Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak bejönnek (396 db)

A fiuknak bejönnek az ilyen lányok? (lent)

Szőkésbarna haj, világoszöld szem. Alakom jó, mivel sportolok. Általában cicanadrágot hordok, bakancsot és feliratos pólókat . Nyáron pedig farmersortot tornacipőt ls lenge felsőket (akkor ki is szőkülök). Szeretek kosarazni, a focit nézni szeretem. :) Nem vagyok visszahúzódó de mindig ésszel csinálom a dolgokat, nehogy következmények legyenek. Egy társaságba hamar beilleszkedem, és szeretnek is az emberek. A suliban minden erölködés nélkül népszerű vagyok. Szeretek flörtölni, de nem viszem tulzásba. Életvidám vagyok cdak néha fordulok be, és jo a humorom. Ezen kivül értelmes vagyok és sueretem az új dolgokat, ha lehetne akk minden nap lenne egy uj barátom, de mivel a környéken az összes érdemleges tinit ismerem ezért nem lehet. Szal bejönnek nektek az ilyen lányok?

Legjobb válasz: Cicanadrág bakanccsal? Pffhuu de nagy furkó viselet is az így eggyütt. hajrá!

Cicanadrág bakanccsal? Pffhuu de nagy furkó viselet is az így eggyütt. hajrá!
A kérdező hozzászólása: Okéé tudom de télleg! Ma 9 oránk volt suliba plusz edzés. És olyan vagyok most mint akit vertek :D
#19 Eleg szanalmas hogy kiirsz ide egy privat beszelgetest, es az meg gazabb hogy gyikon probalsz ismerkedni
@anyád a szánalmas te némber. Mások is ezt tették anno.
Szerintem hanyagold, mûvelõdj. Ne vegyél példát a tvbõl. Így öltözködni bárki tud. Ilyen személyiséggel ha nem fejleszted egy értepmes pasit sem fogsz tudni megtartani.
Mindezt úgy, hogy a tükör elõtt álltál ;) Ócska lotyó! :D
Hát a szövegbõl azt veszem le, hogy fényezed magad :DD Amúgy nekem nem jön be az ilyen cicanaci+BAKANCS?! miafas.z cicanaci az ok, de hozzá bakancs?! XDDD szal nem jön be, focit se szeretem.
Kicsit "lengén" öltözöl nekem, meg fiatal vagy.
Fociszeretõ lány *.*'
Nagyon hasonlíthatsz arra a lányra, aki nekem tetszik, csak õ 20 éves.
Konkrétan végig fényezed magad, mintha csak azért írtad volna le ezt ide, hogy bemutathasd önnön nagyszerûségedet. Persze nem biztos, hogy beképzelt vagy, mert nem ismerlek, de a kérdés alapján annak tûnsz.
Tipikusan nagylánynak akarsz tûnni típusú kis 15 éves vagy. Ez már abból is látszik hogy 15 ÉS FÉL éves vagy. Sosem értettem mire fel kell ezt hangsúlyozni. 15 és kész. :D Amúgy igen, rossz tulajdonságok hol maradnak vagy az nincs? esetleg egy kis beképzeltség. Bár a leírtak alapján hasonlóak a tulajdonságaim mégsem hasonlítunk egyáltalán. Fakadhat a stílusból talán.
igen nekem nagyon bejon szerelmes is lettem.
csak jó tulajdonságaid vannak? 15 és FÉL éves vagy? oké...
Ennyire önelégült vagy? Vagy talán nincs semmi negatív tulajdonságod? Szeretem az ilyen kérdéseket.....az emberek fele nem olyannak írja le magát amilyen igazából, hanem amilyennek hiszi magát.
igen, bár egy kicsit kezdesz r*bancosodni
Képet kértem a kérdezõtõl és ezt válaszolta: "Á baz.*meg nem! Akkor mit érdekel egy 15és fél éves lány képe téged! Van rossz élményem, 18 fölötti pasik majd akkor jönnek képbe ha nagykoru leszek" * ki volt írva rendesen csúnyán a szó. :D
Az utolsó mondatod a nõi kifogások kincsestárának királynéje! :D
A kérdező hozzászólása: De nem te írtál annyit mint én. hidd el, még magyarversenyen is indultam. És majd holnap megmutathatom hogy tudok írni. ha jól vagyok. Mer pluszba még fáj is a fejem
Nem
Itt vagyok, ragyogok: http://1.bp.blogspot.com/-a6W_7ZrfAvM/TkS-yPrsKxI/AAAAAAAAO8.. Bejössz, írj rám.
ez a 'minden nap lenne 1 új barátom' stílus nem bocs :)
Értelemi szinted nem lehet túl magas ha ilyen stílusban beszélsz magadról. Elég érdekes ha ennyien szeretnek és te ennyire biztos vagy magadba, meg a kulsodben, miért teszel fel ilyen kérdéseket? (:
A kérdező hozzászólása: A minden nap lenne egy uj barátom azt ugy értem h könnyen ismerkedek. Nem a boyfriend barátra vagy a Facebook os barátra gondolok
A kérdező hozzászólása: Az intelligenciámmal nimcs baj. Amugy a véleményeket, h szeretnek meg ilyenek másoktol hallom szal azér ne itélkezz
'észlény'. nem, bocs.
A kérdező hozzászólása: Mielyen észlény???
Ne haragudj, de hány éves vagy? Mert eléggé a buta liba szintjén fogalmazol.
Privátban kértelek, hogy küldj képet. Mivel nem küldtél, nincs más mondatom: [email protected] MEG!
fujj nem utálom a focit
A kérdező hozzászólása: Bocsánat alapbol nem ilyen vagyok irásilag :) csak telorol vagyok (helyesírási hibák) és fáradt vagyok nem tudok már koncentrálni a szöveg minõségre. Amugy 15 és fél
A kérdező hozzászólása: ó szegény cicafiú megsértõdött mert nem küldözgetek egy tök idegennek képeket. Amugy itt kérdeztem és nem priviben, szal itt kérj képet ha már osztasz!
Én is telóról vagyok, én is fáradt vagyok. Nem kötözködni akarok, de ez úgy tûnik nem kifogás.
melyik megyében laksz?

A fiúknak bejönnek az ilyen típusú lányok?

Az én arcom ha mosolygok/nevetek japánosan néz ki. Mint a japán fiatal lányok. (egyébként ha nem mosolygok akkor nem, sőt mosoly nélkül nem is nézek ki jól, de ez csak saját vélemény...) Pedig még csak nem is barna a szemszínem... De van olyan "szemredőm" mint az ázsiaiaknak. Szóval ez így jó a fiúknak?

Legjobb válasz: Természetesen :D 15/F

Természetesen :D 15/F
sztem egy japán csaj szexi:D (már amelyik helyes)
Otaku a túlzott anime vagy mangafan. De ha az lennél valószínûleg ismernéd a szót...
A kérdező hozzászólása: a voltam kíváncsi, hogy én hogyan nézek ki, hanem hogy az olyan japán beütésû lányok bejönnek e Nektek. :) :P Az otaku meg még mindig nem tudom mi, szóval valszeg nem vagyok az. xD
Ezzel most hú de sokat mondtál. Te is inkább csak néznél, ha leírnám hogy milyen hajam van, kire hasonlítok, stb. Kép nélkül nem fogsz értelmes választ kapni.
otaku vagy?
Igen, vannak férfiak akiknek bejön. :)
A kérdező hozzászólása: Mi az az otaku lány?
Mondjuk egy képbõl talán többet lehetne megtudni..
te valami nagyonkemény otaku vagyok lány vagy? az olyat utáljuk..
A kérdező hozzászólása: :DD Ja, még annyit mondanék hogy a kínai az nem japán csak hogy mindenki tudja. xD Ez egy borzalmas videó klip (érdemes lejjebb venni a hangerõt) meg ezek kis lányok, de ezek közül kb mindre hasonlítok: http://www.youtube.com/watch?v=sJFEVAbTzxo ookina aide motenaste... :D
Akkor neked is dzsungel van ott lent? :O :D
én is szõke kékszemû vagyok (vagyis most sötétre van festve a hajam) , mégis rengetegen mondták, h olyan keleties az arcom am rühellem az összes ázsiait. régen elég manga fan voltam, de már utálom mindet

A fiúknak bejönnek a nagy-kék szemû lányok?

És az a jobb, ha festve van a körme, vagy az, ha nincs?

Legjobb válasz: nekem nem igazán

nekem nem igazán
Nekem nem...
Bizony hogy be.
Nem tudom, szerintem tetszene a nagy kék szem. A körömfestés részemrõl rendben van, ahogy neki tetszik. De azért ne ilyen láthatóságimellénysárga' szín legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. :)
kép alapján tudom megmondani! ;)
Festve és te hülye vagy még jó hogy bejönne a kék fóleg ha szõke
Nekem speciel a kicsi, vágott, fekete szemü lányok jönnek be, de semmilyen szem nem akadály, ha szép az arca. A festett körmöt utálom, de kénytelen vagyok eltürni.
nemtdom nekem atol füg h kibe zugok bele
Igaz is. Az ilyen szemek nem tetszenek: [link] :D
Attól függ, hogy milyen nagy és milyen kék. :D
Köröm lényegtelen, hogy festett vagy sem, csak legyen ápolt, szép. Még az igényesebb mûköröm is belefér. A nagy és kék szemek okésnak tûnnek, bár ezt nem tartom túl fontosnak. Összhatás a lényeg.
nem.. a barna tetszik
Nekem bejönnek. A festett körmöt nem nagyon szeretem, csak a természetest.
Nekem bejönnek. Gyönyörûek a kék szemek. A köröm teljesen mindegy, csak ne legyen kislányos. A legjobb ha nem festett.
Képet!
Erre nem lehet reális választ adni, kérdezõ :) Mindegyik pasinak más az ideálja, és számára az a legszebb.
A kérdező hozzászólása: Köszi 6-os :)
Persze, hogy bejönnek a körmüket nem szoktam nézni érdekel is engem a körmük a dekoltázsukat nézem. D
Pedig egy nõrõl sokat elárul a körme ápoltsága.
m1 h festve vn e

A fiúknak bejönnek a szemüveges lányok?

Legjobb válasz: Aham! Nagyon is:P

Aham! Nagyon is:P
Nekem nagyon :D
ha úgy nézel ki, mint egy titkárnõ, kis szoknyába, akkor hozzám jöhetsz :D
Attól függ milyen szemüveg.xd Mostanság menõ ez a nagykeretes fekete az minden srácnak bejön nekem is olyan van és mindenki csak dicséri.:)
Nekem kifejezetten bejönnek :)
Nekem nem az ideálom, de ha jól áll akkor ugyanolyan mint ha nemlene szemüveged, s jól néznél ki. am nekem nemigazán tetszenek ezek a vastagkeretes szemüvegek.
Nekem a szemüveges a zsánerem. :-)

A fiúknak bejönnek az ilyen lányok?

http://www.google.hu/imgres?q=kerek+arc&hl=hu&gbv=2&biw=1366..

Legjobb válasz: igen az ilyenek tetszenek a legjobban (15/F)

igen az ilyenek tetszenek a legjobban (15/F)
Ha társul mellé némi intelligencia is, akkor igen :)
bé :) f18
Ha te is ilyen vagy, szólj! Már megyek is hozzád! :) Viccet félretéve, persze hogy be! Sõt! Az ilyen csajok tetszenek csak igazán! 28f
isten ments! alul fiús, alkatra is, öltözködésre is, felül a "szexi titkárnõ" típus. az ilyen lányok nem tudják eldönteni, h hogy is nézzenek ki, tehát a személyiségük is fejletlen, ezért a viselkedésük, felfogásuk is valószínûleg nem egyszerû eset.
Egyébként ez manapság egy elég gyakori lánytípus. Valahol biztos tenyésztik õket.
Biztos van olyan fiú, akinek igen!
A vékony alkat még feltétlenül fiús. Az öltözködése inkább divatos (a modern divat ilyen sajnos). Ezek a lányok saját elképzelés szerint veszik fel a "divatos" cuccokat lehet épp azért hogy valamivel kitûnjenek a tömegbõl. Ami fejlett gondolkodásra is utalhat, éppen ezért nem mondanám, hogy gond lenne a személyiségükkel ;) Mindenesetre ha egy kicsivel vastagabb lenne nekem bejönne :)
igen bejon. 28/f
nem szinpatikus számomra.
Az a lány bejön aki a képen van, de az ilyenek nem biztos. Nem minden ilyen lány olyan amilyen a képen lévõ lány.
A kérdező hozzászólása: honnan tudod, hogy milyen a képen lévõ lány?
úgy néz ki mint egy stréber csak jobbak a ruhái..
Simán, de ez egy hülye kép róla.

A fiúknak bejönnek a segítőkész lányok?

Tegnap egyik csoporttársamnak nem volt íróeszköze, és hangosan megkérdezte, tud-e adni neki valaki. Mindenki úgy tett, mintha meg se hallotta volna, de én adtam neki tollat. És mikor nyújtottam felé, mosolygott úgy a szemembe nézett, hogy azóta is látom magam előtt..:) Ez csak szimpla "köszönöm"-öt jelent, vagy többet is talán?

Legjobb válasz: szimpla köszönöm

szimpla köszönöm
Ha adsz neki szendvicset tutira meg is csókol. Egyébként igen, csak a segitõkész lányok tetszenek. Azért a tollat visszakaptad?
A kérdező hozzászólása: Igen, és annyit mondott, hogy köszönöm.
Természetesen csakis a segítõkész lánnyal tudok valamit kezdeni. :)
Nekem azok a lányok jönnek be, akik "segítõ kezet" nyújtanak. Ha még mást is, akkor meg pláne.
Áhh, ez csak szimpla köszönöm volt, és ha szeretnél rámozdulni, legközelebb kezdheted is azzal, hogy mellé ülsz, megszólítod: "Szeretnél ma is a csodatollammal írni?" De nem ám szó nélkül elslattyogni, ott kell ragadni valahogyan. :)

A fiuknak bejönnek a skinhead lányok?

Azt tapasztaltam,hogy amíg nem voltam skinhead addig többen érdekl?dtek irántam,ez az utóbbi id?ben megváltozott, mostmár inkább csak a hozzám hasonlóknak jövök be.Miért??Pedig ugyanaz az ember vagyok.

Legjobb válasz: Skinhead ezen azt érted hogy kopasz?:D:D:D

Skinhead ezen azt érted hogy kopasz?:D:D:D
az milyen? :O
Kopasz? :-O
Telleg az milyen?:D En is az akarok lenni, kopjanak mar a pasik le rolam:) )
egyáltalán nem... fõleg ha kondiba jár, a karja nagyobb, és verekedik, az egyáltalán nem nõies
talán azért mert sokan tartanak attól hogy ezért nagyon limitált azoknak a számoknak a helye ahova szórakozni mehettek együtt, meg a baráti társaságod is csak ilyen beállítottságú emberekbõl áll! amit sokan nem bírnak a nézetek miatt, nem akarják keresni a bajt.
hát nekem nem jönnek be.. 16/F
nem jon be, de ha egy par ciganyt agyonut, akkor mar lehet h igen
a skinhead lányok NEM kopaszok. de büdösek és színes sminkes a fejük, ergo nem jönnek be
Inkább skinhead csaj mint egy élettelen emós deszka :DDDD Inkább tomboljon, verekedjen mint hogy ne éljen -.-Én is elkezdeném ezt a skinhead dolgot de csak 14 éves vagyok még várok a bakancsal :DD 14/F
A kérdező hozzászólása: de a skinhead lányok nem kopaszok :D
a rocker, magyar érzelmû lány az ok.....ha a csaj kopasz és bakancsot hord(minden nap) akkor az nem pályaxDbelül lehet skin de kívül azért legyen csaj....
Felháborító, hogy az emberek mennyire nincsenek tisztába a fogalmakkal. Szerintem nem az számít egy skinhead lánynál, hogy minden nap felveszi-e a bakancsot, vagy nem. Én is skinhead lány vagyok, skinhead barátom van, és nem hordok minden nap skinhead cuccokat meg bakancsot. Mert nem az a lényeg hogy hogy öltözöl, hanem az hogy kitartasz-e az elveid mellett. A skinhead lányok nem büdösek meg egyéb hülyeségek. Attól mert valaki skinhead lány, öltözhet átlagosan, meg nõiesen. Vannak pasik akiknek tetszenek a skinhead lányok, vannak akiknek nem. De általába, tapasztalataim alapján, azoknak tetszenek a skinhead lányok, akik "hajlamosak" csatlakozni a skinhead-ek közé. De én nem igazán tudom elképzelni, hogy skinhead és nem skinhead között mûködhet-e a kapcsolat. Mert nem egyforma elvei vannak, és azok elõbb utóbbütközni fognak. (ha az egyik fél tényleg skinhead) :) Hát néha balhéznak, de legalább megtudják védeni magukat :) Dóri 17
hát kb énis kijelentem h egyáltalán büdös sem vagyok/vagyunk, és nem csinálok ribancot magamból 5 kiló sminkkel. Pont olyan h szép legyen. Annyira primitívek vagytok. Ti beszéltek a toleranciáról, meg h hú fogadd el a másikat aztán tessék ;) És én így is, hogy skinhead lány vagyok találok magamnak akárkit aki így szeret ahogy vagyok. És úgy, h a jelenlegi párom nem kopasz (: L/17
akkorsem!!!
A kérdező hozzászólása: azert azt kijelentem, hogy nem vagyunk kopaszok, nem vagyok budosek, es csak annyi sminket hasznalunk, mint amennyit mas, sot
nekem biztos nem kéne. 24F
Van olyan, hogy skinhead lány? :o Nem, nem foglalkoznék vele. Kell a francnak, hogy állandóan itt utálkozzon mellettem...
a legkevésbé sem!!!
Gusztustalanul néznek ki és nem szeretem a rasszista embereket, pedig magyar vagyok. Egyszóval nem jönnek be.
Egybehangzó véleményem szerint undorítóak a skinhead lányok.
ajj g.ecik xD nagyon szarok ezek a lanyok
Nekem skinhead barátom volt és ez zavart is néha. Mindig megnéztek vele. A skinheadekrõl nincs jó véleménye az embereknek. Balhésak stb. A skinhead lányok pedig egyáltalán nem nõiesek, ezért nem tetszenek sok fiúnak.
Én is Skinhead lány vagyok, mégse vagyok se kopasz, de büdös.Acélost alig veszem fel, mégis kedvelnek a nem skinhead pasik is.

A fiúknak bejönnek a kis mellű lányok is?

Hülye kérdés de érdekel, ki hogyan vélekedik a dologról. :D

Legjobb válasz: Igen, sõt, aki nekem eddig tetszettek lányok az szinte kivétel nélkül mind pici cicis volt:) De az arc fontosabb számomra. Ha gondolod küldhetsz képet (nem a melleidrõl) és megmondom, hogy bejönnél-e nekem:)

Csak a kis mellû lányok jönnek be méltóságomnak! (komolyan)
Igen, sõt, aki nekem eddig tetszettek lányok az szinte kivétel nélkül mind pici cicis volt:) De az arc fontosabb számomra. Ha gondolod küldhetsz képet (nem a melleidrõl) és megmondom, hogy bejönnél-e nekem:)
Nem ez a lényeg, gondolom neked sem a farokméret miatt tetszik meg valaki... pont így van ez a mellekkel is. Tök mindegy milyen.
kérdés mennyire kicsi..képet!
nekem nem
A kis mellméretet kompenzálnod kell valamivel, mondjuk több orállal.
Kifejezetten õk jönnek be. :)
A kérdező hozzászólása: Na hát végre egy jó hír! :D
Persze. Oké, azért van egy határ, de ha kellemesen tenyérbeillõen domborodik, az tökéletes, nem kellenek hatalmas lufik.
nekem igen, ha a többi dolog amit megnézek egy lányon szintén elnyeri a tetszésemet.
nekem igen
egyik osztálytársam a kifejezetten kis mellû lányokat szerette. ennek ellenére összejött egy lánnyal, akinek hatalmas kannái voltak, de üvegezésnél egyszer bevallotta, hogy neki nem tetszik, õ a nagyon piciket szereti. hát nagyot nézett mindenki
persze. de ízlések és pofonok.
A kérdező hozzászólása: Persze, értelemszerû :D Speciel nekem sem tetszik, ha egy lánynak akkora cicijei vannak mint a feje, a túl kicsi pedig nem nõies. Arany középút a tökéletes.

A fiúknak bejönnek a kicsit ducibb lányok?

Nagyon tetszik egy fiú, de láttam a volt barátn?jér?l egy képet és teljesen modell alakja volt. Rajtam van egy kis felesleg. A fiúknak fontosabb a küls??

Legjobb válasz: Biztos hogy vannak pasik akinek az ilyen csajok jobban tetszenek mint a csontkollekciók. Nekem is a ducibb csajok tetszenek, bár én lány vagyok:D

Biztos hogy vannak pasik akinek az ilyen csajok jobban tetszenek mint a csontkollekciók. Nekem is a ducibb csajok tetszenek, bár én lány vagyok:D
Van olyan fiú, akinek nem is kicsit.
én mindig is ducibb voltam, sosem volt ebbol gond.. szerintem elsosorban az onbizalom, meg a jofejseg szamit, meg hogy hogy tudod magad el(õ)adni. az sokkal tobbet nyom a latban. amugy meg en ugy tartom, hogy negyven ev mulva mindenki ronda lesz, fuggetlenul alaktól, meg minden mastol, olyan par kell, akivel akkor is boldogan elsz, es nem gyilkoljatok egymast.
Nem baj, ha ducibb vagy, de ne öltözz slamposan, mert az viszont nem szép. Egy ducibb csajnak gondolom nagyobb a cicije, kerekebb a feneke, ezeket kell mutogatni, a többit pedig "ügyesen" elfedni...
Szerintem minden férfinak más tetszik, sajnos a divat megköveteli hogy az a vonzó nõ aki vékony, pedig ez nem igaz. Akik már nagyon teltek, slamposak, igénytelenek, azok viszont nem kívánatosak, és nem sok mindenkinek kellenek. Sztem ha egy kicsit ducibb nõ kisminkeli magát, divatosan hordja a haját, a szépen és csinosan öltözködik, (a ciciket kiteszi:D), mosolygós, és van kisugárzása, simán lehet olyan vonzó mint egy vékony csaj, és kapkodnak utána a férfiak. Nem vagyok duci, inkább olyan kis húsos, de engem az nagyon idegesít hogy mindenhol, TV-be, újságba, plakátokon, csak a tökéletes alakú csajokat lehet látni, és ezzel a ducibbaknak csökken az önbizalmuk, sõt még nekem is, dehát nyílván feleslegesen, mert a szerelem nem függ kilóktól, és ha belédszeret a srác, nagyívbõl le...-ja majd a csontkollekció volt barátnõjét, és te leszel neki a legszebb a világon :-)
Ne feledd: Az elsõ osztály a párnázott, a fapados pedig... Én sem szivesen feküdnék rá egy oan csajra aki elõl deszka, hátul léc. Még a végén kidörzsölné a medencecsontomat!
Husi kell, de nem fölösleg formájában.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!!
Hát biztos hogy elõször midnenki a külsejérõl itél meg vkit de nem ez a lényeg hanem belsõ tulajdonságokat is figyelembe kell vennilehett h vki ugy néz ki akár 1 toppmodel de 1 beképzeld hülye picsa, másnak pedig nem olyan szép az alakja de megértõ kedves, rendes lány.szerintem ne aggódj hogy emiatt elitél vlaki amiért nem vagy 1csonkollekcio, mert ujjabul legtöbben ahoz hasonlitanak...

A fiúknak bejönnek a (nagyon) vékony lányok? Állítólag az ázsiaiak azt szeretik, ha egy lány (nagyon) vékony, igaz ez?

Tudom, hogy mindenki más, de általánosságban. Vagy annak a véleménye, akinek bejönnek.

Legjobb válasz: Nekem van egy Kínában felnõtt barátom, emlékszem gimiben engem a 160 centimmel és 43 kilómmal átlagosnak tartott, a többi lány egy kicsit husis(ilyen 170 centi mellé 58-60 kilósakra gondolj) csak a 169 centis, 41 kilós, balerina lányra mondta ki, hogy na, Õ vékony!:D

Nekem van egy Kínában felnõtt barátom, emlékszem gimiben engem a 160 centimmel és 43 kilómmal átlagosnak tartott, a többi lány egy kicsit husis(ilyen 170 centi mellé 58-60 kilósakra gondolj) csak a 169 centis, 41 kilós, balerina lányra mondta ki, hogy na, Õ vékony!:D
de amúgy képzeld el, hogy egy átlag 165 centis férfi vagy(mert ott az az átlag magasság), persze, hogy egy apró, kicsi, törékeny lány mellett fogod férfinak érezni magad.
nekem az átlagos testû csajok jönnek be, például: http://cooloh.files.wordpress.com/2011/09/selena-gomez-bikin..
Én szereteb a kicsit ducibb lányokat, vékony nállam tabu, ne legyen kövér, csak legyenek szép idomai.
Én európai vagyok, úgyhogy nekem a telt lányok tetszenek! :)
Nekem bejönnek a nagyon, de még nem egészségtelenül vékony lányok :)
21f
A kérdező hozzászólása: Elsõ: ez azt jelenti, hogy náluk az a vékony ami nálunk nagyon vékony?
A kérdező hozzászólása: Ohh, köszönöm. :) Köszönöm az eddigi válaszokat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!