Találatok a következő kifejezésre: A fiúnak először (152 db)

Szerintem 100%-ban fordul elõ. :D
Nem a csók után nedvesedünk be, hanem közben... Egyébként kb. annyiszor, ahányszor egy férfival elõször csókolózom. Azért, mert csak olyanokkal csókolózom, akikhez egyébként is vonzódom.
eléggé gyakran :) még egy év után is benedvesedek ha csókolózom a barátommal :)
szerintem mindig így van:D
szinte mindig :)
A kérdező hozzászólása: Na és ha a fiú rondának számít a lány meg szép és mégis szívesen smárol a fiúval, akkor is lehet, hogy benedvesedtek vagy ti van, hogy egy csúnyának tartott fiút helyesnek láttok és beizgultok rá?
ha szereted akkor nem számít a kinézet :)
A kérdező hozzászólása: 7-es, ez okés lenne, de nem is ismertük egymást, elsõ talin történt, megcsókoltam, nem ellenkezett. Amúgy elég ronda vagyok, még be is szólogattak ilyen menõ fiúk a lánynak, hogy minek van velem ja és sértegettek is engem a srácok, a külsõmet.
És azt hogy vennétek h ha rákérdezne a srác az elsõ csóknál h benedvesedtetek e? ha meg van a bizalom?

Mondhatja lány a fiúnak először, hogy "szeretlek", vagy inkább várjam meg, hogy ő mondja előbb? Elsősorban fiúk válaszát várnám:

Utalgatott már rá, más szavakkal és szerintem ? is hasonlóképp érez. Megkönnyítené számára, ha kimondanám én el?bb, vagy elijeszteném és siettetném vele a dolgokat? Beszéltünk róla, és mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk. 19L (volt már normális kapcsolatom és szerelmes is voltam, de most mégis valahogy nem szeretném elrontani esetleg a dolgot:))

Legjobb válasz: Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)

Nekem a barátnõm mondta elöször...mire én azt mondtam tudom:D Nézz a szemébe s mond h:szeretlek(siker szokott lenni)
Lehet, hogy nagyon konzervatívnak tûnök, de - mostani fejjel gondolkodva - én soha nem mondanám ki a pasi elõtt, hogy szeretem. Persze éreztetni az más. Lehet, hogy jobb módszer, mint kimondani.. 21L
én nem mondtam elõször egy férfinek sem. Talán nem akartam egy "tudom"-ot visszakapni. Viszont a férjem más volt. az Istennek nem mondta volna ki, pedig tudtam...Hát leírtam egy papírra és átadtam neki. Mosolygott és visszaírta, hogy õ is szeret. :)
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat! :) én sem szeretnék "tudom"-ot:D, pedig az is tud 'aranyos' lenni.akkor még várok egy ideig, aztán lehet én is a papíros megoldást választom!
Nem feltétlenül.
Azt, hogy a lányt mennyire könnyû ágyba vinni a lány személyiségétõl függ. Ha a lánynak tetszik a fiú, akkor kapcsolat kialakítása könnyebb. De mivel a párkapcsolat és a szex összefügg, így azt mondanám igen, könnyebb egy fokkal.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat , amúgy nem arra gondoltam hogy most hanem kb 2-3 hét múlva
Én azt mondom, hogy ez nagyban függ attól, hogy a lánynak mi tetszik a fiúban. Ha elsõsorban szexuálisan tartja vonzónak, akkor igen. Ha a személyisége az, ami megfogta, akkor lehet, hogy a korai szex ajánlat inkább csak elriasztja.
A kérdező hozzászólása: nem is tudom a lánynak a nevét , csak sokat szoktunk szemezni .
Szerintem nem.:) Nem vagyok valami válogatós, rengeteg fiú tetszik, de nincs az az Isten, hogy 4-5 hónapnál rövidebb kapcsolat után lefeküdjek vele.

Milyen érzés a csókolózás? Mit kell csinlnia a lánynak é a fiúnak? Először vad vagy érzelmes csók legyen?

HELP FOR ME!!!!!!légyszi

Legjobb válasz: Na most nagyon figyelj ide mert ha ezt megteszed amit most mondok akkor nagyon jó leszel: elõsször is azon a napon amikor meg akarod csókolni a pasit reggel be kapcsolod a rocky zenéjét az eye of the tiger-t és elkezdesz futni. Ha ezzel végeztél (mármint a 10 kilométerrel) nem fürödj meg!!! Majd három nyers tojást kell meginnod a jó teljesítmény miatt aztán mielött a pasival találkozol egyél jó sok póréhagymát hidd el hogy beválik ;) Aztán amikor már a pasi szájában vagy kezdjed el fújni befele mint ha újra élesztenéd (ezt nagyon imádják) Ha ez mind meg van tuti hogy jól csókolsz

Na most nagyon figyelj ide mert ha ezt megteszed amit most mondok akkor nagyon jó leszel: elõsször is azon a napon amikor meg akarod csókolni a pasit reggel be kapcsolod a rocky zenéjét az eye of the tiger-t és elkezdesz futni. Ha ezzel végeztél (mármint a 10 kilométerrel) nem fürödj meg!!! Majd három nyers tojást kell meginnod a jó teljesítmény miatt aztán mielött a pasival találkozol egyél jó sok póréhagymát hidd el hogy beválik ;) Aztán amikor már a pasi szájában vagy kezdjed el fújni befele mint ha újra élesztenéd (ezt nagyon imádják) Ha ez mind meg van tuti hogy jól csókolsz
érzelmes szerintem de ez majd magátol jön (sajnos én sem éltem még át de várok rá)
Hát nem imádjuk! De ha a te barátod szereti a hagymát meg a férfias testszagod akkor hajrá
A kérdező hozzászólása: NORMÁLIS válaszokat kérek!!!!!! :O
Szia!ha eljutsz addig a pontik, hogy osszeér a szátok, akkor add át magad az érzelemnek, minden megy magátol.a csokolozást nem lehet szoval megtanítani, azt át kell élni.mindenki máshogy csokol.ne félj tole!fogd érezni hogy hogyan kell.a poréhagymás csajnak meg uzenném, ha a pasija szereti hogy buzlik a szája meg izzadság szagu, akkor csinálja nyugodtan, de ne adjon ilyen hulye tanácsokat.nem ám megteszed, mert azzal tuti ellokod magadtol a pasit.

Ha a fiú és a lány is először csinálja és mindketten szüzek akkor milyen pózban csinálják először? A fiú elélvezhet vagy első alkalomkor inkább ne? Ha a lány elkezd vérezni akkor hagyják abba?

Legjobb válasz: A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-

A fiúnak tilos elélveznie az elsõ alkalomkor. Ha a lány vérzik, akkor a fiúnak ájulást kell szimulálni, hogy megússza a takarítást. -.-
nem vihogok, csak sajnos rászoktam, hogy a mondatvégi írásjel egy smiley, mióta ahányszor nem írok mondjuk facebookon, jönnek hogy "baj van??" xD
mi mindketten szüzek voltunk :D semmire nincs konkrét szabály, mindent úgy csináltok ahogy jó :D mi misszionáriusban csináltuk :D elélvezett, eszünkbe se jutott hogy ne :D gumit használtunk :D nem véreztem, csak pár alkalommal késõbb, akkor meg csak a végén vettük élszre, mikor elment és kihúzta, hogy vérzek :D de nem kell arra gondolni hogy elvérzel, csak pár csepp :D
Elõzõ, te mit vihogsz mindenen? Misszionáriusban csináljátok, és ne élvezzen beléd védekezés nélkül elsõre sem.
A kérdező hozzászólása: Természetesen védekeznénk.
Misszionárius pózban legjobb, de egyébként ahogy nektek jól esik.Nincs rá szabály.Védekezzetek, ami a legfontosabb.Nem kell azért abbahagyni ha elkezd a lány vérezni.De nincs akkora vérzés, lehet észre sem veszitek.
Elõbb szoknék le a facebookról mint rá a smileykra.
most neked ennyire fájdalmat okoz pár smiley?
meg különben is, ez nem az az oldal ahol a smilekon kéne veszekedni... f*ck logok

A fiúnak kell először a szüleinek bemutatnia a lányt, vagy fordítva? Kb mennyi idő után?

Legjobb válasz: ha visszamegyünk némileg az idõben, akkor azt fogjuk látni, hogy a nõ (jogilag) nem önálló személy, hanem vagy az apja vagy a férje gyámsága alatt van. Ebbõl következõen a dolog nem úgy néz ki, hogy megismerkednek, járnak, aztán valaki valakit bemutat, hanem úgy, hogy a fiú elõször engedélyt kér a lány apjától, ismerkedni a gyermekével. Ha ez az engedély megvan, akkor lehet egyáltalán ismerkedni. Aztán jóval késöbb, ha már kellõen megbíznak a fiuban, akkor esetleg lehet olyan, hogy elengedik a lányt vele a szüleihez. De leginkább az történhet, hogy a fiu szülei eljönnek látogatóba és akkor összeismerkedhetnek a lányos szülõkkel és persze a lánnyal is. De ez már jóval közelebb van a kézkéréshez, mint az elsõ találkozáshoz... Ebbõl következik, hogy illendõ elõször a fiunak bemutatkozni a lány szüleinél és csak utána a lánynak a fiu szüleinél. egyébként meg tökmindegy.

ha visszamegyünk némileg az idõben, akkor azt fogjuk látni, hogy a nõ (jogilag) nem önálló személy, hanem vagy az apja vagy a férje gyámsága alatt van. Ebbõl következõen a dolog nem úgy néz ki, hogy megismerkednek, járnak, aztán valaki valakit bemutat, hanem úgy, hogy a fiú elõször engedélyt kér a lány apjától, ismerkedni a gyermekével. Ha ez az engedély megvan, akkor lehet egyáltalán ismerkedni. Aztán jóval késöbb, ha már kellõen megbíznak a fiuban, akkor esetleg lehet olyan, hogy elengedik a lányt vele a szüleihez. De leginkább az történhet, hogy a fiu szülei eljönnek látogatóba és akkor összeismerkedhetnek a lányos szülõkkel és persze a lánnyal is. De ez már jóval közelebb van a kézkéréshez, mint az elsõ találkozáshoz... Ebbõl következik, hogy illendõ elõször a fiunak bemutatkozni a lány szüleinél és csak utána a lánynak a fiu szüleinél. egyébként meg tökmindegy.
Ha mindenki modern felfogású, akkor a válasz: ahogy és amikor jól esik. Ha csak te vagy modern felfogású, akkor is jogod van ahhoz, kitarthatsz mellette. Ha nem vagy modern felfogású és valami szokásjogra vagy kíváncsi, akkor kérdezd meg a szüleidet, vagy valami hasonló felfogású felnõttet.
Nincs erre szerintem szabály, hogy ki mutassa be elõször a szüleinek a párját a fiú vagy a lány.Meg arra se nagyon, hogy mikor.Én mondjuk a bemutatással mindig vártam 2-3 hetet, amikor már biztosabb voltam abban, hogy lesz abból valami és érdemes bemutatni itthon a másikat.Az utolsó páromnál is így tettem, már 7 éve vagyunk együtt.De ez mindenkinél más.Van aki elõbb bemutatja a párját otthon.
Ez ma már teljesen mindegy!!!attól függ milyenek a szülõk.Nekem pl.a szüleim mindig szerették tudni ki az aktuális pasim így nem féltettek annyira meg ilyenek.
Etikett szerint elõször a lány szüleinek illik megismerni a fiút, már a legelsõ alkalom elõtt, mikor társaságába adják. Pontosabban az apától kell elkérni a lányt. De gondolom ilyen marhasággal már fene sem foglalkozik, ezért tök mind1.

Ha példádúl van egy lány akinek van egy barátja és a lány már nagyon szeretné a fiúval az első csókot amiről a fiú nem tud akkor a lány csókolja meg először vagy hagyja hogy a fiú csókolja meg?

(itt nem rólam van szó mert nincs is senkim:/)

Legjobb válasz: Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Szia! Most nem értem, milyen barátra gondolsz? Barátság, vagy párkapcsolat? Ha barátság, esze ágában ne legyen a csajnak lesmárolni a fiút csak úgy hoppálá. Ha szerelmesek, akkor meg nem kérdés. Ilyen, hogy elsõ csók, az megtörténik, ha kell. Mindegy, hogy ki kezdeményez. :) De itt a kérdés az, hogy hány éves vagy, vagy akikrõl szó van. Mert ez kérdés inkább csak 11-12 éveseknél szokott lenni manapság. De maximum 15-tõl felfelé biztos nem. A lényeg, hogy párkapcsolatban nem lehet tabu téma, hogy most meg akarlak csókolni. Ha már ez az, akkor ott gondok vannak.

Melyik az illendőbb a fiú lássa a lány lakását, szobáját először vagy a lány a fiúét?

Kort és nemet is írjatok légyszi!

Legjobb válasz: Fiu a lanyet, ugy illendo, hogy bemutatkozzon a fiu a lany szuleinek elobb. De a mai vilagban, nem hinnem, hogy ezt barki komolyan veszi. 25/L

Fiu a lanyet, ugy illendo, hogy bemutatkozzon a fiu a lany szuleinek elobb. De a mai vilagban, nem hinnem, hogy ezt barki komolyan veszi. 25/L
tökmindegy
Hát..ez most tökmindegy :D helyesírási szótárt a helyedben forgatnám...:) rEnEgAdE'
Kedves 25 L! Érdekes, nekem kb egy hónapja el kellett játszanom a szüleimmel, ugyanis addig nem mehettem be a barátomhoz... Itt most nem arról van szó h de csicska vagyok, csak jobb szeretek igazat mondani anyuéknak. Szóval a barátom volt elõször...bemutatkozni is.:) 14L
A kérdező hozzászólása: És ez kb hanyadik randin, hogy a fiú a lánynál?
Nálam még sose voltak! Mindig én megyek! Ez szerintem olyan ciki, míg a fiú anyjának tök könnyû elfogadni, hogy egy tök idegen csaj majd helyette mosogat, fõz, kis gyerekre vigyáz.. Míg ha én vinném haza ki kéne állnia 10 próbát, amit szerintem én nem élnék túl.. Meg az olyan intim, mivel akkor már a szüleid pontosan tisztában lesznek avval, hogy élsz nemi életet.. És ez nekem nem kell..
A kérdező hozzászólása: Most biztos azt hiszed lány vok, pedig fiú... :D Egyébként ezt nem értem, lánynál ciki, fiúnál nem? És ha már ennyire a szüleid, akkor hogyan adsz számot nekik arról, hogy hol vagy, amikor a fiúnál? Vagy a jól bevált a barátnõmnél trükk?
Jó egy fiú szülei nem szembesülhetnek avval, hogy valaki felcsinálja a fiúkat és tök véletlenül jön a gyerek, a srác meg otthagyja.. És akkor ott a saját gyerekük és jön már az unoka, akit nekik kell felnevelni.. A fiú szülei csak avval szembesülhetnek, hogy felcsinál egy lányt és ha valami nem tetszik akkor tovább is állhat! A többi a saját lelkiismeretükre van bízva! ÉS igen a jól bevált barátnõmnél alszok..

A lányok miért nem szeretik megmondani egy fiúnak ha az tetszik neki? Elvárják-e hogy a fiú lépjen előszőr?

Téves megállapítás? Mert szerintem ?k ritkábban vallanak szerelmet.

Legjobb válasz: Csak akkor várják el ha tetsziknekik a fiú. De ha nagyon tetszik nekik akkor õk is szoktak kezdeményezni.

Csak akkor várják el ha tetsziknekik a fiú. De ha nagyon tetszik nekik akkor õk is szoktak kezdeményezni.
A kérdező hozzászólása: Már értem, miért küldött ma el nyíltan melegebb éghalylatra. Nagyon fáj neki, hogy nem léptem. Te jó ég... Õ 2 hónapig(ami azt illeti, 16 vagyok és tizedikes, elsõ óta jóban voltunk EDDIG) csak arra várt, hogy egyszer csak azt mondjam hogy: "Szia, szeretnél eljöni velem valahova?" vagy hogy "Szeretlek téged!". A 2 hónap azért fontos, mert EDDIG nagyon jól összemelegedtünk, ekkor kaptam a becenevet meg szívet. És én csak(képletesen) csak álltam és álltam, de nem vettem észre hogy szeret. Pfff... Mennyire utálhat most! :(
A kérdező hozzászólása: Te jó ég... Erre csak most döbbenek rá??? Ez a lány SZERELMES VOLT belém! :, ( Elszalasztottam egy nagy lehetõséget. Nekem kellett vólna a NYILVÁNVALÓ jeleire lépnem. SZÍVRAJZ A HÁTAMON! (ez elõzõ hét szerdán volt) BAKKER, ez NYILVÁNVALÓ JEL VOLT! Ennél már csak az lenne brutálisabb ha egy olyan pólóval jönne be hogy: Szeretlek, nem létod! Vedd már észre! Egy hülye vagyok... :, (
A kérdező hozzászólása: Hülye vagyok? Nos, így visszanézve talán az is voltam... Egyszer krétával egy szivecskét rajzólt a hátamra és gyakran és mindig csak velem beszélt az osztályból a fiúk közûl valamint kaptam tõle egy frankó becenevet is.
igen, valszeg azt várta h lépj, mert akár hiszed, akár nem, rengeteg olyan láûny van még, akik azt szeretik, ha a pasi hódítja meg. a csak küldhet jeleket, de arra vár h fiú tegye meg az elsõ lépést. ez nem konzervatizmus, csak azért, mert a régebbi idõkbõl való. hanem eccerûen csakegy kellemes, jólesõ érzés a lánynak, amikor a fiú lép oda hozzá. sztem az a csaj is adott neked jeleket, csakte arra vártál h õ menjen oda hozzád, és egyértelmûen vázolja a helyzetet. aztkell mondanom h ezzel a viselkedéssel, amikor egy pasi képtelen felfogni h a lány mit szeretne, pedig küldi a jeleket, az eccerûen hülye :D bocs. és rengeteg lehetõséget tud így a pasi is elszalasztani.
16:46 Félre írtam bocsánat.
A16:56 os annyira igaz. én meg véletlenül félre nyomtam a félig hasznosra. Bocsánat. Amúgy két hónap alatti barátságba szerintem már csak mondta volna ha többet akar. Én az elõb azokról beszéltem akik a megismerkedésnél tartanak.
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez a "lépj Te, fiú!" dolog egy(részben) konzervatív butaság. Olyasmi, mint hogy a fiúnak magasabbnak kell lennie mint a lány, mert jaj, hogy néz ki ha egy alacsony fiúval csókolózik egy magas lány és hogy a magas fiú biztonság érzetet ad, blablabla... Egyébként azért tettem fel a kérdést, mert egy lány 2 hónapig nagyon rendes volt velem, sokszor tök jól elbeszélgettünk és egy igazi barát volt nekem. De szerintem õ többet akart tõlem, csak ezt nem akarta bevallani. Mert most ma meg iszonyat bunkó volt Velem, sok hülyeséget a felyemhez vágott, szóval már az a kedves lány volt ma mint eddig. Gyanítom, azt várta eddig hogy lépjek.
Ez teljesen személyiségtõl függ!Vannak lányok, akik SOHA nem hajlandóak lépni, így néha még olyan alkalmakat is elszalasztanak, amik soha többé nem térnek vissza.Vannak olyanok is, akik szinte rátukmálják magukat a fiúra.Ez a másik véglet.Valahol az arany középutat kéne megtalálni szerintem, és csak akkor és úgy kezdeményezni, amikor tényleg úgy tûnik:megéri és tényleg félénk a srác.Akkor viszont tényleg KELL.Amúgy én nem az a típus vagyok, aki asrác lábai elé veti magát, és nem szoktam könyörögni meg akaszkodni sem, de általában elérem, amit akarok.Elõször felhívom magamra a figyelmet, feladom a labdát, aztán várom, leütik-e.
De vannak olyan nõk is akik direkt úgy öltöznek meg úgy viselkednek hogy kihívó hogy aztán azon élvezkedjenek ahogy a sok szánalmas próbálkozik. Aztán pár év mulva meg majd öregasszonyként összetennék a kezüket ha bárki akár csak rájuk nézne.
mert a nõnek azesik jól, mégmindig, ha a fiú elcsábítja, meghódítja. ez régebben is ígyvolt h a pasi hódított, a nõ meg hagyta magát. és még mostis ígyvasn, igaz már kezd elszaporodni az olyan h a csaj odamegy és megmondja h szevasz, tetszel, úgyviselkedik mint egy férfi. vannak férfiak akiknek nez bejön, de a nagyrészük mégmindig inkább szereti õ meghódítani a lányt.
van még megoldás, mond el neki hogy mit érzel és ha tényleg anyira szeret akkor megérti!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!