Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak bejönnek az ilyen testalkatú (2 db)

A fiúknak tényleg bejönnek az ilyen testalkatú nők?

ezek ezen az oldalon voltak belinkelve, mint szexistenn?k:

Legjobb válasz: Igen, van olyan akinek ez tetszik. Ezek a nõk még nem is vészesek, láttam már dúrvábbat is:D Minden férfinak más tetszik.

Igen, van olyan akinek ez tetszik. Ezek a nõk még nem is vészesek, láttam már dúrvábbat is:D Minden férfinak más tetszik.
az elsõvel ez alapján a kép alapján nem tudom mi a gond. A másik kettõ tényleg eléggé hüm-hüm... biztos van egy pár, akinek igen, mert nem olyan rég néztem egy dokumentumfilmet egy nõi testépítõ versenyrõl, amiben végigkisérték az egyik résztvevõt, aki elmondta, hogy a szponzorain kívül jórészt a weboldalának a bevételéból él...
nekem nem jönnek be , fiú vagyok
Jesszus. lány vagyok. De egyet értek... ez szerintem katasztrófa. Nemhiszem hogy a pasik többségének ezkéne. Legalábbis ismerõseimnek mind olyan barátnõje van, aki nem egy aerobik lady hanem nõises nõ. akár duci, akár vékony. Ugyhogy szerintem ritka akinek ez tetszik.
csak annak, aki langyos...
az elsõt nem látom elölrõl, a másik kettõ nagyon visszataszító... (nekem) a legfontosabb, hogy szép legyen (az arca). jameg persze, hogy ne legyen kövér (ha egy kicsit telt az nem visszatasztó, bár nem rajongok érte..)
Lehet, hogy van akinek bejön. Sõt, egészen biztosan van. Viszont a többségnek tuti nem. Nekem sem. Fiú vagyok.
Szerintem a fiuk tobbsegenek nem jon be. Ferfias nagyon!!!!! Nekem nem kellene ilyen test az tuti!
Szerintem nagyon nem szép tud lenni amikor egy nõ teljesen kigyúrt....sztem csak legyen természetes, de biztos van olyan akinek ez tetszik de én nem tartozom közéjük...
Hát köszi, hogy így leszóltál minket. Nem szeretnék errõl vitát nyitni, de hidd el hogy ebben rengeteg meló van, nekem több mind egy év kellett, hogy ilyen testem legyen. Minden férfi meg szokott nézni a strandon, és szerintem látszana az arcukon, ha mondjuk undor/nemtetszés lenne rajta. A nõk nagy többsége, pedig mindent megadna, ha ilyen lehetne neki. És mellesleg, szerintem ezek az izmok finoman kidolgozottak, nézz meg egy durván testépítõs csajt, akinek már nincs melle, és a vonásai is teljesen eltorzultak. Szóval az én tapasztalatom, a pasik nagy része örülne, ha ilyen csajjal korzózhatna , de hát kinek a pap, kinek a paplna.
vagyis paplan na.
Hali! Nem tudom mit vagytok úgy oda, de szerintem ezek a képek nagyon jók. Nem durván izmosak a lányok. Nem akarok kötözködni a kérdés feltevõjével, de ha ennyire ellenzi, hogy valakinek ilyen teste legyen, az már "gyanús". Ezt úgy értem, hogy biztos van benned egy kis irigység. Én is járok konditerembe. Bírnám értékelni, ha ilyen lennék, de én sajna lustább vagyok. :) Az mondjuk nem jó, hogy fogyis lapokon ilyen csajokat mutogatnak. Ne az legyen a cél, hogy ilyen teste legyen mindenkinek. De azért ne hanyagoljuk el magunkat. Egyébként szerintem Béres Alexandra is van ilyen, mint ezek a lányok. Szerintem azért õ sok pasinak bejön. :)
Igen Nem Nem Amire azt mondtam, hogy nem, az tényleg visszataszító, ráadásul nem akarok félni a csajom erejétõl :P
Tényleg ugyanaz az elsõ és a harmadik, de biztos van idõbeli, vagy képfeldolgozottsági különbség :D
Csak melegeknek, vagy akik nem tudják eldönteni még h fiút vagy lányt akarnak maguk mellé XD
Jó, akkor dugjál egy 80 kilós csupa háj csajt elõttem szóló:S:S:S
nem is tudom, annyira nem rossz, ezek simán sportos csajoknak számítanak, de vannak ennél izmosabbak az már tényleg undoritóak...
A kérdező hozzászólása: mármint úgy értem, nem akarom hogy ilyen testem legyen, na
Az elsõ és a harmadik ugyanaz a nõ, nézd már meg jobban!
az elsõ nemrossz, a másikkettõ az nem tetszik
az elsõ meg az utolsó nem ugyanaz a nõ??????
Szerintem az elsõ kép nagyon szexis, a másik kettõ annyira már nem. Az a szép a világban, hogy mindenkinek más tetszik... Ezek a nõk a sportra tették fel az életüket, és szerintem rengeteg munka van mögötte, hogy így nézzenek ki. Természetesen én sem szeretnék így kinézni. Petranova
Az elsõ és utolsó csaj ugyanaz, amúgy ezek a nõk nem néznek ki így az év minen napján, ezt a formát csak fotózásra, versenyre hozzák, egyébként egykicsit õk is fedettebbek. Amúgy szerintem nem gáz, ha egy csaj ennyire izmos, az ennél izmosabb lányok nekem se tetszenek, de rájuk még azt mondom, hogy semmi gond. Alapjáraton nekem sem az izmosabb lányok tetszenek, de 30-40 éves körukban sokkal jobb nök lesznek, mint azok, akik nem sportolnak, és ezek a nõk a szülés után sem fognak eldeformálódni, mert tudják, hogy hogyan jöjjenek újra formába. Ez így elég kegyetlenül hangozhat, de fontos dolog!
Nekem nagyon nem tetszenek, több izom van rajtuk mint rajtam :D
Õszintén szólva zavarna ha a menyasszonyom el tudna verni.
Nekem nagyon bejönnek!!! Persze csak akkor, ha nem férfias az arcuk.
Amúgy szép lehet, meg tudom értékelni, hogy egy csomót küzdenek érte. Nem tartom nõiesnek. Azon is el kell gondolkozni, hogy a melle az most izom, vagy valódi mell, teház zsírszövet.De én semmi pénzért nem szeretnék ilyen lenni, és szerintem nagyon kevés férfinek tetszik az ilyen. Gondolom azoknak tetszik fõként, akik maguk is testépítéssel foglalkoznak. Olyan párt el tudnék képzelni, amikor mindketten így néznek ki.
A kérdező hozzászólása: fogyis topikban reklámozzák õket állandóan, és ha valaki beírja, hogy nem akar ilyen lenni, azt leoltják:D
Szerintem gyönyörû testük van....én is edzem azért rendesen de akárhogyan küzdök egyszerûen elfogy az akaraterõm, hogy ilyen mértékû szálkássûgot érjek el...és nem is az eszéssel van gond:) aki így néz ki általábans zereti amit csinál..nos a kajálás az amit nagyon erõsen kontrollálni kell:) szal nemet mondan a sok cukros szarra, meg pizzára mikor a párod ott tömi õket elõtted zsákszámra, mert hiába edzel többet mint õ, egyszerûen nõbõl vagy és rajtad rajtad maradna.. baxxza megXD
a filigrán nõi test alkat
Mostanában õk jönnek be leginkább ha jó képûek is.
Mondjuk csak egy típusuk, nem elég szimpla soványnak lenni.
# 1: Ha épületszerkezetekre lehet azt mondani, hogy filigrán szerkezet, akkor bizonyos férfi testfelépítésre is szabad.... Egyébként ez is egy általánosító kérdés.... van akinek igen, van akinek nem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!