Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat a nagyon (1485 db)

A fiúk a nagy vagy a kis feneket szeretik? Már végképp nemértem.

Valaki aztmondja hogy a kicsit, valaki azt hogy a nagyot.. Most nem az olyan válaszokra vagyok kíváncsi, hogy "nem a kinézet számít, ha szeretem nem érdekel mekkora a feneke"..

Legjobb válasz: Ugyanez a helyzet velem is, én is nagyon kíváncsi vagyok! (Szerintem ha a szexualitás témakörbe raktad volna a kérdést, több választ kapnál.)

Ugyanez a helyzet velem is, én is nagyon kíváncsi vagyok! (Szerintem ha a szexualitás témakörbe raktad volna a kérdést, több választ kapnál.)
Én, személy szerint sem a kicsi, sem pedig a nagy feneket nem szeretem. Illetve az szubjektív, hogy kinek mi számít kicsinek vagy nagynak. Egy lánynak mindenképp akkor szép a hátsó fele, ha tesz is érte valamit. Mert az oké, hogy egy 15 éves lánynak, aki normális testalkattal rendelkezik, még aránylag feszes. De ha nem sportol, és nem tesz semmit azért, hogy formásabb legyen, elõbb-utóbb már nem lesz olyan szép. Tehát: nekem azok a fenekek tetszenek, amikért a gazdájuk tesz is valamit, formában tartja, és ha netán belemarkolok, azt érzem, hogy feszes, és be tudja indítani a fantáziámat.
Nagyon egyszerûen lehet kisebbet csinálni belõle... Kell keríteni egy még nagyobb fenekû barátnõt és mellette sokkal kisebb lesz e tiéd!!
nem tudom nálad mekkorának számít a nagy, de a lányok többsége eltúlozza a méreteit. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://agyiszint.hu/posts.. ez egy nagyon jó alak, szép popsival. most hirtelen ezt találtam, de ennél még lehet sokkal nagyobb, de kisebb már ne.
ez változó. izlés kérdése. mintahogy van aki a bmw-t, van aki a mercit szereti jobban
Ez tényleg ízlés kérdése. Van akinek a kifejezetten nagy fenék tetszik, míg másnak meg a kisebb. De szerintem is az a legfontosabb, hogy szép feszes legyen a fenék, ne legyen petyhüdt, de persze lapos se.
http://ft.trillian.im/skyli91/67ms57nab-vQkjxGRP0L.png Nekem a kicsi tetszik, mint ez :$ :D

Tetszenek a fiúknak a nagyon fehér bőrű lányok is?

Legjobb válasz: Nekem speciel igen :) 19/F

Nekem speciel igen :) 19/F
Nekem csak a nagyon fehér bõrûek. 20/F
abszolút változó... 19/L
Ez egyértelmû. Hatalmas marha volt az aki kitalálta azt, hogy a lányok minnél barnábbak annál szebbek. 17/f
Nekem nagyon fehér a bõröm, sötétbarna a hajam és elég sok pasi jön oda hozzám. :) (Persze mindenkit leépítek, mert van barátom. :) )
igen.tetszenek.de csak ha nincs rajtuk sûrû fekete szõr. mert az nem jó. meg nem is fehér. meg nem is bõr. szóval semmi köze a kérdéshez.
A kicsit barnásabb árnyalatú csajok jönnek be nekem inkább(a természetes nem a szolis :D) 18/F

NAGYON szerelmes vagyok egy fiúba már egy ideje és az idővel egyre jobban szeretem. Legjobb barátok vagyunk és nagyon sok a közös bennünk. Mit szeretnek a fiúk a lányokban? (belső külső egyaránt)

Legjobb válasz: Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.

Az együttérzés és a kedvesség nagyon fontos. Egyre fokozatosabban mutasd ki, hogy szereted. A külsõ is fontos természetesen, ha egy lány minél aranyosabb vagy harapósabb annál jobban szeretik a fiuk. Amúgy hasonló cipõben járok, mint te csak fiu vagyok.
A farkukat.
Am hasonló helyzetben vagyok. Az elsõ válaszoló válasza tetszik.Am hogy hívnak kérdezõ?


Lányok, melyik papucs tetszik nektek jobban a fiúkon, a flip-flop vagy ez a Scholl fapapucs? Nagyon merész vagy hordható? Nagyon megnéznéd egy fiún, ha ilyet viselne vagy észre se vennéd?

a href="http://www.ebay.es/itm/UNISEX-SCHOLL-MULE-SHOES-STYLE-PESCURA-FLAT-/400502063630?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item9c053a0107" target="_blank">http://www.ebay.es/itm/UNISEX-SCHOLL-MULE-SHOES-STYLE-PESCUR..

Legjobb válasz: Bocsi, de nekem semmilyen papucs nem tetszik fiúkon:s Biztos feltûnne, ha ilyen lenne rajta:D De, ha már választani kell, inkább az, amit linkeltél, ne flip-flop. 23L

Bocsi, de nekem semmilyen papucs nem tetszik fiúkon:s Biztos feltûnne, ha ilyen lenne rajta:D De, ha már választani kell, inkább az, amit linkeltél, ne flip-flop. 23L
Attól függ, milyen a stílusa. Mindkettõt észrevenném, megnézném (neeem, nem vagyok lábfetisiszta...), de hogy melyik tetszene jobban... Abszolút a fiú stílusától függ. Ha kicsit piperkõcebb az illetõ, akkor tuti a fapapucs a befutó, de ha inkább laza, sportos, akkor flipflop. 15/L
serintem a scholl senkienk nem áll jól. én flip-flop párti vagyok, de mondjuk utcán inkább egyiksem.
Most szabadítottad el a poklot.
Hello
nekem is küldhetsz. :)
14 évesen még nem kell, hogy megnézzenek.Az ráér 1-2 évvel késõbb is.
küldj képet privibe :D 14/f
Szia! Küldj képet priviben. 14/F
csak 2 évvel lennél idõsebb és nem laknál olyan k*baszott messze...
#9-es vagyok Ne nézz hülyének h 2x írom egymás után a nemet és a kort csak megszokásból. Egyébként ne mondjátok h gyerek még, ugyanis az ember ilyenkor kezd el (13-15) komolyabban ismerkedni és igenis fontos h h néz ki. ;D
Szia, légyszi küldj magadról képet privibe és akkor tudnék neked tanácsokat mondani. Mire figyelj vagy hogyan hord a hajad ilyesmi. És kortársad is vagyok, fiú. 14/f
képet küldj magadrol privibe és meglátjuk :) ha emg rám vagy kiváncsi akor az egyik kérdésemnél linkeltem magamrol képet :)
az a baj veled, hogy gyerek vagy még...
Nalunk most jott vissza az aram.. Udv nyiregyrol
te vagy az a lány aki szûztelenítõt keresett?
nem biztos, h észreveszed, ha megnéznek! amúgy fiatal vagy még. ne legyen ez akkora probléma neked!
szia küldj privibe képet . 14/F
kép vagy facebook link priviben?:) 15F
különösebben nem. ez a csajoknak jön be.
a bátyámnak és a barátnõjének olyan van:D
Nem örülnék mert ez piszok nagy giccs ....
A kérdező hozzászólása: nem pont neki vettem csak úgy megtetszett de vagy neki adnám vagy egy barátnõmnek..de arra is gondoltam hogy ha neki adom átteszem egy ilyen bõrláncra a törött szivet az már jobb nem??
Attól függ kitõl kapod és tényleg mit érzel iránta. Az egy dolog, hogy ha giccs is, meg nem is néz ki, akkor nem biztos hogy hordanám. De tuti magamnál hordanám bárhol, zsebbe vagy nem tudom. De a szándék a lényeg szerintem, az, amit ki akart fejezni a barátja felé, hogyha tényleg õszinte, akkor ez nagyon sokat jelent a srácnak is.
örüt neki= azt mutatta hogy örül neki. persze majd megmondja h kicsim ez egy újabb felesleges kacat. ha már megvetted add oda de úgy egyébként sztem marhaság.
Ja, elõzõ vagyok, és lány. Nem fiú és meleg:)
haverom fél [email protected] kapott barátnõjétõ ez csak jobb lehet annál =)
Az én fiúm örült neki. Semmi probléma nincs egy fél szívvel, sok pár hord ilyet.
A kérdező hozzászólása: Jajj..én sem tudom eldönteni holnap akarunk ajándékozni adok neki egy parfümöt de ezen a nyaklááncon még gondolkozok..:S szerintetek oda adjam vagy ne?:/
Nagyon örülnék!:) Ez ugyanis kb. azt jelentené, hogy minden rendbejött, és kibékültünk...
én például nem tiltakoznék ellene. 17/F
A kérdező hozzászólása: nagyon szeretem azért gondoltam rá is..:)

Megváltozik ugye? 2, 5éves a fiam és nagyon félös. Pl:hangos zajoktol, kutyátol, nagy motortol, és ha férfi nemü aminek komolyabb hangja van szol hozzá rögtön ordit. Nem megy el tölem 2métert se ha elmegyünk valahova. (idegen hely)?

Reménykedhetek hogy ez másként lesz valaha.Nem vagyunk azok az állandoan othon ülö tipusok.Nem tudom miért viselkedik igy.Akinek tapasztalata van várom nagyon hogy én mit tehetnék hogy változzon ez?!

Legjobb válasz: 27 hós a fiam. Minnél jobban eröltettem, hogy jobban közeledjen másokhoz, gyerekekhez, akárkihez, minnél jobban zavart, õ ezt érezvén annál elutasitóbb lett:( amióta nem érdekel és ezt rábízom, ahhoz közeledik,akihez akar, ha hangos zaj zavarja,sosem mondom, hogy ne fèlj,nem bánt...csak konstatálom, hogy hú, ez a motoros brutál módon meghúzta a kart: brümmmm:))) ès megcsikizem, mosolyogva megölelem. De sosem mondom, hogy nem kell fèlni, meg ilyenek. Sokat fejlõdött, mióta nem fusztrál engem ez a téma. Hagyd békèn:)

27 hós a fiam. Minnél jobban eröltettem, hogy jobban közeledjen másokhoz, gyerekekhez, akárkihez, minnél jobban zavart, õ ezt érezvén annál elutasitóbb lett:( amióta nem érdekel és ezt rábízom, ahhoz közeledik, akihez akar, ha hangos zaj zavarja, sosem mondom, hogy ne fèlj, nem bánt...csak konstatálom, hogy hú, ez a motoros brutál módon meghúzta a kart: brümmmm:) )) ès megcsikizem, mosolyogva megölelem. De sosem mondom, hogy nem kell fèlni, meg ilyenek. Sokat fejlõdött, mióta nem fusztrál engem ez a téma. Hagyd békèn:)
Kislányom 20 hónapos. Õ is nagyon félénk, még a nála sokkal kissebbektõl is megijed, ha közelednek felé. Én is próbálom sok helyre vinni, hogy szokja, de azt tapasztalom, ha neki szimpi valaki, azzal "szóba" áll, de ha én elkezdem neki mondani, hogy játszunk Vivivel, stb egybõl odébb áll. Ha meg elege van a "társaságból", játszóból, megfogja a kezemet, és elhúz onnan. Remélem fog változni.
az én fiam (2 éves múlt) minden héten fél valamitõl, mindig mástól, kiborító...:) egy hete a szöszöktõl fél, ma volt a 6. nap, hogy nem bírom fürdetni, mert rögtön talál egy szöszt és örjöngve ugrik ki a kádból, eddig ki se lehetett szedni. Most imádja a porszívót, ráfekszik húzza-vonja, eddig elõ sem lehetett venni, mert sírva fakadt. a légytõl tavaly nyáron rettegett, idén valószínüleg imádni fogja õket. ja és kedvence volt a hinta 20 perceket ült benne, most kimaradt jó pár hét, ma voltunk a játszón és félt tõle. ez csak egy pár példa, lényeg, hogy igen ez változni fog, de valószínüleg lesz majd más helyette. :)
A kérdező hozzászólása: Pff hát igen :) Ismerös amit az utolsó irt.Hát remélem nyáron ha többet leszünk emberek között, majd változik.Köszi a válaszokat.
Barátnõmnek fiú-lány ikrei vannak. A lány igazi belevaló vadóc volt az elsõ pillanattól, a fiú azonban szinte mindentõl félt. Például még az alacsony heverõn is csak úgy lehetett tisztába tenni, ha a tesója fogta a kezét. A lufiktól egyenesen sokkot kapott. Mire oviba mentek, nagyobb vadorzó lett, mint az ikertestvére. Pedig az anyukájuk elõtte is utána is egyformán nevelte õket.

Lány létemre úgy gondolkodom majdnem mint a fiúk. Ez nagy gond?

Pl. -utálom ha a pasi ellen?rizgetni akar

Legjobb válasz: Nem vagy vele egyedül, és egyáltalán nem gond. Nincs elõírva, hogy milyennek kell lenned, ahogy az sincs, hogy hogyan gondolkodnak a lányok, merthogy nem mindegyik egyformán. De ha tényleg úgy gondolkodsz, mint általában a fiúk, akkor ezt te is pontosan tudod.

Nem vagy vele egyedül, és egyáltalán nem gond. Nincs elõírva, hogy milyennek kell lenned, ahogy az sincs, hogy hogyan gondolkodnak a lányok, merthogy nem mindegyik egyformán. De ha tényleg úgy gondolkodsz, mint általában a fiúk, akkor ezt te is pontosan tudod.
> -utálom ha a pasi ellenõrizgetni akar Helyes. Bár, ha a „pasid” ellenõrizgetni akar, akkor vagy nem jó kapcsolatban vagy, vagy te magad adsz okot a bizalmatlanságra. > -nem birom ha féltékeny a pasi A féltékenység fakadhat puszta birtoklásvágyból, de abból is, hogy tényleg fontos vagy a másiknak. Ha valaki kordában tudja ezt az értelmét tartani, akkor nincs baj vele. Ha nem, akkor lásd az elsõ pontot: Vagy nem jó kapcsolatban vagy, vagy te magad adsz okot a féltékenységre. > -menekülök ha a pasi rám próbál nagyon akaszkodni Ha igazán szeretsz valakit, akkor nem menekülsz, hanem kötõdni akarsz. > -nem komplikálok mindent túl Ez nem igazán tartozik a témához. Nincs ennek szerepe sem a nõiességben, sem a párkapcsolatban. A férfiak ugyanúgy tudnak „túlszervezni”, a nõk is tudnak racionálisan, gyorsan tenni, dönteni. > .jobban lázba hoznak az autók, pisztolyok mint a divat, smink Ez viszont már nem éppen nõies megnyilvánulás. Persze van sok fiú, aki kimondottan a kevésbé nõies nõket szereti. A két nem között biológiai különbségek vannak, ami világképbeli különbségekhez, illetve társadalmi, kulturális különbségekhez vezet. Persze egy olyan társadalomban élünk, ahol ezek a természetes eltérések jól kompenzálhatók, illetve nem merülnek fel, de érdemes mindenkinek a saját nemének az erényeit megkeresni magában, mert az úgy általában jobban mûködik és kevesebb belsõ és külsõ konfliktushoz vezet. Mert mégiscsak úgy jobb, ha a magas ember megy kosárlabdázni és az alacsony ember megy barlangásznak. Lehet fordítva is, de nem biztos, hogy jól fogják érezni magukat, vagy hogy ugyanolyan jól megállják a helyüket.
A legtöbb a felsorolásodban evidens... az, hogy jobban szereted az autókat meg teljesen ízlés dolga.... Ettõl még nem lettél kevésbé nõ, és nem is vagy egyedi tõle.
Az elsõ négy pont természetes dolog, nemcsak sok fiú, de sok lány is így van vele. Az, hogy jobban lázba hoznak az autók és a pisztolyok, mint a csajos cuccok, szintén nem gáz. Én is lány vagyok, engem is lázba hoznak az autók, de ettõl még nem érzem magam fiúsnak (bár azért én szeretem a ruhákat, a pisztolyok viszont nem része az érdeklõdési körömnek..). És hidd el, hogy vannak fiúk, akik a fiús érdeklõdési körû lányokat szeretik, nem mindenkinek a cicababa dívák kellenek.

Egy két embernek azt mondtam, hogy nem érdekelnek a fiúk. Erre nagy komoly arccal megkérdezték, hogy leszbikus vagyok? Ez annyira furcsa lenne? 15/L

Kezdek attól félni, hogy a szüleim is leszbikusnak fognak nézni..

Legjobb válasz: 15 évesen még nem baj,ha nem a fiúkkal foglalkozol. Ettõl még nem vagy leszbikus. Akkor lennél az,ha a lányokkal akarnál viszonyt.

15 évesen még nem baj, ha nem a fiúkkal foglalkozol. Ettõl még nem vagy leszbikus. Akkor lennél az, ha a lányokkal akarnál viszonyt.
Ebbõl én tuti nem erre gondolnék, hanem kb. úgy értelmezném, hogy "Tojok én most a fiúkra, van jobb dolgom is." Ha azt mondanád, hogy "Nem a fiúk érdekelnek." ahelyett, hogy "Nem érdekelnek a fiúk.", akkor már más lenne a helyzet, akkor nyilván azt gondolnám, hogy ha nem a fiúk, akkor a lányok. De ez a szépséges ebben a mi magyar nyelvünkben, hogy ennyit számít a szavak sorrendje :)
Szerintem nem furcsa, ha valakit 15 évesen még nem érdekelnek a fiúk. Mindenki máskor kezd érdeklõdni, ez nincs törvénybe iktatva, hogy mikor kell. Ha 20 évesen mondtad volna, már én is gyanakodnék, így viszont nem.
Velem is ugyan ez a helyzet és már a szüleim is kérdezgetik, hogy "mikor lesz már barátod?" meg ilyenek. De nekem sokkal többet érnek a fiú barátaim akikkel több év után is jóban vagyok/leszek, mint pár hónapos nyali-fali:D Nyílván változni fog ez a meglátásom, de most ez van. De remélem azért, nem néznek lezbikusnak:)
Bár 37 éves vagyok, de sajnos nincs gyerekem, viszont ha lenne, és a saját neméhez vonzódna, akkor sem változna semmi. Ez magánügy, és egyébként sem lehet befolyásolni. Csak sajnos vannak olyan felvilágosulatlan emberek, akik azt hiszik, ezen lehet változtatni, és elég drasztikusan állnak a dologhoz. Olyat is hallottam már, hogy valaki kitagadta a gyerekét, mert nem ellenkezõ nemû partnere volt. Na, az ilyen embereknek rengeteget kell még tanulni az élet dolgairól.
A kérdező hozzászólása: Ha esetleg szülõk is olvasnák, nektek mi jutna eszetekbe, hogyha a lányotok ezt mondaná?
Utolsó: még fiatal vagy, semmi nincs veszve! Sok siekrt kívánok!

3 hónapos a fiam és nagyon sokat szopizza az ujjait. Normális, hogy öklendezik közben?

Legjobb válasz: Persze, még nem tudja rendesen koordinálni a mozgását és ezért néha jobban letolja a kezét a kelleténél! Az én fiam 5 hós de még néha mindig elfelejti behajlítani az ujjait amikor az öklét rágja és akkor bokákol! :)

Persze, még nem tudja rendesen koordinálni a mozgását és ezért néha jobban letolja a kezét a kelleténél! Az én fiam 5 hós de még néha mindig elfelejti behajlítani az ujjait amikor az öklét rágja és akkor bokákol! :)
Igen.Normális.Az én 4hós kislányom is sokszor öklendezik mikor túl mélyre sikerül dugnia az ujját. Volt olyan hogy szopi után matatott és egyszer csak jött a kis Vuk.. :)
hAthósan is ilyesztõen tud a kezétõl öklendezni!
Nyugi az enyém 10 hós múlt és már az ujjait is beveti az öklendezéshez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató választ!
Vicces! Mielõtt ezt a kérdést olvastam, pont ránéztem az 5 hónapos kislányomra, mert öklendezett, mivel kicsit tovább dugta le az ujjait a torkán. Még gyakorol, tegnap bújt ki a fogacska, gondolom így még több mindenre kell figyelnie! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!