Találatok a következő kifejezésre: A fitymám tudom makk (30 db)

A fitymámat csak a makkomig tudom hátrahúzni ez normális? Még szűz vagyok csak normális válaszokat szeretnék

Legjobb válasz: Nem tudod "kibuktatni" a makkodat? Akkor vagy fitymaszûkületed van, vagy rövid a fityma féked.

Nem tudod "kibuktatni" a makkodat? Akkor vagy fitymaszûkületed van, vagy rövid a fityma féked.
he??
NEHARAGUDJ.DE EZ MÁR CSECSEMÖKORBAN EL KELLET VOLNA RENDEZNI ANYUKÁDNAK HOGY NE LEGYEN FIGYMA SZÜKÜLETED.HA RENDESEN FELL LET HUZVA.CSECSEMÖKORBAN.S ODA LET FIGYELVE HOGY A FEHÉR VÁLADÉK NE KEMÉNYXEDJEN VAGY CSOMOSODJON AKOR RENDBE KELL LENNIE.EGY KÉT FIUGYERMEKES ANYUKA.REDSZERESEN MOSD .JA S A LAKTACID FENIMA INTIM MOSAKODO GÉLT ODA LENTRE MÉG A FÉRJEM IS HASZNÁLJA.RENDESEN HUZD FEL MOSAKODÁSKOR.S RÖKTÖN VISZA.ÉS HA NEM MULIK.URULOGUS.AZTHISZEM.JA SZERINTEM NEM NORMÁLIS MERT A KISFIAM S A PÁROMIS A BÖRT, 88LEHET EMBERFÜGÖ?88 A MAKK ALÁ TUDJA HUZNI KB.FÉL -EGY CENTIRE.SOK SIKERT.
16 éves koromig én sem tudtam TELJESEN visszahúzni az elõbõrt fájdalom nélkül - de utána igen! Víz + szappan minden nap, az ugye megvan. Körülmetélni semmiképpen ne hagyd magad! Engem arre akart rádumálni vmi kontár "iskolaorvos", talán zsidónak nézett :)
Bátyámnak (tényleg neki, és nem nekem :D ) volt olyan kiskorában (kb 6-9 éves kora környékén), hogy valamiért letapadt körbe, de nagyon, és az orvos valami alkalmas eszközt körbefuttatott, ezzel felszakítva, és utána minden rendben volt nála. Érthetõ, hogy bátyám errõl soha nem beszélt, nekem is anyum mesélte el olyan 7 éves koromban, amikor szintén hasonló problémám volt, csak kisebb mértékben. Azt hiszem az enyémet is látta orvos, de ahhoz nem nyúlt hozzá. Helyette minden fürdésnél húzogatnom kellett (nem, nem úgy, ahogy a mostani koromban asszociálok a húzogatásra :D), és szépen lassan normális lett pár hét alatt. Azóta is különösen odafigyelek a tisztán tartására, mert mintha valami olyasmirõl lett volna szó, hogy valami lerakódik oda, és az tapasztja össze a bõrt. A lényeg, ha nagyon félénk vagy, akkor próbáld elõször ezt (nyilván nem szabad annyira erõltetni, hogy fájjon), de ha pár hét alatt nincs változás, mindenképpen orvos. Amúgy meg, ha komoly, határozott, lélekben erõs stb, stb, szóval férfi vagy, akkor most elmész a doktorhoz, és biztosra mész. A félelem gyengeség, ráadásul ez a Te érdeked, hogy minél hamarabb megoldódjon. Mellesleg szerintem a szüzességnek semmi köze a dologhoz.
Nekem is így volt nem tudtam hátra hízni rendesen, sõt a felénél teljesen leszoritotta a makkot, de az a lényeg hogy miután voltam lánnyal ez elmult, fogalmam sincs hogyan de mostmár minden oké vele:P
Ha elmész egy urológiai szakrendelésre mindent elmondanak. Ne aggódj, nem Te vagy a elsõ többszázezren vannak így.
hagyjátok már, lehet hogy még olyan fiatal hogy nem szakadt fel neki.
ez nem normális (ez elég normális válasz?)
Nekem is ilyen volt. De a makknal egy pici reszen le volt jöve a makkrol. Aztan mindig amikor felallt önkielegitettem es az egyre repedt körbe anelkül, hogy fajt volna. Nem mertem elmenni az orvoshoz igy inkabb kicsit - amior jo kemenyre allt, huzogattam lefele. Na igy sokszor el is mentem, nem is volt rossz. Egyszer csak elindult es körbe szakadt, de nem azonnal, hanem kb. 1 honap telt el. Minel jobban ment körbe, annal jobban huzogattam, mert mar szerettem volna tul lenni. Egyszer sem fajt.

Enyhe fityma szûkületem van ( makk alá le tudom huzni de vissza megy a makkra) és az lenne a próblémám hogy több ovszert is próbáltam, meg találtam a méretem csak egy kicsit le tolja a fityma?

egyszer voltom orvosnál azt mondta nem vészes de meg kell csináltattni...(körül metélést ajánlott de azt nem akarok és elmegyek másik dokihoz) de addig is ilyen kor mi van???

Legjobb válasz: Körül kéne metélni, b*szdmeg. Az orvos nem poénból mondja, következményei lehetnek annak, ha nem mûtteted meg. Másik orvos sem fog mást ajánlani.

Körül kéne metélni, b*szdmeg. Az orvos nem poénból mondja, következményei lehetnek annak, ha nem mûtteted meg. Másik orvos sem fog mást ajánlani.
Igazából az is elég lenne, ha csak a figymafékedet vágnák át... Ezt beszél meg az orvossal. Ne akarj körülmetélt lenni:D nem úgy, mintha én az lennék, de énse szeretném, ha a farkam bõrét vagdosnák..
A kérdező hozzászólása: nem ez volt a kérdés!!! munkám miatt nem tudom rögtön meg oldani ezért kéne akérdésre válaszolni :)
Szerintem semmi nincs abban, ha az ember körül van metélve. Sok embernek van fitymaszûkülete. A páromnak is lenyesték a felesleges bõrt, és nagyon szép farka van. Csináltasd meg a mûtétet, 1-2 óra, ha nem pornós vagy, a munkában sem fog hátráltatni.
A kérdező hozzászólása: ajj tudom meg is akarom de fizikai munkát végzek és kell 2 hét pihenés és nem lehete akaármikor megcsináltattni... de addig is a kérdésre válaszolna valaki? :)
Szerintem meg rosszabb, nekem levagtak az egesz elobort es csak a hatranyat latom. Fajdalmas, a szex rosszabb, a makk erzeketlen, semmilyen szempontbol nem lett jo, kb az egesz eletemet tonkretette, tulzas nelkul. Vigyazz, kire hallgatsz itt!
A pénisz tengelyére merõlegesen van ez a két kis csík? Ez akkor fityma szûkület, sajnos nem fogod megúszni az orvost.
Vagy a pénisz tengelyével párhuzamos 4-5mm-es inkább repedés ez? Akkor még most kezdõdik a fitymaszûkület. De akkor is az lesz a vége. Még ilyenkor kenõccsel javítható de gyorsan menj orvoshoz.
ha eddig letudta huzni 14even at hogy lenne szukulet ez mas de ne durvan huzd le es kezd ejl hokizni igy meguszhatod a dokit
A kérdező hozzászólása: hát nekem volt régebben h merev állapotban nem akart lejönni de próbálgattam és sikerült fájdalom nélkül.. de ez nem két nagy csík és a fitymám belsõ részének a tetején van egymás mellett.. de most is csak merev állapotban jön le nehezebben
Nálad nincsen szükület, de ha teszel rá valamilyen zsirosabb kézkémet, könnyedén fog az csúszkálni .A kenõcstõl lágyul is bõröd , csak szorgalmasan gyakoroljál
Hali! És ez azóta keletkezett, hogy "viszonylag sikerült" megoldanod magadnak azt, hogy nehezebben jöjjön hátra a fitymád? Vagy mióta tart ez az állapot? Üdv: EE
A kérdező hozzászólása: Hi ! Hát a csík az kb 3 napja
_ Elõzmények? (Viszketés, bepirosodás, ... ilyenek?) _ Hogyan alakult ez ki? _ Csináltál vmi olyasmit, amivel esetleg te ezt elõidéz7ted magadnak? _ A fitymaszûkületed helyéhez képest hol alakult ez ki? _ Egyáltalán... teljesen sikerült a szûkületedet megszüntetned? Üdv: EE ......(^|^|^)

Merev állapotba teljesen hátra tudom huzni a fitymám de fék huzza hátra a makkom de nem fáj. Ha nagyon durva fel áll marad egy kis bõrgyûrû de ez se fáj. Meg ha gumit felhuzom a makkom alatt ott a bõrgyûrû és mozog ez baj? Emiatt lecsuszhat a gumi?

fityma féket lekéne vágatni? és emiatt lecsuszhat a gumi?

Legjobb válasz: Ha a fék lehúzza a makkot, akkor lehet, hogy egy kissé rövid! Ha szexuális együttlét vagy maszturbáció közben fájdalmat okoz, megsérül, vagy elszakad, akkor érdemes orvoshoz fordulni vele. A bõrgyûrû okát látatlanban nehéz megmondani, de ez lehet akár fitymaszûkület is. Ha bizonytalan vagy érdemes lenne orvossal megnézetni, akinek fel is tehetnéd a kérdéseidet! Azt nem hiszem, hogy a gumi emiatt lecsúszna.

Ha a fék lehúzza a makkot, akkor lehet, hogy egy kissé rövid! Ha szexuális együttlét vagy maszturbáció közben fájdalmat okoz, megsérül, vagy elszakad, akkor érdemes orvoshoz fordulni vele. A bõrgyûrû okát látatlanban nehéz megmondani, de ez lehet akár fitymaszûkület is. Ha bizonytalan vagy érdemes lenne orvossal megnézetni, akinek fel is tehetnéd a kérdéseidet! Azt nem hiszem, hogy a gumi emiatt lecsúszna.
Ha így sem fáj, úgy sem fáj akkor nincs baj, de ha úgy érzed hogy a féked gátol, akkor a féket szokták átvágni, van olyan is aki durván sexel, vadul kicsit és elszakad a fékje, de az meggyógyul magától, ahhoz doki nem kell, csak azért fájdalmas eléggé.Ha zavar menj el dokihoz és nézesd meg.
nem kell automatikusan tágítsd szorgosan
Magától nem kell hátrahúzodnia, viszont ha kicsit úgy érzed amikor hátra húzod mereven, hogy feszül, vagy fáj a fitymád, akkor este meleg vízben ezentúl húzkod hátra a fitymád és ezzel tudod tornáztatni, akkor lesz hatásos ha már merev a péniszed és úgy húzod többször hátra a fitymád.
Nem, NEM KELL automatikusan lecsúsznia a fitymának mereven. ELÉG, ha teljesen le tudod húzni a makkról. Ha ez nem megy, azt okozhatja fitymaszûkület vagy rövid fitymafék is, vagy a kettõ együtt.
De hogy kell .Majd bejáródik , és akkor más könnyeben megy .

Merev állapotban a hímvesszőmön a fityma lecsúszik, utána viszont nem tudom visszahúzni, hogy ismét betakarja a makkot, és kicsit fáj is. Mitől lehet ez?

Mivel a fityma lecsúszik, ezért szerintem nem fitymaszűkület áll a dolog hátterében.

Legjobb válasz: A fitymád hátra csúszik,és azért nem nagyon akar visszamenni,mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással ,már annyit tágul is ,hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja ,és nem valami mûtétet

A fitymád hátra csúszik, és azért nem nagyon akar visszamenni, mert van egy enyhe szûkületed.Némi kis babaolaj rácseppentésével már ez egész könnyen megy. Több gyakorlással , már annyit tágul is , hogy az olajat is el lehet hagyni.Ez nem 1-2 nap alatt oldódik meg . Ilyenre még a doki ezt ajánlja , és nem valami mûtétet
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszod, feltétlen kipróbálom!
Szia! A kicsit fáj, az mit jelent? mármint miért fáj, szorítja a péniszt a bõr, vagy csak az fáj, hogy fedetlen az érzékeny makk? Az is lehet, hogy csak annyi a baj, hogy a fitymád nem pödrõdik ki hátrahúzáskor és így amikor megpróbálod elõretolni, beakad a makk peremébe. Ha kicsit tovább húzod hátra akkor ki fog fordulni és jobb lesz.
A kérdező hozzászólása: Szorítja a bõr a péniszt, meg a makk is érzékeny érintésre.
Akkor egy enyhe fitymaszûkületrõl van mégis szó, kicsit edzened kéne a bõrt és akkor jobb lesz. Leírhatom részletesebben ha érdekel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólásokat, pénteken lesz a mûtétem... részleges körülmetélés lesz. Írok majd, hogy sikerült, ha érdekel! :)
Ja hogy te ugyanaz vagy, mint amaz. Hát ez alapján a leírás alapján valószínûleg tényleg hót felesleges bármennyire is körülmetélni, mert tényleg csak egy igazán enyhe szûkületrõl van szó, de ha ennyire biztos vagy a dologban, akkor hajrá.

A fitymámat le tudom húzni teljesen a makkomról de tovább már nem meg szal a makk alá gyűrődik de tovább nem megy! Ez mitől lehet?

Am meg nyugalmi állapotban ha hátrahuzom teljesen akkor megduzzad alatta az egész és lefele huzza a makkomat a fék.És mikor mereven hátrahúzom érzek szorítást a féknél!Ezek miért lehetnek?Am meg fitymasz?kületem nincs mert normális a fitymám csak mikor feláll és huzogatjátok a b?r nektek laza a makk alatt?

Legjobb válasz: Hali! Igaza lehet elõbbi hozzászólónak. Vsz. tényleg azért mert rövid a kantár. (Frenulum breve) A rövid kantár merev állapotban nem engedi az egyébként kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni, ilyenkor a péniszed alsó felén egy kis feszülõ húrt lát6sz. Sztem ezt láttad, ami feszíti. >> http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re.. Viszont hogy érted azt, hogy "megduzzad?" Megnagyobbodik? Bepiroslik? Fáj? Felmelegszik? Begyullad? Sztem csak feszül a féked, mert nem megy tovább. Hogy miért le7nek, ne kérdezd, mert azt senki nem tudja. Így fejlõdtél ki. Bár nem tudom, most mennyi vagy, de az érdekelne ez a probléma mióta áll fenn, és mennyiben okoz problémát, vagy befolyásol a magabiztosságodban és a szexuális kapcsolataidban? Körbekérdeztél már a témában a családtagjaidnál, szûkebb rokonságodban, hogy arra mi újság? Ez azért le7 érdekes, mert az esetek többségében talál6unk vkit, akinek hasonló problémája lehetett. A családi kóranamnézis, azaz kórtörténet (hogy kinek a korábban milyen betegsége volt a családban...) érdekes lehet, ezért gondolnám hasznosnak, hogy egy kicsit körbenézel a közvetlen környezetedben, (már, ha ne okoz neked problémát egy indiszkrét kérdés feltétele családon ill. nagycsaládon belül...). Akkor talán a megválaszol6atlan "MIÉRT?" kérdésed egy részére is választ szerez7sz. A bõr a makk alatt nálam igen, laza és a tapasztalat szerint a legtöbbnek ien. Bár találkoztam már sráccal, akit uez a kín mardosott, de olyannal is, aki túlesett már a "húrvágáson" (frenulotómián = 5-10 perces ambuláns mûtét, helyi érzéstelenítéssel), emellett körülmetélésen is. Meg is mutatta, de nem nyûgözött le a látvány, ha érted, mire glok... >:/ (Ebben az esetben frenulo- azaz fékplasztikára is szükség lett volna.) Barátilag azért fogadj el egy jótanácsot. Csak akkor vágasd át a kantárt, ha félsz attól, hogy elpattan, - mint a hegedû húrja intenzív játék következtében, - ill. feltétlenül muszáj, mert úgy érzed h. problémát okoz (kiváltképp szex vagy masztizás közben). Viszont azt tudnod kell, hogy ha nem vágatod át, és a hévtõl vezérelve nem bírsz uralkodni magadon... :) úgy félõ, hogy nemi aktus közben elszakadhat, és komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okoz, amit helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével, vagy frenuloplasztikával lehet csak megoldani. Mérlegeld a kockázatot, mielõtt döntesz! Üdv: EE

Hali! Igaza lehet elõbbi hozzászólónak. Vsz. tényleg azért mert rövid a kantár. (Frenulum breve) A rövid kantár merev állapotban nem engedi az egyébként kellõ tágasságú fitymát hátracsúszni, ilyenkor a péniszed alsó felén egy kis feszülõ húrt lát6sz. Sztem ezt láttad, ami feszíti. >> http://www.hazipatika.com/articles/Fitymaszukulet_masodik_re.. Viszont hogy érted azt, hogy "megduzzad?" Megnagyobbodik? Bepiroslik? Fáj? Felmelegszik? Begyullad? Sztem csak feszül a féked, mert nem megy tovább. Hogy miért le7nek, ne kérdezd, mert azt senki nem tudja. Így fejlõdtél ki. Bár nem tudom, most mennyi vagy, de az érdekelne ez a probléma mióta áll fenn, és mennyiben okoz problémát, vagy befolyásol a magabiztosságodban és a szexuális kapcsolataidban? Körbekérdeztél már a témában a családtagjaidnál, szûkebb rokonságodban, hogy arra mi újság? Ez azért le7 érdekes, mert az esetek többségében talál6unk vkit, akinek hasonló problémája lehetett. A családi kóranamnézis, azaz kórtörténet (hogy kinek a korábban milyen betegsége volt a családban...) érdekes lehet, ezért gondolnám hasznosnak, hogy egy kicsit körbenézel a közvetlen környezetedben, (már, ha ne okoz neked problémát egy indiszkrét kérdés feltétele családon ill. nagycsaládon belül...). Akkor talán a megválaszol6atlan "MIÉRT?" kérdésed egy részére is választ szerez7sz. A bõr a makk alatt nálam igen, laza és a tapasztalat szerint a legtöbbnek ien. Bár találkoztam már sráccal, akit uez a kín mardosott, de olyannal is, aki túlesett már a "húrvágáson" (frenulotómián = 5-10 perces ambuláns mûtét, helyi érzéstelenítéssel), emellett körülmetélésen is. Meg is mutatta, de nem nyûgözött le a látvány, ha érted, mire glok... >:/ (Ebben az esetben frenulo- azaz fékplasztikára is szükség lett volna.) Barátilag azért fogadj el egy jótanácsot. Csak akkor vágasd át a kantárt, ha félsz attól, hogy elpattan, - mint a hegedû húrja intenzív játék következtében, - ill. feltétlenül muszáj, mert úgy érzed h. problémát okoz (kiváltképp szex vagy masztizás közben). Viszont azt tudnod kell, hogy ha nem vágatod át, és a hévtõl vezérelve nem bírsz uralkodni magadon... :) úgy félõ, hogy nemi aktus közben elszakadhat, és komoly, néha nehezen csillapítható vérzést okoz, amit helyi érzéstelenítésben egy öltés behelyezésével, vagy frenuloplasztikával lehet csak megoldani. Mérlegeld a kockázatot, mielõtt döntesz! Üdv: EE
Az a legjobb megoldás, ha minél többet megõrzõl a fitymából! Egy kis bemetszés meg szokta oldani a problémát. A körülmetélés után nekem pl ugyanaz a bajom lett, amivel most te szenvedsz, csak másért. A fityma eltávolítása után az abból megmaradt bõrcafatok föltapadtak a makkra, így most kb úgy érzem magam, mintha a makk peremére föl lenne ragasztva egy hurkapálcika, ami random idõben meghúzódik, el lehet képzelni. Persze kizárólag merev állapotban, máskor nincs probléma.... Elképzelhetõ, hogy te nem jársz pórul, de én nem kozkáztatnék. Elég sok kockázattal jár egy ilyen beavatkozás (is) az egyetlen, amit tehetsz, hogy figyelsz rá, hogy a minimális darabokat kelljen eltávolítani, a fitymának funkciója van, bárki mondja, hogy fölösleges, szándékosan hazudik. Van itt egy kis banda, akik körülmetélést reklámoznak évek óta boldog-boldogtalannak. Ezek az emberek nincsenek, csak a virtuális térben, soha nem fognak a szemedbe nézni, amikor úgy lesz romokban a szexuális életed, mint az enyém. Onnantól csak sajnálkozás lesz, széttárt kar és az se személyesen, csak a szokott nagyon sunyi, aljas módon. Átvágni a féket nem vészes, minden egyéb, amúgy funkcióval, idegekkel bíró bõrrészt levágni kockázatos és utólag NEM HELYREHOZHATÓ. Ez a legfontosabb. Utána már, egy teljes körülmetélés után már KÉSÕ, nincs mit tenni. Ezért vigyázz, kinek a "jótanácsát fogadod el". Mondd el a dokinak, hogy minél többet szeretnél megtartani a fitymából és egyes lelkiismeretlen dokinak ne zavarjon az álértetlensége, gúnyos megjegyzései, mert ha bármi probléma van utána, azzal nem tud majd mit kezdeni, csak széttárja a karját. Ahogy itt ezek a körülmetélõs sunyik. Vigyázz magadra!
@18:18-asnak (Kettõvel ezelõtti hozzászólónak) Azt lci fejtsd ki érthetõbben, hogy mit értesz az alatt, h. "...csak a makk "alá" tudom lehúzni jobban nem megy..." Így számomra nem vilibá, hogy mit kérdeznél, hiába sztnék segíteni... (Az elsõ kérdezõ az elején kifejtette, õnála azért ért7tõbb uez a kérdés.) Minden fitymáról úgy glom, hogy a makk alá=mögé lehet hátrahúzni, ez pedig tök normális eddig... Sztem relatív, hogy kinek mi a természetes. Ha panaszmentes, semmi problémád nincs vele, sztem nincs vele gond, sz'al miért ne lenne normális? :) . Várom a problémád/kérdésed egyértelmûsítését! :)
Nálad valószínûleg túl rövid a fitymafék. Egy is bemetszéssel a doki megoldja !
Nekem fitymaszûkületem volt kiskoromban, és megmûtötték. nem volt egy nagy dolog. Ha már pont ez a téma, akkor meg szeretném kérdezni, hogy az normális-e, ha izgalmi állapotban csak a makk "alá" tudom lehúzni jobban nem megy? De nem fáj, semmi és alapállapotban teljesen hátra megy. És mondom elvileg már nincs semmi szûkületem. Szal az a természetes, ha csak odáig megy?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Szal 16 vok olyan nagy problémát nem jelent mert hátra tudom húzni meg picit néha tovább is megy de a makkom az feszül élvezni tudok tõlle ugyan ugy meg huzogatni is és még nem kérdeztem meg senkit mert nemtom még h kezdjem el!Mert apumra gondoltam csak még nem mertem!
A kérdező hozzászólása: de az is lehet nem kérdezem meg hanem elmek a háziorvosunkhoz mert õ urulógus és akkor majd kiderül mi van!
A kérdező hozzászólása: szted meik a jobb megoldás?
Nincs mit! :) Ha apudra gondoltál elõször, akkor egy picit örülök, mert ez alapján azt glom, hogy talán meghitt, jó, netán baráti kapcsolat van köztetek szülõ-gyereki viszonyon felül és talán tudsz vele errõl beszélgetni nemtabuként, (szerencsére manapság már van ilyen apuka is...:) ...Remélem igazam van...). Ha ráhibáztam, merj megbízni benne, és mondd el neki, milyen problémád van. (Ha ezt teszed, talán még boldog is lesz, mert érzi a szeretetedet és a bizalmadat. :) Szerintem egy apával ilyenkor madarat lehetne fogatni.) Csak helyeselni tudom ezt az elgondolásodat! :) (Ha netán mégsem mersz benne megbízni, mert apukádról tudod, hogy nem lehet beszélni errõl, akkor kérj meg a családodból olyasvalakit, aki felnõttkorú és tudsz is errõl beszélni vele, ill. jóban vtok. Félni meg ne félj beszélni róla! Amondó vagyok, hogy minden probléma megoldható, ha felülkerekedsz szégyenérzeteden (nincs miért, nem te te7sz róla, hogy van...) és felhívod rá a figyelmet ott, ahol nyitott fülekre talál, és látod a segítõkészséget. Ha nem beszélsz róla senkinek, csak magadat fogod felemészteni vele, de az elsõ lépés, hogy kiírtad a kérdésedet a fórumba és segítségért kiáltottál azt jelenti, hogy már nem tartod annyira kínosnak a bajodat, mert meg szeretnéd oldani, nem pedig szorongani. Urológushoz sztem mindenképp menj el. De ha nem vagy kellõen magabiztos, nyugodtan szólj apudnak, vagy vkinek akiben bízol és megfelelõ fellépése is van, hogy kísérjen el az urológushoz. Amúgy is 18 év alatt nem végez7õ el mûtét felnõttkorú családtag ill. hozzátartozó írásos beleegyezése nélkül, tehát a konzultáció vki felnõttel elkerül7etlen. Ha pedig tényleg szeretõ apukád van, és úgy mész el az urológushoz, hogy nem szólsz neki, ...le7 szomorú lesz... tudok rá példát. :( Összegezve tehát, sztem szólj elõbb valakinek, azt' utána menj el a dokihoz. Hidd el, neked is jobb lesz utána... :) Azért javaslom a körbekérdezést, - már akivel tudsz errõl normálisan beszélni... - mert úgy glom, hogy talán elõfordulhat az, ha vkinek már a nagycsaládban (tehát apu/anyu ágán) volt ilyen baja, ennek szerepe lehet a genetikai kódod kialakításában, aminek következtében így fejlõdött ki. Amúgy kiskorodban is ilyen volt, haver? Ha van még kérdésed tedd fel bátran! :) Csõ! Üdv: EE

Rövid fitymafék gyanus (eléggé feszül de a makk alá le tudom huzni csak ha elengedem akkor a makk közepéig vissza megy a fityma), de még nem voltam orvósnál, ha gumit huzók rá és nem feszítem a tövéhez akkor felgyûri többi lent?

és az lenne a kérdés h sexnél ez gondot jelentene vagy ha ugy rakom be hogy folyamatosan feszítem a gumit ugy enegedném el?

Legjobb válasz: Nem fogod élvezni

Nem fogod élvezni
A kérdező hozzászólása: értem, de amikor bent van akkor nem fogja le tolni a gumit a fityma?
egyszer nekem is volt ilyen, pedig én se szexelek... én is kíváncsi vagyok rá
Allergiás lehet az alsógatyád anyagára.
h sokat vered.attól van.és ezért kiszárad.Túl fönt tartod a bõrt és hozzá ér a makkodhoz az ujjad és kicseszered.
Nem mosod eleget!
az gomba is lehet.elmúlik nem kell aggódni.
Hát nem tudom, ha gombás akkor nehezen múlik el kezelés nélkül.
A kérdező hozzászólása: az elsõ hozzászólótól kérdezem hogy neki mi volt? elmúlt magától? és a gomba szerintem nem valószínû mert ahogy néztem a neten akkor valami váladék is van, nekem viszont nincs semmi ilyesmi.
a gomba viszketne is.a 2 válasz a legvalószinûbb.
vagy a 3.-ik
Orvos! Ha mosás után sem megy! De ne erölködj!
A kérdező hozzászólása: de ezt hogy hívják vagy mi a baja hogy oda ragatt ?
fúj te undorító g**i, biztos vagy fél évig nem fürödtél te makkhuszár!
Szia. Amennyiben kb 20 éves alatt vagy, akkor ne parázz. Biztos mindenki orvost ajánl, , mert megijednek, h mi lehet a bajod. De hidd el, mivel õ nem ér rá szépen szétválasztani a leragadt bõrt, ezért levágja egy szikével. Így viszont nem z eredeti határfelületnél fogja elvágni. Vagyis inkább a legjobb, h napi többször lesz merevedésed (okozz magadnak:) ), és így majd elválik egy idõ után. Nekem is ez volt. És megoldódott. 20/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!