az adatimhoz? amúgy helyiséget és ip cimet is mellékelt a facebook a levélben nekem?

Legjobb válasz: Mi van? Ha én a lányom gépén lépnék be a fiókomba, felfüggesztenék? Az unokám életében elõször nálam lépett be a saját fiókjába és nem függesztették fel ezért a fiókját. Valami sántít nálad.

Mi van? Ha én a lányom gépén lépnék be a fiókomba, felfüggesztenék? Az unokám életében elõször nálam lépett be a saját fiókjába és nem függesztették fel ezért a fiókját. Valami sántít nálad.
A kérdező hozzászólása: A Facebook fiókodba mostanában jelentkeztek be olyan számítógéprõl, mobileszközrõl vagy egyéb helyszínrõl, amit elõtte még soha nem használtál. A Te védelmed érdekében ideiglenesen zároltuk a fiókodat mindaddig, amíg meg nem vizsgálod ezt a tevékenységet és meg nem bizonyosodsz róla, hogy senki sem használta a fiókodat a beleegyezésed nélkül. ezt az üzit kaptam a facebootkol

A fiúk többségének manapság tényleg inkább az aranyos lányok jönnek be? Bocsi, csak FIÚK válaszára vagyok kíváncsi!

Tehát nem a plázacicás, agyonsminkelt n?k... Vagy hogy vagytok ezzel fiúk?

Legjobb válasz: plázacicás agyonsminkelt nõk nekem nem jönnek be....

Plázacicáktól ki ver a víz . Azok csak arra jók hogy 1* meghúzd õket :)
plázacicás agyonsminkelt nõk nekem nem jönnek be....
nekem is inkabb a szereny , aranyos , komoly lanyok tetszenetek ... a sminkel plazacicakat ki nem alhatom
Nekem egyértelmûen igen.
aranyos, vicces lányok
Nekem pl. az aranyos vicces lányok jönnek be, mint amilyen a barátnõm is!:)
bocs... tetszenek :P
Igaz. Bár azért ne legyen tele az arca pattanással, szóval adjon valamennyit a külsejére, de már undorodom azoktól a lányoktól akik festik a hajuk (ami ráadásul még nem is élethû, pl vörös vagy kék, ezek most sajnos divatosak is...), mûkörmük van, cigiznek stb. Viszont a vékony lányok például nagyon tetszenek, szóval azért sportoljon valamit ha teheti. (Vagy ha eleve szerencsés tulajdonságokkal rendelkezik, nekem az is teljesen megfelel) :) 15/f
nekem mindenki, aki nem hasonlit a feleségemre
abszolút az agyonsminkelt szellemileg és érzelmileg tényleg nulla tiniktõl mit várhatunk... van szerencsém ismerni pár "normális" lányt.
aranyos mosolygós szép arcú lányok :) a plázavivák meg a többi mutogatós ribancoktól feláll a szõr a hátamon. 18/f
spec nekem az aranyosak, az egyszerûbbek. Aki úgy szép arra nem kell még fél kiló alapozó stb. Nem szeretem a plázacicákat és nem is mutatkoznék velük szivesen. Azok megmaradnak a nehézfiúknak.
aranyos vicces értelme és komoly lányok :) anti pláza p×csa fan vagyok :D 21/f
nekem igen 18/f
az aranyost össze kevered a ti.bancal kedves kérdezö:)
Jobb egy kis életvidám, mosolygós lány mint egy komoly.

Facebookra regisztráltam 1 Email-címmel és utána csináltam még egy fiókot, de ugyanezzel az Email-címmel és nem tudok belépni csak az egyikbe. Hogy léphetnék be a fiókomba?

Tehát ha valaki nem értette volna: 1 email-címemmel 2 facebook fiókot is csináltam , de az egyiket nem tudom használni, pedig muszáj lenne belépnem különböz? személyiségi jogokat sért? okokból. Hogy tudnék belépni a másik fiókba is?

Legjobb válasz: Lehet sehogy sem tudsz. Egy felhasználói fiók / e-mail cím lehetséges csak, minden duplikáció az oldalon botnet támadásnak vagy kártékony szándéknak van beállítva, ezért tilt. Mivel ez elég szigorúan van szabályozva, valószínûleg megkerülni sem lehet. Ha problémád van, azt elvileg egy fiókból is meg kell tudnod oldani.

Lehet sehogy sem tudsz. Egy felhasználói fiók / e-mail cím lehetséges csak, minden duplikáció az oldalon botnet támadásnak vagy kártékony szándéknak van beállítva, ezért tilt. Mivel ez elég szigorúan van szabályozva, valószínûleg megkerülni sem lehet. Ha problémád van, azt elvileg egy fiókból is meg kell tudnod oldani.

Microsoft Outlook-ban több fiók van beállítva. Mind egy felhasználó által kezelt fiók. Sajnos levél küldésnél a levelet az elsődleges fiók kimenő mappájába teszi be és nem abba a fiókba, amelyikből küldve lett a levél. Hogy lehet ezt beállítani?

MS Outlook 2007; 1 Exchange céges, 1 pop céges, két privát fiók.

Legjobb válasz: Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?

Nem az a gond, hogy csak egy smtp (levél küldõ) szerver van beállítva, és csak ahhoz a fiókhoz?
A kérdező hozzászólása: Tehát 3 POP/SMTP fiók, és egy Exchange fiók van beállítva, ebbõl az egyik pop/smtp fiók az alapértelmezett a küldéshez.

Fiam 3 eves lesz, mar nincs pelenkaja, de ha kaki lesz neki, csak pelenkaba kakil. Wc-be, bilibe egyaltalan nem. Pisi az meg csak a wc-be. Hogy szoktassam ra a wc kakilásra? Mert igy még oviba sem tudom be iratni.

anyukák segitsetek!!!!!

Legjobb válasz: Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.

Ez volt nekünk a fiammal öt éves koráig. Csak pelusba volt hajlandó kakilni, ha nem kapott pelust, akár öt napig nem kakilt, de féltem hogy bélcsavarodást kap és ráadtam. Az egészet a bilire tett matricázás oldotta meg, szerencse, hogy a kis tesóval itthon voltam és nem kellett az oviba beszoktatni, mert nem vették volna fel. Elsõnek nappalra adtam rá bugyit, fél év után éjszakára is. Nappal a bugyira adtam neki egy vékony nejlon harisnyát, az tartást adott a bugyinak és könnyebb volt lehúzni neki, mint a gombos nadrágokat, persze ezt csak itthonra adtam.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat! :) vmi modszert ki kell probalni.mert elkeserit engem is ez a kaki dolog..
Válaszolni sajnos nem tudok, nálunk ugyanez a gond. Nincs pelenkája, szépen elrendezi magának a pisit, állva is nagyon hamar megtanult, de a kakihoz pelenka kell neki. Õ is fiú és decemberben lesz 3 éves. Védõnõt kérdeztem, azt mondta, hogy még nincs megérve rá.
Ugyanez nálunk is. Szintén fiú, decemberben lesz 3. Pisi gond nélkül megy bilibe vagy wc-be, amelyik közelebb van, de kakihoz kéri a pelenkát. Ha nem adok rá, 2-3 napig is visszatartja. Pedig nyáron gond nélkül kakilt bilibe 2 hétig, aztán valami bekattant, és azóta nem hajlandó:((
Ugyanez van nálunk is, 3 éves fiú. Fél éve szobatiszta, wc-be pisil, de kakilni csak pelusba hajlandó. Múlt héten kezdte az ovit, azt mondták az óvónõk, hogy amíg itthon intézi el a dolgát, addig nincs gond. Remélem tényleg úgy fogja majd idõzíteni, hogy reggel vagy este kakiljon itthon.
A kérdező hozzászólása: januar 1jen lesz 3 eves a fiam, altalaban minden reggel intezi a dolgat aztan egesznap semmi.ha mondja h anya kaki, es odaall a wchec-hez, de raulni nem akar h belekakiljon.inkabb visszatatana.meg pelit se ker.aztan en teszek ra magamtol.remelem még valahogy januarig alakul.mert oviba akarom adni.
Júliusban volt 3 éves a kisfiam. Pisi wc-be megy. Nappalra szobatiszta, éjszakára kell a pelenka csak. A kakit nem hajlandó a wc-be inkább visszatartja. Szeptembertõl óvodás. Hazahozza a kakit. Minden lehetséges megoldást végigvittem és semmi!! Még most is nagyon el vagyok keseredve ez miatt. Volt, hogy 2 órán keresztül nem adtam rá még bugyit sem, aztán volt hogy a tv elé ültettem a bilire, aztán a wc-re több idõre, aztán pelenkát raktam a wc szûkítõre és arra ültettem rá, zenélõs a bilink is, tehát van ilyen funkció is ha szeretné.. ezzel sem! A barátnõm most vett a gyereknek egy perselyt, és pénzt ad neki ha kakil vagy pisil a gyerek (most 2, 5 éves) hogy gyûjtsön játékokra :) )) Egyfolytában a bilin ül, hogy több pénze legyen :) ) Ezt még nem próbáltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!