Találatok a következő kifejezésre: A fitymám tudom makk alá húzni (9 db)

A fitymám nem tudom makk alá húzni. Ez miért van?

Nagyon fáj amugy is, és nem merek így szexuális életbe kezdeni. 15 éves vagyok, nem beszéltem senkinek err?l. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hû-ha! Valószínû, hogy fitymaszükûleted van! Minél elõbb menj el orvoshoz, mert ha tényleg az, akkor minél tovább halogatod annál rosszabb lesz. De elõtte próbálj meg beszélni a szüleiddel. Ha anyukáddal nem is, legalább apukáddal. Gondolom nagyon ciki ilyesmirõl beszélni felnõtekkel ilyen korban, de muszály. Ne sokáig halogasd. Kitartás és bátorság ;)

Hû-ha! Valószínû, hogy fitymaszükûleted van! Minél elõbb menj el orvoshoz, mert ha tényleg az, akkor minél tovább halogatod annál rosszabb lesz. De elõtte próbálj meg beszélni a szüleiddel. Ha anyukáddal nem is, legalább apukáddal. Gondolom nagyon ciki ilyesmirõl beszélni felnõtekkel ilyen korban, de muszály. Ne sokáig halogasd. Kitartás és bátorság ;)
A kérdező hozzászólása: Azt szeretném kérni valakitõl, akinek volt már ilyen, hogy írjon privát üzenetet és lenne pár kérdésem akár msn-en, akár e-mailbe. (ez mûtéttel jár e, az hogy van stb) Nagyon köszönöm elõre is, nekem ez fontos.
Sajna mûtéttel jár. Helyi érzéstelenítés mellett bemetszi a doki a fityma bõrét. 5 perces beavatkozás. Pár nap mosogatod kamillateával és utána soha többé nem lesz gondod vele. Jöhetnek az élvezetek :)
Én is így voltam ezzel!!! Csak én leszedtem magamnak, mert VÉLETLEN feltépõdött egy kis helyen onnantól meg már csak szépen lekellett húzni! hát hosszú folyamat volt! hetekig is elbíbelõdtem vele :S picit szar volt de kibirható!!! De inkább az orvost ajánlom mert ez nem játék el is fertõzõdhet, meg bármi bajod lehet!!!:S
de mikor nem tudod mikor ál vagy lankadt álapotba? az fityma szükületnek számit e ha én lankadt álapotba rendesen tudom le meg fel huzni a bört felálva pedig feltudom csak vissza csuszik a fele makk komig válaszoljatok kezdek agodni
Próbáld használni az ékezeteket, írásjeleket, azért vannak! :)

Mit tudok tenni ha a péniszem makkjáról a fityma nyugalmi állapotban könnyedén lejön de errekció esetén nem tudom a makk alá húzni. Még nem voltam csajjal de lehet hogy az segítene a dolgon? 16f

Legjobb válasz: Nem, az nem segítene. Ami (aki) segít, az az urológus, aki ezzel a dologgal (fitymaszûkület) foglalkozik. Olvass utána, tengernyi kérdés, válasz van ebben a témában.

Nem, az nem segítene. Ami (aki) segít, az az urológus, aki ezzel a dologgal (fitymaszûkület) foglalkozik. Olvass utána, tengernyi kérdés, válasz van ebben a témában.
Igen, sajnos ez fitymaszûkület lehet. Érdemes lenne megmutatni szakembernek, még mielõtt egy lánnyal összejönne a dolog, nehogy kellemetlen legyen az elsõ aktus.
Az hagyján, hogy kellemetlen, de egyenes út a parafimózis felé, ha ezt így megpróbálod (keress rá a parafimózisra - hidd el, hogy ezt nagyon nem akarod). Fordulj orvoshoz, mielõtt ez megtörténne!!!
A kérdező hozzászólása: És mennyire súlyos a dolog ha ugymond félúton még lejön. Szóval még nem teljes az errekció de azért nagyobb mint alapjáraton.
Szerintem majdnem biztos, hogy nem lesz teljes körülmetélésre szükséged, valószínûleg egy kisebb beavatkozással is megoldják. De ne várj, mert ez rosszabbodhat is. Meg aztán nincs mire várnod, a szexuális életet így nem lehet elkezdeni, mert kellemetlen is lesz, elszakadhat, berepedhet és tényleg ott van a parafimózis veszélye is, ami tényleg egy nagyon durva dolog. Menj el, kérdezd ki a doki véleményét és ha kell valamit csinálni vele, akkor ess gyorsan túl rajta.
Nekem is hasonló volt, érdemes lenne tudni, hogy a fityma féked feszül-e, vagy azzal nincs semmi baj. Próbáld meg víz alatt merevedés közben hátrahúzni, de csak óvatosan. Esetleg valami testápolóval bekenni és úgy csinálni, mikor áll a cerka. Hogyha így sem megy akkor menj orvoshoz, ha pénztárcád engedi akkor valami jó nevû doktort válassz. :)
Mindenkeppen olyan orvost valassz, ha kell majd, amelyik nem akar nekiesni es az egeszet levagni (teljes korulmeteles) mert azzal en is nagyon megjartam. Ha nem valik be, amiket javasolnak itt, akkor kellhet egy bemetszes, vagy egy plasztika, esetleg reszleges meteles. Annal durvabb nem kellhet. Aki teljes korulmetelest javasol, azt hagyd ott, mert 2014 van, ilyen problemat nem gyogyitunk teljes fitymalevagassal, csak a sivatagban. Vigyazz magadra!
tuti ezt nem kell körülmetélni ha az orvos ezt javasolná akkor keress fel másik orvost vagy elõre közöld hogy ezt el akarod kerülni és megakarod tartani a fitymád.Lehet elég a bemetszés vagy a fityma ill z plasztika, ekkor bemetszéssel lazítanak a fitymán. Enyhe szükületed lehet.urologushoz el mehetsz egyedül is, csak meg kell nézned a rendelési idõt és elmész hozzá, nem kell beutaló, semmi hozzá. Házilag otthon a meleg vízes fityma tornáztatás (olyan mint a maszturbálás húzogatod a fitymád)talán javíthat, a te esetedbe akkor hasznos ha már merev a péniszed is úgy is tovább húzogatod a fitymád, de nem erõltetve, csak finoman.Idõvel ez tágíthat a fitymán.Ha javítana érezni fogod mert könnyebben tudod hátrahúzni és már nem feszül, de ha pár hét alatt sincs javulás akkor urologushoz kell menned.Nagyon óvatosnak kell lenned, nem szabad erõltetni, ne hogy a makk sebesedjen, vagy berepedezen.

Enyhe fityma szûkületem van ( makk alá le tudom huzni de vissza megy a makkra) és az lenne a próblémám hogy több ovszert is próbáltam, meg találtam a méretem csak egy kicsit le tolja a fityma?

egyszer voltom orvosnál azt mondta nem vészes de meg kell csináltattni...(körül metélést ajánlott de azt nem akarok és elmegyek másik dokihoz) de addig is ilyen kor mi van???

Legjobb válasz: Körül kéne metélni, b*szdmeg. Az orvos nem poénból mondja, következményei lehetnek annak, ha nem mûtteted meg. Másik orvos sem fog mást ajánlani.

Körül kéne metélni, b*szdmeg. Az orvos nem poénból mondja, következményei lehetnek annak, ha nem mûtteted meg. Másik orvos sem fog mást ajánlani.
Igazából az is elég lenne, ha csak a figymafékedet vágnák át... Ezt beszél meg az orvossal. Ne akarj körülmetélt lenni:D nem úgy, mintha én az lennék, de énse szeretném, ha a farkam bõrét vagdosnák..
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés!!! munkám miatt nem tudom rögtön meg oldani ezért kéne akérdésre válaszolni :)
Szerintem semmi nincs abban, ha az ember körül van metélve. Sok embernek van fitymaszûkülete. A páromnak is lenyesték a felesleges bõrt, és nagyon szép farka van. Csináltasd meg a mûtétet, 1-2 óra, ha nem pornós vagy, a munkában sem fog hátráltatni.
A kérdező hozzászólása: ajj tudom meg is akarom de fizikai munkát végzek és kell 2 hét pihenés és nem lehete akaármikor megcsináltattni... de addig is a kérdésre válaszolna valaki? :)
Szerintem meg rosszabb, nekem levagtak az egesz elobort es csak a hatranyat latom. Fajdalmas, a szex rosszabb, a makk erzeketlen, semmilyen szempontbol nem lett jo, kb az egesz eletemet tonkretette, tulzas nelkul. Vigyazz, kire hallgatsz itt!

Baj ha a merev állapotba hátrahúzom a fitymám akkor csak a makkom alá tudom húzni? (tehát felgyűrődik a bőr a makkomnál.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Fityma

Legjobb válasz: Hát attol tartok igen, ugyanis a makk aljáig le kell jönnie a figymának...

Hát attol tartok igen, ugyanis a makk aljáig le kell jönnie a figymának...
A kérdező hozzászólása: Jaa értem. Igen norm állapotban nekem is olyan mint a képen.De amikor merevedésem van akkor magától nem jön le a makkom alá a fitymám, hanem ugyanúgy ott marad, és nekem kell hátrahúzni a makkomig.(tehát szinte úgy néz ki mint norm állapotban)
Ha elszakadna, akkor már nem lenne gond vele, de nem biztatnálak arra, hogy szakítsd át magad, ne is vágd! Ha a féked húrszerûen megfeszül és húzza alá a makkodat, az le7 gáz. Hát lehet, hogy nem érted a kérdéseimet... _ Alapállapotban (petyhüdten) a fitymád hosszabb-e (vagy rövidebb-e) a makkod végénél? _ Amikor fedi a makkodat a fityma, akkor túlnyúlik a fitymád a makkodon? Ha igen, ott nem néz ki úgy mintha rojtos lenne a vége? ("Rojtos" alatt nem egyszerûen ráncos-t, hanem kicsit összecsomósodott-at, összeragadt-ot értek). Amikor hátrahúzod, nem tud rojtosodni, max ráncosodni. Nézd meg az általad a kérdéskifejtésbe (zöld mezõ) beszúrt linket, ott a tartalomjegyzéktõl jobbra láthatod a férfi egészséges petyhüdt nemi szervét, melynek makkját fityma borítja, ami túlnyúlik a makk végén, és a vége szûkebb, majd csücsörít, szép rózsaszín-û, kissé csomós. Mint egy rojt... EE
A kérdező hozzászólása: baj* nem vaj :D
A kérdező hozzászólása: És ha elszakadna, akkor már nem kell vele semmit se csinálni? A Kérdéseidre:A fitymámmal szerintem semmi vaj sincsen. Lehet, hogy nemértem de alapállapotba tökéletesen kisímúl a bõr(ha ezt kérdezed). Merev állapotba amikor hátrahúzom akkor nem azt mondom, hogy rojtosodik, csak az a bõr ami a makkomról jött le ott lesz.(minimálisan) Nem nem simul rá. Remélem jól értelmeztem a kérdéseidet =)
Figyu, Pajtás! Ha felgyûrõdik, azt okozza vmi. Ez az esetek zömében (eddigi tapasztalataim, és a hallott sztorik tömkelege 1aránt ezt igazolja...) a rövid kantár miatt szokott lenni, esetleg fitymaszûkülettel is kiegészülve, de ezt így nem tudom megítélni, ezt csak te tudod. Uakkor nem akarom látatlanba azt sem belédbeszélni, hogy ez a bajod, a gyanúm azonban erre a leírásod alapján erõsödni látszik. Akkor rövid a kantár, ha -- amikor a fitymád bellemeze hátrahúzáskor nem tud teljesen kisimulni a hímvesszõd felszínén, hiába próbálnád még-még húzni, de nem megy, és összeráncosodik a makkod alatt, közben meg -- húrszerûen feszül, esetleg fáj, ill. ha túlerõlteted, akkor húzza maga alá a makkodat. Ebben az esetben félõ lehet, hogy egyszer csak rántasz egyet a fitymádon önkielégítéskor, vagy szex közben behatoláskor, esetleg, ha a késõbbi barátnõ(i)d "meglovagolnak". Ekkor van az, hogy elpattan a cselló húrja, de vérzik a helye, ehhez pedig csípõ, gyullasztó érzés párosul6. De mint mondom, ezt jelen esetben csak te tudod megítélni. Sztem vizsgáld meg a fékedet a fent leírt szempontok alapján, mert ezt tartom vszínûbbnek. Még azt megkérdezném, hogy... _ A fitymád is szûknek érzed, vagy azzal minden rendben van? _ Alapállapotban hosszabb-e (vagy rövidebb-e) a fitymád, a makkod végénél? Túlmegy-e rajta? _ Össze is rojtosodik ott? Ha igen, mennyire? _ Nem vastagabb a fitymád a végénél alap- ill. hátrahúzott állapotban? Nem simul rá túlságosan a makkodra? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: És akkor most rövid a fék?:S Medig kéne engednie?
De feszül a fék... rendesen, ha tovább akarod húzni... EE
A kérdező hozzászólása: Még nem élek nemi életet.Önkielégítésnél egyáltalán nem fá, és egy nagyon picit kellemetlen, ha tovább akarom húzni, ami nem megy mert megakad a makkom alatt. 15/F
Hali! Ez téged akadályoz az önkielégítésben, vmint a szexben? Fitymaféked nem feszül túl nem fáj? Nem húzza a makkodat maga alá? Korod? Üdv: EE
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: de a makk alatt van csak a "pereme"alatt.
Tudod, azért furcsa egy picit ez így nekem, mert ha a fitymád beszûkült, akkor ált. a fityma eléggé rátapad a makkra, de nem annyira, mint a klasszikus fitymaletapadásnál (adhesio cellularis), csak egyszerûen olyan érzetet kelt, mikor és miután hátrahúztad a fitymádat, mintha tapadna, ragadna a makk felszíne. Ebben az esetben nehezebb is lehúzni a fityeszt róla. Ha pedig a fityma lejött a makk alá, de tovább nem megy, vagy csak úgy, hogy erõlteted, ekkor azonban a fék kifeszül és ilyen hártyaszerûség húzódik a kifeszült fékhúr és a makk-fityma között, ami a fékkel együtt elkezdi húzni saját maga alá (elõrefelé) a makkot, az bizony fitymafékprobléma, ekkor azt át kell vágatni. De prózában megint másképpen látja az ember a dolgot. Így emiatt nem könnyû vmi konkrétabb dolgot is mondani a problémádról, részben emiatt nem tudodk ennél érdemlegesebb információval szolgálni. EE
nem kell automatikusan tágítsd szorgosan
Magától nem kell hátrahúzodnia, viszont ha kicsit úgy érzed amikor hátra húzod mereven, hogy feszül, vagy fáj a fitymád, akkor este meleg vízben ezentúl húzkod hátra a fitymád és ezzel tudod tornáztatni, akkor lesz hatásos ha már merev a péniszed és úgy húzod többször hátra a fitymád.
Nem, NEM KELL automatikusan lecsúsznia a fitymának mereven. ELÉG, ha teljesen le tudod húzni a makkról. Ha ez nem megy, azt okozhatja fitymaszûkület vagy rövid fitymafék is, vagy a kettõ együtt.
De hogy kell .Majd bejáródik , és akkor más könnyeben megy .
Annál lejjebb már hova akarod húzni? XD Most komolyan
én nekem tök hosszú fitymafékem van!
Honnan tudjuk, hogy zavarni fog-e? Próbáld ki, és kész. Ha fáj, esetleg bereped, akkor kell orvoshoz menni.
Fantasztikus hír, utolsó válaszoló...
utolsó-elõtti... szóval nem utolsó :)
Nekem se megy hátrébb és ez az átlagos. Biztos pornóban láttad hogy teljesen hátra lehet húzni, de ott legtöbbször körülmetéltek a férfiak. Szal ne bánkódj, ha matyinál nincs vele gond akkor sehol se lesz.
Nem tudom, engem kiskoromban körülmetéltek.
"Nekem se megy hátrébb és ez az átlagos. Biztos pornóban láttad (...)" Ember. Az átlagos az, hogy normálisan hátra tudja húzni.
Menj egy autószervízbe, ott van fékpad, gyorsan rámérnek, és kiderül, hogy milyen a féked

A fitymámat le tudom húzni teljesen a makkomról de tovább már nem meg szal a makk alá gyűrődik de tovább nem megy! Ez mitől lehet?

Am meg nyugalmi állapotban ha hátrahuzom teljesen akkor megduzzad alatta az egész és lefele huzza a makkomat a fék.És mikor mereven hátrahúzom érzek szorítást a féknél!Ezek miért lehetnek?Am meg fitymasz?kületem nincs mert normális a fitymám csak mikor feláll és huzogatjátok a b?r nektek laza a makk alatt?

Legjobb válasz: Hali! Igaza lehet elõbbi hozzászólónak. Vsz. tényleg azért mert rövid a kantár. (Frenulum breve) A rövid kantár merev állapotban nem engedi az egyébként kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni, ilyenkor a péniszed alsó felén egy kis feszülõ húrt lát6sz. Sztem ezt láttad, ami feszíti. >> http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re.. Viszont hogy érted azt, hogy "megduzzad?" Megnagyobbodik? Bepiroslik? Fáj? Felmelegszik? Begyullad? Sztem csak feszül a féked, mert nem megy tovább. Hogy miért le7nek, ne kérdezd, mert azt senki nem tudja. Így fejlõdtél ki. Bár nem tudom, most mennyi vagy, de az érdekelne ez a probléma mióta áll fenn, és mennyiben okoz problémát, vagy befolyásol a magabiztosságodban és a szexuális kapcsolataidban? Körbekérdeztél már a témában a családtagjaidnál, szûkebb rokonságodban, hogy arra mi újság? Ez azért le7 érdekes, mert az esetek többségében talál6unk vkit, akinek hasonló problémája lehetett. A családi kóranamnézis, azaz kórtörténet (hogy kinek a korábban milyen betegsége volt a családban...) érdekes lehet, ezért gondolnám hasznosnak, hogy egy kicsit körbenézel a közvetlen környezetedben, (már, ha ne okoz neked problémát egy indiszkrét kérdés feltétele családon ill. nagycsaládon belül...). Akkor talán a megválaszol6atlan "MIÉRT?" kérdésed egy részére is választ szerez7sz. A bõr a makk alatt nálam igen, laza és a tapasztalat szerint a legtöbbnek ien. Bár találkoztam már sráccal, akit uez a kín mardosott, de olyannal is, aki túlesett már a "húrvágáson" (frenulotómián = 5-10 perces ambuláns mûtét, helyi érzéstelenítéssel), emellett körülmetélésen is. Meg is mutatta, de nem nyûgözött le a látvány, ha érted, mire glok... >:/ (Ebben az esetben frenulo- azaz fékplasztikára is szükség lett volna.) Barátilag azért fogadj el egy jótanácsot. Csak akkor vágasd át a kantárt, ha félsz attól, hogy elpattan, - mint a hegedû húrja intenzív játék következtében, - ill. feltétlenül muszáj, mert úgy érzed h. problémát okoz (kiváltképp szex vagy masztizás közben). Viszont azt tudnod kell, hogy ha nem vágatod át, és a hévtõl vezérelve nem bírsz uralkodni magadon... :) úgy félõ, hogy nemi aktus közben elszakadhat, és komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okoz, amit helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével, vagy frenuloplasztikával lehet csak megoldani. Mérlegeld a kockázatot, mielõtt döntesz! Üdv: EE

Hali! Igaza lehet elõbbi hozzászólónak. Vsz. tényleg azért mert rövid a kantár. (Frenulum breve) A rövid kantár merev állapotban nem engedi az egyébként kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni, ilyenkor a péniszed alsó felén egy kis feszülõ húrt lát6sz. Sztem ezt láttad, ami feszíti. >> http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re.. Viszont hogy érted azt, hogy "megduzzad?" Megnagyobbodik? Bepiroslik? Fáj? Felmelegszik? Begyullad? Sztem csak feszül a féked, mert nem megy tovább. Hogy miért le7nek, ne kérdezd, mert azt senki nem tudja. Így fejlõdtél ki. Bár nem tudom, most mennyi vagy, de az érdekelne ez a probléma mióta áll fenn, és mennyiben okoz problémát, vagy befolyásol a magabiztosságodban és a szexuális kapcsolataidban? Körbekérdeztél már a témában a családtagjaidnál, szûkebb rokonságodban, hogy arra mi újság? Ez azért le7 érdekes, mert az esetek többségében talál6unk vkit, akinek hasonló problémája lehetett. A családi kóranamnézis, azaz kórtörténet (hogy kinek a korábban milyen betegsége volt a családban...) érdekes lehet, ezért gondolnám hasznosnak, hogy egy kicsit körbenézel a közvetlen környezetedben, (már, ha ne okoz neked problémát egy indiszkrét kérdés feltétele családon ill. nagycsaládon belül...). Akkor talán a megválaszol6atlan "MIÉRT?" kérdésed egy részére is választ szerez7sz. A bõr a makk alatt nálam igen, laza és a tapasztalat szerint a legtöbbnek ien. Bár találkoztam már sráccal, akit uez a kín mardosott, de olyannal is, aki túlesett már a "húrvágáson" (frenulotómián = 5-10 perces ambuláns mûtét, helyi érzéstelenítéssel), emellett körülmetélésen is. Meg is mutatta, de nem nyûgözött le a látvány, ha érted, mire glok... >:/ (Ebben az esetben frenulo- azaz fékplasztikára is szükség lett volna.) Barátilag azért fogadj el egy jótanácsot. Csak akkor vágasd át a kantárt, ha félsz attól, hogy elpattan, - mint a hegedû húrja intenzív játék következtében, - ill. feltétlenül muszáj, mert úgy érzed h. problémát okoz (kiváltképp szex vagy masztizás közben). Viszont azt tudnod kell, hogy ha nem vágatod át, és a hévtõl vezérelve nem bírsz uralkodni magadon... :) úgy félõ, hogy nemi aktus közben elszakadhat, és komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okoz, amit helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével, vagy frenuloplasztikával lehet csak megoldani. Mérlegeld a kockázatot, mielõtt döntesz! Üdv: EE
Az a legjobb megoldás, ha minél többet megõrzõl a fitymából! Egy kis bemetszés meg szokta oldani a problémát. A körülmetélés után nekem pl ugyanaz a bajom lett, amivel most te szenvedsz, csak másért. A fityma eltávolítása után az abból megmaradt bõrcafatok föltapadtak a makkra, így most kb úgy érzem magam, mintha a makk peremére föl lenne ragasztva egy hurkapálcika, ami random idõben meghúzódik, el lehet képzelni. Persze kizárólag merev állapotban, máskor nincs probléma.... Elképzelhetõ, hogy te nem jársz pórul, de én nem kozkáztatnék. Elég sok kockázattal jár egy ilyen beavatkozás (is) az egyetlen, amit tehetsz, hogy figyelsz rá, hogy a minimális darabokat kelljen eltávolítani, a fitymának funkciója van, bárki mondja, hogy fölösleges, szándékosan hazudik. Van itt egy kis banda, akik körülmetélést reklámoznak évek óta boldog-boldogtalannak. Ezek az emberek nincsenek, csak a virtuális térben, soha nem fognak a szemedbe nézni, amikor úgy lesz romokban a szexuális életed, mint az enyém. Onnantól csak sajnálkozás lesz, széttárt kar és az se személyesen, csak a szokott nagyon sunyi, aljas módon. Átvágni a féket nem vészes, minden egyéb, amúgy funkcióval, idegekkel bíró bõrrészt levágni kockázatos és utólag NEM HELYREHOZHATÓ. Ez a legfontosabb. Utána már, egy teljes körülmetélés után már KÉSÕ, nincs mit tenni. Ezért vigyázz, kinek a "jótanácsát fogadod el". Mondd el a dokinak, hogy minél többet szeretnél megtartani a fitymából és egyes lelkiismeretlen dokinak ne zavarjon az álértetlensége, gúnyos megjegyzései, mert ha bármi probléma van utána, azzal nem tud majd mit kezdeni, csak széttárja a karját. Ahogy itt ezek a körülmetélõs sunyik. Vigyázz magadra!
@18:18-asnak (Kettõvel ezelõtti hozzászólónak) Azt lci fejtsd ki érthetõbben, hogy mit értesz az alatt, h. "...csak a makk "alá" tudom lehúzni jobban nem megy..." Így számomra nem vilibá, hogy mit kérdeznél, hiába sztnék segíteni... (Az elsõ kérdezõ az elején kifejtette, õnála azért ért7tõbb uez a kérdés.) Minden fitymáról úgy glom, hogy a makk alá=mögé lehet hátrahúzni, ez pedig tök normális eddig... Sztem relatív, hogy kinek mi a természetes. Ha panaszmentes, semmi problémád nincs vele, sztem nincs vele gond, sz'al miért ne lenne normális? :) . Várom a problémád/kérdésed egyértelmûsítését! :)
Nálad valószínûleg túl rövid a fitymafék. Egy is bemetszéssel a doki megoldja !
Nekem fitymaszûkületem volt kiskoromban, és megmûtötték. nem volt egy nagy dolog. Ha már pont ez a téma, akkor meg szeretném kérdezni, hogy az normális-e, ha izgalmi állapotban csak a makk "alá" tudom lehúzni jobban nem megy? De nem fáj, semmi és alapállapotban teljesen hátra megy. És mondom elvileg már nincs semmi szûkületem. Szal az a természetes, ha csak odáig megy?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Szal 16 vok olyan nagy problémát nem jelent mert hátra tudom húzni meg picit néha tovább is megy de a makkom az feszül élvezni tudok tõlle ugyan ugy meg huzogatni is és még nem kérdeztem meg senkit mert nemtom még h kezdjem el!Mert apumra gondoltam csak még nem mertem!
A kérdező hozzászólása: de az is lehet nem kérdezem meg hanem elmek a háziorvosunkhoz mert õ urulógus és akkor majd kiderül mi van!
A kérdező hozzászólása: szted meik a jobb megoldás?
Nincs mit! :) Ha apudra gondoltál elõször, akkor egy picit örülök, mert ez alapján azt glom, hogy talán meghitt, jó, netán baráti kapcsolat van köztetek szülõ-gyereki viszonyon felül és talán tudsz vele errõl beszélgetni nemtabuként, (szerencsére manapság már van ilyen apuka is...:) ...Remélem igazam van...). Ha ráhibáztam, merj megbízni benne, és mondd el neki, milyen problémád van. (Ha ezt teszed, talán még boldog is lesz, mert érzi a szeretetedet és a bizalmadat. :) Szerintem egy apával ilyenkor madarat lehetne fogatni.) Csak helyeselni tudom ezt az elgondolásodat! :) (Ha netán mégsem mersz benne megbízni, mert apukádról tudod, hogy nem lehet beszélni errõl, akkor kérj meg a családodból olyasvalakit, aki felnõttkorú és tudsz is errõl beszélni vele, ill. jóban vtok. Félni meg ne félj beszélni róla! Amondó vagyok, hogy minden probléma megoldható, ha felülkerekedsz szégyenérzeteden (nincs miért, nem te te7sz róla, hogy van...) és felhívod rá a figyelmet ott, ahol nyitott fülekre talál, és látod a segítõkészséget. Ha nem beszélsz róla senkinek, csak magadat fogod felemészteni vele, de az elsõ lépés, hogy kiírtad a kérdésedet a fórumba és segítségért kiáltottál azt jelenti, hogy már nem tartod annyira kínosnak a bajodat, mert meg szeretnéd oldani, nem pedig szorongani. Urológushoz sztem mindenképp menj el. De ha nem vagy kellõen magabiztos, nyugodtan szólj apudnak, vagy vkinek akiben bízol és megfelelõ fellépése is van, hogy kísérjen el az urológushoz. Amúgy is 18 év alatt nem végez7õ el mûtét felnõttkorú családtag ill. hozzátartozó írásos beleegyezése nélkül, tehát a konzultáció vki felnõttel elkerül7etlen. Ha pedig tényleg szeretõ apukád van, és úgy mész el az urológushoz, hogy nem szólsz neki, ...le7 szomorú lesz... tudok rá példát. :( Összegezve tehát, sztem szólj elõbb valakinek, azt' utána menj el a dokihoz. Hidd el, neked is jobb lesz utána... :) Azért javaslom a körbekérdezést, - már akivel tudsz errõl normálisan beszélni... - mert úgy glom, hogy talán elõfordulhat az, ha vkinek már a nagycsaládban (tehát apu/anyu ágán) volt ilyen baja, ennek szerepe lehet a genetikai kódod kialakításában, aminek következtében így fejlõdött ki. Amúgy kiskorodban is ilyen volt, haver? Ha van még kérdésed tedd fel bátran! :) Csõ! Üdv: EE

Rövid fitymafék gyanus (eléggé feszül de a makk alá le tudom huzni csak ha elengedem akkor a makk közepéig vissza megy a fityma), de még nem voltam orvósnál, ha gumit huzók rá és nem feszítem a tövéhez akkor felgyûri többi lent?

és az lenne a kérdés h sexnél ez gondot jelentene vagy ha ugy rakom be hogy folyamatosan feszítem a gumit ugy enegedném el?

Legjobb válasz: Nem fogod élvezni

Nem fogod élvezni
A kérdező hozzászólása: értem, de amikor bent van akkor nem fogja le tolni a gumit a fityma?

Az lenne a problémám hogy izgalmi állapotba nem tudom hátra húzni a fitymám. Illetve hátra tudom de csak épp a makk alá de már ott is igen fáj. Ezt miként lehet orvosolni?

Mondjuk nem szükséges még mert 13 éves vagyok de kérdeztem osztálytársaimat ők is azt mondták hogy nem tudják. Ezt kilehet nőni vagy egyértelműen "túl rövid fitymafék"?

Legjobb válasz: Akkor a féked lehet rövid.De bõvebben beszélgethetünk róla privátban is .

Akkor a féked lehet rövid.De bõvebben beszélgethetünk róla privátban is .
Használd. Próbáld hátrahúzni gyakran, és javulni fog a helyzet. Azt is próbáld meg, hogy fogod a fitymád és kinyújtod elõre, szép feszesre, de úgy hogy ne fájjon, és csináld ezt rendszeresen, pár percig minden alkalommal. A fitymaféket is lehet edzeni, ha csak pár millimétert nyúlik máris jobb a helyzet...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!