Találatok a következő kifejezésre: A fiúval úgy néz (36 db)

Lányok! Az gáz, hogyha egy fiú úgy néz ki mint Taylor Lautner, de olyan a hangja mint Fekete Lacinak?

Egyik ismer?sömr?l van szó.

Legjobb válasz: Hát ha úgy néz ki mint Taylor Lautner az nagyon gáz :D

Hát ha úgy néz ki mint Taylor Lautner az nagyon gáz :D
szerintem örülnétek ha legalább úgy nézne ki a pasitok mint Taylor :) )) amugy ha az enyém úgy nézne ki felõllem akár Csifó Dorina hangja is lehetne :D:D nem az a lényeg..
"szerintem örülnétek ha legalább úgy nézne ki a pasitok mint Taylor :) )) " inkább hánynék, ha a közelembe kerülne...
rákerestem erre a Taylorra...hát inkább a Fekete Laci, pedig az is randa mint a bûn
A kérdező hozzászólása: De Csifó Dorina most megnagyobbíttatta a melleit, nem?
Akkor õ egy nagy BÖSZME ... XDXD
kit érdekel a melle?:D a hangjáról volt szó

13 éves fiú vagyok régen nem értettem hogy miért mondják azt a "nagy" fiúk hogy nem értik a nőket. Most kezdem érteni az osztályomban a lányok ugy néznek ki mint akik a sarokról jönnek. Én vagyok lemaradva vagy mindenki így van ezzel?

Legjobb válasz: A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)

A nõket tényleg elég nehéz megérteni. Bonyolult "lények" vagyunk :) Am nem csodálkozom azon h úgy néznek ki hiszen a mai világban eléggé eldurvultak a dolgok. Már a discokat is a 13-14 éves miniszoknyás cigis-piás "kiskurvák" lepik el és ha bemegy oda egy idõsebb kinézik onnan. Azt hiszik olyan felnõttek és olyan jól néznek ki közbe szart se tudnak a világról. Dehát ez van, majd rájönnek :) Te meg inkább keress egy olyan csajszit aki nem cicababázik :)
milyen jó ilyet olvasni h vannak még olyan fiúk akik megvetik ezeket a lányokat. mert manapság úgynézki h azilyen kiskurvákra mindenki bukik, de úgyláccik nem, és jó ezt olvasni. én nemvagyok ugyan 13-15 éves, kicsit idõsebb, de mikor énvoltam 13-15 akkormég nemezvolt. a lányok nemúgynéztek ki, mintha az útszélrõl jönnének, és nem feküdtek le minden 2. pasival akik az útjukba kerültek de szerencsére ma is vannak még kivételek, és azok a lányok, akik nemilyenek, lehet h most nem népszerûek, mert a kis pisis srácoknak ezkell h a nõjük úgynézzen ki mint egy ribanc 13 évesen, de ezek a lányok késõbb megfogják szívni, mert a francnak sem fog kelleni egy elhasználódott 20 éves fiatal lány. azok a lányok meg akik megõrizték tartásukat 13-15 évesen, majd nagyobb korban 3szorosan is jobban fognak járni. ti fiúk pedig keressétek az olyan lányokat, akikben még maradt egykis tartás, mert sokkal többet érnek, és õk is vágynak egy normális fiúra.
én 14 éves vagyok és csak igazat tudok adni , a mi osztályunkban is majdnem az összes csaj "kiskurva".csak azért mert cigiznek stb.azthiszik hogy menõk.le se kell szarni õket:)
Egyet értek ^^ én is mostanság szembesülök azzal, h kezdõ nõtársaim milyen.... furcsák:P én 13-14 évesen még közel sem votlam ilyen:D és örülök is ennek, így utólag... még sok hasonló érthetetlen dolog lesz az életedben, mint mki máséban, fõleg ebben a korban :) és fõleg a lányokkal kapcsolatban:P Keress normális lányokat, akikkel lehet beszélgetni! ^^ sok sikert
az olyan lányokkal te ne törõdj vagy azér beszélhetsz az eggyikel (megnézni valoban kurva e ) ha igen mehet az ágy :P ha nem lehet romantikázni vagy kereshetsz más csajokat is
A kérdező hozzászólása: hát azért még talán nem sülyedt olyan mélyre a társadalom hogy kurvák legyenek a 13 éves lányok:D.és egy kurvával elveszteni a szüzességemet háát enyhén szólva megalázó
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.
amúgy a 13 éves plázacica rib*ncokat a többi lány is utálja és a legtöbb fiú is(csak nem vállalják mer nagy fiúnak akarnak tûnni h nekik a k*rvás csajok teccenek(a haverok elõtt))
Én meg egy 13 éves lány vagyok, és igen vannak, még az én közvetlen közelemben is olyan lányok, akik minha a sarokól jöttek volna, ezt szerintem csak azért teszik, hogy vonzóbbnak tünnyenek a fiúk szemében, vaqy mert õk már nagylánynak hiszik magukat, pedig még távol állnak ettõl. Ja, és én nem tartozom a plázacicák közé.
Régen nálunk, ha egy 16 évesnek kapcsolata volt, azt mondták, hová fajul a világ. Rá 20 évvel egészen más, ha egy 16 éves nem egy sarki lotyó, már az a gáz. Balcsin családdal nyaraltam idén is, és kint a parton ülve érdekes beszélgetés ütötte meg a fülemet néhány 12 éves lányka felõl: - Hát, azért elég gáz, hogy betöltöm a tizenhármat, de még nem csókolóztam... - Erre van a nyár, nem? Ma már egy nyolcadikos kis csitrinek meg az a gáz, ha még szûz. Most én vagyok túl öreg, vagy tényleg ez a mai trend? Ahogy te is írtad, osztálytársaid már most úgy néznek ki, mint a sarkidíszek.
szerintem még inkább Counter Strike-ozzál kedves kérdezõ:D most jelent meg a Call of Duty7(black ops) játszál! ne törõdj a riban× lányokkal.március15-én meg ünnep lesz!(jön a Crysis új része)xD

Keresem azt a kepet amin a koszones ugy nez ki hogy a lany megjogja a fiu po. Cset, a fiu meg a lany p. uncijat?

vicces kep es talan az van oda irva hogy miert nem igy koszonnek egymasnak a fiuk es lanyok amikor talalkoznak..rajzolt kep.

Legjobb válasz: Remélem,gyorsan megtalálod! Hiszen ez, akárhogy is nézzük,egy kardinális kérdés!?

Remélem, gyorsan megtalálod! Hiszen ez, akárhogy is nézzük, egy kardinális kérdés!?

Milyen az a nézés, amikor egy fiú úgy néz, hogy azt akarja?

Mutassatok már légyszi egy képet,milyen az ilyen tekintet.

Legjobb válasz: Olyankor végül is végigmegy a szemével a testeden.

Olyankor végül is végigmegy a szemével a testeden.
Mármint amikor a szexet akarja?
A kérdező hozzászólása: Igen

A 28. hét óta nem tudják pontosan megmondani biztosra h fiú lesz vagy lány! Lányra tippelnek mert nem látszik semmi a lába között. A16. heti uh-on, 2 D dimenzióson 99%ban fiút mondtak, és a 20. heti uh képen is úgy néz ki h fiú. Mi lehet a gond?

nem telt már el sok id? ahhoz h látniuk kellene ott valamit?

Legjobb válasz: most aki csinálta a 16. heti uh-t amin 99% ban fiút látott megnézi még egyszer a babát. de már komolyan félek h mit fog mondani meg tud e nyugtatni vagy sem. már ezzel álmodom egész nap ezen jár az egyam. 16. hetes kora óta Balázsnak szólitjuk, és most ... nem akarok önzõ lenni az egészség a legfontosabb, és imádkozom minden nap hogy minden rendben legyen és ne legyen semmi gond a kisbabánkkal és persze velem se a szülés során. csak most ez h nem látják keserit el nagyon. persze ha lány akkor is a miénk és szeretni fogjuk, csak már mindeketten anyira beleéltük magunkat és annyira fiút szerettünk volna.

A kérdező hozzászólása: most aki csinálta a 16. heti uh-t amin 99% ban fiút látott megnézi még egyszer a babát. de már komolyan félek h mit fog mondani meg tud e nyugtatni vagy sem. már ezzel álmodom egész nap ezen jár az egyam. 16. hetes kora óta Balázsnak szólitjuk, és most ... nem akarok önzõ lenni az egészség a legfontosabb, és imádkozom minden nap hogy minden rendben legyen és ne legyen semmi gond a kisbabánkkal és persze velem se a szülés során. csak most ez h nem látják keserit el nagyon. persze ha lány akkor is a miénk és szeretni fogjuk, csak már mindeketten anyira beleéltük magunkat és annyira fiút szerettünk volna.
Elvileg gyakorlott ultrahangos jól felismeri hogy a baba kisfiú vagy kislány-e leghamarabb a 16-18 héten. De ha a vizsgálat rövid idejû, a baba úgy fekszik hogy nem mutatja akkor nem látható. Sok esetben a köldökzsínór is tréfát ûzhet. Egy 4D-s UH-n biztosan meg tudják mondani a kicsi nemét, emellett nagyon tüzetesen is meg tudják nézni és olyan szépek is.
Nálunk ugyanez a helyzet, csak nekünk a 19.heti UH-n mondták, hogy kisfiú. Azóta rejtõzködik. :(
Szia!16 hetes ultrahangon fiút mondtak, utána a baba farfekvéses lett, ezért késõbb nem lehetett megmondani a baba nemét, majd 31 hetesen lányt mondtak, és a 34 héten e párommal elmentünk 4D-re és ott 100%-ra fiút mondtak, de a dokim sem tudja:) .Szóval szégyenlõs a babám. 36 hetes kismami
Egyébként ez olyan fura, hogy a baba belszerveit tüzetesen át tudják vizsgálni (elvileg), azt meg, hogy mi van a lábacskák között, nem látják. :(
A kérdező hozzászólása: olyan gyorsan lerendezeik ezeket a vizsgálatokat hogy hihetetlen, persze biztos van rutinjuk, de azért egy kismamának jól esne sokszor ha meg tudnák nyugtatni. megfogadtam hogy ha legközelebb babát várok lesz fogadott orvosom a kórházban, és megkérem arra hogy csak akkor mondja meg mit lát ha 100%biztos benne. itt vagyunk a végén és most ezen kell aggódnom h fiú lesz vagy lány. berendezkedtünk fiúsra, minden fiús, és egy ideje nem látszik! tök beleéltük magunkat! nagyon haragszom rájuk!
Megint a 2. vagyok. Pont így vagyunk ezzel mi is. És az a legrossszabb, hogy egyre bizonytalanabbak vagyunk minden ultrahang után. Olyan rossz azt hallani a dokitól, hogy "sajnálom, talán majd legközelebb megmutatja" Nekünk Sanyika lenne, de én már megint csak Babucinak hívom pár hete, mint az elején. Mi csak bézs színben mertünk (pont ezért) babaszobát rendezni. (az szerintem kisfiúnak, kislánynak is jó) A ruhácskák is csak fehérek.
Nekem 5 ultrahangból (ebbõl 3-szor 4D) csak egyszer tudtak tippelni kislányra, a többin mindig úgy feküdt, hogy nehogy megtudjunk bármit. Baba még bent nem maradt :) úgyis kiderül :) Ne izgulj, ha sok a fiús cuccotok, és kislány lesz, úgyis hamar ki fogja nõni õket :) Meg inkább egy kislány legyen világoskékben, mint egy kisfiú rózsaszínben :) üdv, 34 h.
A kérdező hozzászólása: hát persze mostmár lesz ahogy lesz, csak nagyon beleéltük magunkat a dologba amit lehet hogy nem kellett volna, most nem lennék sik ideg miatta. többet nem hiszek a dokiknak sem az biztos. az a biztos amikor már ott tartom a kezemben és látom h ksifiú lett v kislány.

Ha a 18. hétig 3x mondák azt hogy úgy néz ki fiút, akkor tuti fiú lesz?

Legjobb válasz: Érdekes, nekem 18 hétig azt mondták, még ne is nagyon akarjak kíváncsiskodni (persze finomabban), mert ebben a korai idõszakban még nem lehet 100%-ra megállapítani. Késõbb pedig lehet, úgy helyezkedik, hogy nem lehet látni. Velem ez történt, csücsül rajta. Kívánom az legyen, amit szeretnétek, de fõleg egészséges!

Érdekes, nekem 18 hétig azt mondták, még ne is nagyon akarjak kíváncsiskodni (persze finomabban), mert ebben a korai idõszakban még nem lehet 100%-ra megállapítani. Késõbb pedig lehet, úgy helyezkedik, hogy nem lehet látni. Velem ez történt, csücsül rajta. Kívánom az legyen, amit szeretnétek, de fõleg egészséges!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Szerencsére minden rendben van vele!!! Mi kislányt szerettünk volna!! De ha fiú....akkor fiú:)
nekem a 22. hétig kisfiút láttak. akkor azóta meg tuti kislány. addig is ljól látták, csak épp az nem a kuki hanem a köldökzsinór volt. a 4 D Uh- n (25. hét) is kislány maradt:) ).
Szia! Mi a 26.hétre tudtuk meg biztosra, hogy kislány, addig 3x mondták, hogy fiú.Tudom közhely, de a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen!!! További kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Reméljük nálunk is elnézte a doki::) Hihetetlenek az orvosok , nem ? Nagyon sok mindenkinek elnézték már, ahogy olvasom itt a neten. 24.hét körül elmegyek inkább Pestre és ott megnézetem egy profival:) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Tini csajok, ha első talin a fiú megcsókol titeket és ti is csináljátok vele nem ellenkeztek, akkor az azt jelenti, hogy nem tartjátok rondának a fiút vagy csak úgy smároltok vele, mert hiányzik már egy fiú és mindegy hogy néz ki külsőre?

Nincs semmi önbizalmam, de valahogy úgy éreztem, hogy most meg kelle csókolnom a lányt, megcsókoltam és nem ellenkezett, csókolóztunk és hagyta, hogy simogassam, csókolgassam. Viszont attól tartok, hogy ez csak egy álom és kiderül, hogy nem is jöttem be neki meg nem is akart velem smárolni, félek, hogy újra csak azt kapom meg, hogy ronda vagyok és nem is akar tőlem többet.

Legjobb válasz: ez attól függ h vissza csókolt e... de sztem nem azért hagyta mert már nagyon akart valakivel smárolni mert a lányok nem ilyenek... sztem van nála esélyed de ne vedd túl biztosra :):

ez attól függ h vissza csókolt e... de sztem nem azért hagyta mert már nagyon akart valakivel smárolni mert a lányok nem ilyenek... sztem van nála esélyed de ne vedd túl biztosra :) :
A kérdező hozzászólása: Igen, ahogy megcsókoltam õ is csinálta velem egybõl és addig csókolóztunk, amíg én akartam, én irányítottam a csókot végig.

Van 1 fiu akivel már 3x szakitott és összejöttünk, de most már úgy néz ki, h végleg vége. Õ nem szeret, de én nagyon is ÕtDe a fiu azt mondja, h mindig hiányzok neki. esténként össze szoktunk járni meg minden. Szerintetek csak le akar velem feküdni?

.

Legjobb válasz: Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.

Vá. Nem lehet megmondani ennyi infóból, hogy csak le akar veled feküdni. Ezt csak te érezheted a viselkedésébõl. Mi nem vagyunk ám ott a szobában. Ha meg hiányzol neki akkor mégis csak érez valamit.
mit csinált azóta, hogy szakítottatok? És mi történt, mióta feltetted ezt a kérdést? :-)

Azért nem vesznek észre a korombeli 19-21 év körüli nők, mert úgy nézek ki, mint egy tini fiú?

Szokták mondani, hogy sokkal fiatalabbnak nézek ki, testem is olyan, mint egy tini fiúé, nem egy felnőtt férfié. Genetika, nagyon nem tudok ezzzel mit csinálni, pedig sportolok is, hogy férfiasabban nézzek ki, de ez sem igazán segít. Valahogy mindig csak a tini lányok vesznek csak észre. Volt, hogy bepróbálkoztam egy 21 éves csajnál és lekisfiúzott, elég durván lekoptatott, csak, mert azt hitte, hogy valami 15 éves kisfiú vagyok. Elég gáz a szitu.

Legjobb válasz: Igen, simán lehet. Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, 21 éves vagyok, de folyton megjegyzik, hogy 17-18nak gondolnak maximum. Számít a kinézet, mert ez alapján ítélnek meg elõször az emberek. De számít a viselkedés is. Ha határozottan, férfiasan viselkedsz, akkor több esélyed lesz azt a benyomást kelteni, hogy igenis felnõtt vagy. 21/L

Igen, simán lehet. Én is fiatalabbnak nézek ki a koromnál, 21 éves vagyok, de folyton megjegyzik, hogy 17-18nak gondolnak maximum. Számít a kinézet, mert ez alapján ítélnek meg elõször az emberek. De számít a viselkedés is. Ha határozottan, férfiasan viselkedsz, akkor több esélyed lesz azt a benyomást kelteni, hogy igenis felnõtt vagy. 21/L
Lehet, bar en is igy vagyok: 22 leszek, megis altalaban jo, ha a 17-et kinezik belolem, tobben is mondtak mar, sot pl ha veszek egy sort valahol, 80%, hogy elkerik a szemelyimet, de megse volt sose problemam ezzel, hogy nem vesznek eszre, meg atneznek rajtam a korombeliek. Kulonben meg orulj neki, ha igy mukodsz, 45 evesen is csak "32" leszel, ami azert nem lesz rossz dolog;)

Nem vagyok valami szép, sajnos. Hogy szedhetnék fel valami szép lányt? Nem volt még barátnőm, a lányok nem ugy néznek rám mint egy fiura, hanem mint egy jóbarátra...

16 éves Fiú vagy.De nekem meg barátn? kell...nem pedig "barát". Járok bulizni is...és még ott se...vannak akik tetszenek de akárkire is rányomulok mindig megpróbál lerázni... Segitsetek, mit tehetnék.

Legjobb válasz: Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)

Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)
Vannak akiknek nem a külsõ az elsõ. Ezeket a lányokat diszkókba fogod megtalálni hanem mondjk tráskeresõ oldalakon, vagy simán az utcán. De nekem már volt olyan hogy felvettem egy szép lányt msn-re és mondat neki:-szia -szia -láttalak xy.hu oldalon és nagyon szép vagy. még nem látott engem de letiltott. Mindenesetre ne add fel és add önmagad.
Szerintem hülyeség, hogy csak az izomra buknak. Fõleg, hogy én is gyúrok, és nem egy szálkás típus vagyok (azaz igazi izomagy kinézet), és nem hogy jobban bejönne, de inkább taszítja a hölgyeket. Szóval a jóval elöbbi válaszolónak annyiban lehet igaza, hogy a srác a szövege miatt olyan sikeres, nem pedig a kinézet miatt. Ha tényleg csak az számítana, akkor nem próbálnának lekoptatni lépten-nyomon. A legfájdalmasabb az, amikor a szemedbe mondják, hogy túl izmos vagy és nem tetszel neki...
Nem értem ha te azt állítod magadról, hogy nem vagy szép, akkor miért akarsz szép lányt? Ha azt akarod, hogy a belsõd értékeljék te se a kinézetre hajts! Lehet, hogy te is tettszel olyannak, aki esetleg neked nem tettszik. Lehet nem vagy túl jóképû, de azért lehetsz igényes.Jó frizura, dögös parfüm, csinos ruha....
Bocsi a helyesírási hibákért:) Elõzõ válaszoló
Figyu szerintem sok lány va aki nem a külsõt nézi pl. éns me azt nézem deh akk cserébe énis elvárom hogy ne azt nézzék:) Nme mondom hogy csúnya vagyok de nemsi iylen mindneki álma lány, ha gondolod bezsélgethetünk msn-en és meglátjuk hátha lessz valami:) Ha felkeltettem érdeklõdésedet nyugodtan írj e-amilt:) És sztem aki a külsõt nézi az csak azért verseng hogy neki "szebb" pasija legyen mint másnak:P Tamilina(15)
1. hozzászóló vagyok. Egy valami biztos ha nem is vagy szép a diszkóban minden lány az izomra bukik (meg a pénzre). ismerek egy embert nem jóképû egy kicsit se de izmos és jó megjelenése és szövege van. a csajok meg buknak rá. igaz nagy részük ilyen diszkó ribi de a normális lányok is az izomra buknak.
nekem szépfiú barátom van, volt is sok..és párszor megjártam már ezzel...:S
Egy fiúnál egyáltalán nem fontos az hogy szép legyen, sõt! Engem nem is vonzanak a szépfiúk. A lányok inkább a belsõ tulajdonságai miatt szeretnek bele egy fiúba. Legalábbis azok a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak és nem csak felszíneset. A diszkó tényleg nem a legjobb hely az ismerkedésre. Ott van a net, kávézók, teázók, iskola, könyvtár és még nagyon sok hely ahol rá találhatsz egy kedves lányra:) Légy nyitott, kedves, és kezdeményezõ! Ne félj az elutasítástól, mindenki átesik rajta, de csak így van esélyed megismerkedni valakivel. Sok sikert!;)
De te is írod h nem vagy szép, de azért szép lányt akarsz fel szedni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!