Találatok a következő kifejezésre: A fiúknak akkor (3278 db)

nagy tévedés...
En biztos megbecsulnem.
Nem.
Ha a lány jellemébe, személyiségébe beleszeretnék biztos megbecsülném, de ilyen lányt még nem találtam sajnos. Egy csúnya fiú
Ahogy mondod :)
Így kéne de nem mindenkire jellemzõ sajnos. Az emberek ritkán tudják megbecsülni amilyük van amíg el nem veszítik függetlenül a kinezetuktol. De azért nem kell elkeseredni sokan értékelik hogy végre kellenek valakinek és próbálnak minél jobban megfelelni.

Vámpírnaplók 3. évad utolsó rész. Caroline meg fogja tudni h Tylor nem is halt meg? És miért csinálta ezt Tyler? Ja és a fiúk akkor nem is Klaustól származnak?

Legjobb válasz: Tyler lelke meghalt, mert Bonnie boszorkányság segítségével kicserélte Tyler és Klaus lelkét, így Tyler testében Klaus lelke van. Így Bonnie megmentette Klaus életét, akitõl származtak a Salvatore fiúk, Tyler (aki Klaus testében meghalt), Caroline és Bonnie anyja. Azért tette ezt Bonnie, mert meg akarta menteni az édesanyját és a barátait. Tyler nem tudott a lélekcserérõl, Bonnie intézett mindent. Röviden: Tyler meghalt, Klaus él, Alaric meghalt, Elena vámpír.

Tyler lelke meghalt, mert Bonnie boszorkányság segítségével kicserélte Tyler és Klaus lelkét, így Tyler testében Klaus lelke van. Így Bonnie megmentette Klaus életét, akitõl származtak a Salvatore fiúk, Tyler (aki Klaus testében meghalt), Caroline és Bonnie anyja. Azért tette ezt Bonnie, mert meg akarta menteni az édesanyját és a barátait. Tyler nem tudott a lélekcserérõl, Bonnie intézett mindent. Röviden: Tyler meghalt, Klaus él, Alaric meghalt, Elena vámpír.
A kérdező hozzászólása: értem, tehát tyler nem tudott róla...szegény caroline...és akk ezért nem haltak meg a fiúk...köszi
Tyler nem halhatott meg, hanem csak testet cserélt Klausszal, nem?
Fúú, de komplikált! De amikor leállították Klausz szívét, akkor már testet cseréåtek? De nem értem, hogy akkor Bonnie a koporsóban fekvõ Klausznak miért mondta, hogy mennyire utálja õt, ha az Tyler volt?
Amikor Damon elhívta Bonniet a raktárba, ott Bonnie kért egy kis idõt, hogy kettesben lehessen Klausszal, szerintem ekkor végezte el a lélek-cserét. Azért, mert ha Klaus meghal, meghalt volna Bonnie anyja is....

Miért nem tetszem azoknak a fiúknak akik nekem tetszenek és miért csak azoknak akik nekem nem tetszenek?

Azt mondják ismerõseim,hogy szép vagyok (én nem gondolom így) sok fiúnak tetszem,de mindig olyanoknak akik nekem nem tetszenek. Viszont akik nekem tetszenek azok észre sem vesznek. Eléggé elszomorít,gondoltam mór arra is,hogy nincs semmi esélyem s nem is lesz azoknál fiúknál akik nekem tetszenek, és csak kizárólag azoknál van esélyem akik nekem nem tetszenek.Egyébként Nem vagyok nagy beszélõs,ha fel oldódok akkor beszélgetek felszabadultan. Szerintetek? Lànyok,nàlatok is így van? (küldök képet magamról privátban,ha fontos)

Legjobb válasz: Mert csak a legjóképûbb fiúkat veszed észre, miközben te nem tartozol a legjobb csajok közé.

Mert csak a legjóképûbb fiúkat veszed észre, miközben te nem tartozol a legjobb csajok közé.
No küldj egy képet, hadd építsem egy kicsit az önbizalmadat :)
Nekem küldött képet magáról, és nagyon bájos teremtés. Kifejezetten szép nõnek tartom. De a kérdés megesik a szép emberekkel is, nem csak az átlagos vagy elõnytelen külsejû emberekkel...ne parázz rá.
Szerintem ilyen sokszor van. Ennél már csak az rosszabb, ha tudod hogy neki is tetszel, mégse lép, hiába "jelzel" neki. Legalábbis én már így is jártam, nem is egyszer. Vagy csak határozottabbnak kellett volna lennem... :( Szerintem ezen ne keseredj el, majd lesz olyan akivel ez kölcsönösen mûködni fog :)
Attól félek én is, hogy azért.
Én lány szemmel tudok tanácsot adni.
Gyakran van ez így. Nem hangzik szépen, de talán azért, mert aki neked tetszik, az egy kategóriával feletted van, akinek meg te tetszel az egy kategóriával alattad. De lehet, hogy tévedek. Küldj képet, aztán megmondom.
Kíváncsi vagyok, nekem is küldhetsz képet. :)
adok tanácsot, érkezzék a kép elõtte!!! :)
küldhetsz képet és õszinte vélemyént adok, válogatós vagyok de lássuk, amúgy ez nem képtõ függ, ez gyakran van így... ez fõleg a belsõtõl függ. pl eked tetszik egy nagy hangú, társaságbeli pasi, de te csöndes tipus vagy, ezért nem tetszenek a csendesek, de a csnedeseknek meg te jössz be.


30-40 év körüli nők! Szexeltetek már fiatalabb fiúkkal? Milyen volt és hány évesek voltatok ti és a fiúk akkor? Ki kezdeményezett?

Legjobb válasz: Szintén voltam fiatalabb fiúval és nekem sem volt valami nagy élményem. Nem igen tapasztaltak... ha lehetne választani akkor a 30fölöttiek a nyerõk.

Szintén voltam fiatalabb fiúval és nekem sem volt valami nagy élményem. Nem igen tapasztaltak... ha lehetne választani akkor a 30fölöttiek a nyerõk.
Én 31 voltam, amikor egy 20 éves fiú nagyon akart. Nem volt egy nagy élmény mert hamar elment. Nyalni sem tudott. Szóval tapasztalatlan volt. 32N
csajok nektek is bejöttek a fiúk ? azért mentetek bele hoyg szexeltetek velük ?
Én már 18-20 évesen rájöttem, hogy a harminc feletti pasik az igaziak, így nem is próbálkozom fiatalabbakkal. 32 N
A kérdező hozzászólása: ma 13:22 Na és akkor a fiatal fiúk mégis kivel szerezzenek tapasztalatot, ha már a tini lányok is harmincasokkal szexelnek?! :/
A kérdező hozzászólása: maszk fia c. film:)
http://www.youtube.com/watch?v=ZKfH8Tvt-AY nem erre gondolsz véletlenül?;D
A kérdező hozzászólása: nem ez az:( de ez is jó:) köszi szépen:D
A kérdező hozzászólása: utánna néztm minden hol nem találtam meg:(

Fiúk! Ha 10/7-8-ast adnak egy lánynak a fiúk akkor átlagosan néz ki, vagy az mit jelent nálatok?

Legjobb válasz: Nem, az már átlagon felüli kategória, fõleg a nyolcas ;)

Nem, az már átlagon felüli kategória, fõleg a nyolcas ;)
mutass 1 képet, így én nem tudok mondani semmit. Testre 7-8, de lehet, hogy úgy néz ki mint 1 ribi, akkor nekem meg inkább 10/-6, 7
A 7-es az egy jóindulatú 5-ös :)
Azok még nem haltak ki?o, o
Úgy tolerálják hogy elkapják és hátulról jól meg..szák õket.
A kérdező hozzászólása: mondom akik NEM melegek...
minden emo srác meleg :D
A kérdező hozzászólása: de amelyik nem? amúgy túl szépek ahhoz az emok hogy homofóbok legyenek :)
Embertol fugg szerintem. Vki lehet elutasitja, lenezi, megveti. De lehet koztuk, akik elfogadjak a masikat olyannak, amilyen. Megkell ismerni es akkor kiderul, hogyan velekedik a temarol.
Igy van, aki emo-s az nem biztos, hogy meleg. Ez szerintem olyan fiatalkori különcség, mint pl. az én koromban (90-es évek eleje) a Depes Mode-os vs Metal-os ellentét volt, tartozni kell valahova, különcnek kell mutatkozni, másoktól.. Szóval meg kell ismerni egyet és ha van véleménye, majd elmondja !

Ha Facebookon felfüggesztem a fiókomat akkor azt hogy lehet visszacsinálni? Egyszerüen csak ujra bejelentkezek?

Legjobb válasz: újra belépsz. mert nem függeszti fel azonnal a facebook fiókodat. és meg lesz mindened képeid, videóid meg mindened...

újra belépsz. mert nem függeszti fel azonnal a facebook fiókodat. és meg lesz mindened képeid, videóid meg mindened...

Apám nagybátyjának a fia, aki a másod unokatesója neki, ő nekem kicsoda? és neki a lánya?

Legjobb válasz: Neked már az apa nagybátyjának fia sem családtag, csak a tág értelemben vett rokonság egy tagja. Még akkor sem lenne családtag, ha tõled lenne számolva, és nem a szülõdtõl. http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g Itt van számon tartva az összes variáció, ebbe a te feltételed már nem fér bele. A sok nagybácsi és másodunokatestvér már olyan külsõ családok rokonságának része, akiket csak a rokonsági fokneve alapján lehet családtagnak venni, és valakihez viszonyítani egy családfában, de amúgy idegenek lennének. Mindenesetre megnevezése már nincs, mint rokonnak.

Neked már az apa nagybátyjának fia sem családtag, csak a tág értelemben vett rokonság egy tagja. Még akkor sem lenne családtag, ha tõled lenne számolva, és nem a szülõdtõl. http://hu.wikipedia.org/wiki/Rokons%C3%A1g Itt van számon tartva az összes variáció, ebbe a te feltételed már nem fér bele. A sok nagybácsi és másodunokatestvér már olyan külsõ családok rokonságának része, akiket csak a rokonsági fokneve alapján lehet családtagnak venni, és valakihez viszonyítani egy családfában, de amúgy idegenek lennének. Mindenesetre megnevezése már nincs, mint rokonnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!