Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak akkor a (3278 db)

Apám nagybátyjának a fia, aki a másod unokatesója neki, ő nekem kicsoda? és neki a lánya?

Legjobb válasz: Neked már az apa nagybátyjának fia sem családtag, csak a tág értelemben vett rokonság egy tagja. Még akkor sem lenne családtag, ha tõled lenne számolva, és nem a szülõdtõl. http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g Itt van számon tartva az összes variáció, ebbe a te feltételed már nem fér bele. A sok nagybácsi és másodunokatestvér már olyan külsõ családok rokonságának része, akiket csak a rokonsági fokneve alapján lehet családtagnak venni, és valakihez viszonyítani egy családfában, de amúgy idegenek lennének. Mindenesetre megnevezése már nincs, mint rokonnak.

Neked már az apa nagybátyjának fia sem családtag, csak a tág értelemben vett rokonság egy tagja. Még akkor sem lenne családtag, ha tõled lenne számolva, és nem a szülõdtõl. http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g Itt van számon tartva az összes variáció, ebbe a te feltételed már nem fér bele. A sok nagybácsi és másodunokatestvér már olyan külsõ családok rokonságának része, akiket csak a rokonsági fokneve alapján lehet családtagnak venni, és valakihez viszonyítani egy családfában, de amúgy idegenek lennének. Mindenesetre megnevezése már nincs, mint rokonnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Azokat a fiukat akik a lányokat szeretik. Ha jol tudom a transzvesztiták ellentéte, ennek mi is az ilyen szakkifejezése?

Legjobb válasz: höh? heteroszexuális, igen. a travik pedig azok, akik kinézetre úgy tûnik, mintha ellenkezõ nemûek lennének, közbe meg..

jah tényleg:) elsõ válaszoló voltam
höh? heteroszexuális, igen. a travik pedig azok, akik kinézetre úgy tûnik, mintha ellenkezõ nemûek lennének, közbe meg..
elsõ válaszoló:nem , az a hermafordita. Transzvesztiták (lehetnek heterok is) azok , akik az ellenkezõ nemnek öltöznek. Válaszoló bizonyára a homoszexualításra gondolt.
hermafrodita*
Én is úgy tudtam, hogy a transzfesztita az aki egyben mind a 2 nem, És a heterosexuális, aki az ellenkezõ nemhez vonzódik, mindez az én tudomásom szerint, de lehet ha nem így van
heteroszexuális? a transzfesztiták azok akik nõk is meg férfiak is egyben:S de szoljatok ha hülye vagyok..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.. csak nemnagyon értem ezeket a traszvszeti homoszex meg az ilyen sok rndellenességeketxd
Transzvesztita - lánynak öltözött fiúk vagy fiúnak öltözött lányok. (Nagy részük hetero.) Homoszexuális - akik a saját nemükhöz vonzódnak. Heteroszexuális - akik az ellenkezõ nemhez vonzódnak. Transzszexuális - azok akik belül úgy érzik a másik nemhez tartoznak, csak rossz testbe születtek. Hát ezek a fontosabbak...
meg annyival kibovitenem az elozo listat h hermafrodita= akiben mind a 2 nemi szerv jelen van. szuletesi rendellenesseg, ilyenkor a szulok rendszerint eldontik h mi legyen a gyerek. (ha idoben kiderul a gond)
Azért a hermafroditás választ kicsit ki kellene javítani: nem azt jelenti, hogy férfi és nõi nemi szerve is van, hanem azt, hogy a férfi és nõi nemi jellegeket is hordozza. Ez annyit takar, hogy egy külsõre lánynak kinézõ hermafroditának mondjuk rejtett heréje van petefészek helyett, vagy megnagyobbodott klitorisza. De a valódi hermafroditák, akiknek tényleg mindkét nemi szerve megvan (pl mikropénisz, méh és petefészkek) nagyon ritkák. A 60as években mûtéti úton korrigálták ezeket az eltéréseket csecsemõkorban, nem mindig jól.

Vajon túl ronda vagyok, és ezért nem keresnek a fiúk akik a buliban felszednek?

képet nem akarok küldeni, de itt van pár paraméter rólam: mell:90 derék:73 fenék:102 comb:60 középhosszú festett haj,világos bőr, az arcommal nincs különösebb gond szerintem, nincs görbe orrom meg kiálló fogam vagy ilyesmi.. Szerintetek mivel lehet a gond?

Legjobb válasz: Azzal van gond,hogy nem adod meg nekik a telefonszámodat..

Azzal van gond, hogy nem adod meg nekik a telefonszámodat..
Az, hogy a buliban szednek fel, az a bajod. :]
Szia.Lényegtelen hogy az a bizonyos buli diszkoban van-e vagy máshol az emberek bulihangulatban kissé lazábbak, olyasmit is megtesznek amit máshol máskor nem tennének.Velem is elofordult fiatalabb koromban hogy odajottek srácok, aranyosak, kedvesek, udvariasak voltak stb.Jot beszélgettunk, kérdezte van-e barátom, elkérte a számomat is..úgy nézett ki mint akit komolyan érdeklek..aztán nem hallottam felole tobbet.Mint utolag kiderult a srác legtobb esetben foglalt volt, "komoly" kapcsolatban..Szoval ne higyj el mindent amit látsz.Az hogy nem jelentkezik tobbet nem azt jelenti hogy csúnya Vagy. Ha nem tetszettél volna neki oda se megy Hozzád.Kulonbozo okai lehetnek.Valaki csak szimplán ismerkedik, valaki potya numerára vadászik és ha nincs rá remény lelép..rengeteg foglalt srác szorakozik azzal hogy beprobálkozik idegen lányoknál.Epp ezért osztom a tobbiek véleményét hogy bulikban komoly céllal ismerkedni nem a legjobb otlet
A kérdező hozzászólása: *tehát NEm diszkóba járok
A kérdező hozzászólása: igazából rühellem a diszkókat, csak azért fogalmaztam úgy mint egy rossz r*banc hogy mindenki megértse :)
hogy milyen a külsõd azt ez alapján nem tudom megállapítani, de vagy fejben vannak hiányosságok vagy pedig szimplán túl fiatal vagy! a gond ott kezdõdik, hogy eleve "felszednek" a diszkóban. felszedni a strici szokta a csajokat a sarokról... mégis mit vársz egy diszkós "kapsolattól"? esküvõt? szerinted miért ott csajoznak? ezen jó lenne elgondolkodni...
Ne buliban keress tartós kapcsolatot, oda csak dugni járnak
A kérdező hozzászólása: legtöbbazör elkérnek valami elérhetõséget, én adni is szoktam :)
Ha valakivel egy buliban találkozol vagyis "felszedsz valakit", attol ne is várj többet :D Gondolom nem fogja megkérni a kezed!
A kérdező hozzászólása: mondjuk az sanszos hogy foglalt volt..

Miért nevelik lányosabbra azokat a fiúkat, akinek a szülei lányt vártak de mégis fiú lett?

Már megfigyeltem, hogy akaratlanul, tudat alatt sokszor az anyukák "rontják el", nyafogóssá teszik a kisfiúkat.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem csak azoknál a szülõknél van akik lányt vártak, de fiú jött. A szülõk általában akarva akaratlanul is elkényeztetik a gyerekeiket (ki jobban ki kevésbé) és ez leggyakrabban nyafogással jár. A kisfiúk pedig alapból hajlamosabbak a "hisztire".

Szerintem ez nem csak azoknál a szülõknél van akik lányt vártak, de fiú jött. A szülõk általában akarva akaratlanul is elkényeztetik a gyerekeiket (ki jobban ki kevésbé) és ez leggyakrabban nyafogással jár. A kisfiúk pedig alapból hajlamosabbak a "hisztire".
Mi lányt szerettünk volna, de fiú lett. De ezért nem nevelem lányosra.
Attól még , hogy nyafog egy egy-két éves fiú, nem lányos. A lányok is nyafognak, meg a fiuk is.
Azért én már láttam olyan anyukát, aki szoknyát adott a kisfiára. Hát ez bizony elég lányos cucc!

Ha a Liberoból a 6-os méret jó a fiamra akkor a Pampersből melyik kell rá?

Legjobb válasz: A pampers egy picikét kisebb szerintem, de rávan írva hány kg tól hány kg ig van. Én egyel nagyobbat vennék, ha egy picikét nagyobb az nem gond,vagyis nálunk sosem volt gond :)

A pampers egy picikét kisebb szerintem, de rávan írva hány kg tól hány kg ig van. Én egyel nagyobbat vennék, ha egy picikét nagyobb az nem gond, vagyis nálunk sosem volt gond :)
Rá van írva a csomagolásra, hogy hánytól hány kilóig jó.
Nálunk is ez a helyzet.Liberoból 6-os kell(éjszakára azt adom rá), a Pampers-bõl az 5-ös jó, azt napközben használja.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!

Ha gyárira visszaállítottam a telefonomat akkor a google- fiók is törlődött? Másik telefonon tudom újra használni?

Új telót veszek és az előzőt gyárira visszaállítottam, ezzel a fiók is törlődött? Az új telefonomat használhatom azt a a címet?

Legjobb válasz: A fiók nem törlõdött. De amúgy akárhány telefonnal használhatsz egy fiókot.

A fiók nem törlõdött. De amúgy akárhány telefonnal használhatsz egy fiókot.
Ha visszaállítod akkor minden adat elveszik a telefonról, köztük a google fiókod is.
Hát ez nem teljesen így van. A Google fiókod adataidat a Google.inc elraktározta, mindig fogod tudni használni. Az elõttem való amit írt, az úgy jönne ki, hogy pl. "PC-rõl regisztráltál Facebook-ra, de a géped szaráment újra kellett telepíteni, de törlõdött a facebook fiókod is." -Ez nem így van. Nyugi nem törlõdött, be tudsz lépni ezután is.
A sok félreértést. Ha megcsinálod a teljes visszaállítást akkor, a készülékrõl még jóhogy törlõdik a google fiók is. De ez nem azt jelenti, hogy végérvényesen a google szervereirõl is törlõdik. Ott ugyanúgy megvan, ugyanúgy tudod használni és ugyanúgy meg tudod adni a telefonnak ugyanazt a fiókot, hogy ugyanúgy használhass mindent rajta mint eddig. Nem kell újra regisztrálni.
nagy tévedés...
En biztos megbecsulnem.
Nem.
Ha a lány jellemébe, személyiségébe beleszeretnék biztos megbecsülném, de ilyen lányt még nem találtam sajnos. Egy csúnya fiú
Ahogy mondod :)
Így kéne de nem mindenkire jellemzõ sajnos. Az emberek ritkán tudják megbecsülni amilyük van amíg el nem veszítik függetlenül a kinezetuktol. De azért nem kell elkeseredni sokan értékelik hogy végre kellenek valakinek és próbálnak minél jobban megfelelni.

Vámpírnaplók 3. évad utolsó rész. Caroline meg fogja tudni h Tylor nem is halt meg? És miért csinálta ezt Tyler? Ja és a fiúk akkor nem is Klaustól származnak?

Legjobb válasz: Tyler lelke meghalt, mert Bonnie boszorkányság segítségével kicserélte Tyler és Klaus lelkét, így Tyler testében Klaus lelke van. Így Bonnie megmentette Klaus életét, akitõl származtak a Salvatore fiúk, Tyler (aki Klaus testében meghalt), Caroline és Bonnie anyja. Azért tette ezt Bonnie, mert meg akarta menteni az édesanyját és a barátait. Tyler nem tudott a lélekcserérõl, Bonnie intézett mindent. Röviden: Tyler meghalt, Klaus él, Alaric meghalt, Elena vámpír.

Tyler lelke meghalt, mert Bonnie boszorkányság segítségével kicserélte Tyler és Klaus lelkét, így Tyler testében Klaus lelke van. Így Bonnie megmentette Klaus életét, akitõl származtak a Salvatore fiúk, Tyler (aki Klaus testében meghalt), Caroline és Bonnie anyja. Azért tette ezt Bonnie, mert meg akarta menteni az édesanyját és a barátait. Tyler nem tudott a lélekcserérõl, Bonnie intézett mindent. Röviden: Tyler meghalt, Klaus él, Alaric meghalt, Elena vámpír.
A kérdező hozzászólása: értem, tehát tyler nem tudott róla...szegény caroline...és akk ezért nem haltak meg a fiúk...köszi
Tyler nem halhatott meg, hanem csak testet cserélt Klausszal, nem?
Fúú, de komplikált! De amikor leállították Klausz szívét, akkor már testet cseréåtek? De nem értem, hogy akkor Bonnie a koporsóban fekvõ Klausznak miért mondta, hogy mennyire utálja õt, ha az Tyler volt?
Amikor Damon elhívta Bonniet a raktárba, ott Bonnie kért egy kis idõt, hogy kettesben lehessen Klausszal, szerintem ekkor végezte el a lélek-cserét. Azért, mert ha Klaus meghal, meghalt volna Bonnie anyja is....

Miért nem tetszem azoknak a fiúknak akik nekem tetszenek és miért csak azoknak akik nekem nem tetszenek?

Azt mondják ismerõseim,hogy szép vagyok (én nem gondolom így) sok fiúnak tetszem,de mindig olyanoknak akik nekem nem tetszenek. Viszont akik nekem tetszenek azok észre sem vesznek. Eléggé elszomorít,gondoltam mór arra is,hogy nincs semmi esélyem s nem is lesz azoknál fiúknál akik nekem tetszenek, és csak kizárólag azoknál van esélyem akik nekem nem tetszenek.Egyébként Nem vagyok nagy beszélõs,ha fel oldódok akkor beszélgetek felszabadultan. Szerintetek? Lànyok,nàlatok is így van? (küldök képet magamról privátban,ha fontos)

Legjobb válasz: Mert csak a legjóképûbb fiúkat veszed észre, miközben te nem tartozol a legjobb csajok közé.

Mert csak a legjóképûbb fiúkat veszed észre, miközben te nem tartozol a legjobb csajok közé.
No küldj egy képet, hadd építsem egy kicsit az önbizalmadat :)
Nekem küldött képet magáról, és nagyon bájos teremtés. Kifejezetten szép nõnek tartom. De a kérdés megesik a szép emberekkel is, nem csak az átlagos vagy elõnytelen külsejû emberekkel...ne parázz rá.
Szerintem ilyen sokszor van. Ennél már csak az rosszabb, ha tudod hogy neki is tetszel, mégse lép, hiába "jelzel" neki. Legalábbis én már így is jártam, nem is egyszer. Vagy csak határozottabbnak kellett volna lennem... :( Szerintem ezen ne keseredj el, majd lesz olyan akivel ez kölcsönösen mûködni fog :)
Attól félek én is, hogy azért.
Én lány szemmel tudok tanácsot adni.
Gyakran van ez így. Nem hangzik szépen, de talán azért, mert aki neked tetszik, az egy kategóriával feletted van, akinek meg te tetszel az egy kategóriával alattad. De lehet, hogy tévedek. Küldj képet, aztán megmondom.
Kíváncsi vagyok, nekem is küldhetsz képet. :)
adok tanácsot, érkezzék a kép elõtte!!! :)
küldhetsz képet és õszinte vélemyént adok, válogatós vagyok de lássuk, amúgy ez nem képtõ függ, ez gyakran van így... ez fõleg a belsõtõl függ. pl eked tetszik egy nagy hangú, társaságbeli pasi, de te csöndes tipus vagy, ezért nem tetszenek a csendesek, de a csnedeseknek meg te jössz be.

30-40 év körüli nők! Szexeltetek már fiatalabb fiúkkal? Milyen volt és hány évesek voltatok ti és a fiúk akkor? Ki kezdeményezett?

Legjobb válasz: Szintén voltam fiatalabb fiúval és nekem sem volt valami nagy élményem. Nem igen tapasztaltak... ha lehetne választani akkor a 30fölöttiek a nyerõk.

Szintén voltam fiatalabb fiúval és nekem sem volt valami nagy élményem. Nem igen tapasztaltak... ha lehetne választani akkor a 30fölöttiek a nyerõk.
Én 31 voltam, amikor egy 20 éves fiú nagyon akart. Nem volt egy nagy élmény mert hamar elment. Nyalni sem tudott. Szóval tapasztalatlan volt. 32N
csajok nektek is bejöttek a fiúk ? azért mentetek bele hoyg szexeltetek velük ?
Én már 18-20 évesen rájöttem, hogy a harminc feletti pasik az igaziak, így nem is próbálkozom fiatalabbakkal. 32 N
A kérdező hozzászólása: ma 13:22 Na és akkor a fiatal fiúk mégis kivel szerezzenek tapasztalatot, ha már a tini lányok is harmincasokkal szexelnek?! :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!