Találatok a következő kifejezésre: A fiúk viselkednek ha (22 db)

Fiúk, férfiak! Mi a véleményetek arról ha egy lány nem visel sminket?

Azért mert pl. elégedett magával, smink nélkül is magabiztos. Jobban szeretitek, ha egy lány akkor is visel sminket?

Legjobb válasz: az tök jó ha nem visel,inkább smink nélkül legyen mint sminkben.

az tök jó ha nem visel, inkább smink nélkül legyen mint sminkben.
A barátom elmondása szerint szebb vagyok smink nélkül, ráadásul így jobban érzem magam, minthogy azon aggódjak hogy úristen lehet elkenõdött.:D fiúk..van több ilyen lány is, csak keresni kell:) 16/L
Nálam alapból több esélye van egy olyan lánynak aki nem sminkeli magát. Amúgy a véleményem az, hogy ha túl feltûnõen sok van egy lányon akkor már szinte "elhányom" magam... Sokkal jobban megpuszilnék egy olyan lányt aki nincsen ki sminkelve, mint azt aki ki van. Ha smink nélkül csúnya egy lány akkor sminkel nem fog sokat változni... 15/f
Aki szép, az smink nélkül is szép...
Azt, hogy 200%-os nõ külsõre! ;)
Bárcsak több ilyen lány lenne.
végre egy normális nõ.
Ha nekem is így tetszik jobban, és õ is így elégedett magával akkor ez a jó.
Ez igazából lány függõ is, de inkább semmi, mint nagyon sok.
örülünk neki
én lány vagyok, de én is úgy vagyok vele h max szemcerka, szájfén, alapozót nem is használok akin egy kiló alapozó meg egyéb púder van az szerintem is sok viszont az én környezetemben alapból a sminkes lányokra buknak
A szép nõ smink nélkül is az...Nem tudom, miért nem merik sokan vállalni a természetes szépséget. Vonzó!
én kifejezetten örülök neki. a természetes szépség a legszebb :) és a barátnõm sem sminkeli magát: -mert nem akarja -és mert én így tartom szépnek, amit elfogad (+1 mert a bõre érzékeny, de ez most nem lényeg)

Az orvos szerint, vetessük ki a fiam (3 éves) manduláját. Mik a tapasztalatok, hogy viselik a gyerekek? Heim Pál Kórházban lesz-ha lesz.

Minden tapasztalat érdekel, meddig kell kórházban lenni, ki lehet bent vele éjszaka és hogy?

Legjobb válasz: Az én fiam 6 éves ge a gége orvos azt mondta,hogy ne vetessem ki mert csak ártok vele. Igaz asztmás és allergiás.

Az én fiam 6 éves ge a gége orvos azt mondta, hogy ne vetessem ki mert csak ártok vele. Igaz asztmás és allergiás.
Én egész kisgyerekkoromban nagyon beteges voltam, végül 3 évesen kivették a mandulámat (alaposan el volt gennyesedve a belsõ része, a torok felõli oldalon nem látszott). Azóta csak akkor voltam kh-ban, mikor a lányom született, semmi nátha, semmi lázas betegség. Szerintem kérj másik orvostól is szakvéleményt, vagy akár többtõl is. Amúgy rossz emlékem, hogy anyukám nem maradhatott bent velem éjszakára (2 éjjelt voltam bent), és rácsos ágyba tettek, pedig én akkor már nem olyanban aludtam otthon és ezt zokon vettem :S Ennyi, gond nélkül redbejöttem.
Szia! Az én nagy fiamnak 3 évesen vették ki az orrmanduláját, mert rengetegszer volt beteg és rögtön a fülére húzódott. Már nem hallott rendesen, csak ha szemben álltam vele..A mûtéttel nem volt semmi gond, nagyon könnyen viselte (én sokkal rosszabban), szinte észre sem vette. Másnap már haza is jöhetett. A mama volt bent vele a 3 nap alatt, mert akkor volt a húga fél éves, így én nem tudtam elmenni. Sajnos ha ilyen kicsiknek veszik ki a manduláját, sokszor "visszanõ". Neki is újra ki kellett venni 7 évesen.. Tehát én is azt mondom, hogy csak akkor érdemes kivetetni, ha nagyon sokszor beteg miatta.
Az én kisfiam nov-ben volt 3 éves, és idén febr-ban kivették az orrmanduláját, Bp-en a Szigony u-i klinikán (ott mût a dokink) Muszáj volt, akadályozta a beszédben már. A torok manduláját is ki kellene venni, mert hatalmas, de azzal még várnak a dokik. És egyre ritkább a tüszös mandula gyulladása is szerencsére. Ne aggódj a mûtét miatt, mi fél 12-kor kerültünk csak sorra, 25 perc volt mindennel együtt, amikor visszahozták, akkor sírt valamennyit, aztán aludt 4 órát, és estig játszott, szaladgált :) Hamar regenerálódnak nagyon :) Bocsi, h hosszú lettem
Szia. Az én fiam 2 és fél éves volt amikor ki kellett szedni a manduláját. Nekünk vagy inkább nekem szörnyû volt. Maga a mûtét nem volt gáz csak az elõtte való tortúra. Vérvétel, vérnyomás mérés, meg hasonló. Nem Pesten voltunk, de én bent lehettem vele. Keddi napon mentünk, akkor mûtötték és elvileg pénteken jöhettünk volna haza, de volt egy kisfiú akinél kisebb komplikációk voltak így szombaton engedtek minket is haza. Kedd este szinte már semmi baja nem volt, játszott, nem volt nyûgös, persze kapott fájdalom csillapítót. Szerintem mielõtt döntesz kérd ki másik orvos véleményét is hogy valóban szükséges kiszedni a fiad manduláját.
szia, nekem 18 évesen vették ki, de akkor már az izületeimre ment a dolog, nem bírtam lábra állni... amikor én a kórházban voltam, akkor majdnem beledöglöttem, a kis gyerekek meg kifutottak a mûtõbõl... akkor még nem altatásban csinálták... a heim pálba a nagyfiammal voltunk, mikor még 2 éves volt, mindenét ellopták és akkoriban még nem lehetett bent aludni vele.. Próbálj a klinikákon helyet keresni a fül orr gége klinikán ha menni kell, mert ott benn aludhatsz vele, ill. okosak a szakik.... bár a kóház egy pusztulat de nem az a lényeg...
Csak akkor javasolt ha évi 5 vagy annál több mandula gyulladása van. Egyébként már nem veszik ki, mert fontos nyirokszerv.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát, én sem ragaszkodom a mûtéthez. Most nagyon fáj a kisfiam füle, de ennyire durva nem volt neki soha (gennyes középfülgyull.) Szerencsére évente csak 1-2x van torok vagy mandulagyulladása. Konkrétan a Heim Pál kórházi körülmények érdekeltek volna- mert oda visszük, ha szükséges, de azért köszi mindenkinek!

Fiúk, mennyire számít nálatok, hogy egy lány milyen illatot visel? Ha nem tetszik az illat, akkor már a lány sem, ha eleinte tetszett?

Ha van kedvenc illatotok, amit egy nõ visel, kérlek írjátok le azt is!

Legjobb válasz: nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ

nem vagyok pasi de igazából szerintem az illat egy fontos tényezõ
Pár illat van amit nagyon nem szeretek pl. erõs gyümölcsös illat vagy pl kókusz.. Többi jöhet!
Tudom, hogy elég cinkes, de volt már rá példa, hogy csak a csaj parfümjétõl begerjedtem.:D
A kérdező hozzászólása: Szerintem egyáltalán nem cinkes. :D
Én a harangvirág illatú parfümtöl vagyok felspannolva. Egyik kedvenc illatom, de annyira azért nem fontos hogy ez miatt menjen el a kapcsolat... Ha tetszik a lány akkor ugyis megbeszéljük ezeket :)
Nincs, és soha nem is érdekel, hogy parfümözi-e magát a lány vagy sem. Nem attól fogok beindulni rá hogy magára öntött-e egy vödör pacsulit.
A feleségem ugyanazt a dezodort használja mint amikor összejöttünk, ezért nagyon hozzá kötöm. Diszkrét parfümöt használ, ami nagyon illik hozzá, az üvegbõl nem szeretem, nem is valasztottam volna, ha nem érzemrajta.( davidoff) Viszont leginkább a sajátt illatát kedvelem. Amikor semmi nincs rajta, mikor már a tusfürdõ épen nem érzõdik, pl reggel, mert éjjelre nem dezodorozza magát. Nagyon enyhén érezni. Prfûmök: utálom, ha tolakodik, ha valaki kiszálla liftbõl, és ottmarad, ha 1 men kívül érzem. A kellemes, akár idegentõl is, ha amikor kezet fogunk, vagy véletlenül közelebbhajol. Viszont a "cukorka" illatokat utálom..kifejezetten hanyingert kapok a nem tudom ki( valami nõi név) "alma" illattol..míg a párom kedveli, ezért rémlik a neve, de nem használja
Leszbikus lány vagyok és fontos számomra az illat. De legtöbbször a parfüm és a lány illatának a kombinációja a legjobb. És igen, ha nem jó ez az illat, akkor elég nehéz a helyzet.
Én a vattacukorra nagyon gerjedek. Nem tudom miért, de amikor odasimul hozzád az adott lány, és megérzed az illatát, kedved lenne szint "beleharapni", ölelni, és soha el nem engedni. Persze ez nem minden. Kell hogy legyen stílusa, és ne legyen feszült, prûd személyisége

Mennyire zavaró a fiúk/pasik számára ha egy lány szemüveget visel?

Legjobb válasz: Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.

Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.
engem egyáltalán nem zavar, gyakran szexi is tud lenni

Fiúk! Hogy viselitek, ha a barátnőtök becézget titeket?

Jól esik, elvárjátok, vagy van mikor ciki?

Legjobb válasz: Engem sem zavart soha 18/F

Engem sem zavart soha 18/F
nem zavar sõt...
Elviselhetõ. Engem Mackónak, Bubinak szokott becézni. Én meg Õt Babámnak. :D
játékosan megrugdosom a veséjét.
Néha megcsapkodom emiatt strandpapuccsal, egyszer bezártam fél órára a fagyasztóládába is, amúgy oké
Engem csak ne hívjon nyünyõnek:D
Ne zavarjon, senkit se zavarjon szerintem... pocok
Bár most már inkább Tutu vagyok.
Én akárhogy hívhatom a pasim (aki a Bubu), egyedül a maci-elnevezést nem szereti, mert szerinte a medve egy primitív és agresszív vadállat, nem érti, egyesek szerint mitõl aranyos. Volt egyszer egy elég durva medvés rémálma. Szóval inkább husibogyónak hívom, vagy gyakrabban bubunak. Cucu
Bocs, de én a barátomat Pupu-nak hívom! XD Ez nagyon gáz? :D
attól függ..mit mondd én szeretem
Nekem jól esik, tudom legalább, hogy az Övé vagyok és , hogy nem is akar megszabadulni tõlem.
Az én volt páromat akárhogyan szólíthattam, kicsim kincsem drágám, szerelmem, bárhogyan tényleg, soha nem huzgálta az orrát.Nagyon szerettük egymást, és akik szeretuik egy, ást azokat nem érdekli, nálluk nincs olyan hogy hagyjál már ezzel olyan égõ bla bla.
A húgomat meg Nyuszinak szólítja a barátja, de mikor mérges rá, akkor Nyúl!
relatív.attól függ ki az.de én nem szeretek várni, max 2-3 randi
Ne add oda magad rögtön, de azért ne is húzd. A csókolózás mondjuk 1-3. találkozás (a 3.-on már azért jólenne ha akarsz tõle valamit), a szex meg mondjuk pár hét miután összejöttetek.
Semmit. Majd felnõnek.
Így van, ha felnõnek és érettek lesznek másként fogják látni a dolgot. Ez az élet természetes rendje, hogy menstruál a nõ. Az én párom kifejezetten büszke magára, hogy ismeri a nõi ciklust és ha úgy adódik, hogy õ megy bevásárolni és tampont v betétet is kéne hozni, nem esik kétségbe, nem szégyelli, megveszi. És csak 23 éves.
Hozzá tartozik a kamaszodásukhoz, kinövik.
Még mindig a 07:09-es vagyok. Szerintem a szülõknek a fiaikkal is el kéne beszélgetni a menstruációról, hogy mire az iskolában kezdenek érni a lányok, tudják a fiúk is, hogy mi a menstruáció, és miért van. Mire használják a lányok a tampont és a betétet. De sajnos még sok lánnyal sem beszélnek róla.
Öhm, azért a lányok is könyékig benne vannak. Úgy csinálnak, mintha valami misztikus vallási szertartás lenne a menstruáció. Nagyon fiatal korukban (12-13)kedvelt szokásuk körbeállni, sutyorogni és csak a betét meg a tampon szavakat hangosabban mondani, hogy a fiúk is hallják. Állandóan jönnek a "lánytitok" dumával, a fiúk meg így reagálnak. De az a vicces, hogy sokan még késõbb (16-78-18-20 évesen) is így viselkednek-csak persze már nem ilyen gyerekes módon. Inkább szemlesütve, nem beszélve róla, ha fiúk elõtt szóbakerül még huszonévesen is röhögve. Ez amúgy szerintem kultúrafüggõ is, a feleségem nem magyar és nagyon meg volt lepve, hogy a helyi lányok, milyen "idiótán viselkednek". Mondjuk, ahonnan jött, ott meg elég nyíltan kezelik és hozta is ezt magával, például a munkahelyén kolléganõi (!!) rászóltak, hogy a tamponosdobozt tegye el a táskájába, ne rakja ki az íróasztala közepére, hogy aztán azzal a kezében menjen vécére. Otthonról ezt hozta. Teszem hozzá náluk nem is röhögnének ezen...
A tegnapi 07:09-es vagyok. A 18:32-es válaszoló hozzászólása is igazolta, hogy nem írtam hülyeséget. Így kell hozzáállni a menstruációhoz, mint Õ!
"Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?" ma már igen
Ez nálunk szerencsére nem jellemzõ, mivel ötödikben elmonták nekünk hogy mi az a menstruáció, és nem csak nekünk (lányoknak) hanem a fiúknak is. Megértették , (!) és azóta, ( igaz, hogy a legjobb fiúbarátom volt), de egyik nap megjött, és nem volt nálam betét. A haverom adott pénzt, és át tudtam menni még reggel a szemközti boltba. Szóval csak ennyi. Be lettek avatva a "nõi titokba (úristen...) " és nem idétlenek...
# 11 Az árva gyerekek biológiát sem tanulnak?
Valószínûleg attól függ, hogy a fiú a családjában hogyan látja, hogyan viselkedik anyukája, nõvérei. Egyik ismerõsöm árva gyerek volt, és számonkérte a feleségét, hogy mi ez a véres vatta, amit kikukázott... :(
# 9 Teljesen igazad van, de most már ne túráztasd magad :) )) még agyvérzést kapsz :DD
Az is lehet az ok, hogy Ti lányok annyira titkoljátok még az anyukátok elõtt is, ha megjön az elsõ menstruációtok. Szerintem ha nyíltabban beszélnétek a fiúkkal róla, és elmondanátok õszintén, hogy mi az, és mitõl van, akkor a fiúk sem viselkednének idiótán. Én fiú vagyok, és volt egy lány barátom, akivel õszintén tudtunk ilyen dolgokról is beszélni.
Amíg Ti titokzatoskodtok, addig mindig is lesznek idióta fiúk. Megint a 07:09-es voltam.
Én lány vagyok, és bizony valamilyen szinten egyet kell értenem az elõttem szólókkal. Hiszen mit várjunk, ha sokan (nõk) "betegségnek" nevezik a menstruációt...engem ez pl. nagyon idegesít.
A 07:09-es vagyok. Teljesen igaza van a 10:40-es Válaszolónak is! Annyit még hozzátennék, hogy Ti lányok csináltok tragédiát még abból is ha valaki meglátja nálatok a betétet vagy a tampont. Szóval a Ti felfogásotokon is kéne változtatni, és a menstruációt a világ legtermészetesebb dolgának tekinteni, mert az is!!!! Akkor a fiúk sem lennének idióták!
Ez azért van mert, hogy pl tartanak a lányoknak felvilágositó órát, és a fiúk nem tudják azt hogy mirõl volt szó. és akkor meg elkezdik hogy pl: Adtak neki tampont hahahaha stb .) Pl Egy 10 éves gyerek bemenne a discoba és az anyja megtudja Az anyja mire gondolna? biztos valami baja lehetett , vagy megsüketült vagy akármi amirõl nem tudnak a fiúk akkor rosszra gondolnak ennyi :P

Fiúk szeretitek ha szex közben a nő harisnyát visel vagy csipkés selyembugyit?

Legjobb válasz: Igen, szeretjük:D .A szexi combfixet is, nem csak ezeket amiket leírtál!:D

Igen, szeretjük:D .A szexi combfixet is, nem csak ezeket amiket leírtál!:D
alap:P
naná!
Én a harisnyát szeretem és az olyan selyembugyit ami alul lyukas az nagyon bejön.
én a harisnyát szeretem de azért mert én foot fetish-es vagyok:) 16/F
Szerintem szex közben a bugyi akadályozza a férfiakat. Ha csak nem az a fura bugyi, ami alul lukas.
fuh az naon bejjon.. nekem is.... lehet en is fottfetish es vok.... de telleg jo az ha van egy combfix a csajon... fuh meg az bugyi tokeletees lesz
se harisnya, se bugyi
19:39: inkább tanulj meg helyesen írni! Szánalmas vagy!
Attól, hogy valaki fetisiszta (láb, harisnya), szerintem még nem szánalmas, max. valakinek idegen, vagy taszító... A válasz: abszolút szeretem, nekem úgy a teljes és igazi!
júj de izgató selyembugyi , nagyon finom tapintású
Bõszabású selyem hárembugyogók arab hastáncosnõkön, pergõ zene, forróvérû állandóan dugni kész csatakancák - hetedik mennyország...

Mit csodálkoznak a lányok, ha r*banc módjára viselkednek, hogy nem kellenek senkinek? És még van képük a fiúkat okolni!

Osztálytársam is síránkozik Facebookon, hogy neki sosem volt egy normális barátja sem. Aztán meg minden fiúval úgy beszél, viselkedik, mintha a csajuk lenne. Meg pózolgat a csöcsét fotózza a tükörben, meg minden...

Legjobb válasz: Kedves emberiség. Kivételek mindig vannak. Köszönöm. Amúgy igen. Vannak ilyen gyökerek, meg ilyen bénák, fiúknál és lányoknál is, de KÖNYÖRGÖM: senki ne legyen már olyan buta, hogy azt hiszi, a világ összes csávója/csaja így reagál!

Kedves emberiség. Kivételek mindig vannak. Köszönöm. Amúgy igen. Vannak ilyen gyökerek, meg ilyen bénák, fiúknál és lányoknál is, de KÖNYÖRGÖM: senki ne legyen már olyan buta, hogy azt hiszi, a világ összes csávója/csaja így reagál!
A kérdező hozzászólása: "Mit csodálkoznak a lányok, !!!!HA!!!! r*banc módjára viselkednek, " Válaszod ennyit ér!
!!!HA!! úgy viselkednek akkor annyit is érnek de általában annyit megérnek. Amúgy meg aki nagyképû pica és és ilyen és tudom h köztünk szex sem lesz azzal lekezelõen beszélek vagy foglalkozok.
Akkor olvasd el újra.
mert a fiúk is ugyanúgy hibásak ebben, ezt fiúként mondom!
Ha ott van egy torta az asztalon, nem eszem meg, ha nem az enyém :)

Fiúk! Mi a véleményetek a hajhosszabbításról mármint, ha randin valaki műhajat visel? Ciki ha Utána meg kiderül hogy nem igazi?

lányok is válaszolhatnak, szerintetek gáz ha valaki felcsatolja a póthajat mert amúgy nem olyan szép hosszú a haja?

Legjobb válasz: Heló! "...em olyan szép hosszú a haja". Itt van a kutya elásva. Voltaképp neked nem tetszik a frizurád. Nem hiszem, hogy lenne olyan férfi, aki azon akadna ki, hogy "Te jó ég, neki nem elég hosszú, szép haja van!". Szóval szeritnem inkább elégedj emg azzal, am ivna ,hozd ki belõle a maximumot, és inkább törekedj atermészetességre. A póthaj azt válthatja ki ,hogy nem vagy magaddal megelégedve, leplezni akarsz valamit, és ez talán negatívan hathat másokra. Az visoznt ciki lehet, hogy ha megfogja a hajad, és mondjuk benne marad a kezében, mert rosszúl lett feltéve. Brr....

Heló! "...em olyan szép hosszú a haja". Itt van a kutya elásva. Voltaképp neked nem tetszik a frizurád. Nem hiszem, hogy lenne olyan férfi, aki azon akadna ki, hogy "Te jó ég, neki nem elég hosszú, szép haja van!". Szóval szeritnem inkább elégedj emg azzal, am ivna , hozd ki belõle a maximumot, és inkább törekedj atermészetességre. A póthaj azt válthatja ki , hogy nem vagy magaddal megelégedve, leplezni akarsz valamit, és ez talán negatívan hathat másokra. Az visoznt ciki lehet, hogy ha megfogja a hajad, és mondjuk benne marad a kezében, mert rosszúl lett feltéve. Brr....
A kérdező hozzászólása: Amúgy igen elégedtelen vagyok a frizurámmal mással nincs bajom jó alakom van csak ez az egy ami frusztrál.:/
A kérdező hozzászólása: Mert nem vagyok természetes és szeretnék kicsit más lenni mint ami vagyok.ÉS a pasik a természeteset szeretik.a hosszú fényes hajú lányok tetszenek nekik.olyan nincs akinek az ne tetszene ha valakinek hosszú haja van..
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy tetszem-e neki..:D még nem találkoztunk.
Kicsit kiakasztó személyiség vagy! Hidd el, ha nem a külsõddel, akkor a személyiségeddel fogod elrémiszteni. Nem akarok kötekedni, de ez jött le ebbõl az egészbõl. "Mert nem vagyok természetes és szeretnék kicsit más lenni mint ami vagyok.ÉS a pasik a természeteset szeretik.a hosszú fényes hajú lányok tetszenek nekik.olyan nincs akinek az ne tetszene ha valakinek hosszú haja van.." Ha nem vagy természetes és szeretnél más lenni, akkor felejtsd el a póthajat! A világon nem csak hosszú, fényes hajú nõk léteznek, mégis van párjuk, udvarlójuk. Nem a hajadon, külsõségeken fog múlni, hogy sikerül-e a randi vagy sem, kivéve ha nem egy éjszakásra készülsz.. Rövidebb hajjal is lehetsz nõies és vonzó! Tegyél érte, hogy hosszú hajad legyen, ha úgy nõiesebbnek érzed magad. Pár év alatt megnõ, ha vigyázol rá, ápolod. Nekem is vékony szálú a hajam, de hamar megnõtt szép hosszúra, mert foglalkoztam vele. Nem lehetetlen :)
A kérdező hozzászólása: Igen kicsit az vagyok..:/ Én ápolom mégsem olyan szép fényes.. Okés megpróbálom elfogadni hogy nyomi a hajam.:(
A kérdező hozzászólása: Nem küldök képet ne pontozzatok köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy eltúlozom, de nekem ez komoly problémát okoz..és nem csak egyéjszakás kapcsolatot keresek
A kérdező hozzászólása: Na egy ilyen frizurára gondoltam. Szerintem ez nem gáz.: https://www.youtube.com/watch?v=_lBwnB_NlME
Hogy mi tetszik a hímeknek, az rohadtul nem érdekel. A sajátom hátközépig ér, de ha olyanom van, minden további nélkül parókát teszek, és többet is akarok még cosplayhez.
Jó azért ne túlozzuk el ezt a póthajas dolgot... Miért menekülne el??? Amúgy is, ha tetszel neki, akkor elfogad olyannak amilyen vagy.
A kérdező hozzászólása: 9-es állandóan hordjam kissé kényelmetlen de meglehet szokni. Nem merem megkérdezni..lehet hogy elmenekül és azt nem szeretném..
hat eleg kiabrandito lenne szamomra, ha randira jönne velem egy szep hosszu haju csaj, aztan meg lekapna a haromnegyed hajat.
A kérdező hozzászólása: :( De úgy sokkal szebb vagyok és szebbnek nõiesebbnek érzem magamat..Akkor ha mondjuk nem elsõ randin hanem alkalmanként tenném fel az gáz?színház meg ilyen helyekre.Vagy egy fotó erejéig?Vagy az csak megtévesztés lenne? És ha olyan lenne ami nem jön és nem marad a kezében az természetes hajból az jó lenne nem?
Nyugi, ez elsõ pillantásra kiderül.
A kérdező hozzászólása: ?mi?hogy mû?ÉS akkor mivan ha nekem ez tetszik?Azért mert mû attól még lehet szép.!?
A kérdező hozzászólása: sajnos még évekig kéne várnom míg a derakamig érne a hajam és annyit nem akarok várni..:/
Nézd, akkor az a legjobb, hogy elsõ találkozásokra nem viszed. Aztán ha úgy látod, hogy kapcsolat alakult ki, akkor megmondod neki, hogy nézd, én szeretem néha feltenni ezt a hajat, mert ezt meg ezt érzem, és úgy hiszem , hogy ennyi idõ után te ezt gond néllkü lel tudod fogadni, és a jelenlétedben si feltehetem.
Szerintem ez már az elsõ percben, ránézésre kiderül, hogy mû :D Fõleg azok a felcsatolhatósak amelyek úgy csillognak, mintha gyémántból lennének. Nagyon kevés fodrász tudja normálisan feltenni és összevágni az eredeti hajjal, hogy az ne látszódjon és ne ríjon le róla 100 méterrõl, hogy az pót. A fiúk sem szeretik a mû dolgokat. A saját, de rövidebb haj is szebb, mint a hosszú, de mû. Inkább növeszd meg a sajátodat. Sokkal szebb lesz, mint a pót :)
Szerintem meg akkor hordd állandóan. Kérdezd meg esetleg, hogy mi a véleménye róla, taszítja e, mert akkor mellõzöd a kedvéért, de amúgy simán maradhat fenn folyton, csak legyen természetes a hatása, és tényleg ne maradjon a kezében
A kérdező hozzászólása: 7-es köszi! :) Úgy lesz..szerintem mindenkinek van valami dilije. :D 8-as szerintem ha lófarokba van a hosszítás az nem annyira feltûnõ és meglehet csinálni úgy.Tény hogy fényes de nekem pont az tetszik benne. :) Persze növesztem csak hát vékonyszálú a hajam így kicsit nehezebb.
A kérdező hozzászólása: aha a cosplay engem is érdekel.de felcsatólhatós haj meg húzza a hajamat.:/ És szoktad az utcán is hordani a parókákat?:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!