Találatok a következő kifejezésre: A filmekben az a (1213 db)

Ilyet csak külföldrõl lehet rendelni szerintem. Amúgy ezt találtam: http://www.luxaddiction.com/

Mien programmal csinálják a filmekben azokat az effekteket amik vannak ilyen katasztrofa filmekbe pl. ledol a hid, . Stb?

van valmi hasonlo program amivel kiprobalnam magam benne,hogy miket lehet vele kesziteni?

Legjobb válasz: Adobe after effect

Adobe after effect
Rosszul tudod. Csak te vagy analfabéta.
A kérdező hozzászólása: Nem, és... Ha jól tudom vesszõ utnán nem jöhet és a te mondatodnál- hiba, most már te is analfabéta vagy.
Nem, és éppen ezért nem is megyek szlovák oldalra kérdezõsködni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Neked kulon koszonet, hogy megvedtel. Nem Magyaroszagon elek amugy, de persze ez nem jogosit fel, hogy elirjak valmit./vagy , hogy ne tudjak egyaltalan irni/ Valaki ezt tud, valaki mast tud.pl te nem tudnal szlovakul irni..
Ez nem magyar szöveg, csak az szeretne lenni, és igen, leszakad az ég. Itt vagyunk a XXI. században, és a fél ország analfabéta. Ráadásul a hozzád hasonló majmok szerint ez nem is probléma.
mért kell minden egyes kérdés alá odaírni, h tanuljon meg írni? elírt valamit, na bumm. Most mi lesz? leszakadt az ég? megértetted a kérdés, nem? akkor meg? fikázzad magadat inkább pl. azért, mert nem érted a magyar szöveget és nem arra válaszolsz. h*lye
Szerintem elõbb tanulj meg írni, aztán jöhet a grafikus munka.
Azt ugye tudod, hogyha komolyan foglalkozol vele akkor évek múlva el tudod kezdeni, és pár hónap/év alatt befejezel egy 3 perces videót.
kezdésnek ajánlom a photoshop nevû programot. Azzal csak képet lehet szerkeszteni. De ha az megy, akkor válthatsz videóra.
A kérdező hozzászólása: Kössz az információt. Legyen további szép napod!

Miért nem fogadja el a moderátor az a kérdést hogy hol lehet filmeket letölteni?

Legjobb válasz: A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.

A filmeket szerzõi jog védi, ha valaki ilyen anyagot terjeszt azzal bûncselekményt követ el. Ha valaki megosztja a jogsértõ linket, akkor az oldal is bûnrészessé válik, elõfordulhat hogy jogvédõk kötelezik az eltávolítást vagy büntetést szabnak ki. De ezen kívül: van az oldalnak egy szabályzata, amiben lefektetik hogy mit lehet és mit nem. Tilos letöltést megosztani. Tilos kérni is. Te egyrészt kérést tettél fel, ami nem kérdés. Másrészt olyat kértél amire nem lehet válaszolni mert törölnék.
A kérdező hozzászólása: oké köszi és bocsi ha megsértettem a szabályzatot!:S
A kérdező hozzászólása: és még annyi hogy ha megnyitok bármilyen online oldalt ahol meg lehet nézni filmeket akkor azt írja hogy az eset smart setyurity 6 nem engedi megnyitni az oldalt! ez mi? és akkor nem tudok online filmet nézni?

Fiúk, ahogy a filmeken cibálják a nők a palik szerszámát az a való életben nem túl durva, nem fáj nektek?

Még nem voltam senkivel, nem tudom, de azért biztos fájhat, ha túl vad az emberlánya.

Legjobb válasz: ami a filmekben van, annak egy részét soha nem élvezném. síkosítás nélkül valóban fájni tud a fverés

ami a filmekben van, annak egy részét soha nem élvezném. síkosítás nélkül valóban fájni tud a fverés
Tehát akkor neked a Brazzers az szemét?
Még nem tudom, mert nem jártam még ott :) )))
Azt is toltam eleget LAN -ban :) )))
a brazzers a legnagyobb fostenger a világon. dowdnak van igaza, kár hogy a többi férfi szerint az üvöltözõs, seggbe köpködõs ba.szós pornó az igazi és a követendõ példa.
17 ne altalanosits :) dowd-al egyezik a velemenyunk a pornorol. meg ugy alapvetoen sok egyeb masban is hasonloan gondolkodunk. ja, tudom. kivetel erositi a szabalyt. tehat lehet altalanositani. :)
Nekem az x-art se tetszik, mert az meg túl nõies és romantikus. Az amatõr pornók a legjobbak, ahol az emberek tényleg szeretik egymást és úgy csinálják.
Sok a pornó kislány
#10: A havert dude-nak írjuk, nem dowd-nak. Az én barátom élvezi. Szerintem király, de mint már írták sokan, változó.
21: tudom. es a szlengrol hallottal mar? valamint a szojatekrol es egyeb hasonlo esetekrol? :)
A mainstream pornó (brazzers, bangbros és tsai) és a mûvésziesebb pornó (x-art, joymii, passionhd és tsai) között kb. annyi a különbség, mint a vad szex és a romantikus szex között. Én is inkább az utóbbiak mellett teszem le a voksom (mûvészi poresz és romantikus szex), de van, hogy jó néha bedurvulni és kicsit ösztönösebben gyûrni a lepedõt. A kérdésre pedig annyit tudok mondani, hogy ezt is embere válogatja. Én például nem szeretem a vad cibálást, akkor inkább legyen lassabb, intenzívebb és adjon hozzá plusz dolgokat (finoman, halkan beszéljen hozzám, nézzen a szemembe közben, csókoljon meg stb.) és tutira a plafonig fogok spriccelni.:)
9. Elválasztom a mainstream pornót a szexfilmektõl. Az amatõr házi filmek, az X-art, hegre-art, ifeelmyslefg videók roppant igényesek, szépek, életszerû karakterek, történet, nagyon szépen ábrázolva, valódi élvezésekkel, technikákkal nagyon hasznosak, és szeretem õket. "nõi pornórnak" neveznétek. Ezt szivbesen nézem, szoktam is. És nagyjából egy fél terra gyûjteményem van a házi NAS-on :) )) A mainstream pornó (és már kovi is ide sorolandó) mûanyag/trampli nõk, életszerûtlen történet, tragikus technikák, mûnyögések, beállitott 20 perces reszelés, szabályosan visszataszitó megoldások, és az egész kb: úgy hiteltelen szemét ahogyan van. Ilyet gyakorlatilag nem nézek. Ennél még a 70'-80'-as évek filmjei is sokkal jobbak!
dowd: az nekem kimaradt. inkabb unreal tournamentet meg quake-t nyomtunk a haverokkal :D
nem vagyunk egyformak, lehet hogy valaki azt is elvezi. amikor majd odaig eljutsz valakivel, ugyis kiderul. jo esetben ra fog vezetni arra, hogy o hogyan szereti. rosszabb esetben neked kell kideriteni a reakcio alapjan :) ja igen, es meg az is mukodik, ha megkerdezed, hogyan csinald. sot, szamomra pl vonzo es izgato, ha a baratnom megkerdezi, hogyan szeretnem es utana ugy csinalja. jo dolog tanitgatni, ha van ra fogekony alany :)
Pesze hogy fáj, de megéri oh yeah!
Ha nagyon fel vagyok izgulva, akkor az elnyomja a fájdalmat meg a kellemetlen érzéseket. Olyankor nem kell sajnálni a szerszámot. Jól esik ha kemény vele a csaj. Az más kérdés, hogy utána azért van hogy picit kellemetlen ha ki van dörzsölve a bõr stb... de megéri.:D
Ami a pornófilmekben látható az arra tökéletes, hogy megtanuld HOGYAN NE! Csak minõségi szinte már mûvészi szexfilmet szabad nézni, illetve amatõr házi videókat, vagy kifejezetten oktató jellegû filmet. A pornóban nem csinálják jól, ráadásul direkt, hogy ne menjen el a partner, és ne 22x kelljen felvenni a jelenetet.
Nem tudom mirõl beszélnek az elõttem szólók, de nekem semmi gondom nincs azzal, hogy ha ezerrel dolgozik egy csaj a farkamon. Másrészt ezt a pornó utálatot soha nem fogom megérteni, írtam már ki kérdést is, de soha nem jön válasz. Nem értem, hol vannak ilyenkor a Down szindrómás válaszolók;)
Itt vagyok :) )) (és Dowd)
én az exemnek mindig erõsebben csináltam és hozzá szoktam aztán a mostani mondta h ez neki fáj szóval kinek mi a jó
Na ha itt vagy. Most leírom, h az elõéletemmel kapcsolatos véleményed már most nem érdekel. Szal lehetõleg ne erre fókuszálj! De mindenek elõtt egy kérdés. Mit jelent neked a pornó?
feltetelezem, DOWD-nak semmi koze a DOWN szindromahoz. es duuuud-nak kell kiejteni a nevet, ha az angolbol indulok ki :) es ebben a formaban "havert" jelent pl. meg sok egyebet is, de eleg megnezni a nagy lebowski c. filmet es maris sok minden vilagos lesz :)
10. Vagy a DeusEx egyik karakter :DDD (régi nagy kedvenc játékom :) )
Nekem a csaj szopja ne verje.Azt én is tudom magamnak.

A filmekben az automata váltó karon miért van annyi fokozat?

Ma is láttam egyet, a gyerek bevágta D-be majd pörgő kerékkel elindult, de volt 20 mód is, több jelölés volt rajta mint egy manuális váltón. Viszont a valóságban a jobb BMW-ben csak 4 fokozat van: P R N D, a Swiftekben is csak 6 fokozat van, külön az 1-es meg 2-es is.

Legjobb válasz: Nem igazán értelek. Mondjuk ha linkelnél képet.. :D

Nem igazán értelek. Mondjuk ha linkelnél képet.. :D
Jó lenne errõl képet is látni, mert nem tudom, mirõl van szó. Mondjuk nem kizárt, hogy tiptronic váltó volt, ott meg azért akadnak jelölések bõven.
A kérdező hozzászólása: Miért?
A D a lényeg, az a Driving fokozat, abba berakja az ember és legközelebb akkor nyúl a váltóhoz, mikor P-be teszi, parking. Azok a számmal jelölt fokozatok igazából rendkívüli esetekre valók, csúszós út, vontatás, kihúzni valakit az árokból, ilyesmi. Pl. nekem jól jött, mikor elromlott a generátorom, 2-esben mentem a kocsival és úgy töltöttem, mint a dinamó a biciklin. De egyébként mindig D-ben használom én is. Van a triptonic váltó, ott lehet pöckölgetni, nagyobb a nyomaték, de az más, ezektõl független.
Mit miért? :D Nem tudnád magad valahogy érthetõbben kifejezni?

A filmekben azok az irodai állások miket takarnak?

A legtöbb filmben látok ilyet, hogy vékony falakkal vannak elválasztva és ott dolgoznak egész nap. pl wanted

Legjobb válasz: Én is olyanban dolgoztam. Irodai munka, mégis mi lenne? Könyvelés, adminisztráció, adatrögzítés, call center, stb..

Én is olyanban dolgoztam. Irodai munka, mégis mi lenne? Könyvelés, adminisztráció, adatrögzítés, call center, stb..
A kérdező hozzászólása: És õk végig adatokat rögzítenek, meg adminisztrálnak, meg könyvelnek? Úgy értem csak ezeket a munkákat végzik?
attól függ, ki mit csinál. Egy könyvelõ könyvel, és beszél az ügyfelekkel telefonon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!