Találatok a következő kifejezésre: A fiúk vibrátort (9 db)

Mert úgy egyszerûbb
én is gondolkodtam már ilyeneken... és én sem értem.
Szexpartnernek van idõbeosztása, ha nem ér rá, úgyis magadnak kell megoldani a dolgot. A szexet elõre le kell szervezni, utazgatni. Jó dolog, nem arról van szó, de nem megoldás midnenre.
A kérdező hozzászólása: 21:13 : Szexpartner sem beszél túl sokat és csak célzottan egy témáról.
nem pofáznak csak teszik a dolgukat:-)
Mert férfi fronton csak az alfahímeket illeti meg az igazi punci, a nõk meg félnek, hogy átcseszik és kihasználják õket.
Ezen már párszor én is gondolkodtam... Talán félénkek az emberek? Nem tudom, de nagyon jó a kérdés. Jöhetnének a lányok is válaszolni :D egy effff
mi van ha egymásba rakjuk a kettõt?:) ))))
Ezt én sem értem, az igazinál nincs jobb! 20F
lány vagy fiú vagy? tippem van - csak kíváncsi vagyok:) én egyébként pasiként nem értem ugyanezt a problémát...:)
Ez azért van mert a lányok inkább a "nem fekszek le mindenikvel, nem vagyok ribanc" mögé bújnak, a pasik meg általában félénkek és ezért inkább ezt választják..

Miért izgató a fiúknak ha vibrátorral elégítik ki a barátnőjüket?

legalábbis az én barátom szerette csinálni. ez miért lehet izgató számukra?

Legjobb válasz: Nem izgató

Nem izgató
nemtudom:S de engem nagyon izgat ha a párom orális szexnél rámsegít ujja v vibrivel :$
az ujjával na.
szeretünk örömet okozni mindenféleképpen
nem izgató. max a dildo, ami olyan mint egy pénisz, vagyis élethû
hús vér kukival még jobb te kis butus
Lehet neked tetszeni fog majd és mikor nincs senkid.
A kérdező hozzászólása: Van barátom, több éves kapcsolatról van szó :) Csak sajnos nagy a távolság köztünk... Õ dolgozik hétköznap. Én tanulok. Csak hétvégén vagyunk együtt de már nagy az ûr...
ja hát akkor igen. inkább az, mint más csávó elsõ hozzászoló
A kérdező hozzászólása: Csak drága móka. Nem tudom meg éri e a pénzét.... :(
sztem megéri :) én is szeretnék...egyébként nem csak egyedül használhatod majd, hanem a pároddal ketten is eljátszogathattok vele majd ;) 21/l
Én pasi vagyok, szóval azt nem tudom megmondani, mennyire lehet jó nektek, de az tuti biztos, hogy nemcsak azért találták fel, mert nekünk látványos, ha használjátok.
Nem véletlenül lehet olyan sokfélét kapni, ha nem lenne igény rá nem lenne annyi :)

Fiúk mi a véleményetek a szex+vibrátor párosról?

arátommal tervezzük egy veszünk egy vibrátort és azzal csinálja nekem mint petting...mi a tapasztalat?

Legjobb válasz: A barátom vett egy kütyüt,ami szex közben belülrõl is izgat,meg kívülrõl is,plusz a farkincája is bennem van,az övét is izgatja,és baromi gyors orgazmusunk van tõle:)

A barátom vett egy kütyüt, ami szex közben belülrõl is izgat, meg kívülrõl is, plusz a farkincája is bennem van, az övét is izgatja, és baromi gyors orgazmusunk van tõle:)
A kérdező hozzászólása: küldenél róla linket??mert igy nehezen tudom elképzelni..
Linket nem tok küldeni, de ez egy ilyen hajlított dolog, és mind a két végén szélesedik, és lekerekített, jobban nem tudom megfogalmazni:) A g-pontot is stimulálja, meg a csiklót is, különbözõ rezgési formák vannak.
engem is erdekelne hogyan nez ki. nem talalsz rola egy kepet a neten?
Páromnak direkt én vettem, és van mikor így, van mikor úgy. De nem érdemes sokat költeni rá, tanulja csak meg a pasid hogy hogy kell rendesen elvinni.

A fiúk használhatnak vibrátort?

A párommal már 3 éve együtt vagyunk, most lett 19 éves és szeretné kipróbálni a vibrátoromat. Nagyon izgatónak találja. Szerintetek vele lehet szexuális örömöt adni fiúknak?

Legjobb válasz: lehet bizony :) egyrészrõl lehet használni maszirózónak. A nemiszervét, a mellbimbóit, meg még ami eszedbe jut. ha behatolás nélkül simogatod vele a fenekét, az is be szokott jönni. meg persze be is lehet dugni. kicsit vagy nagyon. persze ekkor sikosítani kell, meg nagyon odafigyelve csinálni. A legjobb, ha orális kényeztetéssel kiegészítve csinálod, de arra készülj, hogy 5 percig sem fogja bírni és kb. a plafonig fog kicsapni. :) jó mókát ;)

lehet bizony :) egyrészrõl lehet használni maszirózónak. A nemiszervét, a mellbimbóit, meg még ami eszedbe jut. ha behatolás nélkül simogatod vele a fenekét, az is be szokott jönni. meg persze be is lehet dugni. kicsit vagy nagyon. persze ekkor sikosítani kell, meg nagyon odafigyelve csinálni. A legjobb, ha orális kényeztetéssel kiegészítve csinálod, de arra készülj, hogy 5 percig sem fogja bírni és kb. a plafonig fog kicsapni. :) jó mókát ;)
EGyetértek. Az a fiú, akit ez izgat, azzal meg lehet tenni, hogy ingerled a végbelét. És ha bejön neki, nagyon nagyon be fog jönni neki:-) Csak óvatosan, azért fura érzés lesz neki.
Nem igaz az, hogy "van olyan férfi"... A férfiak a prosztatastimulációra szinte azonnal elélveznek. Mondhatni azt, hogy kivétel nélkül. Tehát a "hátsó játékok" minden férfi számára élvezetet okoznak alapjában. Azonban sok férfiben a gátlás, a tudat és a "nemakaromság" - tehát a psziché az, amely miatt nem akarja. Ez érthetõ. De ha a barátod olyan, hogy számára ez "jó lenne", és szeretné, akkor igen "nagy örömöt" fogsz neki szerezni.
Azzal, hogy egy csaj vibrivel análisan kielégít egy férfit, attól még senki nem lesz a férfi meleg.
az utolsó elõtti hsz azért is igaz mert a férfiak G-pontja az ánuszukban van... S4L3M
MINDENT lehet, ami jól esik. És ez JÓL esik.
Használhat - de azért problémás, mert eléggé hasonlít egy homoszexuális közösüléshez. Nem biztos, hogy ehhez kell hozzászoktatni. De, ha szeretné, akkor csak nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: Vettem neki egy vibrátort és nagyon tetszik a barátomnak. (meg persze nekem is!)

Apámém elutaztak és bulit tartottam. A hülye fiúk kinyitották anyámék szekrényét és elővettek egy vibrátort. Én nem is tudtam róla, tők ciki volt. Mit tegyek. Azt a gond, hogy valahova elrakták, de nem találom, honnan szerzek másikat?

Legjobb válasz: Mérhetetlenül egyszerû. Lemész a szekszshopba, és közlöd: -Kérek egy ugyanolyan vibrátort mint anyámé! Ha tudod a típusát, pl "Nagy medve", akkor rendelni is lehet. Használtan szerintem olcsóbb. Esetleg meg is lehet keresni, vagy megkérdezni a kedves cimboráktól, hogy ki dugta el (fel).

Mérhetetlenül egyszerû. Lemész a szekszshopba, és közlöd: -Kérek egy ugyanolyan vibrátort mint anyámé! Ha tudod a típusát, pl "Nagy medve", akkor rendelni is lehet. Használtan szerintem olcsóbb. Esetleg meg is lehet keresni, vagy megkérdezni a kedves cimboráktól, hogy ki dugta el (fel).
Szerintem ne csinálj semmit. Nem hiszem, hogy Anyukád rajtad keresné. Majd azt hiszi, nem emlékszik hova rakta. Biztos elég ciki lenne neki megkérdezni bárkit is, hogy hova tûnt a vibrije!
annyi féle van, mint égen a csillag. szerintem alsómadár-fogásban ragadd meg az egyik hülyét, aki ezzel szórakozott és érdeklõd meg tõle, hogy hová is tették...
Szerintem beszéld meg a srácokkal, hogy adják vissza, ha mégsem, akkor a legjobb lesz, ha mindent bevallasz a szüleidnek, megbeszélitek. Lehet kínos lesz a szitu, de fõ az õszinteség! Ha pedig mindenáron venni szeretnél helyette, akkor azt szexshopban teheted meg, de hogy kapsz-e majd ugyan olyat..hát.. Inkább az elõzõ verzió, szerintem beszéljétek meg!
Egyszerû: szexshopban kb 8-9 ezerért kapsz vibrit. De a haveroknak felajánlanám hogy vagy megmondják hova rakták vagy szólok a szüleiknek hogy elcsenték a szüleid vibrijét. Szerintem nem akarnak égni, úgyhogy elõadnák hamar. :D
Az a kérdés, hogy anyádé vagy apádé volt.
Yah, aztán jöhet a második epizód: A Megkerült Vibri és Anyu - the great reunion!
A leírás alapján "Ezüst nyíl"-ként azonosítom. Különben meg, kinek égés? Aki lebukik hogy középkorú házasemberként vibrizik, vagy aki más használt vibrátorát fogdossa...
Ha-ha, elég vicces lesz: "Anyu, a barátaimnak kölcsöndatam a vibriteket, úgyen nem baj?" A legjobb lenne, ha felvennéd videóra a ledöbbent arcukat és feltennéd a netre. Ez lenne a legnézettebb oldal.
Lehet , hogy elvitték.
Aha aztán meg apádtól: "Jé, mit keres ez a vibrátor a bögrémbe?" sztem verd ki a haverjaidból legalább azt hogy lakáson belül dugták e el...
Ha van kertetek és a fiúk kimentek, lehet hogy ott van. Vagy elvitte a kutya, a szaga miatt. Nézted már a kutya házban?
Szerintem se csinálj semmit, anyád apádon, apád anyádon fogja keresni. Ha egyik este negy veszkedést hallasz, tudhtatod hogy egymáson keresik a vibrátort.
jo ez az oldal. a hozzàszolàsokért jàrok fel.felvidit:D
A fiúk csak csapatban idióták. Vadászd le az egyiket külön beszélgess el vele, és szedd ki belõle, hogy hol a vibri. Egyébként lehet hogy valamelyik srác éppen most dugja fel magának, úgyhogy siess.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom milyen márka volt, csak azt láttam hogy ezüst színû és tud remegni, de nem fogtam meg. Valaki ismeri esetleg a márkákat.
fuh...mennyit röhögtem ezeken a válaszokon..:DDD

Fiúk, engednétek a barátnõtöknek, hogy finoman megdugjon pl egy vibrátorral?

Kipróbálnám a pasimon, csak kíváncsi vagyok ki engedné ezt meg.

Legjobb válasz: Ha lenne barátnõm és ez neki örömöt okoz akkor igen. 23f

Ha lenne barátnõm és ez neki örömöt okoz akkor igen. 23f
fújjj!
Én engedném, és eddig is engedtem. :) Én szeretem, ha õ is megdug engem, mert nagyon jó érzés. Õ is élvezi. Mondjuk ez nem mindennapos, de rendszeresen sort kerítünk rá. :)
Kizárt. Nyelvvel megengedném neki, esetleg ujjal, de akkor neki is be kéne vállalnia valamit, amit õ nem szeretne.
Valahogy engem nem vonz a végbélben turkálás, emg a hasonló "modern" kielégülési formák, és tudtommal barátnõmet sem, de ha mondjuk ezzel elõállna, egyszer élünk, belemennék.
A hátsó fertályának télleg outputnak kéne maradnia.
Én biztos nem, az én seggem maradjon csak output...
Én nem engedném.. Én dugom õt..Ez maradjon is így
amelyik fiú ilyet megenged vagy erre vágyik az se 100 heteró
Hahh, nem.
Én szerintem nem.
A kérdező hozzászólása: Engedtem már popsiba, nekem fájt az elsõ, de megszoktam, bár akkora élvezetet nem okoz mint punciba rakná, innen jött az ötlet hogy csináljuk fordítva is. Csak lehet ki kéne kötnöm az ágyhoz, ne ellenkezzen:)
Egyszer kipróbálhatjuk, ha ez neki bejön. Aztán a folytatás már attól függ. :)
te megengednéd az anált? feltételekhez kötném.
ha ezt szeretné, akkor lehetne róla szó. 22f
Szerintem ebben semmi meleg nincs. A férfi g-pont a prosztatánál van. Elképesztõ orgazmust lehet átélni annak izgatásával. Persze csak bevállalós pároknak való. Mi rendszeresen csináljuk és tényleg elképesztõ érzés. Én azt vallom hogy nem szabad élbõl tapasztalat elõtt elutasítani dolgokat és szeremcsére Párom is ilyen. Pospiszexet is rendszeresen csináljuk és igen õ is hatalmas orgazmusokat él át közben. Persze alap feltétel hogy teljes szívedbõl szeresd a párod megbízz benne és tiszteld. Ez fordított helyzetben is így mûkodik. Mikor elõszor próbáltuk az fenékbe egyáltalán nem fájt neki sõt élvezte. 20/f

Fiúk! Engednétek a barátnőtöknek, hogy felcsatolható vibrátorral seggbedugjon titeket, ha ezt nagyon szeretné kipróbálni?

Ha már a fiúk körében egyre csak nagyobb az análmánia :DD

Legjobb válasz: NEM!

NEM!
és ezt miért szeretné kipróbálni?? mégis mi indoka van rá ?XD
ha én is nyomhatom análba a csajnak akkor igen.
Ha a fiú elvárja az anált akkor én meg ezt tõle. Így fer:)
Okoska Miért ez a neved, ha nem illik hozzád? Ez nem feministáskodás, egyszerûen, ha nektek lehet, nekünk is.
Császárnõ! már másodszor írod ezt a marhaságot, hogy kölcsönös. Nem értelek. Alapvetõen, ha az anált nem nézzük, úgy állunk fel, hogy a nõk fogadnak be magukba valamit, a pasik meg beteszik. Miért kéne ezt megcserélni? Cserélgesse a homokos. Én nem fogom, az tuti. Ezzel együtt viszont ha a csaj benne van, az õ fenekébe igen. Nem tudom ezen mit kell ekkorát feminizmozni.
És neked miért Császárnõ a neved, ha úgy akarsz viselkedni mint egy pasi? arról nem beszélve, hogy a nõnek és a pasinak IS lehet jó, ha a nõ seggébe megy az anál. De abban mi is az élvezet a nõnek, hogy a mûfallosz van bent egy férfi seggében? Ha annyira szeretnéd kipróbálni, hogy milyen valakit megdugni, akkor keres egy leszbikust, oda csatold fel a mûbránert, aztán hajrá.
A rosszul megfogalmazott kérdésben szereplõ verziót nem. De egy profi prosztata masszázs - kézzel, vagy spec. vibrátorral - esetleg igen.
prosztatamasszást esetleg, ha utánanéz.
azért a seggbe dugás mû dákóval és a prosztata masszázs nem ugyanaz :D

Perverzió, ha egy lánytól azt kérem, hogy előttem elégítse ki magát, játszadozzon egy vibrátorral? Fiúk ti kértetek már ilyet a barátnőtöktől?

Lányok szívesen megteszitek ezt a kérést ?

Legjobb válasz: Én imádom a barátom, de ezt nem tudnám megcsinálni, túlságosan zavarban lennék :) Bár ez csak én vagyok, biztos vannak, akik szívesen csinálják :) 18L

Én imádom a barátom, de ezt nem tudnám megcsinálni, túlságosan zavarban lennék :) Bár ez csak én vagyok, biztos vannak, akik szívesen csinálják :) 18L
Igen megteszem ezt a kérést
Szerintem nem gáz. Én akkor is szoktam magam simogatni, ha bennem van a párom, hogy kb. egyszerre menjünk el. Úgy nekem könnyebb. 24N
Maszturbáltam már elõtte/vele, de vibrátorunk nincs, így azzal sose :D de azt hiszem megtenném ha ilyet kérne
A vibrátort nem biztos, hogy bevállalnám, viszont ha nagyon fel akarom izgatni a barátomat, akkor elkezdem simogatni magam elõtte, ez mindig beválik.
sztem nem 21 L
A lányok majd késõbb fognak erre hajlani, tapasztalat szerint majd húszon felül. Amikor már nem könnyen jönnek zavarba dolgoktól... ;)
Ugyanúgy vagyok vele, mint a 2. válaszoló.
Én is kértem már a barátnõmtõl, hogy hadd nézzem amikor csinálja magának, de nem nagyon hajlik rá :(
ez nálam nem tartozik a perverzióhoz. igen, aszt hiszem, megtenném, de ahogy magunkat ismerem fél percig nem bírná a barátom, ahogy én sem az ellenkezõ esetben.
Sztem van benne valami kis perverzió is :) De ez abszolult, egyértelmû :) IGEN :) ) Én nagyon szívesen kielégiteném magam vibrátorral (ha lenne ) xDDD de akkor is ha bennem van magamhoz nyulok, vag ycsak úgy simán ha kéri :) csak abban az a rosz hogy gyorsan elmegyek :) )) Én igazán nyitott vagyok ilyenekre :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!