Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat zavarja ha (434 db)

A fiúkat zavarja, ha pl egy lány feneke, combja striás (csíkos)?

Egyáltalán észreveszik?:)és ha igen nagyon zavaró?

Legjobb válasz: Engem speciel nem zavar :D Attól még egy lány ugyan olyan szép :)

Engem speciel nem zavar :D Attól még egy lány ugyan olyan szép :)
Az utolsó válasz nagyon tetszett. Sajna nekem is "csíkos" a combom, de az én barátom se tette még szóvá. Azért a nõkben csak benne van, hogy nem túl szép látvány és vajon mit szól hozzá a párom? Egyébként a stria (terhességi csíkok) a hirtelen hízástól, fogyástól alakul ki. Ezt csak az egyik válaszolónak írom, aki mintha nem tudná, hogy mi is az tuljdonképpen.
A Spektrumon néztem egy nagyon érdekes mûsort, amelyben azt mondták, hogyha a férfi meghallja a "striás" szót, akkor valami fertõzõ betegség jut az eszükbe. Ebbõl következik, hogy nagyon nem érdeklõ õket.... A saját megfigyeléseim alapján (amit persze csak a barátomon végeztem), hogy azért megfigyelnek dolgokat. A kedvesemmel néztünk egy erotikus filmet. A színésznõ nagyon dekoratív volt, de volt a hasán egy kis stria, meg a combján egy kis narancsbõr. Erre a párom "te jó ég göröngyös a lába!" Mondtam Neki, hogy az õ kis barátnõjének is van narancsbõr a lábán. De õ váltig állította, hogy õ még ilyet soha nem látott rajtam...:) Mi a tanulság? Egy szerelmes férfi csak a szépet és a jót látja egy nõben. Tehát aggodalomra semmi ok! Petranova
Engem se zavart soha, de persze a barátnõmet igen! A lányok ilyenek, hiába mondogatod hogy gyönyörûek nem hisznek neked!:D
Ha a lány tetszik, miért zavarna? Olyankor még ha pepita lenne, talán az is jól állna neki :-)
Jajj, a nõk kitaláltak maguknak egy rakás marhaságot, amirõl a legtöbb férfi nem is tud.
Az minden lánynak van, engem spec nem érdekel, meg úgyis elmúlik. És ha van, legalább valószínû már legalább 14, szóval nem csuknak le érte :P
Ezelõtt harminc évvel ez nagyon ritka volt, talán akkor még zavart valakit, ma szinte mindenkinek csíkos a segge. Igazából nem tudni, miért, valószínûleg eszünk vagy iszunk valamit, amit nem kellene. Kétlem, hogy bárkit is zavarna, fõleg, hogy úgysem nagyon talál sima hátsójú lányt. Ha pedig egy pasi szerelmes, az ilyet észre sem veszi.
A kérdező hozzászólása: nemtudom h miért zavarna csak kíváncsi voltam:) mivel hogy szerintem a lányok többségét nagyon idegesíti ez a vacak...:D
A kérdező hozzászólása: :DDD köszi a válaszokat;)

A fiúkat zavarja, ha egy lánynak kemény, feszes a melle?

Azthittem valami bajvan a mellemmel mert nem igazán puha.De elmentem n?gyógyászhoz és aztmondta a sok sporttól, mozgástól van.(6 évig jártam röplabdára,mellette néha kosár)

Legjobb válasz: dehogy zavar nagyon szeretjük a feszes melleket:D ne parázz

dehogy zavar nagyon szeretjük a feszes melleket:D ne parázz
Hát van, aki azt szereti, de nem tudom mennyire kemény lehet, hogy keményebb, mint azoknak akiknek kemény, ha fiú lennék engem nem zavarna :) :P
huuu..hat en lany vagyok de nagyon orulnek ha kemeny lenne a cicim. nem hiszem letezne olyan pasi akit ez zavar:)
A kérdező hozzászólása: Barátomnak nagyon tetszik, hogy ilyen kis feszes (jaa amúgy nem nagy...és gondolom azért is lehet.) Hááát azért lötyög ha ugrálok, de ha megnyomják nem nyomódik be az egész..xD
Dehogy is zavar!Nagyon szeretem ha kemény, feszes.Biztos vagyok benne, hogy a megjegyzések a fiúk részérõl pozitívak.
Jó ha egy nõnek feszes a melle, legalább nem olyan mint az aszalt szilva. Ez inkább elõny, mintsem hátrány. :D

A fiúkat zavarja ha a csajnak nagyon pattanásos a háta, mellkasa és arca?

Legjobb válasz: És téged zavar ugyanez egy fiún?Mert ugyanaz a válasz...

És téged zavar ugyanez egy fiún?Mert ugyanaz a válasz...
egyszer talalkoztam egy ilyen csajjal.iszonyuan zavart.alig akartam hozzaerni.a hata volt olyan.szerencsere csak egy ejszakat voltunk eggyutt.
vannak ra egyebkent "gyogymodok".nezz utana.

A fiúkat zavarja, ha a barátnőjüknek mindenhol mindig pisilnie kell?

Legjobb válasz: Ne a fiuk velemenyere legyel kivancsi, hanem tudd azt, hogy ez igy nem normalis! Menj el egy orvosi kivizsgalasra!

Ne a fiuk velemenyere legyel kivancsi, hanem tudd azt, hogy ez igy nem normalis! Menj el egy orvosi kivizsgalasra!
Nekem is mindig, mindenhol pisilnem kell és mégis férjhez mentem :=), ha szervi oka nincs (mindenképpen vizsgáltasd ki magadat!), akkor egyszerûen gyengébb a hólyagod az átlagnál - mint nekem is. Egyébként fiút is ismertem ilyet, õ még nálam is gyakrabban járt pisilni, mégis makkegészséges volt :=)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló 1 nap hányszor?
a sör mennyiségétõl is függ:D
A kérdező hozzászólása: :)
2. vagyok. Attól függ, hogy éppen "milyen formában vagyok". Van, hogy 1-1, 5 óránként, máskor akár 2-2, 5 órát is kibírok, de ha érzem, hogy pisilni kell, akkor azonnal kell :=)

A fiukat zavarja, ha egy lany forroveru?

Nemet, es kort is irjatok legyszi.

Legjobb válasz: ?

?
en azt szeretem ha konnyuveru
hát ha ezzel azt érted, hogy sokszor szeretnél szexelni a pasiddal, akk az nem hiszem, hogy gond :D ha könnyen adod magad, engem az sem zavarna ha nem a 120. vagyok azon a napon :P mert ha könnyen adod magad, akk elég sokszor kihasználnak meg ilyesmi... 19/F
Engem nem zavar, csak a csípõje ne legyen kint a ruhái alól télen. Hogy miért? Mert meghízik a csípõje, hogy szigetelni tudja a testét és az ronda.
Forróvérû, mint ku.va? Forróvérû, mint ci.ány? Forróvérû, mint mindig akar velem dugni? Utóbbi esetben nem zavar, a másik kettõért nem vagyok oda. Az elsõt egyenesen rühellem.
Ha jól szigetel a bõre, akkor nem. 24/F
Bár én lány vagyok, gondolom egy férfit sem zavar ha mondjuk szenvedélyes vagy az ágyban.De az megint más ha esetleg könnyen adja magát.Elég kétértelmû kérdés.
89foknál ne legyen forróbb mertaz már kellemetlen..
Persze, megfõ a tojásuk
A kérdező hozzászólása: Nem konnyuverut kerdeztem, hanem forroverut... ( : Amugy koszonom az ertelmes valaszokat ( :
Engem nem zavarna:)
De jó látni hogy ilyeneket írtok...kicsit tartok tõle én is hogy zavarni fogja majd a leendõ barátom hogy én még szûz vagyok.. De remélem õ is így vélekedik majd mint itt a legtöbben :)
Dehogyis! Viszont estére már kiképezném a kicsikét! ;)
Igen, zavarja, ezért a lányok a földönkívüliektõl szerzik a tapasztalataikat. FS
a fiuk oda vanak a szüz lányokért általában:D és hát mindenki volt kezdö 16L
Én úgy gondolom, hogy ha a lány még szûz, akkor a pasi egyrészt "taníthatja", másrészt viszont elõny a srác számára, hogy elõtte nem "járt ott senki", és így nincs összehasonlítása alapja a csajnak, és úgy formáz mindent (vagyis majdnem mindent), ahogy akar.. 17L
a fiúk nagytöbbsége szereti ha egy lányt õk taníthatnak meg sokmindenre.
nekem mind1, csak ugy helyezkedjen, hogy lássam a tv-t 18/f
imádjuk ha vállalkozó szellemû friss hús kerül terítékre ;)
ínézd legelsönek a csók aztán a többi. de nem gáz élvezika fiúk ha neked ö az elsö és úgy alakitja a szexulitásod hogy ö szerti.
és ha még nem is csókolózott de már a kapcsolat elején letisztáztáok hogy akár petting is mehetne? ;) de amugy én is lány vagyok szóval kíváncsi vagyok :D
egyáltalán nem, sõt még a helyzetet is élvezzük :)
Negatív
Nem.
az én barátomnak nagyon tetszett úgymond:) így legalább úgy tudják "kiképezni" a barátnõjüket, hogy csak úgy csinálják, ahogy nekik tetszik ;) :D

A fiúkat zavarja ha a puncin anyajegy van?

Legjobb válasz: Dehogy......örülünk mi férfiak ha eggyáltalán punci közelébe kerülünk:) Szerintem nem tántorítana el senkit egy anyajegy!!

Dehogy......örülünk mi férfiak ha eggyáltalán punci közelébe kerülünk:) Szerintem nem tántorítana el senkit egy anyajegy!!
Nem!
Ezt már kérdezted máskor, vagy valaki más kérdezte. Nem! Dehogy is baj! Azért belinkelnél hozzá egy képet? ;) Csakhogy biztosak lehessünk benne. :)
Nem.... Nekem meg a farkamon van.Tényleg!:DXDPersze nem nagy!XD
Ez hülyeség...legtöbbünket kizártnak tartom hogy eltántorítana a látványtól :)
nekem is van ott anyajegyem :) ) de csak olyan kicsi :D
szerintem ari. :) de ha lenne kép akkor tényleg jobban meglehetne mondani ;D
Én még nem láttam olyat de biztos nem zavarna.
Egyedivé teszi!
Engem nem zavarna, szerintem semmi jelentõsége nincs. Ha már oda jutok akkor nem tántorít vissza semmi.
nekem a fenekemen van egy olyan 3 mm átmérõjû.:D De így alapállapotban nem látszik, csak ha tangában lehajolok vagy ilyesmi.
Nekem van egy picivel a nagyajkam mellett, a combtövemnél (na most ez elég hülyen hangzik, de mindegyXD), ráadásul elég csúnya:S De már megszoktam, és nem zavar, csak nem tudok tõle rendesen szõrteleníteni. A barátom se panaszkodott rá, csak megmelítette, hogy ilyet még elõttem nem látott:D
Biztos nem akarod belinkelni a fotót? :) Simán megmondanám, hogy az az 5 milli átmérõjû mennyire látszik, amikor egy punci van a pasi szemei elõtt! ;) Nagyon érdekelne hogy végülis hogy néz ki amin ennyit problémázol. :)
Nekem a kisajkamon van egy egészen pici anyajegy:D a barátom imádja:P
Pöccsöslánytot a mindegyeseknek :D
a barátnõmén is van egy!! de egyáltalán nem zavar..sõt már hiányozna!!:) egyébként egyetértek az elõzõvel!! ha a puncinál vagyunk akkor már olyan mindegy!!:P:)
altalaban ha mar a puncinal tartunk akkor mar oylan mindegy...
Nem zavarna mivel nekem a [email protected] tövénél van:D
Szerintem is teljesen mókás, eggyel több becenév, és persze különlegesség. Egy gond lehet: könnyen anyajegy-fetisizmust okozhat, így vigyáznod kell, kinek mennyire töröd össze a szívét :D
A kérdező hozzászólása: hát kb 5 mm átmérõ...
Milliméterben?
A kérdező hozzászólása: hát nekem nem olyan kicsi :S
Szerintem dögös :) Nekem a farkamon van egy pici anyajegy, eddig minden barátnõmnek tetszett :)

A fiúkat zavarja ha egy lány a pszichiátriai intézetből jött ki?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy önként jött-e ki. Ha õrült pszichopata aki lemészárolta az intézetben lévõket és szabad lábon kószál, az veszélyes, és nem túl vonzó egy ilyen lány. Ha megygyógyult és tünetmentes akkor nem lehet olyan nagy gond, persze nem túl bíztató. Attól is függ miért volt bennt, mennyire volt súlyos.

Attól függ, hogy önként jött-e ki. Ha õrült pszichopata aki lemészárolta az intézetben lévõket és szabad lábon kószál, az veszélyes, és nem túl vonzó egy ilyen lány. Ha megygyógyult és tünetmentes akkor nem lehet olyan nagy gond, persze nem túl bíztató. Attól is függ miért volt bennt, mennyire volt súlyos.
Próbáld vele megbeszélni a dolgokat, ne h azt higgye h mert onnan jöttél akkor ki is használhat téged!!!
Akinek volt valami betegsége, azt meg kell gyógyítani. Ha valakinek a lába törött el, az a baleseti sebészeten lakik egy ideig, akinek pedig az elméjével van gond, az a pszichiátrián. Aki kijön a sebészetrõl, az már tud menni, aki pedig kijön a pszichiátriáról, az már nincs megbomolva. Nem tudom, hogy zavarja-e õket, mert nem vagyok fiú, de ha valamelyiknek ezzel lennének fenntartásai, nyugodtan magyarázd el neki, hogy nem nyaralni voltál ott...
Nem lehet általánositani, valakit zavar, valakit nem... De fontos, hogy aki udvarol Neked, neki azért mondd meg...mert ha késöbb derül ki lehet hogy rosszul fog neki esni, hogy nem biztál meg benne.. Ne aggódj amúgy, én most is pszichológushoz járok, és nem rettent el tölem még egy fiú se :)
attól függ, mivel kezelték.más az agresszióra való hajlam, és ha valaki nem tud mondjuk egy tragédiát feldolgozni.
Nem kell neki rögtön "kiadni" magad. Ne mondd el, majd csak akkor, ha igazán közel kerültök egymáshoz. Egyébként engem is évekig kezelt pszichiáter és nem vagyok közveszélyes!!!
Szerintem NEM! Legalább is engem ez hidegen hagyna... Légy bátor!
engem nem zavar az elérhetõségem:...:P szerintem nem gáz senki sem tökéletes:)
Hát én pasi vagyok. Egy kicsit beszarnék töle. nem elrettentésnek mondom. De hirtelen ezek a dolgok jutnának eszembe. Ugye nem folyt meg párnával ha elalszok. ugye nem hisztzizik... meg semmi egyéb. Bár kinek mi tetszik.
érzéketlen tahó geci :@
lehet csak az a baj, hogy nem akad e kerek földön olyan bátor vállalkozó, aki megcsókolna egy varangyot, mert akkor átalakulnál királynõvé.
Már maga a tény zavarja õket, hogy a bnõjük (vagy a lány, aki tetszik nekik...) nem 100%-os, és nem tökéletes. Én nem vagyok a világszépe, sõt... :S Varangy style. És depresszióm van 3éve... Tapasztalat. 16/L
Miért kéne ezt a fiúnak tudnia? Nem értem. Ha én meg akarnék hódítani egy pasit, tuti nem mondanám el.Mert még elijeszted.
Egy mentálisan egészséges embert zavarna. Hasonló a hasonlónak örül, ugyebár. De nyugi, a világ népességének 70-80%-a zakkant, tehát 70-80% esélyed van, hogy ne zavarja. Plusz véleményem szerint az pont kevésbé zakkant, aki felismerte ezt, és kezeltetni akarta! Aki meg nem így látja és azért néz le valakit, mert vele ellentétben rájött, hogy vannak problémái és tenni akart azért, hogy ne legyenek vagy kisebbítse azokat, az egy bunkó.
Miért volt ott? Mennyi ideig? Magától ment, vagy vitték? Kevés az info, de nyilván nem számít plusz pontnak!
ha tudnám, hogy a közelembe egy ilyen csaj van, csak egy sörétes puskával a párnám alatt tudnék nyugodtan aludni.
Attól függ, van-e ilyen fóbiája. Engem nem zavarna a mániás depresszió szintjéig.
utolsó kommentelõ te vagy egy beteg aberált állat
Ha be tudja venni tövig anélkül, hogy leharapná akkor mindegy honnan jött ki.
Én kifejezetten olyannak örülnék (persze én amásik nemben:D)

A fiúkat zavarja, ha a lány ki van pattogva alul?

Érdekel a másik nem véleménye s hogy mennyire tolerálják ezt.

Legjobb válasz: Ez meg valami pattogatott kukorica reklám?

Ez meg valami pattogatott kukorica reklám?
Nekem semmi bajom nincs azzal.
Attól függ mitõl keletkezik az irritáció!! Mert ha a borotvától akkor nem számít, de ha mástól..:S
Egyáltalán nem zavar nekem is kipattog és az se zavarja a nõket..
Képet, vagy meg se történt.
A kérdező hozzászólása: természetesen borotválkozástól
Nem.
Egyáltalán nem zavar, fõleg hogy néha nekem is kipattog tõle.
Nem foglalkoznak ilyen kis semmiségekkel

A fiúkat zavarja, ha a lány magasabb?

Pl. ha ülve kezdek el beszélgetni egy idegennel, akivel egész jól elvagyunk, úgy tűnik van valami kölcsönös szimpátia, ám mikor felállunk, kiderül, hogy pár centivel magasabb vagyok nála, az nagyon kiábrándító?

Legjobb válasz: Van akiknek igen,mondjuk én ez sosem értettem.

Van akiknek igen, mondjuk én ez sosem értettem.
Nálam kevés magasabb lány van (189 cm vagyok) de mostanában szoktam látni egy olyan jó 190 magasat, nála szebbet nem nagyon láttam még :) (csak képen modelleket pl) Ha õt nem zavarná, engem sem :D
*ezt
Engem nem zavarna. egy 165-168cm körüli fiú
Engem nem, mert aki magasabb nálam lány, az már Jeti. :DDD (196 vagyok)
Igen, engem zavarna. Persze, ha megfogna, akkor nem jelentene kizáró indokot.
Engem zavarna(180 cm)
A kérdező hozzászólása: Mert az persze totál megértem, hogy úgy senki nem válogat, hogy "mindegy hogy néz ki, csak legyen három fejjel magasabb nálam", csak hogy egy kívül-belül bejövõs lányt ejtetek-e azért, mert nem úgy mutattok egymás mellett, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:) És ha valahol összenéztek egy lánnyal és van valami szikra (ezért próbáltam fentebb ehhez hasonló suta példát írni:P), akkor is kizáró ok, ha a lány pár centivel magasabb? És akit zavar, annak belefér, hogy vele egymagas legyen a lány, vagy kifejezetten alacsonyabb hölgyet képzeltek el magatok mellett?
Én 179 cm vagyok. Sztem 6-7 centi, ami még max belefér. Egyébként nagyon nagyon szépnek kell lennie ahhoz h ne zavarjon h magasabb nálam, de amugyis még fogok nõni szval csak egyre jobb. Ha általánosan nézzük több alacsonyabb csaj jön be nekem, mint aki velem egy magas vagy magasabb nálam. 14/f
Zavarna, bár 1-2 centi nem hiszem, annál több viszont igen. 176cm.
hát jobb ha alacsonyabb nálam, de azért nem kizáró ok amíg nincs 2méter fölött :D
Engem igen, zavarna (180 valamennyi vagyok amugy)
Van akit igen, van akit nem. A lányokat viszont mindig zavarja.
Zavar. (173)
Engem zavarna. Én sem vok kicsi mert 187 cm vok, de sose tetszettek a magasabb csajok.
Engem nem zavarna (185cm fiú)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!