Találatok a következő kifejezésre: A fiatalkori csalódások (3 db)

A fiatalkori csalódások tényleg erősebbé tesznek a későbbiekben?

Miért van az, hogy teljesen csak akkor tudom elfelejteni az exet, ha jön helyette valaki más, akit tudok szeretni, aki teljesen lefoglal...? Ha meg nem jön senki, akkor addig az exen töröm a fejemet, hogy miért így, miért úgy, már biztos van valakije, ha újra összefutunk valahol rossz lesz, mert előtörnek a régi emlékek. stb. Jelenleg nagyon gyengének érzem magam ezekben a dolgokban. Ha most sokszor 'esek pofára', akkor később lazábban fogom tudni venni a dolgokat? 21 L

Legjobb válasz: Nem biztos.Lehet,hogy pont azok fognak akadályozni.ú

Nem biztos.Lehet, hogy pont azok fognak akadályozni.ú
nem biztos, lehet h igen lehet h pont nem
Nem erõsebbé tesznek, hanem tapasztaltabbá és így megtanulod kezelni ezeket a helyzeteket.
Igen, megtanulsz kezelni helyzeteket a tapasztalataid révén, jobb eséllyel kikerülöd a zsákutcákat. De attól a csalódás még ugyanolyan szar érzés, és egyre nehezebb túltenned magad rajta mint tiniként. Én így látom... 27 L
Elvileg hozzászoksz a szituációkhoz, éppen ezért a késõbbiekben kevésbé fog megérinteni. Én így vagyok a visszautasításokkal. Régebben sokkal jobban a lelkemre vettem, mint mostanában.
Nem, mert fiatalkorban jelentéktelen dolgokat érzel kudarcnak. Majd, amikor kikerülsz a nagybetûsbe, akkor mosolyogsz azokon a dolgokon csak.

Miert van az hogy egy fiatalkori csalodas emleke a sirig sem hagy bekunket?

Legjobb válasz: Gyerekkorban képlékenyebb még az elme, sokkal mélyebben megragadnak benne a dolgok. Egyébként szerintem a csalódás milyensége is számít... ha 30 éves korodban ér egy hatalmas csalódás, az is elkísér a sírig.

Gyerekkorban képlékenyebb még az elme, sokkal mélyebben megragadnak benne a dolgok. Egyébként szerintem a csalódás milyensége is számít... ha 30 éves korodban ér egy hatalmas csalódás, az is elkísér a sírig.
Minden igaz szerelem emléke megmarad, akár szép, akár csúf volt a vége.
A kérdező hozzászólása: Igen, azt hiszem esetemben is igy van, olyan jo lenne ezektol szabadulni.
18:44 osztom véleményed!

A fiatalkori első csalódások mennyire befolyásolják negativan a késöbbi viszonyt a lányokhoz? Lehetséges hogy ezért nem találok párt?

Legjobb válasz: Tõled függ hogy találsz-e párt magadnak,szerintem ha találsz egy olyan valakit akivel jól kijõtök és szeretitek egymást akkor sikerül elfelejtened vagy tultenni magad a csalódásaidon

Tõled függ hogy találsz-e párt magadnak, szerintem ha találsz egy olyan valakit akivel jól kijõtök és szeretitek egymást akkor sikerül elfelejtened vagy tultenni magad a csalódásaidon
Max.annyiban esetleg, hogy óvatosabb lesz az ember, meg talán visszahúzodóbb, nehezebben mutatja ki az érzelmeit, de ez sem biztos, hogy mindenkinél így van van.Ha megtalálod azt akit keresel, akivel jól megvagy, szeretitek egymást, akkor csak arra fogsz koncentrálni, nem a régi dolgokra, csalódásokra.
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok. Úgy érzem félek a lányoktól, pedig nem vagyok csunya.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!