Találatok a következő kifejezésre: A fiúnak először a (152 db)

Ha a fiú és a lány is először csinálja és mindketten szüzek akkor milyen pózban csinálják először? A fiú elélvezhet vagy első alkalomkor inkább ne? Ha a lány elkezd vérezni akkor hagyják abba?

Legjobb válasz: A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-

A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-
nem vihogok, csak sajnos rászoktam, hogy a mondatvégi írásjel egy smiley, mióta ahányszor nem írok mondjuk facebookon, jönnek hogy "baj van??" xD
mi mindketten szüzek voltunk :D semmire nincs konkrét szabály, mindent úgy csináltok ahogy jó :D mi misszionáriusban csináltuk :D elélvezett, eszünkbe se jutott hogy ne :D gumit használtunk :D nem véreztem, csak pár alkalommal késõbb, akkor meg csak a végén vettük élszre, mikor elment és kihúzta, hogy vérzek :D de nem kell arra gondolni hogy elvérzel, csak pár csepp :D
Elõzõ, te mit vihogsz mindenen? Misszionáriusban csináljátok, és ne élvezzen beléd védekezés nélkül elsõre sem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekeznénk.
Misszionárius pózban legjobb, de egyébként ahogy nektek jól esik.Nincs rá szabály.Védekezzetek, ami a legfontosabb.Nem kell azért abbahagyni ha elkezd a lány vérezni.De nincs akkora vérzés, lehet észre sem veszitek.
Elõbb szoknék le a facebookról mint rá a smileykra.
most neked ennyire fájdalmat okoz pár smiley?
meg különben is, ez nem az az oldal ahol a smilekon kéne veszekedni... f*ck logok

Melyik az illendőbb a fiú lássa a lány lakását, szobáját először vagy a lány a fiúét?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Fiu a lanyet, ugy illendo, hogy bemutatkozzon a fiu a lany szuleinek elobb. De a mai vilagban, nem hinnem, hogy ezt barki komolyan veszi. 25/L

Fiu a lanyet, ugy illendo, hogy bemutatkozzon a fiu a lany szuleinek elobb. De a mai vilagban, nem hinnem, hogy ezt barki komolyan veszi. 25/L
tökmindegy
Hát..ez most tökmindegy :D helyesírási szótárt a helyedben forgatnám...:) rEnEgAdE'
Kedves 25 L! Érdekes, nekem kb egy hónapja el kellett játszanom a szüleimmel, ugyanis addig nem mehettem be a barátomhoz... Itt most nem arról van szó h de csicska vagyok, csak jobb szeretek igazat mondani anyuéknak. Szóval a barátom volt elõször...bemutatkozni is.:) 14L
A kérdező hozzászólása: És ez kb hanyadik randin, hogy a fiú a lánynál?
Nálam még sose voltak! Mindig én megyek! Ez szerintem olyan ciki, míg a fiú anyjának tök könnyû elfogadni, hogy egy tök idegen csaj majd helyette mosogat, fõz, kis gyerekre vigyáz.. Míg ha én vinném haza ki kéne állnia 10 próbát, amit szerintem én nem élnék túl.. Meg az olyan intim, mivel akkor már a szüleid pontosan tisztában lesznek avval, hogy élsz nemi életet.. És ez nekem nem kell..
A kérdező hozzászólása: Most biztos azt hiszed lány vok, pedig fiú... :D Egyébként ezt nem értem, lánynál ciki, fiúnál nem? És ha már ennyire a szüleid, akkor hogyan adsz számot nekik arról, hogy hol vagy, amikor a fiúnál? Vagy a jól bevált a barátnõmnél trükk?
Jó egy fiú szülei nem szembesülhetnek avval, hogy valaki felcsinálja a fiúkat és tök véletlenül jön a gyerek, a srác meg otthagyja.. És akkor ott a saját gyerekük és jön már az unoka, akit nekik kell felnevelni.. A fiú szülei csak avval szembesülhetnek, hogy felcsinál egy lányt és ha valami nem tetszik akkor tovább is állhat! A többi a saját lelkiismeretükre van bízva! ÉS igen a jól bevált barátnõmnél alszok..
Szerintem 100%-ban fordul elõ. :D
Nem a csók után nedvesedünk be, hanem közben... Egyébként kb. annyiszor, ahányszor egy férfival elõször csókolózom. Azért, mert csak olyanokkal csókolózom, akikhez egyébként is vonzódom.
eléggé gyakran :) még egy év után is benedvesedek ha csókolózom a barátommal :)
szerintem mindig így van:D
szinte mindig :)
A kérdező hozzászólása: Na és ha a fiú rondának számít a lány meg szép és mégis szívesen smárol a fiúval, akkor is lehet, hogy benedvesedtek vagy ti van, hogy egy csúnyának tartott fiút helyesnek láttok és beizgultok rá?
ha szereted akkor nem számít a kinézet :)
A kérdező hozzászólása: 7-es, ez okés lenne, de nem is ismertük egymást, elsõ talin történt, megcsókoltam, nem ellenkezett. Amúgy elég ronda vagyok, még be is szólogattak ilyen menõ fiúk a lánynak, hogy minek van velem ja és sértegettek is engem a srácok, a külsõmet.
És azt hogy vennétek h ha rákérdezne a srác az elsõ csóknál h benedvesedtetek e? ha meg van a bizalom?

Mondhatja lány a fiúnak először, hogy "szeretlek", vagy inkább várjam meg, hogy ő mondja előbb? Elsősorban fiúk válaszát várnám:

Utalgatott már rá, más szavakkal és szerintem ? is hasonlóképp érez. Megkönnyítené számára, ha kimondanám én el?bb, vagy elijeszteném és siettetném vele a dolgokat? Beszéltünk róla, és mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk. 19L (volt már normális kapcsolatom és szerelmes is voltam, de most mégis valahogy nem szeretném elrontani esetleg a dolgot:))

Legjobb válasz: Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)

Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)
Lehet, hogy nagyon konzervatívnak tûnök, de - mostani fejjel gondolkodva - én soha nem mondanám ki a pasi elõtt, hogy szeretem. Persze éreztetni az más. Lehet, hogy jobb módszer, mint kimondani.. 21L
én nem mondtam elõször egy férfinek sem. Talán nem akartam egy "tudom"-ot visszakapni. Viszont a férjem más volt. az Istennek nem mondta volna ki, pedig tudtam...Hát leírtam egy papírra és átadtam neki. Mosolygott és visszaírta, hogy õ is szeret. :)
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat! :) én sem szeretnék "tudom"-ot:D, pedig az is tud 'aranyos' lenni.akkor még várok egy ideig, aztán lehet én is a papíros megoldást választom!

A fiúnak vagy a lánynak kell először csókolnia?

Vagy ez teljesen mindegy?

Legjobb válasz: Mindegy, de azert elonyosebb, ha a fiu kezdemenyezi szerintem.

Mindegy, de azert elonyosebb, ha a fiu kezdemenyezi szerintem.
Vagy adj rá egyszerû utalást, ami a szemét kiszúrja. Ha ez se válik be nála, akkor lépj te.
fiú
Attól függ, hogy ki a beszaribb. :) Úgy is érzed, hogy tetszel neki, vagy sem. Elsõ randin nem kell egymásnak esni, de pár tali után te is megcsókolhatod. Én is ezt tettem, mert magától tuti sosem csókolt volna meg. :D
Tökmindegy, ha te kezdeményezel se lesz semmi baj, kapcsolatra nem lesz kihatással. nõõk:D bezzeg ha a fiú csókolna, nyomulna akkor rögtön perverz disznó aki csak megakar húzni, lol
A kérdező hozzászólása: Köszi az eddigi válaszokat, jöhetnek még további válaszok/vélemények.
A kérdező hozzászólása: Akkor türelmesen kell várnom :) 17/l
A kérdező hozzászólása: Nem gondolnék ilyesmire, nem tudom ez hogy jött ide.. Jelenleg itt az van hogy látszik hogy megcsókolna csak félénk.
A kérdező hozzászólása: Hát a negyedik randink lesz, kölcsönös az érzés, de ha a következõn se meri, lehet megteszem én. :D
A kérdező hozzászólása: Értem..csak az a gond hogy fél megcsókolni..:) Viszont én is úgy érzem hogy jobb ha a fiú kezdeményez.
Természetesen a férfinak kell kezdeményeznie az elsõ csókot, utána már mind1 ki kezdeményez, utána már te is lekaphatod, ha nagyon nyápic de akarod a srácot, akkor kezdeményezhetsz te is.

Tudnátok olyan könyveket mondani, amiben először veszekszik a fiú és a lány és utána egymásba szeretnek?

Pl.: Obszidián, Tökéletes kémia, A vonzás szabályai..stb.

Legjobb válasz: Meg Cabot - Esküvõ olasz módra Nem "vörös pöttyes", de nekem nagyon tetszett

Meg Cabot - Esküvõ olasz módra Nem "vörös pöttyes", de nekem nagyon tetszett
Kerstin Gier- Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld. :)
Enigma;) egyik legjobb
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!!
Nem feltétlenül.
Azt, hogy a lányt mennyire könnyû ágyba vinni a lány személyiségétõl függ. Ha a lánynak tetszik a fiú, akkor kapcsolat kialakítása könnyebb. De mivel a párkapcsolat és a szex összefügg, így azt mondanám igen, könnyebb egy fokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat , amúgy nem arra gondoltam hogy most hanem kb 2-3 hét múlva
Én azt mondom, hogy ez nagyban függ attól, hogy a lánynak mi tetszik a fiúban. Ha elsõsorban szexuálisan tartja vonzónak, akkor igen. Ha a személyisége az, ami megfogta, akkor lehet, hogy a korai szex ajánlat inkább csak elriasztja.
A kérdező hozzászólása: nem is tudom a lánynak a nevét , csak sokat szoktunk szemezni .
Szerintem nem.:) Nem vagyok valami válogatós, rengeteg fiú tetszik, de nincs az az Isten, hogy 4-5 hónapnál rövidebb kapcsolat után lefeküdjek vele.

15 éves fiú vagyok és lenne egy kérdésem. Körülbelül 4 hónapja "küszködök" a mellbimbóimmal, először a jobb dagadt meg nagyon, aztán elmúlt. Tovább lent?

Most meg a bal kezdett el, és már eléggé nyomaszt, hogy nem akar elmúlni, igaz a bal az csak 1-2 hónapja ilyen. Ezek a kamaszkori "események"?

Legjobb válasz: Szerintem az utolsó választ feltétlen pontozzuk fel,mert hihetetlen észrõl tanúskodk.

Szerintem az utolsó választ feltétlen pontozzuk fel, mert hihetetlen észrõl tanúskodk.
BIMBÓ
Álltalában ez a nemi hormonoknak tudhatók be ebben a korban.Daganattól ne félj, mert az nem fáj.Ha viszont nem igazán múlik el, és nagyon aggódsz, keress fel egy orvost.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :D:D
Nekem ugyanez volt kb 2 éve indult el a jobbos kezdett el nõlni és nagyon fájt...aztán a balos is elkezdettés az is fájt és hol összement hol nem. volt olyan is, hogy a balos össze volt húzodva a jobbos meg ilyen tök nagy és laza volt. Nem kell aggódnod, ez tök természetes...:)
A kérdező hozzászólása: de sztem normális, mert utána olvastam... így járt egy 17 éves fiú is, de õ orvostól kért véleményt, azt mondta teljesen normális. De nekem is elõbb a jobb, majd a bal "serdült".
Szerintem menj el vele sürgõsen orvoshoz mert ez nem normális hormonális probléma lehet...de ne ijedj meg könnyen tudják kezelni..!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :D
Serdülõ kor velejárója. El fog múlni! Nekem is volt ilyen :P Sok-sok buta hormon teszi, ami ilyenkor termelõdik a szervezetben. De hát valahogy felnõtté kell válnunk. Nem maradhatunk mindig édi kisgyerekek :)
Ez serdülõ korban van általában az 1 ik mellbimbóban van de lehet mind2 be is el fog mulni 1-2 hónap mulva... akár még váladék is jöhet belöle:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!