Találatok a következő kifejezésre: A fiu ha jon az (52 db)

A fiu erzi, ha jon az elovaladek?

Legjobb válasz: nem! nem érzi 100%

nem! nem érzi 100%
Szerintem sem érzi... Azt maximum te veszed észre, ha épp vered neki, vagy legalábbis arra felé jársz és a kezeden érezheted, de ha már azelõtt benned van mielõtt jön az elõváladék nem fogja ugyanúgy érezni mint mielõtt elélvez.
ha a kezében tartja, én legalábbis nem érzem, csak tudom, h na mostmár biztos én is segítek az olajozásban :)
szerintem nem, legalábbis a párom még sosem mondta...
nem

Mért van az, hogy a legtöbb fiú ha meglát az utcán és mondjuk szemezünk vagy nagyon megnéz, nem jön oda bezsélgetni?

Sokszor volt már hogy megyek az utcán megnézzük egy sráccal egymást és nem jön oda bókolnni avgy ebzsélgetni pedig ha télleg tetszem neki, nem véletlenül nézett meg..okés lehet vanm barátn?je akkor ne jöjjön deh ma.. ennyire beszarik a fiúk??:D

Legjobb válasz: menj oda te ha bejön...amugy lehet beszarik,ha félnek a visszautasitástol

menj oda te ha bejön...amugy lehet beszarik, ha félnek a visszautasitástol
jaj de naiv vagy...megnéz, és?van szeme oszt jónapot...attól h vki megnéz nem fog odasétálni és a fõutcán leszólítani..gondolom nem így keresi élete szerelmét...
Menj oda te, és rögtön megtudod a választ! Nem olyan egyszerû egy vadidegenhez odamenni csak úgy! Amúgy meg szerinted mindenki, aki csak rád néz, járni akar veled?
1. a fiúk szeretik legeltetni a szemük, az nem jelent semmit. 2. nem biztos h azé néz meg mert annyira bejössz neki....
Érdekes lenne, ha minden egyes lányt leszólítana mindenki aki szembejön vele és megtetszik.
én is beszari vagyok. de te is odamehetsz ha tetszik neked.
Na ezaz. ;)
Szerintem az, hogy két ember ránéz egymásra, esetleg egy kicsit csábosabban, marhára nem jelent még tetszést. Max azt, hogy külsõleg bejössz neki... Mikor kisebb korodban hónapokon/éveken keresztül belezúgtál valakibe az Általánosba, az talán nem tetszés volt? A kettõ talán nem ugyanaz. És egyébként.. ennek az egésznek, az a titka, hogy mindig tudd: ez csak szemezés. Így nem fogsz csalódni. Ha így állsz hozzá, ahogy most.. mindig ezen fogsz rágódni, h vajon mért nézett.. mért nem jött oda.. Ezer és ezer ilyen élményed lesz még. Élvezd. Ez csak flört. Ha komolyabb, az neked is fel fog tûnni. :)
Utcán csak nem szoktunk úgy odamenni másokhoz. Fõleg nem a korodbeliek.
A kérdés így is hangozhatna: Miért kellene odamenni a legtöbb fiúnak egy lányhoz azért, mert ránézett és kész? Szabad emberek, szabad döntéssel, nem? Lehet, csak nézni akarnak. Joguk van hozzá. Mellesleg honnan tudja, hogy neked van-e pasid? Vagy hogy te azért nézed, mert azt akarod, hogy odamenjen hozzád, hm?
és ha pont azt nézi rajtad h mennyire csúnya vagy?:D ez is benne lehet a pakliban h nagyon nem jössz be neki

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Szerintetek mi lehet az oka, ha egy fiúnak csak a pici lányok jönnek be azon kívül, hogy a fiú sem egy nagy darab és nem is magas?

A pici kezek, pici cicik, pici popsik, minden, ami pici egy lányban attól lesz vonzó és izgató a számomra.

Legjobb válasz: Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.
Olyan dezsavü érzésem van... mintha ilyen kérdés már lett volna hmm hmm
ahogy leírták feljebb, nem csak a nõnek kell hogy nõnek tudja érezni magát egy FÉRFI mellett, fordítva is igaz ez am sztem hülyén néznek ki a nagy eltérések, tehát egy kigyúrt faszi meg egy kislányos alakú nõ, bár a szerelem nem váloat
azért mert mellette érzi magát "férfinak"
a 2es jól leírta az igazságot... hiába izgulok a 30as határozott nagy pics*jú magas nõkre ha nem érezném férfinek magam mellette vagy akár egy hasonkorú mellett sem mindig :/ Csak a kicsi jó pszichés szempontból! :) F19 183cm
Szerintem is azért, amit már írtak, hogy nem érezné magát férfinak mellette. Én sem érezném magam csinos nõnek egy olyan pali mellett, akinek pl. kisebb a lába, vagy alacsonyabb, stb.
ez egy igazán jó kérdés...énis szeretném tudni a választ...
Nem tudom. Én nem csinálok ilyeneket. (17/l)
Mert nagyon tetszik nekik ??? Wáóóóó.
talán mert tetszik nekik az a fiù...
Mert bejön.
A kérdező hozzászólása: De elég nagy orrom van, úgy is lehet tetszeni szép lánynak?o.O
persze miért ne?
Mert tetszik neki a fiú vagy ebben az esetben te :) Én se vagyok egy világszépe mégis egy helyes fiú csapja a szelet :D
Fogalmam sincs...én nem szoktam bámulni. Úgysem lesz az enyém. :) megállapítom, hogy jó pasi, aztán megyek tovább. :D

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!
Hiányoltam már ma ezt a kérdést.
Csak akkor maradhat meg a baratsag, ha nincs szexualis onzalom egyik oldalrol sem
Szerintem van fiú-lány barátság. Nekem van fiú barátom. A második állításodat nem értem, az pont az elsõ állításodat cáfolja szerintem...

Én 12, fiú, a barátnőm 11. Kb 1 éve vagyunk együtt. Megkérdeztem a barátnőmet hogy akar-e csókolózni. Azt mondta majd ha eljön az az idő. Mikor jön el?

Legjobb válasz: szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :)... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)

szija. Még nagyon fiatalok vagytok. Akkor jön el az idõ, ha õ a lány akarni fogja! Ne erõltesd, ha boldogok vagytok legyetek csók nélkül is azok :) ... én 15 éves voltam amikor elõször csókolóztam a barátommal :)
Nem biztos...egyénenként változó.Én 11 évesen csókolóztam elõször!:) Szerintem se kell még erõltetni...lehet hogy õ még nem érzi annyira érettnek magát!(:
Ez tényleg egyénenként változó, én 14 évesen csókolóztam elõször, és valami gyönyörû volt! 11 évesen lehet, sõt biztos, hogy nem lett volna ugyanolyan! Én azt mondom, ne riaszd el a barátnõdet tolakodással, olyan választ adott, ami õszinte, okos, és amin igazán nem lehet megsértõdni :) Érezzétek jól magatokat, maradjon minden úgy, ahogy eddig volt, beszélgessetek, tanuljatok együtt, sétáljatok, menjetek moziba, számítógépezzetek, amihez kedvetek van, és ha jó a kapcsolat, úgyis együtt maradtok addig, míg "eljön az idõ"! :) (Ez szerintem még legalább olyan 2-3 év, ha konkrét számot akarsz. Szájrapuszi persze valamivel hamarabb lehet, de az se most! :) Ha egy idõre félreteszed a dolgot, és jól érzed magad a kapcsolatban úgy, ahogy van, elrepül az az idõ, legyen akármennyi, meglátod! :) )
elsõ válaszadó vagyok. Nem nem... ez egyénként változó pontosan:) ... van aki 11 évesen akarja... van aki 16 évesen se. Mindenki más:)
Hányan vagyunk, akik már oviban elcsattintottuk az elsõ szájrapuszit, pedig még azt sem tudtuk mi az, nincs benne semmi rossz.
ne aggódj, ne is gondolkodj ezen. ha eljön a megfelelõ pillanat, akkor meg fog történni. ne úgy állj a dologhoz, mintha túl akarnál már lenni az egészen és ne zaklasd a barátnõdet ezzel folyton. mert kényelmetlenül fogja érezni magát és estleg megteszi úgy, hogy semmi kedve sincs hozzá. Várj csak, idõd az még rengeteg van nem késtél le semmirõl.
HALI ÉN IS OVIBAN SMACIZTAM ELÕSZÖR ÉS ERRE IS IGAZ HOGY AZ ELSÕT NEM LEHET ELFELEJTENI AKÁRMILYEN BÉNÁCSKÁRA IS SIKERÜL AMUGY MEG NEM KELL SZERINTEM SE ERÕLTETNI A A CSÓK JÖN MAGÁTÓL
Én 10 éves voltam, és isteni volt:) Szegény lány, nem is tudja, mit halogat...pedig nem bonyolult dolog:)
A kérdező hozzászólása: akkor õ is akkor fogja kivánni amikor 15 lessz?
Fúj, cigány!
Mindenki azt hiszi h rasszizmus miatt nem szeretjük a cigányokat, és vegyes házasságokat. Ez nem igaz! A cigányok szellemileg lemaradottabb emberek. Nem az számít hogy milyen neveltetést kapnak, én is ismerek olyan cigányt, 30 éven túl van már, itt szokott dolgozni a szomszédba, és tök normálisnak néz ki, de a fián már látszik hogy zizi. A cigányokba benne van ez a fogyaték, és hiába normális neveltetést kapott a cigány, és nem látszik rajta, de nagy valószínûséggel lehet értelmi fogyatékos gyermeke.
A cigány az cigány akár látszik akár nem. De itt te döntsd el h mit szeretnél. Nekem 8 azzal jössz össze akivel akarsz...
Kérdezõ! Azért légyszi gondold át még egyszer ezt a kapcsolatot. Azért néha nem árt a dolgok mögé nézni. Hiszen nem tudhatod pontosan, hogy az ilyen fajta embereknek mit is jelent a szerelem ill. párkapcsolat.
Van egy lány a városunkban aki cigányok közé jár számítógépezni, mert nekik otthon nincs. Mellesleg tetszettem neki (talán még most is) Hát meg is látszik rajta, hogy mennyira intelligencia hiányos.
Ha mindenképpen kapcsolatot akarsz vele, akkor elõtte alaposan ismerd meg!!!!!!
Ha összejössz vele, akkor szépen huzás ebbõl az országból. A cigányok több száz éve élnek itt és nem tudnak beilleszkedni! Hány meg hány népcsoport él itt pl afrikaiak és nem csinálnak 5 gyereket, hogy ne kelljen nekik dolgozniuk! Legalább mi Magyarok ne szaporítsuk már õket!
hát ha te is cigány vagy akkor áldásom rátok csak gyerek ne legyen. ha meg nem akkor vèdd meg a fajtánkat.
Sok cigány lop. Hiába mutatja a szépet ha képes bármire.
Cigánnyal sose! Emberek kapjunk már fejhez egy kicsit! Kuurvára nem menõ a cigány pasi! Sõt, 10 év múlva nem lesz ebbõl az országból semmi, ellepnek minket, olyanok mint az élõsködõk! Azonnal tegyél róla le!
Miért barátkozol cigányokkal? Normális ember messzire kerüli õket! Te is egy nyomorék fehércigány vagy! 18/f
A kérdező hozzászólása: Csak pont a legjobb barátnõm sem szetnè ha össze jönnèk vele szinte könyörgött hogy ne meg sztem nem fogom el mondani nekik hogy össze jöttem vele csak az a barátnõm fogja tudni aki támogat.
hát te tudod de a cigányok szeretik pofozni az asszonyt....
Háááááát lehet Kva lesz belõled 1 2 év és strihelsz majd összeverve :DDDDD Attól függ miféle :) :D van abba is egész MAgyar szokásokat felvett egyén aki normális kategória.De sztem te kva leszel akk is :DDD mész a fõút mellé :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Zohan123: igazad van azèrt nem támogatnak. Am holnap találkozok a fiúval. Ès am azt már tudom hogy tetszem neki mert õszintèn el mondta
nem értem azokat akik utálják a cigányokat nekem is volt már cigány barátom és semmivel sem volt rosszabb mint a paraszt szóval ezen ne múljon a dolog:) )
Hallgass a szívedre. A barátaid nyilván azért nem támogatnak, mert féltenek téged.
Fujj, hogy rákosodna el némelyik aki itt irogat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!