Találatok a következő kifejezésre: A fiúk szeretik h ha a (12 db)

Lányok ti szeretitek h ha egy fiú csak úgy kinyal? Mármint sztem nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak és kiváncsi vok h a lányok hogy vannak ezzel

Legjobb válasz: "nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak" Hát te sem dugtál még jót életedben...

A kérdező hozzászólása: nekem meg már ki van a f.szom ezektõl a retkes k.rva kommentektõl h nem tetszik ha véletlenül elgépelek vmit hogy lehet ilyet hozzászolni egy ilyen nagyon komoly és minden nemb.zi férfi állampolgárt érintõ kérdéshez? azt kérdezném h mi a retkes f.szt rontottam el? mert ha vki elgépel vmit már rögtön belekötnek mindenhol azt látom
"nekünk fiuknak annál jobb nincasn mikor csak úgy lepippantanak" Hát te sem dugtál még jót életedben...
A kérdező hozzászólása: hát igazad van nem dugtam jót vagy csak annyira jól cumiztak h attól megszédültem mindig:) de hát ha egyszer ezt élvezem akk ez van de senki nem tagadhatja h szereti h lepippantják:) ) am meg konkrétan nem gondoltam privire de most hogy így mondod..:)
Jaja, igazad van kérdezõ
A kérdező hozzászólása: de ha orgazmusig nyal, meg ha nem a pasid csak egy bulin vki vagy ismerõs vagy ilyesmi
A kérdező hozzászólása: jó bevallom h nem szeretek írni és ink rövidítek de ahhoz h ne lehessen elolvasni nagyon analfabétának kell lenni tudok én rendesen is írni csak nem szeretek és már megszoktam ink arra szeretnék válaszokat amire kérdeztem:) am 16/f
én szeretem.. csak utána általában többet is akarok..:)
Nem vagyok b.uzi(épp velük vitázom) csak nem értettem egy kukkot se amit te írtál. És ez tudod miért szomorú? Mert én mobilról olvashatóbban írok és múltkor volt egy 10 éves kiscsaj aki bealázna téged fogalmazásban. A fészen is kitudják írni, hogy valamit....istenem
én is kiváncsi vagyok privikre is számítassz ne titkold :d
Am, sztem próbalj meg írmi tanulni és prb megfogalmzni normágisan és akk nomális vláasz fogysz kapnl....
A kérdező hozzászólása: meg arra is kiváncsi vagyok h ha kinyalnék vkit akk viszonozná-e?
ezt a kérdést figyelem :) tényleg jó.
Kérdezõ, tisztázzunk egy-két dolgot. 1: ha szívességet kérsz, vedd a fáradságot, hogy normálisan megfogalmazd! Ha a szüleidhez odamész, hogy "csá mutter, toljá' lóvét!", valószínûleg pofán fognak b*szni, nem jogtalanul. Akkor is elkezdesz pattogni, hogy ez pontosan ugyanaz, mintha szépen kérnéd, csak rövidebb? 2: azt mondod, tudsz te rendesen is írni? Akkor ÍRJÁL RENDESEN! Én meg tudok 9:50 alatt százat futni, csak nincs kedvem sietni, ezért nem vagyok olimpiai bajnok. Ha valamit tudsz rendesen, akkor csináld rendesen! 3: hogy nem szeretsz írni, azt itt mindenki pont leszarja; itt írásban kell kérdezni, ha csak beszélni szeretsz, kérdezd a telefonos tudakozót, vagy anyádékat. Tudunk mi is rendesen válaszolni CSAK a magadfajtáknak nem szeretünk. Nem nem szeretsz normálisan írni, hát mi a f*szért szeretnénk mi normálisan válaszolni? Neked nem gond? Nekem meg igen. Hogy fogjuk eldönteni, kinek van igaza? Egyszerû: TE KÉRDEZTÉL, ne mi alkalmazkodjunk már. Ha én kérdezek, és te így válaszolsz, akkor majd alkalmazkodom én, elvégre én kértem szívességet. 4: ha az utcán szívességet kér tõled valaki, aki szakadt göncben van, büdös és idegesítõ, akkor gondolom, elküldöd a p1csába. Csak azért kérdem, mert egy ilyen fórumon a fogalmazóképességed, a mondandódból sugárzó intelligencia és a helyesírás a ruhád, a hajad és a kisugárzásod, mi csak ezek alapján alkotunk rólad képet; márpedig ezek alapján te egy igénytelen gyökérnek tûnsz és még te vagy felháborodva.

Fiúk! Hogyan szeretitek jobban? Ha a lány elégit ki elõször, vagy h ha ti a lányt?

Legjobb válasz: Szia! Elõször a lányt kell kielégíteni,lehet többször is egymás után :) Aztán jövünk mi pasik :) Te hogy szereted??

Szia! Elõször a lányt kell kielégíteni, lehet többször is egymás után :) Aztán jövünk mi pasik :) Te hogy szereted??
Így van, a lány élvezete az elsõ!
Általában a lány az elsõ, kivéve ha nem nyomul. De jó az is ha egyszerre 69-ben megy.
elõször a nõk, mert ha velünk végeztek, akkor rendszerint megyünk szundi módba. :D
én a lányt, egy alkalom alatt kb 485236783473627468234-szer, aztán a végén jövök én is
Minden kommentelõ férfinek egy nagy plusz pont :) Imádjuk az ilyen önzetlen férfiakat :)
Én lány vagyok, és azt szeretem, ha elõször a pasi megy el, aztán jövök én. 22/L

Ciki, vagy nem szeretik azt a fiuk, ha a lany mondja eloszor, h. Tetszik neki az a bizonyos fiu?

mert hat eloszor ugy illik,h. a fiu kerdezi meg,h. akar e vele jarni a lany...de ha egy lanynak tetszik? mer van egy fiu,aki tetszik,jarnak vele,nem tudom tetszek e neki,mit csinaljak?

Legjobb válasz: Sztem próbálj beszélgetni vele,de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen,akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani,ha nem ,akkor se estél pofára,mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!

Sztem próbálj beszélgetni vele, de semmiképp se mondd+ h tetszik.Szal dumáljatok meg menjetek pl.moziba ebbe a szar idõben...:) és ugyis kiderül h tetsze-e neki.Ha igen, akkor nyert ügyed van mert õ fogja mondani, ha nem , akkor se estél pofára, mert "csak" barátkoztál...nincs vesztenivalód!
Ma már teljesen elfogadott dolog, ha egy lány kezdeményez, de nem mindegy, hogy hogyan! Semmiképp se ronts rá azzal, hogy 'szia, tetszel nekem, járunk?' mert megijed szegény, és elmenekül:) nem tudom, hogy most milyen viszonyban vagy a fiúval? Barátok vagytok, ismerõsök, esetleg még nem is nagyon beszéltetek egymással? Ha még nem ismer Téged nagyon, akkor elõbb próbálj vele beszélgetni, mosolyogj rá, legyél hozzá kedves, de semmiképp ne áruld el az elején az érzéseidet, csak ha már látod, hogy Õ is hasonlóképp van vele. De az elején barátként közeledj hozzá, majd flörtölj vele, de végig maradj titokzatos! Ha barátok vagytok, akkor is óvatosnak kell lenned, és inkább csak akkor 'vallani', ha már biztos vagy a dolgodban...
Szerintem teljesen jó ha a lány kezdeményez. Ha látod hogy tetszel neki ade nem meri megkérdezni akkor kérdezd meg!
A kérdező hozzászólása: koszi, de az a szitu, hogy :) mar nem tudomm miota, de ismerem ot... egy faluval odebb lakik mint en, ha talakszunk, mosolyog ram, beszel hozzam , de nem tudom , hogy most akkor mi van :)
Akkor szerintem megkérdezheted azt, hogy nincs e kedve valamikor összefutni beszélgetni, vagy ilyesmi:)
Ezt csak valami nõ találhatta ki, Ti is ugyanolyan emberek vagytok, mint mi, miért ne mondhatnátok?
A kérdező hozzászólása: okej, de jo lenne ha azewr eszrevenne, h. tetszik nekem, azer ugy jobb lenne :) .. utolso valaszado: nekem is ez a velemenyem, de az utolso esetem, kicsit regebben az volt, hogy egy fiutol megkerdeztem.h. nem e szeretne velem jarni, egyszer amr elotte jartunk, de az nem jaras volt, csak hat erdekes dolog volt az..... na es mondta, hogy van neki egy lany akit szeret, hat borzasztoan messze lakik, ezert nem is ertem... es egyik lany haverjanak pedig majdnemhogy lemondott engem, hogy ez igy milyen szanalmas meg stb, hogy en kerdeztem meg szal :S

Fiúk/lányok én még nem csináltam orálisan a páromnak és már szeretném neki csinálni. Viszont azt nem tudom, h szeretik a fiúk ha a golyókkal is kezdek valamit?

(Voltunk már együtt,szeretkeztünk már).Ne szóljatok le nem tudhatom,h mit szeretnek,én csak azt szeretném,h jó legyen neki... 19/L

Legjobb válasz: vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.

vannak ilyen oktató jellegû filmek, amiben videóval illusztrálják a dolgot és közben alámondják, hogy mit hogy érdemes csinálni. Keress ilyeneket.
Pasija válogatja. Én spec. nem szeretem. Esetleg kezd el finoman simogatni, ha látod, hogy tetszik neki, akkor folytasd. Bár elõszörre szerintem a "sima" is megteszi.
Itt egy link, ahol online tudod nézni: http://mcload.to/?Mod=Divx&Hash=3b60f7c6bc0f1ea53f7539e5d171..
A legtöbb pasinak nem jó, ha közben a golyókat is ingerlik. Elõtte lehet, mielõtt a szádba veszed, de az egész másképp ingerel, és a kettõ általában nem fér össze jól. (Van, akinek igen, de ez valószínûtlenebb.) Szerintem hanyagold, aztán ha hiányzik neki, majd szóvá teszi.
Hüvelyk-, mutató- és középsõ ujjaiddal mindkét kézzel fogd megg egy-egy golyóját és váratlanul koccantsd össze. Ezt nagyon szeretik az olyan pasik akik váratlan kalandra számítanak. Vagy egyszerûen csak már amikor a szádban van és majdnem elmegy, ahogy csak bírod olyan erõsen váratlanul markold meg a golyóit és csavard meg balra. Ettõl megõrül.
Na akkor egy konkret valaszt, mert en bevallalom :D Ne kapd be elsore! :D Simogasd kezzel neki, aztan kezd el puszilgatni emg nyalogatni, mintha egy nyalokat vagy fagyit nyalnal el, lassan. Aztan lassan el lehet kezdeni bevenni meg finoman szopogatni. Eloszor lassan, aztan aprankent gyorsitani a tempon. Van, aki szereti, ha kozben a golyokat simogatjak, van, aki arra indul be, ha a combjat simogatjak kozben, de amikor csinalod, akkor figyeld a reakcioit, es megtudod, mi tetszik neki. Jatssz vele, ennyi a lenyeg. Sok sikert! :)
Ja es meg valami :) Ha vegeztel, mondd el neki, hogy ez volt az elso ilyen, es kerdezd meg, milyen volt, miben valtoztass legkozelebb. En mindig megteszem, hiaba van mar "rutinom" a paromnal ebben :) Ne menjen el a lkedved, ha azt mondja, elsnek nem volt rossz. :) Probalkozz, nem lesz mindenkibol elsore akrobata. :) )))
A kérdező hozzászólása: köszi
Nekem még nem volt olyan pasim, aki ne szerette volna, ha simogatom vagy lefedem a kezemmel a golyóit közben. Ez persze nem zárja ki, hogy legyen olyan, aki nem szereti, de szerintem egyszerû, mert ha megsimítod hamar jön a reakció, ha pozitív, ha negatív, és ha nem tetszik neki, akkor vagy eltolja a kezed, vagy azt mondja, hogy azt ne, és nem történt semmi, lehet folytatni, sõt, meg sem kell állni. Ha tetszeni fog neki, azt is hamar megtudod. Nem kell ezen nagyon gondolkodni, tedd, amit úgy gondolsz, hogy jól esik neki. Egyébként pedig ha elõször fogod csinálni neki, akkor nem is biztos, hogy minden, amit szeret vagy nem szeret kiderül rögtön. Nekem a párom annyira meg volt lepve és el volt olvadva az elsõtõl, hogy nem is igazán tudott arra figyelni, mi történik még, s amúgy sem tudott egy egész mondatot kipréselni magából...
nem baj :) hogy ilyen vagy :D ez aranyos
Normális. És azért van mert még csak 14 éves. Komolyan, mit akar 14 évesen? Anális szexet? Simán várhat még 2-3 évet, hogy egyáltalán elkezdje ezeket a dolgokat.
Teljesen normális. Ilyen idõs koromban én még a csattogós lepkét tologattam. Nem hogy a pasikon járt volna az eszem... 20/F :)
én 15 voltam, mikor elõször volt olyan kapcsolatom, hogy a barátomat a számba engedtem. Ez tök normális, bár a mai tizenévesek nagyrésze csatlakozott a "veszítsük el a szüzességet még az oviban" mozgalomhoz... 21L
én 15\L és még én sem csókolóztam:) szerintem ez nem ciki, az lenne ciki ha már ebben a korban elkezdenénk kú*rváskodni.Én azért nem csókolóztam még, mert nem találtam meg erre az alkalmas himnemût, és ne törõdj azzal, ha a barátnõid már igen, majd neked is eljõn az idõd, és akk lesz a legjobb és a legélvezetesebb[:
Bár nekem lenne ilyen barátnõm. eddig 3 volt, de az jóformán mind K.rva volt (sajnos az ilyeneket vonzom), [email protected] fûvel-fával. Egy normális csaj, mint amilyen te vagy jobban értékelnék....de 8 évvel idõsebb vagyok, mint te :-( Maradj ilyen, hidd el ez tényleg természetes. Ez azt jelenti nem állsz készen egy kapcsolatra...ha lesz is valami sose engedd magad kihasználni.
nekem is jólenne egy ilyen csaj:P
A kérdező hozzászólása: Oké ... köszi mindenkinek :) szoval akkor nem baj :)
Normális!én is ilyen vagyok.
legyél nigger
Nem kell olyan görcsösen venni mindnet, még ha nagyon beégnél is simán eltusolhatod, hogy középsuliban mas környezet egyetemen meg fõként másabb lesz mindenki és senki sem fog tudni rola, hogy Te voltál a pirulós gyerek, és ha ezzel sikerült lazábban venned az életed komolyabb dolgait, akkor már igazán pirulós sem leszel. :D
A kérdező hozzászólása: Ez k*rva jo volt:) )
, , Meggyanúsít h szeretem egyik osztálytársamat'' ezen behaltam XDD Elég gyökér osztályod lehet ilyet utoljára 3.-ban láttam xD
A kérdező hozzászólása: A , , a gyoker'' szo nem kifejezes ezekre a bunkokra kosz minden fiuk/lanyok
Legalább nyugodt lehetsz, hogy nem vagy meleg. :) Szerintem ne foglalkozz vele, ha pirulsz akkor pirulsz! De lehet ha idõsebb leszel majd elmúlik, mert akkor máshová fog áramlani a vér és nem az arcodba. :D Szóval nyugi.

Miért nem szeretik a fiuk, ha azt mondjuk nekik h cuki, aranyos stb?

Akkor mit mondjunk helyette? Mit hallanátok szivesebben?

Legjobb válasz: Macsó, férfiállat, faszagyerek, pokémester pl ezek

Macsó, férfiállat, faszagyerek, pokémester pl ezek
Tehát ha mond vmi aranyosat vagy számomra hízelgõt azt mondjam neki milyen erõs vagy??
Erõs, izmos:D Szerintem a cuki meg aranyos, az nem férfihez illik:) inkább a homokosokhoz:) már bocs h ezt mondom, de én így gondolom, remélem senkit nem sértek meg ezzel
Volt egy csaj, azt mondta, hogy szereti, ha egy férfinak ilyen eres a keze, és finoman simogatta... De az is lehet, hogy adsz a véleményére, lelkes vagy vele, nem is kell mindig mindent mondani. Vagy, biztonságban érzem magam melletted. Jó Veled. etc. Legyen benne, hogy a másik férfi számodra.
Vanaki szereti ezt és avn aki egyenesen rühelli
Aranyos és cuki azt jelenti, hogy elrakta a másikat valami nemtelen barátnõkategóriába. De a srác nem férfi számára, azt amíg a cukimukival beszélget a szeme sarkából lesi, hogy hol tûnik fel.
A kérdező hozzászólása: jode most igen h ha mond valami hizelgöt, akkor mondjam arra h milyen erös vagy?? inkabb valami szinonimat gondoltam a cukira meg az aranyosra amit meg ti is elfogadtok...:D
mert nyálas. amúgy is fura férfiaknak bókolni. mondd simán azt, hogy "tetszel".
kedves, drága, fehérhasúnyulambulamböcörõ
Mert olyan, mintha helybõl letöketleneznéd (yeah, új magyar szó). Inkább használj helyette olyan szavakat, mint a kedves, jószívû, gáláns, tapintatos stb.
Egyszer ezért baxtam le bnõmet, de már nem bírtam türtõztetni magam erre a sok nyálas dumára.
Aranyos meg cuki a szomszéd macska. Mondd azt, hogy helyes.
ha nem megjátssza, akkor igen.
Nem. Mert ezek a hangok általában a megjátszás hangjai. Vagy akaratlagosak... Én azt szeretem amikor tényleg azért jön belõle a hang mert élvezi, és az nem ilyen.... :)
igen
igen
H uhhhhhh uhhhhhh.
te hülye vagy. ahh ahhh :DDD

Fiúk ti h szeretitek inkább, ha szőrős a punci vagy ha csupasz?

Legjobb válasz: az egyik kérdésnél olvastam egy jó hosszú hsz-t ami jól kifejtette a témát. nekem úgy is tetszik ahogy van, ha a viselõjének kényelmes úgy. pontozzatok le, de nem lesz borosta által végigszántott nyelvem....

az egyik kérdésnél olvastam egy jó hosszú hsz-t ami jól kifejtette a témát. nekem úgy is tetszik ahogy van, ha a viselõjének kényelmes úgy. pontozzatok le, de nem lesz borosta által végigszántott nyelvem....
dzsungel a király!
bocsi, de ez egy hüle kérdés, minden pasi a csupaszt-fazonosat szereti. nõ vagyok.
Nem szeretjük Csubakkát!
Hát sövénynyíró ne kelljen hozzá...XD
Csupasz, fazonírozott, borostás, max 1 cm hosszú szõrös. A dzsungelnyuszikat viszont nem szeretem! 27f
Legyen csupasz.....de ha kicsit borostás az még nem baj.....CSak karban legyen tartva! A nagy göndör dzsumbuj az nemjó!!!!!
Inkább csupasz mint szõrös!!!!
Egy kis csik nem baj ha megmarad a szõrbõl, de a dzsungelt már nem szeressük!
A szeméremdombon nem baj ha egy kicsit szõrös, sõt inkább jó.
hát ha a macidnak van kedve keresgélni a lyukat a málnásban akk legyen szõrös ..
Nekem szõrösen tetszik!!!
Az elsõ:-)
Igen, az elsõ. De azért ne legyen elutasító sem. Inkább legyen titokzatos.
Az elsõ, ez egyértelmû :)
egyetértek a 15:28assal:) énis az elsõt mondom, és az a jó ha eleinte titokzatos:)
Az elsõ, de ne tûnjön elérhetetlennek.
Ahh... elso egyertelmu most oszinten milyen csaj az aki egybol a karjaidba omlik? Minden noben kell legyen tartas:D
hat nem arrol van szo h egyaltan nem kell kimutassa azt h tetszesz neki...de ne is legyen olyan konnyel elcsabulok tipus!
A második. Nem szeretek felesleges köröket futni. Úgyis tudjuk mi lesz a vége a dolognak. 25/f
A nõk szeretik ezt a nem egybõl karjába omlást mindig túljátszani, aztán meg sírnak, amikor végre megadnák magukat, a srác oldalán már egy másik csaj van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!