Találatok a következő kifejezésre: A fiúk tudnak állni, (4 db)

akkor is.
Már ha csak "úgy néz" rám a barátnõ, akkor is feláll pusztán a tekintetétõl :)
Fiatalabb korban, igen.Késõbb ahogyan növekszik a tapasztalat, már tudjuk kontrollálni.
Fiatal korban simán. Sõt elég ha rágondolok :)
Simán.

A fiúk fel tudnak állni, ha mondjuk tánc közben még egy miliméter sincs köztünk és szeretik ha megfogják, vagy simogatják a feneküket, vagy a comjukat (belső rész, külső rész)?

Van egy fiúm,és a szórakozóhelyen éreztem hogy amikor nagyon közel vagyok hozzá,valami keményebb dörgöl?zik hozzám,ez csak a slicc lehetett?

Legjobb válasz: Az nem a slicc volt. Egy kis simogatástól, dörgölõdzéstõl is feláll nekik.

Persze hogy feláll attól ha a fenekünket simogatja egy lány, még jó hogy! Hányszor csináltál ilyet azelõtt?! Vagy te egy kicsit se nedvesedsz be ha a te fenekedet vagy combjaidat simogatják? Vagy netán a melleidet?
Az nem a slicc volt. Egy kis simogatástól, dörgölõdzéstõl is feláll nekik.
Szerintem sem a slicc volt az. sõt tuti. A fiúknak már alapból föláll arra a péniszük, ha egy olyan lány "kényezteti" õket aki tetszik neki. És szerintem az beletartozik, hogy simogatod a combját, fenekét.. Szeretik azt õk is nem csak mi csajok ;-)
Bärmit simogatsz beindulhatunk a melleinket is stb
Szoval akarsz még tudni valamit
Ugy szoval tänc közbe molesztältOdanyomta a farkätAkkor te meg nyomd hozzä a melledJaÉs amugy ez jol esett neked vagy rosszulSzoval a lényeg az hogy nagyon is feltud ällni csak a slicc nem engedi de megoldhatod a gondjät egy huzässal a sliccen ha elég közel vagy ugyse lätjäk
Ja azért arra vigyäzz hogy bele ne élvezzen a gatyäbaInkäbb hivd fèlre ès verd ki nekiVagy hatoljon be ha gondolod ès felizgultäl mert a nöket izgatni szokta a szerszäm oda dörgölödèse
<Pasi komment> Nem a slicc áll ott hanem a farka alatta. Ez teljsen normális mert a tánc eleve nagyon erotikus helyzet, fõleg együtt mozogsz egy vonzó csajjal. Én is jártam "tinidiszkóba" a nyugati térre, tudom mirõl van szó. Velem is elõfordult csak nem tudni hogy van aki csaj azt úgy fogja fel mint elismerést van aki mint tolakodást. Szóval nem mindíg szerecsés odatolni ha áll....
Nekem spec néha már attól is felállt, hogy megöleltem a nekem tetszõ csajt, szóval az biztos nem a slicce volt.
A kérdező hozzászólása: Bocs, combjukat*...
A kérdező hozzászólása: Persze, nekem ez nagyon jó volt, csak nemtom h ez a slicce volt vagy......de attól is beindulnak ha mondjuk simogatjuk a combjukat, vagy a feneküket?
A kérdező hozzászólása: Fiúk ti is irjatok!!!XD
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Lányok! A randi alatt be szoktatok nedvesednia szerelmetek miatt pl egy csóktól? Mert a fiúknak fel tud állni.

A fiúknak feláll, ha tetszik a lány a randi alatt. És a lányoknál hogy van a dolog?

Legjobb válasz: Nekem volt és van is mikor benedvesedek és elkap a hév. :D Ugynaúgy mint a pasiknál,csak míg nálunk látszik is a dolog,nálunk nem :)

Nekem volt és van is mikor benedvesedek és elkap a hév. :D Ugynaúgy mint a pasiknál, csak míg nálunk látszik is a dolog, nálunk nem :)
Annyira szeretem hogy igen!Mert ha csokolózunk én szivem szerint ott helyben mennék tovább is!:) Ez szerintem normális!Mindenki kívánja a szerelmét(akibe télleg nagyon szerelmes)ha jobban közelebb kerülnek egymáshoz.Pl csók!:)
igen! fõleg ha közel húz magához és áá :D úgy imádom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!