Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak akkor a szex, ha (47 db)

Nem lenne nalam hatrany :)
hát nem mondom hogy zavarna ha olyan lenne de nem hinném hogy elõnyben részesíteném...:D 18F
Szerintem aranyos :-)
És bele is tudja dugni a fülébe?

Fiúk! Ha van egy barátnőtök, aki imádja a szexet, és jó is az ágyban, akkor is ráuntok egy idő után?

Legjobb válasz: Ha olyan a természete, rá lehet arra is unni, hidd el. Ha például akaratos, hisztis, féltékenykedõs, stb, az méginkább ok a szakításra, mint a kevésbé jó szex. 25f

Ha olyan a természete, rá lehet arra is unni, hidd el. Ha például akaratos, hisztis, féltékenykedõs, stb, az méginkább ok a szakításra, mint a kevésbé jó szex. 25f
nem biztos, hogy a szex miatt unnék rá...annak más oka is lehet... de egyenlõre még nem volt ilyen
Persze, bármire rálehet unni. Én pl imádom a borsós tokányt, de ha mégis azt kéne ennem évekig, akkor valszeg megunnám..:D Ha mindig egy adott napszakban csináljátok, mindig ugyanúgy, vagy alig változatosan, vagy túl sûrûn, akkor rá lehet unni (persze ha nem vagytok túlzottan nimfománok).
én nem tudok ráunni akivel jó a szex.a szexet meg ne hasonlítsuk a borsos tokányhoz..ha plusz jó természete van akkor biztos hogy nem unnám meg.de ez én vagyok, mindenkinek más az igénye
Hát ha valaki a szexuális élet miatt un rá a másikra akkor az annyit is ért... -.- esetleg a személyiségére a folyton ismétlõdõ mindennapokra lehet ráunni.
Kiszeretni bárkibõl ki lehet. Csak a szex egymagában nem sokáig tartja össze a kapcsolatot.
Szemezéssel nem lehet megmutatni a szexi, érzéki oldaladat, v ha igen, akkor azt nem vesszük észre.
Fontos a mosoly, de ne gondolkodj ilyeneken, ezek maguktól jönnek, ha tetszik valaki. :)
Szex elõtt egy fél órával csapd ki. Lehet tovább bírod akkor, mint 5 perc :)
nem akarlak elkeseríteni, de nagyjából semmit több mint valószínû, hogy hamar el fogsz menni, de sokan járnak így, csak ne idegeskedj ezen, mert ha rástresszelsz a végén fel se fog állni ez is egy olyan dolog amibe bele kell jönni, néhány alkalom után sokkal tovább fogod bírni a lány meg éretlen ha ezt nem érti meg
Nem akarlak elkeseríteni de kis "f" korban elég gyakori ez a kérdés! Majd ha valóban nagy "F" leszel már tudni fogod!
És hogy gyakoroltál egyedül?
Legyél érettebb és idõsebb! Vagy érzéstelenítõ zselés óvszer kell.
A kérdező hozzászólása: az idõsebb és az érettebb nem kell. 19 vagyok, csak még soha nem csináltam. A vallásom elvileg nem engedi házasság elõtt, de már nem érdekel. Nem bírom ki. Am köszi a válaszokat. És melyik az az érzéstelenítõs gumi?
például a durex performa ilyen de szerintem jobb ha az elsõt úgy éled át ahogy kell, természetesen, nem pedig ilyen késleltetõs vacakokkal ha felsülsz, felsülsz.. a lányok is tudják, hogy a fiúknál ez normális elsõre
A lényeg, hogy ne stresszelj rá! Én az elsõ alkalommal 2 órán át dugtam a csajt, és el se mentem! Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy felsülsz, lesz ami lesz, és ne parázz!
Majd írd meg hogy ment!

Fiúk! Ha kívánjátok a barátnőtöket ő is titeket, feláll a farkatok minden klappol de amikor be akarjátok tenni túl tág és nem jó a szex, akkor egy idő után félre fogtok lépni? Mit csináltok ilyenkor?

Legjobb válasz: Attól még hogy a szex nem jön össze attól még az illetõ szeretheti a barátnõét, vagy nem? Akkor félre kell lépni? Vagy már minden a szexrõl szól?

Attól még hogy a szex nem jön össze attól még az illetõ szeretheti a barátnõét, vagy nem? Akkor félre kell lépni? Vagy már minden a szexrõl szól?
Dehogy.Meg lehet oldani.
A kérdező hozzászólása: 4simán, de az ötödik is van amikor belefér.
Mit jelent az hogy túl tág? Hány újj fér be? Vannak pózok, amik jók ilyen problémára, pl. hason fekszel összezárt combokkal és úgy csináljátok.
tegyél bele vibrátort is, akkor már biztos nem leszel tág
a kielégülés nélkül laposodik el a kapcsolat. beszéljétek meg, milyen vágyaitok vannak, sokféleképpen el lehet jutni a csúcsra. próbálkozzatok legyetek kreatívak és nem lesz gond
A kérdező hozzászólása: Nem minden a szexrõl szól csak azt mondják hogy zsex nélkül ellaposodik a kapcsolat és rettegek hogy ezért elhagynak.
nincs olyan hogy a fiúk ezt vagy azt csinálnák.. mindenki máshogy reagál. én nem lépnék félre, mert szerintem az egy undorító dolog. próbálkoznék vele mindenféle szexuális dologgal ami mindkettõnknek bejön, utána ha így sem jó, akkor lehet hogy sajnos nem illünk össze
A kérdező hozzászólása: Mintpéldául hogy?
Beszeljetek meg, vannak gyakorlatok amivel a lany erositheti az izmait ott lent.
nem kérdezném meg, mert észre lehet venni. tapasztalt ember tudja
En mindig rákérdezek és ha már el ment a patron akkor csak odanyulok... ennyi
A kérdező hozzászólása: meg azon csodalkoztam, hogy o milyen sokaig birta, hogy ne menjen el azert, hogy nekem is jolegyen, de egyszer kiment par percre a wc re, de tenleg csak par perc akkor vvajon ki....?
Hat oszinten megkell neki mondani hogy mi a baj.DE mond meg neki hogy TE hogy szeretned.hidd el mindennt megfog tenni csak hogy neked jo legyen...
:DDD te vagy neki az elsõ? vagy csak töketlen?
Tapasztalatlan és/vagy nagyon figyelmetlen. Világosítsd is fel mindig!
A kérdező hozzászólása: azert kerdezte meg mert azt hitte hogy 3 szor mentem el :) )en meg finoman felvilagositottam h megse:D
Azt hogy most a gcibe nyúltam, vagy a rágóba?
Sok nõ nem élvez el hüvelyi úton, és ezt a férfiaknak is tudnia kellene! Ez esetben nem kellene morcoskodni, mérgelõdni, maximum próbálkozni kielégíteni õt egyéb módon.
nem vagy egy észlány.
mingig megcsókol utána :p
"én imádom magam minden részem, (tehát a spermámat is) mert tökéletes vagyok." A kis egoista :D nincs tökéletes csak megsúgom :p
Az alatt, hogy közvetlenül utána, mit értesz? Amíg a szájában tartja a spermát, addig nem. Ha viszont lenyelte, akkor már természetesen mehet a csók. ;) 27/F
kinyalom a szájából a túrót és a debreceni kolbász darabkákat a fogai közül
közvetlenül utána, késõbb bármikor, én imádom magam minden részem, (tehát a spermámat is) mert tökéletes vagyok.
Persze. Kozvetlen utana. es kozben is

A nők akkor is el tudnák játszani ezt az "engem marhára nem érdekel a szex" nevű játékot a fiúkkal szemben, ha sokkal kevesebb lenne a fiú, mint a lány?

Mindannyian ismerjük a n?k tipikus hozzáállását a szexhez, amikor eljátszák, hogy teljesen hidegen hagyja ?ket és kizárólag a barátjuk öröme érdekében teszik meg.

Legjobb válasz: "bármiféle megerõltetés nélkül" Hülye vagy mint egy marék lepke. Szerinted alapból van formás feneke, szexi combja, lapos hasa, szép arca a nõknek? És miért gondolod azt, hogy egy nõnek önbizalmat ad az, hogy minden idióta meg akarja dugni?

"bármiféle megerõltetés nélkül" Hülye vagy mint egy marék lepke. Szerinted alapból van formás feneke, szexi combja, lapos hasa, szép arca a nõknek? És miért gondolod azt, hogy egy nõnek önbizalmat ad az, hogy minden idióta meg akarja dugni?
általánosítás szaga van ennek.. az én párom nem leplezi, hogy kívánja a kukit, de szerintem hülyeség a kérdés. amíg van 10férfi a földön addig egy nõ megkaphat bármikor 10férfit..:D
A kérdező hozzászólása: Mert ismerek olyat, aki majd 150 kiló és a kutyát sem érdekli. Õ örülne ennek.
Nekem a a szexhez megfelelõ pasi is kell. Volt, hogy évekig nem találtam ilyet, aki konkrétan hatással lett volna rám. Akkor évekig nem érdekelt a szex sem. Szóval csak magáért a szexért soha nem küzdöttem és nem is küzdenék. A megfelelõ pasiért viszont annál inkább.
Így van, a nõnek jól esnek az ajánlatok, ha nem is mutatja ki. Szal te vagy az eszetlen. Amúgy jah, ez így van. Sokkal könnyebb egy olyan buliban becsajozni, ahl alig van pasi, mint egy olyan helyen, ahol tele van pasival. Rendõr ismerõsök mindig sztoriznak, h ugye náluk alig van csaj, aztán még az utolsó retek nõ is azt hisz magáról, h mekkora topmodell, mert a sok hülye között úgy is van, aki nyomul rá. Aztán élvezi a helyzetet. Fordítva ugyan így mûködik.
ezzel tulajdonképpen csak azt szeretnéd mondani, hogy a pasik csak a szexre jók?? :P küzdeni a szexért? azt inkább a pasik szoktak...

Fiúk! Ha fáradtak vagytok mondjuk a szexhez, akkor is feláll nektek, vagy abszolút nem? Csak érdekel, hogy mitől van az, hogy a párom felizgult, feláll neki, mégis inkább aludna szex helyett? !

Legjobb válasz: Egy komolyabb menet 3km futással egyenértékû a férfi számára - ezt mondják az okosok. Namármost énpl hazaesnék a melóból akárhogy szeretnék bármit is csinálni, nem lenne energiám hozzá..

Egy komolyabb menet 3km futással egyenértékû a férfi számára - ezt mondják az okosok. Namármost énpl hazaesnék a melóból akárhogy szeretnék bármit is csinálni, nem lenne energiám hozzá..
A kérdező hozzászólása: Ja hogyne, még én elégítgessem ki egyoldalúan, amikor õ a füle botját sem mozdítja, és én kezdeményezek... Ha neki nem kell, mert fáradt, akkor oké, így játszunk.:)
Szia! Igen, lehet valaki fáradt a szexhez akkor is, ha feláll neki. A 2 dolog TOTÁL különbözõ. A szex csupa nyûg: teljesíteni, kielégíteni téged, meg ilyenek.. :D Szerintem ilyenkor ajánld fel neki, hogy a kezeddel vagy a száddal kielégíted, neki nem kell csinálnia semmit, csak hagyni. Ha megjön a kedve, akkor jól jártál. ;) Ha nem, akkor meg gondoskodsz magadról késõbb. Ja, ha mellette kezdesz masztizni, megint csak esélyes hogy megjöjjön a kedve! :D Sok sikert!
Nekem bármikor, bármilyen helyzetben akcióra kész a zászlóm, de az már egy másik téma, hogy mennyire fáradt az ember. És az is sokat számít, hogy kinek milyen a kedve.
A kérdező hozzászólása: Mint írtam, szabadságon viszonylag nem kell dolgozni.:) És fel is állt neki, mégis azt mondta fáradt.
ha nem fáradt és többször elõfordul akkor már nem élvezi veled a szexet, olvasgass utána és dobd fel valami észbontó dologgal :)
ha a férfi fizikai munkát végez akkor tényleg ne várd el tõle hogy napi 9-10 vagy akár12 óra kemény robot után még legyen ereje a szexhez, velem is volt már igy és megmondtam bnõmnek hogy most fáradt vagyok hozzá és besértõdött... és ha tényleg olyan kemény napja volt lehet h tényleg nem áll fel
A kérdező hozzászólása: Azért érdekel, mert úgy gondolom, ha egyszer az embernek feláll, akkor nem lehet fáradt, de lehet tévedek, ezért kérdezem a fiúkat. Munkáról szó sincs, semmi különösebb oka nem lehetett, hogy fáradt legyen, többször is elõfordult, persze mindig sikerült "rávennem", de azért nem szeretnék örökösen én rámászni.
Mi nem egy pasival járunk? Az enyém is ugyanilyen. Ha a világ legszexibb cuccába lennék se kellenék neki, hanem aludna inkább. Én már azon gondolkozok, hogy lehet meleg. Vagy engem nem tart vonzónak, vagy rohadt szar velem a szex. Ki tudja? Amikor rákérdeztem annyi volt a reakció, hogy fáradt..
Volt barátomnál sokszor elõfordult meló után, hogy fel sem állt, olyan fáradt volt. A mostani viszont olyan, mint egy gép..a szexhez sosem fáradt, max utána gyorsan bealszik..:)
Mármint ha nem rendes 8-16 munkaidõ, hanem mondjuk este 9rae hazaesek, lefürdök, megkajálok addigra 11 óra és a kutyának van kedve "futksni" :D
fenyegetõzz, hogy másnál fogsz boldogságot keresni ;)
Van annyi gerinc bennem, hogy nem használok ki egy részeg nõt!
Általában az összes csajt akit felszedek ez jellemzi egy éjszakára:D
Simán nem.
eléggé!
Nem!
A szerelemben meg a mély érzésekben csalódtam. Az se érdekel, ha barátja van, akkor is megdugom a csajt, ha kanos.
Le is egyszerûsíthetted volna a választ pl: "Ki akar velem dugni?
Várost, vagy települést írjál, s kiderül van-e itt olyan, vagy valaki, aki holnap olvassa arról a településrõl mennyire fogja bánni.
Csak ha akarja :Dd Most veled?? Miért ne? :p
Szép, bevállalós, nincs barátja, vágyik a szexre..., ez mind szép és jó! A példádban én egy totál ismeretlen fazon vagyok, akit akkor lát elõször a lány, igaz? Ha megivott két pohár bort és kicsit spicces, összemelegedünk, meg van a kölcsönös szimpátia, miért ne? :) Ha annyira részeg, hogy nem tud magáról, akkor nem tud józanul dönteni arról, hogy kivánja a szexet, vagy sem. Ergo nekem abban mi élvezet van? Neki abban mi az élvezet? Ha meg utána elmegy a sztorival a rendõrségre, hosszú idõre elzárhatnak, mert nemi erõszaknak minõsül az eset.
Meg hát! :D
A kérdező hozzászólása: És van kedve most valakinek velem?:)
Semennyire.
Ha õ is akarja akkor mèrt ne Ugyan ugy vigyázok rá De ha nem akarja akk meg haza is kísèrem A get experiences voltam
Èn erre csak annyit mondok : GET EXPERIENCE
Még ha ronda és józan, akkor is megdugnán.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!