Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat ha egy (2146 db)

Elhiszik a fiúk, ha egy lány tág, de bevallja, hogy még szűz? És az alábbiakhoz mit szóltok, fiúk, lányok?

Azt hiszem, túl sokszor önkielégítettem, ezért kitágultam. Most hogyan magyarázzam majd el majd a pasimnak, ha egyszer lesz, hogy óvatos legyen, mert még sose csináltam, de észreveszi, hogy nincs szűzhártyám, és tág vagyok? 16 éves koromban kezdtem, csak fel akartam fedezni, hogy milyen a dolog, mielőtt ténylegesen megtörténik, és azt hiszem egy kicsit elragadtattam magamat, ugyanis már 3 éve csinálom, bár nem túl gyakran, volt már több hónap, hogy egyszer sem, de volt olyan nap, hogy 4x is! Ez a dolog mostanában kezdett aggasztani, amikor egy barátnőm, aki már régóta csinálja a pasijával, elmondta, hogy ő még mindig annyira szűk, hogy fáj neki! Nekem sose fájt, amikor magammal szórakoztam, és nem is véreztem, még az 1. alkalommal sem!

Legjobb válasz: Hogyan maszturbálsz? Ujjazod magad? Vagy valami segédeszköz?

Hogyan maszturbálsz? Ujjazod magad? Vagy valami segédeszköz?
A kérdező hozzászólása: csak ujjal, nem mertem mással sose.
Akkor meg ne aggódj!:)
Nem hiszem, hogy magától észrevenné. Fõleg ha megnézi a reakciódat szex közben, akkor tuti, hogy mégcsak kételkedni sem fog abban, hogy szûz vagy-e
vannak olyanok, akiknek alapból tágabb, vagy szûkebb, nem az önkielégítéstõl tágultál ki
Végezz intim tornát. Én 6 éve élek szexuális életet, a páromnak nagyon nagy pénisze van, nekem mégis annyira szûk a puncim, hogy ha felizgulok, csak 1 ujj fér be..:)
"de észreveszi, hogy nincs szûzhártyám, és tág vagyok?" miért nincs szûzhártyád ha szûz vagy? az önkielégítés nem szakítja szét! "Nekem sose fájt, amikor magammal szórakoztam, és nem is véreztem, még az 1. alkalommal sem!" már mér véresztél volna? mielõtt ilyen kérdést kiírsz nézd medg a felvilágosító könyvet! -és az önkielégítéstõl nem lehetsz tágabb

Mennyire értékelik a fiuk ha egy lány nem akarja elveszíteni 18 éves kora elött a szüzességét?

Mert van egy komoly kapcsolatom és folyton evvel jön h miért nem akarom mer szerinte teljesen mind1 ha ugyis tampont használok és az ugyis átszakitja a szüzhártyát de nemértimeg h nem erröl van szó 15/L

Legjobb válasz: Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.

Ez elszúrtad kislány. Ha tartani akarod magad 18 éves korodig, addig nem kéne pasiznod, mert a fiatal fiúk nem fognak várni, csak beléd vannak esve mint vak ló a gödörbe. Másképp nem. Szóval hanyagold a fiúkat.
Az egy dolog, hogy vágysz a szexre. Az meg egy másik, hogy oda mentális érettség is kell. Amúgy a fiúk könnyen vannak. Ha kilyukad a gumi nem nekik kell 5000 Ft-ért hormonbombát beszedni, nem nekik kell abortuszra menniük. És a szex élvezete. Ha nem jókor, és a megfelelõ emberrel történik meg a dolog, akkor a kövi kérdésed az lesz miért nem élvezed a szexet soha a barátoddal. De ezekre majd rájössz úgyis, pár éjszakát átsírsz, hogy frigid vagy stb. stb stb.
Lehet hogy csak a sex miatt van veled. Azért vigyázz vele. Sok pasi van, aki ezt értékeli egy lányban. Jobb 18 évesen és éretten, felkészülve, mint 14 évesen sggrészegen egy buliban kitudja kivel.
mivel csak 15 éves vagy ezért nem is kéne ezzel a témával foglalkoznod, a tamponos dolog meg egy marhaság, mert nem szakítja át a szûzhártyát. ha átszakítaná, akkor 13 éves korom óta nem lennék szûz.
Ha szeretne akkor megértene, de így inkább csak meg akar dönteni. Dobd. Elég fiatal vagy még ehhez.
Semennyire. Szerintem ez gáz, hogy korhoz köti a csaj a szexet.
Én nagyra értékelném és addig dugnék mással...
Amúgy mit kell ezen feldolgozni?Õ benyomja, te meg élvezed
Én még nem voltam egész 15, mindketten szüzek voltunk, nehéz volt, de miután belejöttünk, nagyon jó. Fiatal korom ellenenére fel voltam készülve, nagyon vártam. Nem régóta jártunk, és nem tudom, mennyire értékelte a szüzességem, éreztem, hogy nem csak azért van velem, hogy megdugjon...
8 hónap az nem idõ kislány..15 éves éretlen gyerek vagy..ne szexelj még, fõleg mert látszik abszolút nem vagy rá felkészülve és ez így normális, 14-15 évesen senki sem érett még a szexualitásra, még az sem aki büszkén hangoztatja hogy 13-15 évesen szexelt, azért mert a barátod akarja neked nem kell, ne pasizz és meg van oldva, ráadásul nem lehet túl értelmes ha azt hiszi attól szûz valaki, hogy átszakadt-e a szûz hártyája, a normális értelmes, fiúk, férfiak értékelik ah egy lány még szûz 17-21 évesen
A kérdező hozzászólása: pettingig minidg eljutottunk de tovább mindig én nem akarom
szerintem neked ezt még nem kéne erõltetni. persze van ai 8 hónapig csak a kézenfogást gyakorolja.
A kérdező hozzászólása: 17
mennyi idõs a párod?
15 éves vagy. A sexet azért nem javaslom elkezdeni, mert nagyon erõs kötõdést eredményez. Aminek a megszakadásával sok felnõtt sem tud mit kezdeni. Kell Neked olyan konfliktus 15 évesen a nyakadba, ami a felnõtteknek is teher? Legyetek kettesben, sétálgassatok, lesz még elég idõd ezzel foglalkozni! Ha már most elkezded, ez a következõ kapcsolatodban alap lesz, és mire a valódi érett felnõtt kapcsolatok korába lépsz, már teljesen kiégsz. Szerintem várjál még vele legalább 17 éves korodig.
ha egy fiú ezt nem érti meg és nem fogadja el, akkor nem szeret igazán, jobban jársz ha szakítasz vele csak azt csináld, amit TE tényeg szeretnél, mert különben megbánod késõbb a tampon meg nem szakítja el a szûzhártyát a szûzhártyán eleve van egy lyuk, különben hogyan távozna a menstruációs vér? ezen a lyukon a tampon ugye átfér, ha nem fér át, az rendellenes szûzhártya, és ha nagyon vastag, akkor lehet, hogy meg is kell mûteni
A kérdező hozzászólása: hát erröl beszélek h azér nem akarom mer félek h nem tudnám feldolgozni. és biztos hogy nem csak a sexmiatt van velem mer 8 hónap az azér nem semmi
A kérdező hozzászólása: biztos h nem csak amiatt mer 8 hónapja vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: de én is szeretném csak félek hogy nem tudnám 15 évesen feldolgozni ezt az egészet
Nagyon jó ha nem fekszik le fûvel-fával fiatalon, de ha van egy "rendes" barátja annak sztem azért egy idõ után oda lehetne adni magad, de ebben nyilván te döntesz!

Vajon zavarja a fiúkat, ha egy lány hobbija a lovaglás? = (

Kiskorom óta imádom a lovakat. Rendszeresen járok lovagolni, van edz?m stb. Viszont ha egy fiúnak megemlítem ezt a hobbimat az rögtön csúfot ?z bel?le... ez ilyen ciki lenne? :(

Legjobb válasz: Nem zavarja a fiúkat, csak irigylik a lovat.. : )

Nem zavarja a fiúkat, csak irigylik a lovat.. : )
Szerintem nem zavarja õket, csak muszáj bele szólniuk. :"D. Azért, mert néhány fiút "zavar" a lovaglás, abba ne hagyd a sportot..
Azokat a lanyokat utalom akik mindenhova lovas kepeket tsznek ki es lovakrol beszelnek.De amugy ha nem ilyen akkor az nemgaz
és gyakorlatod
miért zavarná??szerintem inkább örül, hogy van hobbid
Egyet kell értenem az elõzõekkel.... és, ha folytatod még mennyit fognak ezen poénkodni. de igen fõ ok az "irigység", mert vagy téged irigyelnek, vagy a lovat ;-) (esetleg ajánlkoznak lónak) a másik ok a félelem. mert mégis milyen nagy az a ló és milyen ciki lenne, ha kider ülne, hogy õk félnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, sokat segítettek ^^(L)
egyáltalán nem ciki, a lovaglás kemény sport, azok kezdenek el viccelõdni vele akik félnek a lovaktól...te meg [email protected] le hogy ki mit mond, nem érdemes foglalkozni az ilyenekkel, csak az számít, hogy szereted csinálni és kész.
csak gyökerek :S
Nem szerintem félreértesz valamit ... csak zavarban vannak, és így próbálják kompenzálni. szerintem tök vagány ha egy csaj lovagol, és szép is lesz tõle, állítólag.

Miért gondolják a fiúk, ha egy lány kedves velük, hogy már mindjárt szeretne valamit tőlük?

Nem értem a fiúkat. Anyukám úgy nevelt, hogy mindenkivel úgy bánjak, ahogyan én szeretném, hogy bánjanak velem. Alapból egy kedves ember vagyok mindenkivel, kivételek talán azok, akiket nem kedvelek, de ?ket csak elkerülöm és kész. Egyre többször tapasztalom azt, hogy egyszer? mindennapi helyzetekben, vagy akár szórakozóhelyen, ha kedvesen, udvariasan válaszolok mindjárt azt hiszik a fiúk, hogy ismerkedni szeretnék, vagy bármi más. Arról nem beszélve ha valakit elutasítok. Nem szoktam soha senkit megalázni, így tisztelettel, négyszemközt, vagy más diszkrét úton adom a fiúk tudtára, hogy nem szeretnék semmit. Szóval akkor is szépen, hogy ne bántsam meg. Ekkor meg nem értik meg, nem fogják fel és folytatják a nyomulást. Ez miért van?

Legjobb válasz: Mert manapság, ha egy ismereten lány nem kezel úgy mint egy lábtörlõt akkor az már ok a reményre.

Mert manapság, ha egy ismereten lány nem kezel úgy mint egy lábtörlõt akkor az már ok a reményre.
Az elsõ megmondta a frankót, nem kell ezt túlragozni...
5-ös vagyok. Értelek. Azt kell mondjam, így tényleg egyértelmû, szóval igazad van. Azt hittem, az a jelet küldõs típus vagy (nincs idõm, majd máskor, stb.), de látom, nem ez a helyzet.
A kérdező hozzászólása: 5ös, általában azt mondom, hogy van valakim, vagy hogy nem szeretnék most semmit. Diszkréten azt jelenti, hogy négyszemközt, vagy ha van ott valaki, akkor csöndben mondom.
Én is tapasztaltam ilyet, amit leírtál. Szerintem azért van ez így, mert nehezen találnak barátnõt ezek a fiúk és már egy kedves szóba is többet látnak bele. Elsõ jól írta. De nyugi, rá lehet érezni arra, hogy ki ilyen és ki normális. Maradj ilyen kedves, mosolygós, mert nagyon pozitív dolog kedvességet adni-kapni. Feldobja az ember napját :) 26L
Kimondod kerek perec, hogy nem akarsz tõlük semmit? Mit takar az, hogy diszkréten adod a tudtukra?
Aki úgy kedves velem, hogy nem is ismer akkor igen, ritka.
ez fordítva is így van. akire a barátom rámosolyog az már kapásból azt hiszi nyomulhat rá.
A kérdező hozzászólása: Ennyire kevés a kedves lány?
én is ilyen lány vagyok, és ugyanezt tapasztaltam. talán azért, mert a kedvesség és a flört egy kicsit könnyen összetéveszthetõk.

Zavarja a fiúkat, ha egy lánynak állandó fogszabályzója van?

Mondjuk csókolózásnál zavarja a fiút, ha a lánynak fogszabályzója van?

Legjobb válasz: nekem nagyon bejön:)) és nem zavaró:)) 16F

nekem nagyon bejön:) ) és nem zavaró:) ) 16F
Lányoknal nem nagyon. De amikor én fiúként hordtam majdnem 3évig mindenki fújjogott rá. Jó nagy fas.zság volt részemrõl, hogy hittem a fogorvosomnak.
Nem.
Nem nem! F.
Ha szopsánál nem karcolod össze a farkamat a drótokkal akkor nem:D
szexi tud lenni, ha ügyes vagy :)
A kérdező hozzászólása: ezen a téren*
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) Máris több lett az önbizalmam ezen téren. :)
Nekem is volt ezért imádom szerintem nagyon cuki :) 17/f
dehogyis :)
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor a fujjogásokat le kell szarni. Azért a fogsor egy életre szól... Szóval szerintem ki lehet bírni benne egy pár évet. A fujjogók meg utána láthatták, hogy milyen szép lett a fogad! :)

Bejön a fiúknak, ha egy lány nagyon jól táncol?

Fiúk! Oda mertek egyáltalán ilyen csajokhoz menni?

Legjobb válasz: be, és igen odamennek

be, és igen odamennek
Nekem nagyon bejön. 1. Lehet annyira jó vagy, hogy azt hiszik minden ujjadra jut tíz pasi. Nem akarnak 11.-ek lenni. Extrém példa, de hallottam már ilyet is. 2. Majréznak, hogy túl nagyok lesznek az elvárásaid. 3. Lehet, hogy van egy gyûrû az ujjadon és azt hiszik már foglalt vagy. Fotó elérhetõ?
A kérdező hozzászólása: nem, nem színpadi seggrázás. mert mondjuk nem csak seggem van, hanem több testrészem is. amúgy sem õrült k**va módjára szoktam csinálni amit csinálok.
Csillagvirág, mit nevezel te táncnak? A színpadi seggrázás az nem tánc.
szerintem, te már túlzottan is magabiztos vagy nekik, és ez megrémíti õket...
Mármint milyen tánc? Rázom a seggem mindenkinek? Ha az, akkor nem. -.-
szerintem nagy elõny, ha valaki tud táncolni, és ha arról van szó, akkor még oda is mennék hozzá. 15/F
nekem nagyon is bejön :$
A kérdező hozzászólása: nem tudom. hozzám nem szoktak odajönni. pedig mikor felmegyek színpadra meg szoktak tapsolni (mert nálunk van színpad a "szórakozóhelyen" :D).meg mondja is mindenki aki lát táncolni, hogy rohadt jól tolom. ahhoz képest eddig összvissz egy ember jött oda hozzám.
nekem bejon :D annyira lehangolo ha egy lany nemtud tancolni :( 17/f
valszeg ugy van ahogy az elozo mondja, nem probalkoznak, mivel ugy gondoljak ugyse eleg jok hozzad.. Vagy nem tudnak olyan jol tancolni es kisebbsegi komplexusuk van melletted

Miért szeretik a fiúk, ha egy lány szűz?

Legjobb válasz: Nekem személy szerint mind1, hogy szûz vagy nem. Az aktuális szituációhoz alkalmazkodok.

Nekem személy szerint mind1, hogy szûz vagy nem. Az aktuális szituációhoz alkalmazkodok.
21:26 miaz h betanítod??te is csak egy szexéhes õült lehetsz--
Mert arra tanítod be, amire akarod, és biztos lehetsz benne, hogy nem kapsz el tõle semmit.
Hát egy új kocsiba szivesebben ülök mint egy olyanba amit már más telefingott elõttem.
mert jobb mint a lelakott 22/F
nem mindenki szereti. a fent említett elõnyök mellett hátránya is van.
vannak még ilyenek?
Mert nem birják a kritikát .
Mert TRÓFEA az iszlámoknál is 77 szüzet kapsz a mennyben:D
Egy szûz csajom volt. Sose többet. 2 év volt mire betanítottam...
Szûz lánnyal csak a baj van. Nem szereti senki sem azt a nyûgöt. Persze egy szûz fiúnak mindegy csak p1na legyen:)
Mi az h lelakott? Nem is értem, talán egy szûz fiú szájából ok, de másképp ennyi erõvel azt is lehetne mondani, h ti meg a lelakott faszotokra veritek itt a nyálatokat, h hú, csak szûz punci. Impotensek vagytok, h ennyi kritérium szerint tudtok válogatni egy nõn, vagy mi?
Melyiket iszod meg szívesebben?a bontott üdítõt más után vagy a bontatlant?:DDDD
A szexulitásho, meg a nõkhöz való hozzáállásotok ezekkel a példákkal kb. annyit észt tükröz, mint egy bontott üdítõ...
A kérdező hozzászólása: 01:20 Ha szerinted senki nem szereti a nyûgöt mármint a szûz lányokat, akkor hogyan lesznek a nem szûz lányok, hm ? :D
Namár elnézést de az emberiség történelmének döntõ többségében a szüzek voltak "A NÕK" akiket maguk mellé akartak a férfiak a többiek meg az alja fehérnép. Nomármost nem hiszem h a tradicionálisan gondolkodó férfiakat ennyire le kellene szólni, hogy "ilyen hozzáállással..." stb. Az van, hogy egy szûz nõ érték, mert jobb esetben a szüzességét nem adja oda akárkinek egy nõ.

Miért élvezik a fiúk ha egy nőt kihasználhatnak és az szenved értük?

Miért élnek ezzel a srácok vissza?Ha valaki szerelmes beléjük,de ?k nem akkor miért kell [email protected] vele?Miért kell a n?t hitegetni,hülyiteni és végül vigyorgás közbe lapátra tenni?és talán elégedetten,jólesetten élvezni ha ? talán még sir is?vagy netán könyörög?ez nem velem történt meg csak jópár ismer?sömmel.

Legjobb válasz: velem is pont ez történt.

velem is pont ez történt.
Aki élvezi, az hülye, nem az ilyen fiúkat kell siratni, hanem keresni normálisakat. Kamu, hogy minden srác ilyen!
ezt senki sem élvezi, eccerûen csak így jön ki. mindenki kapcsolhat késõn
mert idióta szemét bu.zi f.szfejek. amelyik nem, az csak simán egy nyomorék. és normális pasik NINCSENEK, illetve vannak, de õk már egy másik normális pasival járnak. ez van csajok, bele kell törõdni, és kinõni a naivitást.
Miért élvezik a nõk ha egy férfit kihasználhatnak és az szenved értük?
LOL 15:08, pont azt akartam írni mint te:)
KEdves 15:56, nem vagy te egy kicsit férfigyûlölõ?
Én férfi vagyok, és nem igazán rajongok az egyéjszakásokért, és a másik puszta testi használatáért, de az elõzõ lánynak igaza van. Minden lány és férfi azt kapja, amennyit ér, és annyi tiszteletet kap, amennyi tiszteletet megérdemel. Ha aláfekszel egy bunkó tahónak, aki már végigdugta a várost, attól mégis mit vársz? A valóban értékes nõk kiszúrják a hasonlóan értékes férfiakat, és velük bonyolódnak kapcsolatba. A bunkó macsók és a hülye libák szerintem egymáshoz valók, megérdemlik egymást.
Tudod akiknek a rossz fiúk jönnek be, akik annyira hülyék hogy ez kell nekik hogy megalázzák õket azok meg is érdemlik.Éljék le velük az életüket.Nem tudom õket sajnálni.
Ez az. Tartsák akkor izginek õket, amikor orrba-szájba csalják õket, otthagyják terhesen, megverik õket, kismamként kiröhögik õket, ledagadtozzák õket, a szeme elõtt flörtölnek más nõkkel stb. Ezektõl ez telik ki, látom a környezetemben mire képesek egyes férfiak. Ha valakinek a szerelem és boldog kapcsolat helyett ilyen látszat-kötsögök kellenek, akkor egészéségre, de aztán ne rinyáljon, hogy férgek a pasik! Az izgalmasság és a valódi szerelem egész máshol kezdõdik... de ez a legtöbb buta libának magas, ezért nem is lesz soha valódi szerelmi kapcsolatuk. Maradjanak a bunkó, tahó, sekélyes pasiknál, kábé õk is ennyit érnek.
Miért élvezik a lányok ha egy fiút kihasználhatnak és az szenved értük?
A kérdező hozzászólása: ez forditva is igaz????
Valóban van ez a bunkó macsó típusú férfi csoport, de nem tudom, hogy a szexen kívül mire jók? Amikor én fiatal voltam, és nem volt épp párkapcsolatom, nekem csak a szexre kellettek néha ezek a macsó tahók, mert néhány vad dugásra megfelelnek, meg vicces volt, ahogy az orruknál fogva lehet õket rángatni, ha jó csaj vagy :) Én mindig jókat szórakoztam rajtuk. Egy-egy kaland után mindig én mondtam elõbb búcsút, a pasik meg nem értették, hogy mi az, hogy lekoptatom, és hogy nem teperek értük? Megszokták, hogy minden hülye liba beléjük szokott esni, és arcul csapta õket, hogy nekem tényleg csak egy élõ vibrátor voltak, nekem másra nem kellettek, és használat után eldobtam õket, ahogy õk csinálják ezt a csajokkal :) Hehe. Én mindig is sokkal szexibbnek tartottam, ha két ember között valódi szerelem, törõdés és intimitás van, és mindig is ezeket a kapcsolatokat preferáltam, érzékeny, intelligens férfiakkal. Nem értem, a tahó macsókba hogy lehet beleesni, amikor semmi érzelmi örömöt nem nyújtanak, konganak az egótól és az ürességtõl. Dehát mindenki azzal van, akit megérdemel. Aki hagyja magát kihasználni, az meg is érdemli, hiszen ha valóban értékes ember lenne ez a sok kihasznált nõ, akkor csak egy értékes férfivel érné be, és a macsónak nem is lenne esélye kihasználni õt. Mindenki azt kapja, amennyit ér.
Néhány lánynak mégis sikerül olyan férfi kiválasztani, akivel kölcsönösen szeretik egymást, és manapság sok olyat hallok, hogy a lányok az elsõ barátjukhoz mennek feleségül is. Szóval mégsem minden lánynak az üres tahók tetszenek. Mert szinte minden nõ párkapcsolatban él, tehát a legtöbb nõ mégsem ilyen. Az más kérdés, hogy a sok fiatal pitsa elég ostoba, és nekik az az izgalom, ha meglázzák meg tahón, bunkón viselkednek vele, és ezt az izgalmat nevezi szerelemnek. A primitív nõk idõsebb korukra is megragadnak itt, és életükben nem lesz egy normális szerelmi kapcsolatuk, hanem ott maradnak egyedül egy gyerekkel a macsótól, aztán sápítoznak, hogy minden pasi féreg. Hát marhára nem féreg minden pasi, csak nem tahó kötsögökkel kellett volna dugni, dehát ez legyen az õ bajuk.
Ennyi.Tudod ez azért van mert a nõk döntõ többségének a rosszfiúk kellenek, akik megalázzák, megcsalják õket és szerintük ez izgalmas.Utána megbocsájtanak nekik és kezdõdik minden elölrõl.Normális, rendes, aranyos fiúval kéne kezdeni és akkor nem lenne ez a probléma.Ennyi. Próbálj csak megcáfolni, és jön is a bizonyíték, amire eddig szinte az összes nõismerõsöm azt mondta hogy ez tényleg így van.
15:56 Hülyeség. Ritka, de van olyan férfi, aki valóban rendes, nem nyomorék és kölcsönösen szerelmesek a barátnõjével egymásba. Én magam is sok ilyen párt ismerek, ahol mindketten szeretik a másikat. Ja, hogy nem bunkó kötsög fa*szfejekkel kellene évekig szenvedni? Hát igen, kicsi emberismeret kéne, és akkor nem esnének ennyiszer pofára a nõk.
Tudod ez egy lánc... A csávót kihasználja a lány, akit szeret < A csávó bosszúból kihasználja a lányt, aki õt szereti < a lány kihasznál egy csávót....
A kérdező hozzászólása: sajna ez van.SZEMETEK A GERINCTELEN KIGYURT ÁLLATOK!!!!De nem minden srác ilyen ám.
Én úgyhiszem, hogy csak azt lehet kihasználni, aki hagyja magát. De azt sem nevezném nõnek, aki az után futkos aki megalázza és úgy bánik vele mint a tulajdonával. Ezeket én inkább nevezném kislánynak, egy gyáva kislánynak(akár 20 akár 40 éves az illetõ "nõ")
Az emberek döntõ többsége rendkívül önzõ, és teljesen mindegy, hogy nõ, vagy férfi.Sajnos nehéz rendes partnert találni, de próbálkozni kell, és amikor megint ugyanabba a típusba botlanál, gondolkodj el rajta, vajon megéri-e egy iylen miatt könnyeket ejteni?Igazából azt alázzák meg a legjobban, aki megalázkodik.Kell hagyni a lelkedben egy kis büszkeséget.
Üdv! Igen igaz, mivel tapasztaltam... vagyis a környezetemben láttam. Szerintem azért élvezik a nõk, mivel nem szokták õket sokan szeretni/vagy senki még, így úgy gondolják, próbára teszik a férfi kitartását, és szeretetét. Hogy napról-napra érezhessék, hogy igen... õ tényleg szeret, és becsül engem. De én csak láttam, és ezeket vontam le belõle... 17 éves leányzó! Szép estét mindenkinek!

Mennyire zavarja a fiúkat, ha egy lánynak (ha ül) hurkázódik a hasa? =S De csak ha ül.

Legjobb válasz: Ha csak akkor amikor ül, akkor egyáltalán nem zavaró. Ha mindig , az gáz

Ha csak akkor amikor ül, akkor egyáltalán nem zavaró. Ha mindig , az gáz
ja uhgyan már... nekem van vagy 3 hurkincám, ha leülök... és? 6 éve imád egy férfi...a hurkáimmal együtt vazz... senki sem tökéletes...amúgy...
Az én barátom is szereti. Nincs baj az alakommal, de van mit fogni rajtam. Barátom mindig azt mondja, mikor panaszkodok miatta, hogy "Ennyi kell.". És amúgy azok a fiúk, akikkel eddig dolgom volt, mind ezt mondták... :D
Az én párom kimondottan szereti. Amúgy vékony vagyok, csak van némi pocim, õ mindíg bíztat hogy hízzak egy kicsit.
Hát amennyire a lányokat is zavarja ugyanez.
nem zavarja sztem a pasikat, csak akkor ha midneig van ah az elõttem szólok mondták.
mindenkinek van ülõ "hája". az a bõröd csak mikor leülsz összegyûrõdik
A kérdező hozzászólása: áhá, köszi. amúgy uncsitesómról van szó, és sajna mindig lesz neki, amúgy töksovány, jól néz ki.
pontosan
mindenkinek a bõrtöl:D de egyébként nem véletlenül mondja mindenki h legalább van mit fogni rajta:D 14

Szeretik a fiúk, ha egy lányért meg kell küzdeni?

Legjobb válasz: 22/L Szerintem ez változó van aki szereti van aki nem :D

22/L Szerintem ez változó van aki szereti van aki nem :D
Ja amúgy 16/F
De omg, hogy bírtok általánosságban férfiakat vagy nõket szidni? Attólmég mert pár vagy akár 10 férfi ezt csinálta veled nem feltétlenül ilyen minden másik férfi. A kérdésre válaszolva, általában azok az értékes lányok akikért meg kell küzdeni, de mindennek megvan a maga határa. ~ A lányok olyanok, mint az almák a fán. A legjobb csajok a fa tetején vannak. A fiúk viszont nem akarnak nyújtózkodni utánuk, mert attól félnek h közben leesnének & megsebeznék magukat. Ehelyett beérik az alsóbb almákkal, akik ugyan nem annyira jók, de könnyû õket megszerezni. A legfelsõ almáknak csak várni kell a megfelelõ fiúra, aki elég bátor lesz ahhoz hogy felmásszon a fa tetejére értük
kedves harmadik hozzászóló: ez talán azért van, mert ti nõk általában csak a mûmájer alakokat veszitek valamibe, aki meg tudna tényleg szeretni, azokat meg le se szarjátok...
Én például nem szeretem, ha annyira "meg kell küzdeni" érte, de persze mértékkel jó lehet (20/F)
Ez nem igaz. Ti férfiak vagytok jó színészek. Megjátsszátok, hogy így szeretlek, úgy szeretlek meg szerelmes vagyok, az a szerencsétlen nõ (mint én is) elhiszi, belétek szeret, aztán ha megkaptátok, fel is út, le is út...
Kedves utolsó válaszoló! Nyilvánvaló, hogy te csak a mûmájer pasikra buksz, hiszen a normálisak egyáltalán nem így bánnának veled. Ha te ennyire rossz emberismerõ vagy, hogy az illetõ pasi átlátszó reakcióin sem látsz túl akkor sajnos benned van a hiba. És valószínûleg a hátralévõ életedet is a feministák élharcosaként fogod leélni, férfi voodoobábukat szurkálgatva.
Mindegy mennyit küzd érted...Ha megkapott már unalmas buli leszel számára úgyis. Velem rendszeresen ezt játsszák el sajnos...Megkapnak (küzdelmek árán), aztán kidobnak. Ennyit ér egy igazi nõ egy pasi számára.
Nem.
Én lusta vagyok, nem szeretem. Persze azért az se jó ha nem kell érte semmit csinálni.
Szerintem se szeretik de en aszt gondolom h aszt a lanyt ameiket picit nehezebben kapjak meg aszt jobban megbecsulik
hat ez az allegorizalas amit levagtok itt, ez nagyon jo :)
Mindenki unná az életét ha nem lennének, feladatok, esetleg csalódások.. Én például szereztem egy létrát, nagyon nagyon magasat :) :) :)
Én fél évig másztam a fára mire feljutottam a tetejére, aztán 2 hónap után lelöktek csak ugy. Szóval én már nem szeretem ha meg kell küzdeni valakiért, mondjuk olyan csajt sem nem kérek magamnak aki egybõl odaadja magát. Nem kell túlzásba vinni ezt a megküzdés dolgot.
Minden alma elõbb utóbb leesik a fáról, amelyik nem, az elrohad. :-)
hasonlatnak jó, kedves utolsó... én megpróbáltam felmászni érte, de nem sikerült és minnél magasabban vagy, annálnagyobbat lehet esni...
Ha egy férfi nem akar kûzdeni egy lányért akkor nyilván valóan nem kell neki max 1 hétre aztán dobja. Ha valaki tetszik nekem akkor harcolok érte, és nem adom fel ha látok egy kis szikrányi esélyt abban hogy összejöhetünk akk minek adnám fel? :) Ha meg nem kell annyira a csaj akk nem kûzdök érte. Hát nem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!