Találatok a következő kifejezésre: A fiúval úgy néz ki, hogy (8 db)

Keresem azt a kepet amin a koszones ugy nez ki hogy a lany megjogja a fiu po. Cset, a fiu meg a lany p. uncijat?

vicces kep es talan az van oda irva hogy miert nem igy koszonnek egymasnak a fiuk es lanyok amikor talalkoznak..rajzolt kep.

Legjobb válasz: Remélem,gyorsan megtalálod! Hiszen ez, akárhogy is nézzük,egy kardinális kérdés!?

Remélem, gyorsan megtalálod! Hiszen ez, akárhogy is nézzük, egy kardinális kérdés!?

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD
Ezt a kérdést te sem gondolhattad itt komolyan. Most jósoljunk itt neked?
Ez jó :D Majd kiderül legközelebb, hogy megcsókol e.
A kérdező hozzászólása: nem a hülye beszólásaitokra vagyok kíváncsi, hanem biztos van ilyen ember akinek volt hasonló tapasztalata, na arra lennék kíváncsi
gondolom még fiatalvagy.12-13éves vagyis csak tippeltem de szerintem ennyi:) amugy nemtudom lehet. ha teccik a fiú akkor kezdeményezz te:) semmi rossz nicns abba ha egy lány kezdeményez(szerintem legalábbis).Sok sikert!
hát nem ismerem a srácot de velem is ugyan ez volt és csak azért csinálta a srác h ne legyen nekem túl gyors mert nekem õ az elsõ kapcsolatom...lassan 3 hónapja vagyunk együtt
Ha tényleg tetszel neki, akkor biztosan nem fogja kihagyni. Lehet, hogy õ is fél. Semmit nem kell elsietni! Csak ügyesen! ;) :) Egyébként mennyi idõs vagy? :)
A kérdező hozzászólása: 14 éves vagyok, és köszi a válaszokat a normálisoknak.
hát akkor bocsi, hogy tippeltem:S

Ha a 18. hétig 3x mondák azt hogy úgy néz ki fiút, akkor tuti fiú lesz?

Legjobb válasz: Érdekes, nekem 18 hétig azt mondták, még ne is nagyon akarjak kíváncsiskodni (persze finomabban), mert ebben a korai idõszakban még nem lehet 100%-ra megállapítani. Késõbb pedig lehet, úgy helyezkedik, hogy nem lehet látni. Velem ez történt, csücsül rajta. Kívánom az legyen, amit szeretnétek, de fõleg egészséges!

Érdekes, nekem 18 hétig azt mondták, még ne is nagyon akarjak kíváncsiskodni (persze finomabban), mert ebben a korai idõszakban még nem lehet 100%-ra megállapítani. Késõbb pedig lehet, úgy helyezkedik, hogy nem lehet látni. Velem ez történt, csücsül rajta. Kívánom az legyen, amit szeretnétek, de fõleg egészséges!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére minden rendben van vele!!! Mi kislányt szerettünk volna!! De ha fiú....akkor fiú:)
nekem a 22. hétig kisfiút láttak. akkor azóta meg tuti kislány. addig is ljól látták, csak épp az nem a kuki hanem a köldökzsinór volt. a 4 D Uh- n (25. hét) is kislány maradt:) ).
Szia! Mi a 26.hétre tudtuk meg biztosra, hogy kislány, addig 3x mondták, hogy fiú.Tudom közhely, de a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen!!! További kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Reméljük nálunk is elnézte a doki::) Hihetetlenek az orvosok , nem ? Nagyon sok mindenkinek elnézték már, ahogy olvasom itt a neten. 24.hét körül elmegyek inkább Pestre és ott megnézetem egy profival:) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Mit tegyek? Van egy fiú az osztályomba akinek én nagyon tetszem, és ezt ki is mutatja ( többen is észrevették amúgy! Pl. : fogdos, 'olyan' dolgokat mondd nekem, úgy néz rám, hogy teljesen kivehetõ a tekintetébõl :$ ) a többi lent!

Nekem ez a fiú nagyon sokat jelent, valahogy már a szerelemhez hasonlítanám ezt az érzést amit iránta érzek, és nagyon szeretem, de valahogy nem mer lépni, vagy nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok ! Már több mint egy éve csinálja ezt, de ennél többet nem mer lépni... Nem tudom miért, pedig nem vagyok vele elutasító sem, sõt teljesen az ujjam köré tekerem õt ;) Mit kellene tennem ? Lépjek én,az nem gáz ?? És mi van, ha csak szédít?? :((

Legjobb válasz: Lépj Te!

Lépj Te!
Tuti hogy szédít. De azért járj vele. Legalább dugsz egy jót. Amugy hány éves vagy?
Legalább kérdezd meg: "Tetszem neked?" Aztán ha van esze akkor lépni fog.
A kérdező hozzászólása: 16/L
A kérdező hozzászólása: Már egyszer amikor ketten voltunk, megkérdeztem tõle, hogy milyen lányok jönnek be neki, és azt válaszolta rá, hogy olyanok mint én !! o__O De azóta nem lépett semmit, és én már unom, hogy nem csinál semmit! De az nem gáz, ha én lépek ??
Ez több dologtól függ... lehet hogy más jön be neki, lehet nem nagyon akar osztálytárssal kikezdeni, mert fél hogy csalódás lesz belõle... Maradj vele kettesben, valahogy tereld rá a dologra a témát!:) Bár ez a kérdés rám is vonatkozhatna, csak én a srác vagyok... Hm..:D

Tini csajok, ha első talin a fiú megcsókol titeket és ti is csináljátok vele nem ellenkeztek, akkor az azt jelenti, hogy nem tartjátok rondának a fiút vagy csak úgy smároltok vele, mert hiányzik már egy fiú és mindegy hogy néz ki külsőre?

Nincs semmi önbizalmam, de valahogy úgy éreztem, hogy most meg kelle csókolnom a lányt, megcsókoltam és nem ellenkezett, csókolóztunk és hagyta, hogy simogassam, csókolgassam. Viszont attól tartok, hogy ez csak egy álom és kiderül, hogy nem is jöttem be neki meg nem is akart velem smárolni, félek, hogy újra csak azt kapom meg, hogy ronda vagyok és nem is akar tőlem többet.

Legjobb válasz: ez attól függ h vissza csókolt e... de sztem nem azért hagyta mert már nagyon akart valakivel smárolni mert a lányok nem ilyenek... sztem van nála esélyed de ne vedd túl biztosra :):

ez attól függ h vissza csókolt e... de sztem nem azért hagyta mert már nagyon akart valakivel smárolni mert a lányok nem ilyenek... sztem van nála esélyed de ne vedd túl biztosra :) :
A kérdező hozzászólása: Igen, ahogy megcsókoltam õ is csinálta velem egybõl és addig csókolóztunk, amíg én akartam, én irányítottam a csókot végig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!