Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak kevésbé (138 db)

Miért van, hogy a fiúkban kevésbé vagy egyáltalán nem marad meg az első szex élménye a lányoknál meg annál inkább?

Legjobb válasz: Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.

Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.
mert a pasik érzéketlen, bunkó állatok.. kb. ennyi a magyarázat..
Mert az alakult ki a köztudatban, sztem jogosan, hogy a nõi szüzesség sokkal értékesebb.
A lányt jobban megviseli lelkileg az elsõ alkalom, mint egy fiút.
megviseli?? engem nem viselt meg.. akkor viseli meg, h amég gyerekként szexel, 13-14-15 évesen..
Hát én majdnem 16 voltam nagyon szerelmes voltam a srácba de miután megvolt a srác köddé is vált szal nagyon megutáltam mai napig néha még rám ír meg bókol de hát köpök a fejére valahogy nem ragadott el engem a szüzzeség elvesztés nem maradtam bennem egyáltalán sõt nem is szeretek rá visszagondolni annyira pocsék volt a pali az ágyba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Igaz hogy a fiúk kevésbé szeretnek fogszabályzós lánnyal csókolózni?

Legjobb válasz: Ez nem teljesen igaz,vannak lányok akiknek még illik is a fogszabályzó,tehát ez tévhit,persze vannak kivételek.

Ez nem teljesen igaz, vannak lányok akiknek még illik is a fogszabályzó, tehát ez tévhit, persze vannak kivételek.
nekem és a barátnõmnek is volt, nem okozott ez semmi hátrányt nekünk. Nekem elõbb volt, mint neki, lehet hogy ezért is, de nekem nagyon tetszett, amikor megtudtam, hogy neki is van. Csókolózásnál, ha már régóta van észre sem lehet venni :) Szvsz inkább legyen fogszabályzós, mint hogy nagyon rosszak legyenek a fogai.
én simán csókolóznék fogszabályzóssal sztem baromira szexi :P 17/F
szerintem igaz bár van akinek nagyon jol áll és nem nagy .:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
Nekem barátnöm fogszabályzos szerintem nem gáz :D az elején fura volt de nem gázz szerintem jobb mindt egy simával :D :D :D

Évekkel ezelőtt elkezdtek érdekelni a lányok is. De ahogy telik az idő a lányok jobban a fiúk kevésbé érdekelnek. Lehet hogy a végén leszbikus leszek?

Legjobb válasz: Kérdezõ, nem lesz valaki csak úgy heteroból leszbikus... ez egy nagy baromság. Te biszex vagy.

Kérdezõ, nem lesz valaki csak úgy heteroból leszbikus... ez egy nagy baromság. Te biszex vagy.
és ha igen, akkor mi van? :) állítólag a nõk születetten biszexuálisak nem beszélve arról, hogy a lány-lány kapcsolatok megítélése még mindig sokkal pozitívabb, mint két fiú szerelme. szerintem nincs félnivalód. ha elfogadod magad, akkor teljesen mindegy, hogy melyik nem képviselõje mellett teljesedsz ki. én boldog kapcsolatban élek egy fiúval, de alapvetõen megnézem a lányokat éss okukat vonzónak találom..és volt is dolgom velük az életem során, de nem hiszem, hogy ez hiba lenne. L/22
Szerintem nincs olyan, hogy valaki szépen fokozatosan heteróból átvált leszbikussá. :D Mindkét nem érdekel. De lányokkal milyen kapcsolatod volt már? Milyen téren vonzanak? Egy rendes párkapcsolatot is el tudnál képzelni velük?
És szexeltél már lánnyal? Mert ha nem akkor lehet csak a kíváncsiság növekszik. El laposodott a kapcsolatod, vagy ha az nincs akkor vágysz valami különlegesre.
Szerintem maradj annál a verziónál, hogy pasikkal jársz, a csajokkal pedig csak szexelsz mellette! A kapcsolat mégis egy pasival az igazi, a csajjal együttélést nem is igazán tudnám elképzelni. A csajok meg maradjanak csak szexpartnerek! Ha igazán bevállalós vagy, akkor vihetsz egy csajt a pasid ágyába is, és csinálhatjátok hármasban. Tuti tetszeni fog neki. :D
Egek, miért nem elég az egyik nem? -.-
A kérdező hozzászólása: Lánnyal még nem volt párkapcsolatom, csak szex.
én sok olyan leszbikus ismerek, aki elõször biszexnek gondolta magát, de õk általában az elsõ vagy max elsõ kettõ pasival való szex után rájöttek, hogy ez nekik nem pálya de mivel én azt szûröm le a szavaidból, hogy neked eddig pasikkal volt kapcsolatod, tehát folyamatos szexuális életed is, nem hiszem, hogy leszbikus leszel de persze olyan is van, hogy valaki elválik a férjétõl mert rájön hogy õ leszbikus.... szóval fene se tudja, ezt neked kell érezned ha nem tudod elképzelni, hogy nõvel járj, élj, akkor nem hiszem, hogy leszbi lennél :) 19/Leszbikus
Én csak kipróbálnám lánnyal de kapcsolatot nem akarnék. Ha te is ígyvagy vele akkor csak vonzalom.
Lehet. De elõtte azért feltétlenül tegyél egy próbát velem, hátha képes leszek visszaadni a férfiakba vetett, elveszett hitedet! :)
nekünk is ugyan ez a problematoka (opel astra 1994).olaj szivatyúval lehet a gond
A lámpa nem azt jelzi, hogy kevés az olaj, hanem azt, hogy alacsony az olajnyomás. Ha kevés az olaj, de jól mûködik az olajszivattyú, akkor ugyanúgy hibát jelez, mint amikor megfelelõ az olaj mennyisége, de gyenge a szivattyú. Sõt olyankor is jelezhet hibát, ha az érzékelõ rossz.

Már csak egyszer akar szopizni a fiam. Nem kevés ez? 10 hónapos.

Már csak este szopik, eddig hajnalban még felkelt, de mostanában nem kel fel. 8-kor kelünk, de akkor már rendes kaját szokott enni, nem akarom akkor visszaszoktatni a cicizésre. 1 évesen amúgy is le akartam választani, de szerettem volna, ha addig ez a 2 szopi megmarad. Így viszont nem tudom, hogy ez az egy nem kevés-e neki?

Legjobb válasz: De szerintem kevés. És a reggeli szopi pedig nem ártana. de mindenki más..reggel mit eszik? miért szoktattad le a reggeli cicirõl?

De szerintem kevés. És a reggeli szopi pedig nem ártana. de mindenki más..reggel mit eszik? miért szoktattad le a reggeli cicirõl?
A kérdező hozzászólása: A reggelit (8 órait) is õ hagyta el magától. A hajnalit most ugyan így. Általában gyümit eszik keksszel, joghurttal, gabonával.
Nekem is 10-11 hónaposan választotta el magát mindkettõ. Mit tudsz tenni? Ha nem kell neki, akkor nem kell. Próbáld ezt az egyet megtartani ameddig csak lehet.
A kérdező hozzászólása: És ilyenkor kell még adni neki tápszert?
Az elõzõ válaszoló vagyok. Én nem adtam, el van ilyenkor már joghurton, sajton, túrón stb... 1 hónap múlva meg már mehet neki a tehéntej. De ha te óvatosabb vagy vehetsz pár doboz 3-as tápszert, de szerintem felesleges.
Mert gyengeelméjûek.
Ez eddig is így volt, csak a korszerû médiumok elterjedésével ez a jelenség nagyobb nyilvánosságot kap. Karinthy Tanár úr kérem c. mûvében egy teljes fejezetet szentel pont ugyanennek. Ráadásul te is ezt csinálod az utolsó mondatodban, csak pont fordítva.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de ez az igazsag.

A lányok szoktak maszturbálni? Miért kevésbé kanosak mint a fiúk? Nem érdeklődnek annyira ebben a témában mint a fiúk, nem néznek pornót, miért?

Legjobb válasz: Jaj ugyan mááár! Köztudott, hogy a lányok nem kakilnak, nem pukiznak, nem böfögnek, nem néznek pornót, nem maszturbálnak és pisilni is csak párosával járunk...

Jaj ugyan mááár! Köztudott, hogy a lányok nem kakilnak, nem pukiznak, nem böfögnek, nem néznek pornót, nem maszturbálnak és pisilni is csak párosával járunk...
Olyan szó nincs, hogy szukás! :D Te csak maximum tüzelhetsz, ha mindenáron az állatvilágban használatos kifejezést akarsz használni magadra. :P
hééé. kikérem magamnak, és fájtársaimnak! :D Én pl napi 20szor maszturbálok, amikor, ahol jól esik. :D és engem nagyon érdekel a sex-téma, az ebbõl adódó terhességi, és fogamzásgátlás-téma meg nem. xD és pornózni minden nap szoktam. reggel.este.délután.:D és kívánósabb szoktam lenni, mint a párom. :D amúgy. az lányok szukásak szoktak lenni, a fiúk meg kanossak.:) ha mindenkettõre keresel szót, ott a kivánós;).
A kérdező hozzászólása: Kábé :D
igen szoktak maszturbálni és sztem néha õk is néznek pornót de egy csaj meg eleve nem lehet kanos mer a kanos a kan szóból ered vagyis férfi vágod
A kérdező hozzászólása: Akkor úgy néz ki rossz környékre kerültem vagy mi :D Kanos szót, csak jelzõnek írtam oda, tudom, hogy fiúkra szokták mondani, de szerintem érthetõ mire céloztam...
Megcáfolnám mert az én barátnõm jobban kívánja a sexet mint én:D És õ kezdeményez általába
Hehe, ne szivass már..amelyik csaj azt mondja, h nem masztizik az hazudik:) Amúgy én szoktam pornót nézni...nem is ritkán...és masztizni is szoktam..és nem is ritkán..szóval:) üdv 22/L
igen szoktak és igen elõfordul hogy néznek pornót is. és de, érdeklõdnek a téma iránt. 17/L
Igen szoktak..és pornót is néznek..sõõõtt még finganak isxD Amugy a jó szó erre:kancás xDD Jobban hangzik, az hogy kancás, mint szukás-.- tehát kancás..

Már nem szopik a fiam, 10, 5 hónapos. Mit tegyek, hogy ne gyulladjon be a mellem és minél hamarabb elapadjon a tejem? Nincs sok tejem, a fiam az utóbbi időben nagyon keveset szopott.

Legjobb válasz: Ha már egyáltalán nem tudod mellre tenni,és nincs sok tejed,akkor nem valószínû hogy begyullad a melled.Mennyi az a nem sok?20-40

Ha már egyáltalán nem tudod mellre tenni, és nincs sok tejed, akkor nem valószínû hogy begyullad a melled.Mennyi az a nem sok?20-40
Ha már egyáltalán nem tudod mellre tenni, és nincs sok tejed, akkor nem valószínû hogy begyullad a melled.Mennyi az a nem sok?20-40 ml kettõben?De egyébként magától 40 nap alatt apad el a tej, ha ezalatt nem fejsz és nem szopiztatsz(nincs inger).Ha muszály kifejned azzal is csökkentheted a termelõdést hogy mondjuk két fejés között több idõt hagysz ki.Hideg borogatás segít csökkenteni a termelõdést.Esetedben szerintem nem sokat kell tenned, elapad magától.Viszont ha nagyon feszül, mert mondjuk reggelre feltelik, akkor fejd ki, de ne mind.Ha nem tudod mennyi, van, akkor fejd ki nézd meg mennyi, következõ alkalommal annál kevesebbet fejj ki, és egyre kevesebbet.(következõ alkalmat úgy értem ha feszül a cic)Ha nem feszül, nem fájmakkor különösebben nem kell csinálnod semmit szerintem.(én fejéssel apasztottam, mert sokat fejtem neki, nem akart cicizni)
bocsi, az elsõ hozzászólás félbeszakadt:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Hasznos tanácsot adtál.
Örülök hogy segíthettem!

Ha megszületik a közös baba, nem fogja a párom a nevelt fiát kevésbé szeretni?

Még csak szó volt róla, hogy esetleg szeretnénk mégegy gyereket, de nem tudom, hogy lesz ez. A párom a fiamat 10 hónapos kora óta neveli, nagyon szereti, imádja, mintha tényleg az apja lenne. Most három éves a fiam. Ha megszületik a kicsi, akkor ?t vajon jobban fogja szeretni a párom, merthogy saját?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Már kialakult a kötõdés. :) És egy kisbaba, mint egy kis növény. Csak a "baj" van vele :)))))) Mig egy nagyobbacskával már lehet kommunikálni. Engem nevelõapa nevelt. Imádtuk egymást. Pedig van saját fia. De velem jobb volt a kapcsolata. /már sajnos nem él :((((/

Szerintem nem. Már kialakult a kötõdés. :) És egy kisbaba, mint egy kis növény. Csak a "baj" van vele :) ))))) Mig egy nagyobbacskával már lehet kommunikálni. Engem nevelõapa nevelt. Imádtuk egymást. Pedig van saját fia. De velem jobb volt a kapcsolata. /már sajnos nem él :((((/
Olyan kicsi kora óta neveli, hogy ettõl nem kell félned. Hajrá!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!! Most megnyugodtam :) ))

9 hónapos a fiam, 3 hete tápszeres. De keveset akar enni belőle? Mit csináljak?

A neki való mennyiség, papír szerint 220 ml körül lenne. Örülök ha 120-150 ml megeszik. Már raktam bele pici kakaóport is, de így is keveslem. Mit csináljak, neki még ez kell.

Legjobb válasz: utána próbáld meg még pótolni neki gyümölcsel

utána próbáld meg még pótolni neki gyümölcsel
bár 120-150 ml az elég neki szerintem, mert van olyan baba aki megeszik 200-at de lehet neki csak ennyi az igénye
ja és ne papír szerint etesd azt a kicsit :) hanem õ tudja mennyivel lakik jól ( összes válaszoló voltam)
Én még azt tudom ajánlani, hogy esetleg próbálj ki másik tápszert. Amikor az én lányom anyatejesbõl tápszeres lett, 4 fajta tápszert próbáltunk ki, és végül a 4. jött be (Humana baby fit banános). A többi tápszer vagy nem kellett neki vagy csak nagyon keveset evett belõle.
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a probléma, maradt a tápszer típusa (Milupa), csak teszek bele kis kakóport.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!