Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat ha egy lány (1310 db)

Elhiszik a fiúk, ha egy lány tág, de bevallja, hogy még szűz? És az alábbiakhoz mit szóltok, fiúk, lányok?

Azt hiszem, túl sokszor önkielégítettem, ezért kitágultam. Most hogyan magyarázzam majd el majd a pasimnak, ha egyszer lesz, hogy óvatos legyen, mert még sose csináltam, de észreveszi, hogy nincs szűzhártyám, és tág vagyok? 16 éves koromban kezdtem, csak fel akartam fedezni, hogy milyen a dolog, mielőtt ténylegesen megtörténik, és azt hiszem egy kicsit elragadtattam magamat, ugyanis már 3 éve csinálom, bár nem túl gyakran, volt már több hónap, hogy egyszer sem, de volt olyan nap, hogy 4x is! Ez a dolog mostanában kezdett aggasztani, amikor egy barátnőm, aki már régóta csinálja a pasijával, elmondta, hogy ő még mindig annyira szűk, hogy fáj neki! Nekem sose fájt, amikor magammal szórakoztam, és nem is véreztem, még az 1. alkalommal sem!

Legjobb válasz: Hogyan maszturbálsz? Ujjazod magad? Vagy valami segédeszköz?

Hogyan maszturbálsz? Ujjazod magad? Vagy valami segédeszköz?
A kérdező hozzászólása: csak ujjal, nem mertem mással sose.
Akkor meg ne aggódj!:)
Nem hiszem, hogy magától észrevenné. Fõleg ha megnézi a reakciódat szex közben, akkor tuti, hogy mégcsak kételkedni sem fog abban, hogy szûz vagy-e
vannak olyanok, akiknek alapból tágabb, vagy szûkebb, nem az önkielégítéstõl tágultál ki
Végezz intim tornát. Én 6 éve élek szexuális életet, a páromnak nagyon nagy pénisze van, nekem mégis annyira szûk a puncim, hogy ha felizgulok, csak 1 ujj fér be..:)
"de észreveszi, hogy nincs szûzhártyám, és tág vagyok?" miért nincs szûzhártyád ha szûz vagy? az önkielégítés nem szakítja szét! "Nekem sose fájt, amikor magammal szórakoztam, és nem is véreztem, még az 1. alkalommal sem!" már mér véresztél volna? mielõtt ilyen kérdést kiírsz nézd medg a felvilágosító könyvet! -és az önkielégítéstõl nem lehetsz tágabb

Miért gondolják a fiúk, ha egy lány kedves velük, hogy már mindjárt szeretne valamit tőlük?

Nem értem a fiúkat. Anyukám úgy nevelt, hogy mindenkivel úgy bánjak, ahogyan én szeretném, hogy bánjanak velem. Alapból egy kedves ember vagyok mindenkivel, kivételek talán azok, akiket nem kedvelek, de ?ket csak elkerülöm és kész. Egyre többször tapasztalom azt, hogy egyszer? mindennapi helyzetekben, vagy akár szórakozóhelyen, ha kedvesen, udvariasan válaszolok mindjárt azt hiszik a fiúk, hogy ismerkedni szeretnék, vagy bármi más. Arról nem beszélve ha valakit elutasítok. Nem szoktam soha senkit megalázni, így tisztelettel, négyszemközt, vagy más diszkrét úton adom a fiúk tudtára, hogy nem szeretnék semmit. Szóval akkor is szépen, hogy ne bántsam meg. Ekkor meg nem értik meg, nem fogják fel és folytatják a nyomulást. Ez miért van?

Legjobb válasz: Mert manapság, ha egy ismereten lány nem kezel úgy mint egy lábtörlõt akkor az már ok a reményre.

Mert manapság, ha egy ismereten lány nem kezel úgy mint egy lábtörlõt akkor az már ok a reményre.
Az elsõ megmondta a frankót, nem kell ezt túlragozni...
5-ös vagyok. Értelek. Azt kell mondjam, így tényleg egyértelmû, szóval igazad van. Azt hittem, az a jelet küldõs típus vagy (nincs idõm, majd máskor, stb.), de látom, nem ez a helyzet.
A kérdező hozzászólása: 5ös, általában azt mondom, hogy van valakim, vagy hogy nem szeretnék most semmit. Diszkréten azt jelenti, hogy négyszemközt, vagy ha van ott valaki, akkor csöndben mondom.
Én is tapasztaltam ilyet, amit leírtál. Szerintem azért van ez így, mert nehezen találnak barátnõt ezek a fiúk és már egy kedves szóba is többet látnak bele. Elsõ jól írta. De nyugi, rá lehet érezni arra, hogy ki ilyen és ki normális. Maradj ilyen kedves, mosolygós, mert nagyon pozitív dolog kedvességet adni-kapni. Feldobja az ember napját :) 26L
Kimondod kerek perec, hogy nem akarsz tõlük semmit? Mit takar az, hogy diszkréten adod a tudtukra?
Aki úgy kedves velem, hogy nem is ismer akkor igen, ritka.
ez fordítva is így van. akire a barátom rámosolyog az már kapásból azt hiszi nyomulhat rá.
A kérdező hozzászólása: Ennyire kevés a kedves lány?
én is ilyen lány vagyok, és ugyanezt tapasztaltam. talán azért, mert a kedvesség és a flört egy kicsit könnyen összetéveszthetõk.

Mennyire értékelik a fiuk ha egy lány nem akarja elveszíteni 18 éves kora elött a szüzességét?

Mert van egy komoly kapcsolatom és folyton evvel jön h miért nem akarom mer szerinte teljesen mind1 ha ugyis tampont használok és az ugyis átszakitja a szüzhártyát de nemértimeg h nem erröl van szó 15/L

Legjobb válasz: Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.

Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.
Az egy dolog, hogy vágysz a szexre. Az meg egy másik, hogy oda mentális érettség is kell. Amúgy a fiúk könnyen vannak. Ha kilyukad a gumi nem nekik kell 5000 Ft-ért hormonbombát beszedni, nem nekik kell abortuszra menniük. És a szex élvezete. Ha nem jókor, és a megfelelõ emberrel történik meg a dolog, akkor a kövi kérdésed az lesz miért nem élvezed a szexet soha a barátoddal. De ezekre majd rájössz úgyis, pár éjszakát átsírsz, hogy frigid vagy stb. stb stb.
Lehet hogy csak a sex miatt van veled. Azért vigyázz vele. Sok pasi van, aki ezt értékeli egy lányban. Jobb 18 évesen és éretten, felkészülve, mint 14 évesen sggrészegen egy buliban kitudja kivel.
mivel csak 15 éves vagy ezért nem is kéne ezzel a témával foglalkoznod, a tamponos dolog meg egy marhaság, mert nem szakítja át a szûzhártyát. ha átszakítaná, akkor 13 éves korom óta nem lennék szûz.
Ha szeretne akkor megértene, de így inkább csak meg akar dönteni. Dobd. Elég fiatal vagy még ehhez.
Semennyire. Szerintem ez gáz, hogy korhoz köti a csaj a szexet.
Én nagyra értékelném és addig dugnék mással...
Amúgy mit kell ezen feldolgozni?Õ benyomja, te meg élvezed
Én még nem voltam egész 15, mindketten szüzek voltunk, nehéz volt, de miután belejöttünk, nagyon jó. Fiatal korom ellenenére fel voltam készülve, nagyon vártam. Nem régóta jártunk, és nem tudom, mennyire értékelte a szüzességem, éreztem, hogy nem csak azért van velem, hogy megdugjon...
8 hónap az nem idõ kislány..15 éves éretlen gyerek vagy..ne szexelj még, fõleg mert látszik abszolút nem vagy rá felkészülve és ez így normális, 14-15 évesen senki sem érett még a szexualitásra, még az sem aki büszkén hangoztatja hogy 13-15 évesen szexelt, azért mert a barátod akarja neked nem kell, ne pasizz és meg van oldva, ráadásul nem lehet túl értelmes ha azt hiszi attól szûz valaki, hogy átszakadt-e a szûz hártyája, a normális értelmes, fiúk, férfiak értékelik ah egy lány még szûz 17-21 évesen
A kérdező hozzászólása: pettingig minidg eljutottunk de tovább mindig én nem akarom
szerintem neked ezt még nem kéne erõltetni. persze van ai 8 hónapig csak a kézenfogást gyakorolja.
A kérdező hozzászólása: 17
mennyi idõs a párod?
15 éves vagy. A sexet azért nem javaslom elkezdeni, mert nagyon erõs kötõdést eredményez. Aminek a megszakadásával sok felnõtt sem tud mit kezdeni. Kell Neked olyan konfliktus 15 évesen a nyakadba, ami a felnõtteknek is teher? Legyetek kettesben, sétálgassatok, lesz még elég idõd ezzel foglalkozni! Ha már most elkezded, ez a következõ kapcsolatodban alap lesz, és mire a valódi érett felnõtt kapcsolatok korába lépsz, már teljesen kiégsz. Szerintem várjál még vele legalább 17 éves korodig.
ha egy fiú ezt nem érti meg és nem fogadja el, akkor nem szeret igazán, jobban jársz ha szakítasz vele csak azt csináld, amit TE tényeg szeretnél, mert különben megbánod késõbb a tampon meg nem szakítja el a szûzhártyát a szûzhártyán eleve van egy lyuk, különben hogyan távozna a menstruációs vér? ezen a lyukon a tampon ugye átfér, ha nem fér át, az rendellenes szûzhártya, és ha nagyon vastag, akkor lehet, hogy meg is kell mûteni
A kérdező hozzászólása: hát erröl beszélek h azér nem akarom mer félek h nem tudnám feldolgozni. és biztos hogy nem csak a sexmiatt van velem mer 8 hónap az azér nem semmi
A kérdező hozzászólása: biztos h nem csak amiatt mer 8 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: de én is szeretném csak félek hogy nem tudnám 15 évesen feldolgozni ezt az egészet
Nagyon jó ha nem fekszik le fûvel-fával fiatalon, de ha van egy "rendes" barátja annak sztem azért egy idõ után oda lehetne adni magad, de ebben nyilván te döntesz!

Vajon zavarja a fiúkat, ha egy lány hobbija a lovaglás? = (

Kiskorom óta imádom a lovakat. Rendszeresen járok lovagolni, van edz?m stb. Viszont ha egy fiúnak megemlítem ezt a hobbimat az rögtön csúfot ?z bel?le... ez ilyen ciki lenne? :(

Legjobb válasz: Nem zavarja a fiúkat, csak irigylik a lovat.. : )

Nem zavarja a fiúkat, csak irigylik a lovat.. : )
Szerintem nem zavarja õket, csak muszáj bele szólniuk. :"D. Azért, mert néhány fiút "zavar" a lovaglás, abba ne hagyd a sportot..
Azokat a lanyokat utalom akik mindenhova lovas kepeket tsznek ki es lovakrol beszelnek.De amugy ha nem ilyen akkor az nemgaz
és gyakorlatod
miért zavarná??szerintem inkább örül, hogy van hobbid
Egyet kell értenem az elõzõekkel.... és, ha folytatod még mennyit fognak ezen poénkodni. de igen fõ ok az "irigység", mert vagy téged irigyelnek, vagy a lovat ;-) (esetleg ajánlkoznak lónak) a másik ok a félelem. mert mégis milyen nagy az a ló és milyen ciki lenne, ha kider ülne, hogy õk félnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek ^^(L)
egyáltalán nem ciki, a lovaglás kemény sport, azok kezdenek el viccelõdni vele akik félnek a lovaktól...te meg [email protected] le hogy ki mit mond, nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel, csak az számít, hogy szereted csinálni és kész.
csak gyökerek :S
Nem szerintem félreértesz valamit ... csak zavarban vannak, és így próbálják kompenzálni. szerintem tök vagány ha egy csaj lovagol, és szép is lesz tõle, állítólag.

Zavarja a fiúkat, ha egy lánynak állandó fogszabályzója van?

Mondjuk csókolózásnál zavarja a fiút, ha a lánynak fogszabályzója van?

Legjobb válasz: nekem nagyon bejön:)) és nem zavaró:)) 16F

nekem nagyon bejön:) ) és nem zavaró:) ) 16F
Lányoknal nem nagyon. De amikor én fiúként hordtam majdnem 3évig mindenki fújjogott rá. Jó nagy fas.zság volt részemrõl, hogy hittem a fogorvosomnak.
Nem.
Nem nem! F.
Ha szopsánál nem karcolod össze a farkamat a drótokkal akkor nem:D
szexi tud lenni, ha ügyes vagy :)
A kérdező hozzászólása: ezen a téren*
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Máris több lett az önbizalmam ezen téren. :)
Nekem is volt ezért imádom szerintem nagyon cuki :) 17/f
dehogyis :)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor a fujjogásokat le kell szarni. Azért a fogsor egy életre szól... Szóval szerintem ki lehet bírni benne egy pár évet. A fujjogók meg utána láthatták, hogy milyen szép lett a fogad! :)

Bejön a fiúknak, ha egy lány nagyon jól táncol?

Fiúk! Oda mertek egyáltalán ilyen csajokhoz menni?

Legjobb válasz: be, és igen odamennek

be, és igen odamennek
Nekem nagyon bejön. 1. Lehet annyira jó vagy, hogy azt hiszik minden ujjadra jut tíz pasi. Nem akarnak 11.-ek lenni. Extrém példa, de hallottam már ilyet is. 2. Majréznak, hogy túl nagyok lesznek az elvárásaid. 3. Lehet, hogy van egy gyûrû az ujjadon és azt hiszik már foglalt vagy. Fotó elérhetõ?
A kérdező hozzászólása: nem, nem színpadi seggrázás. mert mondjuk nem csak seggem van, hanem több testrészem is. amúgy sem õrült k**va módjára szoktam csinálni amit csinálok.
Csillagvirág, mit nevezel te táncnak? A színpadi seggrázás az nem tánc.
szerintem, te már túlzottan is magabiztos vagy nekik, és ez megrémíti õket...
Mármint milyen tánc? Rázom a seggem mindenkinek? Ha az, akkor nem. -.-
szerintem nagy elõny, ha valaki tud táncolni, és ha arról van szó, akkor még oda is mennék hozzá. 15/F
nekem nagyon is bejön :$
A kérdező hozzászólása: nem tudom. hozzám nem szoktak odajönni. pedig mikor felmegyek színpadra meg szoktak tapsolni (mert nálunk van színpad a "szórakozóhelyen" :D).meg mondja is mindenki aki lát táncolni, hogy rohadt jól tolom. ahhoz képest eddig összvissz egy ember jött oda hozzám.
nekem bejon :D annyira lehangolo ha egy lany nemtud tancolni :( 17/f
valszeg ugy van ahogy az elozo mondja, nem probalkoznak, mivel ugy gondoljak ugyse eleg jok hozzad.. Vagy nem tudnak olyan jol tancolni es kisebbsegi komplexusuk van melletted

Miért szeretik a fiúk, ha egy lány szűz?

Legjobb válasz: Nekem személy szerint mind1, hogy szûz vagy nem. Az aktuális szituációhoz alkalmazkodok.

Nekem személy szerint mind1, hogy szûz vagy nem. Az aktuális szituációhoz alkalmazkodok.
21:26 miaz h betanítod??te is csak egy szexéhes õült lehetsz--
Mert arra tanítod be, amire akarod, és biztos lehetsz benne, hogy nem kapsz el tõle semmit.
Hát egy új kocsiba szivesebben ülök mint egy olyanba amit már más telefingott elõttem.
mert jobb mint a lelakott 22/F
nem mindenki szereti. a fent említett elõnyök mellett hátránya is van.
vannak még ilyenek?
Mert nem birják a kritikát .
Mert TRÓFEA az iszlámoknál is 77 szüzet kapsz a mennyben:D
Egy szûz csajom volt. Sose többet. 2 év volt mire betanítottam...
Szûz lánnyal csak a baj van. Nem szereti senki sem azt a nyûgöt. Persze egy szûz fiúnak mindegy csak p1na legyen:)
Mi az h lelakott? Nem is értem, talán egy szûz fiú szájából ok, de másképp ennyi erõvel azt is lehetne mondani, h ti meg a lelakott faszotokra veritek itt a nyálatokat, h hú, csak szûz punci. Impotensek vagytok, h ennyi kritérium szerint tudtok válogatni egy nõn, vagy mi?
Melyiket iszod meg szívesebben?a bontott üdítõt más után vagy a bontatlant?:DDDD
A szexulitásho, meg a nõkhöz való hozzáállásotok ezekkel a példákkal kb. annyit észt tükröz, mint egy bontott üdítõ...
A kérdező hozzászólása: 01:20 Ha szerinted senki nem szereti a nyûgöt mármint a szûz lányokat, akkor hogyan lesznek a nem szûz lányok, hm ? :D
Namár elnézést de az emberiség történelmének döntõ többségében a szüzek voltak "A NÕK" akiket maguk mellé akartak a férfiak a többiek meg az alja fehérnép. Nomármost nem hiszem h a tradicionálisan gondolkodó férfiakat ennyire le kellene szólni, hogy "ilyen hozzáállással..." stb. Az van, hogy egy szûz nõ érték, mert jobb esetben a szüzességét nem adja oda akárkinek egy nõ.

Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lánynak (ha ül) hurkázódik a hasa? =S De csak ha ül.

Legjobb válasz: Ha csak akkor amikor ül, akkor egyáltalán nem zavaró. Ha mindig , az gáz

Ha csak akkor amikor ül, akkor egyáltalán nem zavaró. Ha mindig , az gáz
ja uhgyan már... nekem van vagy 3 hurkincám, ha leülök... és? 6 éve imád egy férfi...a hurkáimmal együtt vazz... senki sem tökéletes...amúgy...
Az én barátom is szereti. Nincs baj az alakommal, de van mit fogni rajtam. Barátom mindig azt mondja, mikor panaszkodok miatta, hogy "Ennyi kell.". És amúgy azok a fiúk, akikkel eddig dolgom volt, mind ezt mondták... :D
Az én párom kimondottan szereti. Amúgy vékony vagyok, csak van némi pocim, õ mindíg bíztat hogy hízzak egy kicsit.
Hát amennyire a lányokat is zavarja ugyanez.
nem zavarja sztem a pasikat, csak akkor ha midneig van ah az elõttem szólok mondták.
mindenkinek van ülõ "hája". az a bõröd csak mikor leülsz összegyûrõdik
A kérdező hozzászólása: áhá, köszi. amúgy uncsitesómról van szó, és sajna mindig lesz neki, amúgy töksovány, jól néz ki.
pontosan
mindenkinek a bõrtöl:D de egyébként nem véletlenül mondja mindenki h legalább van mit fogni rajta:D 14

Zavarja a fiúkat, ha egy lány káromkodik?

Legjobb válasz: Engem pl igencsak zavar.

Engem pl igencsak zavar.
A legtöbb fiút igen. Én lány vagyok és szerintem eléggé undorító dolog a káromkodás. Persze vannak olyan helyzetek, amikor kicsusszan egy-két rossz szó, annyit még szerintem mindenki elnéz, de ha már rendszeressé vált, az visszataszító...
ha idõnként kicsúszik egy csúnya szó egy lány száján, az sztem még vicces. de ha vki úgy káromkodik, mint egy kocsis, az engem is taszit.
Én is lány vagyok, de engem pl. az is zavar, ha a fiú káromkodik egyfolytában, lányoknál meg abszolute visszataszító szerintem. Ha 1-2 káromkodás napvilágot lát, az még tényleg elnézhetõ, csak ne legyen rendszeres.
Zavarja!Én is lány vagyok és hát néha elõfordul, mint mindenkinél hogy néha káromkodok, de még engem is zavar!!!:S
Ha a fiú nem szokott káromkodni, akkor valószínûleg zavarja. Ha a fiú is szokott, akkor nem hiszem.
A káromkodás egy élg rossz szokás. Akinek van rá igénye, az leszokik róla, akinek nincs az nem. Attól még lehet a lány kedves, sõt, mûvelt, intelligens. De mindenképpen jó, ha az illetõ leszokik róla. De van, aki el tudja fogadni, hogy a másiknak vannak hibái.
Engem igen, de az is, ha egy fiú teszi. Teljesen fölösleges és visszataszító üresjárata az agynak az állandó káromkodás. Még ha vki becsípi az ujját, vagy ráüt, vagy ilyesmi, akkor is kialakíthatja azt, hogy inkább felszisszen; de azokban az esetekben, amelyekben még kevésbé van hirtelen indulat jelen, meg simán van mód arra, hogy kulturáltan fejezzük ki a nemtetszésünket. A töltelékszó jellegû vazze és stb. nélkül is nagyon jól meg lehet lenni. Sõt, figyeld meg, ha valakinek a beszéde tiszta és értelmes, káromkodásmentes, azt komolyabb, megbecsültebb embernek fogják tartani.
Annál nincs visszataszítóbb ha egy lány káromkodik szerintem!!!
Különben nagyban köpni rá hogy a másikat zavarja vagy sem, beszél úgy ahogy akar, semmi nem tiltja!
A kérdező hozzászólása: Hello emberek! Köszi a válaszokat! Bár én nem nagyon vagyok az a káromkodós csaj, csak elejtve mondok egy két rossz szót, szóval nem igazán, szerencsére. Csak kíváncsi voltam mások, elsõsorban fiúk véleményére. És szerintem is visszataszító ha valaki csak bazdmegolni tud, legyen az lány vagy fiú.
Én lány vagyok és elég rossz társaságba keveredtem ahol sajnos rászoktam a csúnyabeszédre. Mostanra leszoktam, de am a barátomat nem zavarta!!
Elég gáz tud lenni, ha a pasid mellett te is úgytünsz mint egy férfi :D
Engem zavar. De néha belefér csak ne minden mondatában. 16/f

Mit éreznek a fiúk, ha egy lánynak azt mondják, hogy tág?

Legjobb válasz: Hát hogy kevésbé szorít rá, gondolom.. Azt kb mint ha a csaj mondaná hogy "vékony". F/16

Hát hogy kevésbé szorít rá, gondolom.. Azt kb mint ha a csaj mondaná hogy "vékony". F/16
Nem olvasok utána, engem nem versz át! :D
A zsiráfnak sem sikerült átvernie a paraszt bácsikát... utána sem hitte el, hogy ilyen állat létezik :D
A barátom szerint eléggé tág vagyok, de nem rossz értelemben szokta mondani. Kicsit zavar a dolog, mert néha megkér hogy szorítsak rá, amikor elmenés közelben van, mert neki úgy esik jobban. Az izmaimmal nincs baj, tudok rendesen szorítani, csak hamar elfáradok. Amúgy izgalmi állapotban a 4 ujj felcsúszik. Sajnos elég tág, de még mindig jobb, mintha nem férne belém. :)
Utolsó, de izgi! Hány éves vagy?
Látod, engem nem tudsz átrázni! :D Ám kedves kis csaj lehetsz! De engem akkor sem versz át! Hallod? :D
17:09 vagyok. 19 éves vagyok, 4 éve vagyok együtt a párommal. Mi ebben olyan izgi? :D
Hát a 4- újas dolog!
A kérdező hozzászólása: ma 14:50 válaszoló.Ismerem a testem és tényleg igazad van abban amit leirtál, akkor, ha a lány érzi magát tágnak.Ezt amit te leirtál akkor mondják az orvosok, de én nem érzem magam tágnak és semmilyen szervi problémám nincsen, de köszönöm a tájékoztatást.Biztosan orvos vagy. Az én barátom mondta, hogy a sex végére tágnak érez, nem a farkával, hanem, ha ujjaz és ugy juttat a csucsra.Ami szintén normális dolog, hogy az ember lánya kitágul sex végére vagy felizgatáskor, hogy fájdalom nélkül létrejöhessen a dolog.Jól tudok szoritani én is, avval sincs gond.Csak kiváncsi voltam, hogy ilyen formában amit leirtam egy fiu bántásból mondja ezt vagy azért mert izgalmas.Amugy egy fium sem mondott még ilyet, mindeggyik azt mondta tul szük vagyok.De a mostani párom tud felizgatni a legjobban és nagyon nedves szoktam lenni.Ez is zavar engem, mert azt hiszem ettöl nem olyan jó mert kevesebb a surlódás.Utolsó lány válaszoló nagyon köszönöm az öszinteséget.Nekem sex elején felizgult állapotban két ujj fér bele, sex végén 2, 3 élvezés után már 3 vagy 4 ujj.Amugy meg egy se, mert fáj.A páromnak vékonyak az ujjai.
Mi lenne, ha tényleg utánaolvasnál? Orvosi cikkek, ilyesmi... mégis mit gondolsz, az ujjamból szoptam? Úgy, mint te azt, hogy ilyen nincs? Tudod: mint a paraszt bácsika a zsiráfra. Amúgy elképzelhetõ az is, hogy ebben az esetben nem ez a probléma. Ha a lány elmegy, akkor azért jó eséllyel eléggé fel volt izgatva (bár ez sem 100% - az orgazmus erõssége is különbözõ lehet) - akkor valami szervi probléma van. De az intim torna ilyenkor is segíteni szokott.
Nem te vagy barom, hanem amit leírtál!
Talán olvass utána, mielõtt csak úgy kapásból lebarmozol.
A kérdező hozzászólása: Én sosem mondanék ilyet egy fiunak, hogy kicsi meg vékony, mert nekem nem ettõl lesz jó.A fiúk nem ugyanígy vannak vele?
Engem még izgat is milyen lehet egy tág lánnyal, pedig nincs valami nagy kukim, kb 12cm! De miért kérded, tágnak gondolod magad? Hány éves vagy? 28F
A különbség az, hogy ha a lány tág, azon lehet változtatni. Vagy nem izgul fel eléggé, vagy más miatt hagyta el magát. Intim torna szokott segíteni, vagy a fiú részérõl több odafigyelés.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok tág, ha nem vagyok felizgulva akkor nem fér be egy ujjam sem, ha felizgulok akkor nagyon nedves leszek és persze kitágulok ez a dolgok rendje.Ha többször elmegyek akkor egyre jobban kitágulok, de érzem, hogy a PC izmaim húzódnak össze közben.Ez az, hogy nem tudom, hogy hogyan lehet egy lány tág?!Nekem már mondta a párom 3x mentem el és utána mondta.Vegyem ezt akkor sértésnek?25 vagyok amúgy.
A kérdező hozzászólása: ma 14:07 válaszoló Soha nem érezted még egy lányon, hogy tág lenne???
Nem voltam még tág puncival! De szerintem nincs veled gond, az meg hogy nagyon nedvesedsz, az csak jó! :D Sokadik elélvezésre hány új megy be, amikor tágnak mond a pasid?
Egy lány (aki még nem szült) akkor tág, ha csak félig van felizgatva. Ez arra jó, hogy ilyenkor könnyû beledugni a szerszámot. Aztán, ha a fiú már bedugta, akkor a külsõ harmada összehúzódik - pont a fiú méretére. Ha ez elmarad, akkor érzi a fiú tágnak. Akkor nem elég izgatott a lány. Amúgy elég szomorú, ha ennyit sem tudsz a saját mûködésedrõl, és azon gondolkodsz, hogy a fiú sértegetni akart-e. Inkább nézz utána a dolgoknak.
Utolsó ez mekkora baromság!
Így, ahogy mondja a kollega, a 4 újas dolog! :D Az az izgi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!