Találatok a következő kifejezésre: A fiúk sexre (70 db)

Mért van az hogy a fiuk többsége mindig csak a sexet látja meg bennünk. Mért van ez? És csak a sexre hajtanak? És mért szertik a fiuk jobban a sexet mint mi?

Legjobb válasz: Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász,akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett,és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az,hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk,nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben,mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És,hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)

Mert a fiúk többsége komolytalan nõcsábász, akiknek sok idõ kell mire leragadnak egy lány mellett, és komoly kapcsolatba kezdjenek.Az, hogy miért van ez...nemtudom. De ne általánosítsunk, nem minden fiú hajt a szexre...maximum kezdetben, mikor elkezdik.De még akkor sem mindig. És, hogy miért szeretik jobban a szexet? Kinek is könnyebb elérni egy orgazmust?!:)
Lehet, hogy küszködik még eléri, de ha egyszer megtapasztalja, onnantól kezdve...
Elsõ válaszadó vagyok. Lehet, hogy hosszabb...de van aki még évekig is küszködik egy orgazmusért. És a nõké sem sokkal hosszabb. :|
Ez azért van, mert annak idején az állatvilágban aki nem akarta eléggé a szexet, azt a másik egyszerûen félrelökte. Aztán persze neki születtek utódai... NAGYON kellett akarnia, hogy akár az életét is kockáztassa érte.
Elsõ válaszolóhoz: És kinek is hosszabb az orgazmusa?!
Sajnos bennem tényleg mindig csak azt látják:( Szõke hajam van, zöld szemem, és baba arcom... Általában minden pasinak az elsõ mondata a 'Húú, de megba**nálak' volt eddig. Most szerencsére sikerült találnom egy aranyos, kedves srácot, aki tényleg nem csak azt akarja. És egyszer mindenki megtalálja az ilyet, szerintem:)
nekem a parom minden nap igenyli a szexet.....hat nem is tudom, hogy jo vagy rossz
Nem szeretik jobban, csak többször. Amúgy meg tényleg minden fiú a szexre hajt, ez az ösztönük. Amelyik nem, az csak látszólag nem, mert nem meri bevallani nyíltan. EZ van ezt kell szeretni. Ettõl függetlenül vannak megbízható palik, még ha egy kezemen meg tudnám számolni is...
Szerintem te találkozol rossz fiúkkal. Nem csak a szexre kellünk nekik, úgy ahogy õk sem csak arra kellenek nekünk. Nem csak a szexre hajtanak, rengetegen normális párkapcsoltara vágynak. És egyáltalán nem kívánják jobban a szexet, mint a nõk, mert a nõk is ugyanúgy vagy még jobban is szeretik.
Ja... kb 4-5-ször . nem viccelek, fent van valahol a neten, láttam, agyi hullámokkal mérték. Aki meg 4-5 évet vár nõ létére egy pasitól. a HÜLYE!!!
Mert az összes fiú sexmániás örült. DE hát se velük se nélkülök.
Hogy miért szeretik a fiúk jobban a szekszet?! Kisanyám, Te még nem voltál igazából meg.aszva, kielégítve!Tapasztalatból tudom, ha 1 csaj ki van ELÉGÍTVE, utána megy a f.sz után ezerrel!
Mert csak 1 kétlábon járó p.nát lát benned!

Anya-fia sexben tényleg a fiú az anyját tossza meg? Vagy FAKE?

Legjobb válasz: Mármint a vidikben, meg filmekben? Ott tuti, hogy csak egy idõsebb nõ, és kész. A valóságban viszont éppen azért hívják anya-fia szexnek...

Mármint a vidikben, meg filmekben? Ott tuti, hogy csak egy idõsebb nõ, és kész. A valóságban viszont éppen azért hívják anya-fia szexnek...
Biztos, hogy fake. Szerintem nincs olyan hülye aki megcsinálja.
pénzért sok mindenre képesek az elesett emberek.
nem.
Biztos hogy fake, legalabb is en nem tudok elkepzelni olyan hulyet, aki ezt megteszi.
Persze hogy FAKE
Oidipus?
Az nem anya aki ezt csinálja :S
én a mai világban mindent el tudok már képzelni. akár atr, hogy a fiú az anyját csinálja felk és azt is, hogy az anyja a fiára mászik...
Szerinted hány ilyen párt találnak, aki még filmezni is hajlandó? Nem csak hogy nem anya és fia - ráadásul a "fiú" egy tízessel idõsebb is, mint amilyennek kinéz. Vannak ilyenek: sokszor nem is lehetne a fia.

A fiúk olyan sexre vágynak, amit a filmekben látni?

érdekelne h milyen kapcsolatban van a pornó és a fiúk vágya

Legjobb válasz: A fiúk nevében nem beszélhetek, de sok szexelõs filmet nézõ lányként... Szóval a jó és izgalmas, de nem nyakatekert és nem mû jeleneteket, meg az erotikus filmeket bármikor bevállalnám. A nagyon brutális dolgokat azok a pasik akikkel ilyenekrõl beszéltem, még nézni is ritkán szeretik, az értelmesebb dolgokat szinte mindig ki is próbálnák, de leginkább lány-lány jelenetekbe szállnának be :)

A fiúk nevében nem beszélhetek, de sok szexelõs filmet nézõ lányként... Szóval a jó és izgalmas, de nem nyakatekert és nem mû jeleneteket, meg az erotikus filmeket bármikor bevállalnám. A nagyon brutális dolgokat azok a pasik akikkel ilyenekrõl beszéltem, még nézni is ritkán szeretik, az értelmesebb dolgokat szinte mindig ki is próbálnák, de leginkább lány-lány jelenetekbe szállnának be :)
igen, tényleg leginkább a lány lány jelenetekbe szállnék be :P. Egyébként szinte mindet szeretünk ami szex :) Személy szerintem a több férfi egy nõ felállást mondjuk nem pártolnám
biztos ez bennük van.
A férfiak egy szenvedélyes nõra vágynak, aki imádja a szexet....

Vajon miért van az, h akivel a legjobb a sex, és imádom a testét, szeretjük egymást kb 1év után mégis megunom. Eddig minden lánnyal így voltam. Miért? A lányok is így vannak a fiúkkal? 24/F

Legjobb válasz: Igen, néha sajnos így vagyunk a fiúkkal mi is. Még akkor is, ha kötõdés alakul ki. De a jó hír: hogy lehet ezen segíteni. Mi például színesebbé tettük a szexuális életünket, ne perverzkedésre gondolj, de új dolgokat próbáltunk ki. Inkább szituációk terén. Nem kell elmenni anál-durva orál, mindenkinek minden lyukát bedugjuk irányba, egyik részrõl sem. De szerepjátékok, például domina, hasonló. Vagy új helyszínek, eljátszani, hogy most találkoztunk, elcsábítjuk egymást. Talán hülyeségnek tûnhet, de mûködik.

Igen, néha sajnos így vagyunk a fiúkkal mi is. Még akkor is, ha kötõdés alakul ki. De a jó hír: hogy lehet ezen segíteni. Mi például színesebbé tettük a szexuális életünket, ne perverzkedésre gondolj, de új dolgokat próbáltunk ki. Inkább szituációk terén. Nem kell elmenni anál-durva orál, mindenkinek minden lyukát bedugjuk irányba, egyik részrõl sem. De szerepjátékok, például domina, hasonló. Vagy új helyszínek, eljátszani, hogy most találkoztunk, elcsábítjuk egymást. Talán hülyeségnek tûnhet, de mûködik.
Elsõ kettõ, ne ködösítsetek. A testi vonzalom kb. két évig "újdonság" egyetlen illetõvel. Addigra kifut. Mi is kötõdünk, de létezik a ráunás jelensége nõi részrõl is, amirõl a kérdezõ ír. Lehet kezelni, de elhazudni felesleges.
Mind unható, nekem eleve ezért nem is kell barátnõ sohasem. Protizással nincsenek ilyen gondok. Ott egy háremed is lehet, akár tizes váltásban. Ritka szar unalomas lehet mindig ugyanarra a nõre rájárni. Mindenkinek van egy kihordási ideje, csak a jobbfélék nehezebben unódnak, a szarabbak unalmasabbak meg nagyon gyorsan fulladnak közönybe. Ennyi. Nézd meg a házas embereket, mindnél annak idején ott tombolt a rózsaszín felhõ, ami általában a nõk megkölykedzése, és a fokozatos szex elmaradások miatt is, meg a megszokás miatt is szertefoszlott, közönybe fulladt, a nõk pedig a kölökben, a férfiak pedig a kéjnõkben élik ki magukat ezek után, és csak szükség tartja össze a párokat a késöbbiekben. Ez kb 10 bõl 8 ra simán elmondható. De az elején még mind hisz abban , hogy majd õ lesz a kivétel, aztán szépen "belefásulnak". Nem jó ez az életre szóló szerelem hajkurászás, mert mind unható. Ostobaság. Ugyanaz, mint a pornósztárok, elsõ második alkalmommal még nagyon áll rá a farkad, de már harmadjára eléggé koncentrálni, meg erõlködni kell, hogy elsüllj rá, annyira szokott, unalmas már a látvágya. Ha találsz egy másik pornósztárt, arra megin hamar elmész, mert újszerû élmény. Minél késõbb élvezel el tõle, annál nagyobb már az unottsági faktora az illetõnek. Ugyanolyan, mint egy mobiltelefon esete. Amikor még új, akkor félted, a pórszemtõl is óvod, aztán már szokottá válik, a funkciói mind a te hétkoznapjaid rutinjává válnak használatban, aztán látod, hogy sorra vannak újabb, még jobb, még vonzóbb darabok is, és fokozatosan leértékelõdik a tiéd egy idõ után, látod, érzed, hogy ennél van , láttál már hatszor különbet, jobbat is. Ekkor legszívesebben leváltanád már a fenébe. Idõvel kijönnek a hibák, amik még a randikor elenyészõnek tüntek, aztán látod, hogy nem éri meg /átvitt értelemben szervízeléssel tökölni/ jobb ha kivágod a francba, és keresel egy jobbat. Ez egy átvitt értelmû példa volt, én így vagyok vele. Bizonyára kédezõ te is így állsz hozzá a kérdésed alapján, és mindazok, akik elhidegülnek , beleunnak, félrekurnak, azok szintén így vannak ezzel. Ez pedig nem ritka jelenség, mert a fizetõs cicák valamibõl igenis eléldegélnek!
Mert csak és kizárólag külsõségekre mész, nem választasz normálisan partnert és ennyi idõ alatt ismered ki õket. nem, a lányok normálisabban választanak, és nem fognak hanyatt esni egy machos külsejû pasitól, ha az üres, hanem inkább az számit nekik, hogy talpig férfi legyen lelkileg a fazon.
Ha megunod, akkor nem szereted eléggé... Mi az hogy megunod?? A nõ, nem egy kabát, hogyha megunom, akkor lecserélem!
Azért azt hozzáfûzném, hogy maga a házasság talán annyiból tényleg hülyeség, hogy sok ember illúziókkal indul neki. Aztán a nõk ráunnak a férjükre, de másra fogják a dolgot, nincsenek tisztában vele, hogy egyszerûen a faszi megunásáról van szó. Tényleg kerülni fogják a szexet, így van. De a gyerekek már egy életre összeláncolták a "családot". Férfi prostizik, azt hiszi, frigid a neje. Egy francot. Hány nõt ismerek én, aki a férjének évek óta nem hagyja, közben valami sportos, fiatal fickó járogat hozzá egy-egy röpke szexre... Megoldást nem tudok erre a problémára, esetleg sok erõ, sok szeretet, kitartás, ötletesség, ÖNISMERET, nyitottság. Esetleg. Úgy van vagy 10%-nyi esély a sikerre.
10. Hát igen, nõként viszont ez is könnyebb. Ha ráunok a fiúra, másnap ingyen jön akár tíz másik. Házasodni se kell, tudok magamnak szülni... Fizetni fiúért? Alapból fekszik mind ingyen, a legtöbb nõnek, még a rondáknak is. Egy jó nõnek meg azt vállalnak be, amit nem szégyellsz kérni tõlük, szex terén... :D
8 Persze, hogy van ilyen, én nem írtam, hogy nincs. Néhány volt barátom még mindig odáig van értem, én untam rájuk elõbb. Kiüresedett a kapcsolat. Nem csak testileg, hanem egyszerûen nem illettünk össze, emberileg sem. De õk állítólag nem untak rám, elég látniuk és már "reszketnek". Jó kérdés azonban: akkor is így lenne-e, ha együtt maradok velük? :)
4 Nagyon félre vagy tájékoztatva:DD Tudok olyanról aki 5-7 -10 év után is reszketett az adott nõért-testileg, lelkileg.
S ennek van genetikai értelme is, hogy a nõ 2 év alatt megunta a férfit. Az agytérfogat növekedés állítólag csak ilyen nagyon változatos genetikájú fajnál indulhatott meg, mint az ember, ahol egy nõ minden gyerekét más apától akarta...
Még arról is olvastam, hogy az õskorban nem volt házasság, a párok tagjai kb. 2 évig maradtak együtt. Míg "felnõtt" egy gyerek. Az anyák 2 évig szoptattak, addig nem született másik baba. A férfiak addig maradtak velük. A nõk minden gyereket, kb. 2-3 évenként más apától született. Biztos nem véletlen...
hmm szerintem így vagyunk kódolva.ilyen a férfi.Minden nõt meg lehet unni, a "szerelem" meg csak egy érzés...mint a többi.Rövid ideig tart és csak addig létezik..Bár én magam jelenleg úgy érzem h jó meg minden.de kitudja meddig... Meg szerintem mert intelligensek vagyunk és mindig az újra vágyunk :D a sok felfedezni való dologra.
Létezik harmonikus, hosszú ideig tartó, szexuálisan is tartalmas párkapcsolat még évtizedek után is, de mûvészet. Való igaz, hogy az emberek többsége rózsaszín ködös állapotban egy életre tervez, miközben saját magával sincs tisztában. Ha valakinek nincs egészséges önértékelése, nincs tisztában saját magával, akkor a másikban keresi saját kiegészítését, és tõle várja folyamatosan a megerõsítéseket - amiket a kapcsolat elején meg is kap, aztán késõbb ezek szépen elmaradoznak... A másik probléma, hogy hajlamosak vagyunk "belekényelmesedni" a kapcsolatokba, természetesnek venni, hogy ott van a másik. Egy kapcsolatért folyamatosan és kölcsönösen dolgozni kell. Az érzések pedig akkor nem múlnak el, ha teszünk érte. Ki kell próbálni: ha valamibe idõt, energiát fektetsz, akkor az értékessé válik. Ha szeretetmegnyilvánulásaid vannak, akkor tényleg szeretni fogod a partnered. Persze lehet hátradõlni is, és azt mondani, hogy á, ilyen úgysincs, nem is érdemes próbálkozni. Pedig elvileg mindenki képes rá, és nem is olyan nagy dolog, egy idõ után már természetessé, életstílussá válik, hogy dolgozom a kapcsolatomért.

Fiúk Sex közben ti szerettek irányítani vagy inkább átengeditek a lánynak az irányítást?

Nállunk inkább a barátom irányít de néha én is irányítanék csak nem merek kezdeményezni mert félek hogy nem tetszene neki.

Legjobb válasz: nálunk az apósom szokott irányítani

nálunk az apósom szokott irányítani
Attól függ kinél van a távirányító.
Merj próbálkozni!:) Én így tanitottam meg a szerelmemnek, hogy mit szeretek, mik jönnek be nekem, és bevallotta, hogy igenis jó nagyon más ha a csaj is aktiv ilyen téren.Nálunk bingó, siker lett a bátorság gyümölcs, azt nem is emlitem, hogy mégjobban összekovácsolódtunk.
Ha mindketten irányítotok is és engedtek is, akkor sokkal mókásabb és tovább is tart! Próbáld meg mindenképp, de ne a párna alól hirtelen elõkapott szögeskorbáccsal kezd átvenni az irányítást, mert azt nem mindenki kultiválja...!
Mindenben szeretek én irányítani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat!:)
Igen.
már teherbe estél! gratulálunk :3
Szex elõtt?
reméljük te sem fogsz szaporodni..
De unalmas már...
A kérdező hozzászólása: Hat sex elott mikor megnyalogatod. Nem lehetek trhes 16 vok
istenem..
Kulcsszavak amiket megadtál: pénisz, szex, sperma, terhesség, izgatás Majd dilettáns kis hülye gyerek szintjén azt hiszed, most nagyot manipuláltál, most elhitetted mindenkivel, nem tudod mi az az elõváladék. Az egy dolog, hogy kamu kérdést írsz ki, de legalább ne lennél olyan átkozottul ostoba és sötét vesztes, hogy egybõl le is buktatod magad a kulcsszavakkal. Ennyire selejtes az életed, ennyire nem tudsz semmi értelmeset kezdeni magaddal?
1. 16 éves vagy, ezt általános iskolában tanítják, gondolom nem egyedi tanmenet volt ott ahova jártam. :o Sajnálatos. 2. "Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnõtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngészõd Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

Fiúk lányok! Ti szeretitek a pisi sexet?

nekem minden vágyam hogy rám pisiljen egy jó csaj 22/F meg is innám :D

Legjobb válasz: ha tudnálak most lehánynálak..

ha tudnálak most lehánynálak..
Úristen, micsoda egy marhaság ez már megint!!!!!!
menszesz fétis is van valaki akkor nyalja a nõt mikor kecsöpös?
Valaki magyarázza meg nekem, hogy mi ebben a jó, plz.
igen, de csak akkor, ha utána a számba is fosik, hogy ne maradjon benne az a pisis íz
A kérdező hozzászólása: ez nem betegség hanem fétis! pisi fétisem van. ez izgat nem tehetek róla
Csak azt amikor a csajnak elõtte való nap zúzták a vesekövét Miskolcon és véreset hugyozik.Azt már nem is említem, hogy igaziból õ már nem is csaj hanem egy hatvan fölötti asszony.
Hogy alakulhat ki ez a fajta szexualitás?! és még megis inná...:) Fõrtelem.
Beteg
NEM
A kérdező hozzászólása: pisi sexet kérdeztem nem??? nem hányást -.-
A válaszok alapján sok ember nem meri vágyait (Néha latens) felvállalni. Itt egyesek úgy utálkoznak, mintha nekik nem lenne förtelmes szokásuk! Van egy régi mondás: Ne ítélj hogy ne ítéltess! Kedves kérdezõ, nyugi, vágyad belefér abba amit a pszichiátria még nem kezel devianciának! Egy jó társas kapcsolatban a felek egyetértésével szinte bármi elõfordulhat. Tehát a kölcsönös egyetértésen van a hangsúly.

A fiuknak faj-e az elso sex?

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
A fiuknak nem fáj az elsõ hogyan is fájhatna hiszen nincsen szûzhártyájuk:)
Viszont ha fiúval elsõ, akkor fáj bizony :)
Viszont ha a lánynak az elsõ és a fiúnak kicsit nagyobb az átlagosnál, akkor igencsak tud fájni
Nem!!! A fiúknak nem fáj egyátalán, de ha a lánynk is az elsõ akkor vigyázni kell.
Miért fájna???? Értelmetlen kérdés. Tehát NEM.
fáj hát mert majd szét durran de sehogy sem akar bemenni
Hat en semmi ilyesmit nem erzek :D en elvezem, felizgat. De lehet en vagyok a selejt
Mit lehet azon szeretni? Kényelmetlen, megalázó, undorító. Csinálja aki akarja, én nem csinálom.
Keves az olyan no aki nem csak a parja kedveett csinalja hanem tenyleg imad szopni.
Régebben utàltam, a férjemnek csak hosszas unszolás után tettem meg, nagy durcásan ímmel-ámmal. Aztán elváltunk (nem emiatt), lettek más partnereim, velük megszerettem, mostanra meg egyenesen a kedvencem a kölcsönös, alapos orál.
Nekem nem azért rossz, mert megalázó, csak simán nem szeretem. Nem tudom élvezni, taszít, így a másik félnek se lenne jó, ha kedvetlenül, kényszerbõl, unottan, undorral az arcomon csinálnám, akár öklendezve. Így inkább nem csinálom, és olyan partnert keresek, aki ezt elfogadja, mert a többire kár idõt pazarolnom, illetve nekik is rám.
Eléggé. Egyszerûen nem tetszik, undorító érzés az egész.
Semennyire.
kösz megint kanosan alhatok el :O
Engem meg teljesen felizgat ha azt mondja hogy "sz*pjad a f* szom te kis ...." lehet beteges de nem ártunk vele senkinek :)
Szerencsés a csávód..én csak a velem ezt meg ne próbáld meg mit akarsz megaláznikat hallgatom -.- franc se akar senkit megalázni na mind1
Szerintem vannak még ilyenek az országban, én így szeretem....ez van :)
hol teremnek az ilyenek mint te?:D
#2: igen
2# te lány vagy?:D
Én imádok szopni minden mennyiségben. A szex alapvetõ részét képezi, sõt ha aktus nincs orális kènyeztetésnek akkor is lennie kell. Sõt azt is szeretem ha a partnerem megfogja a fejem és ráhúzza a farkára és megd*ja a szám, de az csak mégjobban felizgat ha közben csúnyán is beszél :)
Én imádoom..*o* fõleg ha mocskosan beszél h sz*pj te r*banc azzal nagyon felizgat...:$ amikor megfogja a hajam és a f*rkára húz..megd*gja a szám...*-* lány

Lányok ti is ugyanugy kívánjátok a sexet mint a fiuk?

Lányok ti is ugyanugy kívánjátok a sexet mint a fiuk???? Vagy nektek nem annyira fontos!!!

Legjobb válasz: Õk még jobban!

Õk még jobban!
Mi a pénzért kívánjuk, szerinted?
nekem személy szerint nem.
Én eddig minden páromnál sokkal jobban kívántam a szexet. Elfáradnak, nincs kedvük ... stb., pedig (majdnem) mindenre kapható vagyok és szeretek aktív lenni az ágyban (is). Lehet, hogy eddig lusta férfiakkal találkoztam?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!