Találatok a következő kifejezésre: A fiúkat a (26743 db)

Mit tegyek ha egy elvalt asszonnyt vettem el felesegul es a gyerekunk lett, de a elso hazssagombol a nagyobbik fiam ra eheskedett a felesegemre es lefekudt vele? Es terhes is lett most a fiam a sajat testverenek az apukaja?

Utanna mi is elvaltunk azota meg az anyukajank a ferje . En maradjak veluk vagy en koltozzek el?Elvegre a volt masodik felesegem most ki nekem hogy a gyerekem felesege is aki a gyerekem anyja is aki a fiam gyerekenk az anyja es a fiamnak is a mostoha anyja...viszont a fiam egyidben a sajat testverenek is a nagybatyja egyidoben jaj de bonyolult...?

Legjobb válasz: FAKE! HA MÉGSEM, AKKOR ITT A VÁLASZ. Van az elsõ házasságodból egy fiad. Feleségül vettél egy elvált nõt. Ezt a nõt a fiad teherbe ejtette. Te annak a gyereknek a nagyapja vagy, mivel a fiad az apja. A második feleséged már az exed, mivel a fiaddal marad (legalábbis nagyon bízok benne, hogy nem fogsz egy ilyen ......-vel maradni.). Az ebbõl a házasságodból született gyerek a Te gyereked és a fiad testvére. Ezen felül, ha a fiad és az exfeleséged együtt maradnak, akkor a Te gyerekednek elméletileg Õ lenne a nevelõapja. Kérdés persze, hogy hány éves a fiad.

FAKE! HA MÉGSEM, AKKOR ITT A VÁLASZ. Van az elsõ házasságodból egy fiad. Feleségül vettél egy elvált nõt. Ezt a nõt a fiad teherbe ejtette. Te annak a gyereknek a nagyapja vagy, mivel a fiad az apja. A második feleséged már az exed, mivel a fiaddal marad (legalábbis nagyon bízok benne, hogy nem fogsz egy ilyen ......-vel maradni.). Az ebbõl a házasságodból született gyerek a Te gyereked és a fiad testvére. Ezen felül, ha a fiad és az exfeleséged együtt maradnak, akkor a Te gyerekednek elméletileg Õ lenne a nevelõapja. Kérdés persze, hogy hány éves a fiad.
Jézus Isten... Ehhez képest a nyúlak okos állatok -.-'... 14/L
Mindenki mindenkinek a rokona. Ennyi nektek elég is. :)
Kamu Innen vette:D [url=http://kepfeltoltes.hu/view/111212/297585_230026233730800_10..
na de nagy és szeretõ családod van, gondolom így ünnepkor teljes az öröm.egy tanács következõ asszonyodat ne mutasd be majd fiadnak...ehhez nem is füznék mást.
Hát persze, hogy jóban vannak, nem látod? Mindenki szeret mindenkit. Csak a nagyobbik fiú ehes! :)
Hmm...már bocsánat a kérdésért, de ti cigányok vagytok?
elõzõ vagyok, az elsõ mondatomat ne vedd figyelembe. Lényeg, hogy a a két fiad féltestvér. A te kisfiad nagybátyja a nagyfiad kisfiának. Valami ilyesmi asszem ;-) Amúgy jóban van a család ?
A saját testvér részt nem értem. A fiad és a te gyereked ugyanattól a nõtõl - a fiad jelenlegi, neked exfeleséged - féltestvérek. Hát ha te már ex vagy, akkor neked kellene elköltözni, elvégre a jelenlegi házastársaknak kellene együtt élni. Vagy õk együtt költöznek el tõled, ha még együtt laktok. Ex feleséged az összes akitõl már elváltál. Te vagy a nagyfiad gyerekének a nagybátyja és a nagyapja. A te nagyfiad, és a kisfiad az exedtõl, féltestvérek.
A kérdező hozzászólása: Oke akkor meg tisztaznom kell...a nagyfiam 34.. neki lett gyereke azen masodik felesegemtol az mot 6 honapos de!!Amasodik felesgemnnek is van egy gyereke tollem az most 4 eves az meg az osszejovesunkkor szuletett..akkor evek utan jott a kepbe anagyfiam az elso hazssagombol...akkor kerultem en lapatra..(magyarul a fiatal bika jobban dugott)..szoval azertakkor az uj asszonyanak van 2 gyereke egyik az enyem a masik a fiame..szoval ki kinek kicsodaja?
szerintem nem ismerik mit jelent a terhesseg elleni vedekezes szo ez nem etnikai hovatartozas kerdese hanem kultura kerdese.

Az unoketestvéremnek ma született meg a fia, a fia nekem kicsodám? AZ UNOKATESTVÉREM FIA!

Legjobb válasz: Természetesen vérrokona, hiszen van közös õsük. (Legfeljebb nem egyenesági rokonok, talán erre gondoltál?)

Természetesen vérrokona, hiszen van közös õsük. (Legfeljebb nem egyenesági rokonok, talán erre gondoltál?)
Nem vérrokonod. Az unokatestvéred gyereke. Ennyi.
Ahogy mondod, az unokatestvéred fia. Majd a te gyerekednek lesz a másod- vagy harmad-, vagy "sokad unokatestvére", attól függõen, hogy ti elsõ unokatestvérek vagytok-e (tehát ha valamelyik szülõtök a testvérpár, akkor ti elsõk vagytok, a gyerekeitek másod unokatesók lesznek. Ha valamely nagyszüleitek voltak testvérek, akkor a szüleitek elsõ unokatestvérek, ti másod-, a ti gyerekeitek harmad-, és így tovább.)
másod unokatestvér
Már nem elõzõ, hanem a 17:27-es.
Az unokaöcs más, ne keverjük a szezont a fazonnal.
Unokaöcséd. Más szó nincs rá.
AZ UNOKATESTVÉRED FIA! Bakker, ha nem ordítanád, talán észrevennéd, hogy igen, az unokatestvéred fia.
Én csak unokatesóként emlegetem õket is. Végül is mindegy. Így is úgy is sok idõt töltök a legkisebbel.
#4 már hogyne lenne vérrokon! a kérdezõ oldaláról 2. szinten, a született gyerek oldaláról harmadik szinten közös az õs (a százalék kiszámításához lusta vagyok)
Ha jól értelmeztem a kérdést és a linkelt táblázatot, akkor dédunokatestvér.

Ha állítólag a fiúk a vizuálisabb nem, akkor miért van az, hogy míg a fiúknak rengeteg lány tetszik kép alapján is, addig a csajok csak rondázni, fikázni tudják a fiúk 95%-át a képeik alapján?

Én ezt tapasztalom, mintha sokkal vizuálisabban válogatnánk a csajok, mint mi, sokkal magasabb náluk a mérce, szinte minden fiú ronda, aki nem Justin Bieber szintű tökéletes arcvonásokkal rendelkezik vagy Brad Pittel, kinek melyik jön be jobban, de ez csak egy példa.

Legjobb válasz: (Justin Bieber ocsmány még lányak is, Brad Pitt meg totál mû, és nem is helyes.) Azért mert a fiúk nem olyan igényesek lánytéren, mert minél több lányt "kell" becserkészniük -ez genetika. Másrészt, a lányoknak kell eldönteni, milyen génállomány öröklõdik tovább, ezért nekik igényesnek kell lenni, és a külsõ az elsõ, amit észrevesznek, beleszerethetnek abba, akit elsõre nem preferálnának, de ott már az összhatás játszik.

(Justin Bieber ocsmány még lányak is, Brad Pitt meg totál mû, és nem is helyes.) Azért mert a fiúk nem olyan igényesek lánytéren, mert minél több lányt "kell" becserkészniük -ez genetika. Másrészt, a lányoknak kell eldönteni, milyen génállomány öröklõdik tovább, ezért nekik igényesnek kell lenni, és a külsõ az elsõ, amit észrevesznek, beleszerethetnek abba, akit elsõre nem preferálnának, de ott már az összhatás játszik.
Mert a csajok sokkal felszínesebbek. Nekik nem az számít, h boldogok legyenek, hanem h villoghassanak a barátnõk elõtt, h milyen jóképû pasijuk van.
mert a csajoknak jó külsõ+ész+humorosság kell és ezt mind lehetõleg egyszerre lássák. no itt a probléma, melyik pasi tud elsõ látásra ilyen lenni az fog kelleni. baromság, de a csajok ilyenek
Szerintem Justin Bieber tényleg szép de én a lány kategóriába sorolnám.
A te logikádból az a srác akkor nem srác hanem lány... bumm tsss
A kérdező hozzászólása: 9-es: ezzel elkéstél, már az vok, kár, h nem hamarabb szóltál. :D
ha te nem tudsz különbséget tenni aközött, hogy valaki sokat beszél és valaki túlzásba is viszi, akkor légyszives ne igyál alkoholt, mert simán alkoholista lesz belõled. köszi.
A kérdező hozzászólása: Engem egyáltalán nem zavar, ha szõke a csajszim, de ne legyen már szõke pls.! :D Kb. ilyen volt az utolsó. :D
Engem egyeltalán nem zavar ha a fiú sokat beszél de ne vigy e túlzásba :)
elsõ epic!:D
A kérdező hozzászólása: szemét tanártól, meg tesómtól is megkaptam ezt, mondjuk mindkettõ humortalan f***, a többiek csak néha mondják, amikor csak tényleg azért nyomom, h kicsit idegesítsem a népet. :DDDD
bezzeg ha nem dumál a srác akkor meg az a baj jajjj biztos megcsaaaal azért nem beszééélget, brühühühü
Nem értek egyet, ott a kukac meg a punca (nem is értem eddig hogy nem tûnhetett fel neked), meg még pár másodlagos nemi jelleg. Egyébként ha nagydumás, kezdeményezõ srác vagy, akkor 10-szeresen megnövekednek az esélyeid a lányoknál. F
Ettõl jóval több különbség van a két nem között és találkoztam már igen szájmenõs srácokkal is. Nem annyira zavaró, ha érdekes amit mond, ha csak gondolkodás nélkül fecseg, akkor elég idegesítõ tud lenni. De csajban ugyan ez.
Attól függ mirõl beszél a srác, ha unalmas és bénán humorizál akkor zavar.

Hogyhogy miután töröltem a fiókomat a freemail on azt írja ki, hogy ez a felhasználónév foglalt?

A napokban töröltem le a freemail fiókomat és hogy meggy?z?djek róla hogy tényleg törölve van a fiókom rá kattintottam az új fiók gombra és kitöltöttem az adataimat beleértve a felhasználó nevemet és azt írta ki hogy ez a felhasználónév foglalt . De belépni nem tudok . Most akkor mi van ?Törölve van a fiókom ? De mikor töröltem a fiókomat rákattintattam a beérkez? leveleimre. Most akkor törölve van a fiókom ?Mikor rákattintottam a fióktörlése gombra kiírta ,hogy törölve van a fiókom de akkor miért írta azt ,hogy a felhasználónevem foglalt ?

Legjobb válasz: Egyszerûen azért, mert ezen a néven regisztrálni már nem lehet. Tehát más nevet kell választani egy új fiók létrehozásához. A fiók pedig valóban megszûnt.

Egyszerûen azért, mert ezen a néven regisztrálni már nem lehet. Tehát más nevet kell választani egy új fiók létrehozásához. A fiók pedig valóban megszûnt.
Mert egy törölt fiókot nem semmisitenek meg, csak nem lehet többé senkinek megnyitni, ennek jogi okai vannak. Ugyanis képzeld el, hogy ugyanolyan néven valaki nyitna új fiókot, és törvénybe ütközö dolgokat csinálna azon keresztül (pl. zsarolás, stb). Akkor hogy lehetne visszakövetni, hogy MELYIK "xy" nevö felhasználó volt, az elsö, vagy a következö. Az a név nem választható újra, esetleg csak több (5-10-15) év múlva.
Ezt a gépház biztonsági okokból vezette be !! képzeld elé hogy pont azzal az email cimel vagy ide beregisztrálva és valaki a nevedbe írogat?
Nem azért nem választható, amiért a 2. írja. Így sem lehet egyébként sem nyomon követni, hogy melyik cím kié... Az ennek az újraregisztrálásnak az akadálya, hogy ha egy fiókot megszüntetsz és akár te, akár más ezzel újra regisztrálna, akkor a sok megkért hírlevél, esetleg banki regisztráció is érvényben maradna és bárki hozzáférhetne az elõzõ tulaj dolgaihoz. Na ezt küszöbölik ki azzal, hogy nem újraregisztrálható egy emailcím...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat. Egy kõ eset le a szívemrõl tudván , hogy a fiókom le van törölve . Köszönöm szépen sokat segítettetek .

Ha hét éven át nevelte a fiam a párja kislányát aki most 8 éves emellett a közös gyermeküket is, a menyem közben leszbikus lett és kidobta a fiamat, milyen jogai vannak a fiamnak a lányokkal kapcsolatban?

Azon kivül én neveltem ?ket a szakítás után 2 hónapig és most a menyem szó nélkül elvitte ?ket, a lányok félnek t?le velem szeretnének maradni, mit tegyek?A lányok nincsenek a fiam nevén mert a menyem még nem vált el a férjét?l sem.

Legjobb válasz: Ha hivatalosan nem az apjuk,akkor szerintem semmi.Ugyanolyan "senki" jogilag,mint bárki más.

Ha hivatalosan nem az apjuk, akkor szerintem semmi.Ugyanolyan "senki" jogilag, mint bárki más.
A kérdés utolsó mondatában van benne.
Honnan vettétek, hogy nem az apa nevén van a közös gyerekük? Csak ezt az 1 mondatot mutassátok meg!
a szexuális irányultságot figyelembe veszi a bíróság. Nem biztos, hogy jót tesz a lányok személyiségfejlõdésének, ha azt látják, hogy két nõ él együtt. Viszont mind a leszbikusságot, mind a gyermekelhagyást bizonyítani kell, és ez nehéz.
HAHÓ!! Ezt el lehet intézni! Azért mondtam az ügyvédet.
a sajátjával kapcsolatban vannak apai jogai, a másikhoz sajnos jogilag nincs köze. A szexuális irányultság nem hiszem, hogy befolyásolja a bíróságot az elhelyezésnél. Viszont a 2 hónapnyi gyerekelhagyás durva. Apasági nyilatkozat volt a fiad részérõl?
közös gyermek-hez van esély hogy elnyeritek a gyerektartást, de a másikhoz nem feltélen, kivéve, ha a szülõ (menyed) bizonyitottan közveszélyes.
A sajátjára mindenképp van esélye - a leírtak alapján. Ezt azonnal kérni kell a bíróságtól. (Mármint, hogy nála helyezzék el.) Annál a kislánynál, aki a volt férjé, azzal nehezebb a helyzet, de én a helyetekben - egy jó ügyvéddel!!! - még azt is megpróbálnám, hivatkozva arra, hogy a kislány hozzátok ragaszkodik, veletek akar lenni. Nem írtad, mennyi idõsek, de az egyértelmû, hogy 8 felett van legalább az egyik, így valószínûleg õket is meghallgatják majd (gyámhivatalon keresztül), és az nagyon is számít majd, hogy a kislányok hogyan viselkednek, mit mondanak... Menjetek ügyvédhez!!
Elsõ vagyok.Mivel férjnél volt, ezért a férj nevére került a gyerek, nem az apáéra.Ergo nincs apasági sem és jogilag nem az övé a saját gyereke sem.Szerintem így nincs esélye a sajátjára sem, amennyiben az anyánál helyezik el õket.
HAHÓÓÓÓ! Nem az apa nevén van a saját gyereke sem, így hivatalosan nem az övé.Ha férjnél vagy, mindegy, kinek szülsz, a férj nevét kapja hivatalból.Most is ez történt.Jogilag az apának NINCS gyereke!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat elég vegyesek de azért segítenek.Fõleg hogy a nagyobbik kislány sem a volt férjétõl van itt ez nem mérvadó, a volt férje tudni sem akar róluk mivel nem az övéi.Azon kívül a menyemnek már három gyermeke a volt férjtõl állami gondozásba került most nevelõ szülõknél van.Mióta elvitte tõlem õket egy drogos roma barátnõje vigyáz napközben a lányokra.Ma voltam náluk és a lányok sírva kérték az anyjukat hadd jöhessenek velem.Nem engedte, de annyit már elértem hogy meg ígérte áthozza õket.
Sajnos õ nem indíthat apasági pert. A férj indíthatna, de õ nem.
9-es! Onnan vesszük, hogy írja, hogy még nem vált el az elõzõ pátjától, ilyenkor pedig törvényi vélelem, hogy a férj az apa. De, ahogy az elõttem szóló is jól írja, ez nem megmásíthatatlan. Csak hangsúlyozni tudom: ügyvéd!!
Emberek, apasági pert a férfi is indíthat természetesen... úgyhogy a közös gyereknél nem igen látok problémát, azon túl, hogy lehet, hogy kicsúszott a törvényes határidõbõl... de ezt itt nem kell komolyan venni, hisz senki nem tudja bizonyítani, hogy neki mikor jutott tudomására, hogy a gyerek esetleg tõle származik. Ha jól rémlik az új tény felmerülésétõl számított év a határidõ, azt kell mondani, hogy a párja fél éve vágta a fejéhez egy veszekedés kapcsán, addig nem is gondolta... oszt jóvan... (de el kell menni ügyvédhez, vagy megnézni a törvényt)
Nem értem, miért lettem lepontozva csak azért, mert leírtam a tényeket. A jelenlegi jogszabályok szerint a vérszerinti apa nem jogosult az apaság vélelmének megtámadására, mert megtámadásra jogosult: a) gyermek; b) az, akit a vélelem alapján a gyermek apjának kell tekinteni; c) a gyermek halála után leszármazója, ilyennek hiányában az ügyész. A jelenleg hatályos jogszabályok szerint a vérszerinti apa nem jogosult az teljes hatályú apai elismerõ nyilatkozaton alapuló vélelem megdöntésére, vagy ha a gyerek apjának a házastárs tekintendõ. A gyermek majd a nagykorúvá válását követõen döntheti el, hogy kíván-e pert indítani, s így érvényesíteni a vér szerinti származása kiderítéséhez való jogát. Abban az esetben, amikor az anya, a vérszerinti apa és a vélelmezett apa egyaránt megjelenik a hatóság elõtt és egyezõen kérik a családi jogállás rendezése iránti per megindítását egyezõen megjelölve a vérszerinti apa személyét, akkor a gyámhatóság a kiskorú gyermek érdekében hozzájárul a per megindításához. Ellenben, ha az apa, a vélelmezett apa és az anya ilyen egyezõ nyilatkozatot nem tesz, a gyámhatóság mérlegel. Ha a gyermek családi jogállása rendezett oly módon, hogy a gyermek megfelelõ családi környezetben él, döntõ többségben nem adja meg a hozzájárulást a perindításhoz. Amennyiben a gyámhatóság ilyen rendezett családi körülmények között mégis hozzájárul, az inkább azért fordulhat elõ, mert a gyermek erõs kötõdést mutat vérszerinti apjához és a vérszerinti apa is kötõdik a gyermekhez. A gyermeknek pedig érdekében áll a származás kiderítése és a családi jogállás rendezése. Ehhez azonban a gyámhatóságnak az összes személyi és családi körülményt gondosan meg kell vizsgálnia, akár igazságügyi pszichológus szakértõ véleményét is be kell szereznie. Ezek alapján lehet esetleg esélye a fiadnak pert indítani, de általánosságban elmondható, hogy ha a perindításhoz elõírt határidõ már eltelt, akkor a gyámhatóság nem adja meg a hozzájárulását, mert a perindítás már nem áll a kiskorú gyermek érdekében. A vérszerinti apa, mivel az apaság vélelmének megdöntése iránt per megindítására nem jogosult, a gyámhatóság számára csak jelzést adhat, illetve vizsgálatot kérhet, a hatóság pedig mérlegelhet, hogy a pert megindítja-e.

Szerintetek gáz, ha 5 és fél hónapos kislányom még csak 1x fordult meg hanyatt fekvésből hasra (4 hónaposan)? Pedig elvileg a fiúk a lustábbak.

Azóta csak a kiságyban próbál megfordulni, és úgy sikerül is neki, ha beakasztja a lábát a rácsba és átlöki magát, de akkor meg vergődik, mert nem fér el. Ráadásul kifejezetten utál hason lenni. Ha kirakom a "placcra" mindig csak oldalra fordul (mindkét oldalra), hiába rakom tele játékokkal, annyira nem hatja meg, hogy átforduljon értük. Mondjuk hanyatt fekve megfordul 360 fokban, mindig keresztbe-kasul van.

Legjobb válasz: azt a szót semmiféleképpen nem használnám rá, hogy gáz :) és azt se, hogy lány ezért...mert a fiúk! egyébként pont a mozgásfejlõdésben ügyesebbek a fiúk ;) doki megnézte az izmait, nem feszes-e kicsit vagy nem lazább-e? egy ilyen vizsgálatra mindenféleképpen elvinném, mondjuk még ráér a forgással, 6 hónapos korig "ráér"

azt a szót semmiféleképpen nem használnám rá, hogy gáz :) és azt se, hogy lány ezért...mert a fiúk! egyébként pont a mozgásfejlõdésben ügyesebbek a fiúk ;) doki megnézte az izmait, nem feszes-e kicsit vagy nem lazább-e? egy ilyen vizsgálatra mindenféleképpen elvinném, mondjuk még ráér a forgással, 6 hónapos korig "ráér"
Nekem a középsõm csak 7 hónaposan (annak is a végén!) fordult át elõször!de utána sem vitte túlzásba... majd kimaradt a kúszás, 9 hónaposan mászás jött, 11 volt amikor felállt, 13 amikor elindult. Nincs gond, ne aggódj!! Hármaskám nekem is így volt, Õ is rühell hason lenni- kb 1 percig van el, majd ordít, Õ is bejárja a szobát, ha a földre teszem egy takaróra, akkor a hátán Õ is képes bárhová elközlekedni- úgy látszik, a mi lányaink fordítva "mûködnek" :-D Most 6 hónapos, és pár napja a hasáról a hátára fordult 1x. Azóta semmi. Nem érdeklik a játékok, inkább a hátán közlekedik. Megmutatták a lányaink, hogy képesek rá, nem kell aggódnunk! :-) Szóval nyugi! Jó babázást!! Üdv: 3 lányos
Az én lányom is 4 hónaposan fordult elõször az oldalára, de csak az egyikre.Ez azóta is így maradt.Hasra csak nagyon ritkán sikerül, amikor nagy a lendület, de olyankor alatta marad a fél keze, felidegesíti magát, és vissza kell fordítani.A "keresztbe-kasul" nálunk is megvan.Szerintem nem aggódj, nem "gáz".Kicsit lustábbak a kiscsajaink :) Majd egyszer úgy megindulnak, hogy lesünk utánuk :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat! Csak azért "zavar", mert a fiam sokkal "aktívabb" volt, mint a kiscsajszim. Majd jövõhéten megyünk a védõnõhöz 6 hónapos státusztra, aztán majd megnézik.
A kérdező hozzászólása: Na végre, 6 hónaposan és 1 naposan beindult. Hasról hanyatt, aztán hanyatt fekvésbõl hasra, állandóan gurul, már kicsi neki a szoba. :-)

Miért fáj a fiúknak a tökönrúgás?

Mi a véleményetek, veletek fiúk történt e már ilyen? Csajok esetleg mogyoróztatok e már fiút? Netán fiúk ti egy fiút?

Legjobb válasz: Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.

Agyam durran! Mégis mit gondolsz, hogy miért fáj? Lágy érzékeny szerv, hogyne fájna. Neked is fájna, ha pinán rúgnának. Fiúk meg nem mogyorózzák egymást, hacsak nem buzik.
Facepalm.., ultra fail kérdés : )
. . .. . . . . . . . . . . , .-'". . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-". . . . . . . . . . . . . . . . . ."-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ":, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :". . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . ."~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . "~, _. . . .."~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . ."=, _. . . ."-, _. . . , .-~-, }, .~"; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . ."=-._. . .";, , ./`. . /" . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . .."~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -" . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _
Egyszer még általánosban bementem 0.órára 1 órával elõbb de még nem volt ott senki.Elsõnek egy Orsi nevû bombázó jött meg de ezúttal egy igen feszülõs farmerban és átlátsz blúzban jött.Olyan jól nézet ki hogy muszáj volt megfogni a seggét.És akkor tökön rúgott.Annyira erõsen hogy összegörnyedtem a padlón.És akkor odahajolt felém hogy megfenyegessen és akkor csak úgy könyörgött az átlátszó blúza hogy megmarkoljam.Akkor még egyszer tökön rúgott és akkor szinte már össze estem a fájdalomtól.De ha rágondolok a sárga-fehér melltartójára akkor megérte.De nem akarom megismételni.AÚÚÚÚÚÚ !!!!!!
Az anatómiai háttere a következõ: a herét egy feszes erõs hártya(tunica albuginea) veszi körül. Ez nyomás alatt tartja a here csatornácskákat, hogy a spermiumok a mellékherébe vándoroljanak. Képzeld el, hogy ez a szövet eleve nyomás alatt tartja a herét, hát még ha rúgás éri. Egyébként vigyázni kell vele, mert a legkisebb ütés is fáj, meg terméketlenséget eredményezhet a túl sok erõhatás a herékre.
szia, itt lehet beszélgetni a témáról: http://ballkick.atw.hu
Nos volt benne részem egyszer.Még a suliban történt.Nem tudtam az óra rendemet és bementem elsö órára, de az nem volt.Egy rita nevü csaj is igy tett. Nos ö mini szoknyába és nec harisnyába volt.Poenból benéztem a szoknyája álá.És onnantól elvesztettem józanságom.Megfogtam a valagát, erre tökönrúgott a térdével.Soha azélött nem éreztem ekkora fájdalmat. Ám örömmel emlékszem vissza erre az esetre, ugyanis mazohista vagyok, de azért még 1x nem élném át.
Olyan szívesen pinán rúgnálak egy acélbetétes bakkancsal.. Aztán majd megnézném mennyire esne jól.. agyam elszáll.. hogy lehet ekkora baromságot kérdezni?! -.-"
1. Már hogyne fájna nekik! Szerinted ha téged rugnának meg a nemiszerveden vagy a melleden nem fájna? Ilyen hülyeséget... 2. Egy épeszû ember direkt nem okoz fájdalmat annak akit szeret/tisztel, így ha már valakivel ott tartok hogy a heréi a kezemben vannak, nyílván nem okozok neki fájdalmat. 3. A fiúk tudják mennyire fáj ha ott megrúgják õket, mégis mi a francért akarának mást megmogyorózni?:P Ezt a f*szságot... Plusz egy férfi max akkor és a másik férfi heréihez, ha buzi, vagy ha urológus....
Most õszintén? Mennyi lehet az IQ-d ? Nem bántásból, de hogy lehet ekkora hülyeséget kérdezni? Persze, hogy fáj nekik.. ha a nemi szervedet rugdosná valaki, neked talán izgató lenne?.... Ez nem egy ÉLMÉNY basszus, ... amit utána mesél az ember.
Van melled, jó nagy? Csapták már meg amúgy istenesen? Nos: az még semmi...
Egyszer volt csak részem benne...A Gimiben veszekedtem egy lányal mire az megsértödött és tököntérdelt...Aztán mondjuk kibékültünk de azóta sajna van pasija...

Mit csináljak a fiammal? A fiam 9 éves lesz. Ma találtam a szobájában egy cetlit, amire az volt írva" hülye anyám van". Persze pontos j-vel. Mit tegyek vele? Már úgy érzem gyereknevelés terén csődöt mondtam...

Jól tanul. Én minden nap kikérdezem a leckét. Ha nem tudja visszaadom neki, hogy tanulja meg. Sajnos nem érek rá vele tanulni. Sokszor a szobájában tanulás helyett ceruzát hegyez, meg játszik.Ilyenkor csodálkozik hogy 10 órakor is a német szavakat tanulja.

Legjobb válasz: Elõször is egy cetli miatt ne gondold, hogy csõdöt mondtálKét példát tudok hozni: családom elmesélése szerint a sógornõm ugyanezt csinálta. Férjem pikk-pakk megvolt a tanulással, õ órákig pöszmögött, elment vki az ablak elõtt, kiment inni, kihegyezte a ceruzáját. Felnõtt, jó tanuló volt mindig is. Az idejét most három gyerekkel már nagyon be tudj osztani. A lánya most másodikos. Igyanezt csinálja. A másik példa: büszke vagyok a szüleimre, teljesen. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak pillanatok, amikor a búsba kívántam volna õket. Hogy ez kibõl hogy jön ki, az már részletkérdés. A cetlit különben biztos a fiad írta. Ezt gondolta, vagy csak úgy a haverokkal a suliban? Mert még akár ez is lehet.

Elõször is egy cetli miatt ne gondold, hogy csõdöt mondtálKét példát tudok hozni: családom elmesélése szerint a sógornõm ugyanezt csinálta. Férjem pikk-pakk megvolt a tanulással, õ órákig pöszmögött, elment vki az ablak elõtt, kiment inni, kihegyezte a ceruzáját. Felnõtt, jó tanuló volt mindig is. Az idejét most három gyerekkel már nagyon be tudj osztani. A lánya most másodikos. Igyanezt csinálja. A másik példa: büszke vagyok a szüleimre, teljesen. De hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak pillanatok, amikor a búsba kívántam volna õket. Hogy ez kibõl hogy jön ki, az már részletkérdés. A cetlit különben biztos a fiad írta. Ezt gondolta, vagy csak úgy a haverokkal a suliban? Mert még akár ez is lehet.
Az ilyet verbális agressziónak hívják. Valahogy le kell vezetnie a veled kapcsolatos feszültségét. A kevésbé intelligens gyerekek ilyenkor ki is mondják, amit gondolnak, ne adj isten bele is rúgnak a szüleikbe. A te fiad ennél sokkal okosabb, és sokkal jobban, tisztel, szeret téged! Szerintem ne tulajdoníts nagy jelentõséget ennek. Én annak idején naplót írtam, abba is kerültek néha csúnyaságok, de a mai napig, és mindig is imádtam a szüleimet. Másik problémád: Ne ostorozd magad amiatt, hogy nem érsz rá tanulni vele. Ami szerintem sokat segíthet, hogy megtanuljon egyedül tanulni, ha találnál valakit, aki tanulásmódszertannal foglalkozik. Úgy tudom, hogy ingyenesen is szoktak ilyen kurzusok indulni tanácsadó központokban. Nagyon sokat lehet belõle tanulni. Én az egyetemen jártam ilyenre, de még akkor is sokat segített! Játékos, mókás foglalkozás, ahol az ember rájön, hogyan csinálja!
Szia! Velem 9 éves koromban még bõven tanultak nem csak kikérdezték a leckét. Szerintem õ még nem tud magától tanulni. Ha nem is érsz rá, hogy ott ülj mellette, 5-10 percenként nézz rá, kérdezd meg, hogy megy-e. De a cetlit nem biztos, hogy ezért írta...
Bocsánat! Ott egy kérdõjel van! A cetlit biztos, hogy a fiad írta???? elõzõ válaszoló
Az egyetemen lehet is. De egy 9 éves gyerek, had ne magától jöjjön rá, hogy hogy kell. Szerintem egy egyetemista és egy kilencéves gyerek között pont olyan különbség van, mint a bolha és a cápa között... Egy újszülöttet sem tanítunk szobatisztaságra, pedig magától is megtanulná... (Bár vannak szülõk, akik megkísérlik és még sikerül is nekik... de ez nem normális...)
'valami zsidó csávó de roppant intelligens és kiváló tanácsokat ad' ez hülye ez?:D
Ne hagyd 10ig tanulni. Nálunk 8kor volt takarodó, addig be kellett fejezni a tanulást. Amit nem tanultam meg az nem volt megtanulva. Én is szöszmötölõs voltam, mégis jó tanuló, mert a következetes 8hoz jöttek a tanulásbeli szigorú elvárások. Mégis normális ember lett belõlem.
Én most leszek 11 éves és egyedül tanültam mindig kivéve elsõbe most 5.-es vagyok és sose kelllett hogy a szüleim velem tanuljanak én egy egész jó tanuló vagyok amikor felmondom a leckét és teljesen nem tudom és vissza adják nekem akoor én mérges leszek mert nem lehet csak úgy bemagolni hanem meg kell érteni és ezért mindig megkérem a szüleimet hogy mondják el a lényegét és így megértem és könnyebb lesz a tanulás. A tanulásközben kell lenni egy kis pihenõ szünet mert ha túl sokáig tanulunk és elfáradunk akkor egy idõ után már nem értjük meg mert lelassul az agyunk ezért nem árt a szünet.
Meséld el a fiadnak hogy voltál olyan, khm, "intelligens" és a cetlije miatt beírtál ide. Aztán pedig támogasd a komikusi pályán, a gyereknek van érzéke az iróniához.;)
Én ugyan 16 vagyok de ha az anyám csak azzal tud nyaggatni hogy tanuljál már tnauljál már akkor biztos nem fogok mert a maradék kedvem is elmegy attól hogy ezzel csesztetnek...
Ja és a büntetés hülyeség, persze hogy írja a cetliket, ha egy gyerek rosszul tanul nem büntetni kell hanem segíteni neki, ha büntetik csak makacsabb lesz és csaka zért sem tanmul...így mûködik a gyerek elég egyszerû nem?
A kérdező hozzászólása: Nem tanul rosszul, de csak azért, mert én minden nap foglalkozom vele, és kikérdezem.
Szegény gyerek... és most ezért nem kell lepontozni!
annak csak lehet valami oka.Úgy érezheti, hogy elhanyagolod vagy máshogy bánsz vele.Kiközösítve.Szerintem nem egy 8 éves kisfiú dolga az idõt beosztani...csoda, hogy tudja az órát.Nem az õ dolga ennyi idõsen a saját idõbeosztása.Jól teszed hogy kikérdezed, de mikor visszaküldöd, ha nem tudja néha nézz rá, hogy tényleg azt csinálja-e.
Na most képzeld el, mennyire vagy rugalmas, mennyire vagy képes átgondolni a tiéddel ellentétes véleményt, vagy megérteni, hogy egy másik ember mit miért mond. Ezek után gondolj bele, hogy a gyereked felett gyakorlatilag korlátlan hatalmad van. Ne lázadozz, hanem gondold át, hogy miképp tudnál megfelelõen bánni a gyerekkel.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hol volt ebben a náci módszer! Az náci módszer lenne, hogy nem nézhet mesét, vagy nem számítógépezhet? Az lenne náci módszer, ha nem adnék neki enni ezért, vagy fakanállal verném! Nemigaz????!!!! Egyébként meg nem az volt a kérdés, hogy tényleg hülye vagyok-e! Vagyok olyan intelligens, hogy ezt el tudjam dönteni magamról. Én például nem hülyézek le ismeretlen embereket, mint egyesek!!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos a fiam írta, mert elõzõ nap is sokáig bent volt a szobájában, hogy tanuljon. Már elég késõ volt, és megint német szavakat tanult. Biztos mérges volt rám, hogy nem engedem úgy lefeküdni, hogy nem tanult holnapra. Csak furcsa, hogy 3 óra alatt 2 német szót tud megtanulni, aki tavaly osztályelõ volt, és ezért még pénzt is kapott egy szervezettõl. Szóval nem nagyon tudja beosztani az idejét.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Valamennyire megkönnyebbültem.
Szerintem lehet hogy egy kicsit hagyd békén!!! A gyerekeknek kicsit ciki hogy az anyjuk így tanulgat vele, meg felkérdezi a leckét (fõleg ha fiúról van szó). Velem nagyon ilyen téren nem törõdtek a szüeim és mindenki engem irigyelt. Elég ha csak annyit megkérdezel tõle, hogy tanult-e. Ha nem ne verd meg, és ne szidd le, de adj neki valami büntit. Pl: egy hétig nincs számítógép, vagy tv, vagy bicikli, vagy valami ilyesmi. Nem biztos, hogy egyetértesz a véleményemmel, de... Én így gondolom
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Én is meg szoktam büntetni, de nem érdekli. Már se számítógép, se mese, se semmi nincs. Egyik büntetésének vége sincs, már jön a másik. Ha megfenyegetem, hogy ma nem gépezhetsz, azt mondja, nem baj, majd gépezek holnap. Van ennek így értelme? Szerintem nem sok....
sztem sincs értelme. talán valamilyen hozzáállás-hangvétel váltásra lenne szükség.
Egy nap az semmi. Sokszor beválik az, hogy ha osszat csinál akkor igenis lemlje fel rá a hangját, mert közben gyerek is tudja belül, hogy attól még szereti, de megérdemli. Viszont ha jót csinál, akkor meg igenis megkell dícsérni, és puszilgatni, ha erre kapós. Vagy elvinni valami oyan helyre amit nagyon szeret...
szerintem igaza van a gyereknek, tényleg hülye vagy. 9 évesen még tényleg gyerek, kedvet kell neki csinálni a tanuláshoz, foglalkozni vele minél többet, nem pedig náci módszerrel kényszeríteni ennyi idõsen a tanulásra. ilyen idõs korban még inkább játszanának vagy max játékosan tanulnának de nem így! biztos hogy szeret de gondolkodj el kicsit ezen, vedd jelzésnek és ne gondold, hogy biztosan te csinálod jól és õ rosszul, csak azért mert te idõsebb vagy.
Még valami, hogy ne csak hülyézzek. Va a nõk lapja újságban egy pszihológus, valami zsidó csávó de roppant intelligens és kiváló tanácsokat ad ilyen és ehhez hasonló ügyekben. meg kéne venni pár könyvét, tényleg fantasztikus a fickó:) mindjárt megnézem a nevét
VEKERDY TAMÁS
A kérdező hozzászólása: A kérdést már 2 éve írtam. Azóta 10 és fél éves, és a helyzet most sem javult...

Lányok, melyik papucs tetszik nektek jobban a fiúkon, a flip-flop vagy ez a Scholl fapapucs? Nagyon merész vagy hordható? Nagyon megnéznéd egy fiún, ha ilyet viselne vagy észre se vennéd?

a href="http://www.ebay.es/itm/UNISEX-SCHOLL-MULE-SHOES-STYLE-PESCURA-FLAT-/400502063630?pt=UK_Women_s_Shoes&var=&hash=item9c053a0107" target="_blank">http://www.ebay.es/itm/UNISEX-SCHOLL-MULE-SHOES-STYLE-PESCUR..

Legjobb válasz: Bocsi, de nekem semmilyen papucs nem tetszik fiúkon:s Biztos feltûnne, ha ilyen lenne rajta:D De, ha már választani kell, inkább az, amit linkeltél, ne flip-flop. 23L

Bocsi, de nekem semmilyen papucs nem tetszik fiúkon:s Biztos feltûnne, ha ilyen lenne rajta:D De, ha már választani kell, inkább az, amit linkeltél, ne flip-flop. 23L
Attól függ, milyen a stílusa. Mindkettõt észrevenném, megnézném (neeem, nem vagyok lábfetisiszta...), de hogy melyik tetszene jobban... Abszolút a fiú stílusától függ. Ha kicsit piperkõcebb az illetõ, akkor tuti a fapapucs a befutó, de ha inkább laza, sportos, akkor flipflop. 15/L
serintem a scholl senkienk nem áll jól. én flip-flop párti vagyok, de mondjuk utcán inkább egyiksem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!