Találatok a következő kifejezésre: A fiúk viselkednek ha tetszik (2 db)

A fiúk hogyan viselkednek ha tetszik nekik egy lány, vagy szerelmesek egy lányba?

Van egy fiú, akin nem tudok egyszer?en kiigazodni. Néha azt érzem, hogy tetszek neki és érdeklem ?t, néha azt hogy nem érdeklem ?t. Írjatok sokan légyszi!

Legjobb válasz: ha meglátnak zavarba jönnek.Néha néz,de talán amikor Te is odanézel,gyorsan elfordul. lehet,hogy elmondta a barátainak is,és amikor meglátnak elkezdenek nevetni,illetve õk is néznek. Milyen kapcsolatban vagy ezzel a fiuval?Ha még nem is köszöntök egymásnak,akkor épp itt az ideje. Egyébként szerintem az a legjobb modszer,hogy kiderítsd mi van-barátkozz össze egy szimpatikus osztálytársnõjével(ha egy suliba jártok),és kérd meg õt,hogy tudja meg neked! Ha már puszival köszöntök egymásnak,egyszre-szinte véletlenül adjál neki puszit picit közelebb a szájához,esetleg a szája sarkába...vagy kérd meg a barátnõdet,hogy észrevétlenül lökjön meg,mikor puszit adsz neki. Sok sikert!!

ha meglátnak zavarba jönnek.Néha néz, de talán amikor Te is odanézel, gyorsan elfordul. lehet, hogy elmondta a barátainak is, és amikor meglátnak elkezdenek nevetni, illetve õk is néznek. Milyen kapcsolatban vagy ezzel a fiuval?Ha még nem is köszöntök egymásnak, akkor épp itt az ideje. Egyébként szerintem az a legjobb modszer, hogy kiderítsd mi van-barátkozz össze egy szimpatikus osztálytársnõjével(ha egy suliba jártok), és kérd meg õt, hogy tudja meg neked! Ha már puszival köszöntök egymásnak, egyszre-szinte véletlenül adjál neki puszit picit közelebb a szájához, esetleg a szája sarkába...vagy kérd meg a barátnõdet, hogy észrevétlenül lökjön meg, mikor puszit adsz neki. Sok sikert!!

FIÚK, (lányok), melyik tetszik jobban? A tökéletesre alapozott-púderezett-pirosítózott arc, amin egy pattanás vagy bőrhiba sem látszik, vagy ha a csaj semmi sminket nem visel, és így látszik, hogy kicsit piros az orra, ha náthás, stb?

Mert a nagyon kisminkelt lányokat állja körbe,bálványozza a legtöbb srác, meg pl Megan Foxot, aki hát nem egy természetes szépség... De mikor felrakok alapozót, korrektort, stb, és TELJESEN sima az arcom, kevesebben néznek meg az utcán, kevesebb bókot kapok... Melyiket preferáljátok? LÁNYOK, írjatok személyes tapasztalatokat is, légyszi!! 16

Legjobb válasz: Ez h*lye kérdés, mert szerintem mindenkinek az elsõ változat tetszik. De ha szép az arcod, akkor felesleges az alapozó.

Ez h*lye kérdés, mert szerintem mindenkinek az elsõ változat tetszik. De ha szép az arcod, akkor felesleges az alapozó.
lehet mert véget ér a nyakadnál az alapozó, és ez látszik:D
Én csak szempillaspirált, színezett hidratálót korrektort és színtelen ajakápolót használok. Aki nem tudja, h sminkeltem, észre sem veszi. Alkalmakkor szoktam feltenni púdert, ritkábban rúzst, de akkor sem viszem túlzásba. Szerintem a legszebb a natúr smink. 19/L
én eléggé ritkán sminkelem magam, csak szempillaspirált teszek fel hétköznap, de ha a barátaimmal találkozok akkor erõs sminket használok, és ha erõs a sminkem sokkal többen néznek meg, rám is köszönnek az utcán stb. de nem egy srác mondta már nekem h szerinte undorító az erõs smink és nagyon mû hatása van, szóval szerintem egy kicsi alapozó és korrektor még elfér, de úgy sem fogsz mindenkinek tetszeni, mert vannak akiknek tényleg az erõs smink jön be, szerintem úgy sminkelj ahogy te jónak látod :D
Én ápolom mindig az arcom, hogy ne legyen szükségem alapozóra. :) Ettõl függetlenül néha teszek fel por alapú alapozót, ha vam rajtam valami szembetûnõbb bõrhiba. A barátom utálja az alapozór, ezért is ápolom mindig az arcomat, hogy ne legyen rá szükséfen. Télen viszont bármennyi alapozó is van rajtam, akkor is látszik, hogy nagyon piros az orrom.
a nátha majd elmúlik, ezért ne alapozd le az egész fejed, mert úgyis leszeded a zsebkendõvel az alapozót. A sminktelen szép arc mindig szebb, fõleg, hogy profi sminket kevesen tudnak csinálni.
nekem a tökéletes smink jobban bejön, és sztem a legtöbb férfi így van ezzel. hiába mondja mindenki h fõ a természetesség, ez csalóka dolog, mert nekünk fiúknak a természetes hatású smink pont olyan mintha vki nem sminkelne... igazából van akinek az erõs smink nem tetszi (nekem spec azzal sincs bajom), de a természetes hatású annak se tûnik fel. ja és lehet h nem vagy túl profi, ezt is tanulni kell sztem, látok tizenéves lányokat akik gondolom elõször kenik ki magukat, és úgy néznek ki mint egy bohóc :/ vki meg olyna ügyes h tök átlagos kinézû csajból full top csaj lesz. egyébként a smink egyfajta igényesség is sztem, fõleg ha náthás v kialvatlan vki, és nem akar rosszul kinézni... de azért ebben is a mértékletességet preferálom, a kevesebb néha több, meg hát kell némi stílusérzék is...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!