Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak akkor a szex, (105 db)

Fiúk! 'A kipróbálnád velem a szexet? ' kérdést csak olyan lánynak teszitek fel, akit le is fektetnétek?

Vagy nem feltétlenül?

Legjobb válasz: Vagy olyannak, akit szeretek, de még nem volt szex.

Vagy olyannak, akit szeretek, de még nem volt szex.
Nem, minden mozgó élõlénynek így köszönünk. Szerinted? Tudom, nehezedre esik, de gondolkozz már egy kicsit!
Mivel megvan a veszélye hogy igent mond ezért csak olyannak. 18/F
A kérdező hozzászólása: A pasik egózásból is kérdezhetik. Kíváncsiak rá, hogy mit/kit kaphatnak meg. Azért kérdezem, hogy tuti e?
Én olyantól akivel le is feküdnék. 24/F
Ha nem akarom megdugni minek kérdezném?
Csak olyannal aki tetszik!

Mindig is csodáltam azokat a fiúkat akiknek megadatik a szex egy lánnyal, soha nem törődtem a külsővel, mert azt hittem a szex az mindenkinek jár aki ember, de lehet tévedtem?

25 vagyok és soha nem voltam lánynal. Nem nézek ki jól. Mindig abban a hitben voltam, mint annó öregapáim, hogy a szexhez mindenkinek joga van és mindenki meg fogja találni a párját. De úgy érzem, ez nekem nem fog menni, átnéznek rajtam a lányok, nem tekintenek férfinek. Régen szinte mindenki még a ronda férfiak is meg tudtak nősülni, ma már bajban vannak. De nem tudom az okát, hogy miért változtak meg ennyire rossz irányba a lányok, hogy a legtöbb átlagos vagy rondább pasit nem tekintik férfinek és nem is akarják megismerni a valódi énjét. Össze vagyok zuhanva.

Legjobb válasz: Mindig mondták a lányok, hogy majd csak megtalálod az igazit, mert így meg úgy rendes vagy, de mikor oda került a sor, hogy hátha velük, akkor csúnyán elbántak velem. Mindig továbbküldtek a következõ lányhoz, hogy annál próbálkozzak és így tovább. Miért mondták, hogy majd megtalálod az igazit, meg így úgy vagy jó ember, ha ezek is mind átnéztek rajtam? Úgy érzem becsaptak.

A kérdező hozzászólása: Mindig mondták a lányok, hogy majd csak megtalálod az igazit, mert így meg úgy rendes vagy, de mikor oda került a sor, hogy hátha velük, akkor csúnyán elbántak velem. Mindig továbbküldtek a következõ lányhoz, hogy annál próbálkozzak és így tovább. Miért mondták, hogy majd megtalálod az igazit, meg így úgy vagy jó ember, ha ezek is mind átnéztek rajtam? Úgy érzem becsaptak.
Go cry, emo kid.
Jobb volt hogy régen az apád nézte ki a csajt akinek gyereket kell csinálnod miközben õ kést szúr a hátadba? Amíg sírsz addig nem is lesz senkid. Senki sem szeret mást támogatni, meg állandóan azt lesni hogy mikor omlik össze és gyilkolja le a családot mert elege van az életbõl. Élni kell az életet ha lesz benne csaj, lesz ha nem lesz benne csaj nem lesz. Attól még lehet jó életed.
neked nem a búráddal hanem az önértékeléseddel val a baj..... különben régen tettek arrol hogy mindenkinek legyen párja ha kell ha nem, koszoruspár, hozzáadjuk összeboronáljuk, összecsukjuk éjszakára majcsak lesz valami meg hasonlók.....
Nem egyedi, számtalan ilyet láttam, hogy a barátaim, akinek huszonévesen nem volt nõje, mára boldog családapák. Mindegyik, kivétel nélkül. :) Ja nem, egyet tudok, aki nem az - neki szeretõje lett. :)
A kérdező hozzászólása: Szép sztori, de egyedi eset. Szerencséje volt a fiúnak. Sajnos legtöbbünknek nem jut szerencsébõl sem, így nõbõl sem.
Aranyszabály, hogy ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél, akkor már jó! DE: nem minden nõ gondolkodik így, ne náluk próbálkozz! És: legyen kisugárzásod, szeresd önmagad, és akkor mások is szeretni fognak. Eszembe jutott most egy régi barátom sztorija... mindig bukott a harsány, belevaló, csinos csajokra, miközben õ maga nem volt egy adonisz. Amolyan mindenki jó barátja - imádtuk a személyiségét, de nem tekintettük pasinak. Egyszer meghívta egy bulira két lányismerõsét, mi már elõre tudtuk, hogy az egyik csajjal szeretne összejönni. Jött is a két csaj: egy kedves, aranyos szolid; meg egy harsány cicababa, akit két perc alatt megutált az egész társaság, olyan volt a modora. Nem értettük a pasit, mit akar ettõl a nõtõl?! Abszolút semmi közös nem volt bennük! Na, úgy fél év múlva a srác meséli, hogy barátnõje van, alig várja, hogy megismerjük! Hát jött is: ha nem a harsány csajjal, hanem a másikkal, a szolid lánnyal. Azt hitte, hogy mi, a barátai még nem ismerjük a csajt: vagyis nem is emlékezett arra, hogy a lány is ott volt azon a korábbi bulin! :) Na mindegy, a csajt elvette feleségül, lettek gyerekeik, és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. A tanulságot vond le magadnak. :)
Miért nem küldesz egy képet ? :) Nem lehet hogy kicsit aluléltékeled magadat?Lehet nem is vagy"menthetetlen" eset.
Tudod vannak akik a testet is nézik. Nem sirni kell, hogy ronda vagy, hanem tenni, hogy a maximumot hozd ki magadból. Egy ronda igénytelen testû pasi persze, hogy senkinek se fog kelleni. Ha arcra nem is vagy egy szépség akkor is több esélyed van, ha a tested vonzó. Az alapvetõ ápoltság, hogy ne legyél szó szerint medve stb kell.
A nem törõdtél a külsõddel mit takar? Az ápoltság alap dolog, és valaki vagy jóképû vagy nem, de ahogy egy másik kérdésnél már írtam: a külsõ nem minden, pl. ha arcra nem vagy egy Brad Pitt, attól még lehet jó tested és lehet megnyerõ személyiséged.
A kérdező hozzászólása: Ha nem olyan az arcom, akkor gyúrhatom rommá magam, akkor is át fognak nézni rajtam.
Tudod öregapád korában még nem volt internet. Amúgy meg tudsz tenni, hogy jobban nézz ki. ez csak rajtad múlik. Edzél gyúrjad ki magad :)
Menj el ku rvázni. Egy kicsit fel fog dobni.
Mindig is csodáltam azokat a fiúkat akiknek megadatik a szex egy lánnyal jut eszembe én azokat csodálltam akik jegesmedvével csinálják......

Fiuk, akik a spriccelősre gerjedtek, titeket a pisikaki szex is vonz? Mivel mégis csak "bepisil" a lány szex közben.

Legjobb válasz: Én bevallom a kaki nem de a pisi igen de végül is logikus is hiszen a látvány ugyanaz ezzel becsapjuk az agyunka. Nem hinném hogy kipróbálnám valaha is de a látvány tetszik :)

Én bevallom a kaki nem de a pisi igen de végül is logikus is hiszen a látvány ugyanaz ezzel becsapjuk az agyunka. Nem hinném hogy kipróbálnám valaha is de a látvány tetszik :)
A kérdező hozzászólása: Jó jó igaz, ráadásul ha mást nem zavar, akkor engem zavarjon a legkevésbé...
Egészen más íze van, mint a pisinek, és máshogy is néz ki. Hidd el, van aki nem csak bepisil.
KUTATÁSOK SZERINT nem koncentrált VIZELET a nagyja Mindenki aki mást állít buta vagy hazudik.
PISI: Results.  In this case report, we provided new biochemical evidences demonstrating that the clear and abundant fluid that is ejected in gushes (squirting) is different from the real female ejaculation. While the first has the features of diluted urines (density: 1, 001.67 ± 2.89; urea: 417.0 ± 42.88 mg/dL; creatinine: 21.37 ± 4.16 mg/dL; uric acid: 10.37 ± 1.48 mg/dL), the second is biochemically comparable to some components of male semen (prostate-specific antigen: 3.99 ± 0.60 × 103 ng/mL). Conclusions.  Female ejaculation and squirting/gushing are two different phenomena. The organs and the mechanisms that produce them are bona fide different. The real female ejaculation is the release of a very scanty, thick, and whitish fluid from the female prostate, while the squirting is the expulsion of a diluted fluid from the urinary bladder. Rubio-Casillas A and Jannini EA. New insights from one case of female ejaculation. J Sex Med
A nagyja. Attól még máshogy is néz ki és az íze is más, sõt máshonnan is szokott jönni. Szóval ezért nem tekinti vizeletnek az, aki már találkozott vele...:)
A kutatásokkal (sok van) nem tudsz vitatkozni. Ha nem fehér és sûrû akkor bizony vizelet. A híg vizelet nem büdös, ennyi az amit te érzel :DDD
Elhiszem :) Csak máshogy jön le az adott pillanatban, szóval igazából teljesen mindegy :D
takarítani meg könnyû. a szõnyegrõl felszárad, az ágyon pedig a kárpit és a lepedõ közé egy erösebb takarófóliát kell tenni! :-)
A kérdező hozzászólása: igen, ez volt kiskorunkban is :D lehet öregkoromban is ez lesz, de egész életemben aludjak, ugy hogy vigyázzal ha pisis lesz az ágyam :D:D
az én barátnõm is képes erre, de csak ha jól nyalom :P . Én is meg szokom kóstolni és nem éppen pisi íze van, alig érezni valami ízét , és az se olyan. Én pl imádom mikor elkezd spriccelni, egyszerre be indulok és mikor végzet a spricceléssel már dugom is be a szerszámot a lucskos puncijába :P Annál jobb nincs is :P
Ti rendszeresen isztok pisit? Én még soha nem tettem, nem tudhatom. :)
kis elõkészületet igényel, de szerintem megéri :-)
Tegyük fel, h az tényleg pisi? Akkor mi van? Egy élmény közben nem tök mindegy mi jön ki onnan belõled? Ettõl minek kell rosszul érezned magad? És én is megkóstolnám képzeld el, sok csaj is megkóstolja a fiúk "pisijét". Maximum annyiból rossz ez a spriccelés, h takarítani kell utána. :D
A kérdező hozzászólása: ja pisibõl lesz a gyerek is... ejjjha
Mit jelent az, hogy spriccelõs? Én nem tudok spriccelni semmit :D
A kérdező hozzászólása: http://adam-eva.hu/tarskereso/wp-content/uploads/2013/03/spr.. ezt jelenti :D:D
haha... de tényleg nem értem... spriccelni a fiúk tudnak, a lányok mégis mit spriccelnének?
Szabad tudni miért érdekel kérdezõ ? D:
a pisiszex még belefér, de kakiszexet soha se próbálnám és nem tudom mi köze van a spricceléshez, mert ha az spriccel az nagyon nem szexi :D
A kérdező hozzászólása: http://adam-eva.hu/tarskereso/spriccelos-orgazmus-noi-ejakul.. itt van egy cikk ez a spriccelés, ha még nem hallottál róla.. :) én személy szerint spriccelek, és kifejezetten undoritonak találom
Ezek szerint a csajokat (vagy csak téged) vonz a pisikaki szex? Mivel, akkor a fiú is "bepisil" szex közben, nem? Én úgy tudom, h az nem pisi, amikor a lányok elélveznek.
Kaki részt nem...
A kérdező hozzászólása: jó jó akkor ne hívjuk pisinek, mert szarul hangzik, de mégis csak az... szag, állag, érzet
akkor te valószínûleg, tényleg összepisiled magad a gyönyörtõl :-) akivel nekem volt módom átélni ezt az élményt, neki teljesen víztiszta, szagtalan, ízre kicsit édeskés volt az "élveszete" imádtam az irgazmusa minden cseppjét :-P pisi~kaki szex ezzel együtt nem vonz. olyan elõtordult, h popsiszex közben egy kisebb nagyobb mennyiség kikerült, de aki oda dugja a farkát, az ne csodálkozzon.... :)
A kérdező hozzászólása: te képes voltál megkostolni ? ha nekem nem hiszel, a neten nézz utána, és ne egy nõi oldalon, ahol csak kamuznak, hogy ne érezzék a nõk ezért is rosszul magukat... :(
Ok, a férfi ondó se hívjuk pisinek, mert szarul hangzik, de mégis csak az akkor... szag, állag, érzet, ugyanonnan jön az is... :)
Pisi igen Kaki nem 36f
Nem lenne nalam hatrany :)
hát nem mondom hogy zavarna ha olyan lenne de nem hinném hogy elõnyben részesíteném...:D 18F
Szerintem aranyos :-)
És bele is tudja dugni a fülébe?

Fiúk, férfiak! Tik szeretitek ha a lány kezdeményezi a szexet? és ha igen akkor miért?

Legjobb válasz: igen,nem várja legalább a galambot,hanem elébe megy:)

kérdezõ az utolsó elõtti téged figurázott ki ha esetleg nem értetted volna meg, arra utalt hogy paraszt vagy. a parasztok mondanak olyanokat hogy tik meg mik. a ti alapból többesszám nem kell még egy k-t odarakni mögé
igen, nem várja legalább a galambot, hanem elébe megy:)
Nem, én azt szeretem, ha ellenkezik, lefogom a kezeit, megmarkolom a haját, és... Na mindegy. Szóval nem szeretem.
Tik, tik, tik, tik, buuummm! Mik szeressük. De csak miután megfejte a tehenyet az asszony, megétette az disznyókat, meg kihányta alóluk a ganyét. Mer` a tanyán így szokás. Tik hogy vagytok ezzel?
A kérdező hozzászólása: 91%? szerintem 99%.....ha a férfiak tehetnék egész nap csinálnák, vagy addig míg el nem fáradnának....csak ezt nem mindegyik férfi meri bevallani!.....
Én szeretem igy is és ugy is, mint gombóc artúr a csokoládét.Néha jó az is ha "megerõszakolnak" s néha jo ha én "erõszakolok" :)
A kérdező hozzászólása: egy érzés mindig ott van! ;)
persze, miért ne
Imádom.
nem érzem úgy, hogy a 99 helyett 91% írásával elárultam magam, vagy a férfi nemet... van, mikor tényleg nincs kedvem. pl. mikor rohadt fáradt vagyok, vagy épp wc-re kéne mennem...
A kérdező hozzászólása: megesik, hogy a csiga néha elesik :P :) XD a nõknek sincs mindig kedvük :)
ui. élvezni fog tõlem, nem csak a szó szoros értelmében, hanem hogy jól fogja érezni magát és boldog lesz, meg jól esik neki, stb. Biztos Freudi elszólás, hogy így fogalmaztam, de kicsit tágabb értelemben értettem.
Ha ez vigasztal, nekem tetszett úgy is, ahogy Te írtad. (pedig egyébként kizárólag magyar vagyok). A kérdésre válaszolva: hát persze! :D De csak mikor van kedvem hozzá, azaz az esetek kb. 91%-ában! Miért... miért ne? Én férfi vagyok és, hm, általában ezért folyamatosan szeretkezni szeretnék a barátnõmmel. De, mivel férfi vagyok, ezt csak akkor vagyok képes élvezni, ha õ is. Ezért, ha õ kezdeményez, már elõre örülök, hogy élvezni fog tõlem, aminek örülök, gyönyört okoz nekem és még magamra is büszke leszek. :D Kedvem meg általában eleve van.
A kérdező hozzászólása: hahaha...oltári vicces volt, csak az a baj hogy félig vagyok csak magyar, szóval elnézést ha valamit nem úgy írok ahogy nektek tetszik!
Én imádom, olyannyira, hogy sokkal jobban szeretem ha a lány kezdeményez, mintha én.
A kérdező hozzászólása: jézusom! :o -.-
A kérdező hozzászólása: van aki így, van aki úgy......valaki szereti az elõjátékot! :)
persze... legalabb tudom hogy nem faj semmije :)
Nem.
ha akkorákat élveznék mint egyes nõk, akkor nagyon sokszor lenne kedvem...

Azoknak a fiúk, akik nem szűz lánnyal veszítették el a szüzességüket, utána mennyivel lesz másabb a szex egy szűz lánnyal?

A barátomnak pár lánnyal már volt szexuális kapocsalata, de egyik sem volt már sz?z. Én viszont az vagyok, lehet, hogy emiatt neki más érzés lesz a szex, mint a volt barátn?ivel?

Legjobb válasz: Annyi a különbség, hogy idáig õt tanították - most pedig neki kell tanítania.

Annyi a különbség, hogy idáig õt tanították - most pedig neki kell tanítania.
Szerintem csak ettõl nincs olyan különbség, ami gondot okozna, fõleg, ha szeretitek egymást. Érdemes a fokozatosságra ügyelnetek (legalább pár alkalommal, de inkább pár hétig-hónapig csak petting - úgy is ki lehet elégíteni egymást!) - de sok pasinak ez jóval késõbb sem okoz gondot, szép kezdése egy bensõséges kapcsolatnak akár huszonévesen is, igaz, akkor a petting-idõszak, ha van is, már nem olyan hosszú, csak egy pár alkalom. Annyi különbség van még a pasi számára, hogy nem árt elõször óvatosnak lennie (és nem katasztrófa, ha elsõre nem sikerül), de egyrészt, ezt biztos tudja és természetesnek veszi, és az, hogy odafigyeljetek egymásra, a késõbbiekben is fontos lesz. És férfibarátaim beszámolói szerint az, hogy egy lány nem szûz, önmagában nem garancia arra, hogy jó is az ágyban (persze az, hogy valaki "jó az ágyban", szerintem 2 emberen múlik, meg egyénenként is változik, hogy mitõl "jó" számára a másik ember az ágyban); ahogyan olyat is meséltek, hogy szûz lány is volt meglepõen "jó".
Nem értem a kérdést.
A kérdező hozzászólása: Igen, jogos az utolsó válaszoló állítása, tényleg elég hülyén fogalmaztam. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az elsõ alkalom, amikor én elveszítem a szüzességemet, akkor azt Õ is máshogyan éli-e meg, mivel szûk vagyok meg ott a szûzhártya is.... Köszönöm az eddigi válaszokat!
A pasik szerik ha egy lány szûk, szóval ezzel nem lesz gond.De ha szeret, vigyázni fog rád, nem lesz olyan heves, mint a nem szûz barátnõivel, az elsõnél inkább az lesz neki fontos, hogy neked minél kevésbé fájjon, minél jobb legyen. Kevésbé fog magára koncentrálni, ebbõl a szempontból lehet , hogy a SZEX maga kevésbé lesz élvezetes, de mint SZERETKEZÉS, talán nagyobb élményt nyújt majd neki , mint bárki mással azelõtt! Hisz bizonyára értékeli majd, hogy Te pont neki adod a szüzességed :)

A fiúk vagy a lányok akarják jobban a szexet és aki még szűz fél az elsőtől, lányoknak fájt?

16/L

Legjobb válasz: szerintem mind a 2 fél ugyanannyira akarja. Ez leginkább ember függõ. lehet h ez a nõ vagy az a pasi nem akarja, de az a 10 nõ és az a 10 pasi akarja.

szerintem mind a 2 fél ugyanannyira akarja. Ez leginkább ember függõ. lehet h ez a nõ vagy az a pasi nem akarja, de az a 10 nõ és az a 10 pasi akarja.
Szûz vagyok, nem félek az elsõtõl. Nincs barátnõm, szóval így a szex téma nem nagyon jöhet szóba nálam, de ha lenne barátnõm persze, hogy akarnám. 16/F
Én jobban akartam mindig, a szexet, jobban is kívántam, mint a párom vagy az exem. 23/N
Meggyõzõdésem, hogy a fiúk és a lányok is legalább ugyanannyira vágynak a szexre (még ha nem is vallják be) :)
A kérdező hozzászólása: és a fiúk mit éreznek ha már nagyon akarnak?
nálunk mind2en akartuk.persze a barátom jobban.igen kicsit féltem.nem volt valami kellemes amíg be nem jutott teljesen.kb.olyan volt, mint valamit szétszabtak volna bennem, vagy nem is tudom, és nekem akkor fájt inkább, amikor kihúzta, de ha nem mozgott egy ideig vagy csak óvatosan , akkor egész kellemes volt.szerintem nincs olyan nõ, akinek ne fájna az elsõ alkalom.
A kérdező hozzászólása: de van! én nem is éreztem ..:O

Fiúk, akiknek volt már hosszú párkapcsolata! Hogyan viszonyultatok a szexhez szakítás után?

Sokszor hallani, hogy pasik könnyen különválasztják a szexet és a szerelmet. Egy, esetleg több évig tartó párkapcsolat után mennyi id? kell amikor már nem jut eszetekbe a volt barátn?tök ilyen téren? Sokáig hiányzik vagy könnyen túl tudtok lépni szex terén?

Legjobb válasz: Nekem most lett vége 3 éves kapcsolatomnak. Szemembe hazudott, hülyére vett, lehet megcsalt. Egy fél évig még biztos lesz hogy valamikor eszembe fog jutni, de csak azért mert ekkora r*hadék volt. Szex, na igen az már kéne:D 22/F

Nekem most lett vége 3 éves kapcsolatomnak. Szemembe hazudott, hülyére vett, lehet megcsalt. Egy fél évig még biztos lesz hogy valamikor eszembe fog jutni, de csak azért mert ekkora r*hadék volt. Szex, na igen az már kéne:D 22/F
A kérdező hozzászólása: Értem, de pl. belemennél most egy kapcsolatba, ha látnál esélyt rá, hogy jól fog mûködni, szimpi a csaj stb. Tegyük fel, hogy igen, akkor ha vele szexre kerülne a sor nem jutna eszedbe volt barátnõd? Egyébként sajnálom, ami történt.
Bocs, én lány vagyok, de valamennyire tudok válaszolni. Exemmel elég érdekesen mentünk szét több év után, félreértések sorozata volt... Pár hétig próbáltam a lelkére hatni, hogy ne dobjuk félre, küzdjünk, szeretem stb blabla... Nem igazán érdekelte, mert egy fullos cica bekerült a képbe, és fontosabbnak látta randira hívni õt, mint bármit is tenni értünk. A f.sz nagy úr... Majd beledöglöttem, de elfogadtam, és békén hagytam, nem beszéltem vele, nem gondoltam rá, nem kerestem sehol. Rá nem sokkal meg felkeresett, hogy hát igazából hülye volt, mert a csaj nem váltotta be a reményeit, sõt semmit se élvez azóta, mert soha nem volt ilyen jó a szex, mint velem, és most már úgy beszélhetnénk, meg ilyesmi... Hát mondtam, hogy b.zdmeg, nem leszek a "szamarad". Elképzelhetõ, hogy akár pár nap leforgása alatt mennek és megb.sznak akárki mást. De késõbb megbánják - ha volt mit megbánni. Ezt nekem is mondták, én se hittem senkinek, azt gondoltam, hogy megy, éli világát, én meg csendes magányomban belehalok a fájdalomba, miközben õ élvezi az életet... Sosem hittem volna, hogy még õ jön vissza térden csúszva, meg minden, hogy sajnálja.
Elsõ vagyok. Ha látom tényleg hogy normális csaj, kedves és nem csalna meg akkor igen belemennék egy kapcsolatba és ha szexre kerülne a sor akkor nem jutna eszembe a volt barátnõm. Mért is kéne eszembe jutnia, akkor csakis a jelenlegi barátnõmre figyelek:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat 22/F és neked is, te lány!:D:)
Az en pasim dobott, mas problemak miatt...es 3 honapig kulon voltunk...de kozben irkaltunk ilyen hogy vagy esemeseket stb...es talalkoztunk is 3 x, beultunk egy kozos kavera...ott mindeg tok kedves volt es meg konnybe is labadt a szeme amikro meglatott meg ilyenek...es novemberben mar kozeledett is...de utolag kiderult h volt egy 2 3 hetes kalandja az egyik kolleganojevel...lefekudtek es eljartak iszogatni...kozben meg erzett dolgokat irantam es ugy valtunk el h szeret de ez igy most nem megy mert veszekszunk folyton regi dolgok miatt stb...szerintetek ez gerinctelenseg volt tole? azt mondta sokat gondolt ram akkor is amikor a novel volt...
Szex elõtt egy fél órával csapd ki. Lehet tovább bírod akkor, mint 5 perc :)
nem akarlak elkeseríteni, de nagyjából semmit több mint valószínû, hogy hamar el fogsz menni, de sokan járnak így, csak ne idegeskedj ezen, mert ha rástresszelsz a végén fel se fog állni ez is egy olyan dolog amibe bele kell jönni, néhány alkalom után sokkal tovább fogod bírni a lány meg éretlen ha ezt nem érti meg
Nem akarlak elkeseríteni de kis "f" korban elég gyakori ez a kérdés! Majd ha valóban nagy "F" leszel már tudni fogod!
És hogy gyakoroltál egyedül?
Legyél érettebb és idõsebb! Vagy érzéstelenítõ zselés óvszer kell.
A kérdező hozzászólása: az idõsebb és az érettebb nem kell. 19 vagyok, csak még soha nem csináltam. A vallásom elvileg nem engedi házasság elõtt, de már nem érdekel. Nem bírom ki. Am köszi a válaszokat. És melyik az az érzéstelenítõs gumi?
például a durex performa ilyen de szerintem jobb ha az elsõt úgy éled át ahogy kell, természetesen, nem pedig ilyen késleltetõs vacakokkal ha felsülsz, felsülsz.. a lányok is tudják, hogy a fiúknál ez normális elsõre
A lényeg, hogy ne stresszelj rá! Én az elsõ alkalommal 2 órán át dugtam a csajt, és el se mentem! Úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy felsülsz, lesz ami lesz, és ne parázz!
Majd írd meg hogy ment!

25 éves ismerősöm görög tengerparton összejött egy szintén magyar 16 éves lánnyal. Nem bánta meg mert nagyon szép lány volt és nagyon jó volt vele a szex. Huszonéves fiúk ti bevállalnátok egy ilyen kis fruskát? Akivel történt már hasonló az is írjon.

Legjobb válasz: Off Erdekes a vilag, hogy azert nem banta meg mert jo volt vele a szex. Miert nem azert, mert aranyos, muvelt lany volt akivel el lehetett beszelgetni stb. En csak azert nem vallanam be mert nem vagyok szexcentrikus, s nekem kell mogotte az erzelem. 27F

Off Erdekes a vilag, hogy azert nem banta meg mert jo volt vele a szex. Miert nem azert, mert aranyos, muvelt lany volt akivel el lehetett beszelgetni stb. En csak azert nem vallanam be mert nem vagyok szexcentrikus, s nekem kell mogotte az erzelem. 27F
Külföldön tuti. Itthon egy kicsit necces, de azt hiszem be.
Én tartanék attól, hogy valaki feljelent. Irigységbõl, rosszindulatból, igazságérzetbõl, mindegy mi az oka. Esetleg olyan környezetben mennék bele, ahol nem tudják ki vagyok. Amúgy 30 évesen inkább egy 20 év feletti lánnyal kezdenék. 30F
Bevállalnám a kis fruskát:)
3/10 Téged meg csak sajnálni tudlak, h nem tudod milyen a jó szex:) Talán látens meleg vagy?
Jóhogy be, nekem kb egy éve volt, h megismertem egy 15 éves csajt, én voltam 24, . A csaj egy Katy Perry klón, annyi, h alacsonyabb. Olyat keféltem vele, h az nem is igaz, nagyon tudta a dolgát, minden jóba benne volt, de legjobban az a tökéletes teste jött be.
Hát ha belegondolok, hogy én 16 évesen is úgy néztem ki mint most...20on túl...
Most csak bemásolom egy másik hsz.-em, mert nincs kedvem újra leírni: "Az a fincsi...amúgy ha elég érett, simán! Már volt is egy hasonló 5 hónapos kapcsolatom úgy 2 éve. Õ 16 volt én 27. Jó is volt vele, meg nem is, mert azért elég mások voltak néhány dologban a meglátásaink. Õ pl nagyon szexcentrikus volt, én meg kicsit az érzelmességre is vágytam volna... Azért nem volt rossz, mert szinte mindent megtett azonnal (sok idõsebb nõvel ellentétben), hogy kielégítsen szexuális téren (orál, anál, és még kikötözés is volt..:P komolyan!), de azért jobb lett volna egy kis érzelem is mellé... Ezért sem mûködhetett ez tovább 5 hónapnál... De legalább szép emlék maradt, mert mindenféle harag, vagy veszekedés nélkül váltunk el egymástól...:) Szóval ha akad egy ilyen, ne nagyon gondolkozz a korkülönbségen (persze 14 alatt már gáz, és bûntetendõ is)!"
képet a csajról légyszi. privibe vagy ide, facebookja van?
simán be...:) )) am a kis fruskák, meg buknak az idõsebb faxikra, ez köztudott...:) vagy idõsebb kanjuk van, vagypedig kis 15 éves...ez a két véglet.
Hogy a [email protected] ne. Nem is egyszer. F37
Kíváncsi lennék hol voltak a lány szülei amíg elvitték a lányukat döngetni :) De egyébként valószínüleg be. 22/F
nagyon bevállalnám.
nem csak görögbe, még itthon is :D csak ne akarjon hazavinni bemutatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!