Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak borotválni (29 db)

A fiúk is szokták ott lent fazonra borotválni?

pl. egy csíkot meghagyni, vagy ilyesmi

Legjobb válasz: Én nem:)

Én nem:)
Glenn Quagmire tudtommal igen.
Neked bébi vállalom;)
személy szerint rasztásítom és most aktuálisan rózsaszínre van festve...omg...-.-
ó istenem!!!! remélem nem
Nekem fazonra van borotválva, egy felfelé ívelõ háromszög.
fazonra csak Ti szoktátok.
A kérdező hozzászólása: megértettem :)
FAZONRA??? Dehogyis! Mégcsak az kéne! Totálra le van borotválva. Ez már jobb válasz?
Egyáltalán nem szõrtelenítem.
A kérdező hozzászólása: a kisebb betûs részt is olvasd el
mai világban nagyobb %-ban elõszeretettel fûnyíróznak ugyanúgy a pasik mint a hölgyek. 1 ápolt, önmagára igényes nõ kedveli az iet. :) Emellett pedig sokkal higienikusabb, ápoltabb, és kényelmesebb is. Nem beszélve nyáron a forró melegben. Én biztosan elvárnám a partnertõl, ha nem így tenne.
A kérdező hozzászólása: ilyenekre számítottam :D de valami normális válasz esetleg?
Nekem tök csupasz. :)
az undorító ha yetis.
Szerintem is kell.
Nekem úgy szexi, ha le van borotválva. De ezzel nálunk nincs baj, soha nem kellett mondani a páromnak, hogy borotváld már le légyszi, látta, hogy én is "gondozom odalent" , hát õ is borotvát ragadott:D23/L
sztem nagyon gusztustalan ha pl orálisan elégíted ki és közben szõrszálakat kell köpködnöd..:Svagy csupasz, vagy egy pici szõr még belefér
gusztus dolga de sztem kell
én személyszerint a teljesen csupasz hímtagra néznék nagy szemekkel hogy "ez meg mi????" a ritkítás 1 dolog, 1 kis fazonigazítás is kellhet néha, de azért kopasz barack... nem az én ízlésem =D
Mármint a románoknak a talpukat?

A fiúk szokták borotválni a lábukat?

Mármint aki kosarazik..meg amúgy is.. 14/F

Legjobb válasz: Én egyszer borotváltam le. Rendszeresen biztos nem lennék rá hajlandó :DD 16/f

Én egyszer borotváltam le. Rendszeresen biztos nem lennék rá hajlandó :DD 16/f
Az nem férfias, ne borotváld! :D Kivéve, ha.... úszol! Akkor mindenképp. :) 18/L
Aki homoszexuális az borotválja
Egyik barátom gyantáztatja a lábát :D
A heteroszexuálisak nem.
Nem tudnám elképzelni, hogy megtegyem.
Az elmúlt nyáron láttam már pár fiút borotvált lábbal.
Én néha szoktam, most éppen nagyon szõrös.
Elképzelem egy négynapos borostás lábbal, a fenékbebillentés is már szinte duplán harci fegyver... :-) Nem tudnám elképzelni, hogy borotváljam, de élsportoló sem vagyok.
Én epilálom már évek óta. :) Barátnõmnek és nekem is nagyon bejön, ha szõrtelen. Sokkal komfortosabb is így. :)
Nem vagyok metroszexuális.:)

A fiúknak le kell borotválni a fanszőrzetüket:?

Legjobb válasz: Én szeretem úgy. De ha nem borotvált, akkor legalább rövidre vágott. Ssõrgombóc nem pálya.

Én szeretem úgy. De ha nem borotvált, akkor legalább rövidre vágott. Ssõrgombóc nem pálya.
A férfi szõrös!!!
Nekem szõrös, és kész! Akinek nem tetszik, ott az ajtó. Kereshetnek egy kiskamaszt vagy egy meleget.
Igen, benne van az alkotmányban.
Én borotválom rendszeresen, sima lehúzóssal, és tökéletesen jól érzem magam, semmi bajom nincs vele. Nem szúr, nem pörsen, nem fáj, és jól is néz ki, nem vagyok annyira szégyenlõs, mintha nagy dudva volna ott. Az olyan igénytelen úgy szerintem. Õsember farok nem menõ már rég. Szopni is fájóbb úgy a nõknek.
Nem szeretem, ha egy fiú csupasz. Sehol, így a nemi szerve körül sem. A borotválást hagyják csak meg a lányoknak! Ha nagyon hosszú, vágjon egy kicsit vissza belõle, és kész. Úgyhogy te se borotváld le teljesen! ;)
Az új alaptörvény 9. pontja. Te még nem olvastad el?
#15. - "A szõr eltakarja az izomtónusokat, majomemberes, alsóbbrendû." - Mindenekelõtt az "alsóbbrendû" kifejezést visszautasítom minden érintett nevében, akit ezzel akarva, akaratlanul megsértettél. A kifejezés rasszista jelentésû, szerintem nem vagy az, ne használd. Hogy nagyon messzire ne menjek vissza az idõben, nézd meg David Hasselhoff-ot, vagy Pierce Brosnan-t, aztán gondold újra azt a véleményed, miszerint a szõr eltakarja az izomtónusokat. Kétlem, hogy láttál életedben majomembert, hiszen ha láttál volna, nem hoznád fel hasonlatként. Ami fontos, hogy amit leírtál; vélemény. Neked az izmos pasik jönnek be, másnak nem. Ez kb. olyan ízlés kérdése, mint hogy a szõke, vagy a barna haj a vonzóbb. De ne elõítélkezz, ne majomemberezz, ne alsóbbrendûzz, mert aki keres, az Benned is találna okot elõítéletekre, és az nagyon nem tetszene Neked sem.
Elõzõ! Igazad van, kissé túl szélsõségesen írtam le, ezúton kérek elnézést minden érintett nevében! De természetesen ez így van, van sok nõ akinek a csupasz irmos az esete, van akinek meg a szõrõsebbje. Hasselhoffot kb a mai 40 esekkel bezárólag kedvelték a nõk. Ma már egyébként szerintem nem férfiideál, már a fénykorát tekintve persze!
#16: akárhogy csûröd-csavarod, a lényeg, hogy sokkal tisztább, egészségesebb érzés csupaszon lenni, ha ezt nem így gondolod, akkor tuttira soha nem próbáltad. Ezt a pállás dolgot nem sikerült tudományoskodásod ellenére sem kimagyaráznod -- sokkal rossz egész nap a szõröddel együtt pállani, mint anélkül. Lesz*rom a biológiai erjedés tudományos magyarázatát, a lényeg, hogy szõrösnek lenni undorító.
#20.-#21. - Természetesen én is próbáltam a csupaszságot, tapasztalat nélkül nem alkotok véleményt. Számomra kellemetlen, viszketõ, szúró érzés volt. Az az 3-4 nap, amíg az érzés enyhült egy örökkévalóságnak tûnt. Azt azért ne felejtsd el, hogy az életed köszönheted annak, hogy a szüleid másképp gondolkoztak. :) "...a lényeg, hogy sokkal tisztább, egészségesebb érzés csupaszon lenni." - és ott a kulcsszó, az "érzés", ami van, de téves. Az intim szõrtelenítés a média találmánya, a célja pedig nem több, mint hogy a fogyasztói társadalom kiszolgáljon olyan ipar- és szakágakat, mint pl. a szépségipar, a gyógyszeripar, az egészségügy, és a szórakoztató média. Sem egészségesebb, sem higénikusabb eredmény nem érhetõ el vele, csak a becsapós érzés. A nõiesség-faktorral annyi csak a "probléma", hogy az intim csupaszság alapból a kisgyermekkorra jellemzõ. A szexhez felesleges a szõrzetet teljesen eltávolítani, aki tapasztalt, az tudja. Mindössze kettõ érv maradt az intim csupaszság mellett; a divat és a makacsság. És ami a legtanulságosabb ezekben a kérdéstopikokban, hogy minél jobban erõsködnek sokan a szõrtelenítés és csupaszság mellett, annál inkább igazolják az elõzõ fentebb leírt sorokat. :)
És még annyit, hogy lehúztam kb. 25 évet szõrösen és kb. 15-öt szõrtelenül, úgyhogy van összehasonlítási alapom. A hosszú lobonc, szõrös mellkas, meg persze jó hosszú nemi szõrzet a Rambo filmek fénykorában volt divatos, ma már más szelek fújnak. :)
RAmbo filmek idõszakában már rég nem szerintem, Stallone mikor hagyta meg a testszõrét? Teljesen le volt borotválva mindig is, Van damme is, és a többi is. Egyébként egy szõr ami nagyon ápolatlan, a sheggszõr, azon megakad a szarod is! Olyat nem szeretek meglátni se! Az a halálom!
#14. - "Szerintem az a kellemetlenség, ha valaki a szõrében pállik egész nap." - ilyet csak olyasvalaki mond, ír, vagy gondol, akinek fogalma sincsen arról, hogy ez mit jelent. Ráadásul nehezen is értelmezhetõ a mondat. pállik (ige) Növényi vagy állati test a belsõ hõség által erjedésbe jön. Pállik a nedvesen összehalmozott fû. Pállik a tisztátalan szájszél. forrás: wikiszótár.hu A pálláshoz két feltétel szükséges; nedvesség és szellõzés hiánya. Aki azt feltételezi, hogy aki nem borotválkozik, az nem is tisztálkodik, az elõítéletes, ami elítélendõ bármilyen formában. Az intim szõrzet egyik legfõbb szerepe a nedvesség elvezetése, ezen felül megakadályozza, hogy a fehérnemû légmentesen tapadjon a bõrhöz, így biztosítva a testrész szellõzését. Tekintélyes tapasztalatod van csupaszság terén, de ez a tény sajnos korlátoz Téged abban, hogy megalapozottan és elõítéletek nélkül tudj véleményt alkotni az ellenkezõjérõl.
Szerintem meg ez a szõrõs férfi imázs már rég kiment a divatból. Mióta bejött a 60 as évek körül a testépítés, az igazi férfias izomemberek, azóta fõleg. A szõr eltakarja az izomtónusokat, majomemberes, alsóbbrendû. Meg lehet nézni a mai férfiideálokat, akikért rajonganak, Daniel Craig, Ryan Reynlods és hasonlók, egyik sem igazán szõrõs, vagy csak minimálisan. Többnyire izmos csupasz testük van. A szõr csak azoknak való, akik nem izmosak, és csak a bundájukkal tudnak férfias kinézetet adni a pihe puha testüknek!
Szerintem az a kellemetlenség, ha valaki a szõrében pállik egész nap. A párom is meg én is teljesen csupaszok vagyunk, az elõzõ 2 párom is az volt már, ergo 16 éves tapasztalatom van a csupaszság terén, és az egyetlen kellemetlenség, hogy kinõ az ember szõre.
Persze, a szõrtelenség ma már higiéniai sztenderd. Sokkal jobb érzés télen-nyáron egyaránt. A csajok is, akik dumálnak, hogy nekik szõrös kell stb. (mert most éppen csak az jut nekik), csak dumálnak: ha olyan pasit fognának ki, aki a XXI. század követelményeinek megfelelõen rendesen csupaszra borotválja a nemi szervét és környékét, mindjárt máshogyan vélekednének.
Se a fiúknak, se a lányoknak nem KELL leborotválniuk a fanszõrzetüket. :) Egyik sem szõrtelen, ahogy maga az ember nem szõrtelen. A nõ attól nõies, hogy kevésbé szõrös, mint a férfi, aki attól férfias, hogy szõrösebb, mint egy nõ. Én nem borotválom, ellenben tisztántartom. És ezt javaslom mindenkinek. :)
nem KELL. saját szuverén jogod eldönteni, neked hogy kényelmesebb. de javaslom a rövidre vágottat, és akkor mindenki boldog.
Ne borotváljad, mert csak megvágod magad. Vedd ügyesen a nyírógépet és nullás funkcióval nyírd le. Ha a barátnõdnek nem elég, akkor inkább epiláló krém.
Akarja igen.Ha nem nem Én rövidre nyírom
Az elõzõ kommentem #19-#20-nak ment.

A fiúknak kell borotválni intim részen?

Legjobb válasz: le ne borotváld a prémet ember, újra divatba jön!

le ne borotváld a prémet ember, újra divatba jön!
Nem "kell". Én mondjuk borotválom.
pasim ugy szokta , hogy beállitja a hajnyirot, valamekkorára és lenyitja rövidebbre nekem ugy teljesen megfelel
Higéniához alap, hogy leborotválod. Ha én le tudom borotválni csupaszra a punimat, akkor a pasim is tegye meg értem! Nem szeretnék elkapni valami fertõzést.
Nem igénytelenség ha nem borotválják a nõk, vagyis nem teljesen, van olyan mikor sokkal nagyobb vágyat ébreszt egy kreativ kis mintával ellátott punci :) amugy a kérdésedre az a válaszom, hogy beszéld meg a partnereddel de én is borotválom :)
Ezen az alapon sminkeld is magad, mert a lányok azt teszik. ;-) Továbbra is : ha akarod tedd, ha nem akarod, ne tedd.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert szerintem a lányoknak le kell borotválni, hogy néz már ki egy punci szõrösen, elég igénytelen. Nekem a csupasz punci tetszik. És ha a lányoknak le kell borotválni csupaszra, akkor szerintem a fiúknak is, ez így korrekt.
Semmit nem kell. Soha. Ha akarod lehet. Nekem bejön így is úgy is.
Nekem jobban bejött a barátnõmnek a borotvált szerszám ;)De am ja kérdez rá
nekem meg tetszik, ha borotválja a pasi :)
Ki mit szeret. :-) Bennem például egy borotvált pasas a meztelencsigát idézi fel. Brrr....
sztem is csak elég, mondjuk ollóval igazítani..... de én is inkább borotválom
Szerintem csupaszra nem kell, de azért igazítani érdemes. Én sem nyalok szõrõs puncit, miért várnám el ezt fordítva? Nincs is rosszabb, mint mikor köpködnöd kell a szõrszálakat.
Nem kell , valaki szokta, valaki nem , beszéld meg a partnereddel hogy nektek mi a jó.
*lenyirja am. hülyeség amit irtál kérdezõ, hogyha a lány leborotbválja akkor jeked is kell, egy pasinál nem elvárás ez miért a lány bortoválja alábát, akkor szted neked is kell??

A fiúknak kell borotválni a hónaljukat?

Legjobb válasz: Nem kell, de mondjuk az én párom szokta. Fõleg nyáron. Így tisztábbnak érzi magát, és szerintem is esztétikusabb, mint egy dzsunge ott lent, ami még szagos is:)

Nem kell, de mondjuk az én párom szokta. Fõleg nyáron. Így tisztábbnak érzi magát, és szerintem is esztétikusabb, mint egy dzsunge ott lent, ami még szagos is:)
én 13 vok, és 2 hetente borotválom! sokkal jobb, mert nem izzadok úgy le, (és a szag miatt is)
Szagok szempontjából ajánlott. :D Mennyivel esztétikusabb. Viszont nektek nem ciki ha borostás vagy valami nem kell totál mindig csupasznak lennie.
Semmi nem kötelezõ, de valami ajánlott.Én pl télen-nyáron borotválom, mert konditerembe mindig atlétába vagyok, de nyáron állandóan ujjatlanban szaladgálok vagy anélkül a strandon és ott végképp visszataszító ha nem borotválom. Jah azért korfüggõ is a dolog...
Kelleni éppen nem kell, de célszerû. Sokkal higiénikusabb érzés, amióta én is borotválom (kb 10 éve) soha nincs hónaljszagom. Nem is beszélve, hogy sokkal jólápoltabb kisugárzást biztosít nyáron a csupasz hónalj, mint egy nagy pamacsos "hónaljkutya" :)
Sztem pont a hónalj az, ami nagyon udnorító ha burjánzik:( nyáron a metrón ..tudnék mesélni
Egy férfi attól férfi, hogy szõrösebb, mint a nõ:D (egik biológiai különbség :D) Az én páromnál ez változó, de ha épp nincs neki leborotválva, akkor ügyel arr, h ne 20 cm-es legyen, hanem az az épphogy még talán megfelelõ:D UI: Függ a kortól is. Serdülõknél talán ciki ha még babapopsis az illetõ mindenhol, sokkal idõsebb korban meg már minden mindegy:D
Én szeretem ha egy pasi leborotválja. Nem túl szép látvány a nagy szõr. Mondjuk én egyáltalán nem szeretem a szõrt, se pasikon, se magamaon :D
Én borotválom, sokkal jobb érzés hogy nem figyel ott ki semmi.
nekem tökmindegy, az utolsó dolgok közt van, ami érdekel egy fiúban. ahogy jobban érzed magad. vagy kérdezd meg a barátnõd neki hogy szimpibb
Szerintem akkor borotváld ha nagyon bozontos ha normális és nem sok akk nem kell és így is higiénikus mert a barátomnak is van és nem büdös soha mert használ old spice-t és nem gusztustalan mondjuk neki nem fekete hanem világosbarna a szõre ott

Hogy szoktátok odalent borotválni/gyantázni magatok? A fiúkat zavarja ha szőrös?

A fiúkat mennyire zavarja ha sz?rös odalent egy lány? Mi a legideálisabb (pl.:teljesen sz?rtelen,kicsit sz?rös stb.)???

Legjobb válasz: A teljesen szõröset amit még életedbe nem bojgattál meg, azt nem szeretem. Rossz nyalni, ennyi az oka. Ezen kívül amúgy nekem teljesen mindegy hogy milyen, lehet rövidre nyírt, lehet csík, lehet formára nyírt, lehet teljesen csupasz, de a kedvencem ha ilyen 3-4 milis borosta van rajta :)

A teljesen szõröset amit még életedbe nem bojgattál meg, azt nem szeretem. Rossz nyalni, ennyi az oka. Ezen kívül amúgy nekem teljesen mindegy hogy milyen, lehet rövidre nyírt, lehet csík, lehet formára nyírt, lehet teljesen csupasz, de a kedvencem ha ilyen 3-4 milis borosta van rajta :)
Imádom a dzsungelt, mint Bear Grylls.
ami a kezednek érdes, az a férfi farkának sarokcsiszoló ami a kezednek szúr, az rosszabb mintha kaktuszt kéne lenyelned egyben
nem minden esetben undorító szerintem ha egylánynak "szörös odalent" de 99%nak nemálljol ;)
Szõrtelenítõ krém. A borotva után szúr. Jó a gyanta is, csak nekem mindig befelé kezd el nõni, bárhol is csinálom, úgyhogy én azzal inkább nem próbálkozom
Nagyon zavatrja. Borotva.
nagyon zavar, fuj 21F
Nekem tetszik ha az ajkakkal egy vonalban van egy vékony csík meghagyva. Elsõ voltam
csatlakozom 82-es.
Én pl a párom kérésemre mindig hagyok egy fél centi szõrt a szeméremdombomon, az ajkakon pedig leborotválom.
Jelentõs részét nagyon zavarja. Engem nem. :-)
ha egy lánynak szõrös odalent akkor inkább bujjon el mert hát ha egy fiú szereti hogy szõrös egy csajnak a p***ja akkor az homokszexuális
persze logikus....ha egy fiú SZERETI egy LÁNY (szõrös) NEMI SZERVÉT, akkor az homokos. Micsoda észjárás, öcsém...
Ha szeret, akkor nem zavarja!! Szerintem undorító kis köcsög az, aki hozzá sem ér úgy a kedveséhez, hogy az nincs leborotválva. Az ilyen bújjon el! Nem is igazi férfi...

Szerintetek a 15-18 éves fiuknak borotvalnia kell a honaljukat?

Legjobb válasz: Egyetértek az utolsó elõttivel, annyi különbséggel, hogy felõlem "jeti" is lehet a férfi, annál férfiasabb. :)

Egyetértek az utolsó elõttivel, annyi különbséggel, hogy felõlem "jeti" is lehet a férfi, annál férfiasabb. :)
Hát, hogy a lányok borotválják az egy dolog, mert kellemetlen , de azért nem ciki egy fiunak ha szõrös a hónalja...Úgyhogy szerintem nem is kell a fiuknak...:-S
kell? miért kéne, ha akarja borotválja, ha nem akarja, akkor nem...nekem spec jobban tetszik, ha levágja rövidre, mert 10-12 cm-es izzadt hónaljcsimbók elég visszataszító tud lenni
Szerintem szõr nélkül b*zis, de azért ne egy õserdõ legyen a hónalja helyén:D 16\L
Nem kell, egyáltalán nem ciki szerintem, de ha én fiú lennék akkor borotválnám :)
Engem kimondottan taszítanak a csupasz pasik. Aki valamilyen betegség folytán vesztette el a szõrzetét, az más lapra tartozik. Viszont akik nekiállnak mindenhol borotválkozni, azok csupasz csigák!!! Igaza van annak a válaszolónak, aki a rövidre vágást ajánlotta. Ha zavaróan hosszú, kényelmesebb, higiénikusabb ha rövidre van vágva. De borotválni számomra undotító. Egy pasi legyen pasi. Mondjuk ne jeti.
Sztem vágd rövidre, úgy jobb.Bár nekem elég fura ízlésem van ilyen téren XP Nekem egy fiún nagyon visszataszító a láb mellkas és hát szõr, de egy kis csík a hasa alján és a rövidre vágott hónalj szõr azért maradjon XD 16/L
kelleni nem kell, de szerintem higiénikusabb és mármár alapdolog lesz
NEM!
IGEN!!!

A fiúknak le kell borotválni a fütyi körül a szőrt?

Legjobb válasz: Nem, nem a szõrt kell. A fütyit! :-D

Nem, nem a szõrt kell. A fütyit! :-D
Ha majd megnõ, igen!
neked igen.
Nekem az tetszik, ha szépen trimmelve van.nem túl szõrös, de nem is csupasz!
"A szörös péniszt nem szeretik a lányok szopni !!" A pénisz nem szõrös, csak a szeméremdomb alatta. Szóval ha nem 10 centis bébipõcsöd van, akkor nem fogja õket zavarni szopás közben. Ha viszont csak ekkora, akkor mondjuk valóban érdemes levágni, hogy a lányok megtalálják egyáltalán. :P
Növessz erdõt, és haggyad rajta mászkálni a "madarakat"! A csajok imádják! ;)
ma 19:46 Üdv! Vágd le a tied vagy ha nõ vagy csutkázd ki magad :-D
A szörös péniszt nem szeretik a lányok szopni !!
xD igen de majd ha csak nõ...
Menne van az új alkotmányban?
Igen. Kötelezõ.
A fütyi körül még nincs is ször..:D
Nekem a teljesen szõrtelen fütyik tetszenek. Annál már csak akkor szebb, ha körül is van metélve.

Fiúk ti hogy borotváljátok? Milyen borotvát használtok eldobhatót vagy elektromosat? Mennyi időközönként szoktátok borotválni? Mennyi idős korotokban kezdtétek el borotválni? Hog ycsináljam hog yne vágjam el a zsákom? Korral irjátok lsz

16 éves srác vagyok.rendszeresen borotválom a farkam feletti rész de a zsákomat nem merem félek hogy elvágom.korral irjátok lsz

Legjobb válasz: A "zsákot" ki lehet feszíteni szépen, akkor tuti nem vágod el, de ha félsz a spray + öngyújtó kombó tuti nem vágja el:)

A "zsákot" ki lehet feszíteni szépen, akkor tuti nem vágod el, de ha félsz a spray + öngyújtó kombó tuti nem vágja el:)
:lol: én még nem vágtam el 16/f essél neki szerintem
nem a francot nem lesz pöttyös pont h a zsír újtól lesz nagyon olyan...4-5 használat után lesz kábé jó...egyébként a zacsit kicsit húzd szét és csak simán húzd rajta végig nemlesz semmi gáz elõször énis fostam xD
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
lány vagyok, de beleszolok borotvahab/borotvakrém, vagy nagyonsûrû tusfürdõ.... és az eldobhatot nem 2 honapon át használni ha elektromot, azt MINDIG kitisztitani akkor nem lesz pöttyös
Én Gillette mach3 at használok, illetve van ahhoz hasonló eldobható az is jó.Minden nap borotválom, de most már két hónapja pihentetem.13 évesen kezdtem borotválni és a zacsit ugyanúgy mint fölötte.19f
Én nullással szoktam, nem borotválni. F/29
xDD
A kérdező hozzászólása: Jaja nálatok falun lehet így meg yde felénk van bolt ahol lehet venni borotvát
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
borotválom, elég régóta, eldobható borotvával. még egyszer sem vágtam meg magam..és kb 3-4 naponta borotválom. 18/F
Én eldobhatót használok, 3-4 naponta.. 16 éves koromba kezdtem el borotválni.. Hát egyszerû emeld fel és oda figyelve kell csinálni és akkor nem fogod elvágni..
A kérdező hozzászólása: OKOK HOGYAN ? MILYENNEL ?
eldobhato borotvaval....es altalaba dush alatt hetente 1x... es ha veletlenul megvagom xd akkor teszek ra arcszeszt egy kicsit csip de jobb mintha verezne:) ) 18/f

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!