Találatok a következő kifejezésre: A fiúk tehetnek, (119 db)

A fiam apja lepasszolta a fiamat a volt nõjének tehetek ellene valamit?

Kicsit kusza a dolog. 17 éves voltam mikor született a gyerek. Az apa 20 így õ lett a gyámja. Már terhességem alatt csalt, de ezt nem tudtam. 6 hónapos volt a babám, mikor közölte, hogy elhagy, költözzek anyámhoz, mert õ mást szeret, terhes tõle a csaj, holott a lány is tudott rólunk. A gyerek nála maradt, mivel gyám, az anyja ahol laktunk sem akarta ideadni se nekem, se a fiának. Õk is összevesztek ezen, a volt anyósom nem szerette azt a csajt. Ezért albérletbe mentek pár hónap múlva. A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele. Ez nem volt jó döntés, de nagyon sértett voltam. Az albérlet egy közeli városban volt, így nem tudtam mindig menni. Bár a két gyerek, mivel megszült közben elég sokat volt a csaj szüleinél a mi falunkban így meg tudtam látogatni. Havi egy hétvégét. És máskor is mentem hétvégen mikor tudtam. Most megtudtam hogy fél éve már nincsenek is együtt, csak nem mondta eddig senki. A fiam pedig a csajnál van. Holott a bírósági papírban az szerepel, hogy az apánál van. De ez lehetetlen is, mivel két éve kamionozik, nem is lehet a gyerekkel.megteheti valaki hogy nem nála van a kicsi, 6éves gyerek holott ez szerepel a papirokban? És ha valami baja van kell aláirs?

Legjobb válasz: Szegény kisfiú..Mindenki úgy kezeli téged is beleértve mintha egy darab tárgy lenne.

Szegény kisfiú..Mindenki úgy kezeli téged is beleértve mintha egy darab tárgy lenne.
Nagyon sajnálom szegény kisfiút. Rossz lehet így kezdeni egy életet. Remélem fizetsz neki gyerektartást legalább. Írtad hogy késõbb majd szeretnéd magadhoz venni? Mikor? Amikor már keresõképes lesz? Ha már minden ilyen rosszul alakult próbálj meg minél többet tenni a gyermekedért!
Miért mit akarsz akkor most? Te nem tudod magadhoz venni az apa kamionozik, hogy eltartsa helyetted is, akkor kerüljön árva házba vagy mi? Inkább meg kellene köszöni a nõnek, hogy helyetted a gyerek anyja.
"a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele" Te komolyan nõnek, embernek nevezed magadat? Tré lehet érzések nélkül élni. Szegény kisfiú, ilyen "anyja" van. :( Nem is találok rád megfelelõ szót, nincsenek érzelmek az írásodban, kb olyan szinten írsz a gyerekedrõl, mint ha az egyik haszontalan könyvedet odaadtad volna az ismerõsödnek, de most kéne vissza, mert billeg az asztal lába. De ha nem adja, majd raksz alá másikat.
Azzal tennéd a legtöbbet a kisfiúért, ha eltünnél végleg az életébõl. Kezdj új életet és ne zaklasd õket. Nem fizetsz, nem làtogatod normálisan, csak kellemetlenkedni jàrsz a nyakukra, amikor úri kedved épp úgy tartja. Ahelyett, hogy hálás lennél, amiért neveli valaki helyetted, még neked áll följebb.
A kérdező hozzászólása: Én szeretem õt! Lehet valódi anyai kötõdés nem alakult ki, mert kezdetben a nagyanyja csinált mindent, nekem nem hagyta, mert nem tudom. De hát nem akkor kellett volna megtanulnomv? Lehet ezért volt nagyobb a sértettségem. De azt ne mondja senki hogy ezek után nem joggal utálom az apját. Õ mitõl jobb? Kiment dolgozni, ott hagyta. A csajnak gondolom fizet gyerektartâst, hogy nála legyen a kisgyerek. És igen én is fizetek. Levonják a bérrembõl. Akkor se normális hogy egy idegen nevelje mikor az apjánál van elhelyezve. Persze mindenki azzal van ki hogy én milyenvagyok, õ meg szereti a gyereket. En nem hiszem, el lehet játszani a gondos anyát. Két szememmel láttam hogy nem adott csokit a fiamnak mondván már megette. A sajátjának odaadta. Ez vagy igaz vagy nem. A gyerek meg kèsõbb nem emlékezett mikor kérdeztem tõle.
A kérdező hozzászólása: Másik dolog: amikor láttam mindig az én fiam volt az apjánál, a közös a csajnál. Egyszer láttam az ölébe a kisgyereket a boltba, a sajátja akkor nem volt ott
" A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele." Tapsold meg magad......:(
Jaaaa szereted. Persze. Remélem sose kapod vissza a gyereket, úgy írsz róla mint egy darab kavicsról. 6 évesen már elég okos, remélem már eléggé utál is téged.
"Tehát most mi.is egy szobában vagyunk a párommal náluk. Ide nem hozhatom." Miért? Mi egy idõben szoba-konyhás lakásban éltünk a szüleimmel és a testvéremmel, de eszükben sem jutott lepasszolni minket addig máshova. Én elõbb válnék meg minden vagyonomtól, mint a gyermekemtõl. Ha IGAZÁN szeretnéd, hazahoztad volna rég a gyermeked.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "A gyereket akkor a csaj le akarta nekem passzolni, de mondtam hogy ha eddig nem adták ide, akkor kinlódjanak vele" Ezt most láttam meg. Szerintem itt lépj ki a gyerek életébõl, mert eddig sem voltál anyja, ezután sem lehetsz. Ha te képes voltál ezt mondani, magyarán visszautasítottad, hogy nálad legyen a gyereked, akkor most ne zavarjon az, hogy egy másik nõ tisztességgel felneveli. Az egész történetben a gyereket sajnálom. Van egy apja, aki kamionozik, így néha látja, és van egy biológiai anyja, aki megszülte, és eldobta magától. És van egy számára vérségileg idegen nõ, aki gondozza, és neveli. Szóval miért is érdekel téged, hogy mi van a fiaddal, amikor nem vagy az anyja, csak a világra pottyantottad? Sosem értettem, hogy nõkben hogy nem alakul ki anyai szeretet. Benned nem alakult ki sajnos egyáltalán.
Mi is egy szobában vagyunk két gyerekkel. Szembeköpném saját magam, ha csupán ez volna a kifogás, hogy a gyerekem végre hozzám kerüljön.
a gyereket nem idegen neveli. NEked idegen, a gyereknek szinte az anyja. Õ volt ott mindig, amikor lázas volt, amikor elesett és fel kellett segíteni... te hol voltál? Sehol. Te vagy az idegen.
Fantasztikus szülõk vagytok mindannyian, aranyom.
Szólj a gyámügynek ebben a káoszban a legbiztosabb pont az apai nyagymama kerüljön hozzá, amúgy remélem abortusz ellenzök olvasák a kérdést.
Most is csak kifogásokat keresel, úgy látom jobb lenne a gyereknek, ha inkább békén hagynád, persze csak ha jót akarsz neki.
Te is úgy kezeled. Hisz te mondtad, hogy kínlódjanak õk vele. Ilyenkor áldom a sorsom hogy nekem édesanyám van és nem csak egy nõ aki a világra szült. Lehet az a nõ legalább szereti, nem úgy mint te. Én ott hagynám szegény kisfiút. Talán ott boldog lenne.
nem mindegy neked, hogy kinél van a gyerek ha neked úgyse kell
A kérdező hozzászólása: Én nem ugy kezelem. Õk tekintik a tulajdonuknak. A csaj anyja is azt mondta most nekem hogy az a gyerek az õ lányáê. Mikor mentem hozzajuk a gyerek miatt akkor is olyan volt.mintha õk tennének szivességet nekem
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam hogy nekem nem kell. De most nem is tudnám már hova hozni. Majd egyszer szeretnêm. Ezért is kérdezem hogy ez így szabályos e
ha õ nevelte akkor ez tulajdonképp így is van
Miért nem indítod el az igényt, hogy visszakerüljön hozzád? Már nagykorú vagy. Te gyereked. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzet, akkor hajrá...küzdj érte és legyél végre normális anyja annak a szerencsétlen gyereknek!!!
A kérdező hozzászólása: Tehát most mi.is egy szobában vagyunk a párommal náluk. Ide nem hozhatom. Apámhoz sem költözhetünk mert nem fogadja el a páromat, és a kisgyerekhez sm kötödik mint nagypapa. Iszik is
A kérdező hozzászólása: Mondom az elején õ akarta lepasszolni a gyereket. Csak mártírkodik. Kôzben a sajátja a kedvenc gondolom
Persze, hogy a sajátja a kedvenc! Bár Te is annyit mártírkodnál, amennyit az a nõ, aki a Te gyerekedet neveli. Te eddig nem nagyon tetted magad oda. Kifogás van ezerrel...
havi egy hétvégét, miközben egy faluban laktatok??? Szegény kisgyerek... erre nem mentség a sértettséged, a fiatal korod.
Miért hazudsz magadnak? A saját fiad útban van, még most sem veszed magadhoz amikor már lehetne. De nem, mert jaj a pároddal 1 szobában éltek. Tudod, sok anyuka van aki nem hagyta el a gyerekét, és 1 szobában is boldogulnak. Komolyan, te vagy a legrosszabb mindhármójuknál. A saját édesanyja cserben hagyta a kisfiút. Az az idegen nõ legalább magához vette, neveli. Inkább anyja õ mint te. De, hogy válaszoljak a kérdésedre. Ha az édesapja mint gyám úgy dönt, hogy a barátnõje gondjaira bízza a fiát, és nincs veszélyeztetve sem a testi sem a lelki egészsége akkor a kisfiú jó helyen van.
Mert végülis nem õk tesznek szívességet neked? Nevelik , öltöztetik, etetik , gondoskodnak rólla. Kapj a fejedhez ... Egyébként ha a kissrác már 6éves gondolom te is rég nagykorú vagy már a megfelelõ életkörülmények megteremtése után magadhoz vehetted volna / vehetnéd .. Egy gyereknek szügsége van az anyjára meg a törõdésre a normalis lelki és testi fejlõdés érdekében . Ha nem tekintenétek tárgynak már réges rég nem a haragról meg a köztetek történt/történõ konfiktusokról szólna a dolog hanem annak a szegény kisgyereknek az érdekét néznétek õ neki kéne a legfontosabbnak lenni. Apukának is csak gratulálni tudok.
Te agybeteg vagy, az tuti.
legalább gyerektartást fizetsz neki?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sajnálom, hogy így történt, de nem most kell észbekapni, hogy van egy gyereked. A szülõk válását (ja, bocs, házasság sem volt?) mindig a gyerek szívja meg a legjobban. Most már mit akarsz csinálni? Most nõttél fel és most lennél anyja a gyereknek? Hány éves a gyerek? A szülõ-gyerek közötti kötõdés az elsõ pár év alatt erõsödik meg, utána már max. csak egy rokon vagy haver leszel neki, sosem leszel igazi anyja. nem tudom, ilyenkor mit lehetne tenni, eddig kellett volna nem állat módjára élnetek, már bocs. Bár igazából az állatok sem passzolják le gyerekeiket... Szóval ennyi bevezetõ után: ha most valóban úgy érzed, anyának kell lenned, ahhoz eléggé drasztikusan kellene megváltoznod, megtagadni magad és csak a gyerekkel foglalkozniés õmiatta (is) felnõni, felelõségtelejsen és gondoskodni, biztonságot nyújtani neki. Vagy akkor is önzetlenül az õ érdekét nézni és a legjobb megoldást megtalálni neki, ha úgy érzed: mégse Nálad lenne a legjobb helye...
neked nem kell a gyerek, ezt le is írtad. nem is akarod, nem is tudod nevelni és különben is, szenvedjen vele más, hisz egy púp a hátadon, nem? apja kamionozik és vagy nõ aki neveli, eteti, ruházza, mesét olvas neki este, jó éjt puszit ad, bekötözi a sebét, éjjel virraszt vele mikor beteg és azon károgsz, hogy mit tegyél ez ellen??? intézetbe akarod dugni, nehogy azt a kis szeretetet is megkapja amit egy vérszerint idegen nõtõl megkap? 25 éves vagy, tényleg az elmúlt 6 évben semmi ész nem szorult beléd? van neked szíved? szerintem tûnj el a gyerek életébõl, én még életemben nem láttam ilyen önzõ embert aki dacból a saját gyerekének ártani akar csak hogy megmutassa, hisz te sz rtad a spanyol viaszt, nem?
Jelszó emlékeztetõ kérés?
A kérdező hozzászólása: Jelszó emlékeztetõ sajnos nincs beállítva !
Másodlagos email-címet megadtál?
Oltasd be a fiadat is az apját is.
A kérdező hozzászólása: Mennyibe kerül az oltás és felnötnek hol lehet ilyet venni receptre vagy csak ugy?A háziorvosa adja be neki?
Ha megkapja az oltást, úgy is elkaphatja, enyhébbek lesznek a tünetek. Az én nagy gyerekeim annó nem kaptak védõoltást ellene, mert nem volt. Az oviban elkapták, de alig volt rajtuk 10-20 pötty. Hát, igen..az apukánál veszélyes lehet, nála lényegesebb az oltás..
felnõttkorban is a háziorvos adja be. azt nem tudom, hogy ingyenes-e, szerintem inkább tõle kérdezzétek meg. Az apukának én is mindenképpen beadatnám, mert felnõtt korban veszélyesebb. A gyerkõc meg jobb is ha elõbb-utóbb átesik rajta. Ezekre azt mondják, jobb minél elõbb túllenni rajta:-)


zsarold meg :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A kérdés megoldódott. Keresztelõ levelet ugyan nem kapunk, de az esketõ pap azt mondta, nem baj, elég, ha a fiam aláír egy papírt, mely szerint meg van keresztelve. Milyen jó, hogy ilyen rugalmas papok is vannak!!
Én megkeresném a lelkészhez tartozó esperest vagy püspököt és megosztanám vele a problémát. De elõtte jelezném a lelkésznek is, hogy ha nem adja ki, felkeresem a felettesét, akit név szerint meg is említenék. Köteles kiadni a keresztlevelet!
Ehhez nincs joga.Én szólnék a jegyzõnek, és az megmondja, hogy tovább.
Ezek szerint a ref. egyház eleve elutasítja, hogy más vallásút vegyen el? A katolikus nem utasítja el, de a kat. tagot köti az esküje élete végéig, míg a pogányt/ más vallású társát nem.
Elvileg reformátusok - erre a célra - nem adhatnak ki keresztlevelet. A megzsarolás tehát nem jött volna be, sõt megdicsérik a papot :)
lehet, hogy nem tetszik a lepontozónak a tény, de attól még így van.

Csirkemájat hogy csináljátok a babáknak? 10 honapos a fiam, fözzem a májat a krumplival, és ennyi, esetleg hagymát tehetek hozzá?

Legjobb válasz: Ha evett már ilyesmit (hagyma), akkor nyugodtan. Ha nem majd, amit magatoknak fõzöl, abból kóstoltass vele, két- három falást hagymásan. Neki fõzzed csak krumplival. Az én fiam már 8-9 hósan ugyanazt ette, amit mi. Természetesen nem fûszereztem annyira, mint azelõtt, de mindent megetettem vele.

Ha evett már ilyesmit (hagyma), akkor nyugodtan. Ha nem majd, amit magatoknak fõzöl, abból kóstoltass vele, két- három falást hagymásan. Neki fõzzed csak krumplival. Az én fiam már 8-9 hósan ugyanazt ette, amit mi. Természetesen nem fûszereztem annyira, mint azelõtt, de mindent megetettem vele.
Egyetértek ez utolsó válaszadóval. Ha evett már hagymát akkor nyugodtan fõzz neki bele, ha meg nem akkor lassan bevezetheted, finomabb lesz.10 hósan már ehet!
Én májat, miután megvettem megfõztem , összeturmixoltam és jégkockatartóba tettem. Amikor azt adtam ebédre, megpirítottam haygmát, hozzáraktam a májkockát és a fõtt kruplit, kicsit szétnyomkodtam és úgy adtam. Akkor még megette. De már fújog a májra, 20 hónapos, megjegyzem én sem szsretem, és a nagyfiam sem. De nem is baj.
Szia, én már az elejétõl kevés hagymával csináltam, mert az valahogy a hagyma ízéhez hozzátartozik szerintem, míg kicsi volt oliva olajon pirítottam kevés vöröshagymát, majd hozzákevertem a májat, kicsit megfuttattam, aztán felöntöttem vízzel majd mikor már félig megpuhult sóztam, krumplival is jó, de én mindig rizzsel csináltam, aztán az egészet összeturmixoltam, mert akkor még csak pépeset evett.
Pici olajon hagymát pirítok, hozzárakom a vékonyra csíkozott csirkemájat, elkeverem. Felöntöm pici vízzel, icipici pirospaprikát és majorannát rakok hozzá. Ha megfõtt, akkor biovegetával szoktam ízesíteni. Krumplipürével adom a kisfiamnak, az egyik kedvence.
A kérdező hozzászólása: kicsit rossz helyre írtam a kulcsszavakat xD
Nem értem mit akarsz a kóddal.. Újra regisztrálsz, kódot kapsz stb. vagy ez lehetetlen? :D
Megújrázod a reggelésed, mást nem tehetsz:-)
A kérdező hozzászólása: Az mi és hogy lehet megcsinálni???
A megújrázod szóval röviden azt akartam írni, hogy újra regisztrálsz, mindent elölrõl kezdesz, így már érted? :-)
A kérdező hozzászólása: igen DE nem lehet ujra felhasználni a kódot csak úgy ha megvan a régi profil...
A kérdező hozzászólása: A játékhoz kapott kódot csak 1 szer lehet felhasználni 1 felhasználói fiókhoz. A kérdés az hogyha már felhasználtam a játékhoz kapott kódot és elfelejtettem a felhaználói fiók adatait akkor mi a tehendõ

Mit tehetnék, hogy a fiam jobban aludjon?

8 hónapos múlt.Most bújik a 3.foga.Már 4 hónapja 4x 5x ébred.3 hete 6x 7x.már nem bírom.Nagyon fáradt vagyok.Már magam mellé is tettem akkor sem alszik.Csak cicivel alszik vissza.Néha anélkül.Cumit nem fogad el.

Legjobb válasz: Èn alvás elött 1/2 órával mosdatom.Utána szopi és alszik.CSak az a baj,hogy sokszor ébred.ha kivinném be kellene bugyolálni,és ha elalszik......Estére mindég kész a fiam.Napi 1x alszik,akkor is 1,5 órát.Nem akar többet.Este pedig fáradt. Neked nem alszik el a levegön???

A kérdező hozzászólása: Èn alvás elött 1/2 órával mosdatom.Utána szopi és alszik.CSak az a baj, hogy sokszor ébred.ha kivinném be kellene bugyolálni, és ha elalszik......Estére mindég kész a fiam.Napi 1x alszik, akkor is 1, 5 órát.Nem akar többet.Este pedig fáradt. Neked nem alszik el a levegön???
Próbáld meg elalvás elõtt kivinni a levegõre egy kicsit.Most én is ezt tesztelem, olvastam egy oldalon.Épp alszik mint a bunda! :)
Nekem nem aludt el sosem a levegõn.Így délelõtt bevált, hogy mielõtt elaltattam volna, kimentünk kicsit játszani.Szépen aludt.Délután meg sajnos már nagyon korán sötétedik, így nem tudunk már sehová menni.Így az esti alvással még mi is küszködünk. :( Itt egy link, ahol talán találsz vmi hasznosat: http://www.babaalvasigenye.hu/baba-alvas/baba-alvas-7-gyors-..

A fiam szinte állandóan pödri a haját. Mit tehetnék hogy le szokjon róla?

Talán nem is igazán pödri mind inkább morzsolgatja az ujjai között és addig hogy a haja ki is jön. Már pici korában is csinálta cumizás közben. Gyakran vágtuk a haját és akkor egy darabig nem csinálja aztán újra kezdi. Most már nagyobb és nem szeretné ha levágnánk a haját, ezért jobban zavar a dolog, mert szinte mindig csinálja. Nem akarom csak azért kényszerb?l levágni neki hogy ne pödörje. Volt hogy egy foltban hiányzott a haja. Tanácsot kérek mit tegyek vele, hova forduljak?

Legjobb válasz: 10 éves a fiam és mint írtam, már cumizás közben is csinálta vagyis még 1 éves se lehetett amikor elkezdte talán csak akkor nem húzta ki a haját. Köszönöm az eddigi válaszokat és bocs az elsõtõl kicsit túl reagáltam a válaszodat.

A kérdező hozzászólása: 10 éves a fiam és mint írtam, már cumizás közben is csinálta vagyis még 1 éves se lehetett amikor elkezdte talán csak akkor nem húzta ki a haját. Köszönöm az eddigi válaszokat és bocs az elsõtõl kicsit túl reagáltam a válaszodat.
Szia!!Hat nem biztos, hogy orulni fogsz annak amit irok:(En 29eves vagyok, es van egy 1 eves kis fiam, de nem is ez a lenyeg!!En kis baba korom ota ugyanazt csinalom, amit a Te fiad!Es ami napig is ettol nyugszom meg:) Ez egy pot cselekves, olyan mint pl.a koromragas!HOgy hogyan lehet leszokni rola, azt nem tudom, mert en a mai napig csinalom, es nem is birnam ki, hogy ne tegyem!De azert sok sikert kivanok Nektek, hatha megis van valami megoldas erre!
vegyél neki egy kínaiba ilyen pót haj copfot kb :1000 forint, és ha a saját hajával csinálja üss egy picit a kezére ( ne verd meg mielõtt leszolnátok ) csak épp hogy megérezze :D
A kérdező hozzászólása: Ez most ugye vicc akar lenni? De annak se jó. Azért kösz a próbálkozást de nem hiszem egy mû copfot fogok rakni a fiam fejére és a verés se hiszem jó ötlet.
kihagytad azt a lényeges dolgot hogy hány éves a fiad! ha még csak 5-6 akkor nyugi majd kinövi! de ha már 7-10 akkor mondd meg hogy mikor kezdte el pödörgetni a haját! lehet lelki ok is. hogy ideges. de ezt kissé kizártnak találom. viszont sose lehet tudni.
nem azt mondtam hogy verd meg , de oda is irtam, uristeenn.. csak segíteni akartam, és nem azt mondtam hogy add rá hanem hogy add a kezébe, de ha rossz néven vetted akkor bocs:S többé erre az oldalra se jövök!
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha a kezébe adnám tuti ki röhögne és nem hiszem hogy akkor nem a fejét piszkálná. A kézre csapás azért nem tartom jó ötletnek amiért most rá szólni sem akarok, mert szeretném inkább az okát kideríteni és hogy magától szokjon le róla ne pedig kényszerbõl, mert akkor lehet hogy más valamivel pótolná ezt a tevékenységet.
Az hogy ki is tépkedi, aggasztó dolog, én elvinném gyerekpszichológushoz (engem is vittek gyerekkorban a szüleim, én a körmömet rágtam, arra emlékszem, hogy rajzolnom kellett, meg beszélgetni) Folyamatosan, mindig csinálja? Vagy csak ha unatkozik, tévézik? Pótcselekvés? Vagy feszültségoldás? Amúgy egy ismerõsöm még bõven 30 felett is pödri a haját, ha ideges, úgyhogy nem biztos, hogy nagy a baj, lehet, hogy tényleg csak rossz rögzült szokás, de én a tépkedés miatt azért elvinném orvoshoz. -Ninu-
A kérdező hozzászólása: Értem és köszönöm.
Nem.
Sajnos nem.
Milyen tárgyból volt a pótvizsga? Matek? Többet kell rá készülni
Nem, de ez a legnagyobb szívás...Felvesznek középsuliba és megbuksz...Miért nem tanult rá többet??
PÓtvizsga elõtt kellett volna jobban átgondolni. Mert a pótvizsga (volt) az utolsó javítási lehetõség És arra tényleg jól fel kell készülni, mert ha észreveszik, hogy valaki félvállról vette, akkor annak nagyon nehéz

Mit tehetnék, hogy változzon a fiúk hozzáállása felém?

Tegnap már volt egy ilyen kérdés az erős kisugárzásról,úgy érzem nekem is ez lehet a "gondom". Szeretném, ha a korom miatt nem kapnék negatívumokat, egy 14 éves is lehet normális és egy 20 éves is lehet 5 éves agyi szinten. Most egy hatosztályos gimnáziumba járok és nyolcadik osztályos vagyok, az új évfolyam nálunk most a hetedik és a kilencedik. A kilencedikben van jelenleg 4 osztály amiből 3 most szeptemberben kezdett. Az egy régiből van 4 fiú akinek tetszem,a többi 3-ból pedig összesen 12 fiú. Ebből a 16 fiúból (ennyiről tudok biztosan, lehet, hogy több is van, de kétlem) van egy aki nekem is tetszik, de nem mernek odajönni hozzám..EGYIK SEM igazán. Van egy olyan aki szétkürtölte, hogy tetszem neki, de élőben ő sem mer odajönni csak a facebook-on írja,hogy fél egy kicsit a leégéstől, mindig jön az új és újabb kifogás, hogy most miért nem tudott odajönni hozzám, mondtam is neki, hogy így ne várjon semmit és ha szeretne valamit akkor meg is kéne ismerkednünk személyesen is nem csak a facebook-on. Ebből a 16 fiúból a legtöbbnek (akik kezdeményeztek is valamennyire) megmondtam már, hogy nem szeretnék tőle semmit és utána "gondoskodtam" arról, hogy ne legyenek szomorúak emiatt és ne érezzék egy visszautasítástól a világ legrosszabb, legcsúnyább emberének, ahogy én is éreztem már ezt néhányszor. Gondoltam jobb így, nem hülyítem őket és így legalább tudják, hogy hogyan is állunk. :) A fő gondom az lenne, hogy az említett fiú (aki mindenkinek elmondta, hogy mit gondol rólam) egy idő után rájön majd, hogy semmi esélye nincs így, hogy nem is beszélünk élőben és valószínű mindenki tudni fogja, hogy én mennyire rossz ember vagyok amiért "ő mindent megtett értem,engem meg nem érdekel". A másik gondom pedig az, hogy egyetlen fiú van aki tetszik nekem. Vele már sokszor beszéltem élőben, de nem túl sokat, facebookon is szoktunk beszélni. Elviekben a rólam kialakult képe az, hogy egy őrült,szép,kedves,csinos lány vagyok. Sajnos ezek közül maximum az őrültet érzem magaménak. Mindenkitől azt hallom,hogy milyen jó nekem, hiszen tetszem a fiúknak, de szerintem ennek több negatívuma van, mint jó oldala, mert így félnek tőlem a fiúk, egyszerűen tudják, hogy mennyien szeretnének és "nekem nem kell senki" így azt gondolják, hogy vagy barátot nem szeretnék vagy csak senki sem jó nekem. Pedig igazából annyi az egész, hogy nem is mernek hozzám szólni és egyébként sem szeretnék senkit hülyíteni,tetszik a fiúkból egy és majd csak akkor szeretnék barátot ha ő lenne a "jelölt erre a posztra". Mit tehetnék, hogy ez a kép ne legyen meg mindenkiben? Tudom, akkor lenne jó, ha lenne egy barátom és látnák, hogy nekem is lehet és a fiúkat szeretem,stb.,de tényleg senkit nem szeretnék hülyíteni és ilyen okból nem akarok senkivel összejönni. Amelyik fiú tetszik nekem ő is fél tőlem, a múltkor láttam, hogy nézett és lépett is felém egyet,majd amikor látta a barátnőimet közeledni inkább visszalépett. Én sem tudok igazán kezdeményezni, mert mindig tömegesen vannak én meg csak nem mehetek oda a 20 fiú közé elrángatni egyet. Köszönöm előre is a segítségeket. 14/L

Legjobb válasz: DE MÉG MINDIG fiatal vagy.Mit nem lehet ezen érteni?

DE MÉG MINDIG fiatal vagy.Mit nem lehet ezen érteni?
Túlságosan "felsõbbrendû" vagy: nem jársz a többiekkel szórakozni, a sportod is egy kicsit sznob... És még okosabb is vagy az átlagnál a leírtak alapján. Nem csoda, hogy tartanak tõled!
A kérdező hozzászólása: Igazából nem is én figyelek ezekre, de megfogadom és próbálok egy kicsit beilleszkedni, hogy õk is normális lánynak lássanak. Sportolni szoktam (mindennap iskola után 3ra megyek ki a lovamhoz és onnan 8kor indulok haza, majd utána tanulok) és mindig nevetek bárhol vagyok, bármilyen szituációban így a barátaimmal való hülyéskedés is meg van, a szórakozás pedig nem az én mûfajom olyan módon, hogy igyak vagy eljárjak disco-ba. És nagyon szépen köszönöm a segítségeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségeket!
Szerintem: kisebbségi komplexus a problémád Mármint a fiúk érzik magukat "kevésnek" hozzád képest. Engedd hogy lássák azt az oldaladat is, amikor másokra szükséged van, pl. segítséget kérsz valamiben, vagy ilyesmi. Az okos nõknek ez mindig is gondot fog okozni :)
még annyit hozzátennék, hogy a kisugárzásod úgy változtathatnád meg, ha nem figyelnéd hogy vajon hány fiúnak tetszel éppen és a pasizás helyett jól éreznéd magad, szórakoznál, sportolnál, haverokkal lennél szóval önfeledten élnéd az életet.
Nézd, ebben a korban aztán várhatod, odamenjen hozzád bármelyik, vagy éppen az amelyik neked tetszik. Fiatalok vagytok még, a fiúk pedig köztudottan éretlenebbek ebben a korban. Ahhoz, hogy elinduljon bármi azzal a fiúval aki Neked tetszik, azért Te is megteheted az elsõ lépést. Találj olyan alkalmat amikor egyedül van és hajrá! :)
Tudom, hogy te nem vagy akarod az életkort figyelembe venni, de éppen a koruk miatt ilyenek ezek a srácok. Fiatalok, tapasztalatlanok, ráadásul mostanában egyre több az ilyen srác, aki nem mer odamenni egy lányhoz. Amúgy a fogalmazásod alapján tényleg még elég éretlen vagy, ami 14évesen normális, de hidd el nem éri meg ezen annyit agyalni. Ez az egész 16fiúnak tetszem és nézett vagy nem nézett dolog olyan nevetséges. A
A kérdező hozzászólása: Rendben. Akkor most várom a rendes válaszokat.
Az a baj, hogy te a nagylányt akarod játszani, pedig még kislány vagy
A kérdező hozzászólása: Én értem, de szerintem 14 évesen is lehetnek érzéseim. Nem lefeküdni szeretnék vele, nem azért szeretnék barátot, hogy "menõ" legyek és hogy legyen kivel lefeküdnöm. Hanem azért, mert ezt a fiút nagyon megszerettem és szeretném érezni, hogy valakinek fontos vagyok és éreztetni vele, hogy õ is fontos valakinek.
A kérdező hozzászólása: Az osztályomból senki sem jár szórakozni, nem is lenne kivel. A lovaglás is 2 fajta lehet, úgy, hogy egy 100ezer/hónap bértartásos lovarda 10472 pályával és csillogással, szülõk által megvett lóval.. VAGY egy szimpla kis tanyán, pálya nélkül ahol csak terepre tudok kimenni és a lovat ajándékba kaptam egy ismerõsöm szerencsétlen válása során. Megpróbálok majd akkor ezeken változtatni, köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!