Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak testalkatú csajok (4 db)

A fiúknak milyen testalkatú csajok jönnek be leginkább?

vékony/duci? (a ducik mindig annyira nagyra vannak vele hogy "van rajtuk mit fogni" azért kérdezem f?leg.. de amelyiknek van melle annak hasa meg combja is nagy ált nem?)

Legjobb válasz: Figyelj! A kövér, hájas nõkkel olyan pasik lépnek kapcsolatba akiknek a nagy mell, és a többi jön be. Vonzza õket a sok háj, a kerek forma, az hogy mindenütt ott a nõ. A vékony lányokkal meg azok a fiúk lépnek kapcsolatba akik a feszes izmokat, légies formákat szeretik. Ez nem azt jelenti hogy csak a nagymellû kövér nõk, vagy csak a vékony izmos nõk a szépek. Ezért mondom, te lény ÖNMAGAD!! Ne azért hízz vagy fogyj mert a pasik mit szeretnek, hanem olyan légy amilyen alkatilag vagy meg amilyen szeretnél lenni. Ha magaddal ki vagy békülve, az látszik a kisugárzásodon is. Na és ez a kisugárzás fogja leginkább vonzani a fiúkat, majd meglátod.

Figyelj! A kövér, hájas nõkkel olyan pasik lépnek kapcsolatba akiknek a nagy mell, és a többi jön be. Vonzza õket a sok háj, a kerek forma, az hogy mindenütt ott a nõ. A vékony lányokkal meg azok a fiúk lépnek kapcsolatba akik a feszes izmokat, légies formákat szeretik. Ez nem azt jelenti hogy csak a nagymellû kövér nõk, vagy csak a vékony izmos nõk a szépek. Ezért mondom, te lény ÖNMAGAD!! Ne azért hízz vagy fogyj mert a pasik mit szeretnek, hanem olyan légy amilyen alkatilag vagy meg amilyen szeretnél lenni. Ha magaddal ki vagy békülve, az látszik a kisugárzásodon is. Na és ez a kisugárzás fogja leginkább vonzani a fiúkat, majd meglátod.
minden fiunak más izlése van... ismerek olyanokat akik a teltebb nõket szeretik de olyat is aki egyenesen a csontkollekciokra hajtanak... ez változo.... szerintem nagyon fiatal vagy még... lényeg hogy te jol érezd magad a börödben. mert ez kihat rád és a kisugárzásodra :) ami nagyon nagy + jelent :)
Az én barátnõm nem éppen a legvékonyabb alkat de elfogadtam mert nekem igy tetszik és mert én igy szeretem. De azt mondta nem elégedett önmagával 100%-ban és nyáron le a akarja adni kondival. És amúgy én a sovány csajokat nem birom amelyiknek olyan mellei vannak mint egy pasinak (pici vagy semmilyen)
Hallottál már olyanról, hogy egy férfinak 2 mázsás nõje van? Ha ilyen megtörténik, akkor bármilyen testalkatú nõ kelendõ lehet...mindenkinek más az ízlése, persze a nagyobb mell, a kerek posi, karcsúbb testalakt sokaknál mérvadó, hisz véleményem szerint a szépség ezekben (is) rejlik, és nem a zsírpárnákban. De hiába az ideál, olykor elég egy nézés, és elvarázsol egy nõ, aki talán nem is olyan, akit elképzeltél...
A fene se érti. Manapság minden nõ vékony akar lenni. Te meg most azon vagy kiakadva, hogy a kövér nõk szeretik a szexet??? Tudod aki szeret enni, az szereti az orális örömöket. Meg az élet élvezetesebb oldalát. De ez nem jelenti azt, hogy aki vékony, annak a szexhez is mérsékletesen kell hozzáállni, mint az asztali örömökhöz. Légy olyan testalkatú ahogyan jólérzed magad, és szexelj annyit és úgy ahogyan jólesik. Mit érdekel más élete? Építsd ki a sajátodat úgy, hogy jól érezd magad benne. A boldogság szerintem az önelfogadásban rejlik. Szeresd nagyon magad, és szép lesz a világ.
Volt már válasz hamarabb is, csak egyeseknek nehéz a felfogásuk...nem csoda, hisz a kérdést sem egy lángész tehette fel.
Hülye kérdésre csak hülye válasz van, már elnézést, abba hagytam...
én meg 172cm és 62kg vok!mindig nyafogok h nem vok vékony, de mki azt mondja h csinos, formás, egészséges nõ vok...jó mellekkel, kerek popóval...de duci nem vagyok am!!!a barátom meg nem is szereti a vékony nõket...gondold már el, a vékony csaj lovagol és a csontos segge feltöri a pasit....gááááááz XD én boldog vagyok így...
a típustól függ... van aki a vékonyakat. van aki a kövéreket. van aki minkettõt... stb.
MINDEN fiúnak más jön be! És MINDEN lány bejön valamelyik fiúnak! Ha nem így lenne, szerinted az a lány megszületett volna? Merthogy az anyja is olyan volt... Van olyan fiú, amelyik kifejezetten a duci (sõt: a kövér!) lányokra hajt (már, ha a megfelelõ helyen gömbölyödik) - és olyan is, amelyik rájuk se nézne, mert csakis a törékeny, vékony típust kedveli. De ezt a legkönyebb megtudni: az a típus megy oda hozzád mosolyogva, vagy néz messzirõl, kíváncsi pillantásokkal, amelyik kedvel. Nem? Szerintem, elég egyszerû megtudni, hogy egy fiúnak melyik lány tetszik egy adott társaságból: nem nagyon szokták rejtegetni. :-) És az se biztos, hogy magához hasonló súlyú párt keres bárki is. Van, akit az ellentétek vonzanak.
Szerintem fele-fele arányban. Elvégre vannak kövér pasik is és azoksem feltétlen kellenek a vékony lányoknak. Ja és annak a kedves fiúcskának írnék, hogy nem kéne cikizni azokat akiknek nincs nagy mellük mert nem tehetnek róla ha fogyóznak az fogy le legelõször, de ha fizeted a mûtétet lehet nagy....
azert nem minden vekony es / vagy szoke no plaza cica!!!!! es az agyuk nulla!!!!ez nem attol fugg!!!! Pl en szoke (termesztes) kek szemu vekony csinos jo testalkatu lany vagyok. Megis ket diplomam van kulfoldon magas karriert futottam be, semmikepp sem plaza cica!!!! aki meglat el sem hiszi mi a foglalkozasom mert atz hiszik h modellkedem vhol. tehat azert ne altalanositsunk mar!!!!! de kinek mi az izlese!!! szerintem sokat szamit a termeszet a kisugarzas mennyire lehet beszelni az illetovel. ne az legyen elmesz egy randira es kinosan nagy a csond mert nincs mirol beszelni. az sem art ha az illetonek van egy kis humora.
Kinek melyik? Van aki a vékonyakat szereti, van a ki a ducibbakat. VAn akienk elég a szép külsõ, de van aki beszélgetni is szeretne a nõvel. Férjem imád, én teltkarcsú vgyok, 160 centihez már 67 kiló, igaz most híztam. De én még arányosnak érzem magam, csinos vagyok. Öcsém, és nem egy barátom is az ilyen alkatu lányokat kedveli, meg sem nézi a vékonyakat. Viszont a sógorom meg a vékony csajokat bírja , a "plázacicákat" lényegtelen, hogy agyuk nulla, a lényeg, hogy jól néz ki. Szóval ezt nem lehet általánosítani. Akármiylen is vagy, tuti tetszeni fogsz sokmindenkinek. És el kell fogadni, hogy van aki a vékonyakat szereti, mert esztétikus, szép vonzó, van aki meg a teltet, mert tényleg van mit megfogni és dögönyözni rajta.) nekünk nõknek sem egyforma pasik tetszenek..
Gitár alkat az abszolút nyerõ!
Nekem a a nagymellû nõk jönnek be és ezután akár lehet nagyob az átlagnál de azért ne legyen duci.
szerintem a kövér sajok nem esztétikusak, az sem jó ha tul sovány egy csaj nekem az olyan átlag testalkatu sajok jönnek be, se nem kövér se nem tul sovány. de mindenkinek más tetszik. valakinek ez valakinek az, egyén függö teljesen.
szerintem pedig egy kövér nõ egyáltalán nem esztétikus, de az sem jó ha csont sovány a csaj, nekem az jön be ha átlagos se nem kövér se nem olyan csont sovány.
Lényegtelen a testalkat, ha nincs kisugárzása, vagy nem fog meg benne valami elsõre! Lehet, hogy megtetszik az arca, és duci, jól áll neki! De az is lehet, hogy a feneke egy vékony csajnak, aztán ha megnézed az arcát..hááát! Az összekép számít és hogy jól érzi-e magát a bõrében!
Sem túl vékony, sem túl kövér. ez az ami a legtöbb férfinak bejön.
A kérdező hozzászólása: ennek se volt semmi értelme, amit írtál, de nem baj... mondjuk az se lángész aki nem érti meg ezt a nagyon bonyolult kérdést.
A kérdező hozzászólása: végre valaki aki a kérdésre válaszol... kösz
A kérdező hozzászólása: ??? nincs nekem semmi gondom a kövérekkel, csak mindig fikázzák a vékonyakat, hogy jaj minek fogyókúráztok állandóan hülye csontos anorexiások amikor a fiúk szeretik a hájas mellemet taperolni. ez tényleg igaz lenne?? szó se volt arról hogy szeretneke szexelni igen tudom hogy egy kétmázsás nõnek is van férje de a kérdés az hogy mondjuk ránézésre melyik jön be nekik jobban? melyikhez mennek szívesebben ismerkedni pl az utcán? általában?? jó lenne ha fiúk is válaszolnának

A csajoknak bejönnek a "macisabb" testalkatú fiúk?

Sokan azt mondják, hogy nem, de azért csak van némi remény a "macis" (és nem súlyosan elhízott) fiúknak is!

Legjobb válasz: Szia! Nekem nagyon bejönnek a macis fiúk! :) Valahogy nemigen bukok a gebékre hogy õszinte legyek mert az olyan lenne mintha valami csontvázzal ölelkeznék. A nagy izomkolosszusokat sem szeretem mert mert... az megmagyarázhatatlan hogy miért nem de egyáltalán nem vágyom egy ilyen szikla testû krapekra ;) Szóval szeretem ha egy fiú macis legalább van mit rajta nyamizni és fogni ;) Ha te is ilyen vagy ne keseredj el biztosan megtalálod magadnak a megfelelõ párt! :)

Szia! Nekem nagyon bejönnek a macis fiúk! :) Valahogy nemigen bukok a gebékre hogy õszinte legyek mert az olyan lenne mintha valami csontvázzal ölelkeznék. A nagy izomkolosszusokat sem szeretem mert mert... az megmagyarázhatatlan hogy miért nem de egyáltalán nem vágyom egy ilyen szikla testû krapekra ;) Szóval szeretem ha egy fiú macis legalább van mit rajta nyamizni és fogni ;) Ha te is ilyen vagy ne keseredj el biztosan megtalálod magadnak a megfelelõ párt! :)
Az elõzõ kommentelõ vagyok. A szavaimmal senkit sem akartam bántani én csak elmondtam hogy mit szeretek. De szerintem izmosabbakból is mértékkel a jó mármint nem az hogy csupa izom a csávó. Ha vékony vagy az se gond dehát mindenki mást szeret. :) Én maci párti vagyok ;)
Igen van akinek pont ez jön be, sõt sokkal jobban mint a nádszálfijúcskák:D De azért figyelj oda a jövõben h ne naon nõjön ez a mciság medvéig:D mert azz nem fog jót tenni a szervezetednek a jövõben(pl megterheli a zsír a szíved meg iesmi..) ha érted mit akarok mondani:)
én macis vagyok és még sosem volt nõgondom, úgyhogy nyugi, van sok akiknek ez jön be. :)
hát én 17éves lány vagyok, és nekem a kicsit izmosabb pasik tetszenek..nem túl izmos, csak kicsit:) de ez egyéni dolog:) valakinek pont te jössz be
Nekem pl. sokkal jobban bejönnek azok a srácok, akik nem olyanok, mint az anorexiás görény. Egy pasi igen is legyen termetes. Persze nem elhízottat értek a termetes alatt. Szeretem, ha egy pasi mellett biztonságban érezhetem magam. Na most egy 50 kilós srác mellett azért ez a biztonságérzet nincs meg. Ez persze csak az én véleményem...
Van akinek a macis jön be, van akinek meg a csontkollekciók mint én, ízlés dolga:D
Ez nem betegség, sõt. Inkább eddz egy keveset, az egészséges érdekében is...
Hát figyelj ha nagyon sok pénzed van nem gáz :D Viccet félretéve valakinek az jön be, de sztem a vékonyabb izmosabb formák azért jobban vonazank egy nõt
Persze húzz el a japókhoz, még a szumóligába is bekerülhetsz aztán dõlnek a picsák!
SZia! Nekem a macis fiúk tetszenek :) , õk olyan aranyosak :) , a vékony, cingár fiúk nekem egyáltalán nem tetszenek. Ne aggódj a testalkatod miatt, nagyon sok nõ a macikat szereti :) (17éves lány)
hú nekem pont az ilyen srácok jönnek be =) ne izgulj nyerõ vagy sok csajnál:)
lehet hogy ez a lánytol is függ h neki mien a testalkata vékony vagyok és csak a vékonyabb pasik jönnek be nem gebe hanem normál szal nem kövér pontozni le nem kell köszi
Szerintem egy férfi akkor néz ki férfiasan, ha van egy kis pocak és termetesebb, mint a most divatos modell alkatú (buzis) "fiúcskák"! A termetesen nem azt értem, aki a felfújt (kokszolt) izmaival vagánykodik! Szerintem nem csak egyedül vagyok azzal, hogy biztonságban akarom érezni a párom mellett magam! Egy cingár pasiról nem tudom elképzelni, hogy megvédene, ha bajba kerülnék! Inkább elszaladna! :) ) Az sem mellékes, hogy ha hozzábújok, ne a csontjait ölelgessem! pl. a párom 190 cm magas és 105 kg és olyan jó hozzábújni :) ). Mindenki azt hangoztatja, hogy a külsõ nem számít, nos szerintem igenis számít! Nekem nem jönnek be a vékony pasik, tök mindegy, hogy mennyi belsõ jó tulajdonságai vannak! Szóval a férfias és inkább a macis fiúk jönnek be, mint a vékonykák! És hidd el, a legtöbb nõ egy kedves macira vágyik!!! Sok sikert! (a hozzászólásom az ÉN véleményem és senkit nem akartam megbántani vele! Kinek a pap, kinek a papné!)
Szia! Ne aggódj, sok lány, nõ van, akinek pont az ilyen macis alkatú srác az esete.Valahogy szerintem ez a dolog a nõkben a biztonságérzetet adja, hogy van, aki megvédi.Az én férjem 185 cm és 1o5 kg volt mikor megesküdtünk.Mindig büszkén mentem vele végig az utcán, egy termetes, férfias emberke./Azóta 118 kg, és még most is õ tetszik, õ kell nekem és nem érdekelnek a vékonyabb, vagy izmosabb férfiak még véletlenül sem.Igaz jámbor ember, nyugodt, de mégis valahogy tartanak tõle olykor.Jó hozzábûjni, mert olyan mint egy nagy puha, meleg párna!Én felnézek rá, mert még most is férfiasnak tartom, pedig felszedett a pocakra is pár kilót.Szóval ne legyen önbizalomhiányod.Emellett persze nem árt a humorérzék sem és hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy! Biztos sikered lesz.
én döglök a macis fiukért, egyszerüen kiábrándító ha egy férfi, aki biztonságot kéne nyujtson, vékonyabb nálam, pedig nem vagyok egy bálna..
Törékeny
Törékeny.
Nem szempont.
Tök mindegy, milyen a csaj lába, csak tegye szét. :-)
Hosszú vékony legyen de azért a csont ne látsszon ki, sima, szörtelen és barna.
Erõs:)
Ja-ja, inkább törékeny. De kérdés mi az "erõs lábú"? Mondjuk ha gyorskorcsolyázó, az elég gáz. De ha csak futástól erõs a lába, akkor az még jó lehet... :)
Erõs.
Törékeny.
Erõs lábú
Erõs láb. Barátnõm is jó combos és imádom.
Inkább törékeny.
Erõs.

Csajok, nektek mennyire jönnek be a vékonyabb testalkatú fiúk?

Legjobb válasz: Attól függ, mennyire vékony ?

Attól függ, mennyire vékony ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!