Találatok a következő kifejezésre: A fiu ha jon (93 db)

SEGÍTSÉG! Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lányt meg egy fiút. Régen jártak. Nemrég szakítottak, és a fiú nem jön, ha a lány isott lesz. Mindenki szeretné, ha a fiú jönne, de nem vonhatjuk vissza a lány meghívását. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.

hát én tökön rúgdalnám a pasit... milyen nyápic ember már, megijed egy csajtól? xD mitõl fél, hogy csúnyát mond rá? mint az óvodában az elcs.eszett 3éves, akitõl a csúnya 6éves elvette a játékbiciklit... de most komolyan... ha nem bírják egymást nem beszélnek és kész. majd õk eldöntik, ha ezért nem jön a csávóka, a szemére lehet vetni hogy egy gyáva kutya. saját maga ássa el ezzel a saját tekintélyét mondd ezt el neki. egy Férfi nem tojik be egy excsajtól.
Igyatok meg egy poharral, es fogjatok ra a nyuszira.
Ti semmit. Mivel a házigazda azt hív meg, akit akar.
Én szoktam házigazda lenni, és nem különösebben kedvelem, amikor beleugatnak a szervezésbe (ettõl függetlenül megteszem, amit lehet a hangulat jobbá tételéhez). De azért egy meghívottat nem küldenék el a fenébe egy másik kedvvért. Ha ezen múlik, akkor inkább lógassa a tökét otthon a tag (már elnézést, de így érzelmileg is õszinte a véleményem), ebben a helyzetben maximum annyit tennék meg érte, hogy ha tudom, hogy a lány nem jön, akkor megemlítem neki. Ha nagyon ragaszkodtok a fószerhez, beszéljetek meg egy másik bulit akár az õ tiszteletére - ha már neki szól, csak nem utasítja vissza.
ha nem bírják egymást elviselni, akkor mind a kettõ gyerekes kis hülye, nem kell meghívni. ha meg mind a kettõt elhívjátok, és nekiállnak jelenetet rendezni, tönkrevágják a bulit, kell az nektek? ha meg egyik jön, a másik nem, akkor megsértõdik és akkora sz*resõt kaptok a nyakatokba, hogy ihaj. nem éri meg, ne hívjátok el. ha kérdik miért, akkor mondjátok meg, hogy ha majd felnõtt módjára tudtok egymás társaságában viselkedni, a KÖZÖS szórakozása érdekében, és nem önzõ módon a sérelmeitekkel foglalkoztok, na akkor majd jöhettek.
A kérdező hozzászólása: Amúgy simán levágná a fejünket, de az mellékes.. és vele együtt kérjük a segítségetek:D köszi a válaszokat!
akkor ne jöjjön egyik sem. ha nem képesek éretten kezelni egy ilyen szitut, és elmenni egymás mellett egy szia-szia után, akkor jobb, ha egyik sincs ott.
"Lesz egy buli, ahová a bolond házigazda meghívott egy lány..." "BOLOND HÁZIGAZDA" Mi ez , Horror , ahogy levágja az emberek fejét és kirakja az ablakra , vagy mi ? :D
nemtom
Én elmondanám mindkettõnek, hogy a másik is meghívott, és jó lenne, ha elviselnék egymást. Innen rájuk van bízva.

Szerintetek mit tegyek? Van egy fiú aki nagyon bejön nekem és el vagyok vele de ő nem tudja, hogy nekem tetszik, és a barátnőmnek nem nagyon jön be az a fiú és valószínűleg nem nagyon jönne be neki ha én mondjuk én össze jönnék vele.

mit tegyek?

Legjobb válasz: Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ

Miben befolyásol, ha nem jön be a barátnõdnek? Neked tetszik, Te szeretnél tõle valamit.. Nagyon kis fiatalka lehetsz még.. 31/nõ
Elõször is [email protected] már le mit gondol a barátnõd!Ha "igazi" barátnõ akkor megfogja érteni, de én ezen nem is filóznék helyedben, akivel akarok azzal összejövök, hogy kinek tetszik/nem tetszik az meg le kell [email protected] fiúnak meg tegyél jelzéseket, amikor mosolyog mondhatod milyen aranyosan mosolyog, milyen jól áll neki az a felsõ ami rajta van, közben kicsit megsímogatod stb.Ha van 1kis esze észreveszi hogy bejössz neki, és akkor neki kell lépni.Ennyi.
A kérdező hozzászólása: köszi és mindenbe igazad van!

Szerintetek mi lehet az oka, ha egy fiúnak csak a pici lányok jönnek be azon kívül, hogy a fiú sem egy nagy darab és nem is magas?

A pici kezek, pici cicik, pici popsik, minden, ami pici egy lányban attól lesz vonzó és izgató a számomra.

Legjobb válasz: Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.

Mindenkinek megvan a maga ízlése, neki ez jön be.
Olyan dezsavü érzésem van... mintha ilyen kérdés már lett volna hmm hmm
ahogy leírták feljebb, nem csak a nõnek kell hogy nõnek tudja érezni magát egy FÉRFI mellett, fordítva is igaz ez am sztem hülyén néznek ki a nagy eltérések, tehát egy kigyúrt faszi meg egy kislányos alakú nõ, bár a szerelem nem váloat
azért mert mellette érzi magát "férfinak"
a 2es jól leírta az igazságot... hiába izgulok a 30as határozott nagy pics*jú magas nõkre ha nem érezném férfinek magam mellette vagy akár egy hasonkorú mellett sem mindig :/ Csak a kicsi jó pszichés szempontból! :) F19 183cm
Szerintem is azért, amit már írtak, hogy nem érezné magát férfinak mellette. Én sem érezném magam csinos nõnek egy olyan pali mellett, akinek pl. kisebb a lába, vagy alacsonyabb, stb.
ez egy igazán jó kérdés...énis szeretném tudni a választ...
Nem tudom. Én nem csinálok ilyeneket. (17/l)
Mert nagyon tetszik nekik ??? Wáóóóó.
talán mert tetszik nekik az a fiù...
Mert bejön.
A kérdező hozzászólása: De elég nagy orrom van, úgy is lehet tetszeni szép lánynak?o.O
persze miért ne?
Mert tetszik neki a fiú vagy ebben az esetben te :) Én se vagyok egy világszépe mégis egy helyes fiú csapja a szelet :D
Fogalmam sincs...én nem szoktam bámulni. Úgysem lesz az enyém. :) megállapítom, hogy jó pasi, aztán megyek tovább. :D

Most volt az első, hogy lefeküdtem egy fiúval. És ha vki szũz és kap 3 nagy löketet és utána a srác kiveszi és akkor jön ki neki, a csaj ugye nem lehet terhes? A fiúnak nem én vagyok az első és azt mondta, h nincs semmi baj.

Legjobb válasz: hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :))

hogyne lehetnél terhes, hiszen az elõváladék az jöhetett, és abban lehetnek spermiumok. már, ha nem védekeztetek. ha a fiún volt óvszer vagy te szeded a fog.gátlót, akkor nincs miért aggódnod. a löketek száma mindegy egyébként :) )
Középiskolában tanítok, de nem ismerek olyan 14 év feletti gyereket, aki ennyire sötét a témában! Tehát három lehetõség van: 1. nem vagy még középiskolai korosztály, akkor meg a löket igazán várhat pár évet. 2. nagyon tájékozatlan vagy és örülök, hogy nem vagyok az ofõd (anyukád meg pláne) 3. baromira unatkozol, akkor pedig hívd fel valamelyik értelmesebb osztálytársadat, aki lediktálja a kötelezõ olvasmányok listáját. Azzal együtt vonulj a könyvtárba, és OLVASS!!!!
Nem bírta sokáig a srác... De most te lefeküdtél valakivel akkor melyik csaj kapott 3 löketet?
Ha csak két löketet kaptál volna...és nem nagyot akkor nem.Így viszont igen. Na jó remélem ez nem komoly kérdés volt...
3 nagy löketet... Ez nagyon tetszik!
Ez egy olyan színvonalú kérdés minthogy a gólya hozza-e a babát?! Úgy csinálni valamit hogy elképzelésed sincs mi az félelmetes!!
Hogyan lehet, hogy a XXI. században ilyen kérdést feltesznek olyan lányok akik (megkezdték/élnek) szexuális életet. Ahogyan elõttem is megírták az elõváladéktól is lehetsz terhes. De könyörgöm védekezzetek!!!!!! (Persze elõfordulhat, hogy akárhogy is védekezik az ember becsúszik a baba, de legalább mindent megtesznek a védekezés érdekében, esetedben errõl szó sincs) Ha van eszed a szexhez a védekezéshez miért nincs?! Lassan 10 éve élek szexuális életet és sosem született úgy gyerekem, hogy nem akartam. Kérlek, hogy ülj le és beszélgess az édesanyáddal és a partnerednek is ajánlom, mert a kérdésedbõl tisztán látszik, hogy tudatlan õ is. Mennyi idõs vagy? Az iskolában is tartanak felvilágosító órákat vagy rosszabb esetben néz körül a neten. Személytelenebb, de legalább elkerülhetsz nemi betegségeket és nem kívánt terhességet is.
Nem feltétlen vagy terhes, de az sem biztos, hogy nem. Peteéréstõl függ, a fiú elõváladékától. Máskor védekezzetek! A megszakítás azoknak való, akik amúgy nem lennének annyira ki, ha esetleg becsúszna a gyerek.
A barátod tahó, te meg naiv vagy.. Védekezni kell nem pedig hülyeségeket csinálni. Ha nem szeretnél gyereket, akkor ne hidd el mit mond neked a pasid (kiveszem, nem lesz baj), mert te fogod megszívni nem õ! Legközelebb használajtok gumit vagy kérj nõgyógyásztól gyógyszert. Plusz kerüld a három löketes együttléteket.. Kérdésedre válaszolva, azért mert szûz voltál még teherbe eshetsz, még akkor is ha kivette a végén. Esemény utáni tablettát még bevehetsz.
Figyelj csak! Ha nagyon unatkozol, menj el a könyvtárba olvasgatni, vagy bringázni, kirándulni a barátaiddal, esetleg látogasd meg a nagyszüleidet. Ez egy nagyon cuki kamu kérdés, és ha mégis igaz lenne, úgyis tudnád rá a választ, hiszen tudsz már olvasni, és tájékozódtál a teherbeesés mikéntjérõl. Ha igaz a kérdés, akkor csak annyit mondok: gratulálok kismama!
Te tényleg hittél neki?? SImán lehetsz terhes... pluszban csudajó nemi betegségeket is elkaphattál.
így készül a kisbaba :) Sajnos, ha elhiszed a fiúnak, hogy nincs semmi baj, illetve ennyire felkészületlen vagy akkor valószínûleg elkapkodtad a dolgot. Ha 72 órán belül vagy vegyél be esemény utáni tablettát, ha már túllépted reméljük nem lesz gond és legközelebb ne hidd el egy fiúnak se hogy nincs baj..mert neki nincs is...
Ez kamu kérdés, mert ha naiv kisliba lenne, már régen reagált volna...ez a kérdés simán kikerül a Kommentvitézre, és egyéb facebookos baromságokra..:) Remélem jól szórakozol kérdezõ..:)
Jó lehetett az elsõ alkalom, mindenki 3 löketrõl álmodik...megérte?
#11 vagyok: ezzel én is így vagyok. Egyébként már meg sem merem kérdezni a Natuskát, hogy hány éves...
7-es vagyok, igen igazad van kedves utolsó válaszoló biológia órán is tanították "az én idõmben" 7. osztályos korunkban, de már 6-ban az osztályfõnök is tartott o.fõ óra keretében felvilágosítást. Natuska nektek ilyen nem volt? Remélem azért 6-on már túl vagy. Amúgy mi a túrót tanultok ha ilyen kérdést teszel fel? Vagy még rosszabbat kérdezek édesanyád nem beszélgetett el veled errõl? Ha gondolod privátban szívesen válaszolok az esetleg felmerülõ kérdéseidre, mert borzasztó belegondolni, hogy senki sem segít neked (a kérdés alapján) a VÁLASZOLÓKON kívül. Kis OFF és ne haragudjatok meg érte: szívbõl remélem és keményen küzdeni fogok azért, hogy a lányomnak és a fiamnak ne kelljen soha senkinek ilyen kérdést feltennie.
Az ilyen kérdések hallatán mondom én, hogy nem számítástechnikát kell a mai fiataloknak tanítani, mert azt úgyis megtanulják maguktól, hanem a szexuális felvilágosításról kellen többet beszelni! A kérdésedre csak az elõttem válaszolókat tudom ismételni: igen, lehetsz terhes, hiszen valóban, az elõváladékban is lehetnek/vannak spermiumok. De szerintem ezt még egy sima bioszórán is tanították...
Butuska Natuska!
Hiányoltam már ma ezt a kérdést.
Csak akkor maradhat meg a baratsag, ha nincs szexualis onzalom egyik oldalrol sem
Szerintem van fiú-lány barátság. Nekem van fiú barátom. A második állításodat nem értem, az pont az elsõ állításodat cáfolja szerintem...

Lányok! Kinek jön be, ha csíkszeme van a fiúnak?

Tehát nem nagy bociszem, s?t még nem is átlagos, hanem annál vékonyabb.

Legjobb válasz: Nem, fõleg, hogy fiú vagyok, és valójában én is csak kötekedni jöttem.

Nem, fõleg, hogy fiú vagyok, és valójában én is csak kötekedni jöttem.
Ázsiai csajoknak, gondolom:D
senkinek?! nekem a bociszemû pasik jönnek be
csíkszem...jajj a füvesek:D
nekem bejön :) 15/L
A kérdező hozzászólása: Elõzõ válaszolónak: ha el akarsz érni valamit az életben, jobban kell figyelned. Én azt mondtam a csíkszem kinek jön be. Nem azt kérdeztem, hogy az a fiú jön e be, akinek csíkszeme van. Hanem maga a csíkszem...van e olyan akinek kifejezetten tetszik? Köszönöm
nem a szemed határozza meg hogy bejössz e hanem a stílusod és egyéniséged
raszta lányoknak!
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD Köszi :D
A kérdező hozzászólása: Neked am bejön?
Erre céloztam. Elég húzós a téma. :)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló : kidobta a gép ezt a kérdést amit linkeltél, mikor írtam a sajátomat, de ott kb. 2 konkrét válasz szerepel, a többi arról a Siskáról vagy kicsodáról vitázik.
A kérdező hozzászólása: "Senkinek?!" Senkinek? Jobb lenne, ha a magad nevében beszélnél. Csomóan írták, hogy nekik bejön. Akkor mirõl beszélsz?

Van olyan fanfic story ahol a fiúnak cica fülei vannak, és cica farka, meg hosszú haja, és egy másik fiúval jön össze?

ilyenekre vadászom, de nem nagy sikerrel:(

Legjobb válasz: megtaláltam a linket. itt is van : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71886

megtaláltam a linket. itt is van : http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=71886
Azt nem tudom, de az opni.hu-ra is érdemes lenne felnézned, talán valaki tudna segíteni a bajodon.
Én nem akarok ezen a bolygón élni... animalhomoerotic fanfiction...banyeg :D
te az elõzõ shotacon srác vagy? xD írd be googlábe hogy "nekomimi yaoi/shotacon/shounen-ai" ha homokozni akarsz :/ f18
Sajna nem a barátunk, mert õ állítólag 18 éves. (Bár attól még lehet az.) Anime oldalakon kérdezgess ilyeneket. Biztos értelmesebb válaszokat kapnál.
A kérdező hozzászólása: nem yaoi kell, hanem történet. story.
úú várjáál. én emlékszem egy ilyenre. a fanfic.hu/merengo oldalon találsz rá, harry/voldemort páros asszem, és harry valamit elbaszott, és cica füle meg farka lett. valahogy csak rátalálsz, legfeljebb az ottani fórumba beírod ezt, és ott segítenek az okosok ;) remélem hogy segítettem :) )
http://www.fanfiction.net/s/3690648/1/Suki_dayo_Ritsuka a Loveless-ben alapvetõen cicafüles/farkas emberek vannak, keress rá arra, vannak ilyen sztorik. + meg is nézheted az animét
A kérdező hozzászólása: Ez a LOveless nekem naon bejön, köszi:)

Lányok, nektek mi jön be, ha a fiú arca borostás vagy szőrös vagy pedig teljesen sima?

A félreértések elkerülése miatt elárulom, hogy én is lány vagyok, csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi jön be, mert többször vitatkoztunk már ezen néhány barátn?mmel.

Legjobb válasz: Borosta jön be a pasikon.

Borosta jön be a pasikon.
borosta :)
Hát nekem bejön a borosta, de pl. van olyan pasi akinek nem áll jól, az legyen csupasz. :D
A kérdező hozzászólása: kicsi borosta, de szerintem nem ezen függne a dolog, mert ha illik a pasinak, akár jó szõrösen is elfogadnám, és ez igaz a simára is
neked melyik jön be? :)
A kérdező hozzászólása: természetesen olyanokra gondoltam, akiknek már van mit leborotválniuk :P
azoknak biztos, akik már borotválkoznak :D
A kérdező hozzászólása: Látom, itt is megoszlanak a vélemények :D örülök neki, hogy azért mindenkinek más tetszik, így minden pasinak van esélye
a borosta nagyon férfias, de simogatni jobb a frissen vasaltat :)
borostás:)
simára borotvált. magyarul sima, de nem azért, mert nem nõtt ég ki a szõr :D
sima :]
sima és borosta :)
ízlések:hmm-hmmm;pofonok:aúúú-aúúú
Pasitól függ, hogy mi áll jól neki. De a hatalmas télapószakállat azért kihagyom.
Fúj, cigány!
Mindenki azt hiszi h rasszizmus miatt nem szeretjük a cigányokat, és vegyes házasságokat. Ez nem igaz! A cigányok szellemileg lemaradottabb emberek. Nem az számít hogy milyen neveltetést kapnak, én is ismerek olyan cigányt, 30 éven túl van már, itt szokott dolgozni a szomszédba, és tök normálisnak néz ki, de a fián már látszik hogy zizi. A cigányokba benne van ez a fogyaték, és hiába normális neveltetést kapott a cigány, és nem látszik rajta, de nagy valószínûséggel lehet értelmi fogyatékos gyermeke.
A cigány az cigány akár látszik akár nem. De itt te döntsd el h mit szeretnél. Nekem 8 azzal jössz össze akivel akarsz...
Kérdezõ! Azért légyszi gondold át még egyszer ezt a kapcsolatot. Azért néha nem árt a dolgok mögé nézni. Hiszen nem tudhatod pontosan, hogy az ilyen fajta embereknek mit is jelent a szerelem ill. párkapcsolat.
Van egy lány a városunkban aki cigányok közé jár számítógépezni, mert nekik otthon nincs. Mellesleg tetszettem neki (talán még most is) Hát meg is látszik rajta, hogy mennyira intelligencia hiányos.
Ha mindenképpen kapcsolatot akarsz vele, akkor elõtte alaposan ismerd meg!!!!!!
Ha összejössz vele, akkor szépen huzás ebbõl az országból. A cigányok több száz éve élnek itt és nem tudnak beilleszkedni! Hány meg hány népcsoport él itt pl afrikaiak és nem csinálnak 5 gyereket, hogy ne kelljen nekik dolgozniuk! Legalább mi Magyarok ne szaporítsuk már õket!
hát ha te is cigány vagy akkor áldásom rátok csak gyerek ne legyen. ha meg nem akkor vèdd meg a fajtánkat.
Sok cigány lop. Hiába mutatja a szépet ha képes bármire.
Cigánnyal sose! Emberek kapjunk már fejhez egy kicsit! Kuurvára nem menõ a cigány pasi! Sõt, 10 év múlva nem lesz ebbõl az országból semmi, ellepnek minket, olyanok mint az élõsködõk! Azonnal tegyél róla le!
Miért barátkozol cigányokkal? Normális ember messzire kerüli õket! Te is egy nyomorék fehércigány vagy! 18/f
A kérdező hozzászólása: Csak pont a legjobb barátnõm sem szetnè ha össze jönnèk vele szinte könyörgött hogy ne meg sztem nem fogom el mondani nekik hogy össze jöttem vele csak az a barátnõm fogja tudni aki támogat.
hát te tudod de a cigányok szeretik pofozni az asszonyt....
Háááááát lehet Kva lesz belõled 1 2 év és strihelsz majd összeverve :DDDDD Attól függ miféle :) :D van abba is egész MAgyar szokásokat felvett egyén aki normális kategória.De sztem te kva leszel akk is :DDD mész a fõút mellé :DDDDDD
A kérdező hozzászólása: Zohan123: igazad van azèrt nem támogatnak. Am holnap találkozok a fiúval. Ès am azt már tudom hogy tetszem neki mert õszintèn el mondta
nem értem azokat akik utálják a cigányokat nekem is volt már cigány barátom és semmivel sem volt rosszabb mint a paraszt szóval ezen ne múljon a dolog:) )
Hallgass a szívedre. A barátaid nyilván azért nem támogatnak, mert féltenek téged.
Fujj, hogy rákosodna el némelyik aki itt irogat...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!