Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat milyen fehérnemű (8 db)

A fiúk milyen fehérneműt látnak szivesen a barátnőjükön?

Legjobb válasz: az én pasim a francia bugyit szereti.

elsõ vagyok: de nem? ugy is hamar lekerül nem mind1:D
Szerintem a barátod nem a tangád miatt fog szeretni ha igazán szeret , de ha engem kérdezel nekem mind1 :) 18/F
az én pasim a francia bugyit szereti.
00:28 Mikor megláttam a kérdést, nagy összegben mertem volna fogadni, hogy ez lesz az elsõ válasz :D
semmilyet...
számból vetted ki a szót
Hat az a legjobb ha semmi sincs rajta:) azt szeretem<3 Amugy meg a tangat szeretem az extra vekonyat:) de a boxer is elmegy csak az a lenyeg hogy minnel hamarabb lekeruljon rola:D
Végülsi mind1 ne legyen [email protected] hu*yos.Ezer éves elnyûtt kopott se de ha kopot és rozant is mind úgy is a földön landol.
A kérdező hozzászólása: csak szeretnem ha bejonnek a baratomnak...o azt mondja h neki mindegy-elobb -utobb ugy is leszedi rolam
Tangát! :) De végül is mindegy, úgyis lekerül, nem? :) Michael
Van olyan is, ami nem kell, hogy lekerüljön es tud hihetetlenül dögös lenni. Nekem pl. a combfix, füzö kombinacio tud bejönni nagyon!

Légyeg az elsőnél, hogy a lányon milyen fehérnemű van? Fiúk, ti milyet láttok szivesen egy lányon?

F?leg fiúk irjanak, de lányoktol is szivesen fogadok tapasztalatokat :D

Legjobb válasz: nem, az elsõnél az a lényeg hogy ne legyen rajta fehérnemû.

nem, az elsõnél az a lényeg hogy ne legyen rajta fehérnemû.
Szerintem ne készülj erre olyan nagyon. Ne vislej olyan dolgokat, amit alapból nem, például harisnyakötõ, fûzõ, de azért ne is a legleharcoltabb melltartód vedd fel, ami már kifakult a mosásban. Késõbb természetesen beszerezhetsz merészebb dolgokat is, elvben sok pasinak bejön, de én biztos, hogy nem elsõre tenném. Hallottam olyat is, hogy a pasik arra is kíváncsiak, hogy mit hordasz úgy alapból. Meg most elsõre kicsit parább a szitu azért, lehet, hogy kifejezetten sután jönne ki valami extra dolog. L/18
egy fehér, nedves bugyi legyen rajtad, az a legobb :)
valami csipkés, fekete, piros, bordó!
Tanga vagy francia :) Amit öröm lehámozni.
tanga , fekete
Az elsõ válaszadóval értek egyet: én megvettem életem elsõ szexis fehérnemûjét a nászéjszakánkra, de észre sem vette a párom, kizárólag az érdekelte, mi van benne!

Fiúk! Milyen fehérneműt hordjon a lány?

Számít ez valamit?

Legjobb válasz: Ami tetszik neki és kényelmes is. Ne olyat ami a te perverziódat szolgálja.

Ami tetszik neki és kényelmes is. Ne olyat ami a te perverziódat szolgálja.
Tangapárti vagyok!
Legyen tiszta, rendezett; szóval a szakadtas, kopott darabokat, ha vannak, dobd ki. Nekem édesmindegy, hogy tanga, hagyományos, franciabugyi vagy boxeralsó - a lényeg, hogy neked legyen kényelmes. (Ne hordj azért tangát/más egyebet, mert állítólag az jön be a fiúknak. A fiúknak úgyis az jön be, ha leszedhetik rólad. :D) Engem még az sem zavar, ha a bugyi és a melltartó/top színe nem egyezik; csak érezd jól magad (láttam már csipke miatt, egy számmal kisebb melltartó miatt szenvedõ lányt, hát no comment). :)
Van akinek számít van akinek nem. Azért a tiszta az alapkövetelmény szerintem.
Szexy vörös-fekete lakk fûzõt :P De ha csak hétköznap, akkor tök mind1, nem amiatt fog valaki tetszeni, hogy milyen fehérnemû van rajta.
Lehetõleg olcsót, ne tangát és ne is szärosat.
Tisztát!
Semmilyent....úgyis lekerül, fölösleges energia...
az vörösnemû! :D
A kérdező hozzászólása: De mi van, ha majd nem fog neki tetszeni a késõbbiekben?
A bugyit csak azután fogja látni miután lekerül rólad a nadrág. Valószínûleg az nem az ismerkedési szakasz elsõ felében lesz. Ha utána emiatt nem tetszel neki nem is érdemelt meg.
A kérdező hozzászólása: 21:33 : Minden férfi azért alapvetõen a külsõt nézi elõször. Ha nincs valami(nem pont a bugyira gondolok itt :) ) ami tetszik akkor szóba sem fog állni velem.
Ha valakinek az alapján tetszel milyen bugyit hordasz... Szerintem nem a legjobb választás :D
A kérdező hozzászólása: 19:58 : Jójó persze, csak akkor sohasem lesz senkim, pedig már nagyon szeretném. :/
Én az ellenkezõjét hallottam inkább. :D És szard már le mit mondanak mások... Rajtad van vagy rajtuk? Ha neked a bundabugyi kényelmes hordd azt.
A kérdező hozzászólása: Személy szerint jobban szeretem a francia bugyit, bár tudom, hogy ez sok pasi szerint "nem szexis"...
Szerintem meg fiúk, hordjatok tangát. Mondjuk úgy 1 óra erejéig és utána kérjétek egy lánytól hogy legyen rajta folyton az. Kényelmetlen és higiéniátlan, abszolút nem látja el egy normális bugyi feladatát.
Randira tangát javaslom, vagy esetleg semmit. De ne nagymama 120 literes tundra bugyi legyen. Az elég kiábrándító. Nyári kánikulában miniszoknya alatta szál punciban az a jó. Egyébként meg úgyse sokáig lesz rajtad akármi is, ha nem fatökû a srácod.
Akkor is tangát. :P 26/F
Én utálom a tangát és rendkívül kiábrándító mikor egy pasival ilyesmirõl beszélünk és azzal kezdi, hogy tanga így tanga úgy...
Mondjuk nekem legjobban a francia bugyi tetszik ;-)

A fiúkat leginkább milyen fehérnemű (stílus/szín, stb) hozza lázba?

Legjobb válasz: Az én pasijaimnak mindig a sportos, színes, fiatalos fehérnemûk tetszettek, meg a babydoll-félék! A csipkét utálták, szerintük csak a lányok hiszik azt, hogy a fiúk azt szeretik. Vagy esetleg bejönnek még a nagyon szexis, fülledt erotikás fekete (kicsit dominás) cuccok.

végülis téneg csak álljon jól fekete vagy vöröses, valami csipkés átllászós szexi..aztán úgyise lex rajtad sokáig x)
Az én pasijaimnak mindig a sportos, színes, fiatalos fehérnemûk tetszettek, meg a babydoll-félék! A csipkét utálták, szerintük csak a lányok hiszik azt, hogy a fiúk azt szeretik. Vagy esetleg bejönnek még a nagyon szexis, fülledt erotikás fekete (kicsit dominás) cuccok.
komoly, hogy erre a kérdésre leginkbb csajok válaszoltak... nos az elsõ válasszal abszolút nem értek egyet... a franciabugyiból a fekete, tud nagyon felizgatni... vagy a fekete cérnavékony tanga
nekem a fekete és a bordo jön be de nem a nagymama fazon, legyen inkább szexi, de ne tul kurvás.
Engem kifejezetten a finom diszkrét, de szexis fehérnemû hoz lázba! Abból is a fehér. :D Nagyon tetszik a Kedvesemen!
Fekete vagy piros tuti vaditó, de mindenképpen jól álljon rajtad!!!
szerintem a srácok ha lázba jönnek, biztos nem a fehérnemû láttán, hanem attól "amit takar":P
Szinte mindenféle típusú és színû fehérnemû, ami nem divatjamúlt, lázba hoz, ha a megfelelõ nõ veszi fel. Mondjuk nekem ezek tetszenek a legjobban: http://diamondsexshop.hu/index.php?show=cat&cat=93&s=product..
Igazat adok az elõttem szólóknak, valóban fontosabb az "ajándék", mint a "csomagolás"... DE a kérdés az volt, hogy ha már csomagolunk, mibe. Nos, szerintem nem lehet mellélõni semmivel, ami fekete és csipkés. Ezen belül aztán érdemes válogatni, lényeg, hogy Neked jól álljon és jól érezd magad benne! Ha vékony vagy, jó választás lehet egy aprócska tanga, ha picit teltebb, inkább a csipkés franciabugyira szavaznék, ami kiemeli a nõies vonásokat. Vagy vehetsz egy szexi, rövid selyemhálóinget is, a pasiknak az is nagyon bejön! Ja és fontos a helyes méret: elég hervasztó, ha itt-ott kibuggyan a felesleg. Inkább egy számmal nagyobbat válasszunk, a címke úgysem érdekel senkit.
nem az a lényeg. (szóval semelyik)
Csipkés fekete cucc a barna bõrû lányokon,
Ez FILM! Ne dõlj be ilyen baromságnak
minél lazább, de annál többet mutasson.. :)
A sportos. A csipkés dolgok annyira nem jónnek be.
tanga, nyitott tanga, fekete-piros ill. sötétebb színek, ha csipkés akkor inkább csak részben legyen az.
combfix, harisnyakötõ, cicaruha, fûzõ
Engem a padlómon, a bokádig lecsúszott fehérnemû vadít be a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Nem tul eredeti!
engem a tanga vagy amin átlátni nem negyon csak egy kicsit

Fiúk! Ti milyen fehérneműt szerettek a barátnőtökön/vagy egy nőn?

kort is írjatok légyszi! :)

Legjobb válasz: Francia bugyi és combfix *.* a melltartó az részletkérdés. De akár ilyen szexi harisnya is lehet, vagy térdzokni, a lényeg hogy combközépig érjen :D

Francia bugyi és combfix *.* a melltartó az részletkérdés. De akár ilyen szexi harisnya is lehet, vagy térdzokni, a lényeg hogy combközépig érjen :D
Amilyet abarátnõm szeret.
Combfix+harisnyakötõ valamilyen bugyival ami vagy tanga (ebben az esetben) vagy francia de akkor nem kell más. És persze legyen hófehér vagy fekete.
Teljesen mind1... A legjobb ha nincs rajta semmi, de ahogy neki jó... 17/F
Fekete, testhez tapadó latex ruha... rrrRRRrrr! X)
Én imádom a combfixet (hordani) , de az exem pl. ki nem állhatta, szerinte k...ás :) Vannak ilyen Férfiak is :) Bocsi, hogy nem férfiként válaszoltam :)
Lány vagyok. De a baratom tanga vagy franciat szerette es a fekete csipkeset belole de szerintem a feheret is szerette de inkabb a fekete
Semmilyet.
Elég sok minden tetszik, de fontos, hogy õ is elégedett legyen és szexinek érezze magát. Ha feszélyezi a ruha, amit hord, akkor hiába vette fel. (26)

Fiúk, nektek milyen fehérnemű jön be a nőn?

szeretnék venni egy szexi fehérneműt,de nem tudom milyen legyen,hogy a barátomnak is tetsszen. Milyen színű,fazonú? fűzőkről mi a vélemény?

Legjobb válasz: Én a fûzõt nem szeretem, sok ideig tart kibontani. A szettek meg elég drágák, szerintem az a legjobb, ha felveszel egy csipkés melltartót és egy tangát.

Én a fûzõt nem szeretem, sok ideig tart kibontani. A szettek meg elég drágák, szerintem az a legjobb, ha felveszel egy csipkés melltartót és egy tangát.
Az elsõt annyival módosítanám, hogy inkább franciabugyit vegyél :P
A franciabugyit én is kedvelem, valamint a harisnyakötõ tud még teljesen lázba hozni. Felül inkább a blúz ordenáré nagy dekoltázzsal az , ami bejön...
3# válaszolóhoz csatlakozom :) 25/F
az, ha semmilyen nincs rajta :$
http://www.szexszex.com/seyretfiles/uploads/thumbnails/user_.. Nekem ez nagyon bejon foleg ha acombix osszevan kotve 1 nagyonmini szoknyaval

Élénk vörös hajam van, viszonylag fehér bőröm (de nem tipikus hófehér) milyen színű fehérnemű állna jól? (tetszeni akarok 1 srácnak) Fiúk? Mi a kedvencetek?

Legjobb válasz: Ha vörös hajad és fehér bõröd akkor szerintem semmiképp nem fehér az amúgy sem egy túl szexi dolog, a világos bõr miatt a fekete szerintem nem a legjobb választás, talán a bordó vagy hasonló ami megy a haj színedhez.

Ha vörös hajad és fehér bõröd akkor szerintem semmiképp nem fehér az amúgy sem egy túl szexi dolog, a világos bõr miatt a fekete szerintem nem a legjobb választás, talán a bordó vagy hasonló ami megy a haj színedhez.
fekete!
bordó , vörös csipkés
A kérdező hozzászólása: és a szürke, kb ilyen színû: http://venuszfehernemu.hu/shop_artdet.php?shop_id=5029&cikk=.. ezena próbababán elég csálé, de ne azt nézzétek:)
Láttam már élénk vörös hajú csajt fekete fehérnemûben. Hidd el, nagyon vadító! ;)
Az alsó linkbeni szerintem jobban állna.
Mindenfélekébb bordó teli csipkés francia, vagy ugyanez a szin tangába:P Tuti Tipp:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!