Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat zavarja (658 db)

A fiúkat zavarja, ha pl egy lány feneke, combja striás (csíkos)?

Egyáltalán észreveszik?:)és ha igen nagyon zavaró?

Legjobb válasz: Engem speciel nem zavar :D Attól még egy lány ugyan olyan szép :)

Engem speciel nem zavar :D Attól még egy lány ugyan olyan szép :)
Az utolsó válasz nagyon tetszett. Sajna nekem is "csíkos" a combom, de az én barátom se tette még szóvá. Azért a nõkben csak benne van, hogy nem túl szép látvány és vajon mit szól hozzá a párom? Egyébként a stria (terhességi csíkok) a hirtelen hízástól, fogyástól alakul ki. Ezt csak az egyik válaszolónak írom, aki mintha nem tudná, hogy mi is az tuljdonképpen.
A Spektrumon néztem egy nagyon érdekes mûsort, amelyben azt mondták, hogyha a férfi meghallja a "striás" szót, akkor valami fertõzõ betegség jut az eszükbe. Ebbõl következik, hogy nagyon nem érdeklõ õket.... A saját megfigyeléseim alapján (amit persze csak a barátomon végeztem), hogy azért megfigyelnek dolgokat. A kedvesemmel néztünk egy erotikus filmet. A színésznõ nagyon dekoratív volt, de volt a hasán egy kis stria, meg a combján egy kis narancsbõr. Erre a párom "te jó ég göröngyös a lába!" Mondtam Neki, hogy az õ kis barátnõjének is van narancsbõr a lábán. De õ váltig állította, hogy õ még ilyet soha nem látott rajtam...:) Mi a tanulság? Egy szerelmes férfi csak a szépet és a jót látja egy nõben. Tehát aggodalomra semmi ok! Petranova
Engem se zavart soha, de persze a barátnõmet igen! A lányok ilyenek, hiába mondogatod hogy gyönyörûek nem hisznek neked!:D
Ha a lány tetszik, miért zavarna? Olyankor még ha pepita lenne, talán az is jól állna neki :-)
Jajj, a nõk kitaláltak maguknak egy rakás marhaságot, amirõl a legtöbb férfi nem is tud.
Az minden lánynak van, engem spec nem érdekel, meg úgyis elmúlik. És ha van, legalább valószínû már legalább 14, szóval nem csuknak le érte :P
Ezelõtt harminc évvel ez nagyon ritka volt, talán akkor még zavart valakit, ma szinte mindenkinek csíkos a segge. Igazából nem tudni, miért, valószínûleg eszünk vagy iszunk valamit, amit nem kellene. Kétlem, hogy bárkit is zavarna, fõleg, hogy úgysem nagyon talál sima hátsójú lányt. Ha pedig egy pasi szerelmes, az ilyet észre sem veszi.
A kérdező hozzászólása: nemtudom h miért zavarna csak kíváncsi voltam:) mivel hogy szerintem a lányok többségét nagyon idegesíti ez a vacak...:D
A kérdező hozzászólása: :DDD köszi a válaszokat;)

Miért vannak fehér pontok a mellbimbómon? Csajok, másoknak is van ilyen? A fiúkat zavarja?

Legjobb válasz: Az én barátomat egyátalán nem zavarja, sõt ha egy kis esze van a pasiknak tudják, h ez tök természetes, szinte mindenkinek van, ez ellen nem nagyon lehet tenni.

Az én barátomat egyátalán nem zavarja, sõt ha egy kis esze van a pasiknak tudják, h ez tök természetes, szinte mindenkinek van, ez ellen nem nagyon lehet tenni.
nekemis van és ez normális szerintem majdnem mindenkinek van engem nemis zavar nemfoglalkozok vele mert alig észrevehetõk legalábbis nekem:)

A fiúkat zavarja, ha egy lánynak kemény, feszes a melle?

Azthittem valami bajvan a mellemmel mert nem igazán puha.De elmentem n?gyógyászhoz és aztmondta a sok sporttól, mozgástól van.(6 évig jártam röplabdára,mellette néha kosár)

Legjobb válasz: dehogy zavar nagyon szeretjük a feszes melleket:D ne parázz

dehogy zavar nagyon szeretjük a feszes melleket:D ne parázz
Hát van, aki azt szereti, de nem tudom mennyire kemény lehet, hogy keményebb, mint azoknak akiknek kemény, ha fiú lennék engem nem zavarna :) :P
huuu..hat en lany vagyok de nagyon orulnek ha kemeny lenne a cicim. nem hiszem letezne olyan pasi akit ez zavar:)
A kérdező hozzászólása: Barátomnak nagyon tetszik, hogy ilyen kis feszes (jaa amúgy nem nagy...és gondolom azért is lehet.) Hááát azért lötyög ha ugrálok, de ha megnyomják nem nyomódik be az egész..xD
Dehogy is zavar!Nagyon szeretem ha kemény, feszes.Biztos vagyok benne, hogy a megjegyzések a fiúk részérõl pozitívak.
Jó ha egy nõnek feszes a melle, legalább nem olyan mint az aszalt szilva. Ez inkább elõny, mintsem hátrány. :D

A fiúkat zavarja ha a csajnak nagyon pattanásos a háta, mellkasa és arca?

Legjobb válasz: És téged zavar ugyanez egy fiún?Mert ugyanaz a válasz...

És téged zavar ugyanez egy fiún?Mert ugyanaz a válasz...
egyszer talalkoztam egy ilyen csajjal.iszonyuan zavart.alig akartam hozzaerni.a hata volt olyan.szerencsere csak egy ejszakat voltunk eggyutt.
vannak ra egyebkent "gyogymodok".nezz utana.

A fiúkat zavarja a körömrágás?

,Mert én már 4 éves koromtól kezdve rágom és nem bírok leszokni róla.

Legjobb válasz: Igen,zavarja, nem épp a legszebb ahogy mutat,egy nõ legyen ápolt és az apróságokra is adjon,elég rondán néz ki egy lerágott köröm, fõleg ha már évek óta csinálod.Lehet kapni kifejezetten erre a célra készített körömlakkot,vagy kend be erõs paprikával esetleg ez segít hogy meg tudd állni, vagy rakass fel mûkörmöt azt már csak nem rágod le!

Igen, zavarja, nem épp a legszebb ahogy mutat, egy nõ legyen ápolt és az apróságokra is adjon, elég rondán néz ki egy lerágott köröm, fõleg ha már évek óta csinálod.Lehet kapni kifejezetten erre a célra készített körömlakkot, vagy kend be erõs paprikával esetleg ez segít hogy meg tudd állni, vagy rakass fel mûkörmöt azt már csak nem rágod le!
Jah, barátnõm is most úgy szokott le, hogy kitaláltuk, hogy lakkozza a körmét, és emiatt odafigyel rá, így észreveszi, ha véletlenül rágni kezdené...
Szerintem is zavarja õket, mert egy csúnya kéz nagyon sokat tud rombolni az összhatáson, megtöri a harmóniát. A kezünk (ha hiszed ha nem) vonzza a tekintetet, hiszen gyakorlatilag mindent azzal csinálunk. A kor is az ember kezén (és naykán) látszik leginkább, ne tedd idõ tönkre a kezedet! A mûköröm tényleg segíthet leszokni, ha megcsináltatod, olyan szép lesz, hogy csak gyönyörködni fosz benne :) (én legalábbis mindig szoktam az enyémekben... :) )
Engem nagyon zavarna ha a barátnõm rágná a körmét. Egyszerûen gusztustalan dolognak. Na meg csúnyán is néz ki. Ha mûkörmöt raksz fel az biztos segítene, vagy lakkozd, de ne olyannal ami átlátszó, hugom úgy szokott le hogy olyankor csak a lakkot rágta le róla.
paris hilton az hülye... :) amugy Én is rágtam a körmöm, de már nem rágom... arra gondoltam, h milyen gáz lesz, ha az esküvõmön, mikor a barátom felhúzza az ujjamra a gyûrût fura alakja lesz, meg tök gusztustalan lesz... még a végén elmenekül xD
sztem is undorító. a barátom állandóan ütötte a kezem mikor rágtam a körmöm..de én úgy szoktam le h láttam h ígyis gyenge a körmöm de még mindig néha rágom nagyon ritkán szal szokj le róla...ne a körmöd rágd hanem egyél!! :D nekem bevált
Fiútis zavarja, ha egy lány rágja a körmét, de egy lányt is, ha a fiú.
NA Igen sok fiú fújjog ilyenkor csakhogy tudják-e azt, hogy PAris Hilton is rágja a körmét???
egy csaj nerágja a körmét mert undoritó!

A fiúkat zavarja, ha a barátnőjüknek mindenhol mindig pisilnie kell?

Legjobb válasz: Ne a fiuk velemenyere legyel kivancsi, hanem tudd azt, hogy ez igy nem normalis! Menj el egy orvosi kivizsgalasra!

Ne a fiuk velemenyere legyel kivancsi, hanem tudd azt, hogy ez igy nem normalis! Menj el egy orvosi kivizsgalasra!
Nekem is mindig, mindenhol pisilnem kell és mégis férjhez mentem :=), ha szervi oka nincs (mindenképpen vizsgáltasd ki magadat!), akkor egyszerûen gyengébb a hólyagod az átlagnál - mint nekem is. Egyébként fiút is ismertem ilyet, õ még nálam is gyakrabban járt pisilni, mégis makkegészséges volt :=)
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló 1 nap hányszor?
a sör mennyiségétõl is függ:D
A kérdező hozzászólása: :)
2. vagyok. Attól függ, hogy éppen "milyen formában vagyok". Van, hogy 1-1, 5 óránként, máskor akár 2-2, 5 órát is kibírok, de ha érzem, hogy pisilni kell, akkor azonnal kell :=)

A fiukat zavarja hogyha "szagos" egy punci?

En mindig mosom meg minden de a puncinak akkor is van egy jellegzetes szaga.Zavarja a fiukat? es zavarja a fiukat ha a szorzet mar kezd visszanoni?es ha szur?(mert ha borotvalom akkor szur)

Legjobb válasz: 2. válaszoló vagyok. A kérdés az volt, hogy zavarja e a pasikat a szag. Te vagy az összes pasi szószólója? ez az igen csak a te véleményed. Szerintem igennel vagy nemmel válaszolni egy kérdésre teljesen felesleges. A kérdésfeltevõ nem csak ennyit vár, hanem egy kis magyarázatot is. Egy nõ hiába mosakszik meg, a nemi szervnek van egy bizonyos illata, amit nem lehet elnyomni. Gondolom a kérdés feltevõje erre kérdezett rá. Készülj fel rá, hogy szagtalan nõvel nem fogsz találkozni. (ez az elsõ válaszolónak szól, ha még erre téved)

2. válaszoló vagyok. A kérdés az volt, hogy zavarja e a pasikat a szag. Te vagy az összes pasi szószólója? ez az igen csak a te véleményed. Szerintem igennel vagy nemmel válaszolni egy kérdésre teljesen felesleges. A kérdésfeltevõ nem csak ennyit vár, hanem egy kis magyarázatot is. Egy nõ hiába mosakszik meg, a nemi szervnek van egy bizonyos illata, amit nem lehet elnyomni. Gondolom a kérdés feltevõje erre kérdezett rá. Készülj fel rá, hogy szagtalan nõvel nem fogsz találkozni. (ez az elsõ válaszolónak szól, ha még erre téved)
1. könnyen megoldható, mint a férfiaknál: mielõtt arra kerül a sor mosakodj meg utolsó pisilés után mielõtt találkozol vele. Ha nem megy, nincs rá idõ akkor használj nedves törlökendõt, vagy intim törlökendõt és meg van oldva a dolog. 2. mindenkinek más. Én mindig epilálom, csak párszor volt úgy, hogy a barátommal picit szúrosan voltam együtt és ezen picit paráztam, de mondta, hogy õt egyátalán nem zavarja és tudja, hogy természetes és mivel ajdnem mindennap találkozunk így nem is várja el (gyantázni még nem akartam elmenni, de hamarosan rákerül a sor)
Ha szagos, akkor mosd meg többször, intim mosakodó géllel. Ha már erõsebb a szag, gyakori, akkor hiába mosod... A nõgyógyász segít!
Attól függ, hogy nálad mit jelent a "szagos". Ha csak épphogy érezni, az nem gáz. De a legjobb, ha megkérdezed, hogy tetszik-e neki. Az hogy szúrós, az meg 100%-ban a pasidon múlik, hogy gond-e neki. Sztem 80%-uknak nincs vele baja, csak en legyen dzsungel. Ha szépen néz ki, akkor meg biztos, hogy bejön nekik.
Ha szted nagyon szagos akkor használj INTIM MOSOT az bztos bevállik
Jó, persze az a jellegzetes illat, ami csábít... de nem kell túlzásokba esni. Ha nagyon szagos, tessék intim mosakodógélt használni. A szõrzet már egyén függõ, van aki szinte kiköveteli a csupasz puncit, de olyan is akad, aki szeret az "õserdõben" barangolni. Viszont az arany közép út, akinek teljesen mindegy, hogy milyen vagy alul. :)
Az elõttem szólónak: felesleges volt írnod. Szerintem a természetes "illata" nem zavarja a pasikat. Sõt! Az én párom nagyon izgatónak találja és szeret is ott lent kényeztetni. Fontos viszont a tisztaság. Egy hosszú nap után nem szeretném, ha arra kolbászolna, csak ha már lefürödtem. :) A szõrzet kedvelése változó. Az én barátomat nem zavarja, én nem is borotválom. Ha nem szereted borotválni, akkor ne tedd. Ezt a pasid is megértheti, hogy kellemetlen ha szúr.
Ezt én sem értem. Teljesen egyet értek az 1. válaszolóval.
úgy bírom mikor minden válasz le van pontozva.. 2.nak: az volt a kérdés hogy zavarja e, erre igennel vagy nemmel lehet válaszolni. válaszoltam igennel..probléma?
igen
Engem a természetes illata nem zavar, de ha erõteljesebb, az már igen. Nekem példáúl a csíkra borotvált fazon jön be. Egyébként a borotválásnál van hatékonyabb módszer is. Szerintem a legjobb a gyanta, mert hosszabb a hatása, csak kellemetlen.
Én szerintem valami egyedi eset lehetek, de imádom ha a puncinak van szaga, és nem mindenféle tusfürdö illata van.A punci azért punci hogy puni szaga legyen, és nem pedig más.Én nem is szeretem, ha a barátnöm együttlét elött közvetlenül fürdik, és tusfürdõ illata van a nunijának.De ez az én véleményem.
A pénisznek is van egy jellegzetes szaga. Gondolj bele téged az zavarna?

A fiukat zavarja, ha egy lany forroveru?

Nemet, es kort is irjatok legyszi.

Legjobb válasz: ?

?
en azt szeretem ha konnyuveru
hát ha ezzel azt érted, hogy sokszor szeretnél szexelni a pasiddal, akk az nem hiszem, hogy gond :D ha könnyen adod magad, engem az sem zavarna ha nem a 120. vagyok azon a napon :P mert ha könnyen adod magad, akk elég sokszor kihasználnak meg ilyesmi... 19/F
Engem nem zavar, csak a csípõje ne legyen kint a ruhái alól télen. Hogy miért? Mert meghízik a csípõje, hogy szigetelni tudja a testét és az ronda.
Forróvérû, mint ku.va? Forróvérû, mint ci.ány? Forróvérû, mint mindig akar velem dugni? Utóbbi esetben nem zavar, a másik kettõért nem vagyok oda. Az elsõt egyenesen rühellem.
Ha jól szigetel a bõre, akkor nem. 24/F
Bár én lány vagyok, gondolom egy férfit sem zavar ha mondjuk szenvedélyes vagy az ágyban.De az megint más ha esetleg könnyen adja magát.Elég kétértelmû kérdés.
89foknál ne legyen forróbb mertaz már kellemetlen..
Persze, megfõ a tojásuk
A kérdező hozzászólása: Nem konnyuverut kerdeztem, hanem forroverut... ( : Amugy koszonom az ertelmes valaszokat ( :
Engem nem zavarna:)
De jó látni hogy ilyeneket írtok...kicsit tartok tõle én is hogy zavarni fogja majd a leendõ barátom hogy én még szûz vagyok.. De remélem õ is így vélekedik majd mint itt a legtöbben :)
Dehogyis! Viszont estére már kiképezném a kicsikét! ;)
Igen, zavarja, ezért a lányok a földönkívüliektõl szerzik a tapasztalataikat. FS
a fiuk oda vanak a szüz lányokért általában:D és hát mindenki volt kezdö 16L
Én úgy gondolom, hogy ha a lány még szûz, akkor a pasi egyrészt "taníthatja", másrészt viszont elõny a srác számára, hogy elõtte nem "járt ott senki", és így nincs összehasonlítása alapja a csajnak, és úgy formáz mindent (vagyis majdnem mindent), ahogy akar.. 17L
a fiúk nagytöbbsége szereti ha egy lányt õk taníthatnak meg sokmindenre.
nekem mind1, csak ugy helyezkedjen, hogy lássam a tv-t 18/f
imádjuk ha vállalkozó szellemû friss hús kerül terítékre ;)
ínézd legelsönek a csók aztán a többi. de nem gáz élvezika fiúk ha neked ö az elsö és úgy alakitja a szexulitásod hogy ö szerti.
és ha még nem is csókolózott de már a kapcsolat elején letisztáztáok hogy akár petting is mehetne? ;) de amugy én is lány vagyok szóval kíváncsi vagyok :D
egyáltalán nem, sõt még a helyzetet is élvezzük :)
Negatív
Nem.
az én barátomnak nagyon tetszett úgymond:) így legalább úgy tudják "kiképezni" a barátnõjüket, hogy csak úgy csinálják, ahogy nekik tetszik ;) :D

A fiúkat zavarja, hogy kicsit nagyobb?

Egyik szemérem ajkam nagyobb mint a másik.

Legjobb válasz: Hát ha addig eljutnak, hidd el hogy nem ezt fogják méregetni, mekkora az eltérés. Szerintem senkit nem fog zavarni, nyugi.

Hát ha addig eljutnak, hidd el hogy nem ezt fogják méregetni, mekkora az eltérés. Szerintem senkit nem fog zavarni, nyugi.
amig nem a combod kozepenel lobod, addig ne aggodj
attól függ, ha az egyik mint a grand kanyon a másik meg normál méret akkor tleg alig látszódhat
*lobog
Igen, sajnos minden fiú tolómérõvel bújik ágyba, így feltûnik a különbség, és természetesen zavaró is. Ne idegeskedj. Ez nem probléma :)
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem lóg. Meg nem is nagy. Csak nekem tûnt fel eddig, a kis különbség
mutasd meg és megmondom :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!