Találatok a következő kifejezésre: A fiam és azt (1952 db)

10honapos a fiam es azt szeretnem kerdezni, hogy baj az hogy csak labujjhegyen akkar menni? nemjar csak fogva

Legjobb válasz: 13 hónapos lesz a fiam és nem vezetgetjük. Mert nem jó neki: nem alakul ki megfelelõen az egyensúlyérzéke. Bútorok mellett lépeget, tolja a széket és puffot, de tegnap ment vele az apa 1 métert. 18 hónapos koráig ráér. Õ nem lábujjhegyezik egyáltalán, csak ha áll felemelkedik, de ha sokáig így marad, mutasd meg gyógytornásznak, mert ha így rögzül, akkor rosszul fejlõdhetnek a szalagok, ízületek. Teljesen felesleges vezetgetni, másszon minél tovább.

13 hónapos lesz a fiam és nem vezetgetjük. Mert nem jó neki: nem alakul ki megfelelõen az egyensúlyérzéke. Bútorok mellett lépeget, tolja a széket és puffot, de tegnap ment vele az apa 1 métert. 18 hónapos koráig ráér. Õ nem lábujjhegyezik egyáltalán, csak ha áll felemelkedik, de ha sokáig így marad, mutasd meg gyógytornásznak, mert ha így rögzül, akkor rosszul fejlõdhetnek a szalagok, ízületek. Teljesen felesleges vezetgetni, másszon minél tovább.
Nem baj, elõször mind így járnak. Majd ha önállóan elkezdenek lépegetni, akkor lépnek teli talpra.
Hát, ezt jól elszúrtad.....de talán egy gyógytornász még korrigálhatja, de nem lesz egyszerû, ugyanis a szabályos kúszás vagy mászás egy fejlõdési mérföldkõ a szellemi képességek fejlõdésében is: a két agyféltekénk a mûködését hangolja össze, sokkal gyakoribb a diszes (diszlexia, diszgráfia stb) azoknál a gyerekeknél, akiknél ez kimaradt. Ha már elindul, magától kevés az esély, hogy mászni fog. A gyógytornászunk vért izzad az ilyen gyerekekkel, mire 1 évesen a kompos gyerekeket megtanítja mászni......ezzel óriási kárt okozhatsz a babádnak, egy életre, Csodálkozom, hogy védõnõ, gyerekorvos nem hívta fel erre a figyelmedet. http://www.gekkonet.hu/blog/bebikomp-karos-vagy-hasznos/
A kérdező hozzászólása: mert_? talpra fog allni?egy ido utan nem?
Rosszul teszed mindezt.Nagyon rosszul.
A kérdező hozzászólása: hát igen bébikompba volt de nem mászik meg csak ha lábra teszük akkor megy lábujon meg szeret ugrálni. de ha mi fogjuk csak akkor megy, rohan.
Nem kellene vezetgetni, mert csak ártasz vele.
Volt bébikomban? mert általában attól kezdenek el lábujjhegyezni a kicsik. De általában elmúlik. Szoknia kell.
Ez akár lehet a késõbbiekben baj is, figyeld, és ha nem javul vidd el dokihoz.
Nem biztos, lehet, hogy fizikailag nem tud talpra állni. Mert a szalagok nem engedik. Sürgõsen elvinném dévény tornára, szakemberhez, stb. A mászás fontos, lehet, diszlexiás lesz.

Hogyan lehet egy lany vonzo, hogyan erheti el azt, hogy tetszen a fiuknak es azt, hogy megbecsuljek?

Koszonom a valaszokat. :)

Legjobb válasz: hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!

hát legyen fitt sportos alkat arcra is legyen szép és belsõre is!
a szépség belülrõl fakad akármennyire is a külsõ alapján ítélnek meg az emberek :) nem kell r*bancosan öltözködnöd, de légy nõies :) amilyen a kommunikációd, hozzászállásolod, öltözködésed úgy fognak hozzád viszonyulni :)
Megmutatja a melleit, sokaknál hat.
mutass képet, anélkül nem nagyon tudunk mit mondani
Elsõsorban magadat becsüld, tehát válogasd meg jól, kiben bízol és kivel állsz szóba, legyen önbizalmad, a megalázást ne tûrd, az õszinte érzelmeket ismerd fel és háláld meg.
Az önbizalom a kulcs mindhárom esetben. Ha mered vállalni önmagad, és nem a másoknak megfelelõbb személyiséget/stílust keresed, akkor lehetsz valóban boldog. Egy boldog, kiegyensúlyozott, mosolygós, külsõre talán átlagos embert szépnek látunk. Képzeld el akármelyik "év arca" szupermodellt bizonytalankodva, félénken, lerogyasztott vállakkal. Már nem is olyan szép... A megbecsülésrõl elõttem is írták: ha magadat megbecsülöd, más is fog téged. Amit nem írtak, és ami manapság ritka, az olyan lány (ember) akinek a tekintetébõl mûveltség is sugárzik. Ez nem összekeverendõ a diplomasznob emberekkel, az más.
az önbizalom egy ocsmány csaj esetében csak öntelt gyökeret eredményez. Tudd, hogy melyik ligában játszhatsz...
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat. :)

Mit jelent az, hogy ecetet pisilnek a fiúk? És az ecetkedés?

Legjobb válasz: ಠ_ಠ :D én még sosem hallottam ilyenrõl :D de nézz utána ha akarsz

ಠ_ಠ :D én még sosem hallottam ilyenrõl :D de nézz utána ha akarsz
Sárgát pisilnek mászóval , vagy ha nem hiszed kóstold meg h tényleg eset ízû-e! idegbeteg.. KoalaK.
A kérdező hozzászólása: Én egyre többet hallom :D
te is hallod a hangokat?
mi a jó isten bajod van neked?
én látom a holtakat, meglehet szokni
Pull of piss and vinegar. egy angol kifejezés, ami azt jelenti hogy valaki aki idõsebb de tele van fiatalos energiával.
Van ilyen egy férfinak ilyen volt
viszketett neki, volt lázas vagy hõemelkedéses? Ha nem akkor az nem bárányhimlõ. Orvosnak meg kell mutatni ha ilyen van.
A kérdező hozzászólása: Nem volt lázas, és nem is viszket, bár még azt nem tudja elmondani, és még nem is tud vakarózni.

Nagymamám testvérének a fia és az unokája nekem kim?

Legjobb válasz: Hozzád viszonyítva csak az unokájára van szó, másodunokatestvér. A többit csak nagymamádhoz, anyukádhoz tudod viszonyítani.

Hozzád viszonyítva csak az unokájára van szó, másodunokatestvér. A többit csak nagymamádhoz, anyukádhoz tudod viszonyítani.
Na tehát: -Nagyid testvére neked senkid, az csak az anyud/apud nénikéje/bácsikája. -Nagyid testvérének fia neked szintén senkid úm, mivel az anyud/apud elsõ unokatestvére -Nagyid testvérének unokája az a te másodfokú unokatestvéred
nagymamád testvérének az unokája a te másoduncsitesód:)
A kérdező hozzászólása: és nagymamám testvérére van valami szó? :) ) köszi!!
A kérdező hozzászólása: és aztán majd az én gyerekeimnek lesznek a harmadunokatesói a másodunokatesóm gyerekei
másodunokatesód
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm :) )
A nagyanyád testvére, az az apád vagy anyád nagybátyja, vagy nagynénje.
A nagymamád testvérének a fia, az az apád vagy anyád unokatestvére.
ahaaa:)

Miért van, hogy minden 16-. éves lányt csak a fiúk, és az ital meg a nemi ösztönök érdekelnek? Lányok?

Legjobb válasz: Miért van, hogy GYIK-re csak olyan primitív emberek járnak, hogy nem tudnak egy kérdést normálisan, általánosítás nélkül megírni? "egy tizenhatodik (?) éves lány"

Miért van, hogy GYIK-re csak olyan primitív emberek járnak, hogy nem tudnak egy kérdést normálisan, általánosítás nélkül megírni? "egy tizenhatodik (?) éves lány"
mert ezt tartják menõnek de abba nem gondolnak bele hogy saját egészségüket rontsák azzal hogy cigiznek isznak meg kábítóznak arról nem is beszélve hogy már 16 évesen lefeküdnek.Természetesen nem minden lányt érdekli mert ismerek egy párat aki nem csinálja ezt de a többsége ilyen.
Ha most megnéznénk, hogy egy mai 16 éves srácot mik érdekelnek, akkor szintén ez a kérdés vetõdne fel!Szóval, a kamaszok ilyenek, dolgoznak bennük a hormonok, ez természetes dolog.Jó, most ezzel nem azt akarom mondani, hogy az iskola nem fontos, mert igenis fontos, de mindenki volt kamasz, és valószínûleg fiatal korában ugyan ilyen volt, mint a mostaniak!Csak már sokan elfelejtették ezt...Itt most nem a drogos, beképzelt party-ribiket szeretném védeni természetesen, mert azért aló túloldalára sem szabad átesni...de azért apácazárdába se küldjük már szerencsétleneket ennyi idõsen! :-)
Mér baj az ha érdekelnek a fiúk?nem minden lány fekszik is le velük ienkor..én sem...am nem csak ezek érdekelnek minket csak azakrõl hallani...többek közt itt is csak azt lehet hallani ami a problémánk mert azzal nem tudunk mit kezdeni...am fiatalabba és idõsebbe is vannak olyanok akikat csak ezek érdekelnek 16L
Szövegelsz pár percet arról, hogy milyen jó a szex, de figyelni kell, elmondod a védekezést, majd félbe osztod az osztályt, pl. pad sor szerint. Rendezz vitát a két csoport között arról, téma: Nem vetted be a 72 órást tabit, nem kívánt terhesség. Az egyik csoport érveljen az abortusz, a másik meg a megtartás mellett. Felteheted a kérdést a fiúknak, hogy vállalnák-e a felelõsséget.. stb. És hopp, izgalmas órát fogsz adni, és tulajdonképpen nem is te tartod. :) 16/L
17:50 vagyok Most arra gondolsz hogy nem írtam helyesn mert siettem a gépeléssel?képzeld minket az iskola is érdekel....csak mivel azzal nincs problémánk(ezt sajnos csak a saját sulimról tudom elmondani) ezért arról nem lehet hallani, csak a rossz dolgokról...és ne mondja nekem senki hogy õt nem érdekelték a fiúk ilyen idõs korukban... jah és a piálással nincs gondom, (mert nem piálok) és a nemi ösztönök sem nagyon foglalkoztatnak
nem ide, bocsi :D
Az én iskolámban is ilyenek vannak. Undoríttóak és szörnyen buták. Kb. 60% ilyen. De a fiúk közül is, bár ott kb 43% a deviáns. Néha elgondolkozok azon, hogy fel kéne állítani egy nagy húsdarálót és beledobálni ezeket.
ma 17:50 Mert inkább az iskola kéne, hogy érdekeljen, a te példád mutatja be a legjobban.
Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk. Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? Nem. AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyûjt, és esetleg húsz éves korában már szül is (a legegészségesebb kor ilyen szempontból). Barom.
A kérdező hozzászólása: Jesszusom, mennyi álszent van itt. Remélem a hülyézõk magukból indulnak ki. Ráadásul vakok is vagytok, nem olvastátok a kommentet? A sok csitri inkább menjen barbibabázni, ne itt fröcsögjön. És a másik oldal mocskolása szabad, itt pedig megy a saját oldal öntömjénezése. Ebbõl látszik, hogy mennyire kétszínûek vagytok. Na, szabad a pálya, mehet a mocskolódás a csitrik oldaláról határtalanul.
Barbibabázni?16 évesen? ha te ezt csináltad akkor kezdelek megérteni mért is utálod ennyire a normálisabb 16 éves lányokat(nem azokat akikrõl a kérdés szól, hanem azokat akik válaszoltak az úgy nevezett "csitriket" egyébként mért olyan nagy baj ha érdeklik õket a fiúk?és azok az álszentek akik azt mondják hogy õket nem érdekelte...egyébként tényleg nem kéne általánosítani...és énolvastam a kommentedet is...és fiúkra jobban illik ez a kérdés mint lányokra....szerintem(az ismerõseim közül)
" Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyûjteni" Ez nem szakma, nem is sport, hogy tapasztalatokat keljen gyüjteni. Azt úgy hívják ribanckodás, ja nem bocs tényleg, az tapasztalatszerzés. " meg 45-50évesen kezd el szülni." Ez nem egy olyan cselekvés amit folyton kell csinálni. " Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentõl és csak a tanulás lesz a középpontban" Igen és nem is jár a fél város férfilakosának a pénisze a szájában. " Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak." Igen nem normálisak a mai "értékrend" szerint. A ti értékrendetek szerint. Kedves "barom", most a te válaszodra reagálnék. " Te hülye vagy. AZ nem csitriség, hogy valakit ebben a korban érdekelnek a fiúk." ??!!? "Gondolod, hogy a természet véletlenül alakította így? " Nocsak, természettudós úr/hölgy, hallotál már az etikáról és a viselkedni tudásról? A nagy lánykanos rohamaidnál való ivás is a természetes ösztönöd? Egészséges értékrend. " AZért, mert úgy egészséges, hogy ebben a korban az ember tapasztalokat gyûjt" Ezt hol olvastad? Szerintem az az egészséges, ha van az embernek egy barátja/barátnõje és kitart mellette, nem dobja egy menet után tapasztalatszerzés címén.
Igen, az tényleg normális ha az embernek van barátnõje/barátja ebben a korban éskitart mellette de nem lehet mindenkinek egy barátja/barátnõje élete végéig...és itt a legtöbben azt mondták(írták) hogy ne is legyen barátjuk...és szerintem te értetted félre a válaszokat a nagy okoskodásoddal...
Na, olvasd vissza a kommenteket!
" " Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?" Igen. " Igen, nagyon klassz lesz ha majd 25-30 évesen kezd el tapasztalatot gyûjteni, élni és majd 50 éves korára találja meg az igazit, meg 45-50évesen kezd el szülni. Mellesleg semmit nem fog érteni a kapcsolatokhoz, ha évekig elzárkózik mindentõl és csak a tanulás lesz a középpontban. Vannak ilyen emberek, és nem is teljesen normálisak.
A kérdező hozzászólása: Olvastátok a kommentemet?
Ne félj, én is téged.
Utolsó, nem vagyok csitri, de én akkor is lepontoztalak!
" Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját?" Igen. (Lehet pontozni csitrik)
Nem csak a fiúk érdekelnek minden 16 éves lányt. Legalábbis engem nem csak az érdekelt amikor annyi voltam. Volt barátom is, de mellette érdeklõdtem sok dolog iránt. Amúgy az egy elég idióta elképzelés, hogy egy 16 éves lányt, a tanulás kell, hogy érdekeljen. El nem hiszem, hogy akik ezt mondják, 16 éves korukban egy fiú nem érdekelte õket, és csak a tanulás létezett. Emellett persze azt sem szabad elhanyagolni, de nem értem miért kéne kizárni a szerelmet is az életbõl ennyi idõsen. Mikor legyen szerelmes ha nem fiatalon? Majd ha 25-30 éves korára befejezi minden iskoláját? Vannak olyan lányok akiket tényleg csak a fiúk érdekelnek, de ez nem csak a 16 éves korosztálynál figyelhetõ meg.
Ne általánosíts! Vannak normális lányok is, csak sajnos nagyon kevesen. Ez a divat, undorító ugyan, de nem tudunk mit tenni ellene sajnos. Majd évek múlva rájönnek, hogy elcseszték ezzel az egész fiatalkorukat, és talán jobban odafigyelnek majd a saját gyerekeikre.
Mért kell általánosítani?? Én 16 vagyok, nem iszom degeszre magam minden hétvégén, nem drogozok, nemvolt abortuszom sem, nem csak a fiúk érdekellnek, és tanulok is rendesen. Szerintem ez nálunk még nem annyira nagy probléma, mint külföldön, ahol a 16-17 éves fiatal lányok fele babakocsival sétálgat, vagy bérlete van a drogelvonókra és hetente kerül kómásan kórházba alkohol miatt...
ez marhaság. na jó, én még csak januárban leszek tizenhat, de ezek a dolgok majdhogynem a legkevésbé érdekelnek... na jó, a fiúk nem :P 15/L
> a poénaim erõltettek És még gépelni sem tudsz.
kétségkívül tud gépelni mivel ahogy észrevetted sikerült leírnia. hogy elgépelte az tök más kérdés :)
egyébiránt... a kérdés abszolút nem értelmes. mire vagy egyáltalán kíváncsi, mi a pontos kérdés, milyen helyzetrõl van szó? egyáltalán nem derült ki :(

Kamaszodik a fiam és azt nem értem miért kell festeni magát és miért kell lányosan kinézni? Ez a sikk?

Le vagyok döbbenve, hogy néznek ki a mostani kamaszok. Divat lett már az uniszexualitás és sokszor a divat a fiúkból lányokat csinál. Mikor lesz már vége? Egy normális fiúnak eszébe se jut szoknyát felvenni, mert azt lányok hordják, de most mégis ezt történt a fiammal. Lehet, hogy bosszantani akar vele? Na nehogy már szoknyában legyenek a fiúk! mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Mostanában ez a divat. Ez van.

Mostanában ez a divat. Ez van.
szerintem is idegesíteni akart. osztálytársamat nemrég öltöztettük lánynak volt rajta melltartó, szoknya és top is mégis õ az egyik legnagyobb csajozós.:D de azért beszélgess el vele errõl:)
errõl az uncsitesóm jutott eszembe aki fiú létére nõi nylon harisnyát hordott, mert ez tetszett neki, most 15 évesen pedig már konditerembe jár és erõsíti magát, egyáltalán nem lett nõies, sõt!! egy nagyon belevaló pasi aki remélem normális csajt talál magának
Homokos? Honnét szedted ez a hülyeséget? A fiam mikor kamasz volt, õ is vett fel szoknyát, semmi baja nem lett, mostanra már kinõtte ezt a lázadó korszakot. Elsõnek én is furcsáltam, de ha nem próbálom meg elfogadni, hogy õ mit is szeretne, akkor nagyon könnyen a szülei ellen fordul. A szoknya is csak egy divat, amit a fiatalok a szüleik pukkasztására felvesznek. Nincs ezzel semmi baj. Most már a fiúk is több mindent meg tudnak tenni és nem csak a lányok kiváltsága a csinos öltözködés.
Üdv! Beszélgess vele! És szerintem divatból. Az egy dolog hogy bosszantani akarja a szüleit, de azért nem égetné le magát ilyennel.Én ilyet sohasem csináltam...
Ez az emótól van! Ott a fiúknak is elfogadott a sminkelés, szoknya és a többi csajos dolog. Szerintem nem normális és már egyre több ilyen fiú van. Már meg sem lehet különböztetni a fiúkat a lányoktól!
Utolsó azért ez nem teljesen így van.. de majd meglátod ha a te fiad lesz így.
Attól hogy, nem olyan begyepesedett konzervatív mint te, még nem lesz se homosexuális se hülye. A nõk is járhatnak nadrágban akkor a férfiak is járhatnak szoknyában. Egy nõnek is lehet rövid haja, akkor egy fiúnak is lehet hosszú. Talán azért ilyen a fiad, mert lázad a konzervatívságod ellen.
Én épp fordítva vagyok, öltönyben járok lány létemre, motorozok, autót vezetek, lovaglok, súlyzózom. Nagyon helyesnek és csinosnak mondanak. Ha a fiadnak ez jól áll, sikere van vele, vagy önmagának így tetszik, szerintem hagyd rá. Persze szólhatsz neki, hogy örülnél, ha nem csinálná, vagy csak ha elmegy otthonról, de ne kiabálj vele, azzal csak azt éred el, hogy azt gondolja majd, nem érted meg. Mondd neki, hogy büszke vagy rá, amiért okos/mûvelt/igényes, de hívd fel rá a figyelmét, hogy még jobb lenne, ha nadrágban járna. Ja és ne ess kétségbe, szerintem abba fogja hagyni, vagy pedig a kedvedért nem fog otthon abban járni.
kedves szülö lássa be hogy a "kicsi fia" kamaszodik és a csajozás nagymestere és igy akarja elvonni saját magáról a figyelmet hogy lányosan viselkedik (az én fiam ugyaezt csinálta )és sajnos 13évesen már nem volt SZÜZ és azért hordott szoknyát mert azt attól a lánytól kérte el aki neki volt az elsõ egy kedves anyuka
A fiad elmebeteg. 15/L
Sajnálom, hogy elkeserítelek, de én nem hallottam eddig ilyen divatról. 15/L
Ez valami divathullám, én is sokat hallok ellányosodott fiúkról... Igazából én is fel lennék háborodva, ha a fiam lánynak öltözne, és sminket viselne. :D Sajnos errõl beszélgetned kell vele, mert szerintem oké, hogy követi a divatot, de azért ne ennyire... :S Vagy tényleg lehet abban is valami, hogy a konzervatívság ellen lázad(én is ilyen voltam, tudat alatt még ilyen is vagyok, hiába próbálok mostmár finomabban kinézni :D). 17L
Ez nem emo... az emok nem vesznek fel szoknyát, és a sminkjük is csak max fekete. Enyhébb esetben csak lázad, durvább esetben transzszexuális. De mielõtt bepánikolsz, inkább próbálj meg olyan légkört kialakítani, ahol a gyerek úgy érzi, akármit elmondhat neked. Tom, h ez nehéz, de így könnyebben elmondja, akármi is legyen a baja. :) Ne erõltesd a dolgokat mert úgy csak ellenállást váltasz ki belõle. És ne érezd magad rossz szülõnek ettõl, mert az téged is nagyon frusztrál, ami nagyon nem tesz jót! :)
ez nem divat, ez baj.
EMO
Én ilyen divatról még nem hallottam.Nem meleg?
1 ülj le vele 2 van apja? 3 kérj szakembertõl segítséget nem divat ez baj , méghozzá elég nagy ha most nem töltesz vele idõt akkor homokos lesz. Itt tudnak neked illetve nektek segíteni: Bibliai Házassággondozó Szolgálat Bp Alkotmány u4. Biblia szövetség Pécel Kálvin tér 2/b Bethesda Gyerekkórház
nah ez már durva....nehogy már egy fiu szoknyába járjon....vagy esetleg skót?? 16/L
Igen szerintem, de nagyon óvatosan csináld és minden nap ezentúl is!
Mutasd meg a gyereko. v. védõnõnek biztos ami biztos sok bajt okozhat ha le van tapadva. Tapasztalat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!