Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak kevésbé tetszik (8 db)

Sok lány írja itt, hogy egyszerűen nem talál magának való srácot, vagy kevés fiú tetszik neki. A fiúknak/férfiaknak, nincs is ilyen problémájuk?

Úgy értem, hogy nem azért vannak egyedül mert senkinek sem kellenek, hanem azért mert senki nem fogja meg őket.

Legjobb válasz: De, a férfiaknak is van ilyen gondjuk, amin nem csodálkozom.

De, a férfiaknak is van ilyen gondjuk, amin nem csodálkozom.
Én sok csajt találok, de senki nem elég érett hozzám agyilag sajnos, csak a hlye pcsáknak kellek...:/
Mi férfiak személyiségre megfelelõt találunk nehezebben, a nõk pedig külsõre. Ki melyikben válogatósabb.
A 18-30 éves korosztályban 106 férfira jut 100 nõ, tehát több férfinak van ilyen gondja, mint nõnek. 30+ szûz férfi van dögivel, de nõben már nem annyira.....
Ha visszább olvasod a kérdéseket napi 1000-et találsz nõktõl és férfiaktól is detto.....
Engem lényegében minden második lány rondának tart, a többség a pofámba vágja, másik része csak egyértelmû jeleket ad, hogy kopjak már le, mert egy senkinek tart a külsõ genetikai adottságaim miatt. Nos, ez csak az egyik probléma, a másik gond, hogy én magam sem tudnám õszintén szólva elmondani, hogy találtam már olyan lányt, aki külsõre, személyiségre egyaránt bejött volna. Ráadásul a kövér, számomra nem vonzó lányok többsége is iszonyat buta, egoista, sokat akar, õk is helyes fiúkra buknak, bevették ezt a médiaszennyet, hogy minden lány lehet szép és kaphat helyes fiút. Ráadásul a csúnya lányok si csak addiig kedvesek velem, míg össze nem jövünk, után a pokol jön el. Szóval még álszentek is, a szép lányok meg hát [email protected], tisztelet a ritka kivételnek, de hát az meg már foglalt meg házasságban él. Ez ilyen sajnos. Most vagy összejövök egy igénytelen, kövér lánnyal, rabszolgasorsban élve, vagy maradok szabad és prostizom. Nekem az utóbbi jobban tetszik.
utolsó, elég beszûkült a világnézeted e téren.. kapásból az ismerõseim legalább fele(beleértve magamat is) kedves, sosem lenne bunkó valakihez, mert csúnya, lehet, hogy nem jönne vele össze, de annak ezer más oka lehet, nem csak a külsõ, de finoman bánna vele, kedves lenne...és teljesen átlagos kinézetûek, nem tudom eldönteni, hogy szépek vagy nem, nekem mindenki más, de jó alakjuk van, azt könnyebb eldönteni. és attól még hogy a szép lányok nem jönnek össze veled, miért r.ibancok?
persze vannak olyanok is, akiket te leírtál, de egyáltalán nem csak olyan emberek léteznek..lehet, hogy te csak olyanokkal találkoztál, de egyáltalán nem ritka az a kivétel
A kérdező hozzászólása: 14. Sajnàllak, de a kérdès èrtelem szerûen azokra vonatkozott akik nem azèrt nem talàlnak pàrt mert nem tudnànak, példàul a külsejük miatt.
eddig én is az olyan srácokkal jártam, akik jól néztek ki de rájöttem, hogy a személyiségük nem a legjobb... de most végre találtam egy olyat, aki bármit csinál tökéletes. és azt mutatja, hogy õ is így érez irántam. úgyhogy idõ kérdése és mindenki megtalálja a párját, akit nem szabad elengedni.:)
ja és 10-esnek igaza van, lányként látom, hogy mi hajlamosabbak vagyunk emiatt sajnáltatni magunkat, a fiúk úgy vettem észre inkább menõznek ha járnak valakivel, a lányok meg azt nem csinálják általában..már ahogy én látom :) 16/l
9-essel hasonló a problémám, csak én lány vagyok, igaz, érettebb a koromnál, de én is csak gyerekes fiúknak tetszek, akiknek az a program, hogy minden pénteken detoxig isznak, füveznek, de egy mûveltebb témáról nem lehet velük beszélni..még olyannal sem aki 3 évvel idõsebb nálam. és sem találok olyat, aki illene hozzám, de talán majd idõvel..
Én 18 éves vagyok és még nem volt barátnõm, ami az én hibám, mert egyszerûen barátságból nem tudom továbbterelni a témát. De hát ez van, a külsõm sok lány szerint jó lenne, meg egyébként nem vagyok h*lye meg lusta, se unalmas, csak ez az egy téma nem megy. De hát ez van. Majd egyszer... Csak annyi szerintem, hogy a lányok jobban hangoztatják. Bár ezt is csak én tapasztaltam így, ettõl nem biztos, hogy iga is.
Egy ilyen lány nemrég utasított vissza, pedig azt mondta, élete legjobb randija velem volt...
Én intelligens, mûvelt, és normális testtömegû szingli nõt nem találok sehol. Szikora Robi nagy bunkó, de nagyon igaza volt.
A kérdező hozzászólása: Csak kivàncsisàgból kèrdeztem, de ti a lányok külsejére vagy a szemèlyiségükre értettétek?
Hajaj.Nekünk is rengeteg problémánk van :/
De, nekünk is van ilyen gondunk.
Utolsó: mert õ annyira jól néz ki, h nem látod meg a belsõ hibáit.

A fiúknak tetszik az, ha érzik hogy hatnak egy kevésbé tapasztalt lányra?

Úgy értem hogyha intim közelségbe kerül egy 'alfahím' meg egy 'sz?zkislány' és pl a fiú simogatja és mivel a lány még sosem volt ilyen helyzetbe, remeg meg leveg?ért kapkod meg nyögdécsel, azt a srác is élvezi?

Legjobb válasz: Van aki beteg és élvezi ha szinte szenved. De én szeretem tanítgatni a barátnõmet

Van aki beteg és élvezi ha szinte szenved. De én szeretem tanítgatni a barátnõmet
A kérdező hozzászólása: Ezt nem muszáj elolvasni, csak kb ilyen helyzetre gondoltam (facebook idézetes oldalról szedtem ilyen cikis story Egyszer elmentem a barátnõm szülinapi bulijára. Ott volt a földkerekség leghelyesebb pasija, a tesója. Nekem sürgõsen telefonálnom kellett, ezért bementem abba a kicsi szobába ahonnan a srác szobája nyílik. Kényelmesen ledõltem a kanapéra és elkezdtem csacsogni az osztálytársnõmmel. A srác kijött a szobájából, meglátta, hogy ott fekszem és leült mellém. Jót beszélgettünk aztán meg is csókolt. Persze én élveztem, hiszen mindig is erre vágytam de akkor jött a ciki rész. A srác a szoknyám alatt simogatta a combom és közben igazan vadul csokolt. Én izgalomba jöttem, hangosan zihálni kezdtem. A srácot nem zavarta, sõt mosolygott azon, hogy így hat rám. A többiek gyanút fogtak, hogy hova tûntünk. A barátnõm egyszercsak benyitott a szobába, és mi ijedtünkben szétrebbentünk. A tesója nyugodt maradt de én felugrottam, ki akartam szaladni a szobából. Nekiestem a fotelnak, az felborult, aztán úgy ahogy voltam, kigombolt blúzzal és felcsúszott szoknyával kiszaladtam a jelenlévõk közé, akik persze megdöbbenten néztek rám, majd nevetni kezditek. Én szégyenemben kiszaladtam a folyosóra ahol pont szembe jött velem a baratnõm apja. Furcsán nézett rám, és megkérdezte, mi történt. Én meg nagy okosan beárultam neki a fiát akit persze óvva intettek a lányoktol. &Hát nagyon ciki volt másnap a haverjaim szivatásait hallgatni, akik lattak, hogy szaladtam ki felhúzott szoknyával és kigombolt blúzzal a srác szobájából. Azóta sem merek az apja szemébe nézni.
A kérdező hozzászólása: 16L ..
Én már kinõttem a béna szûzkislányokból, úgyhogy egyáltalán nem érdekel, hogy milyen hatással vagyok rájuk.
A kérdező hozzászólása: Jahj utolsó... Te kis butus.. Ha meglátnál engem nem ezt mondanád az 100% de mind1 :D

A fiúknak tényleg kevésbé tetszik egy szép arcú raszta leányzó, mint egy sima hajú szép arcú?

Legjobb válasz: 19 éves srác vagyok, és rocker. nekem nincs raszta hajam, és nekem nem jönnek be a raszta lányok, mert neekm túl fiúsak. de én egyre több olyan párt látok az utcán, ahol mindkettõnek raszta haja van.

19 éves srác vagyok, és rocker. nekem nincs raszta hajam, és nekem nem jönnek be a raszta lányok, mert neekm túl fiúsak. de én egyre több olyan párt látok az utcán, ahol mindkettõnek raszta haja van.
szerintem a fiúk többsége a szép arcú sima hajúra voksolna inkább..én lányként erre szavazok, mert szerintem sokkal igényesebb..én értem, hogy az is lehet ápolt és szép, de valahogy nekem mégsem nyújtja azt a hatást..
Az egy dolog, hogy valakinek jól áll de olyan kibaszott igénytelen és büdös tud lenni, hogy a gyomor felfordul..erõs tisztelet a kivételnek.
24 éves hím egyed vagyok. :P Szerintem egyáltalán nem visszataszító. Vannak olyan csajok akiknek kifejezetten jól áll. Egyénenként változó.
nem a haj stílusán múlik, hanem az ápoltságán
ha jól áll neki, akkor jó a raszta is természetesenXD
A Raszta tök jó dolog, rengeteg rasztás ismerõsöm van. Van köztük lány is, és nagyon csinos, és ahogy észre veszem sokaknak bejön. Én személy szerint nem teszek különbséget a széparcú raszta és nem raszta leányzók között. Jó dolog a raszta csak sajnos a divat droidok azt is elkezdték utánozni, ez kicsit idegesítõ, de õk majd kibontatják és annyi...:)
24 éves srác vagyok. A raszta haj számomra is eléggé visszataszító. Lányoknál és fiúknál egyaránt.
nekem a raszta leányzok jönnekbe nekemis raszta hajamvan:P
Én azért szerettem bele valakibe, mert raszta, és megfogott valami a stílusában, kisugárzásában. Ezelõtt sosem tetszett egy hasonló fiú sem. Én is gondolkodom a rasztán, régebben is megfordult a fejemben, de elég sûrûn megunom a hajam, így még fontolóra veszem. No, meg az sem utolsó szempont, hogy nem egy olcsó mulatság... 16/L
20 éves egyetemista vagyok seggig érõ rasztával, mit mondjak erre a topickra? vannak akiknek jól áll a raszta de vannak akiknek nem:D De azokkal a rasztás lányokkal akikkel eddig találkoztam mind jól állt a raszta:D
Raszta feleségrõl álmodom...
nekem is bejön a raszta haly én is szeretnék egyszer.. :D
nagyon szép ha 1 csajnak raszta haja van:P
nekembejönnél:G:D
A kérdező hozzászólása: Akkor nem sok fiúnak fogok bejönni :D Sebaj :)
Ne foglalkozz azzal hogy hany fiunak jossz majd be..:P az majd jon magatol, amugy nekem jobban bejon 1 rasztas csaj mint 1 sima :P, kulonlegesebbnek tunik tole :) tobbnek..sok sikert hozza ;) 17 rasztas fiu
Nem késtél le semmirõl. Bõven lesz idõd csajozni a középsulin is. L, 18
Aranyos vagy!:D Én 9. elején összejöttem egy sráccal (most 11.es vagyok), nagyon tetszett. Neki még soha nem volt bnõje, nekem már volt barátom, de sajnos nem volt vlmi komoly..sztem túl fiatalok voltunk hozzá. Ez a srác (9.es) eléggé érdekesen fogta fel a kapcsolatunkat..szal kb 2 nap után azt mondtam: elég! De am nincs olyan elhatároltság, mint általánosban, mert itt már olyan ismerõseid meg barátaid lesznek, akik 1000-rel csajoznak, és ha téged nem vinnének bele ebbe, azért így sem vagy elveszve, mert a gimis csajok sztem eléggé hozzászoknak ehhez (h állandóan körbeugrálják õket a srácok), szal neked is könnyû lesz csajozni, csak BÁTORSÁG és ÖNBIZALOM!!:D:D:D
Én mikor mentem kilencedikbe elsõ nap sikerült lefektetni egyik osztálytársam ... de ez nagyon rikta eset és utána bántam is mert nem jártunk utána és aztán még látnom kellett 4 évig .. érdekes volt
Húúúdeciki hogy 14 évesen még nem volt csajod, így már nem lehet élni legyél öngyiiii. Gondolkozz más dolgokon.
Középsuliban talán annyiból könnyebb hogy kilencedikben még nem ismeritek egymást és könnyen kialakulhat valami. Késõbb is összejöhet a dolog de kisebb az esélye szerintem. ( én most csak az oszt.társakat vettem figyelembe )
Na figyuzz egy kicsit. Csajozni aránylag könnyen lehet. Amúgy kicsit ciki hogy nem volt de még nem késtél el.Annyi az egésznek a lényege felveszel valami jó cuccot de ne is legyen nagyon feltûnõ egy kis parfüm hajadat megcsinálod és az elsõ nap oda mész ahoz a lányhoz aki tetszik és elkezdesz vele dumálni mizujs?hogy vagy?stb. elkezded dícsérni a haját a szemét stb.amikor jól kitárgyaltátok ezeket akkor elhívod valahova ott meg kettesben elmondhatod neki hogy tetszik azt kész már megis van. ennyi az egész ügye hogy nem olyan nehéz. csak ne olyan lányt szemelj ki akinek pasija van és plána ne olyat akinek egy izom agyu állat a pasija:D sok Szerencséz és csak lazán
Minden jön majd magától. Ha nem stresszelsz ezen, könnyebb lesz.
Osztálytársakon rengeteg múlik, de általánosságban el lehet mondani, hogy gimiben könnyebb ismerkedni. Ne stresselj rajta és akkor minden menni fog ahogy kell! :)
Szerintem egyáltalán nem vagy lemaradva:) még elõtted az egész élet:) bõven lesz idõd csajozni, nem biztos hogy ha meglátsz egy lányt és akkor érzed már h "ez a lány kell nekem"...mert lehet h régóta ismered azt a lányt csak nem figyeltél meg fel rá:) légy türelmes és meg fog találni a szerelem:)
Nem maradtál le semmirõl. :P Én 21 voltam, mikor elõször lett barátnõm és 22, mikor elõször szexeltem. Azóta a 6. barátnõmnél tartok. :) Ja, 26 vagyok. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Én 16 éves vagyok és nekem sem volt még senkim sem ilyen értelemben. Az új osztálytársakkal könnyen lehet ismerkedni. Nálunk is 9.ben volt néhány fiú-lány barátság, ami kis híján több lett :) De tudom ajánlani, hogy ismerkedj hasonló érdeklõdésû emberekkel. Úgy még közös téma is lesz :)
A kérdező hozzászólása: De lassan már ott tartok hogy Demjén számokat hallgatok, és még tetszik is:) Normális, vagy kezdjek valamit magammal?
Ha ezt a kérdést 30 évesen is beírod erre a honlapra akkor lehet hogy nagy a baj. Nekem is probléma volt ez a te korodban. Sokáig aggasztott. Most 17 éves vagyok és még mindig nem jön össze.

Miért van az, hogy a fiúknak nagyon sok lány tetszik, a lányoknak viszont csak egy kevés fiú jön be külsőre?

Legjobb válasz: Erre olvastam egy egész jó választ egyszer, de már nagyon nem emlékszem csak a lényegre. Tehát: ez puszta biológia és ösztön. A nõk az állatvilágban - és nálunk is - olyan párt akarnak maguknak akitõl egészséges utódjuk születik. Ezért válogatnak, keresik a tökéletest - természetesen nem úgy, hogy na Józsival aranyos gyerekünk lesz, megismerem. De ez mélyen ott van bennük. - A hímek(férfiak) pedig minél több utódot akarnak. Ennyi :)

Erre olvastam egy egész jó választ egyszer, de már nagyon nem emlékszem csak a lényegre. Tehát: ez puszta biológia és ösztön. A nõk az állatvilágban - és nálunk is - olyan párt akarnak maguknak akitõl egészséges utódjuk születik. Ezért válogatnak, keresik a tökéletest - természetesen nem úgy, hogy na Józsival aranyos gyerekünk lesz, megismerem. De ez mélyen ott van bennük. - A hímek(férfiak) pedig minél több utódot akarnak. Ennyi :)
Igen, biológia, evolúció, blabla, szokásos hülyeségek. A nõknek egyre több elvárásuk van külsõ terén. 8-10 év még azt mondta a legtöbb nõ, hogy elég, ha nála magasabb a férfi, ma már szinte minden nõ 10-15 cm-rel magasabb férfival akar járni. Semmi köze ennek a biológiához. Régen közel nem volt ennyi elvárásuk. Arról van szó, egyre több helyen elõnyös megkülönböztetésben részesülnek, pl. iskola, munkahely, joguk van ehhez, joguk van ahhoz. közben meg egyre ribancosabban öltözködnek, és szinte már minden átlagos agyonsminkelt nõ királynõnek érzi magát, és azt hiszi, hogy neki jár egy magas, jóképû. különleges férfi, miközben õ unalmas, átlagos és kövér.
Azért mert a nõknek olyan elvárásaik vannak amiket lehetetlen teljesíteni és ezt annak ellenére teszik hogy szinte egyik sincs megelégedve magával ilyen jogon meg hogy várják el. Amúgy meg nem így van csak álszentek csak nem merik bevallani ami érthetõ is mert már egybõl r*bancok akkor ... De hidd el van sok p*csa akiknek mind1 csak f*sz legyen ...
lásd evolúció pszichológia
Mert a pasik dugni akarnak és akinek már jó az alakja dughatóak az már rögtön tetszik nekik.
Én pl. Durván sok srácot találok helyesnek. Ennek ellenére nem vagyok ku*va, ne gondoljátok! 1 srácba vagyok szerelmes. A többi srác me helyes, jól néz ki. Semmi több.
Pasik nagy része csak kúrni akar, azt meg mindegy kivel csinálja, nõk ha szexelni akarnak akkor is vannak érzelmek ha nem is szerelmesek. Egy alpári kreténnel nem szexelne egy nõ, de egy sík hülye ribit simán megraknak.
Mert a fiúk sok lánnyal kufircolnának, de a lányok válogatósabbak:D Amúgy ez egy elég ostoba magyarázat, mert nem mindenkire igaz. Nem lehet általánosítani.
mert felszínes dögök mind, pfejjj Amúgy honnan veszed, hogy ez így van? Szerintem ezt nem lehet így megállapítani. Vannak válogatós fiúk meg válogatós lányok is.
Nem mindegyik fiúnak tetszik sok lány. Ez általánosítás.

Fiúk, ti a "lányos"/nőies lányokat kedvelitek jobban vagy tetszenek a kevésbé ilyen lányok is?

Például én. Én nem szoktam ilyen nőies dolgokat hordani,mint pl szoknya,cicanadrág,magassarkú,blúzok,combfölé érő rövidnadrág ilyesmi.Nincsen 50 gyűrűm,nyakláncom amit a szerelésemhez kombinálhatok.(1 nyakláncom van,amit mindig hordok, viszont sok fülbevalóm van:) ) Nem szoktam a körmömet se festeni,sminkelni se szoktam magam sűrűn,ha mégis akkor csak egyszerűen kihúzom a szemem vékonyan és nem kenem ki magam mindenfélével.Tornacipőt,farmert és egyszerű pólót/ujjatlan viselek.Valamint a hajamnak sem szoktam ilyen-olyan frizurát csinálni. Szóval így értem a kérdést.:)

Legjobb válasz: Én a nõies kategória vagyok, egyrészt a külsõm is, másrészt mert a kisugárzásom :) Szoknya, szûk nadrág, magassarok, smink, 1000 bizsu, imádom õket :) Mondjuk nincs nehéz dolgom, mert babaarcom van, szeretek mosolyogni, kedves vagyok, a hangom is az nem is tudnék fiús csaj lenni. Szerintem kamaszként a fiúknak mindegy, mert van aki a tornacsukás lányokat szereti vagy aki a szûkrucisat... de késõbb már a felnõttkorban inkább a nõieset.

Én a nõies kategória vagyok, egyrészt a külsõm is, másrészt mert a kisugárzásom :) Szoknya, szûk nadrág, magassarok, smink, 1000 bizsu, imádom õket :) Mondjuk nincs nehéz dolgom, mert babaarcom van, szeretek mosolyogni, kedves vagyok, a hangom is az nem is tudnék fiús csaj lenni. Szerintem kamaszként a fiúknak mindegy, mert van aki a tornacsukás lányokat szereti vagy aki a szûkrucisat... de késõbb már a felnõttkorban inkább a nõieset.
Ez alapján nem tudunk szerintem véleményt mondani, tegyél fel képet és linkeld be:)
ÉN igazából sokkal jobban kedvelem a hozzád hasonló lányokat.
A nõieset, de azért a nõies külsõ mellé a belsõnek is passzolnia kell. Tehát attól, hogy egy nõ szoknyát hord, de emellett cigizik, csúnyán beszél, .stb , akkor õ nem igazán tekinthetõ nõiesnek. Ez csak annyit akartam mondani, hogy nem csak a külsõ teszi a nõt! Amúgy nálam a rövidnadrág és a cicanadrág nem tartozik a nõiesség fogalmába: elõbbi fiús, míg utóbbi inkább qrvás. Egy nõies nõ általában szoknyát hordd, csinos felsõvel, nõies cipõvel, és emellé kedves, vidám, bájos! Számomra ezt jelenti a nõiesség.
lány vagyok, és szerintem nem gáz. mindenkinek más-más a stílusa, én is középsuliban a vadóc csaj voltam, most meg túl sokat törõdöm a külsõmmel vagy azzal hogy összeillik-e a ruhám :/ :D 19l
Én a nõies kategória vagyok, egyrészt a külsõm is, másrészt mert a kisugárzásom :) Szoknya, szûk nadrág, magassarok, smink, 1000 bizsu, imádom õket :) Mondjuk nincs nehéz dolgom, mert babaarcom van, szeretek mosolyogni, kedves vagyok, a hangom is az nem is tudnék fiús csaj lenni. Szerintem kamaszként a fiúknak mindegy, mert van aki a tornacsukás lányokat szereti vagy aki a szûkrucisat... de késõbb már a felnõttkorban inkább a nõieset.

Fiuk, ti mit csinálnátok vagy gondolnátok? Ha tetszik egy lány nektek és közeledtek hozá, beszélnétek vele (keveset), de a lány nem viszonozza, de érzitek, vagy látjátoka lányon hogy tetszetek neki?

Tovább próbálkoznátok, vagy abbahagyátok a közeledést.De ezt a lányt minden nap látnátokh étközben minimum fél órán keresztül.

Legjobb válasz: hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit,ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)

hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)
hagynám, nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel, ha nem érdeklem akkor ez van, keresek más lányt aki tart annyira, hogy legalább megmondja ha nem tetszem neki nem sunyiskodik.
A kérdező hozzászólása: De én ugy irtam ha látnád a lányon hogy tetszesz neki.
Mi az hogy látnám?Konkrétan?Akkor sem, ha nem viszonozza másikat keresek aki viszonozza.
A kérdező hozzászólása: Azt nemtudom hogy te miböl látod hogy valakinek tetszel , szerintem valaki szeméböl nagyon sokbinent láthatsz.Az hogy hogyb néz rád , vagy mennyit néz , molyosog , vagy flörtöl veled. ezekre a.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ .Amugy én lány vagyok .Csak azért irtam igy akérdést , mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak.Mert azért más helyzet lenne ha nekem az a fiu nem tetszene aki próbálkozik, csak én nem merek semit csinálni , mert félek attól hogy megkérdezi hogy akarok randizni , én meg legszíveseben menék , csak nem tudnák mit csinálni, föként hogy nem egy az anyanyelvünk, meg kb minen nap fél órát abuszba együtt lenénk.
Ránézésre senkirõl sem lehet megmondani, hogy tetszek-e neki vagy sem. Akármi is a válasz, lehetne benne annyi, hogy közli a szándékait. Nem értem miért kell a félelemre hivatkozni, hiszen nem neki kell odamennie hozzám, nem õ teszi ki magát az esetleges tahó visszautasításnak. "mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak." Vannak olyan szerencsétlenek, akik elég sokáig, de elõbb-utóbb mindenkinél elszakad a cérna, úgyhogy ha akarsz valamit, ne játszd a jégcsapot, mert az nem jön be senkinek.

Kevés lánynak tetszenek már a magas és sportos fiúk?

egyre több lánytól hallom,hogy nem akarnak egy óriással járni,inkább 175-180cm között keresnek fiúkat.

Legjobb válasz: könnyebben kitûnsz a tömegbõl ilyen magassággal :) igy viszont sanszos h a felszinesebb lányok vesznek észre elsõnek...de ne aggódj, mert rengeteg van belõlük :D

könnyebben kitûnsz a tömegbõl ilyen magassággal :) igy viszont sanszos h a felszinesebb lányok vesznek észre elsõnek...de ne aggódj, mert rengeteg van belõlük :D
A kérdező hozzászólása: én úgy vettem észre csak az számít. valakinél kompenzálhatja, hogy "rosszfiú" valaki, ha mellé nem is annyira helyes. tapasztalat, bocsi ha megsértettem valakit.
Nem minden a külsõ ;) hát akkor azok a lányok nagyon felszínesek akik azért nem akarnak veled járni mert magas vagy....
A kérdező hozzászólása: nem sok 180cm-nél magasabb lányt látni.olyan 20-ból 1 az arány.
a magas nõknek (180 fölött) tuti tetszel. nekik nehéz találni magasabb fiúkat.
A kérdező hozzászólása: és nem fogok képet küldeni.:D nem az volt a kérdés, hogy én tetszem-e, hanem, hogy általánosságban a nõknek a nagyon magas és nem mackós férfiak.
A kérdező hozzászólása: én nem 191cm vagyok, hanem attól több :D akikkel én beszéltem, mindenki azt mondta, hogy ez már túl magas
mindkét tulajdonság szuper! nem tudom, te kikkel beszélsz, de akiket én ismerek, mind odavannak a magas fiúkért.
191cm vagyok és meglehetõsen sportos. Nem tudom te kikkel beszéltél róla, de ezek szerint nagyon távol élhetünk egymástól:)
Lehet, hogy csak ilyenekkel futottál össze. Nekem tetszenek a magas fiúk, igaz már a 180 is annak számít, tekintve hogy én 160 vagyok. Na ja :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!