Találatok a következő kifejezésre: A filmekben az (1213 db)

Mien programmal csinálják a filmekben azokat az effekteket amik vannak ilyen katasztrofa filmekbe pl. ledol a hid, . Stb?

van valmi hasonlo program amivel kiprobalnam magam benne,hogy miket lehet vele kesziteni?

Legjobb válasz: Adobe after effect

Adobe after effect
Rosszul tudod. Csak te vagy analfabéta.
A kérdező hozzászólása: Nem, és... Ha jól tudom vesszõ utnán nem jöhet és a te mondatodnál- hiba, most már te is analfabéta vagy.
Nem, és éppen ezért nem is megyek szlovák oldalra kérdezõsködni.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Neked kulon koszonet, hogy megvedtel. Nem Magyaroszagon elek amugy, de persze ez nem jogosit fel, hogy elirjak valmit./vagy , hogy ne tudjak egyaltalan irni/ Valaki ezt tud, valaki mast tud.pl te nem tudnal szlovakul irni..
Ez nem magyar szöveg, csak az szeretne lenni, és igen, leszakad az ég. Itt vagyunk a XXI. században, és a fél ország analfabéta. Ráadásul a hozzád hasonló majmok szerint ez nem is probléma.
mért kell minden egyes kérdés alá odaírni, h tanuljon meg írni? elírt valamit, na bumm. Most mi lesz? leszakadt az ég? megértetted a kérdés, nem? akkor meg? fikázzad magadat inkább pl. azért, mert nem érted a magyar szöveget és nem arra válaszolsz. h*lye
Szerintem elõbb tanulj meg írni, aztán jöhet a grafikus munka.
Azt ugye tudod, hogyha komolyan foglalkozol vele akkor évek múlva el tudod kezdeni, és pár hónap/év alatt befejezel egy 3 perces videót.
kezdésnek ajánlom a photoshop nevû programot. Azzal csak képet lehet szerkeszteni. De ha az megy, akkor válthatsz videóra.
A kérdező hozzászólása: Kössz az információt. Legyen további szép napod!


Melyik az a nászinduló, amit a filmekben az esküvőkön orgonálnak? Előfordul, hogy igazából is ezt játsszák, vagy csak a filmekben van ez?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=mulrFeAKZPk Biztos elõfordul, nem tudom nem szeretek esküvõre járni. :)

http://www.youtube.com/watch?v=mulrFeAKZPk Biztos elõfordul, nem tudom nem szeretek esküvõre járni. :)
https://www.youtube.com/watch?v=JbdytDAyE4M https://www.youtube.com/watch?v=p5j54TevpQc A valóságban ritkábban fordul elõ mint a filmekben. Olyan orgonistáról is tudok, aki pont azért mert a filmekben ilyen gyakran fordul elõ, nem hajlandó templomban esküvõn ezt a mûvet játszani (igaza van, számtalan odaillõ ünnepélyes orgonamû van még).

A filmekben az automata váltó karon miért van annyi fokozat?

Ma is láttam egyet, a gyerek bevágta D-be majd pörgő kerékkel elindult, de volt 20 mód is, több jelölés volt rajta mint egy manuális váltón. Viszont a valóságban a jobb BMW-ben csak 4 fokozat van: P R N D, a Swiftekben is csak 6 fokozat van, külön az 1-es meg 2-es is.

Legjobb válasz: Nem igazán értelek. Mondjuk ha linkelnél képet.. :D

Nem igazán értelek. Mondjuk ha linkelnél képet.. :D
Jó lenne errõl képet is látni, mert nem tudom, mirõl van szó. Mondjuk nem kizárt, hogy tiptronic váltó volt, ott meg azért akadnak jelölések bõven.
A kérdező hozzászólása: Miért?
A D a lényeg, az a Driving fokozat, abba berakja az ember és legközelebb akkor nyúl a váltóhoz, mikor P-be teszi, parking. Azok a számmal jelölt fokozatok igazából rendkívüli esetekre valók, csúszós út, vontatás, kihúzni valakit az árokból, ilyesmi. Pl. nekem jól jött, mikor elromlott a generátorom, 2-esben mentem a kocsival és úgy töltöttem, mint a dinamó a biciklin. De egyébként mindig D-ben használom én is. Van a triptonic váltó, ott lehet pöckölgetni, nagyobb a nyomaték, de az más, ezektõl független.
Mit miért? :D Nem tudnád magad valahogy érthetõbben kifejezni?

A filmekben azok az irodai állások miket takarnak?

A legtöbb filmben látok ilyet, hogy vékony falakkal vannak elválasztva és ott dolgoznak egész nap. pl wanted

Legjobb válasz: Én is olyanban dolgoztam. Irodai munka, mégis mi lenne? Könyvelés, adminisztráció, adatrögzítés, call center, stb..

Én is olyanban dolgoztam. Irodai munka, mégis mi lenne? Könyvelés, adminisztráció, adatrögzítés, call center, stb..
A kérdező hozzászólása: És õk végig adatokat rögzítenek, meg adminisztrálnak, meg könyvelnek? Úgy értem csak ezeket a munkákat végzik?
attól függ, ki mit csinál. Egy könyvelõ könyvel, és beszél az ügyfelekkel telefonon.

Miért nem játssza le a filmeket az autóban?

Tiszta új audi q7 és semmien filmet nem akar lejátszani!

Legjobb válasz: Ha tiszta új, akkor vidd vissza, garanciális. Egyébként origi DVD, vagy másolt? Mert a másolthoz át kell kódolni sok DVD-t.

Ha tiszta új, akkor vidd vissza, garanciális. Egyébként origi DVD, vagy másolt? Mert a másolthoz át kell kódolni sok DVD-t.
99 Ft-ért olyat kapsz amit eddig összesen 5000 ember nem nézett meg.. Még a Bud Spencer - Terrence Hill filmek is 500 körül vannak :D
Mondok jobbat! Elmégy a tescoba és ott 99 forintokért van dvd és nem másolt :D
nem szarabb mint egy bmw :) s8-asom van, egy kis ismeretséggel átprogramozták nekem hogy másolt lemezeket is vigyen, és még menet közbe is tudom elõl nézni sofõrként, bár sose használom, max 2 órás dugógban 1 filmet :)
mert szar.ok az audik azért. "Attól még hogy prémium árban adják az autóikat, azok még nem prémiumkategóriás termékek" (BMW vezérigazgató)
Mondok még jobbat: Audi A4, és az EREDETI, másolásvédett(!) audio lemezeket nem játsza le :)
sztem nemkell h legyen:D azaz biztos van, nekemis lenne, de énsem költök erre...túl drágán adják, persze akinek van pénze annak nem drága...de itteni viszonylatokhoz képest drága, és már csakazért sem veszek se cd-t, se dvd-t itthon. külföldön megkapom ezeket feleárba. érdekes....ott tudják olcsóbban adni.szar ezaz ország, én nemadok ide bele pénzt, csak amit nagyon muszáj...
Akinek Q7-re van pénze, annak legyen eredeti filmre is!
kódoltass. a pénzed gondolom megvan rá:) amúgy ha gazdag lennék, énsem vásárolnék se cdt, se dvdt, inkább letölteném:D:D
A kérdező hozzászólása: most mért? Én nagy torrent mániás vagyok és inkább leszedem mint megveszem!
Ba*szki nem azért ért de tiszta új q7-ed van és másolt lemezekkel szar*ozol???:D
mert másolt... Csak eredetit ismer fel, és csak álló helyzetben, vagy amennyiben van a fejtámlákban tudja lejátszani. (balesetmegelõzés, a pilóta ne nézzen filmet)
A kérdező hozzászólása: másolt
A kérdező hozzászólása: nem Magyarországon élek és itt nem lehet beszerezni magyarul a filmeket csak ha leszedem és nem fogok ezért magyarba menni hogy vegyek filmeket!
Hogy startoljon a kocsi.
A kérdező hozzászólása: De ahhoz nem szikráztatni kell.. Meg minimum 3 vezeték kellene hozzá.. Te sem úgy indítod a kocsit hogy egymás után 3x ráfordítod vissza a kulcsot :D
A kérdező hozzászólása: ráfordítod meg vissza *
Egyszer belebotlottam egy jó fórumba a neten, ahol az volt a téma, hogy számodra mik azok a jelenetek egyes filmekben, amiken csak röhögsz mert valamilyen oknál fogva tudod, hogy a filmben ábrázolt dolgok, hogy mûködnének a valóságban. Nálad ez egy ilyen momentum. :)
És, hogy a kérdésre is válaszoljak, ugyanazért szikráznak, amiért a pókok meg állandóan sziszegnek, vagyis mert a készítõk úgy gondolják, hogy így érdekesebb.
A kérdező hozzászólása: #4 érdekelne egy link :D #5 :DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!