Találatok a következő kifejezésre: A fiúk viselkednek (66 db)

10 hónapos a fiam és pár nap múlva költözünk! Mennyire viseli meg? Pár napra anyukámékhoz megyünk addig festünk újítunk az új házunkba majd oda! 2 héten belül 2 új hely hogy viseli majd?

abba tudnátok segíteni dobozokat honnan szerezzek mert sehol nem akarnak/tudnak adni ahol eddig kértem .....

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.

Nem hinném, hogy megviseli. Az én kislányom 1 éves múlt, amikor költözködtünk pár napra a szüleimhez, azután fél évre egy ideiglenes helyre, utána az új házba. Én úgy láttam, hogy mindegy hol vagyunk, csak legyen a család körülötte. Én a DM-ben kértem dobozokat, árubeérkezés napján mindig összegyûjtötték és legkésõbb másnap délig mennem kellett érte, mert tovább nem szabadott nekik tárolgatni, hanem ki kellett volna dobni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippet!

A fiúk miért viselkednek néha teljesen ellentétesen?

Van amikor ott mászkál körülöttem direkt,de van maior meg elmegyek mellette és rám se néz?! Na most akkor mivan??

Legjobb válasz: A fiuk sosem szoktak "ellentétesen" viselkedni, az a lányok szokása, csak te képzelsz többet mint ami van....

A fiuk sosem szoktak "ellentétesen" viselkedni, az a lányok szokása, csak te képzelsz többet mint ami van....
hát nincs mit!
Igen, ez tényleg a pasik szokása.... lehet, hogy agykihagyása van. Elitta az agysejtjeit vagy mániákus depressziós vagy bu*zi csak néha megjátssza hogy hetero.
Simán elõfordul, hogy teljesen ellentétesen viselkednek az emberek (fiúk-lányok egyaránt). Nekem volt olyan pasim az életemben, aki nagyon szerelmes lett belém, de miután megmondtam neki, hogy nem lehet köztünk semmi, egy ideig hihetetlen f*sz volt velem, bunkózott, stb., de késõbb, mikor lenyugodott, és már tudtunk normálisan beszélni, akkor elmondta, hogy mindvégig szeretett nagyon.
Hát igen... XD Ez most úgy van hogy a fiúk azt mondják hogy a lányok iylenek mert a lányok meg hogy a fiúk... de mindenki ilyen nagy általánosságban.. szerintem ezzel csak nagyon lazának akarja mutatni magát tudod hogy macsónak tûnjön a szemedben meg te fuss utána... De tetszel neki szerintem :) Lány voltam mellesleg xD
kérdezõ ezt pont úgy irtad le mintha lányokról irtad volna, hisz lányok 95% -a tesz igy... Fiúkból meg max 5%...és lehet csak azért mert utánozza a lányt...vagy esetleg viszonozni akarja a lánynak, hogy lássa milyne érzés...vagy esetleg lányos a fiú, vagy nem tudja mit cisnáljon, vagy valami baj van vele:P Vagy amikro nem nézett rád akrko nem vett téged észre
simán bejössz neki, csak szégyenlõs kicsit.. én is ilyen vagyok :D menj oda hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Uccsó hozzászólás a legbiztatóbb :D
Csak zavarban vannak, mert tetszik nekik nagyon a lány. Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: amikor* hát elsõ válaszoló: köszi a választ!
Biztos van rá egyszerû magyarázat. Vagy félénk vagy nem tudja eldönteni mit akar, vmivel megbántottad, vagy nem hiszi már hogy van nálad esélye. Nem kell egybõl túlbonyolítani, nem meleg , meg nem depressziós. Ha meg elitta volna az agysejtjeit mint én már rég leszólította volna és hülyeségeket csinálna hogy megkapjon.
Nem a nem válogatja, hanem a személyiség.
Szerintem környezettõl függ.. én nekem 1-2 évig tartott de sokkal eredményesebb vagyok barát/pár nélkül, viszont a te korodban ismerõs a helyzet, mivel 2 nõvérem és egy bátyám van (20, 21, és 19 a fiú) Egyik nõvéremre tapadtak a fiúk, most a párjával él. A bátyám jóképû így gyakorlatilag mindent elér. A 2. nõvérem már kevésbé eredményes a pasik terén, és ezért elég sok mindent elront. Összegzés: A te korodban már hiányozna egy társ, de nem erõltetném a dolgot, mert ilyenkor nagyon rossz is lehet :/. De a saját korosztályomban már csak a divat miatt is mindenki járni akar valakivel . 14/L
ha lányokról-fiúkról beszélünk akkor a fiúk. ha nõkrõl-férfiakról akkor a nõk
A kérdező hozzászólása: ma 21:47 Igen, ilyen kifejtõ válaszokat várnék lányoktól, fiúktól egyaránt. Én elég sokáig megvoltam egyedül bár a szerelemrõl már régebben is sokat álmodoztam, de még akkor nem voltam érett egy kapcsolatra.
Egy idõ után mindkét nem nek unalmas lehet, hogy csak a barátaival szórakozik, és nincs egy megért és szeretõ társa. Fõleg 30 év körül, amikor az ember családot szeretne. Én fiatalabb vagyok, van barátom, deén mindig is hiányoltam az életembõl, amíg nem volt. 18/L
A kérdező hozzászólása: ma 21:26 Igen, hogy jobban átlássam a helyzetet, egyébként abban igazad van, hogy sokat számít a jelleme is az illetõnek. Én is leírom, hogy 22 éves fiúként én úgy fél év óta egyre erõsebben hiányolok egy lányt az életembõl, egy lelkitársat. De a ti véleményekre is kíváncsi vagyok.
Szerény véleményem szerint egyik nemnek se könnyû. 18/F
Ez tényleg számít?
A kérdező hozzászólása: ma 21:21 Csak a kérdés egyik felére válaszoltál! A korod és nemed is leírhatnád és hogy szingli vagy-e.
Én egyet értek Héhaverral (: Mi lenne, ha tudnátok, hogy mit jelent az, hogy szingli. Nem csak azt, hogy nincs kinek a kezét fogni suli után, hanem teljes egyedülállóságot. Ezt úgy, hogy anyu csomagolja az uzsonnád nehéz kivitelezni (: Tehát: a kisfiúk nehezebben viselik, ha nincs párkapcsolatuk, pláne szexuális, viszont a nõknek elég nehéz magányosan élni.


Az orvos szerint, vetessük ki a fiam (3 éves) manduláját. Mik a tapasztalatok, hogy viselik a gyerekek? Heim Pál Kórházban lesz-ha lesz.

Minden tapasztalat érdekel, meddig kell kórházban lenni, ki lehet bent vele éjszaka és hogy?

Legjobb válasz: Az én fiam 6 éves ge a gége orvos azt mondta,hogy ne vetessem ki mert csak ártok vele. Igaz asztmás és allergiás.

Az én fiam 6 éves ge a gége orvos azt mondta, hogy ne vetessem ki mert csak ártok vele. Igaz asztmás és allergiás.
Én egész kisgyerekkoromban nagyon beteges voltam, végül 3 évesen kivették a mandulámat (alaposan el volt gennyesedve a belsõ része, a torok felõli oldalon nem látszott). Azóta csak akkor voltam kh-ban, mikor a lányom született, semmi nátha, semmi lázas betegség. Szerintem kérj másik orvostól is szakvéleményt, vagy akár többtõl is. Amúgy rossz emlékem, hogy anyukám nem maradhatott bent velem éjszakára (2 éjjelt voltam bent), és rácsos ágyba tettek, pedig én akkor már nem olyanban aludtam otthon és ezt zokon vettem :S Ennyi, gond nélkül redbejöttem.
Szia! Az én nagy fiamnak 3 évesen vették ki az orrmanduláját, mert rengetegszer volt beteg és rögtön a fülére húzódott. Már nem hallott rendesen, csak ha szemben álltam vele..A mûtéttel nem volt semmi gond, nagyon könnyen viselte (én sokkal rosszabban), szinte észre sem vette. Másnap már haza is jöhetett. A mama volt bent vele a 3 nap alatt, mert akkor volt a húga fél éves, így én nem tudtam elmenni. Sajnos ha ilyen kicsiknek veszik ki a manduláját, sokszor "visszanõ". Neki is újra ki kellett venni 7 évesen.. Tehát én is azt mondom, hogy csak akkor érdemes kivetetni, ha nagyon sokszor beteg miatta.
Az én kisfiam nov-ben volt 3 éves, és idén febr-ban kivették az orrmanduláját, Bp-en a Szigony u-i klinikán (ott mût a dokink) Muszáj volt, akadályozta a beszédben már. A torok manduláját is ki kellene venni, mert hatalmas, de azzal még várnak a dokik. És egyre ritkább a tüszös mandula gyulladása is szerencsére. Ne aggódj a mûtét miatt, mi fél 12-kor kerültünk csak sorra, 25 perc volt mindennel együtt, amikor visszahozták, akkor sírt valamennyit, aztán aludt 4 órát, és estig játszott, szaladgált :) Hamar regenerálódnak nagyon :) Bocsi, h hosszú lettem
Szia. Az én fiam 2 és fél éves volt amikor ki kellett szedni a manduláját. Nekünk vagy inkább nekem szörnyû volt. Maga a mûtét nem volt gáz csak az elõtte való tortúra. Vérvétel, vérnyomás mérés, meg hasonló. Nem Pesten voltunk, de én bent lehettem vele. Keddi napon mentünk, akkor mûtötték és elvileg pénteken jöhettünk volna haza, de volt egy kisfiú akinél kisebb komplikációk voltak így szombaton engedtek minket is haza. Kedd este szinte már semmi baja nem volt, játszott, nem volt nyûgös, persze kapott fájdalom csillapítót. Szerintem mielõtt döntesz kérd ki másik orvos véleményét is hogy valóban szükséges kiszedni a fiad manduláját.
szia, nekem 18 évesen vették ki, de akkor már az izületeimre ment a dolog, nem bírtam lábra állni... amikor én a kórházban voltam, akkor majdnem beledöglöttem, a kis gyerekek meg kifutottak a mûtõbõl... akkor még nem altatásban csinálták... a heim pálba a nagyfiammal voltunk, mikor még 2 éves volt, mindenét ellopták és akkoriban még nem lehetett bent aludni vele.. Próbálj a klinikákon helyet keresni a fül orr gége klinikán ha menni kell, mert ott benn aludhatsz vele, ill. okosak a szakik.... bár a kóház egy pusztulat de nem az a lényeg...
Csak akkor javasolt ha évi 5 vagy annál több mandula gyulladása van. Egyébként már nem veszik ki, mert fontos nyirokszerv.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszát, én sem ragaszkodom a mûtéthez. Most nagyon fáj a kisfiam füle, de ennyire durva nem volt neki soha (gennyes középfülgyull.) Szerencsére évente csak 1-2x van torok vagy mandulagyulladása. Konkrétan a Heim Pál kórházi körülmények érdekeltek volna- mert oda visszük, ha szükséges, de azért köszi mindenkinek!

Van egy 4 hónapos kisfiam az én nevem viseli az anyjával nem vagyunk jóba nincs semmilyen bírósági papír és nem engedi hogy lássam a fiam minden hónapba én vettem neki a pelust meg a többi dolgot. Ennek fényében eltilthatja a fiamat tőlem vagy sem?

csak azok írjanak választ akik tudják mir?l van szó

Legjobb válasz: Ha jogilag nem rendezett a helyzet, azaz nincs láthatás stb. megállapítva, akkor bármit megtehet. Ha bíróságra mentek, és rendezitek a dolgot, akkor védettebb leszel, ill. megszabhatják, hogy mikor KELL elvinnie hozzád láthatásra. Személyes tapasztalatom nincs a témában hál'Istennek, de ez tuti, hogy így mûködik.

Ha jogilag nem rendezett a helyzet, azaz nincs láthatás stb. megállapítva, akkor bármit megtehet. Ha bíróságra mentek, és rendezitek a dolgot, akkor védettebb leszel, ill. megszabhatják, hogy mikor KELL elvinnie hozzád láthatásra. Személyes tapasztalatom nincs a témában hál'Istennek, de ez tuti, hogy így mûködik.
Ebben az esetben Neked kell biróságra menned a láthatás miatt és ha ott ki mondják hogy van láthatási engedélyed akkor nem tilthatja el tõled!Addig meg ha ilyen nem nagyon tudsz mit csinálni Vele sajnos!
Ha semmilyen bírósági papír nincs, akkor még csak gyermekelhelyezés sincs, tehát még az sincs kimondva, hogy a gyerek csak az anyánál lehet. Épp annyi jogod van a gyerekhez, mint az anyjának. El nem tilthat tõle semmiképp, de nem is értem, hogy eddig miért nem tisztáztátok ezt hivatalosan, hiszen úgy tiszta a dolog.
Nem!!
mert csak a mostani divatban viselhet fülbevalót? nekem 97 óta van. buuuzi lennék? nem hiszem...
Egy férfi ne hordjon fülbevalót. Ha ékszert akar viselni akkor hordjon gyûrût és/vagy órát. Egy fiú hordhat, ha akar.
Ha kalóz akkor nem, de egyébként metroszexuálisok és búzás páwák szokása ez... Lehet nem búzák, de undorítóak az biztos.
Ellepték az oldalt a fülbevalós köcsögök... 18/f
Nekem is ki van lyukasztva a fülem, csak az egyik, de nem hordok fülbevalót évek óta. Meguntam. Buuzi nem voltam, és nem is vagyok. A kettõ közt semmilyen összefüggés nincs.
azért lennék biszex mert, fülbevalót hordok? Érdekes!
hülyeség. ennyi erõvel, ha egy lány nem hord, akkor meleg?
jó ha amolyan "normálisat" hordanak aminek karom van a végén mert menõk az jó...
Mért lennének undorítóak?? :O Három haveromnak van fülbevalója, mindegyikük motoros, rocker pasi és hetero ..
nem, de szerintem egy fiú ne hordjon fülbevalót
A kettõ között semmilyen összefüggés nincs.
és a fültágító is erre utal kérdezõ? vagy csak a sima fülbevaló? :D

2, 5 éves a fiam. És most kezdtünk el oviba járni. Nálatok meddig tartott az üvöltős korszak? Tudom nem mindegyik gyerek sir. MEnnyire viselt meg? Mikor kezdett el beszokni?

Annyira sajnálom szegényt. Próbálok nyugodt maradni de nehezen megy:( Olyan keservesen sirt ma reggel is, és kapaszkodott a szekrénybe hogy ő nem akar bemenni:(

Legjobb válasz: 2,5 évesen ovi? Bölcsibe nem tudod vinni? Messze nem érett az ovira ha ez van.

2, 5 évesen ovi? Bölcsibe nem tudod vinni? Messze nem érett az ovira ha ez van.
2-es vagyok. Még valami eszembe jutott: Nekem azt mondta a gondozónõ, hogy ez a normális reakció náluk. Ha nem sírna, és jól érezné magát, akkor az nagyon elgondolkodtató lenne számukra!! Sokan hencegnek azzal, hogy az "õ gyerekük soha nem sírt + délután haza sem akar menni" blablabla - én ezzel nem dicsekednék... Kérdeztem azt is a bölcsiben, hogy mennyi idõ - átlagosan - amíg beszoknak. 1 hónapot mondtak. Kegyetlenül hangzik, de betörnek, mint egy kiscsikó - csak idõ kell hozzá Kitartást!

Mennyire zavaró a fiúk/pasik számára ha egy lány szemüveget visel?

Legjobb válasz: Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.

Ha sztk keretes szemüveget akkor nagyon zavaró. Ha normális nõieset akkor semmi gond vele.
engem egyáltalán nem zavar, gyakran szexi is tud lenni

Lányok (és meleg fiúk)! Első randira mi a legmegfelelőbb viselet egy huszonéves srácnak?

Milyen sztereotípiákat keltenek bennetek az alábbi lehet?ségek? Milyen pozitív-negatív üzenettel bírnak számotokra? A: felt?rt ing, farmer B: ugyanez + nyakkend? (esetleg mókás mintával) C: farmer, póló, hétköznapi viselet D: öltöny-nyakkend?

Legjobb válasz: EgyértelmÛen c

EgyértelmÛen c
D: Barney Stinson
A... imádom az ingeket
C esetleg A.
A vagy C. Attól függõen, hogy milyen a stílusa a pasinak. Extrémen kiöltözni, öltönybe, nyakkendõvel teljesen felesleges.
21:45-ös vagyok. Kb. ugyanazokat a sztereotípiákat váltják ki belõlem ezek a lehetõségek, mint amelyeket leírtál. Esetleg a "D"-nél bennem lenne, hogy egy kicsit sznob az illetõ.
Eddig én csak a "C" változatú viseletet hordtam randin és akivel randiztam, rajta is hasonló volt. A feltûrt ing, farmer is bejön, viszont randira a nyakkendõt kicsit túlzásnak tartom. Elsõ randin senkivel sem színházba vagy elegánsabb étterembe megyek, szóval a legjobb a laza öltözet. Tehát bennem nem kelt túlzottan pozitív véleményt, ha valaki elsõ randira túlságosan kiöltözik. Viszont ha a srác amúgy jól néz ki és jófej, akkor nem lenne probléma. 26/F (meleg)
C elsõ randira ne legyél túl komoly.
A kérdező hozzászólása: És milyen sztereotípiákat keltenek bennetek a lehetõségek? Mondjuk, például bennem: A: „laza, férfias pasi vagyok” B: „ez még csak egy elsõ randi, ne vegyük túl komolyan, beszélgessünk egy jót, de azért tudd, megtiszteltetés hogy Veled lehetek” C: „csak semmi feszengés, légy természetes, hétköznapi, engem is olyannak láss, amilyen a hétköznapokban vagyok” D: „Ünnep számomra ez a találkozás, érezd, hogy elsõ perctõl komolyan veszem a kapcsolatunkat”
Ez attól is függ hova mentek, mert ha egy elegáns étterembe akkor egyértelmû , hogy öltönyben. Ha azonban egy kisvendéglõbe vagy sétálni akkor tökéletes a hétköznapi viselet :)
C, elegáns helyre D :)
Kötött pulcsi, farmer betúrve bakancsba vagy ing, egy jó sál és sötét farmer.

Hogyha valakinek nem a fia hanem az unokája viseli a nevét azt, hogy mondják?

pl: Kiss Tibornak nem a fia, hanem az unokája Kiss Tibor.

Legjobb válasz: Akkor nem lesz ifjabb, egyszerûen csak Kiss Tibor lesz.

Akkor nem lesz ifjabb, egyszerûen csak Kiss Tibor lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!