Találatok a következő kifejezésre: A fiúk szeretnék (1828 db)

A fiúk szeretik ha egy lány sminkeli magát?

alapozó, púder, szempillaspirál, és szemhéjtus, de ezeket nem olyan erősen

Legjobb válasz: Szerintem egy 16-17éves lánynak nem kell alapozó, vagy púder. Ha pattanásos az arcod, azzal csak még jobban elrontod ha alapozót meg púdert teszel rá, ugyanis azok nem hagyják levegõzni a bõrt, így még rondább lesz csak. Amúgy szeretik a fiúk a szempillaspirált, meg esetleg a tust, de csak nagyon vékonyan. Akik nem kamaszok már,azok általában nem szeretik az agyonfestett lányokat, hanem inkább a természeteseket.

Szerintem egy 16-17éves lánynak nem kell alapozó, vagy púder. Ha pattanásos az arcod, azzal csak még jobban elrontod ha alapozót meg púdert teszel rá, ugyanis azok nem hagyják levegõzni a bõrt, így még rondább lesz csak. Amúgy szeretik a fiúk a szempillaspirált, meg esetleg a tust, de csak nagyon vékonyan. Akik nem kamaszok már, azok általában nem szeretik az agyonfestett lányokat, hanem inkább a természeteseket.
nem nem szeressük , én személy szerint a festett hajat , körmöt sem szeretem
Hát én pont az a fajta vagyok, aki szereti ha egy csaj sminkeli magát! :) De azt is csak mértékkel. A kérdésedre a válasz: IGEN, nagyon szeretjük, fõleg ha a smink mellé mûköröm is társul! Whááá! :)
A kérdező hozzászólása: ja és olyan 16-17év körüli lányok:)
Nem tudom, hogy szeretik-e, de én magam sem szeretem nagyon a sminket. Vagy semmi se szokott lenni rajtam, vagy csak a szemem aljánál egy halvány fekete csík festék. Egyébként sincs, se púderem, se spirálom, se tusom... xD
Én személy szerint nem szeretem a sminkelt lányokat. Valahogy jobban vonzanak a természetesek, még akkor is, ha éppen látszik rajtuk 1-2 pattanás...nagy dolog, ebben a korban kinek nincs?
A sárga fejû, agyon alapozott lányokat senki nem szereti. De a megfelelõ púdert, alapozót használó, szolídan sminkelõ lányokat igenis szeretik. Csak sokan összekeverik a természetes szépséget az igénytelenséggel. Igenis, nem szép egy nagy piros pattanás. Le lehet kenni korrektorral, púderrel. Vannak antibakteriális hatásúak is, amik direkt tini bõrre valók, szóval nem lesz tõle rondább a bõr, sõt. A szempillaspirált meg észre sem veszik. A tust mondjuk még el tudom képzelni, hogy van aki nem szereti. 16l
pont annyira szeretjük mi fiúk ha tudtok normálisan sminkelni, mint amennyire ti lányok szeretitek azt, ha egy fiú sportol vagy gyúr. alap, azaz smink nélkül igénytelen egy nõ, de nem kell túlzásba vinni. ennyi

Igaz hogy a fiuk szeretik hogy ha "lent" simogatjak oket?

En a fiumat szeretem simogatni ott "lent"is de o nem mindig engedi:(megkerdeztem tolle h tetszike-e neki es azt mondta h tetszik....szerintetek miert nem engedi mindig???

Legjobb válasz: az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik

az én barátom meg mindenhol szereti ha simogatják :D de ha "oda" nyúlok, akkor általában beindul tõle :) szóval igen, szeretik
Hát talán helytõl is függ hogyha pl olyan helyen kezded el simogatni ahol utána neki kellemetlenül szûkké válna anadrágja akkor érthetõ h nem engedi. Viszont ha oylan helyen simogatod ahol nyugodtan lehet merevedése .. akkor tuti nem szól érte...
Szerintem minden fiu szereti ha taperolják.hat szerintem valami mas all a hatterben, pl.: ha epp nem volt ra ideje alaposan megtisztitani magat ott lenn , akkor neki ez kellemetlenne valhat hogy epp akkor taperolod mikor mondjuk van 1kis szaga, De ez csak 1 tipp volt remelem azer hogy segitettem. Hja es szerintem neha tapadj erre a temara picit hogy mier zavarja neha ha ott "lent" simogatjak.
Mert úgy nem lenne érdekes ha mindig engedné hogy ott tapizd:D A barátnõm is ilyen és igaza van :P amúgy persze ezt mindenki szereti!!
Szerintem teljes mértékben igaz hogy szeretik az ott történõ minden fajta érintést, mert talán ott a legérzékenyebbek érintés szemszögbõl. Szerintem fontos kérdés hogy miért nem engedi.Ezt kérdezd meg tõle... Remélem segítttem...
persze hogy szeretik
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) segitettetek:) ;)
Pont a fiuk ne szeretnék???
A kérdező hozzászólása: az en baratom nem mindig engedi h "lent" simogassam pedig azt mondja h jol csinalom....akkor mi lehet a baj???

Szerintetek Leszbikus vagyok? Egy 15 eves lany vagyok es lehet hogy az lettem de nem hiszem mert en a fiukat szeretem . Es csak egy csajal voltam! 1-2 honapja ki probaltam vele csok .

Szerintetek lezbi vok? Es amikor csokol akkor azt erzem, hogy szeretem . Es meg nem akarja a dolgot . En meg szeretnem folytani, hogyan tudnam ra venni?

Legjobb válasz: A leszbikus az, aki csak a lányok iránt vonzódik. Te ezek alapján inkább biszexuális vagy, mert a fiúkat is szereted, de a szóbanforgó lánnyal is szeretnéd folytatni a kalandot.

A leszbikus az, aki csak a lányok iránt vonzódik. Te ezek alapján inkább biszexuális vagy, mert a fiúkat is szereted, de a szóbanforgó lánnyal is szeretnéd folytatni a kalandot.
A biszexualitásnak is vannak fokozatai. Általában nem egyformán viszonyul egy biszexuális ember sem mindkét nem képviselõihez. Például a biszexuális lányok nagy részénél jellemzõ, hogy tartós párkapcsolatokat fiúkkal alakítanak ki, míg a lányokkal inkább csak a szexet próbálják ki idõnként. És nem, nem "baj" a biszexualitás. ;) Te még csak 15 éves vagy. Még csak most kezd alakulni a szexuális irányultságod. Nem lehet megmondani, hogy a lányokat, vagy a fiúkat fogod szeretni jobban. De ne aggódj feleslegesen emiatt! Majd kialakul. Másrészt nem kell sietni sem egyáltalán. Az, hogy 15 évesen még nincs állandó kapcsolatod, teljesen normális.
nem szégyen, ha nem tudnak róla :)
A kérdező hozzászólása: Es szerinted ez baj ?? Mert en csak 15 vagyok epphogy betoltottem es ilyeneket erzek . de en csak 1 lany irant erzem ezt .. hogyan legyek normalis ? mert nincs baratom meg , rendes kapcsoltaom
próbáld ki egy sráccal is, ha nem jön be akkor lezbi lesz belõled, ha a srác jobban bejön akkor heteró köröket fogsz szem elõtt tartani, ha mindkettõ akkor biszex.
A kérdező hozzászólása: ok megfogadom a tanacsot . Ki fogom probalni egy fiuval . es megnezem , meik a jobb nekem . de en normalis lany akarok lenni , nem akkarom hogy a csaladomat szegyeneitsem . mert szerintem ez szegyen .
A kérdező hozzászólása: , en aszt hiszem szerelmes vok bele . e o szereti a fiukat ... hogyan , tudnam ra venni komolyabbra ???
Ma már nem nagy dolog, max biszex vagy, ami lányoknál jó dolog! :D
Lehetek az a fiú akivel probálod?

Hogyan lehet finoman ráébreszteni egy látens meleget, hogy a fiúkat szereti és nincs értelme tagadnia?

Biztos, hogy az az illetõ. Szerintem csak nagyon keresztény és szereti a gyerekeket, ezért nem meri beismerni.

Legjobb válasz: szereti a gyerekeket, azért nem meri beismerni? nem látom az összefüggést.

szereti a gyerekeket, azért nem meri beismerni? nem látom az összefüggést.
Mi a ló[email protected] közöd van az õ életéhez?!
Nos, ezt csak és kizárólag õ dönti el, hidd el, minden melegnek megvan az az idõszaka, kinek rövidebb kinek hosszabb.. neki kell belátnia hogy meleg..
Ha tudja magáról csak nem vállalja fel, akkor nem látens meleg, hanem rejtõzködõ. És mivel szereti a gyerekeket ezért gondolhatja azt, hogy pedofilnak tartanák, ha nyíltan vállalná a melegségét, mert sajnos sok primitív elmaradott kretén a pedofíliát összemossa a homoszexualitással, holott a kettõnek köze nincs egymáshoz.
Hagyd békén, majd õ elõbújik, ha készen áll.
Ne akard ráébreszteni! Az õ dolga, az õ élete. Csak összeveszhetsz vele, és/vagy megbánthatod, ha nyomulsz ezzel a témával.
Nagyon ismerõs helyzet. Ha nem tart még ott, hogy ráébredjen és elõször is saját maga elõtt bevallja, akkor hiába terelgeted. Ha tetszik az illetõ, akkor várd ki ezt. Ha rákérdezel, akkor sem fogja kimondani.

A fiúk szeretik a szűz lányokat?

Legjobb válasz: drakula szereti õket

drakula szereti õket
nem nagyon érdekel! attól h valaki szû z nálam nem játszik elsõbbségi szerepet ha 2 nõ közül kell választani nem érdekel h szûz :)
Hát én a szûzeket jobban tisztelem, mint a elhasznált plázacica riherongyokat. 17/F
engem sokkal jobban vonzanak
Igen, én szeretem.
igen, fõleg ha azok 72-en vannak..
jöhetne már 1
jobban vonzanak

A fiúk szeretik ha ők vehetik el egy lány szüzességét vagy inkább a tapasztaltakat szeretik?

úgy néz ki,hogy összefogok jönni egy fiúval de még sz?z vagyok és félek,hogy ha elmondom neki akkor nem akar majd t?lem semmit

Legjobb válasz: És? Legalább kiderül, hogy mire is kellesz neki. Ha nemcsak egy strigula vagy, akkor nem fogja érdekelni, talán még örülni is fog.

És? Legalább kiderül, hogy mire is kellesz neki. Ha nemcsak egy strigula vagy, akkor nem fogja érdekelni, talán még örülni is fog.
Ez az adott lánytól függ. Viszont még nem találkoztam fajtámbelivel, aki visszautasított volna egy csajt, csak mert szûz. Ne görcsölj.
ha komoly a dolog mindkettõtök részérõl, akkor semmi akadálya szerintem. Viszont, ha neki "csak tetszel, és komolyabbat nem akar, akkor nem õ az ideális. Eddigi beszélgetések, tapasztalat alapján, a lányok részérõl sokkal komolyabb kapcsolat alakul ki a szüzességüket elvevõvel, mint akár gondoltál is volna... tehát, ha nem akarsz reménytelen kapcsolatot, akkor ne vele. ha viszont úgy tûnik, hogy ö az igazi, és normális, akkor a számára megtisztelõ, és értékelni is fogja, hogy õ lehet az elsõ
Hát, én még csak a barátnõmmel szeretkeztem, aki elõtte szûz volt (ahogy én is), de, mivel Õ volt az elsõ, a legszebb nap volt az életemben. Tehát, a szüzesség nem volt probléma. Most, hogy sajnos már nem vagyunk együtt én szûz csajjal csak akkor feküdnék le, ha a barátnõm lenne az illetõ és komoly érzelmek fûznek hozzá. Egyszerûen nem tudnám elvenni seggrészegen egy csajnak a szüzességét úgy, hogy másnap már nem is emlékszünk egymásra. Tehát röviden: szûz csajjal csak SZERETKEZNÉK, nem szûz csajjak meg már talán beleférne az egy éjszakás kaland is, de vele is inkább hosszú távra... Szóval, az egész szituációfüggõ...
egyéjszakás kaland hosszú távon? XD
nekem csak egy szûz csajjal volt dolgom az életben, de nem kellene több. Ok, nem csak arra kellet, öt évig voltunk aztán együtt, de inkább többet ne...
A kérdező hozzászólása: utolsó:miért?

A fiúk szeretik ha a lány nagyon nedves?

Ha a barátommal együtt vagyok nagyon benedvesedek és szerintem tök gáz.....Szerintetek is az?

Legjobb válasz: én szeretem 21f

én szeretem 21f
Én imádom. De sajnos az én párom inkább száraz, úgyhogy többnyire síkosítót kell használnunk.
Egyáltalán nem gáz, sõt...
jobban csúszik
Jóhogy! Az az igazán szexi
Párom mindig olyan sunyi mosolyt, meg hümmögéseket ejt, ha nagyon nedves vagyok, szemmel láthatólag és füllel hallhatólag nagyon élvezi. Igazából nem értem én sem, miért annyira jó érzés neki, de hát legalább nekem is jó érzés lesz utána :D ha értitek. :D 23L ja, mellesleg ne tartsd cikinek, ez azt jelenti, h képes téged nagyon felizgatni, és ennek csak örül :)
az a szexi és még sikositót sem kell használni és olyan mint egy jobb bók hogy sikerült rendesen felizgatni :D hülyeség emiatt agódni enek csak örülni lehet
örülj neki :D én imádom ha nagyon nedves egy csaj, mer az egyfajta sikerélmény h sikerül ilyeneket kiváltanom belõle és máris belendülök ;P
azt szeretik, ha olyan száraz, hogy majdnem porzik. hülye kérdés.

A fiúk szeretik ha a mellbimbójukkal"foglalkoznak"?

és ha igen..mit?

Legjobb válasz: Az én barátom nem szereti mert hogy nagyon érzékeny neki....egyénfüggõ!

Az én barátom nem szereti mert hogy nagyon érzékeny neki....egyénfüggõ!
én utálom, a nõk többsége meg szereti csókolgatni õket. azt értem miért csinálják, a nõknek én is szivesen a számba veszem a cicijét, de nekem nem jön be. viszont általában nem szólok róla, legalább annyival is tovább birom a dolgot :D
az enyém utálja
Az én barátom nem szereti, mert nagyon csiklandós és olyakat ugrik :D De azért szoktam neki csinálni, mert vicces :P :D
az én pasim szereti, és én is totál beindulok tölle mikor én csinálom neki!de amikor ö csinálja azt utálom!!!
én szeretem ha nyaldossák pl ugy mint a nõk is szeretik ha nyaldossák a cicijüket és puncijukat de egyéne válogatja probáld ki ja és te mit szeretsz azt is probáld ki rajta puszi a ciccidre

A fiúk szeretik a leszbikusokat? :D

Legjobb válasz: Igen, de ugye kis ésszel belátható, hogy sokra nem megyünk velük. Ezért a biszexeket szeretjük igazán:D

Igen, de ugye kis ésszel belátható, hogy sokra nem megyünk velük. Ezért a biszexeket szeretjük igazán:D
Igen!
Mit szeressek rajta ha úgy sem lehet az enyém ha mondjuk tetszik.Lesz..rom õket:) )Nem zavarnak, de nem is érdekelnek.
mit szeressek beteg embereken? a biszex meg még rosszabb.
En biszex vagyok es azt veszem eszre, hogy a biszexeket jobban szeretik egy picivel, mivel harmasban szeretnek csinalni. Mondjuk az szerintem is jo lehet. :P
Szeretnék, de nem hagyják magukat.
A kérdező hozzászólása: érdekes...én úgy vettem észre leszólják
inkább a biszex csajokat :) )
nézni igen, sajnos másra nem jók :'(
nézni izgató... dee szomorú, h sosem kaphatod meg egyiket sem... -.-
nézni.. :D sokat értek vele ha szeretem õ engem nem ..
imádják õket és nagy álmuk, hogy 2 csaj + õk maguk! :)
Nézni igen :)
Még nem kóstoltam õket. De Lecter szerint nem rosszak.

A fiúk szeretik azokat a lányokat, akik minden fiúval ölelkeznek, adnak puszit, stb?

Mit gondoltok az ilyen lányokról?

Legjobb válasz: Szeretik... megdugni. Kimondottan népszerûek a legtöbb fiú körében, mert odaadóak és nagylelkûek az ilyen "könnyû", "könnyen-kapható" nõcik.

Attól függ. Meddig megy az ölelkezés, meg mi az a stb? Mert az nem zavar ha egy lány kedves más fiúkhoz is meg közvetlenül viselkedik, az ilyet szeretem hogy természetesen kedves valaki.Csak ne vigye túlzásba.
ha kapcsolatban vagyok egy ilyen lánnyal elvárom hogy mérsékelje magát. ha csak kavarok vele vagy csak 1 menet akkor nem tulzottan érdekel mit csinál
Szeretik... megdugni. Kimondottan népszerûek a legtöbb fiú körében, mert odaadóak és nagylelkûek az ilyen "könnyû", "könnyen-kapható" nõcik.
Ha én fiú lennék nem tetszene.
Az ilyen lányokat "lazának" és "vagánynak" hívja a legtöbb pasi, és titokban még a legerkölcsösebb pasik is imádják! A lányok kritikáival ne törõdj, csak ne tegyél olyat ami miatt nem akarsztöbbé tükörbe nézni. Ha te is lazán fogod fel a dolgo, és nem szeretsz bele senkibe, menni fog.
biztos akkor közvetlen fajta, én is az vagyok, és pasi.ahogy bele gondolok, biztos féltékeny lennék egy idõ után.pedíg köszönés kép én is inkáb ölelek meg egy lányt, mint puszilgassam.
A kérdező hozzászólása: 15-ös válaszoló én vagyok az a lány, akit nem ölelgetsz...én pl. nem bízok meg olyan fiúkban, akik minden lányt megölelnek.Neked azért remélem van párod, és jól megvagytok. Nem bántásként írtam.
nekem nem tetszenek!
Azt, hogy ribancok. Az én csajom ne ölelgessen és csókolgasson senkit.
15ös vagyok megint azt egy szóval se írtam, hogy téged is ölelgetni akarnálak.De a jó barát, aki lány, az megint más.én szerintem nem érdemlek kevesebb bizalmat, más meg puszilgat mindenkit köszönésként...
Nekem nem tetszik ez a túlzott közvetlenség... köszönhet fiúknak puszival, de az, hogy ölelgeti õket, az már nekem zavaró lenne.
A kérdező hozzászólása: erekcio, egyik sem!Egy lányon gondolkozom, aki ilyen, hogy miért ilyen, és mennyi esélye van normális kapcsolatra?Gondolom csak nem elégíti ki, hogy mindenkire ráfekszik?
Dugásra igen, kapcsolatra nem.
Te most vagy azon elmélkedsz, h ezzel a megoldással tudsz pasizni vagy azon, h lehet vissza kéne fognod magad. :D
A kérdező hozzászólása: De ha nincs párja a lánynak?Tényleg vajon miért nincs, ha mindenkire rá tud mászni?
Külsõ szemlélõként nem gond, ha az embernek a párja játssza ezt, az már annyira nem szimpatikus.
A kérdező hozzászólása: De ha mondjuk baráti körben van ilyen lány?
én biztos h nem. Hosszútávra legalábbis :P és most már ilyet keresek leginkább xP 20f
Hát kb. 10-15 percig. Annyi elég lesz a dologra.
Egy bizonyos értelemben szeretik, de hosszútávra nagy merészség kell egy ilyen bevállalásához.
A kérdező hozzászólása: 15-ös: Nem konkrétan rólad van szó, hanem errõl a viselkedésrõl, és hogy mennyire felel meg az én értékrendemnek.Az enyémbe nem fér bele a puszi se "barátoknak".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!